עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הקדמה: כמובן שלא חייבים לענות על כל השאלות, כל עזרה תבוא בברכה. 1: נמאס לי! למה יש דברים שכל פעם עולים לי עם המחשב ? ) יש דרך לגרום להן לא לחזור לתמיד? (הלכתי ל MSCONFIG או ל STARTUP(שהפך למיותר) והסרתי כל פעם תוכנות כמו LEXMARK ALL IN ONE, QUICKTIME, REAL PLAYER וכל פעם הן מצליחות לחזור. ניסיתי להגדיר בתוכן שלא יעלו עם הWINDOWS אבל לשווא, כל פעם שאני מפעיל אחת מהן אז היא חוזרת לרשימה. ה LEXMARK עולה תמיד בלי קשר לכלום 2: FIREFOX2- למה באתרי אינטרנט יש לי סמן הכתיבה מהבהב כאילו שזה מסמך WORD? מעצבן. 3:IE - מכירים את זה שבשביל ללחוץ על ישום JAVA אז קודם כל צריך ללחוץ פעם אחת בשביל לעשות לו ACTIVATE ורק אחרי זה אפשר ללחוץ עליו ולהפעיל אותו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מדר…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Intelee1,

שלום לכולכם! בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה ל-HARD DISK שלי! אתאר לכם את התמונה: אני מוריד בעזרת E-MULE ו-LEECH סרטים וכל מיני קבצים , ההורדה היא בו זמנית וכמטבן אני עושה עוד משהו או שצורב דיסק או הופך קובץ של AVI ל-MPEG. אחרי יום יומיים של עבודה כזאת הHD שלי מהתחל את עצמו ומפסיק לעבוד נותן שגיעה כזאת!: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ולא יודע למה הHD שלי לא מזדהה על ידי המירכת??? מה עלי לע :-[שות !!!! :AR15: תודה רבה לכל אחד שעונה, Intelee1! P.S.: תגידו לי גם בבקשה מי שיודע אונתקל בבעיה שכזאת: PX-M04: HOOKING BOOT****** INTERRUPT עוד משהו H18 ....????? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. Started by Gimel,

יש לי חבר עם לוח MSI NEO 2 (intel 865PE( ומעבד 2.4G. הבעיה הראשונה היא שהמעבד מתחמם לכ-62 מעלות במאמץ (לא נורמלי לנורטווד), 43 מעלות במנוחה. הבעיה השניה היא שלפי הביוס ותוכנות ניטור שונות המתח של המעבד הוא 1.44V במקום 1.525 (מוגדר כך בביוס). המחשב עובד (לא עושה שגיאות בפריים95) אבל נתקע ועושה ריסט כל יומיים שלושה בממוצע. מה יכול להיות לא תקין?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

נתחיל במקלדת: Digital Media Pro Keyboard . כדי להפעיל את לחצני המדיה שנמצאים למעלה כגון: המסמכים שלי, התמונות שלי וכל שאר לחצני המדיה אני צריך להפעיל את התוכנה - הדרייבר של המקלדת! דבר שמעצבן נורא, האם זה חייב לקרות ככה? בקשר לעכבר: InteliMouse explorer 4.0A יש לו גלגלת רכה כזו, הסיבובים שלה חלקים כאלה.. עכשיו, צריך לסובב די הרבה כביכול, למשל להעביר נשק במשחק - צריך לסובב אותה יותר. למשל, כידוע לכם ושמגלגלים בגלגלת בדף אינטרנט כל נגיעה מורידה את הדף 3 שורות. אני חושב שבעכבר הזה כל נגיעה מוריד את הדף לפחות שורה אחת \: איך אני משנה את זה? אני יותר שלא הייתי ברור בקשר לעכבר, קשה לי להסביר את הבעיה הזו..

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  5. אהלן, אחרי המון זמן, שלבסוף השגתי את המשחק האדיר Metal Gear Solid 2: Substance (שזאת מן גרסה מורחבת לגרסה הרגילה למי שלא מכיר) נתקלתי בבעיה מאוד ממרמרת! אני לא יכול ללחוץ על יותר מ2 מקשים, משמע המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. למשל אני לוחץ על כפתור אשר מציב אותי במצב גוף ראשון על מנת לכוון עם אקדח, ועל עוד כפתור אשר מציב אותי במצב ירי (כולם לחוצים ביחד באותו הזמן) כמובן אני רוצה גם להשתמש בכפתורי החיצים על מנת לכוון את היריה ולא לירות סתם אל האויר אלא לתוך ראש האויב! אך אבוי לי המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. הבעיה מתאפיינת במוזרות רבה עוד יותר כשאני יכול ללחוץ על למעלה אבל לא על למטה (בתור המקש השלישי) הבעיה הזאת מוכרת לי מהמחשבים הישנים שכאשר לחצת על כמה מקשים בבת אחת …

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  6. Started by AnoxiA,

אוקי יש לי צורב די וי די חדש.. הנה הפרטים שלו: Field Value Optical Drive Properties Device Description HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Manufacturer Hitachi-LG Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Speed DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x Device Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/catalog/proddivergent?categoryId=CTG1000500 Firmware Download http://www.lge.com/support/software.jsp עכשיו יש מצב שהצורב די וי די לא יודע לצרוב דיסקים רגילים? כי קניתי דיססקים לצריבה רגילים והכנסתי לכונן והצורב אפילו לא מזהה וקורא אותם...הצואב גם עושה לעמים בעיות לקרוא דיסקים רגילים.. מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by Eonblueapoc,

כל פעם שהוא עושה Update מעצמו, מופיעה ההודעה הזאת של ה"אל תשלח"... וקספרסקי נשאר פתוח... זה התחיל היום בלי סיבה.

8. Started by Qtec,

היי יש ברשותי צורב של creative RW3260E 32x12x40 ומשום מה כל פעם שאני צורב CDRW אז הוא לא יכול להיקרא אח"כ. הצריבה נראית בסדר גמור אבל אחרי הצריבה הדיסק פשוט לא קריא. אלה דיסקים של פיליפס היי-ספיד שיכולים להצרב עד מהירות X12. גם כשאני צורב במהירויות יותר נמוכות זה לא עובד. הדבר המוזר הוא שהצריבה עובדת 100% על CDRW אחר שהוא X4 ועל דיסקים רגילים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  9. יש אור בספק ולוח אם וכו.... הבעיה שאין תצוגה אין ציפצופים מת... יכול להיות שזה המתח של הזיכרונות? איך אני מצליח להגיכ לביוס לפחות?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  10. במספר הימים האחרונים התחילו להופיע כל מיני היבהובים מוזרים על המסך שנראים כמו נקודות או קווים כאלה שבאים והולכים. בנוסף, לפעמים המסך נהיה שחור ואומר שאין אות ואז חוזר תוך כמה שניות. ההידרדרות האחרונה היא שלעיתים די קרובות המסך קופא, אי אפשר להמשיך, וצריך לעשות reset (קרובות מספיק בשביל שאני לא אוכל להשתמש במחשב בצורה נורמלית). יש לציין שאני רואה את הנקודות המרצדות האלה עוד כשהביוס מופעל וגם כאשר מופיע מסך הטעינה של Windows. הדבר שלדעתי גרם לזה היה שאח שלי התקין את המשחק Need For Speed World (משחק חינמי מהאתר הרשמי של EA). לא יודע איך זה קשור, אבל לפני זה לא היו בעיות בתצוגה בכלל ועכשיו אני לא יכול להשתמש במחשב הזה. לפני שהמסך התחיל לקפוא עוד הספקתי להסיר את ההתקנה של המשח…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  11. שלום וברכה לפני כשבועיים המחשב שלי (המפורט בכותרת) החליט לפתע כי חסר לו קובץ להפעלת חלונות XP. ניסיתי לתקן את הבעייה דרך אופציית הRECOVERY של דיסק ההתקנה אך זה לא עזר. לכן פירמטתי את הכונן וביצעת התקנה מחדש של מערכת ההפעלה. הערה: כאשר קיבלתי את המחשב ביצעתי פיצול לשני כוננים כך שכעת פירמטתי רק את הכונן של מערכת ההפעלה ואת הכונן הנוסף עליו היו שאר הדברים, לא פירמטתי ע"מ לשמר קבצים חשובים. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייבירים שקיבלתי עם דיסק התקנה אולם מספר דברים לא עובדים כמו שצריך: א. לחצן ההפעה החומרתית של כרטיס אינטרנט אלחוטי שבק חיים. במנהל ההתקנים כתוב שהוא עובד תקין, אולם הלחצן לא מפעיל את הכרטיס. ב. קצת פחות חשוב אבל... בעת ביצוע כיבוי הופיעו לי כל ארבע האפשריות (כו…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  12. Started by motorola,

טוב ככה זה המפרט.. מפרט.. מעבד e2180 לוח asus p5gc - 1333mhz זכרונות 2 גיגה הארדיסק סמסונג 160 גיגה זהו כעקרון המחשב קורס מלא פעמים מסך כחול.. ניתחתי קבצי mindump רובם מעידים על כל שהביעיה היא ב-win32k.sys ז"א בעיה בדרייברים. לאחר בדיקה אין בעיות טמפ'.. ככה שהבעיה היא בדרייברים ניסיתי להחליף הכל אבל הוא עדיין קורס.. לא יודע מה לעשות =\ עזרה ???

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  13. שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 AM2 3.2 GHZ ASUS M2A-MVP 2 GIGA MEM היום רכשתי עוד סטיק של 2 גיגה בדיוק אותו אחד כמו המקורי שברשותי של קינגסטון ddr2 800. לאחר התקנה הביוס מזהה מציון 4 גיגה אך שהווינדוס עולה הוא ישר מתחיל במסך כחול . לאחר מס ניסיונות והחלפות מיקום של הסטיקים שום דבר לא עזר אלא רק הרצה של הסטיק החדש לבד (שדרך אגב עובד מצוין) לאחר בחינת הסטיקים מקרוב הבחנתי שהתזמון שלהם קצת שונה: הסטיק הראשון הוא 1670391 הסטיק השני הוא 1660967 עכשיו אינני יודע איך לכוון בביוס את אותו התזמון לשני הסטיקים מבקש עזרה דחחווף תודה מראש לכל העוזרים עידן

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  14. אם כן מאיפה אני משיג את הדריבר. כמובן שהכוונה היא שאני מתקין דיסק SATA

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  15. לפני כשבוע פירקתי את הלפטופ בשביל לנקות אותו ונתקלתי בחיבור של הCD שהוא SATA בדיוק כמו של ההרד דיסק, כן זה הגיוני השאלה הנשאלת אם יש סיכוי לבטל את הCD ובמקומו להכניס הרד דיסק נוסף? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  16. כמה אמור לעלות התקנה של התוכנות האלו? לפחות בערך....

17. ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by ItayM2,

שלום פורום תמיכה טכנית! יש לי בעיה שממש מטרידה אותי, היא התחילה לפני משהו כמו חודש ועדיין אני לא מצליח לפתור אותה. בערך כמה דקות (זה משתנה בין דקה-שתיים לחצי שעה+) לאחר שאני מתחיל לשחק במשחק כלשהו (כל משחק - מCOH ועד משחקים של popcap), המחשב נתקע - המסך הופך לשחור והסאונד מתחיל לפעול בלופ, ואין ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחלק מהפעמים המחשב לא נתקע אלא המסך משחיר ואז חוזר חזרה למשחק ואני מקבל הודעה שהכרטיס הפסיק להגיב ומנהל ההתקנים הפעיל אותו מחדש. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר, לכן אני משער שהבעיה קשורה לחומרה. אני לא יודע אם זאת בעיה של הכרטיס עצמו כי ממה שקראתי קצת באינטרנט ראיתי שזאת בעיה שיש להרבה אנשים עם כרטיסים שונים (לחבר שלי יש את אותה בעיה והכרטיס שלו הוא 8600…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  19. הדגם הוא P4S533-MX אני מחפש מידע איך לחבר את המחברים הקטנים כמו HDD LED וכו'

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  20. יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 965 עם כרטיס מסך על הלוח. ישנה תופעה שמתרחשת לעיתים - כשמחסרים או מנתקים כרטיס מסך או חיבורים בפנל האחורי שנורית המתח על לוח האם (לד ירוק) מפסיקה לדלוק - מאווררים ממשיכים להסתובב או שאין תמונה במסך המחובר והמאוורים מסתובבים. תופעה מקבילה דוהמ היא שהנורית מתח עובדת ורק מפסיק אות וידאו למסך - אין תמונה פרט לכך הכל עושה רושם של עובד תקין. לפעמים זה קורה כשהמחשב כבוי - כלומר רק מתח לספק וכשמחברים רכיב חיצוני בעיקר כרטיס מסך הנורית מפסיקה - ניתוק וחיבור מחדש של כבל המתח לספק לפעמים מדליק אותה לרגע והיא מפסיקה שוב ולפעמים לא קורה כלום אלא אחרי כמה נסיונות ואז דולקת. התופעה נראית לי כמו קצר או משהו דומה אבל מצד שני אם זה קצר גם המאווררים אמורים היו …

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by Tazmany,

כל פעם שאני מעדכן את ה BIOS שלי אין לי מעבר לחלונות 10 ניסיתי גם לעדכן ל BIOS ישן יותר ולא עובד, צריך להוציא את הסוללה ואז הוא לא מזהה את הכונן NVMe ששם החלונות 10 וצריך להתקין הכל מחדש והכל נמחק לי. קרה לי כל פעם שעדכנתי BIOS לכל גירסה אפשרית. האם הלוח דפוק נקנה בKSP בתלפיות?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by mystikal,

שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי (partition magic/expert) הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עליו ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. היי לכולם. אני צריך להדפיס כמה עבודות פסיכומטרי בשביל אח שלי, אבל בזמן האחרון כמה הדפסות אחרי שהחלפנו את הדיו השחור הן בבורדו-דהוי במקום בשחור. המחסניות של הדיו השחור ושל הצבעוני ממוקמות במקומות שלהן. תמונה: http://img209.imageshack.us/img209/6277/bordohn3.png (זה לא האיכות של הסריקה, ככה פחות או יותר נראית ההדפסה במציאות) תודה רבה לעוזרים, רן

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by avivbar,

לפעמים מופיעה לי הודעה שהדיסק הקשיח מלא למרות שכמעט תמיד הוא ריק לגמרי.[ מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני נפטר מזה??? :-[

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by hachling,

בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים