עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה אני התקנתי במחשב 4 סטיקים של 1GB כל יחידה. הם של חברת Kingston הלוח אם שברשותי הוא של חברת Asus מדגם P5B כאשר המחשב עולה אני רואה רק 3GB RAM במקום לראות - 4GB. אני יודע שהווינדוס XP תומך רק עד-3GB RAM אבל הבעיה מופיע גם ברישום של ה-BIOS. האם מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך ניתן לבדוק או לפתור אותה ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by ofird,

די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס תוכל להשאיר אותי הכי מעודכן והכי בטוח מבני מה שהולך היום ברשת... אני מתלבט אם לרכוש את הנורטון 2007 אך שמעתי עליהם ביקורות לא הכי מרנינות..

5. Started by liooo,

שלום.. אני מחליפה את המחשב אך לא את הארדיסק. האם יהיה עליי למחוק את ווינדוס לפני שאני מוציאה את ההארדיסק מהמחשב הנוכחי ? מה יקרה אם אני יחבר את ההארדיסק למחשב החדש ופתאום מנהל ההתקנים יראה שכל החומרה השתנתה? יהיה אם זה בעיה או שאני פשוט אוכל למחוק את הדריברים הישנים ולהתקין את החדשים? בתודה מראש, לילך.

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  6. הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. Started by Kazur,

The Win XP isn't loading, I think something got fucked up with the CPU/FSB/SDRAM Freq. or whatever it's called.. When I start the PC, I get to a point that I can choose from several options how to start the OS: Couple of safe modes Last known Good Config and Start Win Normally Nothing works, I tried them all and it doesn't want to load the OS, it just gets stuck. I tried to look for the jumper to reset the BIOS config but I can't find it, it's a very old Motherboard. I'm writing from my big bro's PC and he doesn't have Hebrew in it, so sorry about that

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  8. אתמול קיבלתי את הזכרונות של G.SKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 וכשהפעלתי את המחשב הוא עלה בסדר אבל אחרי איזה חצי דקה הוא נתע לגמריי (אפילו מקש הקפ לוקס לא פעל... המחשב פשוט קפא). ניסיתי מלא קומבינציות של הזכרונות... החלפתי צדדים, חריצים וכו' ועדין כל פעם ההפעלתי את המחשב ונכנסתי לווינדוס אז אחרי איזה חצי דקה של שימוש במחשב הוא קפא... עכשיו ניסיתי להשתמש בסטיק אחד כל פעם והמחשב פעל מצוין. זתומרת רק ששני הסטיקים מחוברים הם לא פועלים טוב. הלוח אם שלי תומך הכל הפרטים שצריך (הזכרונות הקודמים שלי היו אותו פרטים כמו החדשים רק החברה גנרית CEON ובמקום 800MHz הם היו 533MHz) לוח האם שלי הוא של MSI - K9NGM. תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב הישן שלי. המחשב בן 5 ועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון הוא ולפעמים לא מזהה את הארדיסק ואת כונן ה CD. בהתחלה במסך השחור איפה שרשום כל הכוננים שמחוברים אז שם הוא לא מוצא ואז זה עובר לדף אחר ורשום שם משהו לעשות BOOT כדי להפעיל משהו כזה. בקיצור אני משחק עם הכבלים של הכוננים ואחרי כמה פעמים זה נפתר אבל זה לא רופף או משהו אני לא מבין למה זה קורה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  10. שני מודולים אלה (זכרון למחשב נייד): kingston kvr533d2s4/1024mb כאן פרמטרים: http://www.valueram.com/datasheets/KVR533D2S4_1G.pdf HYMP512S64BP8-C4 HYNIX כאן פרמטרים: http://www.hynix.com/datasheet/pdf/module/ds_512M_DDR2(B-ver)based_SO-DIMMs(Rev0.2).pdf אם אני לא טועה שניהם: non ECC unbuffered cl4 200pins 533mHz 1GB ddr2 sodimm אבל תזמונים tRC ן-tRAS קצת שונים. האם יעבדו בצורה של דואל צ'נל? :s05:

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by mz155,

פתחתי על זה כבר אשכול בפורום "לוחות ומעבדים", ואמרו לי להעביר לפה... אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה תודה mz155

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Bam65,

ה- LG FLATRON 17 שלי כבר בין 5 שנים , ובתקופה האחרונה המסך התחיל לקפוץ כול כמה דקות ל 5 עד 10 שניות. זה נראה כאילוהמסך מתקרב אליך ואז ישר מתרחק במהירות רצוף במשך 10 שניות. :s05: ובדקתי שזה לא הקצב הריענון (HZ) כי הוא על הכי גבוה.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. קניתי היום קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך עכשיו הקירור של הכרטיס מסך לא יושב לי טוב יש לי GeForce 7600GS איזה קירור אני צריך בשביל המסך הזה בבקשה תביאו לי שם של דגם שיהיה של זלמן או של טרמלטק דחוף חברה אני הולך עכשיו לחנות לפני שהיא נסגרת

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה ליצירת קליפ קצר ??? (להציג כל מיני תמונות וברקע שיהיה שיר)??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קניתי אתמול דיסק קשיח 450 GB עכשיו אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בדיסק שיושב עכשיו על המחשב לדיסק קשיח החדש אם אפשר איזה מדריך מפורט או משהו אני אשמך יום טוב

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by BigDragoon,

יש לי מעבד E6600 עם לוח אם DS3 REV3.3 גליתי שהמאוורר של ה CPU לא מסתובב כל הזמן. הפעלתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שה CPU על 65 מעלות פתחתי את המחשב והמאוורר באמת לא פעל. נתתי לו "דחיפה" קלה והוא התחיל להסתובב והטמרפרטורה ירדה ל 40 תוך כמה שניות. המחשב חדש. (בן כחודשיים) למשהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by elad_jacoby,

שלום קניתי מחשב עם 320GB וחילקתי אותו כך שיש לי דיסק אחד של 20GB ודיסק אחד של השאר. ב20 התקנתי ווינדוס וכרגע רק9GB פנויים שם, האם זה שיש שם רק 9GB יכול להאט את הביצועים של הווינדוס? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. קניתי מעבד E4300 וקיבלתי אותו BULK בלי קופסה ובלי מאוורר, עכשיו כשבאתי להרכיב אותו שמתי לב שישנה מדבקה באמצע המעבד (לא בחלק של הפינים). על המדבקה יש ברקוד וכמה מספרים. השאלה שלי היא האם צריך להוריד את המדבקה או להשאיר אותה. חבר שלי אמר שזאת מדבקת אחריות, הגיוני??? שאלה שנייה, אני שם על המעבד מאוורר של COOL MASTER, הלוח אם שלי הוא .4COREDUO VSTA ASROCK וקיבלתי את המאורר עם חלק סמוי X שהיגיע יחד עם המאוורר, אני ממש לא מבין איך לשים אותו למרות שישנה סכמה שלו על הלוח אם.... אם מישהו יודע מה הולך אני אשמח לקבל קצת ייעוץ.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by haviv54,

כל כמה זמן לא ידוע, לא ספרתי. המחשב עושה ריסט בלי להודיע כלום רק ריסט לאחר שהוא עולה הוא רושם לי שהמערכת הפעלה התאוששה מבעיה חמורה שלח או אל תשלח. ואז אחרי כמה זמן שוב ריסט זה קרה לי אתמול בלילה והיום בצהריים אני מעריך שזה קשור לחומרה אולי למאווררים? אבל אני לא בטוח וזה מעצבן אותי, מישהו יכול לאבחן את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by aviv00,

Current pending sector: watch זה HDD חדש 160giga wd sata מה אתם אומרים לשלוח לתיקון ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by Benz0r,

יש לי כרטיס מסך Geforce 7600 GS והמחשק counter strike פועל לי לאט לא כמו פעם FPS נמוך במקום 100 קבוע הוא ירד ל 60 30 20 לפעמים וזה עושה מלא לאגים איך אפשר לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by crovei,

לפני כמה ימים נתקע לי המחשב באמצע העבודה. עשיתי ריסטרט, ושהמחשב עלה שוב הגעתי למסך הטעינה של ווינדוס ואז קיבלתי מסך כחול. מאז זה קורה בכל פעם. כרגע אני עובד דרך safe mode וזה די מעצבן.. עשיתי בדיקת דיסק לכונן C שעליו ווינדוס מותקן אבל זה לא עזר.. המחשב עדיין נתקע אחרי מסך הטעינה.. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע, כי זה די מעצבן לעבוד מ - safe mode כל הזמן.. תודה!

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  23. גם כשהוא עוד לא קורס הוא פחות מהיר למשל בחילוץ קבצים בווינרר או כל מיני פעולות. הוא מצליח להחזיק יומיים. אולי יש למשהו כיוון מה הבעיה כי לי אין מושג.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

מצטער [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים