עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zini1,

לאחרונה התקנתי ויינדוס אקס.פי במחשב p3 500Mhz 192mb הווינדוס עולה ללא בעיות השימוש הוא בעיקר לאנטרנט יש לי כרטיס קול קריאטיב לייב וליו הווינדוס מזהה אותו וגם מתקין את הדרייברים אבל משום מה הרמקולים לא פועלים. בווינדוס 98 שהיה לפני השידרוג הרמקולים פעלו כשורה. הורדתי דרייברים חדשים אבל במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שהוא מזהה את הכרטיס קול. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by srolik,

התקנתי שוב את מערכת ההפעלה WINME על המחשב הדיי ישן עם לוח של ASUS TUSI-M וכרטיס מסך משולב , אך אני רואה תצוגה של 16 צבעים בלבד , אין לי את הדריבירים המקרויים אז הורדתי מהאתר של ASUS וגם זה לא עזר עדיין אני רואה רק 16 צבעים , יש למישהו פתרונות או מאיפה אני יכול להוריד דריברים לכרטיס מסך המשולב הזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. Started by thehawk,

שלום לכולם. אני לא עצלן ולפני שכתבתי את ההודעה חיפשתי אם היו בעיות כמו שלי אך לא הצלחתי לאתר מתוך ההודעות הנושאות את המילה USB. שאלתי היא כזו: כבר הרבה זמן שיציאות ה-USB שלי לא עובדות. ניסיתי לפרמט אמרו לי לבדוק ב BIOS וגם שם לאחר 37 חיפושים לא מצאתי אפילו DISABLED אחד שקשור לבעיה. עלי לציין כי הבעיה החלה פתאום וללא כל סיבה. (ניסיתי אף לעכן גירסה של לוח-אם אך זה לא עזר או שלא עידכנתי את הנכונה.. ) בבקשה אתם חייבים לעזור לי!! (נ.ב. יש לי פנטיום III 800 לוח: VIA VT82C693A Apollo Pro133) תודה רבה מראש!!! ברצוני לציין (פרט באמת שולי) שבעקבות גלישה באתר הזה עשיתי מודינג למחשב שלי - תודה!!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  5. יש לי MS SideWinder GamePad. בלוח הקודם שלי (Epox 8RDA) הוא עבד בלי בעיה. בלוח הנוכחי (GA 7N400-L) הוא לא מזוהה. (או אולי בעצם כן?) הנורה של הג'וסטיק דולקת, אבל הוא לא מגיב במשחקים. ניתן לראות במסך של ה-Game Controler שמצורף. הוא כביכול לא מחובר או לא מותקן. אגב הג'וסטיק שלי הוא לא 3D Pro אלא פשוט. שאני מסיר ומנסה להתקין את ה-MS SideWinder GamePad שמופיע ברשימה - הוא לא נותן לי! (בלוח הקודם זה עבד בלי בעיה). מה עושים?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by razcoren666,

שלום לכולם! קניתי "ערכה" של "Microsoft Wireless Optical Desktop" ויש לי בעיות קטנות עם העכבר, גם במשחקים וגם סתם בעבודה בווינדוס, יש לי המון עיכובים עם העכבר והוא כל דקה שתיים נתקע לכמה שניות. ראיתי בהודעות קודמות שצריך לדאוג שלא יהיו הפרעות ביין הקולט לעכבר, ולמרות שאיין כלום באמצע עדיין יש לי את ההפרעות. רציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לעשות לפני ששולחים את הערכה לחנות, ומגיעים למצב שהמחשב מנוטרל לשבועיים? האם אתם ממליצים להישתמש בפד או לא?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by Thunder-Head,

driver_irql_not_less_or_equal מופיע כל כמה זמן במסך כחול. הבעיה היא שיש לי 2 התקני IDE Channel שלא מזוהים ואני לא מצליח למצוא להם את הדרייברים.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by שמנואל,

אהלן. בלוח שבו כרטיס קול און-בורד , לאן אני מחבר את כבל הסאונד שיוצא מהסידירום ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by qpalzm,

