תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת אבל אני לא יודע כל-כך.... ;D קיצר... כשאני עושה prt-scn וחותך מהצילום את הדברים שלא דרושים הוא ניהיה מגה נקודה משהו וכאן בפורום מותר להעלות רק עד 250 קילו אז איך אני מכווץ את התמונות?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן וטוב של NEC, פנטיום 3 שהותקן עליו WINDOWS XP והמחשב בקושי סוחב. ברצוני לפרמט את ההרד דיסק ולהתקין WINDOWS 2000. יצרתי דיסקט אתחול של DOS והגדרתי שהמחשב יעלה מכונן A בהתחלה. קיבלתי PROMPT ל A , אבל שניסיתי להריץ FORMAT C אני מקבל כל הזמן BAD COMMAND... מה אני לא עושה נכון? (תודה מראש ).
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, אז הצלחתי לבסוף לחבר את הHD החדש מסוג סאטא (בעזרת מתאם מסאטא לIDE), ואפילו שהBIOS יזהה אותו. הכנסתי דיסק של XP, ופירמטתי כדי להתקין. עד כאן הכל בסדר, אלא שבמהלך ההתקנה הוא כנראה עשה ריסט באיזשהו שלב, וכשהוא חזר הוא כתב לי Disk Read Error Occurred. Press Ctrl + Alt + Del To עשיתי ריסט שוב, ועוד פעם ההודעה.. אז נסיתי לפרמט שוב, והפעם הוא בשלב כלשהו נהיה מסך שחור עם פס לבן מקוקו למטה. שוב פעם ריסט ופירמוט, והפעם אחרי הריסט של ההתקנה הוא עלה עם מסך שחור אחרי נסיון נואש אחרון, הוא השלים את ההתקנה והתחיל שלב ההגדרות, אבל אח"כ הוא לסירוגין: - או נותן את ההודעה Disk Read Error Occurred - או מסך שחור ריק - או מסך שחור עם פס לבן מקוקו - פעם אחת הWINDOWS ממש התחיל לעלו…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה היה מאז שקניתי את המסך לפני כמה חודשים ודיי התעלמתי מזה אבל הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה או שככה זה במסכים גדולים או שזה ככה במסכים של LG או משהו. לא משנה אם המסך היה דלוק לפני שניה או מכובה כבר כמה שעות או שהמסך דלוק אבל שחור (קבעתי שהמסך יתכבה אחרי כמה זמן אוטומטי) עדיין לוקח זמן עד שהוא נדלק, לוקח איזה 2-3 שניות עד שיש נורה כחולה (שזה אומר שהמסך עובד בניגוד לכתום שזה מתי שהוא דלוק אבל לא מציג כלום או מכובה) ואז עוד איזה 2-3 שניות עד שהמסך מציג את המחשב, איך אני פותר את זה? תודה. כבר פתחתי את הנושא הזה לפני כמה זמן וכנראה לא ענו לי ועכשיו אני לא מוצא את הנושא הזה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אחי קנה מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson BX635FWD ומאחר והיא לא הגיעה עם כבל USB, אבא נאלץ לקנות בנפרד. במחשב של אח שלי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP. הבעייה היא כזו: כאשר אני מפעיל את ההתקנה (לא משנה אם מהתקליטור או אם מהדרייבר שהורדתי מהאינטרנט), ברגע שאני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב, קופץ "אשף החומרה החדשה שזוהתה" (דבר שלא אמור לקרות). כאשר אני מגדיר לו את הנתיב של הקובץ שהוא צריך, הוא רושם לי "התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו Printers לא עברה את בדיקת Windows Logo לאימות התאימות שלה ל-Windows XP (דבר שגם לא אמור לקרות: זה לא Windows 95/98)". אני ממשיך, ומערכת ההפעלה מעתיקה את הקבצים, ובסיום ההעתקה, מערכת ההפעלה מכריזה על כך שההתקנה נכשלה מהתירוץ ההזוי הבא: "שרת RPC איננו ז…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק SATA2 160GB של WD וחיברתי אותו למחשב (המפרט בצד), חיברתי את הכבל האדום הדק הזה, וחיבור למולקס של הספק. הדלקתי את המחשב אבל הוא לא מזהה אותו. זה פעם ראשונה שאני מרכיב איזהשהוא חלק במחשב ( ) .... אמרו לי שהמחשב אמור לזהות אותו לבד אבל אני לא רואה שום כונן שהתווסף במחשב שלי. מה עושים?? בקשה אני צריך עזרה דחוף כי היום אני הולך לחנות הזאתי שקניתי ממנה את הארדיסק. עריכה: טוב, הצלחתי להגיע לארדיסק דרך ניהול מחשב>ניהול דיסקים. וראיתי שם את הכונן. הגדרתי אותו, וקבעתי לו אות. ועכשיו הוא רושם שאני צריך לעשות לו אתחול, מה זה בדיוק? זה רק מגדיר באיזה מערכת קבצים הוא השתמש? (NTFS או FAT). ועוד שאלה- מה ההבדל בין מחיצה ראשית,מחיצה מורחבת,כונן לוגי וכל הסוגים האלה? ואיך…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז קודם כל הקדמה קצרה: ניסיתי להרכיב את המחשב הישן (pentium 1 200mhz) לפני חודש בערך אבל במהלך ההרכבה נשבר פין אחד של הלוח אם (אחד הפינים שמתחברים לכבלים של הספק ולמעשה מספקים חשמל ללוח), התייאשתי והחזרתי הכל למחסן. היום השתעממתי אז החלטתי לנסות ולהחיות את המחשב ולמרבה הפלא הוא עובד! מגיע חשמל ללוח (הרמקול עובד) והמחשב אפילו עולה! ומפה מתחילות הבעיות...המחשב נתקע במסך הראשון (איפה שהוא סופר את הRam) :-\ ניסיתי להיכנס לביוס אבל המחשב לא מזהה את המקלדת (מקלדת עם חיבור ישן ואני בטוווח שהיא טובה), כשאני מחבר את המקלדת יש כזה צליל אבל כשאני מנסה ללחוץ על איזשהו מקש כלום לא קורה :-\ זה מה שרשום: Keyboard error or no Keyboard present CMOS checksum error - Default loaded עוד …
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
צהריים טובים ... אתמול חיברתי את הצ'יפים של הזיכרון שלי.. ואת אחד מהם חיברתי פשוט הפוך... חשבתי שזה בפנים והפעלתי ת'מחשב... אחרי כמה שניות הוא נכבה ונהיה ריח של שרוף... מאז המחשב לא עובד... 3200AMD NF7S2.0 1024DDR400MHZ RADEON9600XT זה המפרט של אותו מחשב... אני לא יודע מה לעשות... יש לי 2 אפשרויות.. לקנות לוח שיתאים לי לכל העסק הקיים.. יש לי בבית שני מעבדים של אינטל של 3400... LGA 775 ואפשרות שניה זה לקנות לוח וזיכרון וכרטיס מסך.. שזה חבל כל שאר החלקים ישכבו סתם ככה בצד.. אני אשמח לעזרה בנושא ולדעות...
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 1 משרדי ישן החל לגלות סימפטומים כגון קפיאה בזמן עבודה (בדוס או בחלונות 98) או שבעת הדלקה לא נראה כלום על המסך. הדיסק מתחיל לעלות ואחרי כמה שניות כל העסק נדמה כתקוע. המחשב נוקה והותקן מאוורר לשלול אפשרות קפיאה בשל התחממות CPU. נותקו כל החיבורים מלבד המסך (שנבדק ותקין) והוצאו כל הכרטיסים ועדיין המסך כבוי. הוחלט להוציא את הדיסק מהמחשב ולחבר אותו למחשב אחר. אחרי שחובר ובמהלך תהליך ההתאמה למחשב השני, שוב חזרה תקלת המסך שלא נדלק. מה שיותר מתסכל, שגם המחשב הזה, כשהוצא הדיסק והוחזר אליו הדיסק שלו, הפסיק לעבוד באותה הצורה! מה יכול להיות הענין פה? האם ייתכן שבדיסק של הפנטיום 1 היה וירוס שעבר לזיכרון וכאשר חובר למחשב הזה הדיסק השני, עבר אליו הוירוס ופגע גם בו? אני מתכוו…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כותרת קובץ ========> http://www.megaupload.com/il/?d=DN5YWK1Y
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום! לפני חודש בערך היתה לי איזו בעיה לא מובנת עם ההרדיסק שזה נראה כאילו יש BAD SECTORS אבל בסופו של דבר לא היה כלום... עכשיו פתאום משומקום אחרי שלא היו שום בעיות בשבועות האחרונים המערכת נתקעה ואז לא הצליחה לעלות, ובפעם הבאה שעשיתי RESET זה עשה DISK READ ERROR ולא נתן למע' הפעלה להתחיל לטעון בכלל - ניתקתי וחיברתי מחדש את ההרדיסק ופתאום הכל עובד חלק כרגיל... יש למישהו מושג מה הבעיה (אם יש) ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות על מנת למצוא תקלות?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש evo 850 250gb. התקנתי ווינדוס 10, הכל עבד טוב עד שהתחלתי להתקין דרייברים, בעת ההתקנה של חלק מהדרייברים, המחשב פשוט קופא (זה רנדומלי), לאחר מכן אני פשוט מכבה כיבוי כפוי (דרך הכפתור), מדליק מחדש מתקין את הדרייבר והכל בסדר. בעת שדרוג ל 10586 המחשב שוב קופא והיה צריך לשחזר מערכת ולחזור לנקודה שלפני העדכון, העדכון תמיד קופא ב 71% (התקנה כללית) ו 91% בהתקנת דרייברים ותוכנות (בשלב השני). לאחר מכן פירמטתי את המחשב, איפסתי ביוס וניסתי להתקין מחדש ושוב קופא בשדרוג ל 10586 ובהתקנת מנהלי התקן. התייאשתי והורדתי גרסא חדשה שכוללת את עדכון 10586, שוב פירמטתי את הכונן הפעם לא היה צורך בעדכון אבל כן קפא פעם אחת בעת התקנת מנהל התקן חדש. בנוסף המחשב הי…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן . אתמול ביצעתי פירמוט מלא למחשב יש לי מחשב עם ווידנוס 7 64 BIT התקנתי כרטיס מסך ואת רוב הדרייבים עשיתי עידכוני מערכת של הווינדוס והכל עודכן בהצלחה למרות זאת הורדתי מהאיטנרנט דרייבר לכרטיס קול והוא הותקן גם בהצלחה לשם מה אני מפעיל את הבוקוסות ואין מוסיקה אך זה ייתכן <?! מה לא בסדר פה ? כל הכבלים בסדר גמור לדעתי לא התקנתי טוב את הכרטיס קול הכרטיס קול שלי הוא : אני מחפש את ההתקנה של זהL: Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device יש לי כרטיס קול חיצוני תמונה :
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
עד היום לחצתי על כפתור הPOWER במחשב והWIN XP היה נכנס לתהליך הכיבוי הרגיל בזמן האחרון הוא פשוט נתקע על Windows is now shutting down.... ואני צריך להחזיק את הכפתור הפעלה בשביל לחבות ידנית. זה לא תמיד קורה, אבל זה קורה לרוב, וזה מעצבן. פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מקום להכניס זכרונות OCZ Reaper 2x1024MB CL4 ללוח של ASUS P5Q בסלוטים הצהובים בגלל המאוורר הענק של TT למעבד. מה אני מאבד מבחינת ביצועי מערכת עקב כך? ??? כי במדריך של הלוח כתוב שמומלץ לחבר את הזכרונות לצהובים ולא לשחורים. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לאחרונה קרו לי כמה דברים מוזרים. יש לי מחשב עם כונן SSD ו-DVD בלבד. כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל וחיברתי כונן HDD דרך SATA. כשהפעלתי את המחשב, פתאום קפצה לי הודעה שהביוס הושחת וגם היו כל מיני צפצופים כאלו מוזרים, המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים. בסופו של דבר הביוס טען את עצמו מחדש עם מין גרף התקדמות כזה שבסופו נכנסתי לביוס כדי לראות מה חדש, וגיליתי שההגדרות השתנו מ-AHCI ל-IDE. כאשר שיניתי שוב ל-AHCI, עלתה לי הודעה של וינדוס ששואלת אם אני רוצה לעשות RESTORE או REPAIR (לא זוכר במדויק) או START WINDOWS NORMALLY. בחרתי באחרונה. ואז הוינדוס עלה. מדוע כל הסיפור הזה קרה? כבר פעם שניה שזה קורה... מה זה אומר שהביוס הושחת? ולמה זה קורה מפעולה טריוויאלית כמו הוספת HDD? מה אני אמור לעשו…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הצורב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?p...2778f79cdd80afc אני משתמש בתוכנה NERO6 וזה אפילו לא נותן לי את האפשרות לצרוב במהירות X4 אלא ישר מתחיל מ X8 ועד X52.... ניסיתי גם מדיה (דיסק ריק) אחר וזה עדיין לא נותן לי..... מה עושים... נ.ב. אני צריך צריבה במהירות X4 כדי לצרוב סרטים ל DVD...
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כל כמה שעות... או ברגעים של עבודה מאומצת עולה המסך הכחול ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. לפי מה שהבנתי מ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0 צריך להפעיל HMDD... אני אבדוק ואיידע אתכם. בכל מקרה.. האם ניתן לסדרו או רק להחליפו בחדש (כל המידע נמצא עליו) עודכנו תוצאות הרצת מספר קבצי DUMP בהמשך האשכול.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בהרכבתי כרטיס מסוג Gainward geforce 6600 128MB 128BIT הוא מריץ משחקים ממש כבדים כמוFEAR בלי בעיה מוסיקה הכל אבל ברגע שאני מנסה לראות סרטים הוא קופא ועובר למסך כחול אז חיפשתי פה בפורום לצערי לאף אחד לא היתה אותה בעיה בדקתי גם עם PRIME95 יציבות של המחשב יצא פיקס עכשיו אני תוהה מה זה יכול להיות? תודה מראש מתן!
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום רציתי להעביר חומר שיש לי בדיסקט 1.44 לעבודה - והנה הכונן התקליטורים טוען שאין דיסקט בכונן ודורש ממני "הכנס דיסקט לכונן :A " מה הסיבה לכך - ומה אני צריך לבדוק כדי לתקן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: היה לי את המשחק מותקן במחשב שיחקתי בו הכול בסדר... עכשיו אני רוצה למחוק אותו והמחשב פשוט לא נותן לי, הוא מציג שלושה אפשרויות: repair modify uninstall ניסיתי את שלושתם אף אחד לא עוזר... לאחר מכן החלטתי למחוק ידנית ולמחוק מהרג'יסטרי וזה עדיין לא עוזר. עכשיו אני לא יכול לא לשחק ולא למחוק את זה לגמרי ואני רוצה להתקין את המשחק מחדש כי קיבלתי לאחורנה את spearhead. תודה מראש. נ.ב: המשחק כן צרוב ופרוץ וגנוב ומוקראק וכל הסיפור. אם זה אומר שאני לא יכול לקבל עזרה תגידו לי כי אני לא בטוח.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני בא אליכם עם בעיה מאוד מאוד מוזרה... כבר למעלה מחצי שנה יש לי את הבעיה הזאת (במחשב השני שלי, לא הראשי)... בכל אופן הבעיה היא שכאשר הביוס עולה הוא אומר שיש בעיה במקלדת או שאין מקלדת בכלל. כל אחד מכיר את הבעיה הזאת... הקטע הוא שהמקלדות עובדות בוודאות!!! ניסיתי PS2 וגם USB. אומנם רק USB אחת אבל עדיין... לפחות 5 מקלדות PS2. כמובן שניתקתי מהמחשב את כל הכרטיסים שלא צריך, כוננים, כבלים וכו וכו... בנוסף עשיתי עדכון ביוס. אין, לא יודע מה לעשות. חצי שנה ואין פתרון. אה כן מה שהכי מוזר זה שהבעיה יכולה להעלם סתם ככה לשבוע או חודש ואז לחזור ולשגע אותי שבועות שלמים... לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להפעיל את המחשב. מה עושים חברה... מי שימצא לי לזה פתרון אני מאוד יעריך אות…
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-