עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יעקב שקד,

שלום רב, קניתי דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB3 (כחול) שעובד יפה עם מחשב הו'ינדוס7 שלי. הדיסק אמור לעבוד גם עם כניסת USB2, אבל הוא לא עובד במחשב הישן XP שלי, שאפילו לא מזהה שהוא קיים. כניסת ה-USB2 שאליה אני מחבר אותו עובדת עם כל דיסק און קי וכרטיס זיכרון שאני מחבר אליה. למה היא לא מזהה את הדיסק הקשיח???? תודה, תודה לעונים, שיסייעו. שקד

2. לפני שבוע התקנתי כרטיס מסך חדש ומאז במשחקים מסויימים (fifa 16 וgrim dawn)אחרי מעט מאוד זמן המחשב עושה לעצמו restart. אני ביחד עם חבר שמבין במחשבים התקנו את הכרטיס מסך (לא יודע אם זה משנה או לא) המחשב שלי : לוח אם: z87m_g43 sata3 usb3 haswell 1150 msi ספק כוח : A.PFC VS650 650W CORSAIR מעבד: 3.4GHz 6mb CORE 15 1150 QUAD 4670K כרטיס מסך : EVGA GTX 1080 FTW DT GAMING ACX 3.0 8GB GDDR5X DVI HDMI 3xDP PCI-E

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד I7 920 עם לוח UD5 של GIGABYITE DDR3 של CCZ 3X1024 כאשר אני לא מחובר לאינטרנט המעבד עובד ב45 מעלות שאני מתחבר לאינטרנט תוך 10 שניות לערך בטמפ' עולה ל70 מעלות כמה שזה נשמע הזוי, זאת לא בדיחה תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי כונן scsi עם הרבה פינים לחיבור אבל על הלוח אם החדש אין לי חיבור עם כל כך הרבה פינים אני יכל להישתמש בחיבור הרגיל עם 40 הפינים ופשוט להשאיר כמה באוויר לא מחוברים, או שזה מ פ ג ר לעשות את זה ואם אפשר אז איך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. Started by bimba_,

המחשב מהנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272764.msg2405675#msg2405675 חזר מבדיקה במעבדות DELL והם טוענים שאת הרמקולים צריך להחליף כי הם נהרסו... ושיש בעיה בדיסק קשיח, של ביסקטורים... התיקון של הרמקולים עולה 25$ ושל הדיסק קשיח 110$ ודמי עבודה 300 שקל. החלטתי בנתיים לא לתקן את הרמקולים כי הם לא הכרחיים אבל הבנתי מהם שהבעיה הזאת של ביסקטורים ממש חמורה ואם לא יחליפו את הדיסק קשיח היא רק תחמיר ותגדל... לכן רציתי לשאול א:מה זה ביסקטורים ב:האם באמנת חשוב להחליף כמה שיותר מהר?? ג:האם זו באמת הבעיה או שהם לא מצאו אותה וסתם לוקחים ממני כסף.... תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by felixb,

שלום, בהמשך לשירשור שלי בנושא "בעיה באחד מרכיבי המחשב", כאמור מדובר על WINXP על מחשב P4. אני אחרי פירמוט, אחרי איפוס ביוס ואחרי ניקוי המחשב והעברת זכרון מ SLOT ל SLOT אחר. היום עם עליית ה WIN שוב קיבלתי את ההודעה: System Error Error code c0000218, parameter1 e16bbbb8, parameter2 00000000, parameter3 00000000, parameter4 00000000. מה משמעות ההודעה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dovik,

ב"ה שלום חברים הצג של המחשב הנייח מהבהב ו"נכבה" מעצמו. נכבה בגרשיים כיוון שזה לא ממש מכבה אלא נעשה כמעט כמו נכבה, אבל אפשר להבדיל בצורות של חלונות שהיו פועלים ברגע שזה קרה. כבלים נראים תקינים לגמרי, ספק כח כמעט חדש, כרטיס מסך.. עובד. ז"א המשחקים או התוכנות כמו לדוגמה SOLIDWORKS עובדות כשורה. מה עוד יכול להיות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by The UnKnown,

אוקיי אז המחשב פעל כמה שעות ככה פתאום מסך כחול עם ההודעה הבאה: ALCXWDM.SYS ADDRES F75OC215 BASE AT F74B4000, DATASTAMP 3E5DB8556 מה זה אומר ומה הבעיה? המון תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by galzohar,

מפרט: OS: WinXP 32bit CPU: i7-920 MB: GA-EX58-UD3R GPU: MSI HD5850 PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ 1333MHz No overclocking. לפני כמה זמן פתחתי את הדיון הזה על בעייה שהייתה לי כבר הרבה זמן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485603.0 היום פתאום ללא שום אזהרה מוקדמת (חוץ מאולי הבעיה שהייתה קודם): היה לי גם כמה פעמים שהמחשב נתקע לגמרי או עשה ריסטרט, אבל מדובר בפעמים בודדות במהלך השנתיים שיש לי אותו. אם אני לוחץ במסך הזה על DEL הוא עושה preparing to enter setup ונשאר תקוע. ctrl+alt+del עובד, המחשב עולה שוב ונעצר באותו מצב. כל החיבורים בפנים תקינים בדיוק כפי שהם היו אתמול כשהמחשב עבד יפה. לא ראיתי קבלים מנופחים על ה-MB או משהו, א…

• 14 תגובות
    • 14.5k צפיות
  10. שלום למי שקורא אני חדש בפורום .. יש לי בעייה מעצבנת ... אני רוצה לעשות רשת אבל כשאני מוסיף כרטיס רשת נוסף הלוח לא מזהה לי אותו ..!! ערכתי בדיקה קטנה חיברתי את הכרטיס הרשת החדש ל מודם (ROUTER) של נזק (בזק) והוא לא הראה לי נורה של LINK דולקת !!! לפי זה קבעתי שהלוח לא מזהה לי תכרטיס .. האים יש איזה ג'אמפר בלוח אם שעושה מין combo לשתי כרטיסי הרשת .. בבקשה תעזרו לי אני השתגעתי כבר ??? תודה רבה מראש DeMoN :-\

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by HitmanW,

יום טוב, החלטתי להפעיל את המחשב הישן שלי כדי להשתמש בו לצורך מחשב ספייר. אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי הודעה "Primary master hard disc fail". כשפתחתי את הגדרות הביוס, המחשב רואה את הדיסק קשיח והכל. כשחיברתי דיסק קשיח אחר שביקשתי מחבר הוא עבד. הד.קשיח שלי: Maxtor Athena 20GB IDE מחשב ישן INTEL CELERON 3. האם זה אומר שהדיסק קשיח שלי נדפק או שאולי זה איזה בעיה שניתן לתקן? תודה. עדכון: נראה שATHENA זה לא הדגם של הד.קשיח אלא הBIOS קולט אותו ככה כתופעת לוואי. אך אני לא זוכר את הדגם המדויק בגלל שזרקתי כבר את כל המסמכים מהמחשב הזה כי הוא אצלי מעבר ל4 שנים. עדכון2: מצאתי פתרון!! אחרי חיפוש בגוגל וכשעתיים של קריאה נושאים בפורומים שונים ברחבי העולם - נמצא הפתרון …

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by Hochdorf,

גיגלתי העניין ויש תשובות מאוד מסובכות. אחרי שלחצתי F8 ובחרתי להעלות הכונן במצב בטוח, איך אני מוודא שאני אכן במצב זה? חבר אמר להכנס ל PROCESS EXPLORER ולראות שכל התהליכים הם של WINDOWS או לראות שימוש מופחת משמעותית בראם, אבל שניהם לא מתקיימים. מן הסתם לא מופיעה תווית SAFE MODE על המסך. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by bogdant,

הם זה בסדר ש ארדיסק SATA2 250G אשר אותו חילקתי ל4 החלק של ה150GB לוקח הרבה זמן לעשות פורמת 45דקות בערך? הוא לא אמור להיות מהיר (WD

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by benwin21,

האם אפשרי לחבר מסך ללוח אם ולא לכרטיס מסך? האם אפשר לחבר בין כרטיס המסך ללוח אם ככה שהחיבורים של הלוח אם יראו לי תמונה על מסך?

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  15. הי לכולם המחשב הנייח עושה לי צרות קשות בהדלקה: להלן חלק מהצרות: בגדול במקרים רבים ממש מסרב להדלק. 1. לרוב, אם אני מתחילה "לשחק" עם הכבל-קומקום, מוציאה ומכניסה לשקע, משחקת עם הכנסה לספק, מדליקה ומכבה את הספק, הוא לאחר כמה זמן (לפעמים הרבה) ולאחר הפעלה ארוכה דרך מקש ההפעלה, כן "מסכים" להדלק. לפעמים אני פשוט מוותרת ועובדת דרך אמצעי אחר. אגב ניסיתי לחבר את הכבל המסוים הזה למחשב אחר, לא היתה בעיה להפעיל איתו כך שאני בספק אם הבעיה זה בכבל. 2. יש למכונה לוח בעל ביוס כפול (או משולש?) של ג'גבייט. בחלק מהמקרים (לא בכולם!) אם כבר "הסכים" להדלק טוען שהביוס קרס והוא מעלה חלופי. לאחר שעשה זאת, הוא שוב נכבה ואז עלי שוב להפעילו שוב. 3. בכל מקרה, לרוב אם אני מנסה להפעילו יש ל…

16. מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by noambaum,

שלום לכולם ניגש יישר לבעיה! לפעמים המסך שלי מתחיל להתעמעם קצת או למשל הכרטיס קול נותן לי פחות וליום וחשבתי שזה יכול להיות מ-2 הסיבות הנ"ל: 1-ספק-יש לי 400W 2-חום-המעבד על 51 מעלות במצב מנוחה והזכרונות על 37 מעלות אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה הוצאתי את הבטריה שבלוח לכמה שניוות והחזרתי כדי לאפס את הביוס ואז פתאום לא עולה הוינדוס הוא רושם לי disk boot failure ד"א יש לי כונן קשיח sata 2 בקיצור אחריי ניסיונות עזרה של טכנאי בטלפון החלטתי לפרמט ואז פתאום בהתקנה מופיעה לי הודעה שאין גישה לדיסק קשיח חברה מה עושים...?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי. יש לי כונן קשיח רגיל 1tb ועליו מערכת ההפעלה עם כל התוכנות. אני מעוניין להוסיף כונן ssd שעליו תהיה מערכת ההפעלה והאופיס ועל הכונן הישן ישארו התמונות והגיבויים. השאלה שלי אם מישהו יכול לעזור עם מדריך מפורט איך אני עושה את השידרוג הזה. והאם ניתן להעביר את המערכת הפעלה והתוכנות לדיסק החדש מבלי למחוק ולהתקין מחדש. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לנו מחשב ישן בן 6 - עם 512 זיכרון DDR400 רכיב 1G חדש עולה 200 = לא נשקיע רכיב 1G במהירות 800DDR עולה 100..... אם נחבר רכיב קיים במהירות 400 עם רכיב חדש במהירות 800 האם זה יכול לעבוד ללא תקלות ? ( ברור לי שהמהירות תהיה 400(

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בחודשים האחרונים המחשב שלי נתקע המון, מלווה במסכים כחולים. שלחתי לתיקון, החלפתי זכרונות והארדיסק - המשיכו התקיעות. פתחתי פה נושא ובו ייעצו לי לנקות את הכרטיס מסך, אתמול פתחתי את המחשב וניקיתי אותו טוב טוב (עם דגש על הכרטיס), ואכן הורדתי בערך 10 מעלות מהטמפ' של הכרטיס מסך. אחרי שכבר פתחתי אותו נתקפתי טירוף לעשות סדר במארז, פירקתי את הכבלים ועשיתי שם סדר.. מאז שחיברתי אותו הוא נתקע לי בתדירות גבוה יותר, הוא נתקע לי מאתמול בערב כבר איזה 6-7 פעמים.. יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב? למרות שהכל עובד בסדר?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by adi518,

השבוע קניתי מערכת חדשה... לוח Gigabyte H67MA-UD2H-B3 מעבד i5 2500 זכרון 4 גיגה וספק כח חדש של אנטק 380W עם 80 פלוס עכשיו שבאתי לחבר את הלוח לספק כח שמתי לב ל"בעיה" (אני רושם במרכאות כי המחשב בסופו של דבר עובד בסדר) על הלוח (ליד המעבד) אמורים להתחבר שני כבלים של 4 PIN אבל מהספק יוצא רק אחד. העניין הוא שזה עדיין עובד אבל השאלה אם זה תקין או שעלולה להווצר בעיה בעתיד כשאני ארצה להוסיף כרטיס מסך בנפרד או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by kentaro,

שלום פורום HWzone לאחרונה אבי קנה מחשב ואני הרכבתי אותו ביחד עם חבר, לאחר שסיימנו לחבר את הכול התקנתי גם את הקירור הבא של זלמן : "zalman CNPS7500-AICU LED" כשהדלקתי את המחשב כדי לבדוק שהכול פועל כשורה שמתי לב השמאורר נדלק לשניה (יענו מנסה להתחיל להסתובב,האור נדלק גם לשניה ואז מפסיק) חיברתי את הקירור במקום הסוקט של הCPU FAN לסוקט בלוח של מאורר גנרי והוא עבד בלי בעיה,החזרתי אותו לפנדס,הם טוענים שאין דבר פגום לא בלוח M ולא במאורר אלא פשוט שהוא נדלק רק שהמעבד מתחמם... אני לא יודע מה לחשוב,כי בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר, בנוסף גם הקירור STOCK שהגיע עם המעבד (E4400) לא נדלק בCPU FAN אבל עבד בסדר גמור בסוקט של גנרי. תודה רבה לכול העוזרים.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by bora-aa,

אפשר לנעול הבעיה נפתרה הייתה בעיה בדיסק קשיח,החליפו לי

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by KING OF SEXY,

ערב טוב. אני עושה שימוש ברמקולים של הרמן קרדון המחוברים למחשב נייד באמצעות חיבור בלוטות' הערב בזמן צפיה בסרט חלה ירידה ניכרת בעוצמת הסאונד מהרמקולים. בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה ברמקולים עצמם אך כאשר חיברתי אליהם מחשב אחר ואפילו את הטלפון הסלולארי הסאונד נשמע תקין לחלוטין מבחינת העוצמה שלו. אני מנסה כבר כמה שעות להבין מה הבעיה, נעזרתי גם בחבר שמבין במחשבים, ושום דבר לא עוזר. זקוק דחוף לעזרה. תודתי מראש.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.