תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך ATI AIW radeon 9600 pro 128mb וזה המחשב שלי P4 2.4 gigabyte 8sq800 ultra 512mb DDR ובהגדרות של הכרטיס כשאני מנסה להעביר ל AGP x 8 הוא לא נותן לי ועכשיו התקנתי את הקטליסט האחרון ובכלל אין לי שם אופציה ל X8 רק X4 נכנסתי לביוס ואני רואה שזה כן מוגדר שם AGP X 8 מה עושים? הנה תמונה :
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
היי יש Logitech מצלמה אינטרנט. אני היתקנתי בחלונות 98 ולא רואים תמונה. יש לי מחשב חדש : לוח אם Asus P4P800 מעבד 2.8 (800) זיכרון 512MB - (400 USB 2.0 G-4 - 128MB אני היתקנתי הכל דרייברים של הלוח אם. למה אני לא רואה תמונה? נסיתי להיכנס לאתר של החברה Logitech והורדתי דרייבר חדש. וזה לא עבד ולא רואים תמונה. מישהו יודע איך פותרים את התקלה המוזרה? עיזרו לי למישהו יש כמוני כמו לוח אם P4P800 וניתקל בבעיה שלי דומה? בתודה מראש מיקי בברכת חג שמח לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם הוחלף וכרטיס מסך הוחלף מATI לNVIDIA הWINDOWS נשאר אבל עושה RESTARTSלפעמים ולא נותן DUMP FILE שאלה העם כדי להתכין מערכת הפעלה מחדש ? למרות שמחקתי את הדרייברים של ATI עם DRIVER SWEAPER אני עדיין רואה בתיקיה שלWINDOWS כל מיני קבצים של ATI וגם TASK MANAGER יש תמיד איזה ATIEDXX תמיד ראשון ברשימתPROCESSES
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
המאוורר המקורי מרעיר, ועושה סימנים של מי שהולך למות בקרוב, אני בפאניקה. יש הצעות? איפה אני משיג מאוורר כזה בזוללללללל? בדקתי ב EVEREST, ושמתילבשמהירות הסיבוב היא סביב ה 1000 RPM... כשזכור לי מהתקופה שהלוח היה חדש שהמאוורר הזה הסתובב ב 5000 RPM... מה לעשות!!!!?????!!!????
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי זכרונות DDR2 שפועלים בסטוק על 800MHZ (קיט של 2X2), ברגע שאני מחבר אליהם קיט נוסף של 2X2 (מחברה אחרת) שמתי לב שהתדר בביוס יורד ל533 ואפילו 667 . למה זה קורה ? למה הם לא נשארים על 800 ? *חשוב לציין שעל הקיט הנוסף שצירפתי רשום PC6400 שזה בעצם 800MHZ ? תקנו אותי אם אני טועה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יום אחד אני פשוט פותח את המשחק, זה מראה לי שהשמירה שלי נמחקה, אז אני לוחץ: "New Game" והמשחק פשוט קורס, בכל פעם שאני נכנס. חרשתי שעות על האינטרנט ושום דבר לא עבד. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היי.. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שכשאני מדליק את המחשב אז כל הנורות במארז נדלקות ואני שומע את המאוורר פועל אך אין שום אות מהמסך.. פעם בכמה נסיונות הדלקה המחשב לפעמים מצליח לעלות והמסך עובד והכל בסדר אבל בפעם הבאה שכיביתי את המחשב שוב אותו הסרט.. המחשב נדלק אך אין שום תגובה מהמסך.. ניסיתי להחליף את החיבור מהכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך המובנה אך הבעיה נשארת בעינה.. מישו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כאמור הכרטיס הוא Network LAN PCI Card NE132B ואני לא מוצא דרייבר XP עבורו בשום מקום. חבל לי לזרוק אותו, אני מעוניין לנצל אותו לטובת מחשב שמיועד לתרומה. תודה לכל מי שיודע!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי לוח אם עם פנטיום 4 ו כרטיס מסך מובנה . הבעיה ש אין לו תצוגה ו אין לו אפילו חריץ AGP כדי לשים כרטיס מסך חיצוני. מה אפשר עוד לעשות במצב כזה ????? :screwy:
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש לפני חודש וחצי בערך ב"שקם אלקטריק" . . . לאחר זמן מסוים שהוא גלש באינטרנט . . . בלי אנטיוירוס המערכת הפעלה שלו נדפקה . . . הו התקין אנטי וירוס, עשה סריקה ומחק כמה וירוסים . . . המערכת הפעלה עדיין עשתה בעיות . . . אז הוא פירמט . . . ואז הוא ניסה להתקין את המערכת הפעלה . . . בזמן שהיא טוענת שהיא לא מזהה HDD מחובר למחשב . . . והיא מבקשת להריץ כלי איבחון של היצרן (אין לו דבר כזה) המחשב לא פורק, לא נפל, לא קיבל מכה . . . ועכשיו הוא תקוע עם מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה ובלי אפשרות להתקין . . . האם ה-HDD נדפק סופית ? יכול להיות קשר בין ההודעה שמופיעה לבין וירוס כלשהו (למרות שהמחשב עבר פירמוט) או שזה סתם צרוף מקרים ומכרו לו HDD דפוק ? יש לכם מושג מה מקור הבעיה .…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום , אחר הצהרים שהיתי באמצע משחק לפתע המחשב קרס, לפני זה בבוקר לא היתה לי שום בעיה. לאחר מכן כשניסיתי לברר מה זה היה ולנסות להכנס למשחק שוב לראות אם זה חוזר על עצמו המחשב קרס עוד פעם - הוא קרס אפילו באמצע טעינת הווינדוס. לפני הקריסה התמונה נתקעת ומופיעים צורות אדומות על המסך , לדוגמא : http://eliad.org/viewer.php?id=1298748387.jpg ואחריו המסך הכחול : http://eliad.org/viewer.php?id=1298737154.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1298755801.jpg אני לא יודע עם הבעיה בכרטיס מסך או בראם ... תודה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי מה המבצ כולם תראו אני מתחיל בקרוב להרכיב תמחשב הסוסון שלי עכשיו יש לי כמה שאלות אז בבקשה תשובות אוקי נתחיל 1) יש לי ראדון 9800 פרו ואני יודע שצריך לחבר אותו לספק כוח יש לו יצאה מהכרטיס ועד שתי כניסות אני יודע שאחת אמורה להתחבר להארד דסק ולאן השניה??? 2) יש לי כבל IDE מעוגל שיש לו יחבור למסטר וסליב ועכשיו יש לי כונן דיוי והארד דיסק האם זה אפשר לחבר את שניהם על אותו כבל? יענו המאסטר הארד דיסק וסליב הדיודי? זה אפשרי ואיזה השלכות היו על זה??? 3) המערכת היא מבוססת פנטיום 4 ואני יודע שצריך לחבר איזה משהו שוהפך את זה ל12 וולט משהו כזה אם לא אז המחשב לא עולה מה צריך לחבר ולאן??? 4) קניתי בטרפלי של טרמניל טיק זה הפסק כוח שלי ואין לו סיוטצ מאחורה לשנות תמתח מ110 ל 220 וולט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי אתמול את הזיכרון ראם מאמזון, היה לי 2GB, ועכשיו קיבלתי 4GB, ניסיתי כל מיני קומבינציות להתקין אותו וזה לא עובד, כשאני שם את שניהם (על אותו ערוץ\צבע-כחול או שחור), זה נתקע לי במסך הראשון שבו עולה המחשב, כשאני שם רק את החדש, איך שזה מגיע לסמל של הווינדוס זה נתקע. Win10 - 64 דגם לוח אם: asus p7h55m pro דגם הזיכרון החדש: Kingston Technology 4GB 1333 MHz 240-Pin DDR3 SDRAM Memory Module (KVR13N9S8/4) בדיקת תאימות באמזון= מתאים. קישור באמזון:https://www.amazon.com/Kingston-Tech.../dp/B008CP5Q7M נא עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וערב טוב חברים. כידוע או לא כידוע אני חובבן של מחשבים ובניתי מחשב ע"י מפרט טכני הנ"ל: USB3 שחור FORCE 500 COOLERMASTER מארז CMF500 80+ A.PFC B600 600W COOLERMASTER כח ספק CMB600 HASWELL H81M-HD3 1150 DDR3 H81 GIGABYTE לוח אם Intel Core i5-4460 Haswell Box Asus DRW-24D3ST DVDx24 OEM Gigabyte NVIDIA GeForce GT 630 2GB DDR3 סט 4 מאווררים למארז 12 ס"מ CoolerMaster Kingston 8GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/8G הבעיה שלא היה לי מגן ברקים שכחתי לקנות. ברצוני להחליף ספק אחר ואני אודה לכם על העזרה. האם את הספקים הבאים אני יכול להשתמש? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14381 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 https://w…
-
קניתי באיביי דיסק און קי גנרי שאמור להחיל 32 ג"ב, והוא מראה שהתפוסה יכולה להיות 32 ג"ב אבל אחרי 3 ומשהו ג'יגה הוא לא שומר, היינו או שהוא שומר וברגע שמנתקים (באופן תיקני) המידע נמחק אבל הזיכרון עדיין תפוס, או שהוא כלל לא שומר ועדיין תופס את הזיכרון. אני מאמין שאין הרבה מה לעשות, אבל בכ"ז ניסיתי לפרמט כמה פעמים עם כל ההגדרות, אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול באמצע סרט, ללא כל אזהרה קרס המחשב בסלון. ללא הודעות או מסך כחול. מאותה קריסה: -ווינוס לא עולה -"ריפייר" נתקע באמצע. -חזרה לנק' אחרונה טובה - נתקע. -לא מצליח להתקין ווינדוס מחדש- יש פריז בשלב העליה של דיסק ההתקנה - כשהלוגו מופיע על המסך.... -מחשש להרדיסק דפוק ניסיתי להקין גם על דיסק חדש (מהאריזה) - לא עבד. -הרצתי PC CHECK ולוח האם יצא לכעורה תקין אך מצ"ב תמונה של בדיקת בקרים. -מבחן מאמץ עם התוכנה עבר בשלם. -המעבר עבר מבחן בשלום גם כן.... -כמו כן הPC CHECK לא מצליח להשלים בדיקת זכרונות ונתקע במאצע. לפני שאני זורק את לוח האם בפח....... רעיונות????
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כרגיל, שיחקתי היום על המחשב שלי במשחק (לא ממש משנה איזה), כשבאמצע המשחק המחשב נתקע לרגע, ואז המשיך (=הבעיה היא לא המשחק), אחרי זה הוא נתקע שוב ואז הראה מסך כחול, בתוך המסך הכחול, המערכת נתקעה בשלב של ה-BEGINING DUMP OF PHISICAL MEMORY, ראיתי שהמערכת תקועה, ואז כיביתי את המחשב. בהדלקה של המחשב, המערכת כל פעם נתקעת בשלב אחר של העלאת ה-OS: פעם לפני הביוס, פעם אחריו, בקיצור, תמיד אחרי ה-POST, המחשב פשוט נתקע ולא מעלה WINXP (=החומרה בסדר), כשהתקרבתי למארז (בתקווה שאני לא באמת רואה עשן...), הרגשתי שהוא ממש חם, האם עד כאן הכל בסדר? הניחושים שלי מדויקים? אני מחכה למברג (אל תשאלו) בשביל לפתוח את המארז, מה שייתן לי רמז האם זה המעבד שרותח, או כרטיס המסך...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
intel p4 mem 128 לא אם לא ידוע המחשב עולה בלי בעיות עד שהוינדוס עולה, אחרי כמה שניות המחשב נתקע, השורה של התחל נעלמת וכשלוחצים על CAD מקבלים הודעה שהאפשרות ננעלה. ניסיון להשתמש בנורטון גוסט שיש לו, לא עזר (מחשב מתעלם מזה בבוט) אני חושב שזה ווירוס, אבל אפשר אי אפשר לבטל דברים בעליה (אין זמן לפתוח msconfig או כול דבר אחר) יש פיתרון בלי לפרמט? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. ההרדיסק קרס ואחרי פירמוט נותרתי ללא דרייברים ואין לי אפשרות לזהות את הלוח כמו שצריך. אני אומר קודם שזהו מחשב IBM לא נייד עם לוח אינטל intel d865 gkd. משום מה אין לוח כזה באתר אינטל בכלל ובאתר של IBM אני לא מוצא את עצמי. הציפסט הוא SPRINGDALE D I865G וגם לזה אין אזכור באתר אינטל. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן ATI RAGE PRO AGP. + יש לי לוח (לא כזה חדש) של Gigabyte 7ZXE . //תוקן הגרסא של הAGP של הכרטיס מסך לא ידועה, אבל אני יודע שהוא AGP x2, (הכרטיס מ98) הגרסא של הAGP של הלוח היא AGP 2.0 והלוח תומך בעד AGP X4. עוד משהו, הצורה של הקוננטור של הכרטיס מפוצלת, כמו של הPCI, הAGP שעל הלוח לא מפוצל, (הכרטיס מתחבר). האם אני יוכל להתקין את הכרטיס הזה על הלוח הנ"ל, בלי שמשהו ישרף?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז ככה אני לא אשקר עבר אליי קצת Rage ונתתי דפקה למחשב נייד שלי הוא לא מזהה את הדיסק קשיח יותר " plese reboot and instert prooper boot davice " בכל מקרה רציתי להחליף לssd אני כמה דברים לא יודע איזה מידה אני צריך כדי להחליף מאחר ואני לא יכול להכנס למחשב אני לא יודע סוג דגם רק שהוא asus vivobook(ניראה לי vivobook) מסביבת שנת 2015-2016 אני יכול לתאר אותו גוף פלסטיק צבע שחור ואזור המקלדת בצבע זהב אפור עזרה בבקשה חייב לדעת את המידות שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שבשבוע הראשון שלו עבד בצורה תקינה לאחר שהמחשב חובר לרשת וכן הותקנה תוכנת האימיול החלו בעיות של RESTART ללא הודעה מוקדמת הRESTART מתרחש רק לאחר השאימיול עובד למשך כחצי שעה מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לכול נותני העזרה
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-