תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב איך שהאור של הכפתור הדלקה נדלק אז המחשב פתאום קורס רק שהוא נדלק הוא כבר קורס מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך lcd (עם זה חשוב) בלילה אני מוריד דברים ולכן אני משאיר את המחשב דולק ואני מכבה את הצג של המסך מהכפתור , אולי יש איזה אפשרות לא לכבות מהכפתור בגלל שהמסך הישן שלי נשרף מי זה שאני מדליק ומכבה את המסך מהכפתור והמסך הזה עלה לי המון כסף... מקווה שהבנתם את השאלה שלי. תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חיצוני USB ואין בעיה איתו במחשב יחסית חדש. במחשב הישן שמותקן עליו XP חדש חדש המחשב לא מזהה אותו.. איך אני פותר את הבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 12:33:00 המחשב הישן זה DELL LATITUDE CPX-J ולא עזר גם ששידרגתי לו את הביוס
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מסך אסוס 22 רחב. ולוח אם אסוס P4P800 SE מאז שיש לי את המסך אני לא מצליח לראות את הביוס אבל במסך אחר אני כן מצליח למשיהו יש פתרון? ועשיתי עדכון ביוס
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש לאחי ושמתי לב שהוא קורס טוטלית כשאני מנסה להכנס למשחקים (מעט כבדים לא ממש רציניים) ובנוסף בניגון סרטי HD. בדקתי יותר לעומק והתקנתי בזהירות את הדרייברים של הכרטיס מסך וגם DIRECTX, קודקים והכל אבל שום דבר לא עזר. הועלתה ההשערה שזה אולי בחומרה, לכן הורדתי אוורסט ועשיתי טסט מאמץ למערכת. לאחר שנייה בדיוק המחשב קרס מדובר במחשב די טוב יחסית מעבד אינטל דואל קור 8400 כרטיס מסך של אינוידיה GTX 260 ג'יגה בייט זכרון 4GB ראם לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט E43 אם אני לא טועה הרדיסק 500GB ניסיתי שוב בדיקות מאמץ באוורס ואני רואה שכאשר אני מבצע טסט מאמץ על הזכרון המהיר בלבד (ללא מעבד או שאר החומרה לסוגיה) המחשב קורס מייד וכאשר אני עושה בד…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב אחד שמחובר לתשתית בזק. אני רוצה לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי. האם עלי לרכוש נטב+כרטיס רשת אלחוטי בחיבור usb? האם ברגע שמחברים את הנטב בעצם אפשר לוותר על המודם של בזק,או שצריכים לחבר בין הנטב למודם? תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מוזרה.. אני פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי וינדוס XP PRO עם SP3 זה משהו שהאקרים הוציאו.. קיצר הבעיה היא: 1. הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (אני לא יודע אם זה קשור אבל יום לפני זה אני הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בשביל לאפס אותו..) השם של הצורב זה lg h22n .. התקתני פיירורם 1.02 וזה עדיין לא עוזר.. 2. האימיול מוריד לי לאט וכשאני מנסה לפתוח פורטים אז תראו מה זה כותב לי כשאני מנסה להגיע לפיירוול הפנימי : אני ניסיתי ללכת לשחזור מערכת וכשאני הולך לשם אז אין לי שום תאריך שאני יכול לשחזר אליו.. אם זה יכול לעזור לכם אז המפרט הטכני שלי נמצא בצד. תודה.
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לאמא שלי מחשב ישן P4 1.6 256MB GF2 ... אחרי כמה זמן שהוא עובד התצוגה פשוט נעלמת, והמסך עובר למצב שהלד מהבהב יש גם ריח של משהו שרוף בתוך המחשב אני כמעט בטוח שזה הג'יפה הגיע לימיו האחרונים, אני רק רוצה לוודא שזה באמת זה כדי לא להחליף סתם מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד בהתחלה הוא עובד על מהירות שיא ופתאוום הוא עובד על 1700rpm מהיכול לגרום לו לעבוד ככה דרך אגב המאוורר הוא של גיגה בייט עם האולטרא הכחולה(סוקט 775) תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי את וינדוס ויסטה בגירסת ה32 ביט הכול עבד מצויין עד שאתמול ניסיתי להתקין את התוכנה deamon tool אחרי סיום ההתקנה הופיעה מסך כחול עם הרבה כיתובים תכניים על כל המסך ולאחר מכן המחשב נפל מאז ולא משנה אם אני מנסה להעלות את מערכת ההפעלה על "מצב בטוח" או כל מצב אחר המחשב עולה לכמה שניות ואז שוב מסך כחול עם כתוביות טכניות לשנייה ושוב נופל.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה זמן המחשב שלי ניהיה איטי בצורה די כבדה, לוקח לו זמן לפעמים לפתוח חלונות פשוטים כמו explorer ודברים אחרים. בצעתי איחוי למחשב, סרקתי וירוסים ואנטי ספייוורים, בקיצור עשיתי הכל אבל עדיין ללא תוצאות. מפרט המחשב בצד ימין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כבר תקופה מסויימת שההארד דיסק של המחשב כושל אבל מצליח למשוך בכל זאת אתמול נתקלתי בבעיה שרציתי להריץ CHKDSK בבוט של המחשב וקיבלתי בעיה שבדיקה ביטלה את עצמה שוב ושוב חפשתי ברשת ומצאתי בן אדם שנתן פתרון לרשום ב CMD את השורה CHKNTFS /T:0 דבר שיגרום שלא יהיה ספירה לאחור לקראת הבדיקה ואת הושרה הזאת כתבתי בוינדוס ואחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב אכן הפתרון הזה עבד והמחשב נכנס לבדיקת דיסק רק שאז התברר שיש בעיה אחרת הבדיקה נתקעת כל פעם ב 11 אחוז רציתי לכבות את המחשב להתחיל מחדש ולדלג על הבדיקה אבל זה היה בלתי אפשרי בעליל בגלל שהכנסתי 0 שניות ספירה לאחור לקראת הבדיקה והיה בלתי אפשרי לדלג או לבטל את הבדיקה ככה שאי אפשר היה להכנס לוינדוס ניסיתי ללחוץ F8 ולהעלות את המחשב בכל צורה אפשר…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
תיקון קטן: בביוס רשום לי X2 MODE : ENABLED אני יכול לשנות את זה רק לדיסאייבל. זאת אומרת שהלוח שלי לא תומך ב-X4 ? אם יש לי כרטיס X4 אז זה משפיע ? ואם אני יעשה עדכון ביוס זה יכול לשנות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי לוח asus a7n8x deluxe לאחרונה הוא התחיל לגמגם, הUSB הפסיק לעבוד וכשבדקתי את הdevice manager ראיתי שיש סימן קריאה על PnP bios extension ניסיתי לעדכן את הציפסט (nForce 2) אך גם זה לא עזר. יתרה מכך, כשניסיתי להתקין מחדש את המודם/פקס שהיה מחובר ללוח המחשב קרס. לאחר שהסרתי את המודם המצב נשאר כפי שהיה. רעיונות? מפרט: כ.מסך רדאון 9100 זכרונות 2*256 HYUNDAY SAMSUNG מעבד AMD 1400 תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בזמן האחרון על המסך במחשב נייד יש ריצודים (כמו בטלויזיות הישנות ) הבעיה נפתרת ע"י הזזת המסך מעלה ומטה עד שהריצוד נעצר. הבעיה מתגברת עם הזמן.. אני רוצה לבדוק מה אפשר עשות לפני שלא אראה כלום. המחשב מסוג Hp סדרת pavilion מאוד מתחמם בזמן האחרון. אשמח לעזרה. תודה וחג שמח לכולם.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לאחר התקנת windows xp על כונן SATA, המחשב מתעקש לא לעשות BOOT מכונן זה. לוח האם ABIT IE9, מותקנים שני כונני IDE, כונן SATA, צורב DVD- ב IDE. התקנתי את ה- XP, המחשב המשיך ופעל אחרי ההקנה, לאחר הריסטרט הראשון שעשיתי, כחלק מהתקנת כרטיס המסך, המחשב לא עושה BOOT מהכונן הנכון (כנראה). כרגע בביוס אני מזהה שלשה כוננים, ב- Bootup sequence מוגדר Hard drive כראשון, מתוך ה- hard drive מוגדר ה-sata כראשון. אציין עוד שבמהלך ההתקנה נדרשתי להוסיף דרייברים להפעלת ה-SATA. האם יכול להיות מצב שהייתי צריך לעדכן את ה- BIOS בצורה כלשהי לפני הריסט? אלעד
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת מחשב.. העברתי חלקים ממארז אחד לשני חיברתי הכל כמו שצריך וכאשר אני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב... בדקתי את המתחים של הספק והכל טוב נורית הביקורת על הלוח אם פועלת המעבד פועל (לפי התחממות גוף הקרור) והכרטיס מסך נראה תקין למדי וניסיתי להחליף מסך גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי עם זה??? :s05:
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Bugcode_USB_Driver מה זה יכול להיות? הדרייברים של הUSB מוגדרים, מה יכול להיות מקור הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה אומרת ההודעה? (לפי מה שאני חושב זה הסוללה שיושבת על הלוח לא?!) והאם זה יכול לגרום למצב שהמחשב לא יעלה?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8IK1100 . כשאני מפעיל את המחשב המאוורר של הצ'יפסט עובד, לאחר כרבע שעה אני רואה שהוא מפסיק לעבוד. מישהו יודע האם זה מצב נורמאלי? אולי הוא עובד על סנסור? האם יש סכנה שהמחשב עובד והמאוורר לא? קניתי את הלוח ליפני חודשיים , האם יש אחריות על המאוורר? בבקשה תעזרו לי דחוף, אני מפחד שיקרה למחשב משהו :-(
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מנסה ללא הצלחה לחבר HD חיצוני דרך כבל USB . המחשב מנסה להתקין דרייבר ולא מצליח ולא עושה MOUNT ל HD מה עושים ? (לא יודע מה שם המארז כדי להוריד דרייברים מהאתר.) תודה
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני שומע רעש של כמו חריטה על ברזל וזה מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני לא יכול יותר!!!!!! אני מתתתתת רעש שחודר למוח כמו לא יודע מה, מה לעשות...?
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי אתמול ויש לי בעיה מוזרה לגמרי - ברגע שאני מעלה את המשחק crysis עם SLI המחשב נכבה בלי הזהרה - כשאני מגדיר שיעבוד בלי SLI כלומר על כרטיס אחד המשחק עובד יופי.. עד עכשיו זה קרה לי רק במשחק crysis למישהו יש מושג מה קורה פה ?? תודה על העזרה. אגב המשחק הוא משחק מקורי שקניתי יחד עם המחשב זה המפרט של המחשב: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX לוח אם: ASUS P5N-D כרטיסי מסך (מחוברים בSLI ): ZoTac 9800GTX 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ZoTac 9800GTX 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750330AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL זיכרון: CORSA…
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהדלקתי אותו ולקח לו בערך חצי שעה להעלות את הwindows ואז הראה מסך כחול- עשיתי diagnostics (מחשב נייד DELL) והוא הראה שhardisk פגום. הוצאתי את הhardisk וחיברתי למחשב אחר דרך מארז חיצוני. כשחיברתי יכולתי לראות את הכונן אבל לא לפתוח אותו- כל פעם שפתחתי המחשב טען וטען (רבע שעה). לפעמים המחשב כתב שהכונן צריך אתחול. ופעם אחת הוא אפי' פתח לי את הכונן לכמה זמן והספקתי להעתיק כמה קבצים! אגב, לhardisk הזה יש מחיצה- צד (כונן) אחד עובד מעולה והצד (הכונן) השני הוא הבעייתי. (כשחיברתי אותו עם חיבור SATA- פנימי- windows שוב נטען לאט למרות שהגדרתי BOOT מהhardisk הרגיל של המחשב....לקח לו איזה רבע שעה ואז כבר כיביתי....נמאס לי...) והשאלה- מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-