תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
לוח ASUS P5B DELUXE השגיאה היא : Intel CPU ucode loading error ואז הוא מבקש ממני ללחוץ F1 עלמנת להמשיך אחרת המחשב לא ממשיך לבד.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי אתמול כבל USB מאריך מאייבורי ובכל פעם שאני מחבר אותו מופיעות לי ההודעות הבאות (1 ו-3) וכאשר אני לוחץ עליהן נפתחים חלונות (2 ו-5). המדפסת והסורק לא עובדים כאשר אני מחבר את הכבל הנ"ל אבל לעומת זאת עכבר אלחוטי כן עובד, אבל כאשר אני מחבר את אותו העכבר עם הכבל דרך מרכזיית USB הוא שוב לא עובד. כמובן שהמדפסת, הסורק והעכבר עובדים מצויין. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לסוגי ה-USB השונים (1 1.1 2) אבל למיטב ידיעתי כול הכבלים של USB אותו הדבר. תודה מראש לכול מי שהואיל בטובו לקרוא את ההודעה ואני מקווה שפירסמתי אותה במקום הנכון.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המחשב לא קורא לי את הכונן הוא רושם לי את הכונן בביוס ובמנהל התקנים הוא רושם שיש בעיה הכונן לא מופיע במחשב שלי! בקשה עזרה דחוף! דחוף! דחוף!
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שגודלו 80 ג'יגה (הוא חולק ל-2 מחיצות עם FDISK ועבר פירמוט לפני ההעתקה עם ghost) כשאני מבצעת איתחול ראשוני במחשב החדש אני מקבלת מסך כחול בשלבים הראשונים של באיתחול. האם יש מה לעשות או שהוינדוס מזהה חומרה חדשה ומופעל מנגנון פנימי שמונע איתחול? אגב, אם זה חשוב, בישן יש פנטיום 667 ובחדש AMD 2500 עם לוח אביט NF7
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הצורב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?p...2778f79cdd80afc אני משתמש בתוכנה NERO6 וזה אפילו לא נותן לי את האפשרות לצרוב במהירות X4 אלא ישר מתחיל מ X8 ועד X52.... ניסיתי גם מדיה (דיסק ריק) אחר וזה עדיין לא נותן לי..... מה עושים... נ.ב. אני צריך צריבה במהירות X4 כדי לצרוב סרטים ל DVD...
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי ABIT IS7-E ו P-4 2.6 HT וכאני מעלה את ה CPU-Z המתח שהמעבד שלי מקבל הוא לא קבוע פעם זה 1.488 ופעם זה 1.504 וזה נע לפעמים ביניהם. בביוס הכל מוגדר אוטומאטי . ויש לי אל-פסק של ADVICE שאמור לייצב את המתח הנכנס האם זה תקין ? (בכללי הכל עובד טוב)
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של וואסטון דיגיטל 120 ג'יגה ניסיתי להוציא את ההארד דיסק ולשים אותו בתוך כלוב להארד דיסק שלקחתי ממקום אחר ביחד אם עוד הארד דיסק ולא הלך אז החזרתי ועכשיו כל פעם שאני נוגע במולוקס אפילו מזיז אותו טיפה(לא את החיבור עצמו אלא את הכבל) יש רעש של טעינה מהארד דיסק וממקודם היה לי מין הודעה כחולה כזאת כי זה לא הפסיק לעשות את זה מישהו יודע מה הבעיה
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפני כשבוע הדלקתי את המחשב, והוא ישר נכבה. עשיתי clearcmos והחזרתי להגדרות סטוק של המעבד (המחשב מאז סירב לעבוד בכל רמת מתח מעבר לסטוק) כמו כן, לא הצלחתי לחבר ביחד את כל הכוננים הקשיחים ואת הכוננים האופטיים (רק 3 הצליחו לעבוד באותו זמן). הצורב דיוידי שקניתי גם התחיל לעשות בעיות (רמת באפר נמוכה בזמן צריבה), בעיה שנפתרה לאחר שניתקתי את הכונן הקשיח שהיה מחובר ביחד על הצורב לאותו סלוט IDE. מה יכול להיות הגורם לבעיה? לי זה נראה כמו הספק, שכן שככל שהורדתי את המתח למעבד ללוח ולזכרון, יציבות המחשב השתפרה. (אני מניח שזאת לא בעית חומרה כי המחשב רץ ללא דופי במתח נמוך ואנדרקלוק) תודה.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
במהלך היום התחילו לי "בוטים" לא מוסברים במחשב. ה"בוטים" לא היו רגילים אלא ברגע שזה קרה המנורות של הPOWER וההרדיסק דלקו, כל המאווררים עבדו אבל המסך היה חשוך. אחרי ריסט המחשב עלה. יותר מאוחר המחשב עשה אותו דבר ולא הסכים לעלות יותר בגלל "system failed CPU test". אחרי מלחמות הוא הסכים לעלות וכעבור מספר שניות שוב נתקע. הכל מחובר כמו שצריך ונראה לי שהמעבד פשוט מת. יש דרך לוודא שזה באמת המעבד חוץ מלהביא מעבד אחר? (אין לי כלכך מאיפה להביא מעבד לבדיקה בלבד) הלוח הוא ASUS P4P800 DELUX. תודה.
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: AMD Athlon XP 2500+ MSI K7N2 Delta-L 512MB Twinmos 3200 RAM ולאחר הקנייה הזו, התחילו להופיע אצלי בעיות חמורות בהפעלת מערכת ההפעלה. את שאר המפרט, אגב, ניתן לראות בקישור של המפרט שלי. בכל פעם כאשר אני מפעיל תוכנה עם אפשרויות גרפיות כבדות(כמו משחק המחשב GTA), החלונות קורס באופן רנדומלי להודעה כחולה(BSOD). ההודעות מגוונות, ואין קשר הגיוני ביניהן: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA וכדומה. לעיתים רשום הקובץ אשר יוצר את הבעייה, ולפעמים לא - אין שום קשר הגיוני בין הקבצים הרשומים. ניסיתי דברים רבים - עידכנתי את הביוס, ניסיתי 4 התקנים לכרטיס המסך, ניסיתי 2 התקנים ל- nForce2 ואף עשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש את מער…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
driver_irql_not_less_or_equal מופיע כל כמה זמן במסך כחול. הבעיה היא שיש לי 2 התקני IDE Channel שלא מזוהים ואני לא מצליח למצוא להם את הדרייברים.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני שומע רעש של כמו חריטה על ברזל וזה מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני לא יכול יותר!!!!!! אני מתתתתת רעש שחודר למוח כמו לא יודע מה, מה לעשות...?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תראו חברה אני במצב מצוקה. אני לא יודע מה קרה אבל כל המחשב נדפק לי. התקנתי גירסאת בטא של אקפלורר 7 וכל הוינדוס נדפק. הוא עלה אבל לא ראיתי שום דבר, כאילו רק את הרקע. יכולתי להעלות דוס אבל לא לעשות שום דבר אחר. ניסיתי להתקין כונן דיסקטים כדי להעביר את ה- DLL שהיה חסר לי עקב ההתקנה. (זה נתן הוראת שגיאה בהפעלת הוינדוס). בקיצור זה לא עזר. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אני לא מצליח אפילו לעשות בוט לדיסק. ניסיתי לשנות בהגדרות בביוס אבל זה לא עוזר. זה מפעיל את המחשב ומדלג על הקטע של הבוט ומפעיל את וינדוס. זאת אומרת זה מריץ את החלון ההתחלתי עם הנתונים ואז בדרך כלל זה היה מביא לי עוד חלון והייתה לי אפשרות ללחוץ על מקש וזה היה עושה לי בוט מהדיסק, אבל עכשיו זה מדלג על החלון הנוסף וישר רץ…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכם. המפרט בחתימה. יש לי כ. מסך PX6600GT TDH Extreme של Leadtek. עשיתי לו OC בעבר, אך רק לזמן מאוד מאוד קצר ובמינון נמוך מאוד. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לרמות מטורפות, כאשר המעבד על ככ40 מעלות בעומס, הכרטיס מתחמם עד כדי כמעט כוויה בנגיעה. מוזר לי שכשהכרטיס בסטוק הוא מתחמם עד לכדי ארטיפקטים ברמות שונות. באופן כללי, המארז מאוורר היטב - הכבלים מסודרים היטב, הזרימה טובה - מאוורר בדלת מכניס, ת'נדרבלייד+XP120 על המעבד, 2 מאווררי ריידמקס מאחור, מוציאים אוויר, מאוורר על הספק(בצד הפנימי התחתון) שמוציא אוויר (Exhaust), ועוד 2 מאווררים שהרכבתי על פנל מתכת וקיבעתי על סלוט PCI מתחת לכרטיס מסך כדי לוודא שיקבל את כל האוויר שדרוש לו. אגב, החום המטורף הוא רק בזמן עומס. באיידל הוא כ36-3…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שיחקתי עם הקטודה (המגעים שלה לא חזקים) ופתאום זה עשה לי ריסטרט אז התחיל הPOST וזה כתב FDD Fail אז עשיתי שוב ריסטרט זה עם Chek disk לפני שעלה הווינדוס. ואז פתחתי את הווינאמפ והשירים לא עבדו (קורה כשהם לא במקום המקורי שלהם) אז הסתכלתי במחשב שלי ונעלם לי כונן D שזה בעצם מחיצה משותפת עם מחיצה C בהארד דיסק. מה לעשות? יש דרך לשחזר את המחיצה? (חשוב לציין שכונן C עכשיו לא הגדיל את הנפח שלו אז זה אומר שהמחיצה לא נמחקה) חברה בבקשה עזרה אני תיכף מתאבד פה :'( :'( :'( :kopfpatsch: :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפני כחודש הדלקתי את המחשב והוינדוס סירב לעלות, שום דבר לא זז, הסורק דיסק "של הדוס" הפעיל את עצמו ודיי נכנס לעטרף. אחרי פורמט כללי של כל המחיצות התקנתי את הוינדוס מחדש והכל עבד פרפקט, הפעלתי שוב את סורקי הדיסק והכל עבר בשלום. תיארתי לעצמי שהגורם לנזק היה הטמפ הגובה שההרדיסק עבד בה במשך יום-יומיים (הוא היה במגירה נשלפת, אחרי שהוא התרגל במשך שנה לעבוד במארז מאורר מאוד). בקיצור, אתמול בלילה הזזתי את העכבר להפסיק את השומר מסך, ושום דבר לא קרה... המחשב קפא. עשיתי ריסט, הוינדוס התחיל לעלות, הפס של ה LOADING (הקיווקוים מתחת ללוגו הגדול של הוינדוס) המשיך לרוץ ולרוץ ולרוץ במשך חצי שעה, שום דבר לא זז... SAFE MODE גם הוא סירב לעלות. חיש מהר העלתי מערכת הפעלה מCD וגיביתי את הקבצים, ו…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום שלום, אשמח אם תגיע הגאולה(אני חדש פה אז מצטער שהפוסט הראשון כלכך דורש אבל זה מצב מעצבן ללא פתרון שאני אית שנים) נ.ב חיפשתי בדקתי ואז שאלתי צורב: CRX-225E 52/24/52 בעיה: לא מזהה דיסקים ריקים (אלא אם כן אני מכניס ומוציא מכניס ומוציא ובחורה הייתה נהנת מזה לפני הצורב) החלק המוזר: מזהה דיסקים עם מידע עליהם שום דיסק שניסיתי לא עבד שום תוכנה ואחרי חמשמאות פעם שאני מוציא ומכניס הוא מזהה ניקיתי את העיינית למרות זאת ברנש עם אותה בעיה): http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=33775&goto=nextnewest אותו צורב הארה: זה בעיה בצורבים, חיפשתי פתרון בכל מקום והתקנת תכנת צריבה חדשה כל פעם פתרה את הבעיה לזמן מוגבל מה לא עשיתי: לא עדכנתי את ה - firmware
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בימים האחרונים קרו לי מספר בעיות עם הדיסק הקשיח שלי... הדיסק: 250 ג'יגה של מקסטור... משום מה אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב זה הסתדר עם הבדיקת דיסק... אתמול זה עוד פעם חזר...אני רוצה להגיד: יש לי שם הרבה חומר חשוב...פירמוט לא בא בחשבון... אלה השגיאות שהוא רושם לי... אני בא להיכנס לכונן וזה אומר לי את הדבר הבא: Q:\is not accessible. The disk structure is corrupted and anreadable. הפעלתי מחדש את המחשב זה התחיל לעשות את הcheck disk... ופתאום רשם לי את הדבר הבא: Corrupt mater file table. אני לא יודע מה לעשות, בכונן הזה יש לי דברים מאוד חשובים... מי יודע אולי מה לעשות או שקרה לו כזה דבר ואיך הוא פתר את זה... אני עובד עצות... תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המעבד חם 65 +- למרות שהוא פריסקוט הוא ממש חם אף פעם לא הגיע לכזה מצב ועוד בווינדוס ללא מאמץ יש מצב בגלל זה המחשב מרסטארט אני צריך עזרה בניתוח קובץ הדאמפ וגם המלצה לספק טוב עד 260 ככה 300 גג שיחזיק את המפרט שלי (הראשון שמופיע בצד) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מדליק את המחשב, עדיין בשלב ה- BOOT, נדלקת נורת כונן הפלופי 1.44 ונשמעים ממנו רעשים, כאילו הוא מחפש דיסקט. אין לי בעיה עם זה, זה היה תמיד, עוד שהיה מותקן וינדוס 98. אחרי שהתקנתי XP, גם בשלב שהוינדוס עולה כשהוא מציג לי את מסך "ברוך הבא", גם אז נורת הכונן נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. גם כשאני מכבה את המחשב הנורה נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. כל הפעולות מתרחשות ללא הודעות שגיאה כלשהם, המחשב עולה ומתכבה באופן תקין. איך להפסיק זאת? (אם צריך לשנות הגדרות בביוס, אודה לכם אם תכוונו אותי, מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amd עכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הרצאות מteched 2013 לניקוי וירוסים וטיפול בבעיות במחשב בעזרת sysinternals, מ mark russinovich של מיקרוסופט, מי שפיתח את הכלים של הsysinternals , pstools, ספר windows internals, ואחראי על פיתוח הליבה של azure, בקיצור מומחה לגבי כל מה שקורה בתוך הליבה של הווינדוס ואיך הוא עובד מבפנים License to Kill: Malware Hunting with the Sysinternals Tools http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/ATC-B308#fbid=5UKU9EztVnA Case of the Unexplained 2013: Windows Troubleshooting with Mark Russinovich http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306#fbid=5UKU9EztVnA אחרי זה אתם תבינו למה המחשב לא עובד טוב , למה בעיות קורות ואיך לטפל בהם בקלות ממליץ גם לקרוא א…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
נשבר לי המסך הנל: http://www.lg.com/uk/support-product/lg-W2242S-SF# ואני רוצה לקנות מסך חדש או מחודש. הבעיה שאין מסכים מחודשים מעל 22 אינץ' כמעט וחדש באינץ'ים כאלה כבר עדיף לקנות טלוויזית LED ולחבר עם כבל HDMI . למעבד הגרפי הבא שיש לי ? NVIDIA GEFORCE 9500 GT. האם הוא יתמוך ויראו טוב? לא אכפת לי מסאונד אני מחבר את הרמקולים למחשב אז HDMI לא קשור לסאונד נכון? האם כל גודל מסך LED יתמוך בHDMI? אני לא צריך 40 אינץ' אבל 30 יהיה מדליק למסך מחשב...
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. הדיסק שעליו לא מותקנת מערכת ההפעלה תקול. לא מצליחה להעלות את הווינדוס. מקבלת הודעה שהקובץ ntoskrnl.exe חסר. האם ניתן לטפל בבעיה מבלי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? ניסיתי לבצע repair אבל לא עזר. (יש לי ווינדוס 7) תודה מראש לעוזרים, מיכל
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-