תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
בהרכבתי כרטיס מסוג Gainward geforce 6600 128MB 128BIT הוא מריץ משחקים ממש כבדים כמוFEAR בלי בעיה מוסיקה הכל אבל ברגע שאני מנסה לראות סרטים הוא קופא ועובר למסך כחול אז חיפשתי פה בפורום לצערי לאף אחד לא היתה אותה בעיה בדקתי גם עם PRIME95 יציבות של המחשב יצא פיקס עכשיו אני תוהה מה זה יכול להיות? תודה מראש מתן!
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם בניסיון להתקין XP על מחשב יחסית ישן מבוסס לוח עם צ'יפסט של SIS 661 אם אינני טועה ומעבד INTEL 2.4GHZ אני מקבל שגיאות של BLUE SCREEN עם "קבצים בעיתיים" שונים בכל פעם לדוגמא: win32k.sys ntfs.sys page_fault_in_nonpaged_area cdfs.sys וכמובן IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL יש לציין כמה דברים: 1) עשיתי רוטציה בין 3 HD'S שונים (160GB,60GB,40GB) כולם IDE כמובן. 2) עשיתי רוטציה בין 3 CD'S שונים (צורב CD רגיל, CD רגיל, וצורב DVD של NEC). 3)עשיתי רוטציה בין מספר צמות IDE שיש ברשותי כדי לשלול את הבעיה הזאת גם כן. 4) וכמובן בין מספר דיסקים של וינדוס (2 סוגים שונים של XP ו-דיסק של VISTA אחד שגם בו הבעיה חוזרת על עצמה). הזיכרון נמצא ב-MEMTEST בדיוק ברגעים אלו ובינתיים תקע …
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, הוא נתקע בפעם הראשונה בהגעה לשולחן העבודה (העכבר לא זז, וחייבים לעשות ריסטארט בשביל שמשהוא יזוז). בפעם השנייה שאני מפעיל אותו המסך לא נדלק, בפעם השלישית הוא נתקע בדוס וככה כל פעם שמדליקים את המחשב. המחשב בן שנתיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לרכוש HD חדש למחשב.פנימי, 500GB, sata2 הוא יהיה יחיד. 1. האם צריך להגדיר משהו בביוס (כדי שיזהה שזה Sata2)? 2. האם הלוח אם שלי יכול לקלוט sata2. הלוח אם שלי הוא P5s800-vm
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני בא אליכם עם בעיה מאוד מאוד מוזרה... כבר למעלה מחצי שנה יש לי את הבעיה הזאת (במחשב השני שלי, לא הראשי)... בכל אופן הבעיה היא שכאשר הביוס עולה הוא אומר שיש בעיה במקלדת או שאין מקלדת בכלל. כל אחד מכיר את הבעיה הזאת... הקטע הוא שהמקלדות עובדות בוודאות!!! ניסיתי PS2 וגם USB. אומנם רק USB אחת אבל עדיין... לפחות 5 מקלדות PS2. כמובן שניתקתי מהמחשב את כל הכרטיסים שלא צריך, כוננים, כבלים וכו וכו... בנוסף עשיתי עדכון ביוס. אין, לא יודע מה לעשות. חצי שנה ואין פתרון. אה כן מה שהכי מוזר זה שהבעיה יכולה להעלם סתם ככה לשבוע או חודש ואז לחזור ולשגע אותי שבועות שלמים... לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להפעיל את המחשב. מה עושים חברה... מי שימצא לי לזה פתרון אני מאוד יעריך אות…
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך lcd (עם זה חשוב) בלילה אני מוריד דברים ולכן אני משאיר את המחשב דולק ואני מכבה את הצג של המסך מהכפתור , אולי יש איזה אפשרות לא לכבות מהכפתור בגלל שהמסך הישן שלי נשרף מי זה שאני מדליק ומכבה את המסך מהכפתור והמסך הזה עלה לי המון כסף... מקווה שהבנתם את השאלה שלי. תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המחשב לא מבצע BOOT אתמול עשיתי ריסטרט ואז עלה מסך הביוס, ברגע שהיה צריך לעלות הWIN המסך נהיה שחור והכל קפא (מקלדת ועכבר), למרות שהיה רעש מהמעבד ומההרד דיסק. עשיתי ריסטארט והמחשב אפילו לא הגיע אל הביוס. פתחתי את המחשב ולפי מה שראיתי הכל פעל חוץ מהכרטיס מסך, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה ואז פתאום המחשב עלה כאילו הבעיה היתה בכרטיס ואפילו נתן לי להגדיר את הכרטיס המובנה. הכל פעל קשורה כיביתי והדלקתי מספר פעמים ולא היתה שום בעיה, היום כשהדלקתי שוב פעם לא עלה כלום המחשב נדלק יש רעש הפעלה אבל אין צפצוף אחרי הביוס אחרי כמה הפעלות מחדש המחשב עלה אבל נתקע במסך הטעינה של ה WIN פירקתי את הזכרונות והפעלתי והמחשב זיהה שאין זכרונות וצפצף פירקתי את ההרד דיס…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, השבוע שידרגתי את המחשב - החלפתי לוח אם (gigabyte h55) ומעבד (core i3 ) וכמובן הוספתי זיכרון ל 2GB DDR3 . התקנתי ווינדוס 7. הבעיה שאני לא מצליח לצרוב. כל פעם שאני מנסה הצורב נתקע והמחשב מתחיל לעשות בעיות. הצורב הוא צורב ישן LG GSA-4160B. באתר של LG יש עדכוני קושחה רק עד XP. יכול להיות שהצורב לא עובד עם 7 ואני חייב להחליף גם צורב? ???
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: AMD Athlon XP 2500+ MSI K7N2 Delta-L 512MB Twinmos 3200 RAM ולאחר הקנייה הזו, התחילו להופיע אצלי בעיות חמורות בהפעלת מערכת ההפעלה. את שאר המפרט, אגב, ניתן לראות בקישור של המפרט שלי. בכל פעם כאשר אני מפעיל תוכנה עם אפשרויות גרפיות כבדות(כמו משחק המחשב GTA), החלונות קורס באופן רנדומלי להודעה כחולה(BSOD). ההודעות מגוונות, ואין קשר הגיוני ביניהן: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA וכדומה. לעיתים רשום הקובץ אשר יוצר את הבעייה, ולפעמים לא - אין שום קשר הגיוני בין הקבצים הרשומים. ניסיתי דברים רבים - עידכנתי את הביוס, ניסיתי 4 התקנים לכרטיס המסך, ניסיתי 2 התקנים ל- nForce2 ואף עשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש את מער…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 670GTX 2GB-5 GIGABYTE שהמליצו לי עבור תוכנות כמו 3D MAX,ריינו,אוטוקאד מאיה וכו... השאלה שלי האם יש צורך לאחר שקיבלתי את המחשב והותקן עליו כבר הכרטיס מסך להתקין משהו נוסף\לשנות הגדרות על מנת שאוכל לעבוד בתוכנה כמו 3D MAX במקסימום? תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו מחדש את הווינדוס מכיוון שרכשתי מערכת חדשה. עכשיו בהתקנה הוא כל הזמן עשה ריסט כשהוא בדק את הכונן הקשיח שלי של ה 40GB אז כדי לעקוף את זה עשיתי בביוס שהוא לא יזהה את הכונן (במקום AUTO DETECT כיוונתי ל NONE). ההתקנה עדיין בדקה אותו אבל מסתבר שזה פתר את הבעיה. עכשיו גם כשהווינדוס עולה אני חייב לכוון בביוס שהכונן לא יזוהה אחרת אני מקבל מסך כחול בהעלאה של הווינדוס שאומר שהייתה בעיה ב "MACHINE_STARTUP_EXCEPTION" או משהו כזה. ובמידה והכונן מכוון בביוס ל NONE הווינדוס עולה ללא בעיות וכן מזהה את ההארד דיסק וניתן לעבוד איתו. ולמרות שכיוונתי בביוס שהכונן לא יזוהה ווינדוס מזהה אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה? יש לציין שהכוננים הקשיחים הועברו מהמערכת הישנה שלי ועבדו בה ללא…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מצליח לראות ב TV OUT מצויין, משחקים, שולחן עבודה והכל אבל משום מה זה לא מנגן לי אף סרט אני רואה את הסרט במחשב אבל לא במסך טלוויזיה... יש לזה סיבה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי צורב של teac כבר שנתיים ולא היה לי בעיות איתו עד שקניתי מחשב חדש עם כרטיס קול sb live , ומישמום מה קריאטיב הנחמדים ביותר החליטו להוסיף לדריבים שלהם דבר נחמד שגורם לכך שהסידי רום או במקרה שלי הצורב יאט ויפסיק את קצב הסיבוב שלו אחרי מספר מסוים של שניות או דקות מרגע הכנסת הדיסק, כמובן שהיתה אפשרות לבטל את זה אבל היא היתה כרוחה בכך שהחלונות לא יזהו שום דיסק שמכניסים לכונן כל שהו. בכל מקרה הבעיה החמורה הטחילה כשהורדתי את הדריבים החדשים יותר של קריאטיב ששם אין בכלל אפשרות כזאת ובגלל זה כל דיסק שאני מנסה לצרוב נהפך לז"ל :'( האם מישהו יודע כיצד מסדרים את זה כי הצורב נמצא בגלל זה במחשב הישן שלי ונמאס לי להעביר כל הזמן קבצים לשם בכדי לצרוב דברים .
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מסך asus mw221c אשר נמצא אצלי כ-5 שנים. בזמן האחרון המסך החל לרפרש את עצמו בזמנים לא מוגדרים והיום בין רגע, שינה את כלל התצוגה כמתואר בתמונות המצורפות. חשבתי שמדובר אולי בכבל הdvi ועל כן החלפתי אותו באחר אךהתצוגה נשארה כשהייתה. ניסיתי להשתמש גם בכבל vga אך גם זה לא עזר. אציין כי לא קיימים מגנטים בקרבת המסך. מה יכולה היות מקור הבעייה? האם יש סיכוי להציל את המסך? במידה וניתן לתקנו בתשלום, מה המחיר הנדרש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
נגיד אני רושם תגובה, ושאני לוחץ על שלח, הוא מחכה כמה שניות, ואז מודיע את ההודעה הבאה:
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה . לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן. אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
Bugcode_USB_Driver מה זה יכול להיות? הדרייברים של הUSB מוגדרים, מה יכול להיות מקור הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לפני כשבועיים כיביתי את המחשב שהיה תקין לחלוטין, כשניסיתי להדליק אותו לאחר שבועיים כלום לא קרה. המנורה הירוקה שעל הלוח דולקת. ניסיתי לחבר מחדש את חיבורי הספק ללוח ולמעבד וזה לא עזר, הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ואת הכרטיסים. כשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אותו המחשב נדלק, כיביתי אותו כדי להחזיר את הברגים של הכרטיסים ואת ההרדיסקים למקום ושוב הוא לא נדלק. התעסקות שוב עם הכרטיס מסך לא עזרה, לאחר מכן התעסקתי עם כרטיס קול PCI שישנו במחשב כשהכרטיס מסך בכלל בחוץ, הוצאתי את כרטיס הקול והחזרתי והמחשב נדלק. שוב כיביתי אותו כדי להחזיר את הדברים למקום והוא לא נדלק שוב. מאז אני לא מצליח לגרום לו להדלק ונגעתי בכל דבר שמחובר ללוח. האם הלוח דפוק ? הספק הוא ENERMAX, לוח ASUS P5B DELUXE מעבד…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
לפני כשבוע פירקתי את הלפטופ בשביל לנקות אותו ונתקלתי בחיבור של הCD שהוא SATA בדיוק כמו של ההרד דיסק, כן זה הגיוני השאלה הנשאלת אם יש סיכוי לבטל את הCD ובמקומו להכניס הרד דיסק נוסף? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא פלופי, כי אין לו עקרונית שום שימוש היום, כך חשבתי. אבל, הלוח של ג'יגבייט כולל בקר RAID שיש צורך להתקין דרייבר שלו בזמן התקנת XP כדי שהXP יזהה את הדיסקים הקשיחים שנמצאים תחת הבקר RAID. מי שמכיר יש צורך ללחוץ F6 מיד בתחילת התקנת הXP ואז ההתקנה מבקשת ממך להכניס דיסקט פלופי עם הדרייבר לכונן A: ! כמובן שפה נתקעתי, צרבתי את הדרייבר לCD נוסף, העתקתי אותו ל USB אבל שום כלום, ההתקנה (המפגרת?!) מבקשת רק כונן A: פלופי... יש למישהו פתרון לנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד. החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת. יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב עם מערכת חדש המחשב לאחר עבודה לא מאומצת מידי מבצע ריסט ללא מסך כחול ולא ניראה כמו בעיית תוכנה זה יותר ניראה כמו נפילת מתח המסך מתכבה והמחשב פשוט נכבה לשניה לאחר מכן נדלק ועולה מחדש לדעתי זה ניראה כאילו הספק כוח שיש לי לא מחזיק את המערכת, אשמח להתייעץ עם המומחים של הפרום הזה מערכת הפעלה: windows vista 32 bit מפרט מחשב: מעבד intel i7 920 לוח אם asus P6T זיכרונות: crossair 3GB kit DDR3 1066 FBS כרטיס מסך : MSI Geforce 9800GT 2 דיקסים קשיחים סידירום\צורב כרטיס רשת אלחוטי כרטיס טלווזיה 2 מאווריי 12 סמ, +4 מאוררי 8 ס"מ שמחוברים לספק הספק : Ezcool 500W model Ps-1000 במידה ודעתכם היא שהספק לא מתאים אשמח להמלצה למשהו אמין וטוב (אני מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב) תק…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי וינדאוז 98 וההסידרום לא עובד לי כל דיסק לא משנה אם צרוב או לאהסידרום קורא אני נכנס לסידרום מתקין מהו אבל באמצע פתאום מופיע מסך כחול שהסידריום עשה שגיאה ככה תמיד למרות שהחלפתי כבר סידרומים וגם כבלים IDE שום דבר לא עוזר יכול להיות שזה לא מוגדר טוב בביוס לא ידוע בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון מדיי פעם נובע מהכייון של מארז המחשב רעש של "קליק" שמופיע בתזמונים אקראיים ולפעמים לא מופיע כלל. כשפתחתי את המארז (שנשאר פתוח בשל החום הכבד השנה) לא ממש הצלחתי לאתר מהיכן בדיוק מגיע הרעש. *בשנה האחרונה החליפו לי ספק כוח וכרטיס מסך (את הכרטיס מסך לפני הספק). תודה
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-