עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני מחבר ספק ללוח אם ויש לי שאלה כזאת. יש את החיבור הגדול הזה סבבה הוא בפנים אבל מה קורה עם החיבור הקטן (בתומנה באדום) לארבע פינים בלוח, בספק יש רק חיבור של 8 פינים וחיבור לכרטיס מסך (חיבור אדום, כתוב עליו PCI-E), בחוברת של הספק כתוב שהשמונה פינים זה עבור מעבדים של שרתים אבל מה אני אמור לעשות, לחבר רק חצי ממנו או מה??? תודה החיבור המדובר (של השמונה פינים) בתמונה מוקף באדום. הלוח intel dh67cl (דרך אגב זה כולל B3 הלוח הזה או לא?? לא הבנתי אז) הספק enermax naxn 450 תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  2. הדלקתי את המחשב ופתאום מופיע לי disk read error לפני המסך טעינה של ויסטה אבל אם אני מריץ kubuntu למשל בLIVE אז אפשר לקרוא מהכונן קבצים

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by Might,

שלום, יש לי בעיה במחשב כבר זמן רב, בדרך כלל אני משחק קצת בחלקים מחזק ואז זה מסתדר, הפעם הבעיה קצת שונה. לאחר שאני לוחץ על לחצן ההפעלה לא נשמע צפצוף (בכלל לא) והנורה של המחשב מהבהבת. (בדרך כלל נשמע צפצוף יחיד והנורה נשארת דולקת) אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי לנקות, לחזק וכמה עצות שהציעו פה בפורום, כלום לא עזר. בבקשה עזרה :'( תודה,אלירז

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by ozba77,

יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר. בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק. רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה. בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב. התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה. יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by dor_e2,

שלום, ישלי בעיה עם המסך הכחול. הוא מזכיר ת'קובץ: nv4_disp.dll מחיפוש בפורום ראיתי שלא רק אני סובל מהבעיה הזו.. קיים פתרון? -ישלי ת'גרסה הכי עדכנית של הדריבר של nvidia 93.71 העליתי גם ת'dump למטה.. הנה המידע הטכני: http://img220.imageshack.us/my.php?image=4503ls4.png נתוני מחשב: -יש דיסק התקנה -1024 ram -Windoes Xp Pro Sp2 -NOD32 תעזרו לי! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  6. שלום. במשך החודשיים האחרונים, המחשב שלי עושה בעיות. הבעיה היא שמתי שבא לו, הוא מאתחל את עצמו, בלי שום רמז. לאחר כמה זמן שהוא עשה את זה אחד ההארדיסקים הישן שלי התחיל לעשות רעשים והבנתי שהוא התקלקל. חשבתי שזה גרם למחשב ליפול, ולמרות שהוצאתי אותו המחשב המשיך לאתחל את עצמו. היום החלטתי לפרמט, ולמרות הפירמוט הוא עדיין מאתחל את עצמו. המעבד בטמפ' נורמליות וכך גם שאר החלקים חומרה חדשה שהוספתי: מודם, כ.רשת, כרטיס טלוויזיה, זיכרונות, הארד דיסק (לא כולם במכה אחת, אלא למשך תקופה מסויימת). מה לדעתכם הבעיה? נ.ב. הכרטיס מסך בשנה האחרונה עושה לי בעיה שכשמשחקים עם החוטים מאחורי המחשב ומזיזים משו (כנראה ת'כבל של הכ.מסך) הוא תוקע את המחשב, אז אולי זה קשור.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  7. קניתי את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm חשבתי שיהיו לי מתחים יציבים אבל.... הנה הנתונים: (מתוך תוכנת הניטור של הביוס) VCore מכוון בביוס ל 1.75: בפועל נע בין1.712 ל 1.728 ל 1.744 V AGP: יציב על 1.6 V5+ : 4.972 - 4.945 V12+ : 12.220 - 12.160 - 12.099 Vio : 3.312 - 3.328 VDimm מכוון בביוס על 2.7: בפועל 2.688 V5SB: 4.921 מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? משהו לא קשורה נכון? מפרט: AMD AXP 2400+ EpoX 8K9AI KT400 512MB DDR 333 BFG OC 6800 GT Please help :'(

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by bv_beaver,

בעייה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by Oranl,

בגדול, השאלה בכותרת. מדובר במחשב עם חלונות XP, ונראה שה-File System קרס (אני מקבל Unpartitioned Space וכונן ריק מתוכן, לכאורה, במסך ההתקנה של חלונות). אני צריך לשחזר את ה-FS, העניין הוא שאין לי אפשרות להגיע למסך Command Prompt, בהליך ההתקנה הוא ישר רץ לטעינת הקבצים להתקנה. מה אפשר לעשות? הרי יש פקודה לשחזור FS..

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  10. שלום, יש לי חבר שקנה מחשב חדש לפני שבועיים, המפרט: מעבד פנטיום 2.4C לוח P4S 800 SIS 648FX של ASUS 2X256 MB זכרונות ג'נריים דיסק קשיח של WD 8GB 8MB BUFFER אז הבעייה היא כך: חבר שלי רצה להתקין שתי מערכות הפעלה,הראשונה WIN98 בערבית והשנייה XP בעברית. אחרי יום התקשרו אליו מחנות המחשבים אשר הזמין אצלם את המחשב,והודיעו לו שכרטיס הקול לא עובד עם וינדוס98 בשפה הערבית והוא חייב להתקין כרטיס קול נוסף. : החבר שלי הסכים לבקשתם ושלם 50שח עבור כרטיס קול פשוט. אחרי שקיבל את המחשב שלו,התקשר אלי על מנת לחבר לו את המודם USB של WOW. כשהגעתי אליו הביתה ,הפעלתי את המחשב,ולהפתעתי למחשב לקח כ 5 דקות שלמות לעלות אחרי מסך שחור. וכשהתקנתי את הדריוור של המודם.וכשנתבקשתי לחבר את …

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by shay1231,

יש לי כרטיס מסך שנראה לי שהוא מובנה על הלוח אם. עכשיו אני חיברתי ללוח אם כרטיס מסך מסוג GEFORCE4 (לוח אם: 745). ושאני מדליק את המחשב המסך לא עולה זאת אומרת רואים את המסך בשחור כאילו המסך לא דלוק. מישהו יודע מה הבעיה?..

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  12. המחשב מורכב מ.. amd xp 2500+ mobile epox 8rda3+ compucase 6a19 אני צריך עזרה אני עושה את זה פעם ראשונה לבד ....

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by chinchi,

שלום, מדובר במחשב של אחי. עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט. החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן: Field Value DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד. האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  14. שלום לכם ערב טוב רכשתי מחקב מבוסס i7 עם 980Ti של ג׳יגה בייט לוח אם h170 gigabyte Seasonic 660w 80 gold 250 ssd של סמסונג 2 טרה של סיגייט 16gbשל קינגסטון hyperx התקנתי עליו ווינדוס 7 הום פרימיום 64 מדיסק התקנתי את כל העדכונים חוה כולל ווינדוס המחשב עובד מצויין עד בסביבות השעה/כמה שעות ואז הוא פשוט קופא בקטע שצריך ריסטרט, בעת גלישה ולא בהכרח בעת משחק המחשב נקנה בחברה מומלצת פה בפורום לפני שלושה ימים איך אני מאבחן מה הבעיה? טמפרטורות אני די בטוח שלא כי יש קירור והמחשב נתקע בשימוש משרדי ולא במשחק תודה מראש ואחלה ערב

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by MrMale,

היי, יש לי בעיה לאחרונה במחשב שלי, כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו, אני שומע ציפצוף מתמשך מהמחשב , מהרמקול הפנימי לא מהרמקולים החיצוניים... המסך לא מראה כלום, מופיע עליו רק חלון מהבהב הודעה שאומרת שהמסך לא מחובר למחשב בעוד שהוא כן, ניסיתי להדליק את המחשב עם מסך תקין אחר והייתה לי בעיה דומה המסך לא נדלק אך המחשב נדלק והשמיע ציפצופים ממושכים (כאילו אתה מחזיק את הכפתור של הצפוף, לא מרים ולוחץ לסירוגין אם אתם מבינים אותי), ניסיתי לחבר מספר זכרונות ראם ובאף אחד מהמקרים זה לא פעל, החלפתי גם כרטיס מסך לאחד חדש יותר, ואחד שפועל אבל בכל זאת לא עבד... אני די עבוד הצעות ברגע הזה, תודה על העזרה מראש

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by rez,

קיבלתי כרטיס מחבר בשביל לעשות RAID-5 עם 4 דיסקים. בכל אופן הביוס בכרטיס לא תקין, ולא מצאתי דרך לעדכן אותו. הכרטיס מודיע על Parent ID not found בתיחול המחשב. צריבת ביוס רגילה לא עובדת אני מקבל תקלה. אם למישהו יש פיתרון אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  17. Started by de money,

כל פעם שאני מעלה את המחשב הכול בסדר עד שהחלון הזה של הברוך הבא מאז המסך נכבה לבד ,הוא לא נכבה לגמרי פשוט הוא במצב של סטנד ביי ואי אפשר לראות כלום הבעיה לא במחשב כי חיברתי אותו לטלויזיה והכול בסדר גמור אני מדבר אליכם עכשיו ממצב של safe mod שאת זה הוא כן מעלה זה מוזר מאוד רק שמעלים את הוינדוס רגיל המסך יורד לסטנד ביי האם מישהו יודע למה? ויכול לעזור לי

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  18. יש לי תקלה במחשב כאשר אני גולש באינטרנט או סתם משאיר את המחשב דלוק הוא נתקע ופותח מסך כחול ןשם רשום STOP:0x00000EA (08x89c23820,0x897b0b0,0xbacbcbc,0x00000001 והוא נותן כמה אפשרויות לעשות איכוי דיסק CHACKDISK עשיתי את שנהם וזה עדין מופיע מה לעשות?? אולי צריך להחליף איזה חלק?? תודה לעוזרים נ.ב לא עשיתי OC אחרי שרשמתי את התקלה פריקתי את כרטיס המסך והלכתי להרכיב אותו במחשב השנ והוא לא עושה ריסטים רק מלה נקודות על כול המסך הטקנתי דריברים וזה עדין עושה אבל זה לא משנה אני צריך את המחשב השני יש למישהו רעיון מה לעשות??י

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by Ice_m@n,

חברה אתם חייבים לעזור לי!! המצב פשוט נואש! קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך... והכל היה בסדר גמור עד ש... יום בהיר אחד במהלך עבודה פשוטה במסמך וורד החליט המחשב לעשות "ריסט" לעצמו וכשהוא עלה שוב הוא כתב לי : boot failture, please insert system disk כמובן שניגשתי מייד לביוס ולהפתעתי גיליתי- שהמחשב כלל לא מזהה את הדיסק הקשיח!!! (יש לי הרדדיסק של סמסונג 60 גיגה) התבעסתי ופניתי לבדוק את החיבורים, אולי משהו השתחרר, אבל לא הכל היה בסדר גמור.. חיכיתי כ-20 דק' והדלקתי שוב את המחשב... והינה- הוא שוב זיהה את ההרדיסק והכל פעל!!! אבל לרוע מזלי... לאחר כרבע שעה שוב התכבה המחשב מעצמו ושוב לא זיהה את ההרדיסק עוד 20 דק' וכך הלאה... ברצף מחזורי מעצבן ומייגע בבקשה עזרו לי!!! (אגב את ההודעה הזו…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by lenap,

יש לי מחשב נייד HP dv5 והמסך נהיה לבן בזויות מסויימות. זה התחיל לפני כמה חודשים אבל לאחרונה הוא נהיה הרבה יותר רגיל וכל תזוזה קלה גורמת למסך להפוך ללבן. לפעמים לחיצה על הציר בצד שמאל עוזרת כדי לסדר את זה. הבעיה היא במגעים או במסך עצמו?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. בזמן עבודה המחשב פשוט כבה ומסרב להידלק בדקתי שהכבל חשמל בסדר ושהשקע תקין בנוסף אין אפילו נורת חשמל בלפטופ שהבטרייה נטענת כאילו אין לו מתח בכלל (ששניה לפני שהוא כבה הייתה לו בטריה מלאה) מישהו נתקל בבעיה?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by x-pac,

יש לי בעיה כל פעם שהמחשב עולה יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה כזאת stop : 0x0000008e גם כשאני מנסה להכנס לSAFE MOD עולה לי מסך כחול[ ניסיתי לחפש בגוגל עזרה לא הצלחתי אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by psyco,

מחשב athlon xp ram 1 G כרטיס מסך Radeon Hd wd80 G המחשב התקלקל לאחר התקנת כרטיס טלוויזיה, כרטיס הטלוויזיה הוסר המחשב פורמט ונתקע באמצע ההתקנה. במחשב p4 ה - hd עובר את ההתקנה של הwindows בהצלחה. הוחלפו בניהם זכרונות, כבלים ו - cd rom עזרה לפני צביעה לכחול... D: באמת צריך עזרה, על סף יאוש

24. Started by casio222,

שלום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל ציפצופים - ביפים קצרים בלתי פוסקים ושום דבר לא מופיע על המסך. כדי להפעיל את המחשב אני נאלץ לכבות את המתג של הספק למספר שעות ורק אז המחשב פועל, לכן כל פעם שאני סוגר את המחשב אני סוגר גם את המתג, לא הגיוני כ"כ להמשיך ככה. יש איזה פיתרון כלשהוא? לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 מעבד: Intel Pentium 4 3.00GHZ כרטיס מסך: Radeon X700 *ניסיתי בעבר לעשות RESET לביוס אך הדבר לא עזר. *שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך לא פועל כשהמחשב מצפצף. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by mic,

הסיפור הוא כזה: היה לי את המשחק מותקן במחשב שיחקתי בו הכול בסדר... עכשיו אני רוצה למחוק אותו והמחשב פשוט לא נותן לי, הוא מציג שלושה אפשרויות: repair modify uninstall ניסיתי את שלושתם אף אחד לא עוזר... לאחר מכן החלטתי למחוק ידנית ולמחוק מהרג'יסטרי וזה עדיין לא עוזר. עכשיו אני לא יכול לא לשחק ולא למחוק את זה לגמרי ואני רוצה להתקין את המשחק מחדש כי קיבלתי לאחורנה את spearhead. תודה מראש. נ.ב: המשחק כן צרוב ופרוץ וגנוב ומוקראק וכל הסיפור. אם זה אומר שאני לא יכול לקבל עזרה תגידו לי כי אני לא בטוח.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים