עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hakimon1,

סגרתי את המחשב שלי ויום אחרי זה פתחתי אותו ואחרי שהכנסתי את הסיסמא למשתמש הופיעה לי השגיאה הבאה "Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system. DETAIL - The system has attempted to load or restore a file into the registry, but the specified file is not in a registry file format. ונכנסתי כאילו למשתמש חדש כל ההגדרות של המחשב של האופיס של הכל מחדש וכל המסמכים תמונות קבצים נעלמו מהמחשב!!! זה מחשב שאני עובד איתו ויש לי בו קבצים חשובים מאוד שאין לי אפשרות לשחזר. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והוא רושם שאי אפשר לשחזר אני משתמש באנטי וירוס של node32 וסרקתי והוא מצא איזה וירוס..( מוזר שנכנס וירוס עם האנטי וירוס הזה) מישהו יו…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  2. Started by asinnn,

שמעו עם אין לי חומת אש במחשב אז בקלות אפשר לפרוץ לי ? מה כול האפשרות של בנאדם לפרוץ למחשב ? עם אין לי פוורויל אני יודע שאפשר לשלוח לי קובץ למחשב ואז אני הלחץ על הקובץ ואז יהיה אפשר לפרוץ אז במה בדיוק חומת אש עוזר לא אבנתי עם יש לי חומת אש ובנאדם שולח לי קובץ ואני מאשר תקובץ אז הוא הוא גם פורץ לי לא ? כי במקרה פרצו לדוד שלי למחשב הוא לא יודע איך אבל אותו בנאדם דיבר איתו באיסיקיו והוא לא שלח לו שום קובץ אז מעניין אותי איך הוא פרץ לו כאילו כי אני מאוד מבין במחשבים ... אז כול בנאדם שרוצה לפרוץ לי למחשב הוא חייב לשלוח לי משהו נכון ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. אני מכבה את הFireWall וזה מכבה לי את האינטרנט למה זה מכבה לי את האינטרנט??...אני לא יכול לשחק דוטה עם פירוול אולי זה בגלל הkaspersky?? ניסיתי לכבות את הפירוול ואז להתחבר לאינטרנט מחדדש זה לא נותן להתחבר!!! ועוד משוו פירמטתי עכשיו את המחשב...אמור להיות לי שני הארדיסקים אחד של 40 אחד של 160... יש לי 120 גיגה על המחשב עכשיו...איפה המד הזה שאני שם את כל המקום???[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 14:41:55 את הבעיה השנייה הצלחתי לפתור...

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. Started by מאור247,

קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי מחשב די חדש שמהרגע הראשון עושה בעיות.. הכונן הראשי - SATA2 של HITACHI (Hitachi HD2721616PLA380) ואליו חיברתי כונן מהמחשב היותר ישן גם הוא SATA 2 של WDC (WD3200KS) ההתקנה נעשתה אוטומטית בווינדוס והוא הוסיף אותו (WDC) ככונן D במצב דינמי, תמונה: http://img20.imageshack.us/img20/3075/compmat9.png הבעיה היא שלאחר כמה פעולות בכונן הWD הוא הופך לאופליין או לא מוכן.. לדוגמא פעולה אחת היא extract לקובץ rar של 8 ג'יגה שאיפשהו באמצע אני מקבל הודעה שגיאה: http://img20.imageshack.us/img20/2860/craprn1.png ואז אין את הכונן במחשב שלי והוא מופיע כאופליין ב computer managment במחשב הישן הכונן עבד בצורה חלקה ללא שום תקלות מה גם שהוא די חדש (חצי שנה אצלי בסה"כ) ולאחר עשרות בדיקו…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  6. קניתי מחשב חדש לא מזמן.. (4 חודשים) מעבד: E6400 לוח: 945PL של Gigabyte כרטיס מסך: ASUS Geforce 7900GS וג'יגה זכרון מחברת ELPIDA אלו זכרונות DDR2 667Mhz 512X2 שעובדים בדיואל! ועכשיו החלטתי להרחיב לעוד ג'יגה וקיבלתי זכרונות ELPIDA 533Mhz 2X512 ובדקתי שהם עובדים והכל חיברתי אותם לחוד בלי הישנים והם עבדו.. אבל כשאני שם את כל ארבעת הזכרונות הוא לא מזהה לי זוג אחד ובעצם הוא מזהה 1GB של זכרון וכל הזכרונות תקינים! מה יכולה להיות הבעיה?! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. באמצע המשחק מופיעים לי קווים כאלה שמופיעים ונעלמים במהירות ורואים אותם..מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by yoel11,

ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by shayhibah,

שלום אני חדש פה. אני ממש נואש... שמעתי שזהו אתר שבטוח ידעו מה הבעיה או לפחות מה אפשר לעשות. זה סיפור קצת ארוך: לפני כ-7 חודשים קניתי מחשב. את המחשב קניתי מיבואן של אינטל ומהחנות KSP בראשון לציון. כל המחשב עלה לי (הבוקסה עצמה) כ-6 וחצי אלף. לאחר שבוע מהרכבת המחשב התגלתה בעיה: המחשב שלי עושה לי ריסטים. זה קורה כאשר אני מפעיל משחק, או שומע מוזיקה או כל דבר אחר. פתאון, ללא שום התרעה הוא זורק לי ריסט ומתחיל את עצמו מהתחלה. בחודשיים הראשונים שלחתי ליבואן של אינטל לבדיקה והם לא הצליחו למצוא את הבעיה. השארתי את המחשב 5 חודשים בצד, פשוט לא נגעתי בו, השתמשתי במחשב הישן שלי. לפני שבוע נמאס לי ואמרתי שאני חייב לתקן אותו. הלכתי למישהו שמבין במחשבים, והבאתי לי את המחשב. הוא בדק לי אותו…

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  10. קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  11. הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים.... היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו... לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally" התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה... הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה?? הבעיה הזאת חזרה גם לאחר פירמוט שלם של הווינדוס כלומר מחיקה מלאה של הווינדוס והתקנה חדשה של ווינדוס וכל הדרייברים.... הפירמוט היה בערך לפני שבועיים וזה בערך הזמן שהוא החזיק בלי לעשות אפילו חצי בעיה.... …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by BarVaZ,

אחרי זמן מה שלא השתמשתי במחשב פתאום אין לי sound ואין לי כרטיס קול זה on board מה עושים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by elad_kr,

יש לי בעיה במסך שברגע שאני נכנס למשחק אחד מסוים המסך הופך להיות שחור ורושם לי out of range ואז אני צריך לעשות ריסט.. מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ולנסות לתקן אותה?? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. הבאתי היום את המחשב מדוד שלי. ניסיתי לעשות את כל מה שכתוב בטראבלשוט של LENOVO ולא עזר כלום, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  15. אוקיי יש לי כונן ואני רוצה לחבר לו אחד נוסף. חיברתי,בדקתי את הג'אמפרים,ואת הביוס והוא מזהה את המשני כ SLAVE כמו שצריך ואת הראשי כ MASTER אז ככה ששמה הכל בסדר שאני מחבר אותו המחשב שלי פשוט קופא ישר אחרי ריסט[לא בחלון LOGIN של וינדוז אלא ישר אחרי ריסט] אז מה הבעיה? כמו כן הצלחתי להכנס לדיסק הקשיח המשני דרך SAFE MODE[איכשהוא עברתי את הקטע של ה FREEZE אחרי הרבה ריסטים]והצלחתי להכנס אליו ואפילו לסרוק אותו לוירוסים,אז ככה זה אומר שהוא תקין לא? ומשהו אחרון,גם שאני מפרק את הדיסק הקשיח הנוסף,עדיין לפעמים קורה לי ה FREEZE הזה למרות שיש לי רק את הדיסק הקשיח הראשי ולא החדש שהוא לא מחובר,זתומרת הוא דפק לי את כל המערכת איכשהוא. תודה רבה רבה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, אז אני אפרט אותה בקצרה: כשאני מדליק את המחשב- המאווררים עובדים, הנורה של המחשב (זאתי שדולקת כשמדליקים את המחשב) עובדת. מה שלא עובד: - המסך לא מזהה שום דבר - העכבר לא עובד - המקלדת לא עובדת חיזקתי הכנסתי והוצאתי את כל הכרטיסים והחוטים כך שהבעיה היא לא בחוטים, הבעיה גם לא בכרטיס מסך, כי ניסיתי להדליק עם שני כרטיסי מסך שונים. מי שיכל להגיד (או לשער) מה הבעיה אני אודה לו מאוד! [אני חשבתי שאולי הבעיה היא בספק כוח- מה דעתכם?] תודה מראש לכל מי שידו בעניין.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  17. http://regfix2k.com/ מומלץ לנסות את זה? מישהו ניסה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. המחשב שלי קופא - לפעמים בboot עצמו,לפעמים לאחר שכל המערכת עובדת. לפעמים כמה לאחר כמה דקות פעולה ולפעמים יותר. לא רק זה, אלא שיש לי שני כרטיסי רשת בלוח אם והציון של אחד מהם בוינדוס נעלם. בדקתי עם מקאפי ואין וירוסים. לפי everst אין בעיה של טמפרטורה, מה גם שניקיתי את המחשב לפני זמן לא רב. למישהו יש השערה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Symphozis,

קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by mrtikit,

יש ברשותי סטיק זיכרון 256 ddr366 מה יקרה אם אני אחבר אותו למחשב שלי שעובד עם זכרונות ddr400(לוח האם תומך מ 266-400)?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. טוב אז ככה , המפרט : P4 2.8 ABIT IS7-E I865PE FX 5700 ... קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו . יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים . אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ... קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור . http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי חברים אז המחשב הייה תותח פרט לקירור 1) לוח אם P4P800 ASUS 2) כרטיס מסך FX5200 3) מהמחשב הורדו 3 מאוררים שחוברו ליציאות לוח אם 4) למחשב הוספו 3 מאווררים טרמלטאק THERMALTAKE עם בקרת מהירות פשוטה (פוטנציומטרים) מחוברים לספק בלבד 5) המחשב עולה ללא בעיות, עובר שלב בדיקה, מציג לוגו ווינדוס (חוקי) ואז מפסיק להציג ומכניס מסך לPOWER DOWN 6) אם אחכה מספיק זמן ואלחץ על לחצן ON, המחשב יורד בצורה מסודרת 7) ללא 2 מתוך 3 המאווררים החדשים זה אותו דבר (כדי להוריד חשד לעומס) 8) שכחתי לאמר, הורדתי כונן 1.4 והורדתי אותו מה-ביוס 9) המחשב עולה ב-SAFEMODE אך לא מזהה כרטיס מסך 10) בעזרת MINIPE (מערכת הפעלה אלטרנטיבית משתלטת) אני יכול לעשות הכל - המחשב עובד ברזולוציה הרצויה 10) היכן וכיצד לחפ…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. חומרה : מחשב : פנטיום D 2.6 , לוח גיגאבייט מדפסת : HP מחוברת USB בלבד חדשה למדיי ( בת כחודשיים ) תופעה : כאשר המחשב נידלק המדפסת עובדת באופן תקין לחלוטין , אם המחשב נעזב לזמן כלשהו ארוך ( ניבדק לאחר שעזבו את המחשב לשעה ) המדפסת מסרבת לקבל הדפסות , אין חיווי שגיאה , ההדפסה מופיעה בSPOOL ( הסימן הקטן של המדפסת שמופיע למטה ליד השעון ) כממתינה , הדרייבר של המדפסת מציין שהכל תקין מידע וניסיונות : כאשר זה קורה העברה של המדפסת לחיבור אחר לא עוזרת ביטול ניהול צריכת חשמל על הUSB HUB לא עוזרת ביטול התוכנת ניהול של HP לא עזר כיבוי והדלקה של המדפסת משחרר את ההדפסות כולל לפחות חלק מאלה שנישלחו בזמן התקיעה !!! במנהל החומרה אין שום חיווי בעייתי כלשהו כמו על USB למשל המדפסת לא…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. רק בתוכנה xoftspy.. זה באמת קילוגר? התוכנה אמינה בכלל? :-\

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. פתחתי פורטים עם הנתב linksys WRT54GL ועדיין יש לי LOWID, למה?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.