תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי דיסק קשיח MAXTOR 250M 16M Baffer חיבור SATA. הוספתי אותו למחשב שלי AMD עם דיסק קשיח של 160M בחיבור SATA. מאז החיבור של הדיסק החדש יש לי בעייה: אחרי הפעלה של המחשב אני יכול לגשת לדיסק החדש לקרוא ממנו דברים לכתוב אליו וכו' כלומר עובד בסדר גמור. אבל אם אני לא עובד איתו מספר דקות, בניסיון גישה הבא המחשב נתקע. כלומר החלון שמראה לי את הדיסק ומה שיש בתוכו תקוע, לא ניתן לסגור אותו (גם לא דרך ALT+CTRL+DEL), שאר התוכניות שעבדו ברקע ממשיכות לעבוד (הורדות מהרשת). גם לא ניתן לכבות את המחשב בצורה נורמלית, אלא רק בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. עוד מספר נתונים: החיבור SATA וגם ניסית חיבור SATA שונה בלוח והתופעה חוזרת. אחרי ההתקנה הפיזית של הדיסק ביצעתי פירמוט למחיצ…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב המבוסס על פנטיום 2. קניתי לה כרטיס רשת אלחוטי לפני שבועיים והיום באתי להתקין אותו. לתדהמתי גיליתי שהוא לא מתאים פיזית לכניסת PCI |: מסתבר שעם השנים הכניסה השתנה כנראה. מה אני עושה? יש מתאם כדי שכניסה ישנה תקבל כרטיס חדש? יש כרטיס רשת אלחוטי לכניסה ישנה? יש מצב שהחנות (אייבורי) יקבלו בחזרה את הכרטיס? זרקתי כבר את הקופסא |: תודה.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק מידע בשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלה כאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שאני נכנס דרך אינטרנט אקספלור בהרבה אתרים אני רואה מסך לבן כלומר הוא לא טוען תאתר. ממחשב אחר שקיים בביתי האתר רץ חלק למה זה?? צריך להוריד עידכון או משהו?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי תקלה הכונן מראה את הסימן של דיסק שהוא טוען אך לאחר מכן טוען שאין דיסק תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הקדמה: כמובן שלא חייבים לענות על כל השאלות, כל עזרה תבוא בברכה. 1: נמאס לי! למה יש דברים שכל פעם עולים לי עם המחשב ? ) יש דרך לגרום להן לא לחזור לתמיד? (הלכתי ל MSCONFIG או ל STARTUP(שהפך למיותר) והסרתי כל פעם תוכנות כמו LEXMARK ALL IN ONE, QUICKTIME, REAL PLAYER וכל פעם הן מצליחות לחזור. ניסיתי להגדיר בתוכן שלא יעלו עם הWINDOWS אבל לשווא, כל פעם שאני מפעיל אחת מהן אז היא חוזרת לרשימה. ה LEXMARK עולה תמיד בלי קשר לכלום 2: FIREFOX2- למה באתרי אינטרנט יש לי סמן הכתיבה מהבהב כאילו שזה מסמך WORD? מעצבן. 3:IE - מכירים את זה שבשביל ללחוץ על ישום JAVA אז קודם כל צריך ללחוץ פעם אחת בשביל לעשות לו ACTIVATE ורק אחרי זה אפשר ללחוץ עליו ולהפעיל אותו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מדר…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד בהתחלה הוא עובד על מהירות שיא ופתאוום הוא עובד על 1700rpm מהיכול לגרום לו לעבוד ככה דרך אגב המאוורר הוא של גיגה בייט עם האולטרא הכחולה(סוקט 775) תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום תמיד היה לי כרטיס רשת אלחוטי במחשב שעבד היום החלפתי אותו לחריץ pci אחר בזמן שהמחשב עבד אחרי זה המחשב כבר לא זהה את החריץ הקודם יכול להיות שבגלל שהחלפתי את הכרטיס בין החריצים שהמחשב עבד זה דפק אחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחשב מורכב מ.. amd xp 2500+ mobile epox 8rda3+ compucase 6a19 אני צריך עזרה אני עושה את זה פעם ראשונה לבד ....
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מצטער שזה סקר ולא נושא חדש פשוט לא הצלחתי להגיע לכפתור של "נושא חדש", אלה לסקר.. יש לי בעיה עם העכבר (MX700) , רציתי לראות סרט אז הפעלתי את MV2PLAYER , העלתי את הסרט שמתי כתוביות והמחשב קצת נתקע.. עשיתי ריסטרט , ומאותו רגע אם אי אפשר לעבוד עם העכבר ! לא משנה לאיפה אני לוקח אותו , הוא תמיד חוזר לפינה השמאלית למטה (START) של ה WIN. כאילו יש שם איזה מגנט לעכבר.. ואי אפשר לעשות כלום ככה , בקושי הצלחתי לכתוב פה עכשיו (וגם הייתי צריך לנחש איזה מספר BOARD זה עד שהגעתי ל 16.. כי לא יכולתי ללחוץ על תמיכה טכנית !). הוצאתי מהחשמל והחזרתי , כנ"ל USB , התקנתי דרייברים הכי חדשים לעכבר שהורדתי לפני כמה זמן והיו לי על המחשב. אין ספור ריסטרטים , וכבר אין לי מושג מה לעשות , וזה משגע תשכל !…
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Hi , Kaniti Meabed AMD XP 2500 etmol ve meaz , leahar ha atkana , kasher nisiti laavod im tohnot benchmark / Counter-strike a tohna avda bemesech daka , ve leaar miken karsa a maarehet kaasher kol ma she avad ba reka kolel ha windows lo oved ioter . Kasher ani menase lasot repair la windows o menase leatkin meathala , kol pam be oto makom i get masach kahol ... Nisiti kimat akol kasher ehlapti la CPU a kodem , switched memories , tryed 3 diffrent windows ... and nothing works =( If anyone here got ANY idea whats the problem might be plzzzzzzzzzzz help ;( I prefer talk to u over IRC if u can ! thanks alot !!!! - ani miztaer al 1000 a threadim she ani poteach pash…
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
התקנתי את הצורב והכל ,חיברתי את החוטים וכל השטויות אבל עכשיו אני צריך להבריג אותו כדי שהוא לא יפול לי ואני לא מצליח יש כאלה שתי דברים ארוכים כאלה ממתכת שראיתי שבסי די רום הרגיל יש אותם בצדדים... , ניסיתי להכניס אותם בצדדים של הצורב ואני מצילח להכניס אותם עד הסוף... , יש למישהו פיתרון ? אם אתם רוצים תמונות אז אני צריך לינק לדרייברים של Creative WebCam USB Vista אם מישהו יכול לתת לי לינק אז תודה בבקשה תעזרו לי... ; ; תודה מראש ,אוראל
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה האייקונים של קבצי ה-Winrar שלי השתנו פתאום לאייקונים של תוכנת הזיפ המובנת בווינדוס. וגם האייקונים של media player השתנו לאייקונים של קבצים רגילים ומגעילים כאלה. איך אני משנה את זה בחזרה? ( הכל תקין חוץ מהחלק של האייקון ) נ.ב. הקבצים עדיין נפתחים דרך הwinrar וה media player. בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעייה....כל דיסקט שאני מכניס אותו לכונן ואני מנסה לעשות לו פורמט זה אומר שהסדיסקט Write Protected וניסיתי להזיז את נלחצן הזה שיש בדיסקטים וזה לא עוזר.. ועוד דבר..אחרי שאני עושה פורמט לדיסרט איך אני עושה ממנו דיסקט אתחול?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי וירוס חדש במחשב שגורם למחשב להתכבות לאחר מספר דקות עבודה הנורטון המעודכן שלי לא הצליח להסיר אותו וגילה אותו בשם w32.kllm.raleka אם למישהו יש פיתרון איך אני יכול להסיר את הווירוס הזה ומהו בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היא חוקית(נראה לי) לא משנה הבעיה היא כזו הווינדוס כול כמה שבועות פשוט נופל יענו מאבד קבצים "נמחקים" והוא לא מצליח להעלות את עצמו וזה דורש ממני לפרמט שאלתי היא כזו יש לי שני הרדיסקים בהפרש מרחק אחד מהשני של שני הרדיסקים(לא קיימים זה המרחק) האם יכול להיות שהחום מההרדיסק למעלה גורם להרדיסק למטה לאבד מידע או שאולי זה קשור לעידכונים של מיקרוסופט תשובה כמה שיותר מהר לפני שהמחשב מתחיל לאבד לי קבצים חיונים הקטע המוזר שהוא אמבד רק קבצים בכונן C ולא בשאר הכוננים
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז קודם כל הקדמה קצרה: ניסיתי להרכיב את המחשב הישן (pentium 1 200mhz) לפני חודש בערך אבל במהלך ההרכבה נשבר פין אחד של הלוח אם (אחד הפינים שמתחברים לכבלים של הספק ולמעשה מספקים חשמל ללוח), התייאשתי והחזרתי הכל למחסן. היום השתעממתי אז החלטתי לנסות ולהחיות את המחשב ולמרבה הפלא הוא עובד! מגיע חשמל ללוח (הרמקול עובד) והמחשב אפילו עולה! ומפה מתחילות הבעיות...המחשב נתקע במסך הראשון (איפה שהוא סופר את הRam) :-\ ניסיתי להיכנס לביוס אבל המחשב לא מזהה את המקלדת (מקלדת עם חיבור ישן ואני בטוווח שהיא טובה), כשאני מחבר את המקלדת יש כזה צליל אבל כשאני מנסה ללחוץ על איזשהו מקש כלום לא קורה :-\ זה מה שרשום: Keyboard error or no Keyboard present CMOS checksum error - Default loaded עוד …
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אין דריברים למסך הזה באינטרנט פעם היה ועכשיו אין למה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מרגיש מבולבל , אני לא יודע איך להתקין DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל . 2- אני רוצה להמיר את הפורמט של הDVD לפורמט רגיל שאני יוכל לראות במכשיר הDVD שיושב בסלון לא קרובה למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: היה לי את המשחק מותקן במחשב שיחקתי בו הכול בסדר... עכשיו אני רוצה למחוק אותו והמחשב פשוט לא נותן לי, הוא מציג שלושה אפשרויות: repair modify uninstall ניסיתי את שלושתם אף אחד לא עוזר... לאחר מכן החלטתי למחוק ידנית ולמחוק מהרג'יסטרי וזה עדיין לא עוזר. עכשיו אני לא יכול לא לשחק ולא למחוק את זה לגמרי ואני רוצה להתקין את המשחק מחדש כי קיבלתי לאחורנה את spearhead. תודה מראש. נ.ב: המשחק כן צרוב ופרוץ וגנוב ומוקראק וכל הסיפור. אם זה אומר שאני לא יכול לקבל עזרה תגידו לי כי אני לא בטוח.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
לפני כשבוע הדלקתי את המחשב, והוא ישר נכבה. עשיתי clearcmos והחזרתי להגדרות סטוק של המעבד (המחשב מאז סירב לעבוד בכל רמת מתח מעבר לסטוק) כמו כן, לא הצלחתי לחבר ביחד את כל הכוננים הקשיחים ואת הכוננים האופטיים (רק 3 הצליחו לעבוד באותו זמן). הצורב דיוידי שקניתי גם התחיל לעשות בעיות (רמת באפר נמוכה בזמן צריבה), בעיה שנפתרה לאחר שניתקתי את הכונן הקשיח שהיה מחובר ביחד על הצורב לאותו סלוט IDE. מה יכול להיות הגורם לבעיה? לי זה נראה כמו הספק, שכן שככל שהורדתי את המתח למעבד ללוח ולזכרון, יציבות המחשב השתפרה. (אני מניח שזאת לא בעית חומרה כי המחשב רץ ללא דופי במתח נמוך ואנדרקלוק) תודה.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי בעיה עם המתח של ה-3.3V בלוח האם ואני לא יודע מה לעשות יש לי לוח אם של ASUS P4T533-C ספק כוח 400W שבא עם המארז של simbadda C650 ומעבד של Intel Northwood 2.0Ghz הוספתי תמונה של הבעיה, אין לי מושג לאיזה נזק זה גורם ולמה זה ככה זקוק לעזרה קשות :-[ הינה התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-