עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Devil Servant,

בזמן האחרון הקול שיוצא מהמחשב (לא קשור לרמקולים) צורם ומתכתי... יש למישהו מושג מה זה? אני חושד שזה טכנאי הכבלים שדפק לי תמחשב (פיסית) אבל אני חושב שזה היה גם לפני עריכה: שמתי לב למשהו מוזר ביותר שאני שומע מוזיקה הכל נשמע טוב וגם הקולות שהיו צורמים אז נהיו טובים,אבל רק שאני שומע מוזיקה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by matan_18,

שלום יש לי מסך אסוס 22 רחב. ולוח אם אסוס P4P800 SE מאז שיש לי את המסך אני לא מצליח לראות את הביוס אבל במסך אחר אני כן מצליח למשיהו יש פתרון? ועשיתי עדכון ביוס

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by Biatch,

לא יודע ממה זה קרה לו אני חייל וכשחזרתי הוא לא עבד והתירוץ הוא שהמחשב לא עבד מאז שיצאתי .. עכשיו ניסיתי לבדוק מה הבעיה .. כשאני מדליק את המחשב הנורית בכרטיס מסך דולקת לשנייה ואז נכבת. הכל מקבל מתח כל המאוורים פועלים. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by ofekd23,

שלום הדיסק קשיח שלי משמיעה קולות חלשים שלי טיקטוק בזמן שהוא כותב זה אומר ליהיות כך ?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  5. האם זה עלול לפגוע בכוננים הקשיחים?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  6. Started by veredgf,

שלום, לא היינו בבית יומיים והמחשב היה כבוי. בשובנו, המחשב מסרב לעלות, הוא נדלק, המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב, ואז מיד מפסיק וחוזר חלילה ללא הפסקה. המאוורר מתחיל להסתובב ומפסיק שוב ושוב. האם זו בעייה בספק הכוח? עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזו בספק, אבל המאוורר זז בסדר, זה נשמע כמו ניתוקים של הזרם. אם מישהו מכיר בעיה כזו, ניתן לטפל בה עצמאית או שפשוט צריך להחליף ספק? או שאולי זה נשמע כמו משהו אחר? הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?) המון תודה! ורד

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  7. שלום לכם היום שידרגתי את המחשב והמפרט שלי כרגע הוא e6750 radeon 4870 1gb 550w chiftec ספק עכשיו אחרי ששיחקתי בсod6 אחרי בערך 10 דקות המחשב קרס והופיע מסך כחול. צירפתי את הקובץ דאמפ שהווינדוס יצר אחרי הבעיה מקווה שתצליחו לעזור לי . תודה עריכה עכשיו אני מקבל מסך כחול כל כמה שעות לא קשור אם אני משחק או לא.... יש למישהוא מושג מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by liron80,

שלום לכולם, לאחרונה כרטיס הרשת האלחוטי שלי בנייד מסרב לעבוד, אחרי שווידאתי שמדובר בתקלת חומרה של הכרטיס ולא תוכנה החלטתי להחליף את הכרטיס. מדובר במחשב נייד LENOVO 3000 V100. ניסיתי לשים במקום הכרטיס התקול מספר כרטיסים אחרים (חלקם מתקדמים וחלקם מתקדמים יותר) אבל המחשב מקפיץ לי כל פעם את אותה ההודעה- "unauthorized network card is plugged in- power off and remove the minipci network card" כרטיס הרשת שלי הוא wm3945bg של אינטל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כיצד להפתר מהבעיה הזו ולהחליף את הכרטיס רשת בשקט... :s05:

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by SomeoneUknow,

בזמן האחרון, אני צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב כל כמה שעות כי משום מה, שעה-שעתיים אחרי שעושים לו RESTART הוא מתחיל לקרטע ולהתקע, והתמונה במסך נתקעת וגם יש רעש של קרטוע מהרמקולים. יש איזה דרך לתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by Oranl,

איזה תסכול העניין הוא כזה: בנייד שבכותרת (1015P למען הדיוק) אין פוסט. סברתי שמדובר בהרדיסק תקול ולאחר שכמעט שעה לקח לי לפרק את הנייד הזה (ממש מסובך) מתברר שההרדיסק תקין (חיברתי למחשב חיצוני). ניסיתי להדליק את הנייד בלי ההרדיסק אבל עדיין אין פוסט, כנ"ל גם בלי הזיכרון. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  11. אני מנסה להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 על מחשב נייד וכל פעם בשלב אחר של ההתקנה אני מקבל מסך לבן ונתקע המחשב ולפעמים הוא עושה פשוט הפעלה מחדש מה יכול להיות הגורם? בדקתי HDD והוא תקין ניקיתי מאורר וצלעות קירור ניסיתי עם כרטיס זיכרון אחר ועדיין זה לא עזר ניסיתי גם גירסאות 32 וגם 64 BIT וגם ניסיתי SP1 ובלי SP1 ניסיתי גם לתקין עליו VISTA ובשלב של היצירת משתמש הוא עשה לי גם מסך לבן עריכה: בדקתי את זה הכרטיס מסך מקולקל מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. מה קורה! כשאני נכנס למשחק ולא משנה איזה זה כל פעם משהו אחר, אז המשחק עובד לי לאט ואין FPS. אז אני מפעיל מחדש את המחשב ואז הוא עובד חלק... המחשב לא חלש או משהו כזה כי זה גם בדברים לא כבדים אפילו חחח מישהו יודע מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  13. Started by Enable,

ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by amisu,

אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שהזמנתי בעצמי.. בשביל החוויה באילו תוכנות משתמשות החנויות לבדיקת הרכיבים החדשים במחשב?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  15. שלום, רציתי לבקש ייעוץ לגבי סיבות אפשריות לבעיית מדפסת. מדובר ב-HP2483 חדשה שעובדת בצורה תקינה בחיבור נסיון שנעשה לכמה מחשבים. הבעיה היא בחיבור למערכת XP על מחשב מסויים שבה למסך התגובה לפקודת הדפסה ולהדפסה עצמה לוקח לפעמים עד דקה. ברור שהבעיה במערכת אבל איך אפשר לדעת מה הסיבה? הסרה והתקנת דרייבר, הן מהתקליטור המצורף והן מהרשת, לא מועילים ותמיכת HP די הרימה ידיים. ד"א, המדפסת חוברה למחשב חדש לגמרי אבל המערכת (XP) הבעייתית שהועברה אליו מהמחשב הישן ממשיכה לא להגיב כראוי. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by PEPE,

שלום רב אני חדש כאן ויש לי שאלה לגביי תקלה במחשב הנייד שלי, יש לי מחשב נייד Asus עם מערכת הפעלה ויסטה אשר ידועה בתור מערכת הפעלה כבדה מאד למחשב נייד הייתי רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס 7 אך אני ניתקל בבעיה בלמחוק את הויסטה מהמחשב הנייד מה עושים? מישהו נתקל בבעיה כזאת? שמעתי שצריך סוג של CD-key שפותח את האפשרות למחוק את הויסטה מהמחשב אני פשוט אובד עצות תודה לעוזרים

17. עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  18. במספר הימים האחרונים התחילו להופיע כל מיני היבהובים מוזרים על המסך שנראים כמו נקודות או קווים כאלה שבאים והולכים. בנוסף, לפעמים המסך נהיה שחור ואומר שאין אות ואז חוזר תוך כמה שניות. ההידרדרות האחרונה היא שלעיתים די קרובות המסך קופא, אי אפשר להמשיך, וצריך לעשות reset (קרובות מספיק בשביל שאני לא אוכל להשתמש במחשב בצורה נורמלית). יש לציין שאני רואה את הנקודות המרצדות האלה עוד כשהביוס מופעל וגם כאשר מופיע מסך הטעינה של Windows. הדבר שלדעתי גרם לזה היה שאח שלי התקין את המשחק Need For Speed World (משחק חינמי מהאתר הרשמי של EA). לא יודע איך זה קשור, אבל לפני זה לא היו בעיות בתצוגה בכלל ועכשיו אני לא יכול להשתמש במחשב הזה. לפני שהמסך התחיל לקפוא עוד הספקתי להסיר את ההתקנה של המשח…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  19. Started by שגיב,

שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל CHIPSET הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  20. במנהל משימות רשום לי הניצול הזיכרון הוא 80% וכל התוכניות סגורות מלבד הEXPLORER ICQ ו-YAHOO MESSENGER.... ואני שאני מפעיל רק אחד מהם זה עושה לי ת'"אל תשלח" וסוגר ת'תוכנה(כמובן).... דייומ!!!מה עושים במצב כזה? נ.ב יש לי מערכת הפעלה ויסטה(אם זה מוסיף משהו) תקסה אחים שלי.רק אל תבאסו..תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  21. זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by אור כהן,

שלום לכולם. א' אני רוצה לציין שהבעייה הזאת קוראת לי גם כשהמחשב שלי כלל לא באוברקלוק. ב' לפני התופעה בד"כ יש הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד ג' הפתרון היחידי שלי הוא לעשות הפעלה מחדש בתקקווה שהבעייה לא תחזור על עצמה. ד' זו ממש לא הפעם הראשונה שהבעייה מתרחשת ה' עדכנתי והחלפתי את כל הדריוורים, וחזרתי גם לישנים יותר, הבעייה עדיין קיימת. ה' יש לי מחשב ctrl c ctrl p של אחי שאין לו את הבעייה הזאת. הסרטון שממחיש את הבעייה: http://s3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/?action=view&current=_0001.flv יש גם מצבים שזה מגיע אפילו לשולחן העבודה!!! שברתי את הראש ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה, חלק פגום? זקוק לעזרה, אור כהן

23. הי, החידה עדיין בתוקפה. משהו קרה והוא לא מנצל את הCPU עד הסוף. מקסימום מגיע ל30%. אבל זה לא שהוא טס אלא הוא מרנדר בעריכה לאט לאט. פעם הוא היה טס. חשבתי שזו בעיה שלמערכת הפעלה וקניתי סיגייט טרה אחד, דנדש ומהיר, התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה 32 מחדש ואת תוכנת עריכה, ועדיין. אולי מדובר בסטינגס לא מתאימים בביוס? יש שם משהו להגבלת שימוש בCPU? העלתי תמונות של CPUZ. אודה לתשובותיכם הטובות. חגי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by fp581,

אני מחבר את המיקרופון שלי למחשב המחשב אומר שהוא קולט אותו אבל שאני מדבר המיקרופון לא עובד (המיקרופון עובד במחשב השני שלי)

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by tomy669,

ערב טוב.. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטרט ללא התרעה מראש, בלי תקיעות בלי האטות.. בדר"כ זה קורה אחרי שהוא דלוק הרבה זמן או כשאני מכניס דיסק לכונן דיסקים.. הבנתי שהבעיה יכולה לקרות מהרבה סיבות, אך יכול להיות שהבעיה היא בספק כוח? איך אני יכול לבדוק מה הסיבה לבעיה? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.