עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני ניסיתי להכנס למחשב שלי, ואז ישר בלי שום התראה הוא עושה מסך כחול (וגם ריסט מן הסתם) וזה קורה כל הזמן... וגם ניסיתי להכנס מתקיה אחת לכונן c הוא גם עושה אותו הדבר...

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

שלום, אני שומע במחשב מין טיקים כאלו מעצבנים כל איזה 15 שניות הבעיה היא שזה גם באוזניות וגם ברמקולים אז סימן שהבעיה היא במחשב.. תעזרו לי =(

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

בעיה לא מובנת המחשב מבצע ריסטרט ללא סיבה ואינו רושם DUMP ברגע שהוא נידלק חזרה איך מסך ולא משנה כמה ריסטרטים אני מבצע אין מסך - הוא לא נידלק, רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר , הכול חוזר מה הבעיה ? ספק או לוח ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב, אז ב boot הראשון ( רק הראשון ) המחשב נתקע במסך של הלוגו של הלוח אם. כאשר אני עושה ריסט זה לא קורה.. לפני שבועים זה היה לי והתקנתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך שלי וזה הסתדר עד שלשום.. יש איזה שהיא דרך לגלות פרטים על התנגשויות חומרה שקורות במהלך ה boot ?? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by gabglus,

היי, יש לי אי התאמה בזכרונות (כל פעם קניתי משהו אחר). עכשיו המחשב מתאפס לבד כל הזמן בעמצא העבודה. איך אני מגדיר ה-BIOS כדי שהזכרונות יעבדו על SINGLE ולא על DUAL תודה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by osprey,

שלום רב, המחשב שלי עובד כמו שצריך עד הכניסה הראשונה לאינטרנט - לאחר דקה שתיים המחשב נתקע והאפשרות היחידה לעבוד איתו לאחר שהוא נתקע היא דרך Safe Mode. לאחר שהמחשב נתקע, גם פירמוט מלא של הכוננים הקשיחים לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה - כל עוד אינני נכנס לאינטרנט, המחשב עובד כמו שצריך (גם במשך לילה שלם), ושוב, כניסה ראשונה לאינטרנט והמחשב נתקע. לאחר שהמחשב נתקע, גם Alt+Control+Delete לא עוזר והיציאה היחידה היא באמצעות כיבוי של המחשב. הפעלה של המחשב והוא נתקע שוב, הפעם עוד לפני הכניסה לאינטרנט. וחוזר חלילה - לאחר פירמוט ניתן לעבוד עם המחשב ללא שום בעייה עד הכניסה הראשונה לאינטרנט. מה יכולה להיות הבעייה?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  7. ריסטרטי אותו פעמיים וכלום! אני לוחץ על הגברת הקול גם דרך הווינדווס וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול, והוא מוריד לי את הווליום בחזרה... למצב של MUTE יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ,ובדקתי אם אולי אחד הכפתורים לחוץ , ושניהם בסדר. . מי יכול להושיע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by crik,

אהלן, קיבלתי היום לוח של אינטל (D995XBK) בנוסף קיבלתי גם מעבד (פנטיום D 3.2G) חיברתי אותו כמו שמופיע בספר שהורדתי מהאתר של אינטל.. וכמו כן ברגע שאני לוחץ על ההדלקה על המארז הוא נדלק הבעיה היא שלא מופיע לי שום דבר על הצג (כרטיס מסך + הזיכרון של מחשב אחר ועובדים!!!) כמו כן בדקתי גם שאין קבלים נפוחים או משהו כזה. בתודה, משה

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by kEv,

שלום, נתנו לי לוח אם כדי שאני אבדוק אותו... אני שמתי זכרון וחיברתי את החוט PWR ככה שאני אוכל להפעיל אותו בלי שום דבר אחר(RESTART LEDS..) עכשיו אני חיברתי את ההרמקול הפינימי... כאשר אני לוחץ אל הכפתור המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד... אבל...!!! שום דבר לא עולה על המסך ואין ציפצופים... נ.ב הלוח בחוץ כלומר לא מוברג פשוט רציתי לבדוק אותו... מה זה יכול להיות?? הלוח פגום? מעבד? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by kobi122,

תגידו לי אם זה בסדר ואם לא אז תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by mz155,

אז ככה.. יש לי מחשב חדש.. .. e6600 2gb 667 8800gts כשאני משחק במשחקים כבדים, כעבור בערך 20-30 דקות התמונה קופאת ושום דבר לא יכול לשנות את זה. כלומר שום מקש או העכבר שום דבר לא זז או מגיב, התמונה פשוט קפואה... באותו זמן המחשב מתחיל לעשות רעשים בקצב קבוע כזה. כאילו גם נתקע.. הפתרון היחדי שאני עושה הוא לעשות ריסט דרך הלחצן שעל המארז. אני חושב שזה בעית טמפרטורות... במנוחה המעבד על 50, הלוח על 50 והכרטיס מסך על 50 במאמץ כמו במשחקים כבדים המעבד על 55 הלוח על 60 והכטיס גם על 60 הבעיה היא באמת הטמפ' או שזה משהו אחר?... תודה mz155

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. יש לי פיוניר D112 ויש לי בעיה רצינית. הוא לא קורא ולא צורב מדיות CD אלא DVD בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? :s05: בברכה, אורי

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by eyalha,

יש לי מחשב חדש, המעבד הוא E6600 הלוח הוא של ג'יגה בייט DS3 REV 3.3. (לא עשיתי OC או משהו בסגנון.) שמתי לב שיש ריח מוזר בסביבת המחשב, כמו ריח של אחרי מדורה.. הסתכלתי על המארז (הוא עם חלון , LEXA) וראיתי שהמאוורר של המעבד לא זז, אז פתחתי את המארז נגעתי במאוורר לראות שהוא מחובר ועכשיו המאוורר מסתובב אבל עדיין יש ריח וגם הטמפ' גבוהות יחסית.. לוח אם:55 מעבד: 51 יש גם משהו GPU DIODE שזה על 72 מעלות. עוד משהו שנראה לי חריג הוא שהמחשב חזק מאד, אבל לפעמים שרק אקספלורר עובד אני רואה במד ניצול של המעבד שליבה אחת מנצלת 90% ואחת 80%, מה אתם אומרים לעשות? מה אמור להיות המהירות של המאוורר של המעבד ואיך ניתן לשלוט עליו?

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  14. שלום אנשים.. יש לי מעבד E6600 לוח אם 965P DS3 ו 8800 קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ורציתי לדעת אם הטמפרטורה שלו בסדר - 37 מעלות. ?!??

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  15. שלום חברים , אז ככה , יש לי דיסק קשיח בן 4 שנים של WD 80GB IDE , ביום שישי האחרון הוא החליט שהוא מוציא קולות של דיסקט 1.44 תקוע.. ולא לעלות באופן סדיר אלה רק לפעמים שבא לו(פעמים רחוקות).. שאלתי לגבי הבעיה מספר אנשים וכולם טענו שהבעיה היא בלוח של הארד דיסק ושהנתונים לא ניזוקו , זתומרת אם ניתן למצוא כונן קשיח מאותו סוג בדיוק אז אפשר לפרק לו את הלוח ולהרכיב על שלי והכל יסתדר.. , האומנם זה נשמע נחמד וקל אך צצה בעיה.. , אצל כל הכוננים היום יש לו בצורת "ר" ואילו הלוח של הכונן שלי מרובע... , וזאת לאחר שסרקתי כמה חנויות מחשבים שבכולם הלוח בצורת "ר" , חנויות יד שניה מסויימות.. , עד שלבסוף מצאתי באי ביי מאיזה ספק מארצות הברית את הלוח החביב במחיר דיי מופקע יחסית.. , השאלה שלי אליכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם שבוע שעבר רכשתי את המחשב הזה http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= עם 2 GB זיכרון 667 הוא מגיעה עם ויסטה כמו שאתם רואים יש לו אחלה מיפרט עם מעבד וזיכרון חזקים אבל: הוא ממש עגלה יחסית למיפרט שלו-ציפיתי להרבה יותר! אני לא יודע אם המחשב או הויסטה אשמים ממש לא מרוצה ועשיתי לו בדיקה באוורס לזיכרון: בקושי 3GB לשניה בזיכרון של 667 בדואל!!! מחשב ישן עם סטיק אחד של 400 MHZ יותר מהיר! מה לכל הרוחות משויצים במחשבים האלה שיש זיכרון 667 שבפועל בקושי 25% מרוחב הפס מנוצל?? הויסטה ביכלל עגלה בקושי עובד ובפוטושופ שקיויתי שהוא יעבוד נורמלי עם מעד כפול ליבה וזיכרון 2GB מהיר הוא יחסית עגלה! האם למישהו יש מושג למה זה ככה?(כל זה ניבדק שהוא מחובר לחשמל בהגדרת…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  17. Started by wooper,

שלום בטעות עשיתי שריטה קלה במסך האם יש דרך להעלים את השריטה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. Started by Men7a,

שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  19. Started by shayzaguri,

שלום לכולם. כשאני נכנס למנהל המשימות--->ביצועים אז בצד השימוש בCPU הוא תמיד מעל 80 אפילו אם אני סתם שומע מוזיקה בלי לעשות כלום, או סתם גולש או אפילו מעביר תמונות. זה גורם לכל מיני תופעות לוואי כמו למשל לשירים להשמע בהילוך איטי כאשר אני מעביר בין תמונות או או אני מפעיל את האקספלורר. מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by Dalbayob,

יש לי בעיה שהופיעה היום לא יודע איך ... אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב לפני שאני מגיע למסך של ה - Wellcome אני צריך לבחור משתמש =\ לא יצרתי שום משתמש כדי שזה יבקש ממני לבחור עם איזה משתמש להכנס ל - Windows ! עד היום תמיד כשהייתי מפעיל את המחשב לא הייתי צריך לבחור שום משתמש כדי להכנס איתו ל - Windows ... איך אני מבטל את זה ?! אני משתמש ב - Windows XP תודה מראש, משה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by Anonymous1,

איש אמר לי שחיבור המסך דרך המחשב, פוגע במעבד. זה אמת או שקר?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by avibl,

שלום רב רכשתי זכרון חדש 512 במהירות 400 להוסיף לזכרון קיים 256 במהירות 333 המחשב מזהה רק את הזכרון בסלוט הראשון בין אם זה ה 512 או ה 256 שניהם לא עובדים ביחד האם ניתן משהו לעשות שגם ה 256 יכנס לחבילה תודה מראש אבי

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by אראל,

שלום קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13 GHZ ASUS MOTHERBOARD P5B 2GB KINGSTON בעיקרון המחשב עובד ממש טוב ואני די מרוצה, חוץ מדבר אחד. כשאני מפעיל משחקים, ממזער או ממקסם אותם בזמן שאני משתמש בתוכנות דיבור כגון סקייפ או ונטרילו אז המיקרופון שלי מתחיל לעשות רעשים בלתי נסבלים, פשוט רעש כאילו מישהו נושף על המיקרופון ולא מפסיק(בדקתי שזו לא בעיה במיקרופון). התייעצתי עם כמה חברים והגענו למסקנה שזוהי כנראה בעיה של שינוי המהירות של המעבד ( MHZ) הבנתי שהמעבד עובד בשיטה אוטומטית. בזמן שאני נמצא בתוך משחק או תוכנה שדורשת עבודה חזקה של המעבד המעבד עולה למהירות ה"מקורית" שלו שהיא 2130MHZ, וכשאני ממזער משחק או תוכנה הוא חוזר למצב "המתנה" שבו הוא יורד ל1600MHZ. א…

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  24. שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 לוח אם http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS הארד דיסק המליצו לי על מפרט וזה היה גם במפרט עכשיו רציתי לדעת אם ההארד דיסק יתאים ללוח אם כי הבנתי שצריץ SATA משהו אני לא בטוח אתם יכולים להגיד לי. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.