תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש (או היה :'() לי מחשב נייד ze4800 HP pavilion ונשפכו עליו די הרבה מים... שמתי לא שהוא ספוג במים רק כמה שעות אחרי שזה קרה, פירקתי את הבטרייה, הכונן הקשיח והזיכרון, על כולם היה מים, וייבשתי עם מייבש שיער אותם ואת שאר המחשב. אחרי כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב מהבטרייה ובלי הבטרייה מהחשמל ולמרבה ההפתעה...הוא לא עבד . עכשיו את המחשב הביא לי דוד מאמריקה לפני איזה שנה וחצי, אני לא ממש יודע אם יש לי אחריות (בארץ?) ואם בכלל אני יכול לסמוך על HP (שמעתי שהשירות שלהם לא משהו) אז אני לא יודע אם לפנות לסתם טכנאי או ל HP, או אולי אם איכשהו בנס המחשב לא נפגע, אולי הוא לא פועל בגלל שפירקתי אותו ויש דרך לגרום לו לעבוד ? אשמח לייעוץ/עזרה, תודה!
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ההרדיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים לאחרונה והוא נתקע ומפעיל את עצמו מחדש בפתאומיות ותוך כדי כך גם עושה את הרעשים המוכרים לטכנאי ההרדיסק הוא IDE בן 5 - 6 שנים ככה מחובר לספק כוח של 480W ולמחשב בן 7 שנים בערך, עכשיו, אם ההרדיסק הולך אני בבעיה גדולה כי היום כבר לא מוכרים IDE ואם כן הוא בטח ממש יקר (ראיתי חצי טרה ב 500 שקל אין עוד אופציות) ואין לי שקל להשקיע ולקנות למחשב כרטיס PCI -> SATA2 זה גם הוצאה של 200 שקל על הכרטיס לא כולל את ההרדיסק עצמו שזה עוד 200 שקל ככה מה גם שזה מחשב חלש עם מעבד חלש אז לא שווה כל ההשקעה, אז כל מה שנותר לפני שההרדיסק מת זה להציל אותו! אש עשיתי איחוי לדיסק (בעזרת הכלים שיש ב WINDOWS XP PRO) וגם סריקה ותיקון לסקטורים פגומים ולמרות הכל ההרדיסק ע…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי זכרונות חדשים והם עבדו טיפה לאט וגם היו איתם כמה בעיות, אז הלכתי לBIOS ועשיתי LOAD HIGH PERFORMANCE DEFAULTS, אח"כ גם נכנסתי לAGP APERTURE SIZE ושיניתי ל128 כי ראיתי שיש לי רק 64 וידעתי שצריך 128. אז הדלקתי את המחשב וזה נתן לי אחרי מסך פתיחה של הלוח אם ו2 צפצופים הודעה כזו: Boot Failiure Please insert boot diskette in drive A: אז חזרתי לביוס ועשיתי LOAD BIOS DEFAULTS-SAFE ועדיין יש את אותה הבעיה. אז עכשיו המחשב לא עולה בברירת מחדל של הלוח אם יכול להיות שהוא לא מזהה את ההארד דיסק? כי לא ראיתי שום הגדרה בביוס שמרמזת על כך הוא מזהה אותו.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי בעיה עם המתח של ה-3.3V בלוח האם ואני לא יודע מה לעשות יש לי לוח אם של ASUS P4T533-C ספק כוח 400W שבא עם המארז של simbadda C650 ומעבד של Intel Northwood 2.0Ghz הוספתי תמונה של הבעיה, אין לי מושג לאיזה נזק זה גורם ולמה זה ככה זקוק לעזרה קשות :-[ הינה התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
במחשב שהמפרט שלו:I5 750, HD5850,4GB RAM. שאני גולש באינטרנט המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאתחול. זה קרה 3 פעמים היום ועכשיו הוא נתקע ישר בהפעלה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 של גיפורס WIN7 אולטמייט ,ובחצי שנה האחרונה יש לי קריסות במסך והוא מציג לי את ההודעה שבתמונה עשיתי עדכונים מאז ומתמיד וניתקתי אותו מהמקום והחזרתי וניקיתי את האיזור אבל שום דבר לא עוזר ,בדקתי בגוגל על הבעיה אבל לא מצאתי פתרון אפשרי וגם מה שמצאתי אפשרי בדקתי אבל לא עזר ,אני מודה לכם מראש על העזרה ומקווה למצוא את הפתרון במהרה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב שתי מאוררים של המארז עם חיבור ישיר לספק http://www.addtronics.com/addt/images/Addtronics/FAN12BS.jpg כמו החיבור של זה יש אפשרות להנמיך את המהירות שלהם בכל צורה שהיא? כי זה ממש רועש וזה קשה חחח תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo T60 ורציתי לדעת האם וכיצד אני יכול לשעבד את המסך שלו לצורת תצוגת מסך שני למשחק שרץ ב PC שלי. יש לי כרטיס מסך חזק עם שתי יציאות DVI. תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר מדידה בלייזר, שניתן לחבר למחשב באמצעות bluetooth. המכשיר עבר לאחרונה איתחול, ומאז אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. ניסיתי לחבר את המכשיר למספר מחשבים, והתוצאות הן שלמחשבים שהמכשיר מעולם לא היה מחובר בעבר אני יכול להתחבר ללא בעיות, אך למחשב שמכשיר המדידה כבר היה מחובר, אני לא מצליח להתחבר עכשיו. יש לי windows 7, וכשאני מנסה להוסיף את מכשיר הbluetooth, באמצעות add device, אני בוחר את המכשיר, לוחץ על create pairing code for me, ובמקום להציג לי את הסיסמא, ולתת לי להזין אותה לתוך המכשיר, הסיסמא מופיעה לי לחצי שניה על המסך, ואז נעלמת ומופיעה הודעת שגיאה שכותרתה: "adding this device failed because of an authentication error". כבר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מרגיש מבולבל , אני לא יודע איך להתקין DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל . 2- אני רוצה להמיר את הפורמט של הDVD לפורמט רגיל שאני יוכל לראות במכשיר הDVD שיושב בסלון לא קרובה למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה המתח עבודה הרגיל של המעבד הזה? באוורסט הוא מראה לי 1.6V במנוחה אבל בנתונים על המעבד כתוב שזה אמור להיות על 1.5V ומה הקריאה שהוא אמור להראות על הסל"ד של המאוורר? הוא מראה לי 2596 סל"ד ולפעמים משתנה בקפיצה ישירות ל-2637. במאמץ עבודה הטמפ' עלתה עד ל-80 מעלות, המתח עלה בהדרגה ל-1.66V והסל"ד לפעמים ירד ולפעמים עלה אבל לא עבר את הערך 2637. זה נורמלי? ב-easy tune 5 הוא מראה 1.52V אני כבר מיואש... כי טמפ' הוא לא מראה שם..
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בכל משחק שאני מנסה להתקין כתוב לי במהלך ההתקנה שחסר קובץ או משהו כזה. לקחתי את אותם המשחקים והתקנתי במחשב אחר ושם זה פעל. גם כשאני מנסה לחלץ קבצים יש לי שגיאה באמצע החילוץ... מה לעשות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום הכנסתי כמה שירים לתוך תיקיה ושיניתי להם את השמות ושניסיתי לסדר את השירים לפי מספר רצועה אחרי ששיניתי את השמות המחשב סידר לי את זה לפי השמות ולא לפי המספר רצועה,איך אני מסדר שזה יהיה לפי מספר רצועה ולא לפי השם של השיר כי ניסיתי כמה פעמים לסדר ולא הצלחתי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
היי, לאחרונה החלטתי ללכת על מחשב חדש למטרות גיימינג. במהלך השבועות האחרונים התחלתי לקרוא וללמוד המון על הנושא, ולבסוף החלטתי להזמין את החלקים ולהרכיב את הכל בעצמי, כמעין אתגר.. זה המפרט שבחרתי לי: Intel Sandy Bridge Core i7 2700K NZXT Source 210 Elite USB3 Black Seasonic S12II-620 620W CPU SCYTHE MUGEN 3 Heat Pipe msi Z77A g45 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9SAPPHIRE HD 7850 2GB (OC EDITION) GDDR5 256Bit Dual Fan Crucial M4 128GB SSD Dell U2412M סיימתי היום להרכיב הכל. חיברתי את המסך עם כבל אחד לכניסת DVI של הכרטיס מסך. חיברתי כבל שני מהמסך עם יציאת USB לIO בגב המחשב (בהתאם להוראות המסך - DELL U2412M). חיברתי את הספק והמסך לחשמל. כעת אני מד…
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מותקן חלונות 10 בעברית עם ערכת שפה בעברית מלאה הבעיה כשעושים חיפוש מילה בעברית מקבלים רשימה של תוצאות עם ריבועים במקום טקסט, התקיה עצמה מחוץ לתוצאות בעברית בלי בעיה איך פותרים את הבעיה הזו? אני מצרף צילום מסך
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך ריידון X600 עד לאחחרונה הTV OUT עבד מצוין, פתאום הכרטיס מסך בתצוגות לא מזהה לי את הטלוויזיה. החלפתי כבלים, בדקתי אלפי פעמים שמחוברים טוב, התקנתי דרייברים, כלום.. לא יודע למה פתאום זה לא עובד אפילו פירמטתי גם לא עזר.. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מפרט: מעבד-i5 2500 כרטיס מסך-GTX 570 לוח אם-GIGABYTE GA-PA65 זיכרון -8 ג'יג'ה כל פעם שאני מפעיל משחק כבד המחשב נתקע על מסך שחור והסאונד נתקע וצריך לעשות ריסטרט ! יש בעייה בקירור? כי בדרייברים אין בעיה אשמח אם תגידו לי מה לעשות יש לי את המחשב 4 חודשים ומוזר לי שזה קורה ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד? הנה תמונה של טמפרטורות המחשב בזמן משחק: http://www.fastup.co.il/v.php?file=7386442.png
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה מערכת ההפעלה שלי קורסת מדי פעם, כאשר אני מעמיס על המחשב. הקריסה מתבצעת לאחר שאני שומע רעש של "הדלקה וכיבוי" מתוך המארז. כדוגמה, היום הרצתי אימיול, מדיה פלייר וFootball manager 2006, שמעתי את אותו הרעש, ומאותו הרגע בחלוף 3-4 שניות קפא המסך. כמובן שלא מדובר בבעיית תוכנה. למרות זאת, ניסיתי להריץ איחוי, וזה כמובן לא עזר. לפעמים, אחרי שקוראת התקלה אני בכלל לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון ששוב אני שומע את הרעשים. בדקתי את טמפ' המעבד, והיא לא עוברת את ה80 מעלות בעומס. כבר הגעתי לטמפ' גבוהה יותר בקיץ שעבר ולא היו בעיות בכלל. מדובר בפנטיום 4 1400, עם 256 RDRAM. קצת מוזר לי המקרה הזה, מכיוון שמעולם לא הייתה בעיה כזאת, וגם אם כן תמיד ידעתי מה המקור ומה הפתרון. גם…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הקדמה: כמובן שלא חייבים לענות על כל השאלות, כל עזרה תבוא בברכה. 1: נמאס לי! למה יש דברים שכל פעם עולים לי עם המחשב ? ) יש דרך לגרום להן לא לחזור לתמיד? (הלכתי ל MSCONFIG או ל STARTUP(שהפך למיותר) והסרתי כל פעם תוכנות כמו LEXMARK ALL IN ONE, QUICKTIME, REAL PLAYER וכל פעם הן מצליחות לחזור. ניסיתי להגדיר בתוכן שלא יעלו עם הWINDOWS אבל לשווא, כל פעם שאני מפעיל אחת מהן אז היא חוזרת לרשימה. ה LEXMARK עולה תמיד בלי קשר לכלום 2: FIREFOX2- למה באתרי אינטרנט יש לי סמן הכתיבה מהבהב כאילו שזה מסמך WORD? מעצבן. 3:IE - מכירים את זה שבשביל ללחוץ על ישום JAVA אז קודם כל צריך ללחוץ פעם אחת בשביל לעשות לו ACTIVATE ורק אחרי זה אפשר ללחוץ עליו ולהפעיל אותו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מדר…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי "ערכה" של "Microsoft Wireless Optical Desktop" ויש לי בעיות קטנות עם העכבר, גם במשחקים וגם סתם בעבודה בווינדוס, יש לי המון עיכובים עם העכבר והוא כל דקה שתיים נתקע לכמה שניות. ראיתי בהודעות קודמות שצריך לדאוג שלא יהיו הפרעות ביין הקולט לעכבר, ולמרות שאיין כלום באמצע עדיין יש לי את ההפרעות. רציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לעשות לפני ששולחים את הערכה לחנות, ומגיעים למצב שהמחשב מנוטרל לשבועיים? האם אתם ממליצים להישתמש בפד או לא?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
זה התחיל לי לפני כמה ימים... המחשב לא עולה ועושה צפצוף ארוך כזה שאני מדליק אותו (בד"כ הוא עושה צפצוף קטן) הוא נתקע כל 5 דקות וצריך להפעיל מחדש (גם כשאני לא מעמיס עליו) מה לעשות?? אני משתגע!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צרבתי דיסק של וינדוס 7 כדי לפרמט את המחשב הנייח שלי והוא כל הזמן נשאר תקוע במצב שבתמונה המצורפת.. חשבתי בהתחלה שהדיסק לא נצרב כמו שצריך אז צרבתי עוד אחד והוא נתקע באותו מצב בדיוק, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הדיסק על המחשב הנייד שלי והוא עבד, הוא פתח את ההתקנה של הוינדוס כמו שצריך בלי בעיות. אני כבר אובד עצות, כל עצה תתקבל בברכה. בתודה, אביאל.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-