עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AA123,

כותרת קובץ ========> http://www.megaupload.com/il/?d=DN5YWK1Y

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by tigery,

מעבד e6300 זכרון 2g מערכת הפעלה vista נגן סרטים קויק טיימ 7. הכל חוקי לחלוטין הורדתי את הנגן מאתר של האפל שאני מנגן את הסרט הסרט מקרטע ולא רואים כמו שצריך.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Dr. n00b,

אז ככה, אחרי שהטרחנתי על מינימייזר בצורה מביישת, ושנינו שברנו את הראש על זה - הגענו למסקנה שהוא לא יכול לפתור לי את הבעיה טלפונית ואני אידיוט. לצורך כך נרשמתי והחלטתי לשאול מיני מומחים... אחרי שזה סוכם - בוא נתחיל. מדובר במחשב חדש שמפרטו הוא: Intel P4 2.6C Gigabyte 8IK1100 Twinmos 3200 DDR 256MB*2 Lite On CDRW *52*32*52 Toshiba DVD *16*48 WD SATA 7200RPM 120GB WD ATA133 7200RPM 120GB ATi Radeon 9600XT עכשיו לבעיה: ההארדיסק הנוסף, ה-ATA, לא הגיע עם המחשב אלא היה מחובר למחשב הישן. אחרי התקנה של ווינדוס XP החלטתי לחבר את ההארדיסק הישן בנוסף לחדש - על ערוץ IDE נפרד מהצורב והדיוידי - אבל כאשר הוא היה מחובר כמאסטר הוא לא הופיעה בווינדוס (למרות שהופיע בביוס) וכשהיה מחובר כסליי…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by i,

שלום, קניתי חלקים למחשב )הכל חוץ מדיסק קשיח וספק) ולאחר שהרכבתי אותם, כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים חוץ מזה של המעבד. הוא עובד לשניה קצרה ואז מפסיק וכמובן שהמחשב נכבה מיד. כאשר חיברתי מאוורר אחר למעבד קרתה אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? המעבד הוא g2020 בגרסת box לוח האם הוא gigabyte h77 ds3h תודה

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by shlomibandit,

יש לי את המחשב כבר איזה ארבעה חודשים +- אף פעם הוא לא עשה לי בעיה בזמן הזה, לא היה לי שום בעיות והכל היה עובד מעולה.. בזמן האחרון המחשב פשוט נכבה לי , לא עושה ריסט פשוט ניכבה.. נגיד אני באיזה משחק ברשת משחק , הוא פשוט נכבה באמצע , ואז אני צריך להדליק אותו וכו וכו.. משהו יודע מה הבעיה? עשיתי סריקת וירוסים וספאם והכל , לא היה לי איזה וירוס או משהו כלום..

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by SaBotAge,

יש לי לוח אם ABIT NF7 rev2 ו AXP 1700+ בקיצר אחרי העדכנתי את הביוס כפי שהציעו לי פה... התחילו הבעיות... אני לא יכול לעשות o.c לפני העדכון הייתי ב o.c של fsb 200 ומכפלה של 10 במתח 1.7 הכל עבד לי פצצה לא היה בעיות בכלל אחרי העדכון אני מחזיר את ה o.c והמחשב קורס לי כל הזמן גם בwindows וגם במשחקים ניסיתי להחזיר את הביוס לגירסא ישנה יותר ניסיתי ל 11 ולא עזר ניסיתי ל 12 (מה שאני כרגע אליו) ולא עזר בבקשה אני חייב עזרה... תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by MEGI,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 670GTX 2GB-5 GIGABYTE שהמליצו לי עבור תוכנות כמו 3D MAX,ריינו,אוטוקאד מאיה וכו... השאלה שלי האם יש צורך לאחר שקיבלתי את המחשב והותקן עליו כבר הכרטיס מסך להתקין משהו נוסף\לשנות הגדרות על מנת שאוכל לעבוד בתוכנה כמו 3D MAX במקסימום? תודה

9. Started by ggg456,

שלום לכולם, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש לאחי ושמתי לב שהוא קורס טוטלית כשאני מנסה להכנס למשחקים (מעט כבדים לא ממש רציניים) ובנוסף בניגון סרטי HD. בדקתי יותר לעומק והתקנתי בזהירות את הדרייברים של הכרטיס מסך וגם DIRECTX, קודקים והכל אבל שום דבר לא עזר. הועלתה ההשערה שזה אולי בחומרה, לכן הורדתי אוורסט ועשיתי טסט מאמץ למערכת. לאחר שנייה בדיוק המחשב קרס מדובר במחשב די טוב יחסית מעבד אינטל דואל קור 8400 כרטיס מסך של אינוידיה GTX 260 ג'יגה בייט זכרון 4GB ראם לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט E43 אם אני לא טועה הרדיסק 500GB ניסיתי שוב בדיקות מאמץ באוורס ואני רואה שכאשר אני מבצע טסט מאמץ על הזכרון המהיר בלבד (ללא מעבד או שאר החומרה לסוגיה) המחשב קורס מייד וכאשר אני עושה בד…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by EternalDarkness,

יש לי צורב של teac כבר שנתיים ולא היה לי בעיות איתו עד שקניתי מחשב חדש עם כרטיס קול sb live , ומישמום מה קריאטיב הנחמדים ביותר החליטו להוסיף לדריבים שלהם דבר נחמד שגורם לכך שהסידי רום או במקרה שלי הצורב יאט ויפסיק את קצב הסיבוב שלו אחרי מספר מסוים של שניות או דקות מרגע הכנסת הדיסק, כמובן שהיתה אפשרות לבטל את זה אבל היא היתה כרוחה בכך שהחלונות לא יזהו שום דיסק שמכניסים לכונן כל שהו. בכל מקרה הבעיה החמורה הטחילה כשהורדתי את הדריבים החדשים יותר של קריאטיב ששם אין בכלל אפשרות כזאת ובגלל זה כל דיסק שאני מנסה לצרוב נהפך לז"ל :'( האם מישהו יודע כיצד מסדרים את זה כי הצורב נמצא בגלל זה במחשב הישן שלי ונמאס לי להעביר כל הזמן קבצים לשם בכדי לצרוב דברים .

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by שגיב,

שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל CHIPSET הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by dorman2,

קיבלתי היום מחשב חדש מ IVORY. התחלתי בהתקנת מערכת הפעלה. ברגע שהגעתי לשלב פירמוט הכונן הקשיח שמעתי קול נפץ חזק. מיד כיביתי את המחשב וטסתי למעבדה של IVORY. הטכנאי שבדק את המחשב במקום הראה לי שדיסק מערכת ההפעלה התרסק בתוך הכונן לרסיסים! הוא החליף את הכונן (DVD של סוני) ואני נשארתי בלי דיסק מערכת ההפעלה. שאלותי לפורום: 1) האם סביר שדיסק יתרסק סתם כך או שסביר יותר שהנזק נגרם בגלל כונן תקול. 2) האם מיקרוסופט יסכימו לתת לי דיסק חדש במקום זה שהתרסק?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by גלי,

היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by Friend,

..

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by MoMo-P,

מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by iPanda,

צרבתי דיסק של וינדוס 7 כדי לפרמט את המחשב הנייח שלי והוא כל הזמן נשאר תקוע במצב שבתמונה המצורפת.. חשבתי בהתחלה שהדיסק לא נצרב כמו שצריך אז צרבתי עוד אחד והוא נתקע באותו מצב בדיוק, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הדיסק על המחשב הנייד שלי והוא עבד, הוא פתח את ההתקנה של הוינדוס כמו שצריך בלי בעיות. אני כבר אובד עצות, כל עצה תתקבל בברכה. בתודה, אביאל.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי בעיה. לא מיזמן קניתי דיסק קשיח של 160 G וחיברתי אותו כמו שצריך אבל הבעיה היא שהוא מזהה רק 127 G ??? ??? ??? :s05: מה אני עושה? אם יש מישהו שיוכל לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by Oranl,

איזה תסכול העניין הוא כזה: בנייד שבכותרת (1015P למען הדיוק) אין פוסט. סברתי שמדובר בהרדיסק תקול ולאחר שכמעט שעה לקח לי לפרק את הנייד הזה (ממש מסובך) מתברר שההרדיסק תקין (חיברתי למחשב חיצוני). ניסיתי להדליק את הנייד בלי ההרדיסק אבל עדיין אין פוסט, כנ"ל גם בלי הזיכרון. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by Dmoney,

יש לי מחשב ישן....אבל ממש ישן...p1 100mhz (אני לא ידוע אם זה פנטיום בכלל) ושאני מפעיל אותו יש ציפצוף ארווך והפסקה לשניה ואז עוד צפצוף ארווך וכך הלאה... על המסך אין כלום... מזה הדבר הזה ואיך אני פותר את זה??

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. שלום אז הבעיה שלי היא כזאת קניתי הארד דיסק חדש של 500GB של WD, באתי להוסיף אותו למחשב, חיברתי ושמתי לב ש המחשב לא מזהה אותו עוד בשלב ה BIOS, שיחקתי קצת בין החיבורים של ה SATA בכדי לראות שזה לא בעיה של חיבור וחיש מהר המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק הישן שלי, אלא רק את הכונן DVD שלי. - ניתקתי את כל ההארדיסקים והשארתי רק את הכונן, ניסיתי לשים דיסק התקנה של windows אבל ברגע שהוא מנסה לטעון הוא מראה לי אותו ERROR. - ניתקתי את כל הסטיקים של הזיכרון והשארתי רק אחד - אותה ERROR. - החלפתי לסטיק אחר - אותו בעיה, כלומר זה לא הזיכרון. - החלפתי כרטיסי מסך לאחד ישן שיש ברשותי ועדיין אותו ה ERROR. - כעת אני חושד בעיקר בספק המצ'וקמק שלי, הוא ג'נרי וסוחב את המערכת שלי כבר 3.5 שנים בכבוד …

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by shaulr,

שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by theone123,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי את הגוויסטיק הזה הוא עובד טוב אבל לאחר שמשחקים קצת הגויסטיק מפסיק לתפקד הכוונה לא זז ימינה החלפתי אותו כבר בפעם השלישית אולי הוא לא תומך במשחקים שאני משחק איתם דוגמה: nba live 2004 או uero 2004 אם מישהו יודע למה זה קורה אני אשמח לקצת עזרה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by bar123,

אני מנסה ללא הצלחה לחבר HD חיצוני דרך כבל USB . המחשב מנסה להתקין דרייבר ולא מצליח ולא עושה MOUNT ל HD מה עושים ? (לא יודע מה שם המארז כדי להוריד דרייברים מהאתר.) תודה

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  24. שלום, קניתי כרטיס+כבל+דיסק מכאן והוא קורא אותו ב-device manger (את הכרטיס) ואז חיברתי את המצלמה והוא מציג אותה ב-devices and printers בכפתור ההתחל (Panasonic NV-GS25) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, שם דבר לא קופץ ולפי דעתי צריך לעשות משהו עם הדיסק, יש שם מלא התקנות של תוכנות ואני לא יודע מה להתקין ואיך עובדים עם זה, זה מה שיש בדיסק, מה אני אמור לבחור: Uploaded with ImageShack.us מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים