עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם, ברשותי כרטיס כזה שקניתי לפני מס' שנים בכ-180 שקלים. אני חושב שהוא מתחיל לזייף משום שלעיתים ההתקנים המחוברים אליו לא מזוהים במערכת, או מזוהים ונתקעים מדי פעם. רציתי לשאול האם יש לזה פתרון כלשהו? אם לא, האם ידוע לכם על כרטיס דומה או התקן דומה שיתן לי לחבר אליו 4 התקני IDE ולא יעשה בעיות לטווח הארוך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  2. היי, אתמול בלילה הלכתי לישון וכרגיל השארתי את המחשב דולק,כשהתעוררתי בבוקר ,המחשב היה כבוי, חשבתי שאולי היתה הפסקת חשמל בלילה ואולי זו הסיבה. בכל מקרה כשהדלקתי ראיתי רק קוים שחורים ולבנים כמו מעבר חציה. מישהו יודע את הסיבה לכך

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  3. שלום. ישבתי על המחשב בלילה. הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים. עד שפתאום כבה. הדלקתי. לא קורה כלום. עלה תפריט (כנראה של HP) שמאפשר לעשות דיאגנוסטיקה. עשיתי. תוצאה: "לא נמצא כונן קשיח". ההארדיסק מת. מה עלי לעשות כעת? האם יש לי סיכוי להציל משהו?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by danezeq,

מישהו/י יכול/ה להמליץ על אתר אמין וזול יחסית להזמנת חומרה שהמשלוח מגיעים באופן נח ומהיר? כלומר, לא עלי אקספרס או איביי, ולא דואר ישראל משהו שמקביל לIHERB ששולחים תוך שבוע, רק למחשבים. תודה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  5. לפני כשעה עשיתי ריסט וניסיתי לעלות את המחשב שוב אבל ללא הצלחה, המחשב נתקע כל כמה שניות לכמה שניות זה מתחיל עוד בPOST כשרואים את 4 חלקים של הלוגו של מיקרוסופט שמה אני רואה שזה נתקע וממשיך אחרי מספר שניות וכשזה מגיע לשולחן עבודה זה עדיין נתקע ואי אפשר לעבוד ככה, ניסיתי לפרמט אבל אותו סיפור זה גם נתקע בתפריטים של הפרמוט, עכשיו אני לא חיי בסרט שהכול בסדר עם החומרה שלי, אבל אתם יכולים לעזור לי לקבוע מה תקול? אני מאמין שזה יכול להיות הספק או המעבד, לא מאמין שזה כרטיס מסך כי הוא חדש בן חודש. תודה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by qpalzm,

אחרי שעדכנתי ל-SP2 שמתי לב שהדפדפן מאפשר להתקין תוכנה בשם activeX. ניסיתי להתקין את התוכנה וברגע שלחצתי OK קיבלתי ריסטארט לפנים, כאילו מישהו לחץ על RESET. המחשב עלה מחדש, התחברתי לאינטרנט, ניסיתי שוב להתקין את activeX - ושוב חטפתי ריסטארט! הערה: הפיירוול עובד והאנטי-וירוס מעודכן. מישהו יכול להסביר את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by 51zone,

הדרייבר שהורדתי לכרטיס מסך RADEON 9600SE מהאתר של ATI דרש תוכנת .NET framework 2.0 בשביל לפעול. הורדתי את התוכנה הזו, התקנתי, לאחר מכן התקנתי את הדרייבר ובעיקרון הוא עובד טוב. אבל המסך שלי נורא כהה ואני רוצה להבהיר אותו דרך הקונטרול סנטר, שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה לי השגיאה הבאה: 1. מה זה אומר? 2. איך פותרים את הבעיה? 3. זה מופיע לי גם כשהמחשב מופעל והווינדוס נטען, וגם שאני מנסה להפעיל את הCCC.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

הבעיה היא כזאת, הביצועים של הכרטיס יורדים לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק, זאת אומרת שאם אני עושה ריסטרט אז הכל בסדר ואז כמה זמן אחרי שהמחשב נשאר דולק הביצועים יורדים ובמקום לקבל בערך 18000 ב3DMARK VANTAGE אני מקבל בסביבות 9000. אם אני עושה ריסטרט אז הכל מסתדר בחזרה ואז שוב זה קורה. יש לי Radeon 5870.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  9. עזרה דחופה בבקשה!! יש לי על הכרטיס זיכרון תמונות חשובות לעבודה ואני לא יכולה לגשת אליהן.. כשהכנסתי את הכרטיס זיכרון למחשב נלחץ לי בטעות "תיקון דיסק" ועכשיו הוא לא מזהה אחת מהתיקיות שבתוכה התמונות (DCIM). כשאני לוחצת על "מאפיינים" אז אני רואה ששמור עליו 12.5 GB אבל אני לא יכולה לקשת. (התיקייה נראית כקובץ לא מזוהה). מישהו יכול לעזור???

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  10. אלהן, שעות אני סורק את הרשת ולא מצאתי שום בעיה דומה לשלי, ברשותי Xtreamer ultimate (inter Atom 1.8) מריץ ווינדוס 7 הבעיה היא שחייב להיום מחובר מסך לחיבור ה DVI ושהמסך יהיה חובר לחשמל, אחרת המחשב לא נדלק, בנסוף, המחשב נכבה כאשר מנתקים את המסך או את שקע החשמל של המסך!! מישהו מכיר? אולי יודע מה הפתרון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  11. דגם הלוח שלי הוא p5gc-mx/1333 ולא מזמן הכנסתי מעבד e5300 דואל כור ומאז המחשב אומר לי cpu לא ידוע לחץ f1 כדי להמשיך ואני יודע שאני צריך לעדכן את הביוס אז יש לי את התוכנה asus update והורדתי מהאתר של אסוס את הגירסה האחרונה של הביוס ושאני בא לעדכן דרך התוכנה אז זה אומר לי שהקובץ ביוס שאני מנסה לעדכן לא תואם לביוס הנוכחי לכן אני לא יכול לעדכן! ואני יודע שזה הגירסה המתאימה כי אין עוד משו באתר של אסוס חוץ ממה שהורדתי ואני על ווינדוס 7 ככה שאני לא יודע איך לעדכן מהדוס (אם אפשר) אני חייב עזרה דחוף תודה!!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by tal5870,

שלום לכולם! ברשותי מחשב המפרט : ספק -500W גנרי מעבד e2140 כרטיס מסך:hd 4650 זיכרון: 4 gb לוח אם :p5qp-am השאלה האם זה מסוכן להישאר אם הספק גנרי ? ואם כן זה בסדר שאני יוציא את הכרטיס מסך וישאר עם המאיץ גרפי (הוא על הלוח אם) מצפה לתשובה מיקצועית

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by avigdo,

שלום, הביוס מזהה את הצורב אך הXP לא מזהה אותו. הHD הוא SATA. הצורב IDE לבדו מוגדר כמאסטר. חבר ניקה לי את המאוורים ופירק לשם כך את הכונן. יתכן שנגע לי בלוח האם: גיגהבייט GA-EP43-DS3. החלפתי כונן אופטי אך אותם תסמינים: הביוס מכיר אותו , מע' ההפעלה לא מכירה. החלפתי אותו בכHD אחר והוא פועל רגיל, מה שמראה שהכבלים והחיבורים תקינים יש למישהו עצה מה לבדוק? איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. Started by Yosi199,

מנהל ההתקנים מזהה אותם. הביוס מזהה אותם. אבל כשמחברים משהו הוא לא מזהה את הרכיב. ניסיתי כל מיני רכיבים שאני יודע שעובדים. מה נראה לכם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  15. Started by goldzvi,

בהפעלת המחשב הנני מקבל הודעה על שגיאת מערכת "sdtray.exe לא נמצאה נקודת כניסה". מה זה ואיך מתקנים? תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by motorola,

טוב ככה זה המפרט.. מפרט.. מעבד e2180 לוח asus p5gc - 1333mhz זכרונות 2 גיגה הארדיסק סמסונג 160 גיגה זהו כעקרון המחשב קורס מלא פעמים מסך כחול.. ניתחתי קבצי mindump רובם מעידים על כל שהביעיה היא ב-win32k.sys ז"א בעיה בדרייברים. לאחר בדיקה אין בעיות טמפ'.. ככה שהבעיה היא בדרייברים ניסיתי להחליף הכל אבל הוא עדיין קורס.. לא יודע מה לעשות =\ עזרה ???

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  17. הבעיה: לפני שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה וכתוב בחלון כחול של הווינדוס "xmnt2002 not found" מה זה ואיך אפשר לפתור את זה? מצאתי כל מני דברים שאמורים לעזור בפורמים מחול אבל לא הבנתי מהם כלום... והשאלה: אם אני מתקין משחק של DX10 על ווינדוס XP שבXP זה מקסימום DX9.0C אז זאת אומרת שאני לא מנצל את ה DX10? שאני משחק רגיל על DX9 ? ועוד שאלה קטנה, קצת לא קשורה, מה פחות מכביד על המחשב וויסטה BASIC או HOME?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  18. שלום לכולם, המפרט הוא כזה: 2.4C, ABIT IC7, 512 DDR זה מה שחשוב פחות או יותר... XP PRO SP1 מעודכן והכל טוב ויפה, היה ג'יפה 4 של לידטק, המטרה הייתה להתקדם ולכן רכשתי לי ATI Radeon 9600 XT, הסרתי את הדרייברים כמו שצריך והלכתי לפי הספר, ברגע שהדרייבר הותקן ולאחר איתחול המחשב - הכל התחרפן: האניטי וירוס דיסאייבלד, הודעות שגיאה של ווינדווס כמו einhelp.xex error וכל מיני אחרים ואחרי חצי דקה המחשב מכבה את עצמו ונדלק לבד. ממש משולש ברמודה. חיפשתי דרייברים באתר של ATI - זה בדיוק מה שיש לי בדיסק, עדכנתי ביוס - שומדבר. ישבתי עם אחד ש"מבין" על הרג'סטרי ומחקנו כל מה שקשור לנוידיה... לא הולך... אמרו לי ש XP לא אוהב שינויים בחומרה וכשמחליפים בין כרטיס של נוידיה לATI יש שאריות של דרייברים …

