תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: AMD Athlon XP 2500+ MSI K7N2 Delta-L 512MB Twinmos 3200 RAM ולאחר הקנייה הזו, התחילו להופיע אצלי בעיות חמורות בהפעלת מערכת ההפעלה. את שאר המפרט, אגב, ניתן לראות בקישור של המפרט שלי. בכל פעם כאשר אני מפעיל תוכנה עם אפשרויות גרפיות כבדות(כמו משחק המחשב GTA), החלונות קורס באופן רנדומלי להודעה כחולה(BSOD). ההודעות מגוונות, ואין קשר הגיוני ביניהן: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA וכדומה. לעיתים רשום הקובץ אשר יוצר את הבעייה, ולפעמים לא - אין שום קשר הגיוני בין הקבצים הרשומים. ניסיתי דברים רבים - עידכנתי את הביוס, ניסיתי 4 התקנים לכרטיס המסך, ניסיתי 2 התקנים ל- nForce2 ואף עשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש את מער…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הצילו!!!! יש בראשותי כרטיס מסך HERUCLES TI-500 רצה הדבר והייתי צריך להחליף אותו באסוס TI רגיל, בקיצור לאחר ההחלפה ניסינו לשים דריוורים של אסוס אבל לא הלך משום מה והמחשב לא זיהה את הדריוורים לאחר ההתקנה והמשיך להשתמש בדיוורים הרגילים של XP (לא הרשמיים של NVIDIA) לאחר מכן החזרתי את הכרטיס שלי ושוב היתה הבעיה, עכשיו לא יכולתי להתקין את הדריוורים של נווידיה והוא לא זיהה אותם ונשאר בדריוורים של הווינדוז, בניסיון נואש עשיתי DISABLE לדריוור של הXP ולאחר ריסט המסך פשוט לא עולה!!! כלומר ברגע שאני מנסה להגיע לווינדוס, לאחר מספר בדיקות גיליתי ששום מצב לא מעלה את המסך, גם לא SAFE MOD וכדומה... אינני רוצה לפרמט את המחשב!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי ???
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקלה : תוך כדי עבודה (במקרים אלה,בקובץ וורד), לאחר כ-3-4 שעות שמחשב דלוק, וללא שעשיתי משהו חריג!!!, אני מקליק כדי להעביר את הסמן לנקודה חדשה, ובמקום לשכוח מהנקודה הישנה ולקפוץ לחדשה, הוא משחיר את כל הקטע. מה שאני לא עושה (לוחץ לשחרור מקשים, מעביר אות לאזאור אחר בטקסט, לוחץ ר4געית מקשי CTRL..),כלום לא עוזר. כשאני יוצא לראות מה המצב בתוכנות אחרות (האוטלוק למשל) => אותה בעייה !!! (לא הייתה מקודם). חשוב לציין : "הפעלה מחדש" - לא פותר הבעייה !!!. "כיבוי" והדלקה ,לאחר המתנה, פותר. אז סביר שמדובר בהתחממות, אבל, של איזה חלק ??. ואולי באג בתוכנה??. האם משהו נתקל במשהו כזה ? . הצעתכם??.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי צורב של teac כבר שנתיים ולא היה לי בעיות איתו עד שקניתי מחשב חדש עם כרטיס קול sb live , ומישמום מה קריאטיב הנחמדים ביותר החליטו להוסיף לדריבים שלהם דבר נחמד שגורם לכך שהסידי רום או במקרה שלי הצורב יאט ויפסיק את קצב הסיבוב שלו אחרי מספר מסוים של שניות או דקות מרגע הכנסת הדיסק, כמובן שהיתה אפשרות לבטל את זה אבל היא היתה כרוחה בכך שהחלונות לא יזהו שום דיסק שמכניסים לכונן כל שהו. בכל מקרה הבעיה החמורה הטחילה כשהורדתי את הדריבים החדשים יותר של קריאטיב ששם אין בכלל אפשרות כזאת ובגלל זה כל דיסק שאני מנסה לצרוב נהפך לז"ל :'( האם מישהו יודע כיצד מסדרים את זה כי הצורב נמצא בגלל זה במחשב הישן שלי ונמאס לי להעביר כל הזמן קבצים לשם בכדי לצרוב דברים .
