תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני מפעיל תוכנה/משחק כבדים במחשב קורה שהמסך פשוט נכבה (רושם את הלוגו והאור הופך אדום) והמחשב נתקע וחייב לעשות לו הפעלה מחדש ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: win7 64bit i5 RAM 4GB DDR3 GeForce GT 240 תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הורדתי משהו בטורנט שבאיזשהי דרך השתכפל, זה סיים להוריד וכנראה מחקתי את המקורי בכל קמרה פתחתי אותו וזה שאל אותי בעזרת מה לפתוח עשיתי לו WINRAR ועכשיו כל הקבצי EXE שלי רוצים להפתח דרך WINRAR בקיצור - שום דבר לא עבד הכל הפסיק לעבוד אני לא יודע איך בכלל הצלחתי להכנס לFIREFOX, כל דבר שאני מנסה לפתוח זה שואל אותי בעזרת מה לפתוח - אני לא יכול לצלם הצייר לא עובד השחזור מערכת גם לא עובד אני לא יודע מה לעשות - עזרה?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המחשב שלי התחמם מאוד אז פתחתי אותו ורציתי לנקות וזאת פעם ראשונה שאני פותח נייד. בקיצור בטעות התנתק לי הכפתור של ה power מהלוח אם, ואני לא מצליח לחבר אותו הוא מחובר עם רצועה כזאת וקליפס על הלוח אם, זה מחשב pavilion dv6 נגמרה לי האחריות לפני חודש. בקיצור אשמח שמישהו יסביר לי איך לחבר את הרצועה הזאת ! בבקשה!!! תודה רבה לכל מי שיעזור לי!!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי מבית לוגיטק השם המלא של הסט Logitech Cordless Desktop Wave בקיצור, הרצתי את הדרייבר, חיברתי את המשדר ועשיתי ריסטראט הבעיה היא שהמחשב עדיין לא מזהה את ה התקנים וזה משגע אותייייייייייייייייייייייי מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וצריכה להתקין דרייבר לכרטיס קול מובנה. הורדתי את הדרייבר המתאים מאינטל וגם מ realtek. ההתקנה רצה וממש שנייה לפני שמסתיימת המחשב נופל ועושה restart. ניסיתי עם מס' גרסאות ושום דבר לא עוזר! ניסיתי גם להתקין בsafe mode וברגע שהעלתי את המחשב במצב רגיל הוא כיבה את עצמו... בבקשה עזרו לי!!! :
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים לוח ASUS P4P800 ואיתו גם הרדיסק של וסטרן של 80 עים חיבורי SATA למחשב יש גם הרד ישן וטוב של 40 הבעיה היא שההרד מופיע בביוס ולא מופיע במחשב שלי הבעיה העיקרית היא הדריוור התקנתי את הדרייור לציפסט אבל המחשב ןלא נותן לי להתקין את הדרייור של ה SATA+RAID הוא אומר שזה לא מתאים למארכת יש איזה דרך להפעיל את הדריוור בכוח או לגרום לווינדווס לזהות את הדיסר ככונן ב"מחשב שלי" ?? תודות לעוזרים!!! :-*
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כרטיס גיגהקיוב ראדאון 9200 128 מגה. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים מהאתר של ATI והכל אך אני נתקל בבעיה מעצבנת. רזולוצית המסך שלי היא 1200*768 אך כל פעם שאני מעלה משחק שתומך בדיירקט איקס 9 שהרזולוציה שלו נמוכה מהדסקטופ שלי, המשחק ניראה כאילו במסגרת, כלומר אני לא רואה את כל החלון המלא של המשחק אלא רק חלק ממנו (כאילו יש אפשרות לעשות סקרולינג). יש למישהו מושג מה הבעיה פה? בתודה, אמיר
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחבר את הכונן למחשב הוא מראה לי נורה דלוקה בצבע ירוק בכונן וזהוא לא קורא כלום לא עושה כלום ! אני לא יודע למה בדקתי 3 כוננים חדשים הכול אותו דבר !
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מחשב נייד נעלם ולא ניתן להתחבר לאינטנרט. מה עושים ? https://i.imagesup.co/images2/54d047...af30eb9908.jpg
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
- 2 followers
-
-
אני לוחץ על הכפתור ,הנורה הירוקה מהבהבת כמו שצריך אבל הכונן תקוע... הלך הכונן, או שאפשר לעשות משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... יש לי את המשחק warcraft3 אבל כשאני משחק כל פעם בזמן אחר המחשב או נתקע פשוט קופאא או שהוא דופק לי הודעת שגיאה http://img442.imageshack.us/img442/1267/37082980ub1.jpg כמה פעמים גם קרה לי שהמחשב עשה ריסטארט...יכול להיות שזה משהו בהתקנה או ש...למישהו יש רעיון? תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייח, בתקופה האחרונה לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל לא מעלה את מערכת ההפעלה וישנה הודעה שאומרת כי יש לבחור boot device מתאים, בביוס הכל בסדר, הגדרתי כבוט את ההארד דיסק ואחריו את הסידי וההיפך - שום דבר לא עוזר. אם אני מוציא מהחשמל ומחזיר ומדליק שוב - לרוב הבעיה "נפתרת" (עד לפעם הבאה) והווינדוס עולה עכשיו משום מה בנוסף לכל זה, כשהמחשב עולה הוא ממש תקוע... לא זז בכלל, שעה עד שהוא מגיב לכל לחיצה הכי קטנה ואילו כשהוא פועל במצב בטוח safe mode הוא מגיב יחסית בסדר אני אציין כי זו לא בעיה של חום או זכרונות וככל הנראה גם לא מעבד (לפי בדיקות שרכתי) החשד שלי הוא ספק הכח, הוא אמנם לא ג'נרי (HEC) אבל החשד העיקרי נעוץ בו כיוון שלפי ש…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי לפרמט את המחשב של חבר שלי.אז התחלתי בפירמוט רק את השלב הראשון כאילו נכנסתי חילקחתי את הכונן ל C-D ואז הוא פירמט עשה ריסטרט ואז כאשר צריך לעלות המסך שבוא תהיה ההתקנה של הוינדוס אז אני מקבל את החלון הזה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=mishaz.jpg והמספר שסימנתי כל כמה שניות עולה ואז כאשר הוא מגיע ל 200 אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img14.imageshack.us/my.php?image=misha1x.jpg אז חשבתי שאולי צריך לשנות את ה FIRST BOOT לכונן קשיח אז שינתי ואותה הבעיה. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, עכשיו מחובר לי למחשב 2 זיכרונות של DDR (הרגיל,1 אני חושב) כל אחד מהם הוא 512 MB .. (יש לי ארבע כניסות לכרטיסים) ואני רוצה לדעת אם אני יכול ליקנות כרטיס אחד של 4GB אבל שהוא יהיה DDR3 והאם זה יעבוד? או שאני צריך חיבור מיוחד לכרטיס DDR3 בלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס לוח ASUS P5B (צ'יפסט 965 תומך קונרו כמובן) ומעבד C2D 6400. מרחתי משחה טרמית טובה (AS5) והתקנתי את המחשב הזה עם ביג טייפון של TT בתוך מארז גדול ומאורר של GIGABYTE. טמפרטורת המעבד נראית לי דיי גבוה - בסביבות ה 50 מעלות בחדר עם מזגן וכשה SPEEDSTEP מופעל והמחשב במנוחה.. האם זה נורמלי ? יכול להיות שהחישן טמפרטורה של הלוח דפוק ? או שאולי נפלתי בכלל על מעבד לקוי ? סך הכל המחשב עובד פצצה ולא קורס גם בעומס מלא בדחיסת וידאו שנמשכת רבע שעה ויותר מה לעשות ?? :-\
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל אני אציין שאני לא יודע אם זאתי בעייה בחומרה או בתוכנה ולכן אני אפרסם את זה בשני פורומים. עשיתי פורמט כהרגלי,בפעם המאה בערך,ותמיד כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את הכונן הראשי ומשאיר לי את הכונן שלא קשור לווידוס. אתמול עשיתי פורמט,והכונן עושה לי מין בעייה מוזרה שכזו,כל פעם שאני נכנס אליו ומסמן קובץ כל שהוא הוא חושב חצי דקה ובזמן הזה תוקע לי את החלון של הכונן [D במקרה הזה]. הוא מתנהג ממש כאילו חיברתי הרדיסקים על כבלים שונים. הכל איטי כזה,אבל רק בכונן די מה הבעייה לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. הסרתי דרך add/remove programs את הדריברים של NVIDIA (חוץ מהכרטיס מסך), ואז עשיתי ריסטארט. הפעלתי ווינדוס בSAFE MODE, והשתמשתי בדריבר קלינר כדי להוציא את השאריות של הדריברים שמחקתי. עשיתי ריסטארט ועכשיו אני לא יכול להפעיל ווינדוס. כנראה נמחק קובץ חשוב מאוד להפעלתו. אני לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מחשב חדש: E6400 7600GT ו1G בערך 10דקות - חצי שעה לאחר התחלת המשחק המשחק נתקע והסאונד חוזר על עצמו לכמה שניות ואז יש רעש כזה : טרררררררררר והמשחק ממשיך כרגיל עד לתקיעה הבאה . 100% אין וירוסים וכל השטויות.. דרייבר NVIDIA מעודכן.. יכול להיות שהבעיה בטמפ' אבל איך אני בודק ?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מקבל שגיאה מספר 8024200D אחרי ניסיון להתקין עידכוניםמערכת ההפעלה win 7 ultimet 64 bit sp1ניסתי את כול ה microsoft fix למינהם ללא הועילמישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 32bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11x (יוצא 3.66Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). כדי לצאת מהמצב הזה חובה לאתחל את המחשב מחדש, כאשר כפתור הכיבוי לא עוזר, אלא רק על ידי הוצאה של כבל החשמל מהספק, המתנה של 5 שניות וחיבור מחדש. מה אפשר לעשות? יש לציין שה OC יציב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המאוורר ממשיך לעבוד אצלי אחרי כיבוי המחשב, רק עד ניתוק מהחשמל או כיבוי הספק בסוויצ מאחורה מפסיק אותו. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל ציפצופים - ביפים קצרים בלתי פוסקים ושום דבר לא מופיע על המסך. כדי להפעיל את המחשב אני נאלץ לכבות את המתג של הספק למספר שעות ורק אז המחשב פועל, לכן כל פעם שאני סוגר את המחשב אני סוגר גם את המתג, לא הגיוני כ"כ להמשיך ככה. יש איזה פיתרון כלשהוא? לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 מעבד: Intel Pentium 4 3.00GHZ כרטיס מסך: Radeon X700 *ניסיתי בעבר לעשות RESET לביוס אך הדבר לא עזר. *שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך לא פועל כשהמחשב מצפצף. תודה מראש, עמית.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק פתאום נעלם הסאונד ואני צריך להפעיל את המשחק מחדש עכשיו בכלל אין לי סאונד במשחק חוץ מהפרסומת בהתחלה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-