תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג.. עם בלוח הזה.. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=412101 יש תמיכה בide להארד דיסק כיאלו שאפשר לחבר הארד דיסק ,דיוידי וצורב.. (3 התקני ide) או שיש רק תמיכה להארד דיסק sta ועל הדרך איך הלוח הזה ניראה למחשב יחסית פשוט שווה לקנות?? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני שעתיים וחצי כבר יושב על זה... ניסיתי לבטל את הכוננים עם התוכנה SFNightmare גם דרך מנהל ההתקנים...הפכתי את כל הכוננים ללא זמין...ניסיתי אפילו לצרוב ולא עזר אבל משום מה כשאני מריץ את המשחק (Nfs-c ) הוא לא עולה ובכל זאת עולה הודעה שאומרת לי להכניס את הדיסק....ניסיתי אפילו לצרוב והוא עדיין לא קלט.. אני לא רוצה לשים קראק בגלל שהוא דפק לי את כל המשחק... (אגב אני מדבר על הגירסה של HKZonda יש למישהו הצעות?!?!? כי אני ממש שובר פה את הראש
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש לפטופ בין כמה שנים יש בו כונן די וי די אך לפתע לפני כמה זמן פתאום הוא לא מוכן לקרוא דיסקים צרובים רגילים אך דיסקים צרובים של DVD הוא כן קורא ללא כל קושי כשמנסים לשים לו דיסק רגיל צרוב הוא רושם הודעת שגיאה בסיגנון: לא ניתן לקרוא מהדיסק כנראה שהדיסק פגום יש לציין שהדיסקים בסדר גמור ואצל מחשב אחר הם עולים בקלות תודה מראש על העזרה אסף
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
צהריים טובים ... אתמול חיברתי את הצ'יפים של הזיכרון שלי.. ואת אחד מהם חיברתי פשוט הפוך... חשבתי שזה בפנים והפעלתי ת'מחשב... אחרי כמה שניות הוא נכבה ונהיה ריח של שרוף... מאז המחשב לא עובד... 3200AMD NF7S2.0 1024DDR400MHZ RADEON9600XT זה המפרט של אותו מחשב... אני לא יודע מה לעשות... יש לי 2 אפשרויות.. לקנות לוח שיתאים לי לכל העסק הקיים.. יש לי בבית שני מעבדים של אינטל של 3400... LGA 775 ואפשרות שניה זה לקנות לוח וזיכרון וכרטיס מסך.. שזה חבל כל שאר החלקים ישכבו סתם ככה בצד.. אני אשמח לעזרה בנושא ולדעות...
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב (ראו מפרט) ושמח לקצת עזרה ... בעת ההטענה של המחשב המסך (BLACKVIEW LCD17) המסך נשאר שחור ואז מתחיל להתפשט צבע לבן מהפינות למרכז (במקום לראות את סוג כרטיס המסך ואח"כ את מסכי הטעינה של הביוס), בכל עיתוי תחלופה של המסך (מהמסך שאמורים לראות בו את סוג כרטיס המסך למסך זיהוי הזיכרון והדיסקים, המסך מוחשך שוב ואז שוב הצבע הלבן מתפשט באותה צורה בדיוק) ... לאחר סיום הטעינה של הביוס וההגעה למסך הטעינה של הווינדוס התצוגה חוזרת להיות תקינה ?!?!?!?! (המצב חוזר על עצמו גם אם אני מבצע RESTART). ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה LCD ולבצע הפעלה כנ"ל, והפלא ופלא ... הכל תקין .. רואים את כל מסכי הטעינה של הביוס. ניסיתי כעת לחבר LAPTOP למסך ולבצע טעינה של המחש…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת מאוד! במחשב .... למעשה זה התחיל מאז שקניתי את המחשב. כל פעם שאני במשחק ... לדוגמא WARCAFT 3 , NEED FOR SPEED וכו אני מקבל מסך כחול אחרי בערך 10-30 דקות שאני משחק... זה מעצבן נורא וזה תמיד קורה... ניסתי להבין מה הבעיה דרך הדיון הנעוץ שעשיתם... ואני כמעט בטוח שזה בגלל הכרטיס קול שלי ( AC 97) הוא מחובר ללוח אם... אני לא חושב שזה בעיה בגלל שהדריברים לא טובים כי... ככה קיבלתי אותו שקניתי תמחשב ואני בטוח שהם שמו את הדריברים כמו שצריך... אפילו פירמטתי תמחשב ולהתקנתי את כל הדריברים החדשים ... והבעיה לא נפטרה... ניסתי לכבות את הכרטיס קול דרך ה BIOS ואז לא היה לי מסכים כחולים.. שיחקתי בערך שעתיים בלי מסך כחול... אז אני כמעט בטוח שזה הכרטיס קול... האם יש דרך ל…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת מסוג-hp psc 1200 series(מדפסת משולבת אם סורק ומצלמה). התקנתי את הסורק אבל השאלה שלי היא איך אני מתקין את המדפסת? אני מנשא ולא מצליח. אודה למי שיעזור לי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . בעיה נוספת שנוצרה היא שאני לא יכול להתקין את האנטי וירוס avg שהיה לי (שבאופן מיסתורי הפסיק לעבוד) כי המחשב נתקע באמצע. מה זה הקבצים האלה ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? ???
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, *מבקש תשובה חד-משמעית ממומחה בענין,שמבין בנושא בבקשה. השאלה בכותרת + הרחבת השאלה:האם המעבד יכול להיות רק ב-2 מצבים:תקין או לא תקין ו/או,שיש עוד מצב באמצע? *לא הופיע שום מסך כחול בכלל. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (חלקים) והרכבתי לבד, להלן המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2GB Kingston HyperX Blu CL9-9-9-27 כפול 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Sapphire Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem Scythe Katana 3 CPU Cooler HAF922 ATX Black Case (No PSU 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail מספר שאלות: 1. המאוורר העליון 200MM עשה בהתחלה רעש ועכשיו הפסיק האם כדאי להחליפו?? 2. לפני שהמחשב רושם משהו על המסך כאילו(זיכרון וכו) לוקח לו איזה 7 שניות ורק אז יש ביפ והוא מתחיל עם המסך של הארדיסקים זיכרונות וכו, למה זה קורה??? הציין כי ה…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Twintech NVidia GeForce 9600 GT 1000MB. המערכת הפעלה שהתקנתי היא Windows 7 עם הדרייברים הכי חדשים. ועכשיו כל כמה זמן מופיעים קישקושים מוזרים על המסך ולפעמים כל המסך מתמלא בהם ואז הכל נתקע או נתקע ואז מפעיל מחדש את המחשב. המחשב הוא Core i7 920 עם 6G זיכרון. עכשיו גם נכנסתי במקרה לפוטושופ והוא הציג לי הודעה שאינו מזהה את סוג ה- GPU שמותקן. מישהו ניתקל בבעיה דומה? יש עצות? אנא הושיעו! מצורף צילום של המסך עם הקישקושים - היה קשה לצלם כי הם גם מהבהבים. תודה רבה מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב שנורת הדיסק הקשיח דולקת בקביעות ביצעתי ריסטרט ואז הופיעה הודעה שהמחשב לא מזהה בוט נכנסתי לביוס ובאמת לא זוהה שם אחד הדיסקים הקשיחים ואחד מכונני ה דיוידי פתחתי המארז ובדקתי חיבורים-לא מצאתי שום בעייה, לאחר ניתוק הספק מהחשמל למספר דקות הבעייה נעלמה, מה שמחשיד כאן זו העובדה ששני התקנים בו זמנית לא קיבלו מתח רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
פרמוט עזר לאיזה שבועיים ושוב כל העסק התחיל מחדש , פעם נותן שגיאה עם קובץ ,פעם בלי , פעם עם קובץ אחר ,התחרפנתי כבר , מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, אתמול קניתי מחשב חדש. אבל משום מה הקול לא עובד לי בווינדוס, ניסיתי לחבר אוזניות, רמקולים - שום דבר לא עובד. אם אני עובר ללינוקס, אז הכול מתנהל כרגיל. מה לעשות? (ניסיתי לפרמט את המחשב כבר). תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי אתחול ntfs לדיסק קשיח 200 גיגה . התחלתי בהתקנת xp ובשלב ההתקנה מופיע נפח של 130 גיגה .לאן נעלמו כל ה- 70 גיגה ? בביוס מוצג הדיסק כ- 200 גיגה. תודה מראש חיים
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני משחק במשחקים או סרטים, לפעמים אני מקבל מסך כחול והמחשב מרסטרט את עצמו. כשהסתכלתי על הminidum כתוב שזה כנראה נגרם בגלל RTKVHD64.sys. גיגול קצר העלה שמדובר בכרטיס קול שלי. הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי את הדרייבר הכי חדש, אבל אני מקבל מסכים כחולים. מה יכולה להיות הבעיה? מצ"ב קובץ ה dmp http://www.megafileupload.com/en/file/227352/042510-24117-01-dmp.html
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
[אני מאוד מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא, אנא כוונו אותי אליו, תודה] שלום~ לצערי המחשב שלי משמש כרגע בית לרוטקיט לא-סימפטי, בלשון המעטה(zeroaccess לסקרנים), ובעוד שאני מקווה בכל זאת לקבל עזרה "מקצועית" בימים הקרובים אני מודע לכך שכנראה לא יהיה מנוס מלבצע פירמוט. אבל מפני שמעולם לא ביצעתי משהו כזה והידע שלי בתחום לוקה בחסר, יש לי כמה שאלות: 1. דיסק ההתקנה שנמצא ברשותי הוא דיסק שדרוג לגרסת ווינדוס 7 מ-ויסטה(יש לי גם את דיסק ההתקנה שלה). א. האם אני אוכל להתקין/לפרמט בעזרת דיסק השדרוג או שאאלץ לעשות זאת עם הדיסק של ויסטה ורק אז להתקין שוב את 7? ב. הדיסקים האלה הם דיסקים שנרכשו מחנות באוניברסיטה בארה"ב עם רישיון לסטונדטים. רק אני עשיתי שימוש בהם והם הותקנו רק על מחשב אחד, אב…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא רץ הוא מאוד מהיר לאחר כמה דקות פתאום הוא נהיה איטי מאוד מאוד לפתוח תיקיה לוקח שעה. אני חושב שזאת בעיית בחומרה שלו כי עשיתי פורמט למחשב אין בו שום תוכנה והוא עדיין איטי.(כשעושים למחשב ריסטרט הוא עוד פעם מהיר לכמה דקות וע=אז שוב נהיה איטי). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא מעל לי את,הוינדוס (צירפתי סרטון) https://www.youtube.com/watch?v=a4MEvv1F0sA&feature=youtube_gdata_player מה יכולה להיות הבעיה והאם הלוח או אחד מהחלקים נהרס,אם כן מה צריך להחליף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז (TMS S1). לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר שאולי נתקע וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה? מצרף תרשים שהוא בגדר יצירת אומנות, לא פחות להמחשת המקום שעליו אני מדבר.