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחבר את המיקרופון שלי למחשב המחשב אומר שהוא קולט אותו אבל שאני מדבר המיקרופון לא עובד (המיקרופון עובד במחשב השני שלי)
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ני רוצה להחליף מארז ואני לא מצליח להוציא את המאוורר שעל המעבד. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 למאוורר יש שני קליפסים מלמעלה, אני משחרר אותם ואז אני מנסה למשוך את המאוורר והוא לא יוצא. אני מפחד להפעיל כוח על המאוורר כי אני לא רוצה להרוס את המאוורר או את המעבד. אז בבקשה תגידו לי איך אני מוציא אותו? אין בגים על המעבד חוץ מהקליפסים. ועוד משהו: את החלקים שאני מוציא על המחשב כדאי לי לשים אותם על נייר כסך ואז על השולחן שעשוי מעץ? או לשים אותם ישר על השולחן בלי הנייר כסף?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בראשותי מחשב פנטיום 2, 300 מגה הץ עם 256 מגה זיכרון והרד דיסק של 30 גיגה. משום מה, לאחרונה ההרד דיסק מראה סקטורים דפוקים בבדיקות של Scandisk, והכי גרוע, זה שהוא באמצע עבודה על המחשב, פשוט עושה לעצמו reset, בלי להודע בלי כלום. כמובן שזה גורר לאובדן קבצים ודפיקה עוד יותר גדולה ההרד דיסק. ??? יש אחריות עליו, השאלה היא : 1) האם מעבדה מתקנת או מחליפה את הדיסק ? ואם כן, החל מכמה סקטורים דפוקים ? 7 , 10 ? 2) אולי דווקא הזיכרונות, או קצר בלוח אם גורם לבעיה ? יש להוסיף שיש לי ניסיון במחשבים, ומעולם לא נתקלתי בזה. ההרד דיסק בן שנה, של IBM, וזה לבד אמור להיות סימן לאיכות. בתודה מראש למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צופה בשעורים דרך אתר האוניברסיטה, באמצעות הנגן windows media player [זה לא שיש לי אופציות אחרות, הלוואי היה אפשר לנגן עם flash], ובכל פעם שאני נוגע בפס הנגינה למשל קדימה, אחורה, לעצור לכמה זמן.. כל הסרטון מתחרבש! או שאין סאונד והסרט רץ, או שיש סאונד אבל אין ווידאו... עכשיו את הבעיה הנ"ל יש לי בנתיים רק באתר של האוניברסיטה ממה שבדקתי, אבל משיחה עם סטודנטים אחרים עובד להם יופי האתר עם כל השעורים שבו. אני מניח שזה בעיה ספציפית שלי עם האתר, וכבר ניסיתי למחוק קוקיס היסטוריה וכל הזבל... עצות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחשב שעושה ריסטרט במקום לעשות כיבוי, בהתחלה חשבתי שזאת בעיה במערכת הפעלה אבל אז בדקתי את זה עם דיסק BOOT של לינוקס וראיתי שגם שם שאני עושה כיבוי הוא עושה ריסטרט עשיתי עידכון לביוס גם זה לא עזר צירפתי תמונה של ההגדרות של החשמל בביוס בACPI ניסיתי גם S1 וגם על מצב AUTO וזה לא עזר לוח ECS 945GZT-M
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל שגיאה שאיזה שהוא קובץ לא קיים במערכת הפעלה משו שהמחשב שלי עולה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gmu1mwm44zwz.png אממ זה משו רציני? כאילו זה יכול לגרום משהו למחשב? מה לעשות עם זה?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה ברשת האינטרנט לא עובד חלק הגלילה של האתרים לא חלקה וגם סרטונים לא עובדים חלק והכרטיס גרפי עובד על 100% ממש מוזר בדקתי שגעות ומזקים המחשב נקי בטלתי את כול האפשריות בכרטיס ושמתי על ברירת מיחדל גם את האקספלורר וכלום לא עזר לי יש לי מעבד של אינטל Intel® Core i7 CPU 975 @ 3.33GHz ליבות 8 ספק שלי 1200W ניבדק והוא תקין יש לי כרטיס חדש של XFX HD 7970 זה ממש מעצבן שאני מנגן סרטים על המחשב אין לי בעיה אם צריך עוד פרטים תגדו לי
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב מדגם Dell 5110. אני מדליק אותו, לוחץ על כל דבר ( כרום, רשתות אלחוטיות, המחשב שלי.... ) והוא נתקע. כביכול, חושב אבל בעצם נתקע. אחרי חצי דקה גם העכבר מפסיק והגיב. מחוסר ברירה כבר ניסיתי פירמוט אבל זה ממשיך לקרות. מה לדעתכם עלולה להיות הבעיה? כמו שכבר הזכרתי, מחשב מבית טוב עם מפרט לא רע בכלל.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט הוא כזה: 2.4C, ABIT IC7, 512 DDR זה מה שחשוב פחות או יותר... XP PRO SP1 מעודכן והכל טוב ויפה, היה ג'יפה 4 של לידטק, המטרה הייתה להתקדם ולכן רכשתי לי ATI Radeon 9600 XT, הסרתי את הדרייברים כמו שצריך והלכתי לפי הספר, ברגע שהדרייבר הותקן ולאחר איתחול המחשב - הכל התחרפן: האניטי וירוס דיסאייבלד, הודעות שגיאה של ווינדווס כמו einhelp.xex error וכל מיני אחרים ואחרי חצי דקה המחשב מכבה את עצמו ונדלק לבד. ממש משולש ברמודה. חיפשתי דרייברים באתר של ATI - זה בדיוק מה שיש לי בדיסק, עדכנתי ביוס - שומדבר. ישבתי עם אחד ש"מבין" על הרג'סטרי ומחקנו כל מה שקשור לנוידיה... לא הולך... אמרו לי ש XP לא אוהב שינויים בחומרה וכשמחליפים בין כרטיס של נוידיה לATI יש שאריות של דרייברים …
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני חושב שהספק כוח של לא טוב כי במקום 2.5 וולט הוא מוציא 1.99 ובמקום 3.2 הוא מוציא 2.96. אז אני צריך לשרוף אותו כדי שיסכימו לי לקנות משהו חדש אולי ליברטי 400. בקיצור : שווה לשרוף או שזה נורמאלי ובסדר שהספק יוציא כאלה מתחים? תודה ואני יודע שזה נשמע מפגר
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום! מבקש עזרה בהתקנת הארד דיסק נוסף תחת מערכת הפעלה win 98 במחשב שלי יש הארד דיסק של 40 גייגה ניסתי להוסיף עוד הארד דיסק 80 גייגה הביוס מזהה את הארד דיסק ללא בעיות מערכת הפעלה לא רואה את הארד דיסק הנוסף אין הקצאת אות עבור הארד דיסק -במחשב שלי - אשמח לקבל עזרה בהתקנה בתודה-כספי
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי צורב SAMSUNG 252B הכנסתי דיסקים של XEO בגודל 900MB 100Min אבל גם NERO וגם EasyCDCreator5P מזהים אותם כדיסקים של 140Meg tu 15 דקות. זה נכון לכל הדיסקים בחבילה. מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לגרום לו לזהות אותם?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, אתמול ניסיתי להדליק את המחשב ובפעמיים הראשונות המחשב סרב "להניע". הוא בעצם נדלק, עשה מעין רעש של "המראה" וכבה לאחר שנייה. בפעם השלישית הוא נדלק. האם זה אומר שהספק שלי גוסס? אם כן, איזה ספק כדאי לקנות? לא רוצה להשקיע אבל גם לא לקנות ג'אנק. מפרט חלקי - לוח אם MSI 945PL NEO-F 7.1 1GLAN דיסק קשיח 200GB 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT 256MB זכרון 2GB מעבד אינטל PD820 2.8 2M DUALCORE לא נראה לי שאשדרג בעתיד הקרוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפעמים בזמן עבודה לפעמים שהוא ב STAND BY, המחשב פשוט קופא, עם שני HD שונים גם עם XP וגם עם 7. כנראה מדובר בבעיית חומרה, מאחר וזה קורה עם שני דסקים שונים ושתי מערכות הפעלה שונות יש למישהו רעיון ? תודה למתייחסים סטיק זכרון דפוק
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפעמים מופיעה לי הודעה שהדיסק הקשיח מלא למרות שכמעט תמיד הוא ריק לגמרי.[ מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני נפטר מזה??? :-[
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות והיום צצה אחת קריטית... 1. הכונן דיסקים לא עבד לי אבל סידרתי... (מגעים) 2. לפני חודש-חודשיים צצה עוד בעיה שאני מדליק תמחשב כתוב לי ככה: SMART Failure on Hard Disk 2: WDC WD600BEVS-60LATO-(S1) WARINING Immdiately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent . Press F1`to Continue. אני לוחץ F1 ואז המחשב פועל כרגיל... 3. לפני מספר ימים בבוקר צצה בעיה קריטית =\... MTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart לא יודע מה לעשותתת... האם הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי נהרס? יש לי מספר שאלות... 1. אפשר לתקן דיסק קשיח? 2. דיסק קשיח של מחשב רגיל ומחשב נייד זה אותו הדבר (כי הסתכלתי במחשב הגדול שלי והדיסק הקשיח שם הרב…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-