עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, כשאני מדליק את המחשב, עדיין בשלב ה- BOOT, נדלקת נורת כונן הפלופי 1.44 ונשמעים ממנו רעשים, כאילו הוא מחפש דיסקט. אין לי בעיה עם זה, זה היה תמיד, עוד שהיה מותקן וינדוס 98. אחרי שהתקנתי XP, גם בשלב שהוינדוס עולה כשהוא מציג לי את מסך "ברוך הבא", גם אז נורת הכונן נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. גם כשאני מכבה את המחשב הנורה נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. כל הפעולות מתרחשות ללא הודעות שגיאה כלשהם, המחשב עולה ומתכבה באופן תקין. איך להפסיק זאת? (אם צריך לשנות הגדרות בביוס, אודה לכם אם תכוונו אותי, מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  2. שיחקתי עם הקטודה (המגעים שלה לא חזקים) ופתאום זה עשה לי ריסטרט אז התחיל הPOST וזה כתב FDD Fail אז עשיתי שוב ריסטרט זה עם Chek disk לפני שעלה הווינדוס. ואז פתחתי את הווינאמפ והשירים לא עבדו (קורה כשהם לא במקום המקורי שלהם) אז הסתכלתי במחשב שלי ונעלם לי כונן D שזה בעצם מחיצה משותפת עם מחיצה C בהארד דיסק. מה לעשות? יש דרך לשחזר את המחיצה? (חשוב לציין שכונן C עכשיו לא הגדיל את הנפח שלו אז זה אומר שהמחיצה לא נמחקה) חברה בבקשה עזרה אני תיכף מתאבד פה :'( :'( :'( :kopfpatsch: :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by ethernet,

בימים האחרונים קרו לי מספר בעיות עם הדיסק הקשיח שלי... הדיסק: 250 ג'יגה של מקסטור... משום מה אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב זה הסתדר עם הבדיקת דיסק... אתמול זה עוד פעם חזר...אני רוצה להגיד: יש לי שם הרבה חומר חשוב...פירמוט לא בא בחשבון... אלה השגיאות שהוא רושם לי... אני בא להיכנס לכונן וזה אומר לי את הדבר הבא: Q:\is not accessible. The disk structure is corrupted and anreadable. הפעלתי מחדש את המחשב זה התחיל לעשות את הcheck disk... ופתאום רשם לי את הדבר הבא: Corrupt mater file table. אני לא יודע מה לעשות, בכונן הזה יש לי דברים מאוד חשובים... מי יודע אולי מה לעשות או שקרה לו כזה דבר ואיך הוא פתר את זה... אני עובד עצות... תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  4. המעבד חם 65 +- למרות שהוא פריסקוט הוא ממש חם אף פעם לא הגיע לכזה מצב ועוד בווינדוס ללא מאמץ יש מצב בגלל זה המחשב מרסטארט אני צריך עזרה בניתוח קובץ הדאמפ וגם המלצה לספק טוב עד 260 ככה 300 גג שיחזיק את המפרט שלי (הראשון שמופיע בצד) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by RoNeR,

למישהו יש מושג.. עם בלוח הזה.. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=412101 יש תמיכה בide להארד דיסק כיאלו שאפשר לחבר הארד דיסק ,דיוידי וצורב.. (3 התקני ide) או שיש רק תמיכה להארד דיסק sta ועל הדרך איך הלוח הזה ניראה למחשב יחסית פשוט שווה לקנות?? תודה לעוזרים..

6. Started by free fraek,

הוא אומר לי שהכונן מוגן מפני כתיבה וכמה שניסיתי לא עזר ניסיתי לשדרג פירמוואר וזה לא עזר כי התוכנה לא יכולה לכתוב הנגן זה MPIO FG200 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by bigmaind,

שלום. יש לי מדפסת מסוג-hp psc 1200 series(מדפסת משולבת אם סורק ומצלמה). התקנתי את הסורק אבל השאלה שלי היא איך אני מתקין את המדפסת? אני מנשא ולא מצליח. אודה למי שיעזור לי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by nir1992,

כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . בעיה נוספת שנוצרה היא שאני לא יכול להתקין את האנטי וירוס avg שהיה לי (שבאופן מיסתורי הפסיק לעבוד) כי המחשב נתקע באמצע. מה זה הקבצים האלה ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? ???

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by abarbotel,

היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאה שצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותרים ומה אומרת ההודעה runtime eror [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by ROEF,

נשבר לי המסך הנל: http://www.lg.com/uk/support-product/lg-W2242S-SF# ואני רוצה לקנות מסך חדש או מחודש. הבעיה שאין מסכים מחודשים מעל 22 אינץ' כמעט וחדש באינץ'ים כאלה כבר עדיף לקנות טלוויזית LED ולחבר עם כבל HDMI . למעבד הגרפי הבא שיש לי ? NVIDIA GEFORCE 9500 GT. האם הוא יתמוך ויראו טוב? לא אכפת לי מסאונד אני מחבר את הרמקולים למחשב אז HDMI לא קשור לסאונד נכון? האם כל גודל מסך LED יתמוך בHDMI? אני לא צריך 40 אינץ' אבל 30 יהיה מדליק למסך מחשב...

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. שלום, יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה תקול. לא מצליחה להעלות את הווינדוס. מקבלת הודעה שהקובץ ntoskrnl.exe חסר. האם ניתן לטפל בבעיה מבלי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? ניסיתי לבצע repair אבל לא עזר. (יש לי ווינדוס 7) תודה מראש לעוזרים, מיכל

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by 1232shay,

אחרי בדיקת שגיאות לכוננים, הופיעה לי ההודעה הזאת כשהמחשב עלה: http://imageshack.us/photo/my-images/854/85006180.png/ כשאני מנסה לגבות, זה לא נותן לי ובכללי אני לא יודע מה קרה, אחרי בדיקה ב HD tune זה הראה לי את זה: http://imageshack.us/photo/my-images/545/daaddd.png/ מה אני אמור לעשות?, מה הבעיה בדיסק הקשיח?, איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by BeesKnees,

לפני כשבועיים רכשתי כונן SSD חדש של סמסונג הEVO 850, אין איתו שום בעיה וכמו כן קניתי GTX 950 וגם עימו אין שום בעיה, ולמעשה כל עד לא מותקנים אצלי הדרייברים של Nvidia הSSD עובד על SATA 2 אם הוא מחובר לשם אך באותו הרגע שאני אכן מתקין את הדרייבירם של Nvidia או עושה רייסטרט לאחר ההתקנה המחשב פשוט קורס ואני נאלץ להיפרד עם הSATA II. הלוח שלי הוא הP55-USB3 אני מניח שאין מנוס ואני חייב לוח חדש כבר? ניסתי כל מיני פתרונות כגון ; -התקנה של ווינדוס על פורט הGSATA שהוא לכל דבר ועניין פורט של sata I והוא על ידי jmicron -התקנה על SATA 2 -שינוי כבל הSATA -שינוי מערכת ההפעלה אותו דבר על 7 ו8.1 -התקנה על GSATA ואז מעבר לSATA 2 ואני חייב לציין שהמהיר…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by PT,

עד היום לחצתי על כפתור הPOWER במחשב והWIN XP היה נכנס לתהליך הכיבוי הרגיל בזמן האחרון הוא פשוט נתקע על Windows is now shutting down.... ואני צריך להחזיק את הכפתור הפעלה בשביל לחבות ידנית. זה לא תמיד קורה, אבל זה קורה לרוב, וזה מעצבן. פיתרון?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by Jack_g,

זה התחיל לפני כ חודש המחשב עובד מצויין בתוכות ובווינדוס כללי אבל כשמשחקים במשחקי כשעה זה נתקע לפעמים אפילו לפני, התחלתי לבדוק את העניין הרצתי 3DMARK2001 והוא נתקע גם בו הורדתי את ה OC בכלל ואפילו את הזיכרונות שמתי ל 266 ותיזמונים נמוכים וזה לא עזר המחשב ממשיך להתקע ב 3DMARK עשיתי MEMTEST לזיכרונות בתיזמון גבוה ובמהירות 400 והוא בסדר. לגבי התקיעות ב 3DMARK אז המחשב נתקע תמיד באותם בדיקות שהן NATURE ועוד בדיקה שהיא מאותו סוג כשיש שם דייג על ספינה. הווינדוס הוא דיי נקי עם דרייבר של 44.03 ניסיתי מקודם את 44.53(האחרון בקיצור) והדרייבר של NFORCE 2.45 היה מקודם 2.03 והיתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהכרטיס מסך נדפק ? אין לי כרגע כ.מסך אחר לבדקיה אני ישיג רק עוד יומיים יש לכם ה…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  16. יש לי מדפסת HP 7260 עם מקום להכנסת כרטיסי זיכרון. התקנתי את כל הדרייברים וכשאני מכניס את הכרטיס למדפסת ולוחץ על הכונן שנוצר לי הוא מבקש ממני להכניס את הכרטיס ואותו דבר שאני נכנס מאחת התוכנות ומבקש לעלות תמונה הוא לא מזהה שיש כרטיס בתוך המדפסת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by DJPOWER,

יש לי הארד דיסק של וואסטון דיגיטל 120 ג'יגה ניסיתי להוציא את ההארד דיסק ולשים אותו בתוך כלוב להארד דיסק שלקחתי ממקום אחר ביחד אם עוד הארד דיסק ולא הלך אז החזרתי ועכשיו כל פעם שאני נוגע במולוקס אפילו מזיז אותו טיפה(לא את החיבור עצמו אלא את הכבל) יש רעש של טעינה מהארד דיסק וממקודם היה לי מין הודעה כחולה כזאת כי זה לא הפסיק לעשות את זה מישהו יודע מה הבעיה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  18. אז ככה זה התחיל לפני כחודשיים לאחר שהחלפתי לוח מאבד וזכרונות ליותר מתקדמים: לוח של GIGABYTE GA-7NF-R2 מאבד של AMD ATHLON 2700+ 512 MB DDR היה לי כרטיס מסך GEFORCE 4200FX של GIGABYTE ולאחר שהתחילה בעעיית המסכים הכחולים החלפתי את הלוח כי אמרו לי שהוא פגום לאותו סוג וגם החלפתי הארדיסק אבל בכל זאות הבעיה נמשכה .... הרכבתי במחשב כרטיס מסך ישן של ASUS GEFORCE 2 והוא לא היה מביא לי מסכים כחולים אז הייתי בטוחה שזה הכרטיס מסך וקניתי כרטיס מסך חדש של GAINWARD GEFORCE 6600FX AGP** 264 MB אבל הבעיה עדיין נמשכת...... התקנתי גם דרייברים הכי חדשים וזה עדיין נמשך..... בבקשהההההההההההההההה תעזרו לי.................. כבר אין לי שמץ של מושג מה לעשות............. צירפתי גם קבצי מיני דומפ..…

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by aviel1988,

מה אומרת ההודעה? (לפי מה שאני חושב זה הסוללה שיושבת על הלוח לא?!) והאם זה יכול לגרום למצב שהמחשב לא יעלה?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. Started by LOL,

פתאום המחשב שלי השגע והתחיל להראות צבעים מוזרים ולאתחל או לתקוע את עצמו והיום זה ניהיה חמור יותר ישר שאני פותח את המחשב הוא מלא בקווים על פני המסך ומשבש את הצבעים ואפילו לא מוכן להפעיל וינדוס לא בsafe mod החלפתי מסך לראות אם התופעה קשורה במסך וגיליתי שהיא לא כי גם במסך האחר קרה אותו דבר לפעמים הוא מוכן לתת לי לעבוד על המחשב כמה דקות ואז להשתגע ולפעמים הוא ישר משגע לא עשיתי ואני לא עושה overclocking ובעיית חום אני בספק בזה עקב זה שזה התחיל פתאום ואחר כך שחיכיתי כמה שעות זה חזר על עצמו ישר בהפעלת המחשב לדעתי פשוט משהו נדפק בכרטיס מסך וכנראה אני יצטרך פשוט לקנות חדש השאלה אם יכולות להיות עוד אפשרויות סבירות שהמחשב יראה תופעות כאלה ? יש לי ti4600 של leadtec אני רוצה גם לה…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  21. יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  22. שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. Started by Thunder-Head,

driver_irql_not_less_or_equal מופיע כל כמה זמן במסך כחול. הבעיה היא שיש לי 2 התקני IDE Channel שלא מזוהים ואני לא מצליח למצוא להם את הדרייברים.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by TheDiesel,

שלום כשאני מנסה למחוק תוכנות ומשחקים דרך לוח הבקרה מופיעה לי ההודעה שבתמונה אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by igmak,

שלום, אשתי קנתה מסך viewsonic xg2405. איזה כרטיסי מסך מומלצים כדי למקסמם את הביצועים של המסך? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.