תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן. חזרתי מחו"ל אחרי חודש. אתמול הדלקתי את המחשב, הוא נידלק, השארתי אותו פתוח (לא נגעתי), אחרי חצי שעה שחזרתי הוא היה קפוא ולא הגיב. אחרי שהדלקתי אותו הוא לא נידלק - הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל, להוציא ולהכניס חיבורים מבפנים, ורק אחרי חצי שעה זה עבד. היום היה לי מסך כחול כאשר נכנסתי למשחק כלשהו. בנוסף היום שנכנסתי לראות סירטונים ביוטיוב - פתחתי כמה לשוניות של סירטונים (שירים) - אחרי דקה וחצי שוב המחשב ניקפא ולא הגיב. ושוב הייתי צריך לעשות מה שעשיתי בפעם הקודמת. כאשר זה קורה, אני מדליק את המחשב מחשב - אך מופיע לי Monitor going to sleep. הייתי אומר שזה הכרטיס מסך אבל אין מצב.. אני אסביר למה. יש לי מקלדת - G15 של לוג'יטק. כאשר המחשב ניקפא - המקלדת לא מוארת, היא שחורה לגמ…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בעיה בהתקנת כרטיס הקול המשולב בשלב התקנת הדריבר מופיעה ההודאה הזאת HDO SOUND DRIVER BUS NOT INSTALLD ניסיתי להתקין את הדריברים של הציפסט ולא עזר ניסיתי לעדכן את הBIOS כי ראיתי שהיו הרבה בעיות אם הלוח כמו הלוגו של המעבד שלא מופיע הסמל אם הHT אלא הרגיל התקנתי את הגירסה האחרונה שבאתר וזה רק שינה את הלוגו של הלוח אם בהעלאה . והמחשב גם עולה מאוד לאט ויש שם ווינדוס XP PRO SP2 המפרט של המחשב הוא : P4 3.0 GHZ EMT 64 BIT 2MB L2 ASUS P5GL-MX 2X256 TWINOMS 400 DDR GIGABITE 6600 256 DDR KSP PSU 300W 20 PIN
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהדלקתי אותו ולקח לו בערך חצי שעה להעלות את הwindows ואז הראה מסך כחול- עשיתי diagnostics (מחשב נייד DELL) והוא הראה שhardisk פגום. הוצאתי את הhardisk וחיברתי למחשב אחר דרך מארז חיצוני. כשחיברתי יכולתי לראות את הכונן אבל לא לפתוח אותו- כל פעם שפתחתי המחשב טען וטען (רבע שעה). לפעמים המחשב כתב שהכונן צריך אתחול. ופעם אחת הוא אפי' פתח לי את הכונן לכמה זמן והספקתי להעתיק כמה קבצים! אגב, לhardisk הזה יש מחיצה- צד (כונן) אחד עובד מעולה והצד (הכונן) השני הוא הבעייתי. (כשחיברתי אותו עם חיבור SATA- פנימי- windows שוב נטען לאט למרות שהגדרתי BOOT מהhardisk הרגיל של המחשב....לקח לו איזה רבע שעה ואז כבר כיביתי....נמאס לי...) והשאלה- מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
control center ברגע שהמחשב מנסה להפעיל את זה ..... the appliction failed to initilaize propery (0xc0135. click on ol to terminate the appliciation למה זה כותב את זה מי זה הודעה שגיאה . יש עוד שנתקלים בזה ? ועם לא אני יכל לעלות תמונה
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
הי יש לי מחשב P4 2GHZ HD מ"ס 1 של 80 Gb מחובר primary master ועובד בצורה תקינה DVD RW מחובר primary slave ועובד בצורה תקינה cd מחובר secondary master וגם עובד בצורה תקינה HD מ"ס 2 של 40 Gb מחובר secondary slave באמצעות כונן מגירה עכשיו, אתמול החלפתי HD במגירה כדי להעביר קבצים אבל המחשב לא זיהה את ה HD במערכת ההפעלה אלא רק bios (זו לא בעיה של ג'מפרים כבר בדקתי את זה) לאחר מכן רציתי להחזיר את ה HD המקורי שגם אותו המחשב לא זיהה ניסיתי לחבר כל אחד משני ה HD הנ"ל בעזרת USB TO IDE וגם אז הם לא זוה לא במחשב המדובר ולא בנייד שלי מכאן אני מגיע למסקנה שה HD נדפק איך שהוא אם אני טועה אנא תקנו אותי בבקשה אם לא טעיתי אני מבקש המלצה באיזה כלי (תוכנה) להשתמש כדי לנסות ניסיון …
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש (XFX 8800GTS 512MB G92). כרגע יש לי כרטיס 7600GT 256MB GDDR3. לוח אם: Asus p5ld2 se הכרטיס הקיים מחובר בPCI-E x16 וגם החדש באותו החיבור.. ברגע שאני מחבר את הכרטיס החדש הלוח אם לא מבצע POST, אני שומע 5 צפצופים (ביפ אחד ארוך יחסית ואז 4 מהירים). לא ידעתי ממש מה לנסות כי הבעייה היא 100% בכרטיס שלא מזוהה בגלל סיבה לא ידועה. יש לציין שהכרטיס הוא חדש מהקופסא והרגע חיברתי אותו. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? (אולי הגדרות שונות בBIOS?) במידה וזה לא הלוח אם, האם יש דרך לבדוק את תקינות כרטיס המסך מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE MA69VM (צ'יפסט AMD 690V). עד עכשיו היו לי 2G זיכרון DDR2 בשני סטיקים (2X1G) מיצרן ודגם זהה (קינגסטון, לא זוכר דגם) שעבדו במהירות 800MHZ. לפני יומיים רכשתי עוד 2G (גם 2X1G) זיכרון של חברת קינגסטון מדגם KVR800D2N6 גם 800MHZ (דגם שונה מהזיכרונות הישנים). כשהתקנתי אותם, BIOS הראה לי שהזיכרונות עובדים אומנם ב-DUAL CHANNEL כמו שעבדו, אבל ב-667MHZ. כאן מדובר כבר ב-4 סטיקים של 1G, אומנם כל זוג מדגם שונה של אותו יצרן. אני שולל את האופציה שעבדו עליי בחנות, כי כל זוג בנפרד מראה 800MHZ, גם הישן וגם החדש, רק כשארבעתם מותקנים זה מראה 667MHZ. מה זה יכול להיות? נ.ב. כבר ניסיתי לאפס CMOS, ולעדכן גירסת BIOS ליותר חדשה, לא עזר. נ.נ.ב. יש לי מחשב נוסף עם לוח אם זהה…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מחשב WIN XP SP2 שבכל פעם בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה עושה לעצמו RESET ומתחיל לעלות מחדש. גם בSAFE MODE. זיכרון תקין ודיסק קשיח תקין. אני מניח שמדובר בקבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הרצתי CHKDSK וזה לא עזר. אני רוצה להריץ תוכנית כלשהי שתשחזר קבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הבעיה שפקודות כמו SFC אפשר להריץ רק מתוך ווינדוס. האמנם אין שום דרך לתקן קבצים של XP כשמערכת ההפעלה לא עולה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפעמים בזמן עבודה לפעמים שהוא ב STAND BY, המחשב פשוט קופא, עם שני HD שונים גם עם XP וגם עם 7. כנראה מדובר בבעיית חומרה, מאחר וזה קורה עם שני דסקים שונים ושתי מערכות הפעלה שונות יש למישהו רעיון ? תודה למתייחסים סטיק זכרון דפוק
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בגדול, השאלה בכותרת. מדובר במחשב עם חלונות XP, ונראה שה-File System קרס (אני מקבל Unpartitioned Space וכונן ריק מתוכן, לכאורה, במסך ההתקנה של חלונות). אני צריך לשחזר את ה-FS, העניין הוא שאין לי אפשרות להגיע למסך Command Prompt, בהליך ההתקנה הוא ישר רץ לטעינת הקבצים להתקנה. מה אפשר לעשות? הרי יש פקודה לשחזור FS..
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 נורטווד 2.2 זכרון פנימי 256 mb וספק ג'נרי של 400w של l@c ... המחשב שלי קופא בלי הודעה מוקדמת בדקתי את הזכרונות אם misnst בערך 8 שעות ולא הייתה בעיה, אולי מקור הבעיה שלי הוא הספק? הוספתי את המתחים של הספק בקובץ המצורף האם הם נורמלים? והאם טמפרטורה כזאת יכולה לגרום לתקיעת המחשב במצב מנוחה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לפטופ של דל i7 16 gig ram win 10 לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות עם משחקים. הם פשוט לא זזים. משום מה הייתה לי תחושה שזה הכרטיס מסך. במאפיינים בדקתי והוא וכותב שהוא מותקן ועובד כראוי. אך אך אחכ בעמודה אחרת הופיעה לי שגיאה 43 עשיתי UNINSTALL והשגיאה נעלמה. אך הבעיה לא נפתרה. אני חושד שזה עדיין הדבר מאחר ואני לא מצליח לפתוח לא את ה nvidia control panel וגם לא את ה nvidia experience כמו כן ב task mannager אני לא רואה את ה"ביצועים" של הכרטיס המסך. רק את הכרטיס המסך המובנה (אני אמור לראות את שניהם?) מה עוד יכול לעשות. כי המחשב בעקרון עובד בסדר גמור. יכול לראות סרטים. HDMI עובד. רק במשחקים הוא לא מתפקד. את…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכם היום שידרגתי את המחשב והמפרט שלי כרגע הוא e6750 radeon 4870 1gb 550w chiftec ספק עכשיו אחרי ששיחקתי בсod6 אחרי בערך 10 דקות המחשב קרס והופיע מסך כחול. צירפתי את הקובץ דאמפ שהווינדוס יצר אחרי הבעיה מקווה שתצליחו לעזור לי . תודה עריכה עכשיו אני מקבל מסך כחול כל כמה שעות לא קשור אם אני משחק או לא.... יש למישהוא מושג מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש לפטופ בין כמה שנים יש בו כונן די וי די אך לפתע לפני כמה זמן פתאום הוא לא מוכן לקרוא דיסקים צרובים רגילים אך דיסקים צרובים של DVD הוא כן קורא ללא כל קושי כשמנסים לשים לו דיסק רגיל צרוב הוא רושם הודעת שגיאה בסיגנון: לא ניתן לקרוא מהדיסק כנראה שהדיסק פגום יש לציין שהדיסקים בסדר גמור ואצל מחשב אחר הם עולים בקלות תודה מראש על העזרה אסף
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הרכבתי לאחי מחשב עם הלוח הנ"ל. כרטיס המסך שמותקן הוא GF TI4200. כאשר מפעילים בביוס AGP FAST WRITES אז יש בעיות גרפיות במשחקים והמחשב נתקע אחרי 3-15 דקות. כאשר ה-FAST WRITES מנוטרל אז הדרייבר מוריד את ה-AGP ל-2X והכל עובד. עידכנתי את הביוס לגרסאת הבטא האחרונה אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון? :s05:
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אינני מצליח להכנס לקיצורי דרך בגישה מהירה- ישנה הודעת שגיאה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפני כשבועיים רכשתי כונן SSD חדש של סמסונג הEVO 850, אין איתו שום בעיה וכמו כן קניתי GTX 950 וגם עימו אין שום בעיה, ולמעשה כל עד לא מותקנים אצלי הדרייברים של Nvidia הSSD עובד על SATA 2 אם הוא מחובר לשם אך באותו הרגע שאני אכן מתקין את הדרייבירם של Nvidia או עושה רייסטרט לאחר ההתקנה המחשב פשוט קורס ואני נאלץ להיפרד עם הSATA II. הלוח שלי הוא הP55-USB3 אני מניח שאין מנוס ואני חייב לוח חדש כבר? ניסתי כל מיני פתרונות כגון ; -התקנה של ווינדוס על פורט הGSATA שהוא לכל דבר ועניין פורט של sata I והוא על ידי jmicron -התקנה על SATA 2 -שינוי כבל הSATA -שינוי מערכת ההפעלה אותו דבר על 7 ו8.1 -התקנה על GSATA ואז מעבר לSATA 2 ואני חייב לציין שהמהיר…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נכנס לאתר ולא מצליח להכנס לאיזור האישי. יש לי את הסמן הזה שמסתובב כל הזמן ולא מצליח להעביר אותי לאיזור האישי המבוקש ( ראה מצ"ב). https://www.cal-online.co.il/
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 שנימצא על מחשב שהמפרט שלום מפורט בצד. עכשיו כשאני מריץ CPU-Z על WIN 7 אני רואה שתדר המעבד נמוך מזה שאמור להיות. (שמתי תמונה) איך אני מחזיר את התדר להיות כמו שאמור להיות מבלי לעשות OC. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן וטוב של NEC, פנטיום 3 שהותקן עליו WINDOWS XP והמחשב בקושי סוחב. ברצוני לפרמט את ההרד דיסק ולהתקין WINDOWS 2000. יצרתי דיסקט אתחול של DOS והגדרתי שהמחשב יעלה מכונן A בהתחלה. קיבלתי PROMPT ל A , אבל שניסיתי להריץ FORMAT C אני מקבל כל הזמן BAD COMMAND... מה אני לא עושה נכון? (תודה מראש ).
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי נייד ARMADA ???1500 COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-