עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי חיפוש מתיש בפורום לא מצאתי מקרה דומה לזה... יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט שאחרי דקה או שתיים של עבודה הסמן שלו פשוט קופא באיזה פינה במסך והעכבר ממשיך לעבוד רגיל רק בלי הסמן... ניסיתי להחליף לעכבר אחר ובעייה חוזרת על עצמה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by Oranl,

בגדול, השאלה בכותרת. מדובר במחשב עם חלונות XP, ונראה שה-File System קרס (אני מקבל Unpartitioned Space וכונן ריק מתוכן, לכאורה, במסך ההתקנה של חלונות). אני צריך לשחזר את ה-FS, העניין הוא שאין לי אפשרות להגיע למסך Command Prompt, בהליך ההתקנה הוא ישר רץ לטעינת הקבצים להתקנה. מה אפשר לעשות? הרי יש פקודה לשחזור FS..

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  3. היי לכולם. אני צריך להדפיס כמה עבודות פסיכומטרי בשביל אח שלי, אבל בזמן האחרון כמה הדפסות אחרי שהחלפנו את הדיו השחור הן בבורדו-דהוי במקום בשחור. המחסניות של הדיו השחור ושל הצבעוני ממוקמות במקומות שלהן. תמונה: http://img209.imageshack.us/img209/6277/bordohn3.png (זה לא האיכות של הסריקה, ככה פחות או יותר נראית ההדפסה במציאות) תודה רבה לעוזרים, רן

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה ממש מוזרה.. אתמול באתי למחשב והזזתי את העכבר ופתאום התחילו להיפתח מלא חלונות של מאפיינים וגם הכפתור הימני "נלחץ" מלא פעמים. הצלחתי לברוח מבעיה זו שעשיתי ריסט. היום באתי למחשב וניסיתי לפתוח את המחשב שלי ואז פתאום ההתחל נעלם וחזר. כאילו שאני אסגור את EXPLORER בטסק מנג'ר ואז אפתח אותו שוב. וגם היום בבוקר המחשב כתב שיש איזה שגיאה עם וינדוס והוא שלח דוח שגיאות. תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  5. אוקי אז ככה יש לי ראידון 9700 פרו פרמטתי אתהמחשב התקנתי הכל הכל והתקנתי את הדרייברים אומגה 4.3 עכשיו אני רוצה שזה יהיה על אפיק 8 במקום 4 כי הלוח אם שלי תומך בזה וגם כן הכרטיס מסך הבעיה היא http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG זאת הבעיה וגם עם אני עושה בדוק הכל מחדש אחרי זהוא מתחיל מחדש את המחשב הוא חוזר . לי לא מחובר בבקשה אנשים תעזרו לי וממש תודה לכל העוזרים ! :-\

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by Linga,

היי,בתקופה האחרונה המחשב התחיל לגמגם,לפעמים רועש..אני מרגיש שהביצועים שלו נהיו הרבה פחות טובים[בפעולות פשוטות..] אני מנקה אותו מאבק לעיתים קרובות. תמונות: זה המחשב - כן גרוטאה,אבל אני בכל זאת רוצה שהוא ימשיך לעבוד בצורה תקינה.[מעבד 3.8 GHZ] http://img543.imageshack.us/img543/1839/71012340.jpg טמפרטורות : -במאמץ :

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם הקול במחשב שרק לפני כמה חודשים שמתי לב אליה. אני רגיל לצפות בסרטים דרך אוזניות שחיברתי בעבר לרמקולים פשוטים שהיו לי ועכשיו אני מחבר אותם ישירות לכרטיס הקול OB בלוח 8rda3+ שלי. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות של צפייה בסרט כלשהו, כל סרט, עוצמת הקול יורדת באופן פתאומי לפחות פי 2. זה קרה גם כשחיברתי את האוזניות לרמקולים וזה קורה גם עכשיו ואך ורק בסרטים. בקבצי RAM הבעיה לא קיימת משום מה ואותו דבר בקבצי סאונד למיניהם. במה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by AdiD,

אוקי אז ככה, יש לי משחב שהוא בן 5 או קצת יותר שנים, בזמן האחרון יש לו בעיה כזאת שהוא לא נדלק ולפעמים הוא נכבה, אבל כשאני מתכוון לא נדלק אני מתכוון לזה שכשמפעילים אותו לא מופיע כלום על המסך וזה כאילו לא הדלקתי, וגם יש את הקול של המחשב שהוא פועל אבל האור עצמו לא דולק במארז. שאלתי בפורום אחר ואמרו לי להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך, עשיתי את זה אבל עכישו כשאני מדליק אז הוא עושה רעש של ציפצוף כשאני מדליק אותו, מה זה אומר ? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  9. לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי כמה הרדיסקים שהוא לא משתמש בהם כמה זמן כדי שאבדוק אם הם פועלים. פתחתי את המחשב, ניתקתי את ההארדיסקים שלי כדי שיהיו בטוחים ויאפשרו לי מרווח עבודה (מאסטר של 8GB וסלייב של 4GB) והתחלתי לבדוק את ההארדיסקים (ע"י DOS)... ההארדיסקים היו במצב נורא ואף אחד מהם לא פעל. אז החזרתי את שלי וחיברתי אותם כמו שהיו... הפעלתי את המחשב הוא התחיל באופן רגיל , ומשום מה התחיל לבצע SCANDISK ונתקע באמצע ???! מה שחייב אתחול. בפעם השנייה לא אפשרתי למחשב לבצע SCANDISK והוא נתקע אחרי הופעת מסך ה-WELCOME. ניסיתי להיכנס ע"י SAFE MODE והוא נתקע שוב... לא הייתי כלכך מבואס כי את החומר החשוב אני מגבה על הסלייב (4GB) והוא מוגדר על ידי ,לפי מנהל ההתקנים של ה-XP, כהתקן מנו…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  10. שלום קניתי את המחשב לפני חצי שנה ומאז יש לי בעיה מאוד מוזרה עם FPS במשחקים (50FPS מרגיש כמו 30FPS ושלא נדבר איך 30FPS מרגיש) הבאתי את המחשב ל KSP והם אמרו שהכל בסדר קניתי גם כרטיס מסך חדש HD7850 2G והבעיות המשיכו....עדיין 30FPS מרגיש כמו 20FPS ופחות וכן הלאה עכשיו יש לי חשד שזה אולי הספק.... יש לי את הספק הזה ורציתי לדעת אם הוא איכותי ויכול להחזיק את המערכת הזאת ספק Antec 550w מסך 23 Samsung LED לוח אם Asus M5A78L LE כרטיס מסך radeon HD7850 2g gddr5 מעבד Phenom II 1100t x6 3.3Ghz Black Edition זיכרון 8G Ram DDR3 1333Mhz G.Skill דיסק קשיח 200gb 7200rpm 8mb cache מעבד הוחלף והבעיה נשארה כרטיס מסך הוחלף מ HD6850 ל HD7850 והבעיה נ…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by Evilized,

שלום יש לי כרטיס מסך HD4850 ומסך 22 אינץ ובזמן סרטים או משחיקם יש לי קווים כאלה מעצבנים יש לי תדרייברים הכי מעודכנים אבל אולי אני צריך להוריד או לסמן משהו באפשרויות ואני לא מבין בזה כל כך יש למשהו פתרון. ניסיתי גם עם התוכנה D3DOverrider וזה לא עובד.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by danielhr99,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות פרמוט למחשב אבל שאני בא לבחור את הקטע בו אני בוחר איפה אני מתקין את WINDOWS אז לא מופיע לי ההרד דיסקים (בתחילת ההתקנה של ה-WINDOWS). ויש לי הרד דיסק של 320G. תמונה: http://www.fastup.co.il/images/1988107.jpg

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by danezeq,

מישהו/י יכול/ה להמליץ על אתר אמין וזול יחסית להזמנת חומרה שהמשלוח מגיעים באופן נח ומהיר? כלומר, לא עלי אקספרס או איביי, ולא דואר ישראל משהו שמקביל לIHERB ששולחים תוך שבוע, רק למחשבים. תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. Started by eladrevach,

אז ככה... יש לי את המחשב שבצד מלפני שנה לפני איזה 8 חודשים קניתי את הgtx460 הראשון ולפני 4 חודשים הוספתי לו עוד אחד המהירויות שעון שלהם שונות אז השלמתי את שניהם ל850 בליבה ו2000 בזיכרונות עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס... פתאום המסך נכבה ונדלק וכל מיני דברים מוזרים כאלה כי המהירויות שעון חוזרים אחורה עכשיו בדקתי ושיניתי ועשיתי הכל עדיין אותה בעיה ואז ראיתי שיש לי וירוס אמרתי אולי הוא גרם לזה בלה בלה פירמטתי הכל מחדש וזה אני בא לשנות את המהירויות שעון הכל טוב ויפה מריץ דוגמא 3dmark שוב המהירויות שעון חוזרות אחורה ובגלל שזה sli אז מתחיל ארטיפיקים כי המהירויות שעון שונות ברמה משמעותית אני מתחנן לפתרון עזרה... משהו אולי איזו תוכנה אחרת לאוברקלוק לא יודע. נ.ב: משהו שחשבתי עליו …

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  15. יש לי מצלמה CANON A510 קניתי אותה עם כרטיס SD 256MB אני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון SD 8GB אבל אני לא יודע אם זה יתאים או תומך ? סרקתי בגוגל לא מצאתי איזכור אחד על הנפח זיכרון שאפשר לשים בה . זה לא אמור להיות רשום ?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  16. Started by haimiko84,

שלום חברים, מזה זמן רב שיש לי בעיה במדפסת. שאני שולח להדפסה מאתר אינטרנט, המדפסת לא מגיבה. אני רואה בשורת המשימות אייקון של מדפסת, ושם אני רואה PRINTING אבל המדפסת דוממת. כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, המדפסת נזכרת לעבוד. יש לציין שדרך WORD או כל תוכנה שהיא לא דרך האינטרנט, הכל פועל בסדר(לפי הבדיקה שלי). כבר כמה וכמה פעמים מחקתי והתקנתי את התוכנה של המדפסת, אבל לא נראה שהדבר עוזר. אשמח לעזרתם, חיים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  17. לפני כשעה עשיתי ריסט וניסיתי לעלות את המחשב שוב אבל ללא הצלחה, המחשב נתקע כל כמה שניות לכמה שניות זה מתחיל עוד בPOST כשרואים את 4 חלקים של הלוגו של מיקרוסופט שמה אני רואה שזה נתקע וממשיך אחרי מספר שניות וכשזה מגיע לשולחן עבודה זה עדיין נתקע ואי אפשר לעבוד ככה, ניסיתי לפרמט אבל אותו סיפור זה גם נתקע בתפריטים של הפרמוט, עכשיו אני לא חיי בסרט שהכול בסדר עם החומרה שלי, אבל אתם יכולים לעזור לי לקבוע מה תקול? אני מאמין שזה יכול להיות הספק או המעבד, לא מאמין שזה כרטיס מסך כי הוא חדש בן חודש. תודה.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by Gimel,

יש לי חבר עם לוח MSI NEO 2 (intel 865PE( ומעבד 2.4G. הבעיה הראשונה היא שהמעבד מתחמם לכ-62 מעלות במאמץ (לא נורמלי לנורטווד), 43 מעלות במנוחה. הבעיה השניה היא שלפי הביוס ותוכנות ניטור שונות המתח של המעבד הוא 1.44V במקום 1.525 (מוגדר כך בביוס). המחשב עובד (לא עושה שגיאות בפריים95) אבל נתקע ועושה ריסט כל יומיים שלושה בממוצע. מה יכול להיות לא תקין?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לי במחשב שני כוננים,אחד צורב ואחד סתאם רגיל אז את הכונן דיסקים הרגיל המחשב פשוט לא רוצה להפעיל,הכונן גם לא מופיע במחשב שלי הלכתי להגדרות של המחשב ובאמת רשום שהכונן דיסקים בDISABLE,אז לחצתי כדי להפעיל אותו על ENABLE ורשום לי שהוינדוס לא הצליח להפעיל את הכונן למה זה ככה??

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by AnoxiA,

אוקי יש לי צורב די וי די חדש.. הנה הפרטים שלו: Field Value Optical Drive Properties Device Description HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Manufacturer Hitachi-LG Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Speed DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x Device Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/catalog/proddivergent?categoryId=CTG1000500 Firmware Download http://www.lge.com/support/software.jsp עכשיו יש מצב שהצורב די וי די לא יודע לצרוב דיסקים רגילים? כי קניתי דיססקים לצריבה רגילים והכנסתי לכונן והצורב אפילו לא מזהה וקורא אותם...הצואב גם עושה לעמים בעיות לקרוא דיסקים רגילים.. מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by wwwr1,

יש לוח אסוס tusl 2 פנטיום 3 הרד דיסק דיגטל 40 גגה לאחר יום יומיים לאחר פרמוט המחיצה הראשונה נדפקת באמצע העבודה במחשב כאשר אין תוכנות רבות פרט לתוכנות בסיסיות ו ל ICQ כנראה ביה בלוח המחשב עצמו מזהה את ההרד דיסק ועובד נהדר בהתחלה לאחר פרמוט למשהוא יש איזה רעיון והעים כדאי לעשות אפ גרד לביוס במקרה זה תודה לכל העוזרים מצפה לעזרה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by psycho killer,

המחשב שלי עושה לי הרבה ריסטארטים כבר 3 רק היום כנראה שזה בגלל בכרטיס מסך אני חושב הופיעה לי גם הודעה של ווידוס אחיר הריסטראט האחרון שאולי אני צריך דריבר מעודכן יותר איך אני יכול לדעת בדוק מאיפה זה בא (כי אני חושד שזה מההראד דיסק ) ?? ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לדריבר של NVIDIA GEFORCE4 MX 400 (64)

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Qtec,

היי יש ברשותי צורב של creative RW3260E 32x12x40 ומשום מה כל פעם שאני צורב CDRW אז הוא לא יכול להיקרא אח"כ. הצריבה נראית בסדר גמור אבל אחרי הצריבה הדיסק פשוט לא קריא. אלה דיסקים של פיליפס היי-ספיד שיכולים להצרב עד מהירות X12. גם כשאני צורב במהירויות יותר נמוכות זה לא עובד. הדבר המוזר הוא שהצריבה עובדת 100% על CDRW אחר שהוא X4 ועל דיסקים רגילים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by jonys1982,

היי, יש לי דיסק 2 טרה של WD שאני לא זוכר ממי רכשתי, האם אפשר לדעת לפי הסיריאלי האם יש עליו עדיין אחריות ? 2.0TB S/N; WCAZA5935091

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. יש אור בספק ולוח אם וכו.... הבעיה שאין תצוגה אין ציפצופים מת... יכול להיות שזה המתח של הזיכרונות? איך אני מצליח להגיכ לביוס לפחות?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים