תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלון שנכבה לבד , בדקתי טמפרטורות : מעבד תקין , כרטיס מסך תקין הפעלתי תוכנה שמאמצת את מעבד והכרטיס מסך הכול תקין FURMARK בהגדרות חשמל כיבוי צג על לעולם לא וגרום למחשב לישון לעולם לא בהגדרות מתקדמות כתוב " גרום לכונן קשיח לישון אחרי 20 דקות " כיביתי את זה מעניין אם זה יהיה בסדר אבל אצלי במחשב האישי זה גם על 20 דקות והמחשב לא נכבה לגמרי אז אני בספק אם זה יעזור מה יכול לגרום למחשב להיכבה ?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי ליתר דיוק אחי התקין אותו במחשב (אחי הוא מהנדס חשמל) לאבא שלי במחשב את כרטיס הרשת הבא: http://www.imatrix.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=185. כך שאני בטוח שההתקנה טובה. המחשב הוא עובד עם Win xp +Sp3 מעודכן. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ, עם 512MB זיכרון (ddr). אחרי מספר דקות שהמחשב פועל, הוא קופא. היה לי את הסיפור הזה, לפני מספר שבועות, כאשר אני התקנתי את הכרטיס. אבל אז כנראה שלא התקנתי את הכרטיס בצורה טובה (לא עד הסוף) והכרטיס נשרף (לדברי הטכנאי, שאמר שהכרטיס מקצר). החלפתי את הכרטיס שהוא באחריות (קניתי אותו לפני כחודשיים). עכשיו כשאחי התקין אותו הבעיה חוזרת. אשמח לדעת מה הבעיה, ואיך לפתור אותה. אם דרושים פרטים נוספים בקשר למחשב או אחרים, אשמח לספק. אציין …
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מחשב שעושה ריסטרט במקום לעשות כיבוי, בהתחלה חשבתי שזאת בעיה במערכת הפעלה אבל אז בדקתי את זה עם דיסק BOOT של לינוקס וראיתי שגם שם שאני עושה כיבוי הוא עושה ריסטרט עשיתי עידכון לביוס גם זה לא עזר צירפתי תמונה של ההגדרות של החשמל בביוס בACPI ניסיתי גם S1 וגם על מצב AUTO וזה לא עזר לוח ECS 945GZT-M
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה לי הרבה ריסטארטים כבר 3 רק היום כנראה שזה בגלל בכרטיס מסך אני חושב הופיעה לי גם הודעה של ווידוס אחיר הריסטראט האחרון שאולי אני צריך דריבר מעודכן יותר איך אני יכול לדעת בדוק מאיפה זה בא (כי אני חושד שזה מההראד דיסק ) ?? ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לדריבר של NVIDIA GEFORCE4 MX 400 (64)
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש בעיה בכרטיסי הטלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 ו500 בוינדוס 7 64 ביט שאני לא יודע אם נפתרה עדין. לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שיש לי בעיה בזיכרונות במחשב (יש לי 4GB ובפועל עובד לי רק 3.3GB) אז זה בגלל הכרטיס טלוויזיה - בשביל שהוא יעבוד הגבלתי את הזיכרון בmsconfig מ4096 ל3999 בשביל שיעבוד ולפי מה שאני רואה כשאני ישנה לו משהו הוא ישר עובד עם 3.3 אז נתקע במצב שאו שאני משתמש בכרטיס טלוויזיה או בזיכרון מלא במחשב. משהו יודע על זה משהו? יכול לעזור לי כי המחקרים שלי באינטרנט לא מצליחים.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי 2 מסכים מחוברים אחד 17 ואחד 32 שניהם עובדים לי מצוין כאשר אני בXP שאני עובר ל7 אז במסך 32 שהוא הראשי אני רואה מדי כמה שניות פלאשים כאלה בצבע שחור הבהובים כאלה מציקים...זה לא כמו ההבהובים שהמסך עומד למות הם מופיעים בצבע שחור בחלק התחתון של המסך לא יודע אם זה הכבל או הכרטיס מסך או לא יודע מה כי בXP אין שום בעיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות מסך קצב ריענון וכל זה איך אני פותר את זה??
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
פתאום המחשב שלי השגע והתחיל להראות צבעים מוזרים ולאתחל או לתקוע את עצמו והיום זה ניהיה חמור יותר ישר שאני פותח את המחשב הוא מלא בקווים על פני המסך ומשבש את הצבעים ואפילו לא מוכן להפעיל וינדוס לא בsafe mod החלפתי מסך לראות אם התופעה קשורה במסך וגיליתי שהיא לא כי גם במסך האחר קרה אותו דבר לפעמים הוא מוכן לתת לי לעבוד על המחשב כמה דקות ואז להשתגע ולפעמים הוא ישר משגע לא עשיתי ואני לא עושה overclocking ובעיית חום אני בספק בזה עקב זה שזה התחיל פתאום ואחר כך שחיכיתי כמה שעות זה חזר על עצמו ישר בהפעלת המחשב לדעתי פשוט משהו נדפק בכרטיס מסך וכנראה אני יצטרך פשוט לקנות חדש השאלה אם יכולות להיות עוד אפשרויות סבירות שהמחשב יראה תופעות כאלה ? יש לי ti4600 של leadtec אני רוצה גם לה…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תקשיבו... כנראה שיביאו לי לפטופ מארה"ב ... משהו פשוט שלא עולה על ה 1000 דולר...עכשיו לפני שקונים לי אני צריך לברר.. המתח בארה"ב זה משהו כמו 110 בתקע או משהו כזה... לא זוכר בדיוק... והבטריה.. שבאה בתוך המחשב.. או הספק החיצוני או המטען.. אני לא יודע איך זה הולך... אבל זה יתאים לשקע כאן בארץ ל 220וולט שיש לנו בקיר?!?! כאלו השקע עצמו שונה אבל זה חפיף כי לא בעיה לקנות מעביר.. אבל המתח... אני יצתרך לקנות ספק חדש בארץ או משהו... ? לא יודע איך זה הולך בדיוק... וכמה עולה מה שאני יצתרך לקנות?!? או שזה אונברסלי... או שאפשר להזמין שם כבר שקע של אירופה .. וזה יתאים לפה.. זה ממש חשוב לי... מי שיכול שיענה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
החלפתי במחשב את העכבר הפשוט לעכבר טוב יותר של לוג'יטק. הבעיה היא שה-windows לא מזהה בכלל עכבר. בפעם הראשונה שהכנסתי אותו הוא זיהה עכבר ו"התקין", העכבר עבד ל-5 שניות ואז הפסיק. גם בפעם הקודמת שהחלפתי עכבר לקח הרבה זמן עד שהוא "נקלט", כנראה יש בעיה עם הפורטים של ה-USB או עם ההגדרות של Windows (גירסת XP Pro). ניסיתי 500 פעם להוציא ולהכניס את העכבר החדש, האור האדום דולק אבל המערכת לא מזהה בכלל עכבר. ב-device manager אין עכבר, וכשעשיתי הוספת חומרה לא היתה ברשימה אופציה להוסיף עכבר. אפילו נכנסתי לאתר של לוג'יטק להוריד דרייברים אבל מסתבר שלעכבר הזה אין דרייברים והוא פשוט plug&play. עכשיו גם כשאני מחבר את העכבר הישן הוא לא פועל! אם אני משחק עם זה הרבה מכניס ומוציא אז יש קטע ש…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN98 על מחשב פנטיום 2 ותמיד בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה על REGISTRY ERROT שלא ניתן לתיקון. ההתקנה נכשלת. אני חושד בזיכרון. שמתי זיכרון שרשום עליו CL3. בתפריט של הBIOS רשום CAS LATENCY - 3, אולם כשהמחשב עולה במסך של בדיקת הזיכרון רשום: SUGGESETD CAS LATENCY - 2. כנראה שהמחשב עולה עם CAS של 2. יש למישהו רעיונות או הסברים?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית! יש לי בעיה שממש מטרידה אותי, היא התחילה לפני משהו כמו חודש ועדיין אני לא מצליח לפתור אותה. בערך כמה דקות (זה משתנה בין דקה-שתיים לחצי שעה+) לאחר שאני מתחיל לשחק במשחק כלשהו (כל משחק - מCOH ועד משחקים של popcap), המחשב נתקע - המסך הופך לשחור והסאונד מתחיל לפעול בלופ, ואין ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחלק מהפעמים המחשב לא נתקע אלא המסך משחיר ואז חוזר חזרה למשחק ואני מקבל הודעה שהכרטיס הפסיק להגיב ומנהל ההתקנים הפעיל אותו מחדש. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר, לכן אני משער שהבעיה קשורה לחומרה. אני לא יודע אם זאת בעיה של הכרטיס עצמו כי ממה שקראתי קצת באינטרנט ראיתי שזאת בעיה שיש להרבה אנשים עם כרטיסים שונים (לחבר שלי יש את אותה בעיה והכרטיס שלו הוא 8600…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים, הפכתי את האינ' ולא מצאתי דבר כזה, האם יש אפשרות לעשות סנכון כמו בשרת EXCHANGE שברגע שאני פותח אירוע בOUTLOOK זה יסתנכן עם הגימייל והאייפון (תהגדרה באייפון ביצעתי אני רק צריך שזה יסתנכן עם בגימייל) למשל היום , יש לי שרת EXCHANGE של העבודה, אני פותח אירוע דרך הOWA וזה אוטומט עובר ללוח של באייפון האם יש אפשרות כזו עם גימייל? תודה! ד"א הגימייל מוגדר IMAP באאוטלוק עריכה: מצאתי אפשר לנעול http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום , זאת לא הפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת ואני די בטוח שזה קשור באיזה שהיא דרך לצורב עצמו. אתמול קניתי sims 3 במדיה גיים (לאיזה פקק נכנסתי בדרך החוצה מתל אביב) ורק היום בבוקר היתה לי הזדמנות להתקין אותו. אני מתקין את המשחק וכל כמה שניות קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיות CRC בקובץ. כמו שצינתי זה הפעם השניה שזה קורה לי. לחצתי על retry ובאיזה שהיא נקודה הם כבר הודיע לי שהמצב אבוד ולחצתי על ignore עד שבכלל ביטלתי את ההתקנה. אני די בטוח שזה איך שהוא קשור למחשב שלי כי זה כבר קרה לי בעבר עם fallout3 הדרך שתיקנתי את זה היתה להתקין את זה עם ignore ואז ללכת למחשב של ההורים של אשתי ששם יש צורב של LG , להתקין את המשחק בלי שום בעיה ואז להעתיק את הקבצים התקינים ל DOK ולהעתיק אותם מ…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לחבר שלי יש ההודעה שמצוינת למעלה. יש לו הארדיסק SEGATE ישן 5400RPM 20GB לא ידוע. יש לו תקיעות מוזרות במחשב, כנראה שההארדיסק מתחמם יותר מדי. מה לעזאזאל קורה כאן? תודה מראש חברה!
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי,בתקופה האחרונה המחשב התחיל לגמגם,לפעמים רועש..אני מרגיש שהביצועים שלו נהיו הרבה פחות טובים[בפעולות פשוטות..] אני מנקה אותו מאבק לעיתים קרובות. תמונות: זה המחשב - כן גרוטאה,אבל אני בכל זאת רוצה שהוא ימשיך לעבוד בצורה תקינה.[מעבד 3.8 GHZ] http://img543.imageshack.us/img543/1839/71012340.jpg טמפרטורות : -במאמץ :
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
עקב יציאת המערכת החדשה החלטתי לנסות אותה, יש לי הארדיסק מסוג סאטא ועכשיו ההתקנה דורשת שאני אתקין קודם את ה-SATA ורק אז היא תזהה את ההארדיסק... אני בתמימותי מכניס את הדיסקט שקיבלתי עם הלוח (MSI K8M Neo-V (MS-7032), וההתקנה מציגה לי שגיאה - היא אומרת שהדרייבר אשר נמצא בדיסקט הוא דרייבר אשר תומך ב-32, לכן נכנסתץי לאתר של AMD ולא מצאתי שום דרייבר לסאטה או לכל התקן אחר בלוח שלי שיתמוך ב-64! אולי מישהו מכיר? מישהו יכול להביא לי לינק? (במיוחד לסאטא כי בלעדיי זה אני לא יכול להתקין את המערכת). אגב, אם לא הוציאו דרייבר כזה - אין סיכוי שאני אתקין את המערכת? לדעתי זה מאוד טיפשי מצד יצרני הלוחות לא לתת תמיכה בדרייברים של 64, הרי הלוח כולו מיועד למעבד 64 אז מדוע לא שמו עוד תיקייה עם תמ…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הצילו :'( :'( במחשב השני (לא זה שעובד לאאאט) יש לי כונן קשח עם צורב רגיל על Primary וצורב DVD על Secondary, ככה זה עובד כבר כמה חודשים, ופתאום נעלמו לי הכוננים של הצורבים - הם מופיעים כרגיל ב-BIOS ויש דרייברים מותקנים ב-Windows, אבל הוא מודיע לי ב-Device Manager ככה: Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41) מה לעזאזל קורה פה ? הרצתי אנטיוירוס אבל לא מצאתי כלום, מה זה יכול להיות ? תודה מראש לכל מי שיכול להעלות רעיון למה שקרה פה . בנואשות :-[ m.c
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכמובן שהיה עליו מותקן ויסטה בגירסה מובנת יש לי כל הזמן מסך כחול של שגיאה נראה כמו שגיאת חומרה אבל אני לא בטוח אני ממש לא מרוצה מהמחשב או ממערכת ההפעלה שיש עליו איני יודע אני ממש רוצה להפוך לו את מערכת ההפעלה לXP ושאני מנסה להפוך אותה בפירמות אני מגדיר BOOT FROM CD המחשב ניגש מעתיק את הקבצים ואז בסוף שהוא צריך לגשת לפירמוט והתקנה הוא עושה לי F3 QUIT ניסיתי להחליף דיסק לחדש ועדין הוא עושה לי את זה מה עליי לעשות ? חברים אני ממש נואש ומחכה לתשובה תודה מראש לכל מי שיעזור דרך הגב בחנות אמרו לי שאי אפשר יהיה לשים עליו XP רק ויסטה כי אין דרייברים לא אכפת לי דרייברים ולא כלום אני רק רוצה XP שוב תודה מראש Micky Cohen
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, החשד העיקרי שלי הוא ספק הכח, איך אני יכול לוודא שאכן הספק הוא שכשל?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה משונה .(לפי דעתי). כאשר אני צורב דיסק , הוא מראה את קצב ההתקדמות והוא מגיע ל-100% ואחר כך הוא מחכה כמה שניות וכותב - buffer underrun . איך זה יכול להיות ? אני מבצע את זה עם test כי אני לא רוצה לזרוק דיסקים (ולכן אי אפשר להשתמש ב - buffer underrun protection). מהירות צריבה נמוכה נרו 5.5.10.20 מישהו יודע מה הבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לפני כשבוע הדלקתי את המחשב, והוא ישר נכבה. עשיתי clearcmos והחזרתי להגדרות סטוק של המעבד (המחשב מאז סירב לעבוד בכל רמת מתח מעבר לסטוק) כמו כן, לא הצלחתי לחבר ביחד את כל הכוננים הקשיחים ואת הכוננים האופטיים (רק 3 הצליחו לעבוד באותו זמן). הצורב דיוידי שקניתי גם התחיל לעשות בעיות (רמת באפר נמוכה בזמן צריבה), בעיה שנפתרה לאחר שניתקתי את הכונן הקשיח שהיה מחובר ביחד על הצורב לאותו סלוט IDE. מה יכול להיות הגורם לבעיה? לי זה נראה כמו הספק, שכן שככל שהורדתי את המתח למעבד ללוח ולזכרון, יציבות המחשב השתפרה. (אני מניח שזאת לא בעית חומרה כי המחשב רץ ללא דופי במתח נמוך ואנדרקלוק) תודה.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבצע אכשיו התקנה חדשה של מערכת הפעלה למחשב עם לוח אם של ALBATRON ומעבד AMD סוקט 939. נכנסתי לאתר של החברה עלמנת להוריד דרייברים של הלוח אם. והאופציה היחידה היא למערכת XP. מה דעתכם? האם בכל זאת כדאי להתקין WIN 7 בתקווה שיש לו כבר דרייברים מובנים. או אולי להישאר עם XP וללכת על בטוח מה אתם חושבים שיהיה הכי נכון מחינת עבודה הכי טובה של המחשב? תודה מראש[table][tr][td] [/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום , אני חושד שיש לי בעיה בהארדיסקים... ובעיקרון אני מחפש תוכנה שיכולה להעיד על מצבם ... האם קיים דבר כזה ? אם כן אנא ציינו שם ! תודה ! וכן כן , ניסיתי את ה DEFRAG וSCAN DISK וכל זה... זה סתם חרטא.. אני צריך משהו EXTERNAL.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שהטרחנתי על מינימייזר בצורה מביישת, ושנינו שברנו את הראש על זה - הגענו למסקנה שהוא לא יכול לפתור לי את הבעיה טלפונית ואני אידיוט. לצורך כך נרשמתי והחלטתי לשאול מיני מומחים... אחרי שזה סוכם - בוא נתחיל. מדובר במחשב חדש שמפרטו הוא: Intel P4 2.6C Gigabyte 8IK1100 Twinmos 3200 DDR 256MB*2 Lite On CDRW *52*32*52 Toshiba DVD *16*48 WD SATA 7200RPM 120GB WD ATA133 7200RPM 120GB ATi Radeon 9600XT עכשיו לבעיה: ההארדיסק הנוסף, ה-ATA, לא הגיע עם המחשב אלא היה מחובר למחשב הישן. אחרי התקנה של ווינדוס XP החלטתי לחבר את ההארדיסק הישן בנוסף לחדש - על ערוץ IDE נפרד מהצורב והדיוידי - אבל כאשר הוא היה מחובר כמאסטר הוא לא הופיעה בווינדוס (למרות שהופיע בביוס) וכשהיה מחובר כסליי…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-