תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
בהיתיחס למחשב קיימים מצבים: ניתוק, כיבוי, מצב המתנה. 1.באיזה מצב מומלץ להחזיק את המחשב אם אינו בשימוש 5, 12, 20 שעות? 2.האם מומלץ לנתק את המודם (דגם ROTAL-RTA1320a-ETH) מרשת החשמל או לכבות אותו, כשהמחשב אינו בשימוש? השאלות מתייחסות לבלאי החומרה, התחממות הרכיבים האלקטרוניים, סכנת קצר וכ"ד. הערה:המחשב והמודם מחוברים לרשת החשמל דרך GPT Protector דגם SC9 ELEC.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ערב/לילה טוב, אני חדש פה ככה שקודם כל אני רוצה להגיד שזה אחלה פורום אז ככה,אני לא ממש מבין בחומרה,והיום במקרה קרא לי את הדבר הבא כשרציתי לנקות את המחשב מאבק: על הרדיאטור אצלי(הדבר הברזלי הגדול על המאוורר) יש ברזל כזה שמחבר בין המעבד לרדיאטור,ואפשר ללחוץ עליו כדי לשחרר את הרכיבים,והיום במקרה שברתי את הדבר הזה שמחבר ומחזיק אותם ביחד ועכשיו המעבד רופף,הטמפרטורה היא על 90+,והמחשב יכול לעבוד רק בשכיבה כי אם אני יעמיד אותו הכל יפול ויהרס. תעזרו לי בבקשה אני זקוק לזה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
cpu :intel pentium cpu 4 1.7 ghz Main Board:intel p4i65g (isa pci imb usbi2c/smbus ,asrock inc 82865g) video card: nividia geforce 4 400 mx ram :512 mb ddr sdram pc3200u hardisk: wdc 80 g soundcard: c-media wave device v5.10 screen: ProView Modem : EES ES56T - PI data fax modem microsoft windows xp service pack 2 שלום המחשב נכבה באופן לא סדיר לפעמים הוא יכול להחזיק יום ולפעמים לא שעה,על פי בדיקתי אין קשר לעומס שאני יוצר על המחשב כי לפעמים הוא נתקע סתם בהפעלת אתר או קובץ וורד ולפעמים במשחק כבד באותה תדירות בדקתי בסנדרה טמפ מחשב ויצא שהמעבד 35 לוח אם גם 35 וספק 65 שעל פי הסנדרה נחשב לגבוה,הורדתי עוד תוכנה אבראסט ליתר ביטחון וכאשר אני מפעיל אותה החום מראה על 65 של הספק ולאחר…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
משום מה זה מצחיק אותי בצורה מטורפת התקנתי איזשהוא מנהל מחיצות באמצע ההתקנה נהיה לי כזה מסך כחול אני עושה ריסטרט ו...שאני מריץ את המחשב חסר לי כונן D XDDDD עכשיו במנהל מחיצות אחר(EASEUS) אני רואה ש D עוד קיים עם כול הדברים שלו,אבל שמה קוראים לו * איך אני מחזיר אותו לעזאזאל XDDDD?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה 2 ג'יגה זיכון dual core 1.86ghz 120 ג'יגה האארד דיסק כרטיס מסך 256 מגה geforce 7300 gs . מחשב שתצואם את הדרישות של פיפא וורלד קאפ ליגת האלופות 07 ופיפא 07 ואני נכנס למשחק משחק והמשחק נתקע לכמה שניות שאני מנסה למסור פס או כל דבר אחר ויש נורה קבועה כחולה של עילות הארד דיסק ברגע שזה נתקע וזה מחשב חדש.. יש לציין מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי directx 9 וגם ניסיתי להוריד מnvidia עידכון לכרטיס מסך שמעודכן לינואר 07 כרגע ולא הצלחתי להוריד את העידכון שתואם לגירסה של המערכת הפעלה שלי ניסיתי להתקין והראה לי הודעה שזה לא תואם למחשב שלי. תודה לכל העוזרים, אוהד כהן.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ הוא עבד יופי עד שהיום ניסיתי להוסיף למחשב זכרון 512 333 של קינגסטון. מייד כשהוספתי המחשב לא עלה ... נראה כאילו הכל עובד אין צפצופים או משהו אבל המסך לא נדלק (אני משתמש בכרטיס מסך מובנה) ניסיתי לחזור לתצורה הקודמת ולא עבד ניסיתי לנתק את ההארדיסקים והכל מה שאפשר .. אפילו הוצאתי את הזכרון ועדיין לא עובד ... אשמח לכל עזרה בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היום הרכבתי מחשב חדש עם לוח של GIGABYTE EP45-DS3 וכרטיס מסך של ATI ה-4850. בקיצור...אני מדליק ת'מחשב הכל עובד סבבה כאילו אבל!@# וזה אבל גדול הכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת והמאורר אולי עובד על 10% מהמהירות שלו...ואפילו יש טיפה ריח..לא של שרוף אבל ריח קצת מוזר. בכל מקרה אני מפחד להמשיך להתעסק עם המחשב לפני שאני מבין למה זה קורה ואם זה טבעי או לא. אני רק יכול לציין שעשיתי חיפושים בגוגל קצת וזה..וברוב המקרים מדובר במצבים של התחממות שהפתרון להם הוא במצב שכבר אחרי מערכת ההפעלה ולא לפני שזה מה שמוזר. המחשב נדלק המאוור רץ חזק ואז יורד משמעותית והכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת..זה לא הגיוני תודה רבה לכל שישפוך קצת אור על התופעה המוזרה הזאת...
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ערב טוב חברים אני חייב לדעת בדחיפות, האם שאני הולך לעבודה בבוקר (למשך 10 שעות), האם להשאיר את הכפתור האדום שבמפסקים דולק? או לכבות את הכפתור הזה? (תראו תמונה מצורפת, אני מדבר על המפסקים הלבנים שבצד שמאל עם המתג ON/OFF האדום: http://img409.imageshack.us/img409/1184/dscf01482yd.jpg ) ונגיד וכשהמתג האדום מכובה ואני מדליק אותו, אז המחשב כזה נדלק ל3 שניות ואז מתכבה, האם זה גורם לו נזק? תשובות מקצועיות בלבד בבקשה! תודה רבה וערב טוב לכולם שי.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי ASUS ROG GL703GE ובמצב מנוחה המעבד על 55-59 מעלות, במצב משחק הוא מגיע לסביבות 85 מעלות.. יש אפשרות להוריד את הטמפרטורה? יש איזשהי סיבה שהוא מתחמם ככה? המחשב 17'
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם-יש לי בעיה שהמחשב אינו מגיב לעיתים קרובות ואף אין אפשרות לבצע איתחול אלא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהחשמל. החלפתי\ביטלתי כל אפשרות לחלקי החומרה מלבד לוח ומעבד,ובהנחה שהסבירות נמוכה לבעיה במעבד,נראה לי כי הבעיה בלוח. בבדיקת מתחים עם תוכנות שונות,הכל נראה תקין מלבד המתחים של המינוס: מינוס 12 מראה מינוס 18 מינוס 5 מראה מינוס 8 האם כאן נעוצה הבעיה וכיצד אם בכלל ניתן לפתור אותה,ואגב החלפתי גם ספק כח,כרטיס מסך,hd,1.44,cd, תודה רבה mb asus/via cpu amd 462/1400
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב DELL LATITUDE E6510 עם מצלמה מובנית ואני זוכרת שלפני כמה שנים השתמשתי בה בשירותי סקייפ, מאז לא היה לי בה צורך. ניסיתי להפעיל אותה שוב בכניסה לזום וקיבלתי הודעה שהוא לא מאתר את המצלמה. ניסיתי להתקין ועדיין קיבלתי הודעה שאין לי גישה למצלמה. יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות לפני שאני נאלצת לקנות מצלמה למחשב? תודה מראש, דנה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס מסך לפני כמה ימים חיברתי אותו עכשיו הדלקתי את המחשב אני רואה שזה עובד ואז אני מסתכל על המסך וזה מראה לי מסך כחול שרשום למעלה gigabyte ואני לוחץ על אינטר מנסה להצליח לעלות אל הוינדוס ולא מצליח יש מצב שאת/ה יודע/ת מה הבעיה אני צריך את זה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קיבלתי מחבד מחשב נייד ישן IBM T30 שמתחמם. מפירוק מהיר נראה כי המאוורר עוד לסירוגין. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ מאוורר כזה ? בדקתי באיביי ושם זה עולה כ 15$. אצל טכנאי תיקון כזה מוערךף במספר מאות שקלים, כך שאני לא מעוניין להוציא על מחשב ישן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט בתדירות לא קבועה, האינטרנט לא חוזר עד לאחר ביצוע ריסט למחשב גם כשאני משתמש בפותר התקלות של ווינדוס 7. המחשב מחובר בכבל רשת חדש ובזמן ההתנתקות שאר הרשת בבית עובדת כשורה. ניסיתי לסרוק ווירוסים בעזרת AVG,VIPRE ולא מצאתי כלום, אשמח לקבל עצות לפתירת התקלה!
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי ווירוס במחשב ואני לא מצליח לתקן אותו! עשיתי בדיקת ווירוסים בכל מיני תוכנות יש לי את התוכנות כל ההגנות הכי חדישות ואני לא יודע מצאתי מלא קבצי מרגלים הצלחתי למחוק אבל הווירוס עדיין במחשב עשיתי בדיקה בנורטון זה מצא לי 21 ווירוסים הצלחתי למחוק חצי מזה .. בקיצור לא נראלי שהווירוס הזה היה בינהם .. בנתיים אני יודע את שם הווירוס : SpyWare אם לא טעיתי .. זה מצא \ וגם אני מצאתי תוכנה בשם SpySheriff עם אתר שזה מציין את התקלות בידיוק שקורות לי .. התקנתי את התוכנה לא יודע זה גם עושה לי בעיה באמצע ובקיצור ווירוס מסוטבך ומעצבן מישהו יכול לעזור \ אם היה לו אותו פעם או פשוט איך לפתור אותו ??? תודה..
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בעיה בדיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש עליו כ 800 ג'יגה קבצים הדיסק חדש בן חודש כשה אני מחבר אותו אני מקבל הודעה עליך לאתחל את הדיסק בכונן בטרם תוכל להשתמש בו למרות שהוא מאותחל ויש עליו חומר האם יש אפשרות להציל את החומר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני שלוש ימים קניתי כרטיס מסך חדש [GeForce 7600GS Sonic של palit] http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GS-Sonic.htm לאחר שעשיתי uninstall לדרייבר הישן והשתמשתי ב driver cleaner חיברתי אותו למחשב ואחרי שה windows עלה המחשב התחיל להאט נוראית ואפילו לא יכולתי להיכנס לתיקייה[והמסך נהייה שחור כל כמה דקות]. עשיתי restart ונכנסתי ל vga mode ול safe mode שניהם פעלו לאחר עוד כמה נסיונות מיאשים החלטתי להתקין מחדש את windows לאחר ההתקנה שמחתי לראות שהמחשב פעל אבל מתי שנכנסתי לסרט או למשחק המחשב התחל להאט עוד פעם. נהייתי מיואש ונתתי את המחשב לטכנאי...הוא טען שהבעיה היא windows...אז שילמתי לו 400 שקל על windows והוא התקין לי. שקיבלתי את המחשב ניסיתי להפעיל סרט...פעל. שני…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שחיברתי לאחי הקטן שלפני חודש החלפתי בו הרד דיסק ל20 גיגה מקסטור והכל פעל בסדר עד שלא מזמן המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש... חשבתי אולי לפרמט יעזור וזה לא עזר... ועכשיו המחשב אחרי פירמוט וכל פעם שאני מנסה להתקין וינדו אז עוד פעם הוא מפעיל מחדש... בדקתי בMemtest86+ ולא מצא שגאיות שמתי הרד דיסק של WD 80 מהמחשב החדש והוא בכלל לא עלה מישהו יכול לעזור לי?!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עשיתי אבחון לBSOD שאני מקבל כל בוקר בעזרת BlueScreenView מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את התקלה דו"ח מצורף בקובץ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג Asus Zenbook . כרטיס מסך מסוג GEFORCE 940M . אבל משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הזה אלא רק את המובנה של אינטל. בבדיקה במנהל ההתקנים כן מותקן לי הכרטיס של Nvidia ואף ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר. הורדתי את התוכנה everest וגם שם זה מזהה רק את הכרטיס המובנה ואין זכר ל940M. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש וזה לא עזר. אני חושב שזה קרה מאז ששדרגתי את המחשב לWIN10. ויכול להיות שזה אולי משהו חומרתי שהתנתק בפנים? (כי גם לא מזמן החלפתי לכונן SSD - ויכול להיות שלא שמתי לב לזה עד עכשיו) אז לפני שאני פותח את המחשב יש עצות נוספות לפתור את הבעיה הזאת? תודה. יש לי Windows 10 Home 64Bit Asus Zenbook UX303LB
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון פירמטתי את המחשב, התקנתי XP (חוקי) ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס רשת. הוא לא מופיע ב divice maneger ניסית להתקין את הדרברים של הלוח אם עוד הפעם ושום דבר לא עובד ניסיתי לפרמט ולהתקין XP מחדש ועדיין אותה בעיה חזרה על עצמה. זאת לא בעיה של דרייברים, הורדתי את הדרריברים החדשים מהאתר של abit ועדיין שום דבר לא השתנה. יש לי לוח אם מסוג abit - kn8 ultra עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני רוצה לכבות את המחשב דרך הSTART זה עושה לי ריסט במקום כיבוי, עשיתי ריפייר וזה לא עזר, יש פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
עשיתי עידכון ביוס F11 דרך עידכון מאינטרנט החלפתי מעבד E6300 ל- /Q6700 בביוס יש שורה שהוא כותב שם CASHE OPEND..........................NO וצריך להיות שם YES זה מה שהיה לי במעבד הקודם במערכת ההפעלה הוא מזהה את המעבד טוב גם בתוכנה של הלוח אם הוא מזהה את המעבד ואת המהירות אבל התקנתי את תוכנת CPU - Z ובמהירות כתוב שם ב CLOCS CORE SPEED 1600 MHZ ולפעמים היה כתוב 2666MAZ האם יש כאן בעיה איפה ? אני יכול לבדוק אם המעבד שלי עובד טוב ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
המסך נכבה בפתאומיות עם הודעות attention! entering sleeping mode ומיד מתקבלת הודעה no video input. כיצד פותרים את הבעיה החוזרת על עצה גם באמצע הקלדה..
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-