אחרי שעדכנתי ל-SP2 שמתי לב שהדפדפן מאפשר להתקין תוכנה בשם activeX. ניסיתי להתקין את התוכנה וברגע שלחצתי OK קיבלתי ריסטארט לפנים, כאילו מישהו לחץ על RESET. המחשב עלה מחדש, התחברתי לאינטרנט, ניסיתי שוב להתקין את activeX - ושוב חטפתי ריסטארט! הערה: הפיירוול עובד והאנטי-וירוס מעודכן. מישהו יכול להסביר את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by OR007,

תיקון קטן: בביוס רשום לי X2 MODE : ENABLED אני יכול לשנות את זה רק לדיסאייבל. זאת אומרת שהלוח שלי לא תומך ב-X4 ? אם יש לי כרטיס X4 אז זה משפיע ? ואם אני יעשה עדכון ביוס זה יכול לשנות את זה ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by Intelee1,

שלום לכולכם! בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה ל-HARD DISK שלי! אתאר לכם את התמונה: אני מוריד בעזרת E-MULE ו-LEECH סרטים וכל מיני קבצים , ההורדה היא בו זמנית וכמטבן אני עושה עוד משהו או שצורב דיסק או הופך קובץ של AVI ל-MPEG. אחרי יום יומיים של עבודה כזאת הHD שלי מהתחל את עצמו ומפסיק לעבוד נותן שגיעה כזאת!: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ולא יודע למה הHD שלי לא מזדהה על ידי המירכת??? מה עלי לע :-[שות !!!! :AR15: תודה רבה לכל אחד שעונה, Intelee1! P.S.: תגידו לי גם בבקשה מי שיודע אונתקל בבעיה שכזאת: PX-M04: HOOKING BOOT****** INTERRUPT עוד משהו H18 ....????? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  12. Started by ETB,

בתפריט של הדריבר של הכרטיס יש סימני שאלה במקום פונטים בעברית. יש לי WINXP באנגלית. איך אני מסדר את הדפק הזה???????????????????????????

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  13. Started by game kILLer,

הסיפור הוא כזה הייתה לבת דודה שלי הפסקת חשמל ו"נדפק" לה המחשב יש לה ATHALON 1200 לוח של גיגהבייט המבוססKM133 אני פירמתתי את המחשב אני בא להתקין את WIN98 נכנס לחלון הכחול של ההתקנה הוא מתחיל לחשב זמן ריצה וכשהו מגיע ל100 אז הוא מוציא קישקוש בשחור על המסך... במרכז ושה בצבעים שחור ולבן כמו של הדוס... איך אני יכול לתקן את זה? 2** האם יש דרך להתקין XP על מחשב ריק?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  14. היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. שלום. ברשותי מסך MAG Innovision 786FD ואיני מצליח להתקינו כראוי בWINDOWS XP PRO הוא רושם לי שיש לי DEFAUL MONITOR ומסרב לראות את הדגם של המסך. הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של MAG , זה אמור להיות דרייבר למסכי הCRT שלהם. http://www.maginnovision.com/driver/Mag_inf.exe זה קובץ ZIP שפשוט נפתח לתיקיה לפיבחירתי.. ולא עושה כלום... ניסיתי לעשות UPDATE DRIVER בDEVICE MANAGER-->MONITOR-->PLUG AND PLAY MONITOR ובחרתי שיחפש את הדרייבר בתיקיה שאליה נפתח הקובץ שהורדתי מהאתר של MAG והוא אומר שלא מצא דרייבר מתאים שם. לי זה נראה מוזר מאוד. האם מישהו נתקל בבעיה הזו עם המסך הזה??? אשמח אם תתנו לי רעיונות... או פתרונות.. אם כבר יש כאלה. ואם יש למישהו דרייבר שבטוח עובד אני אשמח לקבל אותו…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by yvkr,

מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  18. שלום לכולם. לאחרונה תוכנות כמו ICQ או תוכנות אחרות אשר מתחברות לשרת לא מצליחות להיתחבר. ניסיתי להתקין מהתחלה אבל זה לא עזר. התקנתי מהתחלה את ה WINDOWS ובכל זאת לא עזר. מישהו יודע מה העיה ואת הפיתרון שלה? ???

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by Dmoney,

יש לי מחשב ישן....אבל ממש ישן...p1 100mhz (אני לא ידוע אם זה פנטיום בכלל) ושאני מפעיל אותו יש ציפצוף ארווך והפסקה לשניה ואז עוד צפצוף ארווך וכך הלאה... על המסך אין כלום... מזה הדבר הזה ואיך אני פותר את זה??

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by unknown,

Few days ago i have encountered some problems with my win xp pro, so i installed the home edition and for some reason games that used to work don't work on it. I get this msg that says the application is not legal on win32 or something like that. Do you have any idea what could've caused it? P.S. sorry bout writing english but appearantly this windows wont let me write in hebrew even though its a completely hebrew version.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  21. Started by Begotten,

יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ולאחרונה הוא מרעיש מאוד. אני לא יכול לדעת בוודאות שהרעש מגיע מהספק, אך כאשר פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב זה נשמע לי שהרעש מגיע מכיוון הספק. מה שמוזר זה שלא מדובר במשהו קבוע, למשל עכשיו הדלקתי את המחשב והוא לא מרעיש, אבל לפני כן הייתי צריך להדליק ולכבות אותו פעמיים שבהן הוא רעש כבר מהפעלתו. אני לא חושב שמדובר בבעיה שהספק לא מצליח להחזיק את המערכת כי כפי שכתבתי, יש לי את המחשב כבר שלוש שנים. בכ"מ הנה המפרט: מעבד intel core i-5 750 לוח אם gigabyte GA-P55M-UD2 כ.מסך Club3D ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 מארז NZXT Zero 2 ספק כוח Chieftec A-135 650W קרור המעבד CoolerMaster Hyper TX3 הבאתי את הפרטים שלדעתי עשויים להיות קשורים איכשהו לבעיה. תודה רבה…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  22. שלום חברים, יש לי לפטופ של HP מדגם: Pavilion dv6700 Notebook וכרטיס מסך מדגם: NVIDIA GeForce 8400M GS מערכת הפעלה: win7 ultimate 32 bit הלפטופ מחובר למסך LED של סוני דגם ex520 בעזרת כבל HDMI, כבר כמעט חודש כאשר עד לפני מס' ימים הכל עבד בצורה נהדרת. כמו כן הלפטופ מחובר למסך lcd בעזרת חיבור VGA פשוט (ללפטופ אין כניסת DVI), מסך ה lcd הינו המסך הראשי ואיתו משתמשים בלפטופ. כאמור עד לפני מס' ימים ניתן היה לעבור בטלוויזיה לחיבור HDMI המתאים, ובמחשב ב screen resolution לעבור למסך הטלוויזיה ואז היה ניתן לצפות בתכנים בטלוויזיה. כעת כשעושים את המעבר המסך של הטלוויזיה נשאר שחור, אפילו סאונד לא עובר. עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור ה hdmi מהטלוויזיה לממיר הוט, תקין - כלומר הכבל תקין. ה…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  23. Started by Zeev86,

אהלן. יש ברשותי Asus vivobook מחשב נייד, אשר נקנה לפני מספר חודשים באחת מחנויות בארץ. מאתמול יש לי את ההודעה הבאה: intel anti theft technology system lock due to disable timer expired רשום מתחת שכרטיס הרשת לא נמצא. כשאני מחבר אותו לכבל רשת, נעשת בדיקה שנמשכת מספר דקות, ואז שוב הודעה "רשת לא נמצאה". הבנתי שאני צריך ליצור קשר עם אינטרל. חיפשתי באתר שלהם, גם בבינלאומי וגם בישראלי, גם בגוגל, אך איני מוצא את הטלפון שלהם. אשמח להכוונה ממי שכבר נתקל בבעיה זו. תודה!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by Hemibl,

שלום, אני חייב עזרה באופן בהול. שלחתי מייל לקבוצת חברים דרך הicontact במק. ז"א העברתי את הכתובות של אנשי הקשר בקבוצה לשדה נמען במייל ושלחתי. מאז אני לא מפסיק לקבל מייל חוזר re) מכל אחד מהנמענים, עם תוכן הודעה אוטומטי דומה: Auto-generated message הודעה זו נשלחת לכולם, מספר רב של פעמים ביום, אני בטוח שעצבנתי כמה אנשים... זה באמת חופר. יש למישהו מושג איך מפסיקים את זה? תודה חמי

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by fp581,

אני מחבר את המיקרופון שלי למחשב המחשב אומר שהוא קולט אותו אבל שאני מדבר המיקרופון לא עובד (המיקרופון עובד במחשב השני שלי)

• 6 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.