עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by seladlev,

שלום חברים, המפרט שלי כמו שמצויין בצד. לפעמים המחשב נתקע סתם ככה לא במאמץ בעבודה רגילה מול וורד או סתם אם אני משאיר אותו דלוק בנוסף קורס לי המוווווווון הוורד . בדקתי את כל החלקים עם תוכנות עומס והם נמצאו תקינים גם במעבדה לאחר ניתוח של שבוע אף אחד לא הצליח למצוא את הבעיה. תחילה חשבתי שזה עניין של תוכנה אבל לאחר 3 פרמוטים של בדיקות זה עדיין קורה בקשר לוורד ניסיתי להתקין 4 חבילות אופיס שונות ונאדה כלום לא עזר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בניתוח הבעיה תודה

2. זה היה מאז שקניתי את המסך לפני כמה חודשים ודיי התעלמתי מזה אבל הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה או שככה זה במסכים גדולים או שזה ככה במסכים של LG או משהו. לא משנה אם המסך היה דלוק לפני שניה או מכובה כבר כמה שעות או שהמסך דלוק אבל שחור (קבעתי שהמסך יתכבה אחרי כמה זמן אוטומטי) עדיין לוקח זמן עד שהוא נדלק, לוקח איזה 2-3 שניות עד שיש נורה כחולה (שזה אומר שהמסך עובד בניגוד לכתום שזה מתי שהוא דלוק אבל לא מציג כלום או מכובה) ואז עוד איזה 2-3 שניות עד שהמסך מציג את המחשב, איך אני פותר את זה? תודה. כבר פתחתי את הנושא הזה לפני כמה זמן וכנראה לא ענו לי ועכשיו אני לא מוצא את הנושא הזה.

3. Started by jiewbechto,

אהלן, יש לי מכשיר מדידה בלייזר, שניתן לחבר למחשב באמצעות bluetooth. המכשיר עבר לאחרונה איתחול, ומאז אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. ניסיתי לחבר את המכשיר למספר מחשבים, והתוצאות הן שלמחשבים שהמכשיר מעולם לא היה מחובר בעבר אני יכול להתחבר ללא בעיות, אך למחשב שמכשיר המדידה כבר היה מחובר, אני לא מצליח להתחבר עכשיו. יש לי windows 7, וכשאני מנסה להוסיף את מכשיר הbluetooth, באמצעות add device, אני בוחר את המכשיר, לוחץ על create pairing code for me, ובמקום להציג לי את הסיסמא, ולתת לי להזין אותה לתוך המכשיר, הסיסמא מופיעה לי לחצי שניה על המסך, ואז נעלמת ומופיעה הודעת שגיאה שכותרתה: "adding this device failed because of an authentication error". כבר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  4. שלום לכולם. לא מזמן התקנתי מערכת הפעל חדשה windoes xp pro sp2. קודם כל ברצוני להגיד שלפני ההתקנה של הווינדוס הדיסק און קיי עבד טוב מאוד. עכשיו במערכת ההפעלה החדשה ברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי למחשב אני מקבל מסך כחול של הווינדוס ובו הוא אומר שהמערכת כיבתה את עצמה עקב אחד הרכיבים שעשה בעיות. מה שהוא מציע זה להפעיל מחדש את המחשב ואם זה קורה יותר מפעם אחת אז לעדכן את הדריבריים של החומרה שלך. התקנתי את כל הדרייברים שיש לי ללוח האם כולל הדרייברים של הUSB 2. אני רק רוצה להגיד שהדיסק און קיי ריק (פירמטתי אותו במחשב אחר) ככה שאין בו איזה וירוסים או מזיקים שונים. אין לו חברה מסוימת והוא נקנה ב**** (אני לא יודע אם אפשר לפרסם חנויות אז מצטער אם אסור) כל מי שיכול לעזור לי אני יודה …

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by Dmoney,

אז קודם כל הקדמה קצרה: ניסיתי להרכיב את המחשב הישן (pentium 1 200mhz) לפני חודש בערך אבל במהלך ההרכבה נשבר פין אחד של הלוח אם (אחד הפינים שמתחברים לכבלים של הספק ולמעשה מספקים חשמל ללוח), התייאשתי והחזרתי הכל למחסן. היום השתעממתי אז החלטתי לנסות ולהחיות את המחשב ולמרבה הפלא הוא עובד! מגיע חשמל ללוח (הרמקול עובד) והמחשב אפילו עולה! ומפה מתחילות הבעיות...המחשב נתקע במסך הראשון (איפה שהוא סופר את הRam) :-\ ניסיתי להיכנס לביוס אבל המחשב לא מזהה את המקלדת (מקלדת עם חיבור ישן ואני בטוווח שהיא טובה), כשאני מחבר את המקלדת יש כזה צליל אבל כשאני מנסה ללחוץ על איזשהו מקש כלום לא קורה :-\ זה מה שרשום: Keyboard error or no Keyboard present CMOS checksum error - Default loaded עוד …

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by shlomoreuven,

שלום לכולם, החשד העיקרי שלי הוא ספק הכח, איך אני יכול לוודא שאכן הספק הוא שכשל?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by AA123,

כותרת קובץ ========> http://www.megaupload.com/il/?d=DN5YWK1Y

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  8. שלום, מידי פעם המסך שלי כאילו נהיה שחור (הבעיה לא במסך) אני מאתחל את המחשב והכל חוזר להיות בסדר. אני עדיין שומע שהמחשב עובד אבל כאילו ניתקתי את המסך איך להתחיל לבדוק את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by odedra,

שלום לכולם, יש ליimac ואני מנסה לעשות עליו duel boot באמצעות bootcamp,הבעיה שבכל פעם שאני מגיע להתקנה של הווינדאוס במסך שמבקש לבחור את השפה המקלדת והעכבר לא מגיבים,החלפתי מקלדות עכברים השתמשתי בשני cdrom חיצוניים אבל לצערי לא מצליח לי. למישהו אולי פתרון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

אני כבר יודע שזה בעיה במסך כי חיברתי מסך אחר לאותו מחשב ולא היתה בעיה וחיברתי את המסך הזה למחשב אחר וכן היתה בעיה בכל מקרה הייתי רוצה עוד דעה ממכם שתגידו לי ממה יכולה לנבוע הבעיה הזאת ואם יש עוד אפשרות חוץ מלשלוח להחלפה\תיקון.. במסגרת הכל פתאום נמשך, לדוגמא אני שם אייקון בשורה הראשונה (העליונה) בדסקטופ ואותו איקון על השורה השניה. בשורה הראשונה הוא נראה הרבה יותר דקיק, משוך כזה.. אותו דבר קורה במסגרת כולה, גם בצדדים חשבתי בהתחלה שזה אולי משהו עם הכיוונים של החצים אבל לקחתי את התזוזה, והתחלתי ללכת עם התצוגה במסך למעלה ולמטה שהוא היה באמצע המסך הכל היה טוב ויפה שעם החיצים העלתי את התצוגה עד הסוף הוא חזר להיות כזה קקה עכשיו שאני מעביר לדוגמא חלון קטן באמצע המסך בזמן שהדסקטופ …

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  11. שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה של מקום להכניס זכרונות OCZ Reaper 2x1024MB CL4 ללוח של ASUS P5Q בסלוטים הצהובים בגלל המאוורר הענק של TT למעבד. מה אני מאבד מבחינת ביצועי מערכת עקב כך? ??? כי במדריך של הלוח כתוב שמומלץ לחבר את הזכרונות לצהובים ולא לשחורים. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  13. הצורב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?p...2778f79cdd80afc אני משתמש בתוכנה NERO6 וזה אפילו לא נותן לי את האפשרות לצרוב במהירות X4 אלא ישר מתחיל מ X8 ועד X52.... ניסיתי גם מדיה (דיסק ריק) אחר וזה עדיין לא נותן לי..... מה עושים... נ.ב. אני צריך צריבה במהירות X4 כדי לצרוב סרטים ל DVD...

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by i,

שלום, קניתי חלקים למחשב )הכל חוץ מדיסק קשיח וספק) ולאחר שהרכבתי אותם, כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים חוץ מזה של המעבד. הוא עובד לשניה קצרה ואז מפסיק וכמובן שהמחשב נכבה מיד. כאשר חיברתי מאוורר אחר למעבד קרתה אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? המעבד הוא g2020 בגרסת box לוח האם הוא gigabyte h77 ds3h תודה

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  15. שלום לכולם אז כמו שאמרתי קיבלתי מחשב : P3 500 CELERON ASUS CUV4X אלה הדברים החשובים... כשאני מפעיל אותו המחשב מתחיל להשמיע קולות מחרידים כאלה(צפצופים משונים) ואז הקולות הופכים לציפצוף אחד גדול והמחשב נתקע, מאחר ואני לא מכיר את הלוח אם אין לי מושג מה הציפצוף אומר... ניסיתי להחליף : זיכרון,מעבד,כרטיס מסך,כרטיס קול, אך שום דבר לא עזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? אולי הלוח? אבל אין לי את האפשרות לבדוק את הלוח, מה גם שעל הלוח אם יש איזה רכיב כזה (ברח לי השם) יש בו מספרים מ 1 עד 9 ומתגים כאלה שאפשר לשחק איתם, אז חשבתי שאולי יש בעיה בהגדרות של הרכיב הזה... למישה יש מושג מה צריך להיות בהגדרות של השבב הזה? מקווה שתעזרו לי, אני יעלה תמונה של הצ'יפ הזה בקרוב. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  16. שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד,אני משתמש בWINDOWS 7,לא הייתה לי בעיה כזאת בעבר. הWINDOWS מזהה את הכונן תקליטורים במנהל ההתקנים אך אני לא מצליח להתקין אותו. גם כשהתקנתי DAEMON TOOLS לא הצלחתי ליצור כוננים וירטואליים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  17. היי זכיתי בEbay בלוח אם Epox 8rda+ שהבחור כתב שם שהלוח לא עובד והוא לא יודע למה. אמרתי בוא ננסה אולי נצליח לגרום לו לעבוד ונחסוך. הלוח הגיע ביום ראשון אליי בדקתי אותו וראיתי שיש לו 6 קבלים שרופים. הלכתי ורכשתי 6 קבלים חדשים והלחמתי אותם ללוח ניראה טוב מאוד. דוד שלי הביא לי את המחשב שלו שהלוח אם שם פשוט הפסיק לתפקד בגלל שהיה חוט חשוף שנגע בחיבורים והלוח אם פשוט הלך. היה שם מעבד AXP 1800 שלא בדקתי את המצב שלו ופשוט שמתי אותו בקופסא של מעבד. אחרי שהחלפתי את כל הקבלים והלוח ניראה כמו שצריך חיברתי את המעבד וזיכרון וכרטיס מסך. הפעלתי את המחשב המחשב נדלק ל10 שניות (רק חשמל בלי תמונה) ופשוט נכבה. הסתכלתי ולא ראיתי שום סיבה שהוא לא ידלק וניסתי שוב. ואז הוא שוב אחרי 10 שניות נכבה …

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by kong5,

האם פרימוט חוזר של המחשב פוגע באיכות שלו? עם זה בחומרה או בכל דבר אחר...

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by v6e,

לילה טוב. שמי אלי ואני צריך את עזרתכם: אני קניתי הארד דיסק חדש. וכשניסיתי לחבר אותו בטעות שברתי את התקע בלוח אם (הוא מתחבר ללוח אם נכון?) ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. (כשאני אומר בכלל, אני מתכוון אין שום תצוגה כלשהי על המסך) למרות שניסיתי להחליף לחיבורים לא שבורים. עכשיו לי אין ניסיון בהלחמות כך שלנסות בעצמי אין טעם. השאלה ,היא אם זה בר תיקון שאפשר לקחת למעבדה או שהתיקון יהיה כל כך יקר שעדיף כבר חדש? או אם יש פתרון אחר שאפשר להחיות את המחשב מחדש אני אשמח לשמוע.

20. Started by VL,

שלום , שאני מנסה להריץ את המשחק CS 1.6 (קאונטר סטרייק) הוא לא נותן לי , אבל במשחקים יותר כבדים כגון: דום 3 וf.e.a.r עובדים... מה לדעתכם הבעיה פה ? יש לי כרטיס מסך radeon x300 /x550 seires ...זה מה שכתוב לי =\

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  21. שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  22. Started by ofek,

שלום לפעמים WIN98 נתקע במצב יציאה ולא מגיע למסך "ניתן לכבות את המחשב" בהדלקה מחדש המחשב נכנס לSCANDISK האם יש פתרון? אופק

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. Started by eladrevach,

אז ככה... יש לי את המחשב שבצד מלפני שנה לפני איזה 8 חודשים קניתי את הgtx460 הראשון ולפני 4 חודשים הוספתי לו עוד אחד המהירויות שעון שלהם שונות אז השלמתי את שניהם ל850 בליבה ו2000 בזיכרונות עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס... פתאום המסך נכבה ונדלק וכל מיני דברים מוזרים כאלה כי המהירויות שעון חוזרים אחורה עכשיו בדקתי ושיניתי ועשיתי הכל עדיין אותה בעיה ואז ראיתי שיש לי וירוס אמרתי אולי הוא גרם לזה בלה בלה פירמטתי הכל מחדש וזה אני בא לשנות את המהירויות שעון הכל טוב ויפה מריץ דוגמא 3dmark שוב המהירויות שעון חוזרות אחורה ובגלל שזה sli אז מתחיל ארטיפיקים כי המהירויות שעון שונות ברמה משמעותית אני מתחנן לפתרון עזרה... משהו אולי איזו תוכנה אחרת לאוברקלוק לא יודע. נ.ב: משהו שחשבתי עליו …

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! יש לי בעייה במחשב המחשב עושה לי צפצופים במארז ושאני נכנס ל-הוספה או הסרה של תוכניות (מהלוח בקרה) זה מראה לי מלא דברים שאני לא יכול למחוק וזה לא היה לי לפני כמה ימים משהו יכול לעזור לי בבקשה זה דחוף תודה.!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  25. שלום, רכשתי מחשב חדש והוא עובד מצוין רק יש לו בעיה שאם מכניסים אותו למצב שינה הוא נידלק ל5 שניות (כל המאוררים פועלים והאורות) ונכבה ל5 שניות ונידלק שוב וככה הוא ממשיך, ניסתי ללחוץ על כל כפתור אפשרי במיקלדת - לא עזר, ניסיתי ללחוץ על הכפתורים ריסטרט/כיבוי - לא עזר הדרך היחידה להוציא אותו מהלופ הזה היה לכבות אותו מהספק ולהפעיל שוב.. זה לא קרה פעם אחת - כל פעם שמכניסים אותו למצב שינה. כבר הגדרתי בויסטה שלא יכנס אוטומטי אבל מעניין אותי מה מקור הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? פתחתי גם את המארז ונראה לי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. ברור לי שזאת בעיה חומרתית כי פירמטתי כמה פעמים ואין שינוי במצב.. המפרט: Q9300 EP35-DS3P AURORA 570 אם צריך עוד פרטים אשמח לתת. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים