עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by booli123,

היה לי כרטיס מסך ati 5770 לפני כמה ימים אני חושב שהוא התחמם ונשרף כל פעם שאני מכניס אותו המחשב עושה ציפצוף מתמשך נוראי. רציתי לדעת אם יש מעבדה שאני יוכל להביא להם אותו והם יתקנו לי אותו?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by Yaniv,

בהתחלה לפני חודש וחצי המחשב שלי התחמם הרבה אבל עוד איך שהוא יכולתי לגלוש באינטרנט... מסתבר שהבעיה הייתה המאווררים שמעלים המעבד, קניתי לאחר מכן חדש והוא עבדתי ועדיין עובד כבר חודש וחצי מצויים. אבל אתמול חזרתי הבעיה של הקרבות רק ברמה מטורפת יותר ובדקתי ואכן כל המאווררים עובדים. המחשב בן 3 שנים אז אם זה אומר משהו אז.... מצטער אם יש שגיאות כתיב או טעויות פשוט אני עם הפלאפון וזה לא נוח לכתוב ככה, תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by arel508,

ניסיתי גם להעלות את הביוס, והמסך לא מראה כלום. זאת אומרת הביוס כן עולה, אני פשוט לא רואה את זה. ניסיתי להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר, אך לא עזר. מה זה נראה לכם? בעיה בזיכרון אולי? תודה לעוזרים!

4. שלום לכולם. אני אתחיל לפרט את הבעיה.. בבית ישנם 2 מחשבים וכמה טלפונים ניידים שמחוברים לראוטר. המחשב הנייד שבו אני משתמש בו הבעיה הוא רץ על WIN 7 , ברגע שיש עומס במחשב, כמו הורדה של מספר רב של מידע (סביב ה 3 GB), הכרטיס רשת מאבד קשר עם הראוטר (החיבור הוא ב WIFI). זאת למרות שכאשר אני בודק בחיבורי רשת כתוב לי שיש חיבור לרשת, אך אין חיבור לאינטרנט. כאשר אני מנסה לעשות פינג לראוטר אין תשובה, כלומר זה אומר שתכלס אין בכלל רשת. הדרך היחידה שאני מצליח להחזיר את האינטרנט היא הפעלה מחדשה, או ניתוק פיזי (כפתור בלאפ טוב לניתוק הכרטיס רשת) וניתוק הכרטיס במנהל התקנים והחזרתו. המחשב עבר פירמוט לפני כשבועיים. אשמח לפתרונות , לפני שאצטרך לפרמט מחדש. תודה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by red4ever,

אהלן, בזמן האחרון (נניח שבועיים), קורה לי שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לעבוד רגיל, אבל המסך לא נדלק (כשהמסך דולק יש נורית כחולה שדולקת, אך במצב שאני מתאר הנורית נשארת כתומה כמו במצב שהמסך כבוי). מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על ה-POWER במארז) ומדליק מחדש בתקווה שהפעם הוא כן יידלק. האם זה כרטיס מסך דפוק? משהו אחר? תנו לי כיוון בבקשה, אני נואש. ד"א המסך שלי הוא של LG, גודל 19 אינץ' (L1970HR). אודה לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי במשרד רשת אלחוטית אליה מחובר pc ומחשב נייד. אני רוצה שיהיו לי בשני המחשבים ספריות משותפות. כלומר, במידה ואני מוסיף/משנה מסמך באחת הספריות שבאחד המחשבים זה ישתנה אוטומטית גם במחשב השני. במידה ועשיתי שינוי במחשב הנייד פעולה כאשר הוא אינו מחובר אני רוצה שזה יסתנכרן אוטומטית עם הספריה בPC ברגע שאתחבר לרשת. אשמח אם תעזרו לי או תפנו אותי למדריך רלוונטי... תודה!

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by dovik,

הגיע לידי ספק כח שעליי לבדוק די דחוף.. הבעיה היא שאין שם שום חוט ירוק ונראה לי שיש כמה שחורים. הדגם הוא: PW-230ATX כמו כן רציתי לדעת האם הספק הזה יסחוב את לוח האם של P-4? הלוח הוא GA-8S648FX אשמח מאוד לתשובה מהירה כמה שיותר!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. שלום רב, יש לי מחשב נייד ולאחרונה, כול פעם שאני לוחץ על מקש E אז זה פותח לי גם בכרום וגם באקספלורר שורת חיפוש אותיות בדף. כשאני לוחץ על Y זה עושה YU. כשאני לוחץ על O זה פותח איזה חלון לא ברור, מישהו יודע איך נפטרים המתקלה הזאת?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. כונן CRUCIAL M4 64G פירמוור 0009 אתמול חזרתי מיום עבודה וראיתי מסך שחור. לאחר כמה בדיקות, הבנתי שהמחשב שלי עשה ריסטרט, דיסק מערכת ההפעלה לא זוהה בביוס, ואז המחשב נתקע כי אין לו מערכת הפעלה. לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי אותו, הדיסק הקשיח חזר להיות מזוהה, ומערכת ההפעלה חזרה (הייתי צריך לשחזר את הגדרות האתחול בביוס) והציגה הודעה על כיבוי לא מסודר. לאחר מכן, ראיתי סרט במחשב בסלון שמוזרם מהמחשב הבעייתי (לא מהSSD) הסרט נתקע לאחר 20 דקות, מכיוון שהמחשב המזרים (בעל כונן הSSD החשוד ) עשה ריסרט ושוב הSSD לא זוהה. לאחר מכן, עדכנתי את הFIRMWARE ל000F , שיהיה. העדכון גרם לריסטרט מסודר, אך כשהמחשב עלה, הכונן לא זוהה. לאחר תהליך התיקון המסורתי, המחשב חזר לפעול, עשיתי שוב את עדכון הFIRM…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by MASTER HACKER,

שלום לכולם, יש לי מחשב של חבר שהמחשב לא עולה בכלל. שהוא מנסה לעלות הוא מנסה לטעון את האר דיסק אבל הוא בכלל לא מוצא אותו. חשבתי לעצמי אולי זה בעיה באר דיסק וצדקתי..החלפתי אר דיסק והמחשב עלה מצויין. הבעיה היתה ונשארה שהיה גם ציפצוף כזה. חשבתי אולי זה הזכרון RAM בדרך למות..החלפתי לזכרון אחר וגם הוא לא עזר והציפצופים עדיין קיימים... כרגע המחשב עולה כמו גדול, השאלה מה זה הציפצופים האלה?? צירפתי קישור ליוטיוב שלשם העלתי את הצליל של הציפצוף אורך של 3 שנים בערך.. חשוב להדגיש הלוח אם של MSI. יש למישהו רעיון מה זה הציפצוף הזה? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום. אני מנסה לחבר הארד דיסק למחשב המריץ XP, ואני פשוט שומע מלא באוהדים של כניסה ויציאה של USB וההארד דיסק פשוט לא מזוהה. במחשב אחר אשר מריץ 7 הכל עובד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן, חברים נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי. ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים. גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד. נתנאל.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by אורניום,

היי לאחר פירמוט המחשב באופן עצמאי (אני לא מומחה גדול לצערי), אין לי קול במחשב. כאשר אני מנסה להפעיל את Windows Media Player, מתקבלת לי ההודעה שצירפתי. כאשר אני מנסה לבדוק צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה, מופיע לי כי "אין התקן שמע", והכל אפור כך שלא ניתן לשנות דבר. צירפתי קובץ נוסף שמתייחס ללשונית החומרה. בנוסף, צירפתי צילומי מסך מתוך תוכנת CPU-Z. אין לי כל כך מושג מהו כרטיס הקול שברשותי (לדעתי זהו כרטיס מובנה), כך שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד, אם בכלל. מקוה שסיפקתי מספיק פרטים כך שתוכלו לעזור לי... המון תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nadavy11,

יש לי בעיה חוזרת על עצמה - המחשב נתקע בפתאומיות. זה קורה לרוב אחרי שאני הולך מהמחשב וחוזר אליו - כשהמחשב במנוחה (נכנס למצב כיבוי מסך). מה שקורה שאני מנסה להיכנס לתיקייה, לתוכנה, לפתוך את ההתחל ומגיב מאוד לאט. זה אחרי שעבד בסדר גמור לפני. הפתרון הוא לעשות ריסט ולהמשיך לעבוד, אבל זה לא פותר כלום, רק "קומבינה". * לפעמים נתקע בזמן עבודה שוטפת. כבר ניסיתי : ניסיתי להחליף קבל מסך, ניסיתי להוציא את התקני ה USB שמחוברים למסך (אולי מקצרים וכו), ניסיתי לעשות פורמט למחשב - אולי בעיית תוכנה (מה שפתר את הבעיה זמנית). הורדתי ב OC למחשב, אחרי שיקול שאולי יש רכיב שמתחמם וגורם לתקיעה - כונן קשיח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך.. אבל לאחר בדיקה שמתי לב שהמעבד וכרטיס המסך לא ממש חמים (גם ניטור טמ…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by yanivd28,

היי יש לי לוח אם ישן של msi הדגם המדוייק הוא p6ngm שלמיטב הבנתי יש לו סלוט של pci express (ראו בקובץ המצורף) קניתי כרטיס מתאם usb-3 של trancend וניסיתי להתקין אותו .מערכת ההפעלה ווינדוס 7 64bit .אני מקבל הודעת שגיאה ש"הכרטיס לא יכל לאתחל" ובמנהל ההתקנים יש עליו סימן קריאה. הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של transcend והתקנתי דרך מנהל ההתקנים מהמחשב שלי. שוב אותה בעיה. התקנתי את הכרטיס על המחשב השני שלי, עם לוח אם חדש של asus ,ומערכת הפעלה ווינדוס 8 והכל עובד כמו שצריך. האם מדובר בבעיה בלוח האם של המחשב הישן? האם צריך לבצע עדכון ביוס? כדי שאוכל להתקין גם שם עוד כרטיס זהה? אם אקנה מתאם pci לא אקספרס האם אוכל להתקינו בסלוט הרגיל? האם לא תהיה בעיה? האם הוא יהיה איטי יותר? חסר …

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by zarra,

יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. טוב אני יודע שזה הבעיה הכי שטותית שיש אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין . חיברתי את הנייד לטלויזיה ה. ד. של טושיבה. בנוסף יש מגבר שמחובר של אונקיו. שממנ יוצא הסאונד. לאחר החיבור אני רואה את התמונה אבל לא שומע את הסאונד . ניסיתי לחבר בננות ביציאות שונות אבל זה לא עזר. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם החלפתי לוח אם (הקודם הלך) לAsus p5k se ופירמטתי אם ההרד דיסק להתקנה נקיה ואני לא מצליח לגרום לסאונד לעבוד. התקנתי את בל הדריבירים הכי מעודכנים מהאתר של Asus ואני רואה את Realtek manger אבל הפאנל האחורי לא מאפשר לבחור כשאני מכניס תקע ואני לא מצליח להשמיע קול (ניסיתי רמקולים ואוזניות). את הפאנל הקדמי הצלחתי להפעיל כמו שצריך אחרי ששיניתי את ההגדרות ב BIOS לעבוד על AC97 (ראיתי בפורום) אבל אני לא מצליח להפעיל את האחורי. אחרי כל אתחול הוא מבקש התקהנ של דריברים ולא מסכים לקבל את הדריבר של Realtek גם כשאני בוחר אותם ידנית. מנהל התוכנה מציג משהו מוזר אולי זה קשור (4 התקני סאונד עם סימן שאלה צהוב ובלי דיבר תקין - מצורף) ניסיתי כל מה שאני יודע וגם חיפשתי המון באינטרנט אנ…

19. Started by bigben,

שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש 21 אינט' ולא כמו המסך הקודם הוא על רזולוציה גובוהה ולכן שאני משחק עכישו משחקים גם הם על רזולוציה גבוהה והמשחקים לא רצים לי חלק כמו פעם ושאני משחק אני צריך להוריד רזולוציה השאלה שלי היא אם אני צריך לשפר את כרטיס המסך שלי או את המעבד? כרטיס מסך שלי: radeon 6450 1gb מעבד: amd triple core 3.3 ghz

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by OBR,

קניתי עכבר חדש אבל הוא איננו פועל. כשאני מכניסה את הUSB למחשב אין תגובה. מה יכולה להיות הבעיה??

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by Dorianpro,

מחשב נייח , 32 ביט. הכנסתי כמו מפגר, כרטיס זכרון למחשב שלא תואם לו בכלל. ואחרי שהכנסתי המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא עושה אור. גם אחרי שהסרתי אותו ממשיכה הבעיה. הוא לא עושה צפצופים או כל דבר אחר , כלהמאווררים על הלוח אם מסתובבים. רק המחשב לא עולה. חיזקתי את כל החיבורים , והמאוורר שעל הכרטיס מסך גם עובד.. מה עושים? תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by matan13,

שלחתי פינג וקיבלתי תגובה של 94ms. יש גם פינג ששלחתי למקום אחר וקיבלתי זמן תגובה של מעל 100ms . איך אני יודע מתי זהו זמן סביר ומתי זהו זמן תגובה לא סביר שצריך לבדוק ? מה זה ה-TTL ? קראתי ולא הבנתי כ"כ את המשמעות תודה.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by maor-atia,

חברים יש לי אולפן הקלטות שהוא עובד על כרטיס קול מקצועי של FIRIEWIRE הכרטיס הקודם שלי נשרף אז הזמנתי כרטיס זמני באינטרנט ואני לא מצליח להתקין אותו הכרטיס שלי הוא מסוג כזה http://www.gadgetsdealer.com/product68285.html אז אם מישהו יוכל לעזור לי להתקין אותו או לשלוח לי דרייבר לווינדוס 7 64 BIT אני ממש אשמח ויודה לו מאוד up358.s-i-z.co.il/up1/of2lmntcdj3i.png להוריד את המקו (-)

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by dorswisa,

שלום! אני מנסה להתקין פאץ' רישיונות לPES 2013 אבל תמיד שאני לוחץ INSTALL מופיע לי ריבוע באמצע המסך שבו רשום: unhandled exception has occurred in a component in your application if you click continue ויש גם דליס ושאני לוחץ על זה מופיע לי: See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img\dt04.img' is denied. at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.