עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad_jacoby,

שלום לכולם לאחר המון זמן ללא תקלות חומרה.. זה חזר אליי. ניקיתי היום את המחשב מאבק (בזמן שהוא כבוי), והדלקתי אותו בזמן שהוא עדיין פתוח (אל תשאלו אותי למה), והמשכתי לנקות. בהתחלה הוא עלה בסדר, ואז ניקיתי טיפה את המאוורר ופתאום המסך נכבה, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, וכבר בשלב הDOS שהמחשב עולה, יש קווים מוזרים על גבי המסך, והכל נראה בגוונים ורודים מוזרים. כשהווינדוס עולה, הוא מריץ את הקו הזה שהוא טוען את הווינדוס, ואז נהיה מסך שחור (עם קווים ורודים פרוסים לאורך כל המסך), ולא רואים כלום.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם רק הכרטיס מסך נדפק? או שיכול להיות שזה הלוח אם? אני פשוט חושב שאם זה היה רק הכרטיס מסך, המחשב היה ממשיך לעלות (איך אני יכול לבדוק אם הווינדוס ממשיך לעלות ואני …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רב, יותר מלמעלה מזה )אמ, חודש), אחרי שיצאתי מהסימולטור pacific fighters, חשכו עיניי! וגם מסכי. נראה כאילו המחשב נכנס להשעייה משום מה, אך הוא לא הגיב. עשיתי ריסט, ולדהמתי, גיליתי ג'יבריש מוזר בביוס ובווינדוס, כמו אחרי אוברקלוק מסיבי של הצליח., ופסים כחולים, מאוד מעצבנים לאורך המסך בביוס. לא הצלחתי להפעיל את הווינדוס עם הדרייברים של הכרטיס מותקנים, אז נאלצתי להכנס למצב בטוח, ולמחוק אותם. ניסיתי להתקין מחדש, אך שום דבר לא עזר. פתחתי את המחשב, בדקתי את הכרטיס, המאורר מסתובב, חיברתי אותו מחדש, אך שום דבר לא עזר. יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק לשום חלק במחשב המקולל הזה. (להזכירכם: ספק מת, radeon 9800pro מת, צורב תקוע, זכרונות דפוקים, הארד דיסק מת, ומה לא בעצם..) מפרט: AMD 64 …

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by studio,

לגבי הבעיה מהשרשור הקודם - חוסר תצוגה בעת חיבור כרטיס מסך מסוג ATI 2600PRO ללוח אסוס שברשותי עם מסך סמסונג 971P. הנני זקוק לעזרה לאחר נסיונות והתפתחויות: עשיתי נסיון של העלאת קצב רענון המסך מ-60HZ ל-75HZ והתוצאה נתנה תצוגה של הויסטה בלבד - כלומר, לא הייתה תצוגה כלל עד שהויסטה עלתה במלואה. עם הרבה שמחה התקנתי דריבר לכרטיס מסך (עדכני מהאינטרנט כמובן) וברגע שהותקן הדריבר - שוב נעלמה לה התצוגה ולא חזרה. גם עכשיו כשאני מנסה את אותה השיטה - אין תצוגה.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. שמתי לב לאחרונה שחלק מהמשחקים לא עובדים לי או קורסים עד שבדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהכרטיס שלי עומד על 65-70 מעלות במנוחה והמעבד שלי על 60 או 65 במנוחה... האמת שנים לא קרה שהם התחממו לי ככה... ניסיתי לסרוק וירוסים ולא מצאתי משהו, חשבתי אולי זה איזשהו כורה ביטקוין... מצד שני אבק במחשב פחות נראה לי הגיוני כי שני רכיבים חמים ולא אחד... מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by adomi,

שלום, היום שמתי במחשב כרטיס מסך gts 450 oc וספק 620w סיסוניק.... ומשום מה, המשחקים במקום לרוץ חלק הם פשוט כבדים... מדובר על משחקים כמו פיפא וgta v. המעבד שלי הוא קוואד קור q8300 2.5. לא יכול להיות שבמקום לשדרג את המחשב עשיתי מעט יותר גרוע. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש.

6. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה. כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק. הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB. עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף. האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה? אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב.... תודה...

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by AtomiX,

פורום יקר שלום, הבעיה שלי היא: אני שחקן קאונטר סטרייק (זו כבר בעיה - מי שלא יודע זה משחק מחשב מרובה משתתפים) איך זה מתקשר לפורום? ככה עד לפני כשבוע הכרטיס מסך שלי היה GeForce4 mx440 64 mb הכל היה יפה וטוב.. שבוע שעבר החלטתי לפנק את עצמי בכרטיס חדש GeForce FX5700 256mb התקנתי את הכרטיס... והופתעתי לראות שהביצועים פחות טובים מאשר הכרטיס הקודם.. זה מתבטא ב fps drops. ניסיתי לשים את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך... כם את הדרייבר החדש ביותר ניסיתי ... לא עוזר! עזרה בבקשה!!!!

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by אלון לטמן,

אחרי שהתחדשתי בכרטיס מסך חדש התחיל כל הבלגן... קניתי gigabyth gtx960 windforce 2gb התקנתי על הלוח התרגשתי מהנושא אך בזמן התקנת הדרייבר קיבלתי מסך שחור וניתן לשמוע ברקע כי המחשב ממשיך לרוץ נתתי לזה כשעה אך עדיין ללא הואיל... הפעלתי מחדש את המחשב ואז הכרטיס מסך חזר לחיים... כלומר עד שהגיע לוינדוס שם שוב מסך שחור והמחשב ברקע ממשיך לעלות... כדי לוודא שאין בעיה אצלי במחשב לקחתי את כרטיס המסך למחשבים אחרים מתקדמים יותר משלי (הוסיף תיאור למחשב שלי בסוף) ועדיין אותה התקלה ניסיתי לעדכן bios לא עזר (יכול להיות שהייתי צריך לעשות ריסט ללוח לפני אך לא עשיתי זאת) לפי החברה הכרטיס אולי תקין אולי לא, מה ניתן לעשות? Motherboard Gigabyth GA-G41MT-S2PT Kingstone hyperx blu DDR3 1600 Ssd Ocz…

9. Started by Cupid Me,

היי קיבלתי היום כרטיס R9 270 חדש ואין תצוגה בכלל (מסך שחור) יש כרטיס מסך מובנה על הלוח - בדקתי את ההגדרות בביוס שכרטיס חיצוני לא מבוטל ובדקתי עם שני כבלי HDMI שונים ניקיתי גם את הסוקט של הכרטיס בלוח הספק זה ANTEC EA380-D. המעבד I3 2100. חשוב לציין שעל הלוח רשום PCI-E 2.0 והכרטיס הוא 3.0 למרות שהבנתי שלא אמרוה להיות בעיה אין לי מושג אם זה בעיה בכרטיס או ספק חלש אשמח לעזרתכם! תודה

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. שלום, היה לי את הכרטיס המסך radeon hd 6850 והוא הריץ לי DIRT 2 על HIGH בערך ועבד חלק, עכשיו קניתי את ה GEFORCE GTX 670 WINDFORCE והמשחק עובד ממש לאט, וגם משהו דפוק. שמתי על הגדרות ULTRA ה FPS היה 23-25, על הגדרות LOW היה 27 FPS.. משהו מוזר פה, התקנתי דרייברים והכל נראה תקין. יש מצב ל bottleneck? הנה המחשב שלי : gtx 670 windforce כרטיס מסך AMD Phenom II X4 965 מעבד ga-890gpa-ud3h לוח אם 12GB RAM יש 4 כרטיסי זיכרון,אבל חלק לא זהים אני לא יודע אם זה משנה. עזרה בבקשה? המחשב בריץ בכיף את BF3 ואת DIRT 2 לא..

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by Prism,

שלום לכם, קניתי אתמול כרטיס מסך חדש, מבוסס nVidia 6200. לפני שתקפצו, אני לא צריך יותר מזה, אני לא גיימר. שמח וטוב לב פתחתי את האריזה היום, הוצאתי את הכרטיס והדבר הראשון שראיתי זה שחלק גדול ממנו מכוסה במין "סככה" בצבע כסף, שמחוברת לכרטיס באמצעות שני קפיצים ומסתירה ממני את המעבד שלו. ניסיתי בהתחלה להסיר את זה, אבל לא ראיתי איזושהי דרך לעשות את זה ובמדריך המשתמש לא היה כתוב על זה כלום. התקנתי את הכרטיס במקום שלו (AGP), ואז שמתי לב שבמדריך נכתב שצריך לחבר אליו power supply ע"י חיבור כבל של ההארד דיסק אליו. לא מצאתי לאן לחבר (אולי זה מתחת לגג הכסוף?), אז עברתי הלאה, במחשבה שזה כ. מסך כ"כ חלש שהוא לא צריך מתח נוסף. הפעלתי את המחשב, התקנתי דרייברים (גם לווינדוס וגם ללינוקס)…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by arpa,

אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה

13. Started by Apple inc,

קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום שאלה לי אליכם המחשב שלי הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz (12x200) Motherboard Name Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro) DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Device NVIDIA GeForce 7600 GT [10DE-02E0] [NoDB] קניתי את הכרטיס לא מזמן ולצערי הביצועים לא משהו (לדוגמה ב- Glory of the Roman Empire וב- Call of Duty 2 כאשר יש הברה דמויות על המסך הוא מתחיל לקרטע ) מה אני צריך לעשות בכדי שהמשחקים יתפקדו כמו שצריך בין אם להחליף לוח אם או זכרונות לא משנה העיקר שיתפקד כמו שצריך תודה …

15. היי, אשמח לעזרה בבקשה לפני כחודש חיברתי לראשונה את הכרטיס החדש שלי -GeForce GTX 1650- עם כבל HDMI והכל היה תקין(עבדו משחקים וכו'), יום אחד כשהמחשב חזר ממצב שינה המסך הראה "אין אות". לאחר כיבוי והדלקה שלא עזרו, החלפתי לכבל DVI to HDMI הצלחתי לראות את הלוגו כניסה של ה-BIOS ואז את הלוגו של ווינדוס אבל לאחר מכן המסך הפך לשחור ללא סמן עכבר. כניסה למצב בטוח של ווינדוס איפשרה לי להיכנס ל-device manager, להשבית את הכרטיס ולהיכנס לווינדוס במצב רגיל בתנאי שהכרטיס מבוטל. כל התקנה מחדש ועדכון נקי של ווינדוס ושל מספר עדכניים לכרטיס מסך לא עזרו. כשניסיתי להתקין את הדרייבירים של Nvidia המסך הופך לשחור באמצע ההתקנה ואני צריך לכבות את המחשב, לעבור למצב …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי! לפני חמישה ימים קניתי את המשחק Assassin's Creed: Odyssey. הוא רץ לא רע (לא על המקסימום האפשרי, מבחינת גרפיקה, אבל גם לא על המינימום. Medium-High). כלומר, הוא רץ חלק כל עוד הוא רץ, אבל מדי פעם (לפעמים אחרי חמש דקות, לפעמים אחרי שעתיים, לרוב אחרי 20 דקות בערך) הוא וקרס למסך שחור שהדרך היחידה לצאת ממנו היא לעשות ריסטרט לכל המחשב. זה המפרט שלי (החלקים החשובים, לפחות. אם תרצו פירוט, אני אפרט יותר): מעבד אינטל i5-4590, ארבע ליבות, 3.30 ג'יגה הרץ. 8 ג'יגה זכרון RAM. כרטיס מסך AMD Radeon R9 290 (ארבע ג'יגה זכרון). אלה דרישות המערכת של המשחק, מתוך אתר יוביסופט: Minimum Requirements OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by avimw,

קניתי כרטיס GEFORCE 6800GS AGP8 שאני מפעיל תמחשב הוא אומר לי שאין מספיק חשמל לכרטיס ניתקתי את כל החומרה השארתי רק ארד דיסק ותכרטיס וזה שוב אומר תהודעה.. יש לי מין חיבור כזה שאפשר לחבר לו איזה שקע בכרטיס מסך אבל זה החשמל הרגיל הזה יכול להיות שהייתי צריך לקבל כבל מתאם? אם יש כזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר שבועות הלך לי כרטיס המסך במחשב מדגם 4870 (אני יודע, ישן מאוד אבל עבד וזה מה שחשוב), עבדתי מספר שבועות עם הכרטיס המובנה בלוח אם. אתמול רכשתי כרטיס מסך מדגם RX570, לפי הנתונים הטכניים שלו צריך להתקין אותו על חריץ PCI 3.0, יש לי כזה בלוח האם וחיברתי אותו לשם, אני לא מצליח לקבל תצוגה כשאני מחבר את הכרטיס (ניסיתי ב-HDMI ובחיבור DVI-D), ברגע שאני מנתק את הכרטיס וחוזר למובנה של הלוח, המחשב עובד תקין. איפסתי ביוס, חיברתי את המתח הנדרש מהספק כח (שעובד על 700W, היצרן דורש לפחות 500W). אני עובד עם לוח אם של MSI מדגם Z77Z-G45 למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש על העזרה

19. Started by guyby,

קניתי כרטיס מסך GT630 וחיברתי אותו אצל אחי. רואים תמונה, מופיע שנמצא מתאם VGA רגיל ואין לי אפשרות להתקין דרייברים מהדיסק המקורי כי המחשב טוען שלא קיימת חומרה מתאימה. ניסיתי אצלי בבית והוא כן זיהה את הכרטיס. ניסיתי במחשב שלישי אצל חבר וגם שם הוא לא מזהה אותו למרות שכן רואים תצוגה. ממה שאני מבין הכרטיס תקין. אבל שני מחשבים תקולים זה מוזר... במיוחד ששניהם יותר חדשים משלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייח, עם לוח אם GAH87MHD3 של Gigabyte ומעבד i5 4570 (ספק כוח 550 של corsair), ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit. השתמשתי עד לאחרונה בכרטיס מסך מאוד ישן (GTX260), ולפני כחודשיים הוצאתי אותו, והשתמשתי בכרטיס אונבורד. לצורך כך, שיניתי בBIOS את התצוגה לאונבורד. אתמול רכשתי כרטיס מסך חדש, GTX 1050Ti OC של MSI. חיברתי את הכרטיס, ווידאתי שהוא עובד (המאוורר מסתובב...) התקנתי את התוכנה(Nvidia experience) ואת הדרייברים העדכניים מהאתר, ואז שיניתי בחזרה את התצוגה בBIOS לPCIE. כמובן שאת הכבל העברתי לחיבור של כרטיס המסך. למרבה הצער, לא יצא שום אות למסך, ונאלצתי להוציא את כרטיס המסך ולהדליק את המחשב שוב רק כדי להחזיר את התצוגה לאונבורד ול…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by clubbers guide,

שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by nadav22h,

שלום לפני כשבוע וחצי קניתי מחשב הרכבתי אותו בעצמי הכל עבד מעולה כמו שצריך לפני בערך משהו כמו 4-5 שעות אני מדליק את המחשב ואין תצוגה הוצאתי את הכרטיס מסך [Gigabyte GTX670 2GB שמתי אותו על לוח אם אחר גם לא הראה תצוגה החלפתי למסך אחר כבל אחר גם לא אראה תצוגה(בכרטיס מסך החדש עובדים המאווררים אבל משום מה אין תצוגה אתו)1]כך שהגעתי למסקנה שהכרטיס מסך לא עובד אני פונה אליכם אולי נתקלתם בבעיה כזאת אולי אתם יכולים לעזור לי או שאני יקח את הכרטיס ישר לחנות

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by HWmaniak,

יש ברשותי מחשב עם לוח GA-H81M-S1 וכרטיס מסך GTX660 3GB של גיגבייט גם כן. יש לי ספק כוח 500 של סיסוניק כל מה שעשיתי לא הצלחתי לגרום לכרטיס מסך לעבוד. ביצעתי שינויים של הביוס כולל עדכון ביוס ועדיין אני מקבל תמונה אך ורק מהלוח עצמו. ביטלתי את הכרטיס של אינטל בלוח וזה לא עזר ועדיין אין תמונה מהכרטיס דחוף דחוף בבקשה מה אני מפספס או מה לא בסדר??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by one123,

המחשב שלי בן 7 ועם זאת עובד לא רע - להוציא כרטיס הגרפי. אני עם לוח אם גיגהבייט X58-UD3R https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X58A-UD3R-rev-20#ov מעבד I7-930 . אני מעדיף לקנות כרטיס גרפי חדש ולא מחשב . האם כרטיס כמו NVIDIA 1050 יעבוד על המחשב ? מבחינת כח לא אמורה להיות בעיה (הספק של 600W) , אני חושש מהענין של PCI-EXPRESS 3 היות והלוח אם תומך עד 2. 2 x PCI Express x16 slots, running at x16 (PCIEX16_1/PCIEX16_2) (Note 2) 2 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8_1/PCIEX8_2) (Note 3) (The PCIEX16_1, PCIEX16_2, PCIEX8_1 and PCIEX8_2 slots conform to PCI Express 2.0 standard.) 2 x PCI Express x1 slots 1 x PCI slot…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  25. כרטיס מסך חדש מבוטל אוט' בביוס וכרטיס קול לא? שקונים מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך מובנה ואח"כ מוסיפים לו כרטיס מסך אחר,הביוס מבטל את הכרטיס מסך מובנה אוטומטי. ובכרטיס קול הוא לא מבטל אוט'?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.