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by thedarkman,

לפני 9 חודשים בערך קניתי מחשב ואז שמתי אותו על מעמד כזה עם גלגלים ואז הוא נפל על הרצפה ומאז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות שקניתי מהם את המחשב ואז החלפנו את המאוורר לכרטיס מסך ולאחר מכן אחרי כמה ימים זה עדין הפריע לי אז ניסינו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך ואז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות ומאז שהחלפתי את כל החלקים האלה יש לי הרבה בעיות עם המחשב לפעמים הוא מתחיל לעשות מן צפצוף כזה קבוע ולפעמים זה מפסיק ואז מתחיל עוד פעם כל פעם בזמן אחר. יש לי קצת לאגים במשחקים יש לי תקיעות גראפיקה ירדה. מה הבעיה של המחשב? איך אני מסדר את הבעיה? תודה לעוזרים

20. Started by moti30,

שלום מישהו אולי יודע איך ניתן לנעול תוסף של כרום כך שלא יהיה ניתן להסיר אותו או לכבות אותו? אלא ע"י סיסמה וכדו'. אותו דבר אם יש אפשרות בדפדפן אדג'. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  21. Started by gildoron,

שלום יש לי מחשב נייד סוג toshiba satellite A10 שקיבלתי אחרי פירמוט. קיבלתי אותו ללא הדיסקים המגיעים עם המחשב ויש לי הרבה רכיבי חומרה המסומנים בסימני שאלה ב-device manger כגון: base system device ethernet controler pci modem ועוד... האם יש איזה אפשרות להוריד את הדיסק המלא לביצוע recover ולהתקנת כל החומרה? אם לא, איפה אני מוצא את הdriver לכל אחד ואחד ? בתודה מראש, גיל.

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  22. אהלן יש לי מחשב בבית פנטיום 4 בן 4 שנים. באיזשהו שלב לפני שבועיים מערכת ההפעלה הפסיקה לעלות. שום דבר לא עזר. התקנתי היום Windows XP Pro מחדש וההתקנה הלכה חלק, התקנתי עדכונים לווינדוס והכל, עשיתי הפעלה מחדש, ושוב בדיוק אותה הבעיה ממקודם. עולה מסך הבוט של המחשב ואח"כ ההודעה על הפנטיום 4 ואז קו קטן בצד שמאל למעלה שמהבהב. מערכת ההפעלה לא עולה יותר. האם זה אומר שזהו סופו של המחשב?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by בודיגו,

יש לי כרטיס רשת לא יודע מה השם שלו אבל במנהל התקנים הוא מופיע כ - ethernet controller ואני צריך דרייבר שלו יש לי את הדיסקט אבל הוא הרוס ככה שזה לא עוזר לי בבקשה חברים זה דחוף

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by yanhak,

בוקר טוב בוקר טוב לפני כחודש עשיתי UPGRADE לויסטה. אתמול החלטתי לעדכן את כל הדריברים וכעת כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "error loading ctmbha.dll the specified module could not be found" מפורומים שונים התברר שיש חוסר תאימות בין ה SOUND BLASTER של CREATIVE למחשב של DELL (או משהו כזה). אכן, המדיה דירקט לא עובד אבל הכל כן. בכל אופן לא באתר של קריאטיב ולא של דל יש פיתרון. מישהו יודע לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by xytkhi,

היי יש לי בעיה מוזרה במחשב מותקנים 4 hdd כולם sata ואחד ide כאשר מחבר את כולם לחשמל ולכבל נתונים, המחשב איננו מזהה את כונן ה ide ואף המעבד מראה מאמץ יתר. אך, כאשר מתנתק את כבל החשמל מה dvd אז המחשב מזהה את כונן ה ide בדקתי הגדרות בלוח אם, בדקתי חיבורים, ניקיתי אבק. בקיצור, ה dvd ו הide לא " אוהבים" לעבוד יחדיו. המחשב הוא : asus p5q pro כוננים : 1 סיגייט , 2 wd וה ide של סמסונג. כונן dvd זכרון 4gb ספק די מעאפן ג'נרי g-pro p-4 500w מערכת הפעלה : win7 ubuntu 11.4 היכן הבעיה כיצד לפתור אותה? אולי בגלל שה dvd והן כונן הסמסונג הם בחיבור ide זה מהווה את הבעיה? תודה למי שמסייע בנידון.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים