תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הצילו :'( :'( במחשב השני (לא זה שעובד לאאאט) יש לי כונן קשח עם צורב רגיל על Primary וצורב DVD על Secondary, ככה זה עובד כבר כמה חודשים, ופתאום נעלמו לי הכוננים של הצורבים - הם מופיעים כרגיל ב-BIOS ויש דרייברים מותקנים ב-Windows, אבל הוא מודיע לי ב-Device Manager ככה: Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41) מה לעזאזל קורה פה ? הרצתי אנטיוירוס אבל לא מצאתי כלום, מה זה יכול להיות ? תודה מראש לכל מי שיכול להעלות רעיון למה שקרה פה . בנואשות :-[ m.c
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! לפני חודש בערך היתה לי איזו בעיה לא מובנת עם ההרדיסק שזה נראה כאילו יש BAD SECTORS אבל בסופו של דבר לא היה כלום... עכשיו פתאום משומקום אחרי שלא היו שום בעיות בשבועות האחרונים המערכת נתקעה ואז לא הצליחה לעלות, ובפעם הבאה שעשיתי RESET זה עשה DISK READ ERROR ולא נתן למע' הפעלה להתחיל לטעון בכלל - ניתקתי וחיברתי מחדש את ההרדיסק ופתאום הכל עובד חלק כרגיל... יש למישהו מושג מה הבעיה (אם יש) ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות על מנת למצוא תקלות?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרטיס TV FLY VIDEO 98 עכשיו הדריברים שהיו לי במחשב הישן עבדו עם XP במחשב החדש שאני מתקין את הדריברים הוא מתקין ואחרי זה הוא קרוס.. הלוח אם הוא EPOX 8RDA3+ מה יכולה ליהיות הבעיה? מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא דריברים עדכניים?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש evo 850 250gb. התקנתי ווינדוס 10, הכל עבד טוב עד שהתחלתי להתקין דרייברים, בעת ההתקנה של חלק מהדרייברים, המחשב פשוט קופא (זה רנדומלי), לאחר מכן אני פשוט מכבה כיבוי כפוי (דרך הכפתור), מדליק מחדש מתקין את הדרייבר והכל בסדר. בעת שדרוג ל 10586 המחשב שוב קופא והיה צריך לשחזר מערכת ולחזור לנקודה שלפני העדכון, העדכון תמיד קופא ב 71% (התקנה כללית) ו 91% בהתקנת דרייברים ותוכנות (בשלב השני). לאחר מכן פירמטתי את המחשב, איפסתי ביוס וניסתי להתקין מחדש ושוב קופא בשדרוג ל 10586 ובהתקנת מנהלי התקן. התייאשתי והורדתי גרסא חדשה שכוללת את עדכון 10586, שוב פירמטתי את הכונן הפעם לא היה צורך בעדכון אבל כן קפא פעם אחת בעת התקנת מנהל התקן חדש. בנוסף המחשב הי…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 x64, וכל כמה זמן אני מגיע למחשב ופתאום התקני הרשת מפסיקים לעבוד.. מה הכוונה? - כל יישום שמנסה לגשת לאינטרנט/רשת פשוט לא מתחיל או נתקע. - ב-Task Manager - תחת לשונית Network במקום גרף פשוט מופיע הטקסט: No Network Adapters Found. - ב-Task Manager - תחת לשונים Services פשוט מופיע Loading... וזהו - אין אף סרביס שעובד רואים פשוט ריק.. - כל השאר (Applications, Processes עובדים כראוי) - ipconfig נותן את התוצאה: Windows IP Configuration --- וזהו. - מנהל ההורדות שלי (FlashGet) מציג את ההורדת על 0.00KB\s - ב-Control Panel - כשאני מנסה להיכנס לכל משהו שקשור ב-Network - פשוט לא נכנס לי, או שמציג דף ריק ומראה טעינה.. בקיצור נתקע. מדובר פה בלוח Inte…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
תראו חברים כל פעם שאני רואה סרט או שאני מוריד משהו ואני בעצם מסתכל בהורדה נו אתם יודעים בזה שמראה איך ההורדה נראית? יעני על כמה מוריד וכמה אחוזים אז תמיד נתקע לי המחשב ואי אפשר להחזיר אותו בלי ריסטרט... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני רוצה שהכל יעבוד לי בלי שהמחשב יתקע או משהו המפרט שלי הוא geforce 2 mx 440 p4 1.8 256 זיכרון אתם צריכים עוד פרטים? דברים מזהים? אם כן איך אני יביא לכם אותה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי בעייה....כל דיסקט שאני מכניס אותו לכונן ואני מנסה לעשות לו פורמט זה אומר שהסדיסקט Write Protected וניסיתי להזיז את נלחצן הזה שיש בדיסקטים וזה לא עוזר.. ועוד דבר..אחרי שאני עושה פורמט לדיסרט איך אני עושה ממנו דיסקט אתחול?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קמתי לפני חצי שעה והדלקתי את המחשב. כבר על ההתחלה, כשניסיתי להיכנס לשם המשתמש שלי המחשב עשה ריסטרט לבד. בלי שום הודעה מוקדמת או משהו (אז לא בלאסטר). מה הבעיה יכולה להיות? זה ממשיך לקרות כל כמה זמן... עריכה: העלתי עכשיו השערה שיכול להיות שהמחשב עושה לבד ריסטרט בכלל "כשל מערכת"... אז ניגשתי למאפניינים של זה, וביטלתי את האפשרות של "ריסטרט אוטומטי" כשיש כשל במערכת. אני משער שזה יפתור לי את בעיית הריסטרטים, אבל זה עדיין אומר שיש כשל במערכת. אז מה עוד לעשות?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיה קשה של ריסטרטים פתאומיים אמרתם לי לנסות את העניין עם הזיכרונות שינית בRECOVERY הורדתי את הV בריסרט אוטומטי אבל עדיין יש ריסטרטים והוא גם לא יוצר תיקיית מינידאמפ, למרות שמסומן והכל.... אבל עדיין יש ריסטרטים סתם ככה בלי שום קשר, אפשרי שזה ספק ? מה אני יכול לנסות ??? תודה מראש, חן.
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: היה לי את המשחק מותקן במחשב שיחקתי בו הכול בסדר... עכשיו אני רוצה למחוק אותו והמחשב פשוט לא נותן לי, הוא מציג שלושה אפשרויות: repair modify uninstall ניסיתי את שלושתם אף אחד לא עוזר... לאחר מכן החלטתי למחוק ידנית ולמחוק מהרג'יסטרי וזה עדיין לא עוזר. עכשיו אני לא יכול לא לשחק ולא למחוק את זה לגמרי ואני רוצה להתקין את המשחק מחדש כי קיבלתי לאחורנה את spearhead. תודה מראש. נ.ב: המשחק כן צרוב ופרוץ וגנוב ומוקראק וכל הסיפור. אם זה אומר שאני לא יכול לקבל עזרה תגידו לי כי אני לא בטוח.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך lcd (עם זה חשוב) בלילה אני מוריד דברים ולכן אני משאיר את המחשב דולק ואני מכבה את הצג של המסך מהכפתור , אולי יש איזה אפשרות לא לכבות מהכפתור בגלל שהמסך הישן שלי נשרף מי זה שאני מדליק ומכבה את המסך מהכפתור והמסך הזה עלה לי המון כסף... מקווה שהבנתם את השאלה שלי. תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המחשב לא מבצע BOOT אתמול עשיתי ריסטרט ואז עלה מסך הביוס, ברגע שהיה צריך לעלות הWIN המסך נהיה שחור והכל קפא (מקלדת ועכבר), למרות שהיה רעש מהמעבד ומההרד דיסק. עשיתי ריסטארט והמחשב אפילו לא הגיע אל הביוס. פתחתי את המחשב ולפי מה שראיתי הכל פעל חוץ מהכרטיס מסך, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה ואז פתאום המחשב עלה כאילו הבעיה היתה בכרטיס ואפילו נתן לי להגדיר את הכרטיס המובנה. הכל פעל קשורה כיביתי והדלקתי מספר פעמים ולא היתה שום בעיה, היום כשהדלקתי שוב פעם לא עלה כלום המחשב נדלק יש רעש הפעלה אבל אין צפצוף אחרי הביוס אחרי כמה הפעלות מחדש המחשב עלה אבל נתקע במסך הטעינה של ה WIN פירקתי את הזכרונות והפעלתי והמחשב זיהה שאין זכרונות וצפצף פירקתי את ההרד דיס…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הצורב שלי הלך לעולמו. ולא היה לי תקציב אז לקחתי מהמחשב של בן דוד שלי כונן דיוידי שפעל מצויין במחשב שלו. אני מחבר את הכונן למחשב שלי.. וכשאני אני מכניס דיסק המחשב ניתקע או שהוא הצליח לקרוא משהו ואז הוא ניתקע אם אני לא מכניס כלום אז המחשב פועל כרגיל, יש לציין שיש לי עוד צורב במחשב, אולי יש עניין לשנות את סדר החיבור בניהם או משהו כזה ? ואגב חיברתי רק חיבור IDE וחשמל... בלי סאונד, וגם כשחיברתי ת'סאונד זה לא עזר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי מחשב רק לפני חודש ומסך DELL והכל עבד מצויין. פעם אחת ניתקתי את כבל ה HDMI וחיברתי בחזרה ומאז המסך לא עולה. אני מקבל את ההודעה שאין שום מכשיר שמחובר למסך (ראו תמונה). החלפתי כבל ולא עזר.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מצאתי שם אחר לכותרת.. בכל מקרה הבעיה היא כזאת.. החלפתי כרטיסי מסך בין 2 מחשבים באחד הכל עובד יפה בשני ששמתי בו RADEON 9700 PRO הוינדוס בא לעלות ואיך שהוא עולה נהיה מסך שחור.. הלוח אם בטוח תואם כי הוא יותר חדיש מהלוח אם שה9700 היה בו לפני..
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ידי נפלה על כמה זיכרונות ורציתי לדעת איך לשלב אותם בצורה הכי טובה באיזה מחשב ישן שיש לי. כרגע יש לי עם המחשב DDR400)2.5( 256MX8 ועכשיו יש לי גם זיכרון של 512 DDR/CL2.5 ועוד שלושה זיכרונות DDR CL2.5 266MHZ 256MB המחשב מריץ וינדוס XP ויש לי 4 סלוטים לזיכרון. אני יודע שלא מומלץ לערבב גדלים שונים של זיכרון וגם שXP קולט עד 1GB או 700ומשהו MB לכן אין טעם להכניס את הכל. מה אתם אומרים? ל
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 על מחשב נייד וכל פעם בשלב אחר של ההתקנה אני מקבל מסך לבן ונתקע המחשב ולפעמים הוא עושה פשוט הפעלה מחדש מה יכול להיות הגורם? בדקתי HDD והוא תקין ניקיתי מאורר וצלעות קירור ניסיתי עם כרטיס זיכרון אחר ועדיין זה לא עזר ניסיתי גם גירסאות 32 וגם 64 BIT וגם ניסיתי SP1 ובלי SP1 ניסיתי גם לתקין עליו VISTA ובשלב של היצירת משתמש הוא עשה לי גם מסך לבן עריכה: בדקתי את זה הכרטיס מסך מקולקל מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם , הפציינט הוא compaq CQ61-310EJ . הפציינט היה במנוחה משהו כמו 4 חודשים ללא הדלקה או חיבור לחשמל . והוא פשוט לא עולה , לא BIOS לא POST ,פשוט כלום ! המחשב הוא של חברה שלי , היא שלחה אותו לבדיקה , בבדיקה טענו כי הלוח אם גמר ויש להחליפו ( 1000 ש"ח ) וזה לא סופי ( זה מריח לי מסריח ואין כאן דגים ) אז לקחתי אותו לידיים . נוסו כול האפשרויות להדליק את הבחור מבחינת סוללה\מטען . בנוסף , ניסיתי להוציא כול דבר אשר יכול לגרום לתקלה ( RAM DVD HDD ) ועדיין לא עולה . התופעה מתאפיינת בזה שלוחצים על ההדלקה , נורית ההדלקה נדלקת ואז נכבית . אז השערתי היא שהסוללה פרקה את נשמתה . בנוסף לקחתי המטען ומדדתי מתח הדקים בפלאג DC , התוצאה היא משתנה באיזור ה 10 עד 13 וולט אבל ממש לא 18.5V …
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
כאמור, המחשב עושה RESET על דעת עצמו כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו דרך נגנים [צפייה באתרים כמו youtube לא גורמת לבעיות], כמו כן, כשאני מנסה להתחבר ל-ICQ. ניסיתי לפרמט, לא עזר. מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מחשב שעושה ריסטרט במקום לעשות כיבוי, בהתחלה חשבתי שזאת בעיה במערכת הפעלה אבל אז בדקתי את זה עם דיסק BOOT של לינוקס וראיתי שגם שם שאני עושה כיבוי הוא עושה ריסטרט עשיתי עידכון לביוס גם זה לא עזר צירפתי תמונה של ההגדרות של החשמל בביוס בACPI ניסיתי גם S1 וגם על מצב AUTO וזה לא עזר לוח ECS 945GZT-M
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב שכתוב בחתימה. עד לפני יומיים הוא היה מומהר ל 2200Mhz. לפני כשבוע שיחקתי supreme commander (בטא) והמחשב נתקע. הנחתי לזה..... לאט לאט תדירות התקיעות גברה וגברה עד שזה נהיה בלתי נסבל. תמיד בדקתי טמפ' והן היו בסדר. הנמכתי את ה OC- והחשב המשיך לקפוא. עד שהורדתי אותו לגמרי והמחשב כרגע דיי בסדר (עדיין לא הרצתי בדיקות כבדות, אבל קודם הוא היה נתקע מכמעט כלום). שאני מנסה לבצע OC קטן- המחשב נתקע/מרסט. רק הלוח והמעבד ב OC- הזכרון לא (היה אבל כבר לא). יש רעיונות לאיזה כיוון ללכת? מה לעזעזל קורה פה? המחשב היה ב OC סביר, הוא דיי חדש (פחות משנה) והמתחים לא היו מטורפים. ד"א, היום קניתי Audigy 4 SE וכשאני מנסה להתקין את הדיסק הוא מוציא שגיאה ולא מעלה את ה setup. לדעתם קשו…
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-