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מזמן בזק שדרגו אותי ל-100 מגה וכמובן שמיהרתי לעדכן את הספק שלי בזק בינלאומי. ישנה תופעה מוזרה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מה לעשות על מנת לתקן. כאשר בזק מחברים אותי על 50 מ"ב אני מקבל 50, כאשר בזק מחברים אותי ל- 100 מ"ב המהירות נופלת ל-10 מ"ב. היו אצלי 2 טכנאים החליפו בארון ומה לא, ולא הצליחו לעלות על הבעיה המוזרה. העניין הוא שטכנאי בזק הגיע עם המחשב נייד שלו הוא קיבל 70-80 כששאלתי אותו מה יכול להיות אצלי הבעיה שהרי כאשר אני מוגדר 50 אני מקבל. הוא אמר שזה נורא מוזר ולא יודע מה לומר. האם מישהו יש לו כיוון מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לפני יומיים שלוש הלכתי לPCH לקחת את המארז שהזמנתי...... אחרי כל הדרך הארוכה שעשיתי באוטובוסים מת"א לרמת גן ובחזרה.... הרכבתי את המחשב והרכבתי הכל אבל על הצג של הLCD רשום H וכשהוא לא בין הHSF רשום L. בכל אופן, אני בטוח ב100% שהבעייה היא בחיישן הטמפרטורה אך זאת בעייה בשבילי ללכת עד לPCH בשביל שיחליפו לי את כל המארז.... והמחשב שלי כבר מורכב על המארז וזה ממש מרגיז לפרק ולהרכיב את כל המארז שוב רק בשביל חיישן הטמפרטורה הקטן הזה שבטח היה עולה גרושים אם היה אפשר לקנותו לבד. השאלה שלי: האם ניתן להחליף רק את החיישן עצמו מבלי שאביא את כל המארז עד לחנות?? האם יש מקום כלשהוא שבו מוכרים רק את החיישן? (לפי ידיעתי - לא). שאלה לPCH: האם יש אפשרות שתחליפו לי את המארז במקום? (הכל עובד טוב ע…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת מארז חדש. אין צורך להיכנס בשביל מה לי מארז מסוג כזה כי כן יש לי צורך עם הציוד שיש לי במחשב כיום. ראיתי הרבה מאוד מארזים בימים האחרונים ושמעתי הרבה דברים אבל רק בחברת TT מצאתי בידיוק מה שאני מחפש (נו טוב את הבד לפני המאוררים אני ישים בעצמי) כמובן שהסתכלתי רק על הפול/סופר טאוורים למינהם. מצאתי שתי מארזים שמשלבים גם עיצוב מהמם (טוב זה כבר עיניין של טעם למי שלא מסכים איתי), גם שהכף נשלף, גם אלומיניום גם מותאם לכל דבר שאני ירצה להוסיף כמו ערכות קירור כאלו ואחרות שהם מעבר למאוררים גם למאוררים ענקים גם סרקולציה נכונה אומנם שתי דברים שרציתי (שהם לא עקרוניים) לא מצאתי בהם וזה מסך LCD מובנה של המארז עם כל מיני שטויות כומ מד טמפרטורות ושעות ובלה בלה אם אפ…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל לפני כחודשיים לאחר שהחלפתי לוח מאבד וזכרונות ליותר מתקדמים: לוח של GIGABYTE GA-7NF-R2 מאבד של AMD ATHLON 2700+ 512 MB DDR היה לי כרטיס מסך GEFORCE 4200FX של GIGABYTE ולאחר שהתחילה בעעיית המסכים הכחולים החלפתי את הלוח כי אמרו לי שהוא פגום לאותו סוג וגם החלפתי הארדיסק אבל בכל זאות הבעיה נמשכה .... הרכבתי במחשב כרטיס מסך ישן של ASUS GEFORCE 2 והוא לא היה מביא לי מסכים כחולים אז הייתי בטוחה שזה הכרטיס מסך וקניתי כרטיס מסך חדש של GAINWARD GEFORCE 6600FX AGP** 264 MB אבל הבעיה עדיין נמשכת...... התקנתי גם דרייברים הכי חדשים וזה עדיין נמשך..... בבקשהההההההההההההההה תעזרו לי.................. כבר אין לי שמץ של מושג מה לעשות............. צירפתי גם קבצי מיני דומפ..…
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-