עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Riddler,

שלום, יש ברשותי מחשב שלא נדלק. לחיצה על Power לא גורמת לכלום. אחת לכמה עשרות ניסיונות, הוא פתאום כן נדלק ועובד כרגיל, אבל יכול להכבות בפתאומיות. כשהמחשב כבוי, בדקתי עם מולטימטר, והספק מוציא 5V. כשהמחשב דולק, הוא מוציא 12V תקין. ניסיתי לקצר את הסוויצ' של ה-power בלוח האם, כשהספק מחובר והמחשב כבוי, וזה לא גרם לכלום, מה שמעיד על בעיה אפשרית בלוח. אחת לכמה ניסיונות, זה כן מצליח להדליק את המחשב. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. יש דרך טובה יותר לבדוק את תקינות לוח האם בנושא?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by yuri20,

שלום קניתי מחשב חדש (חלקים) והרכבתי לבד, להלן המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2GB Kingston HyperX Blu CL9-9-9-27 כפול 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Sapphire Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem Scythe Katana 3 CPU Cooler HAF922 ATX Black Case (No PSU 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail מספר שאלות: 1. המאוורר העליון 200MM עשה בהתחלה רעש ועכשיו הפסיק האם כדאי להחליפו?? 2. לפני שהמחשב רושם משהו על המסך כאילו(זיכרון וכו) לוקח לו איזה 7 שניות ורק אז יש ביפ והוא מתחיל עם המסך של הארדיסקים זיכרונות וכו, למה זה קורה??? הציין כי ה…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by Elapsed,

נפתר.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  4. זו תמונה ממחשב שלי. אצל חבר אין את הסמל של רמקולים, מופיע רק S/PDIF. מחובר לו כבל מיציאת קול של המארז אל החיבור של המסך (יש רמקולים במסך). כשלוחצים על בקרת עוצמה הקו הירוק זז כאילו הסאונד עובד אבל לא שומעים כלום. למה אצלו לא רואים בהתקני קול את הרמקולים הרגילים כמו אצלי?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. Started by ffooxx,

כשאני מפעיל את המחשב הוא רץ הוא מאוד מהיר לאחר כמה דקות פתאום הוא נהיה איטי מאוד מאוד לפתוח תיקיה לוקח שעה. אני חושב שזאת בעיית בחומרה שלו כי עשיתי פורמט למחשב אין בו שום תוכנה והוא עדיין איטי.(כשעושים למחשב ריסטרט הוא עוד פעם מהיר לכמה דקות וע=אז שוב נהיה איטי). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  6. ברשותי מחשב AMD 1.67GH , RAM 448 MB עם XP STAGE 2 אני משנה את גודל ה PAGING FILE מ670 ל 500 ע"מ לקבל תגובות מהירות יותר (לא מריץ תוכנות כבדות). מבצע איתחול כנדרש, ברם אולם לאחר מספר כיבויים ההגדרות הישנות חוזרות, וחוזר חלילה. אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  7. שלום לכם, בשרת IBM X3200 (אחריות חומרה) עם מערכת הפעלה 32bit Server 2003 Standard מערכת הפעלה מסרבת לעלות, מגיע לדגל של מערכת ההפעלה ומבצע ריסטרט למחשב. יש אורות כתומים על הדיסקים הקשיחים (הנשלפים) בבדיקה שערכתי - חיברתי כל דיסק קשיח למערכת מחשב שונה בחיבור USB ואני מגיע לקבצים של מערכת ההפעלה. באחד הדיסקים לא מעודכנים הקבצים כמו בשני... למרות שאמור להיות בהם חומר זהה בגלל RAID1. השרת עובד כטרמינל וכרגע מושבתות לי כ 5 תחנות עבודה קריטיות. מה הייתם מציעים לי לעשות כדי לחזור למצב הקודם... לאיזה כיוון כדאי לפנות: 1. התקנת השרת עם דיסקים חדשים - שכבר ברשותי - מערכת הפעלה והעברת חומר והגדרות רבות ותוכנת ERP מחדש... 2. יצירת תמונה של הדיסקים הנוכחיים ולהעביר לחדשים... מה הסיכוי…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by בולדוג,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עלה לי 3000 ש"ח רק החומרה ולפעמים המחשב ניהיה איטי והחץ של העכבר זז לאט לא בקצב, זה הגיוני במחשב חדש? זה קשור למעבד? או לכרטיס מסך? המפרט: http://www.up2me.co.il/images/92066293.jpg

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  9. שלום, ביצעתי אתחול ntfs לדיסק קשיח 200 גיגה . התחלתי בהתקנת xp ובשלב ההתקנה מופיע נפח של 130 גיגה .לאן נעלמו כל ה- 70 גיגה ? בביוס מוצג הדיסק כ- 200 גיגה. תודה מראש חיים

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by arikm,

במחשב שלי אין חיבור SATA, מערכת הפעלה מותקנת בדיסק WD green 500GB AADS עם כרטיס STLAB SiI 3512 PCI SATA. המחשב נתקע לעיתים קרובות, לפעמים עם הודעה על בעיה ב-scsiport.sys. פעם אחת כבר החלפתי דיסק באחריות אחרי כמעט שנה, הדיסק הקודם היה כמעט זהה - AACS. המחשב הסתדר, עברו 3-4 חודשים ועכשיו שוב חזרו בעיות דומות. אני לא יודע אם הבעיה בדיסק או שאולי הבקר לא אמין וגורם לשגיאות בדיסק הקשיח. 1. האם זה בקר מוצלח לפי דעתם? 2. אשמח לשמוע המלצות לתוכנה לסריקת הדיסק הקשיח ומציאת סקטורים פגומים. chkdsk מצא כמות קטנה של טעויות, כנראה בגלל שהמחשב נתקע באופן פתאומי... חשבתי גם על כיוון שאולי ה-windows update עידכן את קובץ ב-scsiport.sys וגרם לבעיות אבל מצאתי רק תיעוד על בעיות שהיו ב-SP2 ולי…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. לאחרונה כשאני משחק במשחקים או סרטים, לפעמים אני מקבל מסך כחול והמחשב מרסטרט את עצמו. כשהסתכלתי על הminidum כתוב שזה כנראה נגרם בגלל RTKVHD64.sys. גיגול קצר העלה שמדובר בכרטיס קול שלי. הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי את הדרייבר הכי חדש, אבל אני מקבל מסכים כחולים. מה יכולה להיות הבעיה? מצ"ב קובץ ה dmp http://www.megafileupload.com/en/file/227352/042510-24117-01-dmp.html

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by stingeR-,

יש ברשותי לוח ASUS P4S800-MX תקין/לא תקין, מה זה לא תקין אתם שואלים? לפי מצבי רוח הלוח מחליט להידלק ו/או לא להידלק... שללתי כי מדובר בקצר מכיוון שאני מנסה להפעיל אותו מחוץ למארז ערום. שללתי נזק פיזי - כל הכבלים וההלחמות במקום ונראים בסדר... למי בכלל חשב לשאול - כן, איפסתי את הביוס, וכן ניסיתי גם את הכרטיס מסך OB וגם כרטיס חיצוני. מה שהכי מוזר זה מתי שהלוח עובד הכל נראה תקין לחלוטין.. אפילו הצלחתי להתקין עליו WIN7 כשהוא עבד.. וגם לעשות קצת אוברקלוק... כמובן אבל שאי אפשר להביא לבנאדם ככה מחשב ואני רוצה לשאול בעצתכם.. האם לקבוע את מותו.. או שיש עוד מה לעשות בנידון?<

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  13. הרצאות מteched 2013 לניקוי וירוסים וטיפול בבעיות במחשב בעזרת sysinternals, מ mark russinovich של מיקרוסופט, מי שפיתח את הכלים של הsysinternals , pstools, ספר windows internals, ואחראי על פיתוח הליבה של azure, בקיצור מומחה לגבי כל מה שקורה בתוך הליבה של הווינדוס ואיך הוא עובד מבפנים License to Kill: Malware Hunting with the Sysinternals Tools http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/ATC-B308#fbid=5UKU9EztVnA Case of the Unexplained 2013: Windows Troubleshooting with Mark Russinovich http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306#fbid=5UKU9EztVnA אחרי זה אתם תבינו למה המחשב לא עובד טוב , למה בעיות קורות ואיך לטפל בהם בקלות ממליץ גם לקרוא א…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  14. היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז (TMS S1). לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר שאולי נתקע וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה? מצרף תרשים שהוא בגדר יצירת אומנות, לא פחות להמחשת המקום שעליו אני מדבר.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by Grihan,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בצורה חריגה. דברים יחסית בסיסיים כמו דפדפן נתקעים לזמן מורגש, בכיבוי הוא מראה את המסך הזה של תוכניות שיש לסגור לפני הכיבוי, רק שהרשימה ריקה, וכד'. בנוסף, במשך תקופה מסויימת הוא היה קופא לפחות פעם ביום, סתם בלי סיבה, גם זמן גלישה באינטרנט, ורק ריסטרט פיזי היה עוזר, אבל בזמן האחרון זה נפסק בלי שעשיתי משהו. מה ניסיתי סריקה עם memtest86, במשך 12 שעות, הכל תקין. סריקה של הדיסק עם הכלי של סיגייט, SeaTools, גם הכל תקין אבל אני לא בטוח שהפעלתי אותו כמו שצריך ומה שעשיתי מספיק. המפרט שלי מעבד Intel Core i5 760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ספק Seasonic S12II 620W כ. מסך NVIDIA GeForce GTX 460 זכרון 4gb ddr3 דיסק קשיח HD103SJ Samsung 1TB מה יכולה להיות הבעיה…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by aweigh,

שלום חברים, לא מזמן בזק שדרגו אותי ל-100 מגה וכמובן שמיהרתי לעדכן את הספק שלי בזק בינלאומי. ישנה תופעה מוזרה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מה לעשות על מנת לתקן. כאשר בזק מחברים אותי על 50 מ"ב אני מקבל 50, כאשר בזק מחברים אותי ל- 100 מ"ב המהירות נופלת ל-10 מ"ב. היו אצלי 2 טכנאים החליפו בארון ומה לא, ולא הצליחו לעלות על הבעיה המוזרה. העניין הוא שטכנאי בזק הגיע עם המחשב נייד שלו הוא קיבל 70-80 כששאלתי אותו מה יכול להיות אצלי הבעיה שהרי כאשר אני מוגדר 50 אני מקבל. הוא אמר שזה נורא מוזר ולא יודע מה לומר. האם מישהו יש לו כיוון מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by vitali02,

יש לי בעיה עם דיסק קשיח חדש של Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX הבעיה שהביוס לא מזהה אותו אבל דיסק קשיח אחר הוא כן מזהה... והוא גם מזהה את הכונן דיסקים מה הבעיה פה?? תודה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by ROTEM114,

שלום! אני מפעיל את המחשב,לא מצפצף לא כלום הוא פשוט מראה לי קו לבן מהבהב מצד שמאל של המסך יש רעיונות? תודה!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by chenc,

שלום רב! נתקלתי לאחרונה בבעיה במחשב: לעתים המחשב אינו מזהה את הכונן הקשיח בשלב הPOST ואז כמובן המחשב לא ממשיך בתהליך הBOOT. באחת הפעמים שמתי לב שהPOST מדווח שהכונן הקשיח כן זוהה אך נרשם "Capabeled but disabled", ואז נכנסתי לBIOS ולא שמתי לב לדבר מיוחד וגם הכונן הקשיח נרשם כרגיל וזוהה היטב. בנסיון הבא המחשב עלה. לאחר RESET - הבעיה חזרה והפעם הכונן הקשיח לא נרשם בBIOS. אני לא משער שאלו בעיות מגעים כי בדקתי זאת - כמה עדין ורגיש יכול להיות חיבור IDE? לא שמתי לפונקציית disable HDD או כל דבר בסגנון באחת האופציות בBIOS. חוצ מלהחליף כבל IDE ולשנות את הכונן הקשיח מSLAVE עוד לא עלו במוחי רעיונות באמת מעוררי תקווה. האם מישהו בקשה יכול לעזור לי בנושא??? תודה מראש לכל הקורא / עוזר. חן…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by marik,

היי המחשב לא נדלק בכלל פתחתי את מארז הוצאתי את כל הכרטיסים ,הכל כולל זכרונות ניתקתי את דיסק הקשיח והוא לא רוצה להדלק בכלל . דרך אגף החלפתי גן ספק כוח וכלום אותו הדבר . היום שמתי לב למטה בלוח יש מנורה שדולקת ברגע שהוא מחובר לחשמל אבל לא נדלק ומאוורים לא עובדים בכלל שום מאוורר. אשמח לקבל תגובות

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  21. יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by veredaniel,

יש לי את שלושת הדיסקים הבאים sygate 80 GB sygate 320 GB wd 160 MB הם יושבים במרווח במארז ככל האפשר ורק הwd מתחמם כרגע הטמפרטורה שלו 78 האחרים עומדים על 47 ו45 הwindows יושב על דיסק אחר ועל הדיסק הזה יש רק את קיבצי הtemp של הemule ליתר ביטחון סגרתי את הemule אבל הטמפרטורה שלו עדיין לא יורדת האם הוא תקול? הוא עדיין באחריות ואני יכולה להחליף

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Xilver,

כל כמה דקות יש לי מסך כחול ואין לי מושג למה מכיוון שוויסטה כבר הייתה מותקנת לי בעבר עם XP בdual boot והיא לא קרסה אפילו פעם אחת. עכשיו היא קורסת כל כמה דקות ואפשר להשתגע (עכשיו שידרגתי את הXP לגמרי לויסטה). אולי זה בגלל שהוא לא מצליח לזהות את הGTS?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by seladlev,

ראשית אני כמעט בטוח שזו בעעית חומרה. יש לי מחשב : p4 3ghz motherboard msi 915p combo הבעייה הינה עם הכרטיס קול. התקנתי אותו עם דרייבר שבא ביחד עם המחשב. כאשר אני מעלה חלונות יש צליל של הפעלת החלונות אך לאחר מכן כאשר אני רוצה לפתוח קבצי מוסיק למיניהם מופיעה הודעת שגיאה כאשר התקן הרול לא זמין . יש איתו בעיה אני יודע שזה לא קודקים ואני יודע שזה הדרייבר הנכון ניסיתי גם כרטיס קול חיצוני של קריאטיב שאני יודע בוודאות שהוא עובד ועדיין הייתה הבעייה על כן אני שואל : איפ הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.