עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקי, שלום אנשי פורום נכבדים. אז ככה, יש לי מחשב עם מעבד CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ וכרטיס מסך של ראדון x800 בזמן האחרון התחלתי לשים לב לרעש טיפה מוגזם שהמחשב יוצר לפעמים. אז בדקתי טמפטרטורות. מצאתי שבזמן עבודה IDLE למעבד יש בסביבות 30 ומשהו מעלות ולכרטיס מסך 48. והמאוור של המעבד עובד בסביבות 4000RPM אחרי משחק שמאמץ את המחשב למעבד 37 ולכרטיס מסך 67 ואחרי זה המאוורר של המעבד עבד ב-5500 ועשה רעש בלתי נסבל. עכשיו, קודם כל מה דעתכם על הטמפרטורות? סבירות? מדאיגות? אפשר לחיות עם זה? ומה דעתכם בקשר לרעש? להחליף מאוורר למעבד? להוסיף מאווררים? משהו? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by mad boy,

יש לי בעיה במצלמת האינטרנט במחשב מדגם asus a53s אני מנסה לנהל שיחת וידאו בסקייפ והתמונה יוצאת עקומה כמו בתמונה http://www.fastup.co.il/images/88777567.jpg כשאני נכנס להגדרות המצלמה במחשב התמונה תקינה,כשהשיחה בסקייפ מתנהלת באופן הבא אני רואה מטושטש ואותי רואים תקין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה ממש מוזרה.. אתמול באתי למחשב והזזתי את העכבר ופתאום התחילו להיפתח מלא חלונות של מאפיינים וגם הכפתור הימני "נלחץ" מלא פעמים. הצלחתי לברוח מבעיה זו שעשיתי ריסט. היום באתי למחשב וניסיתי לפתוח את המחשב שלי ואז פתאום ההתחל נעלם וחזר. כאילו שאני אסגור את EXPLORER בטסק מנג'ר ואז אפתח אותו שוב. וגם היום בבוקר המחשב כתב שיש איזה שגיאה עם וינדוס והוא שלח דוח שגיאות. תודה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. אנא עזרו לי! מזה זמן יש לי בעיות קשות עם הכרטיס קול (המשולב על הלוח) שהתחילו אחרי שהמחשב חזר מתיקון (החלפת ביוס). אני מתקין את הדרייברים של כרטיס הקול אבל אני לא שומע סאונד. בעצת הטכנאי אני מוריד UPDATES של MSI (שלהם לוח האם והכל) שכוללים: Realtek AC'97 Audio drivers Realtek LAN Driver Intel INF update (אציין שכבר ניסיתי לעדכן כל אחד מהם בנפרד אבל גם זה לא הצליח...) כעת אני יכול לשמוע את הסאונד של מערכת ההפעלה (התחלת עבודה, דברים נפתחים, סיום עבודה וכו') אבל אני לא מצליח לשמוע מוסיקה או לשמוע את הסאונד בסרטים (מיותר לציין שכל הקודקים מותקנים ופועלים כראוי, בדקתי עם GSPOT). לוח האם הוא Intel I865G-PE בעיות נלוות שצצו לי: הסאונד (שיש) נשמע מקוטע וקופצני, כאילו שיש בעיה בזכר…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  5. Started by edbergr,

שלום יש לי במחשב שתי מאוררים של המארז עם חיבור ישיר לספק http://www.addtronics.com/addt/images/Addtronics/FAN12BS.jpg כמו החיבור של זה יש אפשרות להנמיך את המהירות שלהם בכל צורה שהיא? כי זה ממש רועש וזה קשה חחח תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by seladlev,

שלום חברים, המפרט שלי כמו שמצויין בצד. לפעמים המחשב נתקע סתם ככה לא במאמץ בעבודה רגילה מול וורד או סתם אם אני משאיר אותו דלוק בנוסף קורס לי המוווווווון הוורד . בדקתי את כל החלקים עם תוכנות עומס והם נמצאו תקינים גם במעבדה לאחר ניתוח של שבוע אף אחד לא הצליח למצוא את הבעיה. תחילה חשבתי שזה עניין של תוכנה אבל לאחר 3 פרמוטים של בדיקות זה עדיין קורה בקשר לוורד ניסיתי להתקין 4 חבילות אופיס שונות ונאדה כלום לא עזר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בניתוח הבעיה תודה

7. Started by shemaviv,

שמעו, היום בבוקר קיבלתי כרטיס מסך מסוג hd3650 חיברתי אותו והתקנתי דרייברים, והכל היה טוב. שיחקתי לי קצת בכמה משחקים ופתאום קיבלתי מסך כחול וכתוב בו: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowi…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by soldier,

אני צריך תוכנה או פטרון אחר כדי לעשות BACKUP לכל מערכת הפעלה שלי זאת אומרת עם הWINDOWS שלי נופל אז שאני יוכל לעלות אותו בדיוק במצב שאני עשיתי לו BACKUP תודה

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  9. היה לי מעבד אמד אתלון 3500 חד ליבה 939 ועשיתי שידרוג למעבד 3800X2 ורציתי לעשות עוד שידרוג קטן למעבד אמד אופטרון 180 ומאז המחשב נכבה בדקתי טמפרטורה הכול תקין 40 מעלות הכול תקין פשוט נכבה במנוחה , משהו הזוי לגמרי - המעבד 110W יכול להיות שהגוף קירור לא מסוגל לקרר אותו אבל זה ממש מוזר בביוס זה 40 מעלות אין משהו חריג אני עוזב את המחשב לרגע הוא נכבה , החזרתי את המעבד 3800X2 והכול בסדר , חשבתי שאולי הספק כח לא עומד בעומס אבל זה לא הגיוני בגלל שהספק הוא 300W של LITEON וזה הדגם : http://microdream.co.uk/liteon-pe-6301-08ap-atx-300w-psu-power-supply.html#.UlL08L5BTcs בדקתי את הזכרונות 15 שעות רצוף הכול תקין גם אם הזכרון לא תקין המחשב לא יתכבה לגמרי , היה לי מקרה שהמחשב נתן ציפצוף א…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by dankom,

שלום. יש לי מחשב אינטל פנטיום 3.00 ghz, לוח אם 865PE Neo/ Neo-L של msi . לקחתי מאורר ninja של synche מאחי התקנתי ועשיתי אוברקלוק. לאחר שניסיתי לעבור את ה 3.50 ghz ניסיתי להמשיך לעלות (וכל זאת כשאני בודק שהטמפרטורות יציבות) ופתאום המחשב נכבה ולא נדלק יותר (כאילו מנותק מן החשמל) חשבתי שהבעיה היא הספק כוח שהוא נהרס אך לאחר שהחלפתי וניסיתי להשתמש באחד שעובד גיליתי שזו לא הבעיה.. כשאני מחבר את המחשב לחשמל הריבוע הקטן בצבע שחור שרשום עליו אינטל רותח ממש..! ולאחר כמה דקות מתחיל להיות ריח של פלסטיק שרוף.. רציתי לדעת אם הלוח אם הלך או חלק אחר.. או שזו בעיה של חיבורים (למרות שלא נראה לי) או כל בעיה אחרת.. זהו.. ותודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by mickycohen,

קניתי מחשב חדש וכמובן שהיה עליו מותקן ויסטה בגירסה מובנת יש לי כל הזמן מסך כחול של שגיאה נראה כמו שגיאת חומרה אבל אני לא בטוח אני ממש לא מרוצה מהמחשב או ממערכת ההפעלה שיש עליו איני יודע אני ממש רוצה להפוך לו את מערכת ההפעלה לXP ושאני מנסה להפוך אותה בפירמות אני מגדיר BOOT FROM CD המחשב ניגש מעתיק את הקבצים ואז בסוף שהוא צריך לגשת לפירמוט והתקנה הוא עושה לי F3 QUIT ניסיתי להחליף דיסק לחדש ועדין הוא עושה לי את זה מה עליי לעשות ? חברים אני ממש נואש ומחכה לתשובה תודה מראש לכל מי שיעזור דרך הגב בחנות אמרו לי שאי אפשר יהיה לשים עליו XP רק ויסטה כי אין דרייברים לא אכפת לי דרייברים ולא כלום אני רק רוצה XP שוב תודה מראש Micky Cohen

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by shlomoreuven,

שלום לכולם, החשד העיקרי שלי הוא ספק הכח, איך אני יכול לוודא שאכן הספק הוא שכשל?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by odedra,

שלום לכולם, יש ליimac ואני מנסה לעשות עליו duel boot באמצעות bootcamp,הבעיה שבכל פעם שאני מגיע להתקנה של הווינדאוס במסך שמבקש לבחור את השפה המקלדת והעכבר לא מגיבים,החלפתי מקלדות עכברים השתמשתי בשני cdrom חיצוניים אבל לצערי לא מצליח לי. למישהו אולי פתרון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. Started by lenap,

יש לי מחשב נייד HP dv5 והמסך נהיה לבן בזויות מסויימות. זה התחיל לפני כמה חודשים אבל לאחרונה הוא נהיה הרבה יותר רגיל וכל תזוזה קלה גורמת למסך להפוך ללבן. לפעמים לחיצה על הציר בצד שמאל עוזרת כדי לסדר את זה. הבעיה היא במגעים או במסך עצמו?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by TAMIRRR013,

בכל משחק שאני מנסה להתקין כתוב לי במהלך ההתקנה שחסר קובץ או משהו כזה. לקחתי את אותם המשחקים והתקנתי במחשב אחר ושם זה פעל. גם כשאני מנסה לחלץ קבצים יש לי שגיאה באמצע החילוץ... מה לעשות? תודה...

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. בניתי מחשב חדש וכשאני מדליק אותו אני מתחיל לראות את המסך השחור של ההתחלה ומייד לאחר מכן המסך מתחיל לרצד בשלל צבעים ואי אפשר לראות את המסך הכחול של הביוס למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by CashMAn,

שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך " ATI X1650 PRO 256 PCI-E " טוב אז ככה התקנתי את ה קאטאסלייט ולא מופיעה הטמפרטורה של הכרטיס מה אני עושה תודה לעוזרים מראש [br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 10:06:10 HELLO SOMEBoDY HELP ME PLZ

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by casio222,

שלום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל ציפצופים - ביפים קצרים בלתי פוסקים ושום דבר לא מופיע על המסך. כדי להפעיל את המחשב אני נאלץ לכבות את המתג של הספק למספר שעות ורק אז המחשב פועל, לכן כל פעם שאני סוגר את המחשב אני סוגר גם את המתג, לא הגיוני כ"כ להמשיך ככה. יש איזה פיתרון כלשהוא? לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 מעבד: Intel Pentium 4 3.00GHZ כרטיס מסך: Radeon X700 *ניסיתי בעבר לעשות RESET לביוס אך הדבר לא עזר. *שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך לא פועל כשהמחשב מצפצף. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

מאז שהתקנתי את WINDBG יש לי שלושה קבצי DUMP בסה"כ... איך המאגר הזה אמור להתעדכן.. על כל בעיה שעולה נרשם DUMP FILE נוסף...? או שאני צתריך להתקין את התוכנה מחדש או משהו בסגנון..? השאלה בעצם האם המאגר מתעדכן אונליין מה שנקרא... בזמן אמת.. והאם לאחר שאני כביכול מטפל בבעיה שעולה מהתוכנה הקובץ עדיין צריך להמשיך להופיע?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש HD חדש למחשב.פנימי, 500GB, sata2 הוא יהיה יחיד. 1. האם צריך להגדיר משהו בביוס (כדי שיזהה שזה Sata2)? 2. האם הלוח אם שלי יכול לקלוט sata2. הלוח אם שלי הוא P5s800-vm

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  21. היא חוקית(נראה לי) לא משנה הבעיה היא כזו הווינדוס כול כמה שבועות פשוט נופל יענו מאבד קבצים "נמחקים" והוא לא מצליח להעלות את עצמו וזה דורש ממני לפרמט שאלתי היא כזו יש לי שני הרדיסקים בהפרש מרחק אחד מהשני של שני הרדיסקים(לא קיימים זה המרחק) האם יכול להיות שהחום מההרדיסק למעלה גורם להרדיסק למטה לאבד מידע או שאולי זה קשור לעידכונים של מיקרוסופט תשובה כמה שיותר מהר לפני שהמחשב מתחיל לאבד לי קבצים חיונים הקטע המוזר שהוא אמבד רק קבצים בכונן C ולא בשאר הכוננים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. לפני כשעה עשיתי ריסט וניסיתי לעלות את המחשב שוב אבל ללא הצלחה, המחשב נתקע כל כמה שניות לכמה שניות זה מתחיל עוד בPOST כשרואים את 4 חלקים של הלוגו של מיקרוסופט שמה אני רואה שזה נתקע וממשיך אחרי מספר שניות וכשזה מגיע לשולחן עבודה זה עדיין נתקע ואי אפשר לעבוד ככה, ניסיתי לפרמט אבל אותו סיפור זה גם נתקע בתפריטים של הפרמוט, עכשיו אני לא חיי בסרט שהכול בסדר עם החומרה שלי, אבל אתם יכולים לעזור לי לקבוע מה תקול? אני מאמין שזה יכול להיות הספק או המעבד, לא מאמין שזה כרטיס מסך כי הוא חדש בן חודש. תודה.

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by ITSIK86,

יש לי במחשב שני כוננים,אחד צורב ואחד סתאם רגיל אז את הכונן דיסקים הרגיל המחשב פשוט לא רוצה להפעיל,הכונן גם לא מופיע במחשב שלי הלכתי להגדרות של המחשב ובאמת רשום שהכונן דיסקים בDISABLE,אז לחצתי כדי להפעיל אותו על ENABLE ורשום לי שהוינדוס לא הצליח להפעיל את הכונן למה זה ככה??

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  24. שלום, אח שלי התלונן על בעיה שהמחשב קופא לו באמצע משחק, בדקתי את זה קצת וראיתי שזה הכרטיס מסך. עכשיו, אני לא יודע ממש מה לעשות - ניקיתיאת המחשב, ניקיתי אבק וזה - הטמפ' במנוחה זאת אומרת שלא מופעל עליו משהו כבד זה 40 וזה יחסית נורמלי. עכשיו למשל שמפעילים משחק אחרי איזה 4-5 דק' הוא ישר קופא, אז בדקתי את זה וראיתי את הטמפ' של הכרטיס מסך באופן מפליא קופץ מ40 ל70 ב2 דק', 75 הוא כבר מתחיל להתקע. אחרי שאני עושה מינימייז למשחק הכבד תוך 10 שניות זה חוזר ל40 מעלות. אין לי מושג מה לעשות - יש רעיונות? אגב זה לא קרה בעבר.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by master af,

הי לא ברור לי למה, אך ברגע שאני גולש באתרים מסוימים, המעבד שלי נחנק, במנהל המשימות אני רואה את FlashPlayerPlugin 11_4_402_265.e שצורך כמעט 100% מהמעבד, האם FlushPlayer אמור להיות כל כך כבד? או שזה איזה וירוס או משהו? תודה.

• 8 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים