עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

2. ברשותי מחשב שעבר שדרוג (החלפת לוח, זכרון חדש והארד דיסק חדש) התקנתי עליו חלונות 7 פרו, וכמה תוכנות הדרושות לי (אופיס, ויז'ואל סטודיו לדוגמא), וגם תוכנת צריבה starburn. כדי לחסוך צריבה של הויז'ואל סטודיו, הרצתי מתוך StarBurn כונן וירטואלי, שלכאורה עבד אך לבסוף הגרסה של הויז'ואל לא התאימה, ההתקנה נכשלה עם הודעות שגיאה. כרגע זו לא הבעיה, אלא העובדה שאני לא מצליח להסיר לגמרי את הכונן הוירטואלי שעליו יושבת התמונה של הויז'ואל, הוא ממשיך להפעיל אותו כאילו מדובר בכונן פיזי. האם יש פתרון לבעיה ואם כן מהו ? rMaNe

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by tomerA,

יש לי בעיה שהמחשב לא עובר את שלב הBIOS ועושה צפצופים. המחשב מידי פעם כן עולה, אבל רוב הפעמים הוא פשוט לא עובר את שלב הBIOS. אפשר לראות בסרטון: כאן הבעיה היא בחומרה? אם כן, אפשר לדעת באיזה רכיב על ידי הרצת תוכנה כלשהיא?

4. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה המחשב לא עולה לי פירמוט גם לא עוזר הוא רושם לי Not opting seystm found תודה לעוזרים

5. Started by 100BATISTA,

היי! ניקיתי את המחשב אתמול ופשוט מאז שחיברתי הכל טוב ויפה, לאחר כמה דקות פשוט המסך נהיה שחור והמנורה מהבהבת כאילו המחשב כבוי,אבל בעצם הוא לא כבוי המחשב עובד והכל,זה כאילו הוא מנסה לעשות REBOOT לבד מסיבה כלשהי אבל נתקע באמצע ורואים מסך שחור זה דבר שקורה כמעט כל כמה דקות אפילו בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת אני מנסה במהירות שזה לא יקרה לי שוב מה זה יכול להיות לעזאזל למה תמיד כשאני מנקה את המחשב זה כמו קללה שחייב לקרות משהו?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by xc1te,

לאחרונה (כחודש אני מניח, הצלחתי להחזיק מעמד עד עכשיו רק בזכות הטחינות בצבא :<), כשאני מדליק את המחשב, ואת המסך כמובן, התצוגה לא עולה - זאת אומרת שאני רואה מסך שחור, כשבפועל אני שומע צלילים של ווינדוס מהאוזניות שהמחשב באמת נדלק. המסך עצמו כנראה במצב "השהייה", לפי הנורה המהבהבת שבדר"כ נדלקת כשהמסך עובר להשהייה אחרי שהוא לא היה בשימוש פרק זמן מסוים. אותה הבעיה קורה גם אחרי שאני מחליף מסכים (יש לי גם טלוויזיה שמחוברת באמצעות HDMI), מסך המחשב פשוט נשאר (הוא נכנס להשהייה אחרי שהתצוגה עוברת רק לטלוויזיה) בהשהייה גם אחרי שהגדרתי שהוא יציג, וגם אחרי שאני משאיר אותו דלוק והוא נכנס להשהייה אוטומטית אחרי 15 דקות בערך. הצלחתי איכשהו לגרום לו להידלק ע"י כיבוי והדלקה אינספורית וגם ע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dudisrea1,

מה המצב חברה? קניתי מחשב חדש לא מזמן: Operating System : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506) Processor : Intel® Core i3 CPU 550 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz Memory : 4096MB RAM Card Name : NVIDIA GeForce GT 220 1gb אם יש לכם צורך בדברים נוספים אני יעלה כמובן.... בכל אופן יש לי שני בעיות: 1) Black Bars - ברגע שאני מקטין רזולוציה (כרגע אני על 1920X1080 - יש לי מסך Widescreen ..) לדוגמא ל-1600X900 אז ההפרש של הרזולוציות נצבע בשחור... המסך לא נמתח על הכל פשוט מה שלא מצליח להגיע ל-1920X1080 פשוט מופיע בשחור יש משהו לעשות עם זה ? 2) בעיית FPS - משום מה יש לי FPS יחסית נמוך למחשב הזה... משחקים כמו…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי לפטופ של alienware , על הדרך , אל תתקרבו לחברה הזו - יש להם בעיית חימום ידועה וכבר יצא לי שהחלפתי כ.מסך לאחרונה הלפטופ לא עולה , התחלתי לבדוק כל חלק במחשב - בתחילה סוללה של הביוס , זכרונות , דיסק קשיח מה שקורה זה שהמחשב נדלק , לפעמים מראה את הסימן של הביוס ולפעמים רק מסך שחור , מצפצף ומאתחל את עצמו שוב ושוב שמתי את המחשב אצל טכנאי שטוען שהלך הכרטיס מסך אך מה ההגיון אם הוא מראה צג לפעמים ? יכול להיות שהכרטיס מסך עדיין נדפק? (הוצאתי את הכרטיס ואין עליו סימנים של שריפה) אני שואל את כל זה כי אני יכול להזמין כרטיס מסך בסביבות ה 70 דולר ,ואם זו הבעיה אני מוכן להשקיע את הסכום בשביל להחזיר אותו לחיים

9. Started by alfus73,

שלום רב. יש לי עכבר ומקלדת אלחוטי של a4 Tech. קורההרבה פעמים שלא מתאפשר לי ללחוץ לחיצה רצופה על המקש השמאלי של העכבר תוך כדי לחיצה על מקש Ctrl (כי לבחור מספר קבצים) או תוך כדי לחיצה רצופה על מקש Shift (לביחרת מס' קבצים ברצף). מעבר לבחירת מס' קבצים-הדבר מונע ממני לשחק מספרמשחקים (שדרושים לחיצה על מקש שמאלי של עכבר ולחיצה על אחד המקשים כגון Sniper Elite). עדכנתי את הדרייבר האחרון ולא פתר. אגב, לפעמים זה עובד אבל אחרי מס' פעמים זה שוב חוזר על עצמו. שאני מכניס עכבר אחר התופעה חוזרת על עצמה. רעיונות?

10. בזמן האחרון אני מקבל בלו סקרינס בתכיפות יחסית גבוהה. הם לא קורים כאשר אני מבצא פעילות מסויימת או במשחקים, אבל יכול להיות שהם נוטים לקרות דווקא כשאני מחליף משתמשים בווינדוס (צריך לשים לב יותר טוב למתי הם קורים בעתיד). בכל מקרה, התקלה קשורה לדרייבר שרשום בכותרת (dxgkrnl.sys), שהבנתי שהוא קשור לכרטיס המסך (HD4850). התקנתי מחדש את הדרייברים החדשים וזה לא עוזר, אני עכשיו מתקין גרסא ישנה יותר. חיפוש בגוגל לא מניב לי תוצאות מובנות כל כך.... פרטים בתמונה מצורפת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות... עריכה: שימוש בדרייבר ישן יותר לא עוזר. אני מחזיר לחדש. הסברה שזה קשור לחשבונות המשתמשים מתחזקת אצלי, זה קרה שוב כשהחלפתי משתמש וחזרתי לשלי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן, יש לי בעיה קצת מוזרה כשאני רואה סרטים ב- HD בחיבור לטלוויזיה FULL HD 32 אינץ'. כשהסרט (בד"כ באיכות 720p) מופעל במחשב, אין שום בעיה, הכל עובד חלק. ברגע שאני מעביר את החיבור לטלוויזיה, הסרטים נהיים מקוטעים קצת, כאילו כל כמה שניות יש עצירה מסויימת שגורמת לזה שכל תנועה של המצלמה נראית לא חלקה ומפריעה בעין. ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות בדרייבר של ATI - יש לי כרטיס מסך HD4850 - אבל ממה שראיתי שום דבר לא עזר. מישהו מכיר בעיה כזאת ויכול לעזור? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by udi80,

יש לי לוח של gigabyte ud9 יש לי בעיה אם usb 3 כל פעם שאני מתקין אוות הוא לא מצליח לתקין אוות וזה מה שהוא מראה לי מה אני צריך לעשות הוסרתי ותקנתי מחדש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by sdrum177,

שלום לכולם. אני מבצע אכשיו התקנה חדשה של מערכת הפעלה למחשב עם לוח אם של ALBATRON ומעבד AMD סוקט 939. נכנסתי לאתר של החברה עלמנת להוריד דרייברים של הלוח אם. והאופציה היחידה היא למערכת XP. מה דעתכם? האם בכל זאת כדאי להתקין WIN 7 בתקווה שיש לו כבר דרייברים מובנים. או אולי להישאר עם XP וללכת על בטוח מה אתם חושבים שיהיה הכי נכון מחינת עבודה הכי טובה של המחשב? תודה מראש[table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by civic,

שלום יש לי מחשב נייד HP I7 כמו שאמרתי ויש לי בעייה מוזרה המחשב בזמן מנוחה 77 מעלות בזמן גלישה ושמיעת מוזיקה ודברים כאלה קלים מגיע בקלות 89 - 91 מעלות. אין מושג מה קורה זה לא היה ככה יכול להיות אבק ? לקנות בקבוק אוויר דחוס ולנקות את המאוורר מהצד ? עזרה מכם חשוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by kgworld,

חברים עזרה בבקשה, יש לי בדירה אינטרנט 10 מגה. יש לנו 3 מחשבים וראוטר והאינטרנט עובד מעולה בכל המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר באחד המחשבים מתחילים להוריד טורנט, מה שקורה זה שבאותו המחשב המהירות של האינטרנט כמעט ולא משתנה אבל האינטרנט במחשב שלי, שלא מוריד כלום, הופך לצב! עשיתי בדיקת מהירות, ללא הטורנט במחשב שלי המהירות היא 10 מגה, כאשר הטורנט פועל על מחשב שהוא לא שלי, המהירות אצלי היא 0.5 מגה! איך זה יכול להיות שהמחשב שלי מושפע הכי הרבה מזה? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by Hen7,

שלום רב, יש לי לוח אם של Gigabyte מסוג G41M-COMBO ובתוכו יש לי 2 סטיקים של ראם מסוג KVR800D2N6 של ג'יגה אחת לכל אחד. מכיוון שיש לי מערכת של 64 ביט ועוד שני סלוטים פנויים אני רוצה להגדיל קצת את הזיכרון לאזור של ה4-6 אבל הידע שלי בנושא נחלד מאוד בשנים האחרונות. רציתי לשאול את המבינים כאן בפורום איזה עוד סטיקים של ראם אני יכול לקנות ולהוסיף ומה האופציה הכי טובה שיש לי, אני יודע שלא כל סטיק של ראם מתאים לכל סוג של לוח אם ושהרבה מהם לא מסתדרים אחד עם השני, מכיוון שהידע שלי די אפסי בזה אשמח אם המומחים כאן ייתנו לי שם ואישור, כדי שלא אקנה שום דבר בטעות שאחרי זה לא יתאים. תודה רבה. עריכה - אופס התכוונתי לפתוח את הטרד בפורום של 'מעבדים, לוחות אם וזכרונות', אם אפשר בבקשה להעביר, מת…

17. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by Boxster,

בהמשך לנושא הקודם שהמחשב מחליט לעשות ריסטרט מעצמו באמצע משחקים. ניקיתי את המחשב,האמת עכשיו המשחק רץ טיפה יותר זמן,אבל הכרטיס מסך מתחמם באמצע והטעות חוזרת על עצמה. הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 ויש עליו מאוור של ZALMAN רק שהצבע הוא לא כחול אלא אדום,בסדר זה לא העניין. בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך בלי מאמץ והיא נעה בין 48-51 מעלות,אני מאמין שהכרטיס מסך מתאמץ הוא עובר אפילו את ה62-65 מעלות וזה מה שגורם לריסטרט. יש עוד אפשרות להוריד טמפ' של הכרטיס מסך מלבד ניקוי אבק ולהגביר את מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% מה שכבר עשיתי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by ac1240,

שלום, יש לי מחשב נייד מחברת ACER אתמול הבחנתי שהחיבור חשמל שלו אינו עובד עוד. המחשב עצמו עובד (בעזרת הסוללה - אבל לא ניתן להטעין אותה יותר). ברגע שאני מחבר את החיבור חשמל אל ה-Laptop הנורית שעל השנאי נכבת. נסתי לחבר את המחשב לחשמל ללא הסוללה או להשתמש בשנאי של Laptop אחר שתומך בחיבור זה, אבל זה עדיין לא עובד. *חשוב לציין* שברגע שמחברים ל-Laptop את השנאי (בחיבור עגול קטן בצד) רק אז הנורית שעל השנאי נכבת. לא נראה לי שיש בעיה עם הסוללה של המחשב או אם השנאי כי נסתי לחבר אותו ישירות לחשמל וגם בלי. שוב... המחשב עובד אבל אני לא יכול להטעין אותו, לא נשאר לי עוד הרבה זמן סוללה. משהו יודע במה מדובר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by mosheva,

שלום, יש לי בעיה במסך של הלפטופ שלי, המסך נדפק ויש קו לרוחב המסך בתחתית (מצורפת תמונה) רציתי לדעת האם יש דרך להקטין את תצוגת המסך רק לחלק הטוב? תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by vaxum,

שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנה-שנה וחצי ואפעם לא היה לי תקלות תכניות עם המחשב אבל בזמן האחרון (חודש+) המחשב שלי הפסיק לעבוד כמו שצריך! ניהיה לי FPS נמוך במשחקי מחשב מסכים כחולים (לפעמים 5 פעמים ביום או 3 ברצף) ותוכנות מפסיקות להגיב ( פוטו שופ מפסיק להגיב, מערבל עוצמה, COD4) עכשיו חבר שלי אמר שכנראה הלך לי הדיסק קשיח ואמר לי להחליף ל:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11985 עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל המפרט שלי הוא מעבד - intel core 2 quad CPU Q8300 @2.50 GHz 2.50 GHz RAM - 4GB כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5700 Series win7 64 bit בבקשה עזרה !

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yosda-boy,

שלום, אחי שם במחשב שלו סיסמא ושכח אותה לכן הייתי צריך לאפס אותה (לא היה לי כוח להשתמש בטייבלס) הורדתי תוכנה מאתר הורדות מוכר שנחשב אמין (לא אגיד את השם אבל הוא אמין). שחזרתי את הסיסמא בינתיים מעולה, פתאום אחרי שהמחשב עשה ריסטרט אחרי השחזור סיסמא הוא הראה לי משתמש חדש בשם Administrator (למי שלא הבין יש לי עכשיו שני משתמשים פעילים). מאז יש לי בעיות באינטרנט האינטרנט איטי (ממש איטי במיוחד במשחקי מחשב). לאחר שהבאתי את חבר שלי שמבין רוסית (התוכנה ברוסית) הוא אמר לי שכתוב שם שזה מתקין לי וינדוס חדש על המחשב. למישהו יש שמץ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו / מוחק את המע' הפעלה או הדברים שהוא עשה? קראתי את הספר של מארק משהו ב0day עם systeminternals לא מצא כלום. מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by _DavidB,

לפי הכותרת האם כדי לעדכן את ה Win7 ultimate 32 ל service pack 3 ? במה זה מועיל ? איזה יתרונות יש לו על הגרסה הרגילה ואם יש חסרונות מה הם ובכללי אם זה שווה לעדכן שאני לא יעדכן ובסוף זה רק יהרוס :] תודה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by volcanhost,

שלום רב, אני שי, חדש בפורום, ויש לי בעיה במחשב (ממש מפתיע לאור העובדה שאני מפרסם נושא בתמיכה טכנית). כאשר אני משחק במשחקים באופן רנדומלי המחשב עושה ריסטרט. בדיוק שדרגתי את המחשב מאחר שההארד דיסק הקודם קרס (הוא פשוט החליט שאי אפשר לזהות אותו בשום מקום). אחרי שההארד דיסק קרס שדרגתי לשני הארד דיסקים של 1TB של סמסונג (מן הסתם שגם ביצעתי פרמוט על הדרך) בנוסף, שדרגתי את הכרטיס מסך (מצמד של Radeon 4850 של ATI לכרטיס GeForce GTX 560 TI של NVidia). חשוב לציין שהייתה לי את הבעיה עוד לפני השדרוג! עקבתי אחרי ההנחיות שלכם בפורום והרצתי בדיקה של MemTest, אבל אח שלי (הגאון) נבהל מהמסך הכחול שהוא כיבה את המחשב באמצע. בכל מקרה, הספקתי לצלם תמונה לפני כן עם השגיאות (מצורף בקובץ Winrar) בנו…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.