עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Asaf Mor,

לארדיסק לא ניגרם שום נזק ובסך הכל העברתי את הכל לארדיסק אחר ומחקתי מהארדיסק השני. ומאז לא השתמשתי בו, והוא תקין יש תוכנה שיכולה לשחר תיקייה שלמה? זה חשוב מאוד זה שירים שנאספו במשך 10 שנים או יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by tronado,

הספק מעביר חשמל למסך אבל המחשב לא נדלק זזה אומר שהפיוז שרוף? איך מחליפים את הפיוז זה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  3. טוב קודם כל ברשותי המסך הבא: flatron f700p המסך עד לפני כמה חודשים הייתי מרוצה מימנו עד הגג, לפני כמה זמן הוא התחיל לעווט לי את הצבע של התמונה במחשב לורוד כזה, שיחקתי מאחורה עם החיבור שלו כל הזמן וזה היה מסתדר, עם הזמן כבר היה נמאס לי והייתי בטוח שהכרטיס מסך הוא הגורם לבעיה(בנוסף גם ככה לא הייתי מרוצה מימנו) אז החלטתי לקנות חדש.. geforce 6800gs. אך הבעיה לא תוקנה. המשכתי לשחק עם החיבור כל הזמן שהייתה את הבעיה וגם כל הזמן שהיו נוגעים נגיעה הכי קטנה במחשב הצבע היה משתבש שוב. היום כבר שאני משחק עם החיבור שם זה לא עוזר, איזה זווית שאני לא עושה והכל הצבע נשאר כחול כהה מאוד או ורוד כזה חזק. לפי מה שראיתי, בכבל חיבור למחשב הכחול הזה אז בתוכו יש כל מיני עמודי מתכת כאלה דקים, לא י…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  4. הדלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable הוא מופיע ב- Disk Management ורשום שהוא Healthy. בעיה נוספת שצצה, כשאני מזיז את העכבר אז הוא לפעמים נתקע לחצי שניה וממשיך, אותו דבר עם הקלדה. בעיה נוספת, לוקח למחשב יותר מידי זמן לעשות פעולות פשוטות כמו לפתוח תמונת JPEG (לא כבדה) או נגיד למחוק קובץ. מה אני עושה? תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by toska,

היי, במשך שבוע וקצת לא הדלקתי בכלל את המחשב מכיוון שלא היה לי מסך. היום קיבלתי את המסך ובאתי להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק. חיברתי 3 כבלי מתח שונים כדי לראות אם הבעיה היא בכבל,אבל עדיין המחשב לא נידלק! יש סיכוי שזאת בעיה בספק כוח? אם כן,איך דבר כזה יכול לקרות אם לא השתמשתי במחשב בכלל יותר משבוע?! תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by Tazmany,

כל פעם שאני מעדכן את ה BIOS שלי אין לי מעבר לחלונות 10 ניסיתי גם לעדכן ל BIOS ישן יותר ולא עובד, צריך להוציא את הסוללה ואז הוא לא מזהה את הכונן NVMe ששם החלונות 10 וצריך להתקין הכל מחדש והכל נמחק לי. קרה לי כל פעם שעדכנתי BIOS לכל גירסה אפשרית. האם הלוח דפוק נקנה בKSP בתלפיות?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by yuvalt3,

שלום , אתמול המחשב שלי עבד די בסדר רק שהתחיל לעלות ממנו ריח של משהו שרוף אח"כ הפעלתי אותו מחדש והוא פשוט קרס , כלומר הוא עלה כמו שצריך אבל אחרי עשר דקות בערך הוא פשוט קרס . אין באפשרותי להדליק אותו . זה נגרם כתוצאה של עומס יתר ? מה אני יכולה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  8. קניתי מחשב כדלהלן: ספק - TT TOUGHPOWER 750W לוח אם - GA-P35-DS3 מעבד - Q6600 כרטיס מסך - 8800 GTS 320MB של ALBATRON זכרון פנימי - 2GB HD - של WESTERN DIGITAL 500GB ------------------------------------------------ כעבור כחצי שנה החלו הבעיות: בהתחלה המחשב היה נתקע באמצע משחק. אחר כך גם באמצע סרטים שהרצתי. אחר כך הוא היה נתקע סתם ככה, בשולחן העבודה של ווינדוז כששום דבר כבד\מיוחד לא רץ. לקחתי את המחשב לבדיקה. הם אמרו לי שהבדיקה שלהם העלתה שהבעיה בלוח אם. מכיווון שיש לי אחריות על הלוח, שלחתי אותו למקום שקניתי ממנו. אתמול קיבלתי לוח אם אחר: GA-EP43-DS3 - rev. 1.0 התקנתי "חלונות" VISTA 64 BIT + SP1. היום באמצע פעולה בVISTA המחשב נכבה. הפעלתי מחדש, חזרתי על הפעולה, נתקע. (הפעולה …

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  9. מצטער שזה סקר ולא נושא חדש פשוט לא הצלחתי להגיע לכפתור של "נושא חדש", אלה לסקר.. יש לי בעיה עם העכבר (MX700) , רציתי לראות סרט אז הפעלתי את MV2PLAYER , העלתי את הסרט שמתי כתוביות והמחשב קצת נתקע.. עשיתי ריסטרט , ומאותו רגע אם אי אפשר לעבוד עם העכבר ! לא משנה לאיפה אני לוקח אותו , הוא תמיד חוזר לפינה השמאלית למטה (START) של ה WIN. כאילו יש שם איזה מגנט לעכבר.. ואי אפשר לעשות כלום ככה , בקושי הצלחתי לכתוב פה עכשיו (וגם הייתי צריך לנחש איזה מספר BOARD זה עד שהגעתי ל 16.. כי לא יכולתי ללחוץ על תמיכה טכנית !). הוצאתי מהחשמל והחזרתי , כנ"ל USB , התקנתי דרייברים הכי חדשים לעכבר שהורדתי לפני כמה זמן והיו לי על המחשב. אין ספור ריסטרטים , וכבר אין לי מושג מה לעשות , וזה משגע תשכל !…

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by sapartil,

בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אוקי אז ככה יש לי ראידון 9700 פרו פרמטתי אתהמחשב התקנתי הכל הכל והתקנתי את הדרייברים אומגה 4.3 עכשיו אני רוצה שזה יהיה על אפיק 8 במקום 4 כי הלוח אם שלי תומך בזה וגם כן הכרטיס מסך הבעיה היא http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG זאת הבעיה וגם עם אני עושה בדוק הכל מחדש אחרי זהוא מתחיל מחדש את המחשב הוא חוזר . לי לא מחובר בבקשה אנשים תעזרו לי וממש תודה לכל העוזרים ! :-\

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  12. המחשב שלי עושה BOOT לאחר כ20 או 300 דקות לערך. זה לא מערכת ההפעעלה או הHD כיוון שהתקלה חוזרת גם עם מערכת הפעלה אחרת בHD אחר. זה לא הזכרונות כיוון שעשיתי עליהם בדיקה והם יצאו בסדר. לא נראה לי שמדובר במעבד כיוון שהרצתי עליו כיווץ DVD לDIVX והוא עבד לאורך כ15 דקות ב100% . נשאר הלוח והספק. מה דעתכם? מה כדאי לעשות?

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by M@or,

המחיצה הכילה מידע חשוב ופורמטה במהלך התקנת windows xp pro עם NTFS. האם יש אפשרות שהמידע לא אבד לחלוטין וכי יהיה ניתן לשחזרו? אודה לכל המוצא פתרון אפשרי. מאור.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  14. שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס הרחבה PCIE trsnscend pdc3 usb3 + sata3 את הכרטיס התקנתי גם על סלוט של X1 וגם X16 המחשב מזהה את הרטיס החדש ומתקין בהצלחה . אך הUSB לא עובד מכניס DOK והוא אפילו לא נדלק לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר ואפילו את ההסברים שלהם אפילו החלפתי את הכניסות של החשמל לכרטיס ושום דבר ה USB לא עובד אשמח לעזרה אודי עריכה : החזרתי את הכרטיס לחנות באמת הוא היה תקול החליפו לי אותו לאחד עובד אפילו בדקתי אותו שם שהתקנתי אותו בבית המחשב מזהה את ה SATA אך שוב ה USB3 לא עובד ולא מזוהה, אין את הפריט ב device manager, מה שכן קרה בחנות מה ניתן לעשות ? יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p הביוס מעודכן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by dbx22,

בכל פקודה שאני עושה בנירו זה נותן את הארור הבא ולקחתי את הנירו הזה מחבר שלי שאצלו הוא פועל וניסיתי גירסאות שונות ובכולם אותו אדבר, אותה השגיאה... בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות..... תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  16. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם הקול במחשב שרק לפני כמה חודשים שמתי לב אליה. אני רגיל לצפות בסרטים דרך אוזניות שחיברתי בעבר לרמקולים פשוטים שהיו לי ועכשיו אני מחבר אותם ישירות לכרטיס הקול OB בלוח 8rda3+ שלי. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות של צפייה בסרט כלשהו, כל סרט, עוצמת הקול יורדת באופן פתאומי לפחות פי 2. זה קרה גם כשחיברתי את האוזניות לרמקולים וזה קורה גם עכשיו ואך ורק בסרטים. בקבצי RAM הבעיה לא קיימת משום מה ואותו דבר בקבצי סאונד למיניהם. במה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  17. בסמארטפון זה מצליח לי . במחשב זו בעיה ( יש תוסף בחנות כרום בשביל משהו דומה אבל יש חשש פריצה ...

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום רב ברשותי כרטיס leadtek gefoece 6600 gt יש לי את הדריברים האחרונים כל המשחקים עובדים לי טוב אבל משום מה בneed for speed כל הזמן יש לי נקודות ירוקות בזמן המשחק רציתי לבדוק את הבעיה אז הרצתי כמה פעמים 3dmark 05 אבל גם בזה הכרטיס עבד טוב מה יכול להיות בהעיה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by AnTiSh0ck,

היום לאחר עדכון של ווינדוס 7, המחשב ביצע ריסט. מאז המחשב לא עולה. ראיתי שהוא מנסה להעלות אותו דרך boot cd. הבנתי שאולי הוא לא מזהה את ההארדיסק ולכן ניגשתי לביוס כדי לבדוק אם הוא באמת מזוהה. בביוס באמת הופיע רק ההארדיסק המשני (משמש לאחסון בלבד). כיבתי את המחשב .. ניסתי להחליף את הכבל סאטה וגם את הכבל חשמל שלו בנפרד. ועדיין המחשב לא זיהה את ההארדיסק. כשהמחשב פעל.. נגעתי ב HD כדי להרגיש אם הוא מסתובב.. ולפי התחושה הוא לא הסתובב. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאקח את המחשב למעבדה ? יש מצב שהHD הלך לעולמו ? אם כן.. מה העלויות של שחזור הנתונים? (500GB) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by ed1,

מה המתח עבודה הרגיל של המעבד הזה? באוורסט הוא מראה לי 1.6V במנוחה אבל בנתונים על המעבד כתוב שזה אמור להיות על 1.5V ומה הקריאה שהוא אמור להראות על הסל"ד של המאוורר? הוא מראה לי 2596 סל"ד ולפעמים משתנה בקפיצה ישירות ל-2637. במאמץ עבודה הטמפ' עלתה עד ל-80 מעלות, המתח עלה בהדרגה ל-1.66V והסל"ד לפעמים ירד ולפעמים עלה אבל לא עבר את הערך 2637. זה נורמלי? ב-easy tune 5 הוא מראה 1.52V אני כבר מיואש... כי טמפ' הוא לא מראה שם..

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! ביומים האחרונים הופיעו לי מין כתמים מרובעים כאלה (בצבע אדום) בתחתית המסך ,אני לא מצליח לפתור את הבעיה . יש למישהו רעיו מה זה יכול להיות ומה הפתרון. (דרך אגב זה רק בחלק מהרזולוציות) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי לוח A8N-SLI Deluxe הלוח עובד מצויין אבל מה שמטריד אותי זה שהביאוס מציג כי מהירות הסיבוב של מאוורר הצ'יפסט היא 9375 סל"ד. האם זה תקין ? תודה !

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  23. זה בעיה שיש לחבר שלי.. הוא קנה מחשב חדש והוסיף גם כרטיס קול.. אך החכם הזה לא חשב לפני כן ושכח שיש כבר כרטיס קול מובנה D: עכשיו איך הוא יכול לנטרל את הכרטיס הקול המובנה, כדי שבשירים וכו' הם ישתמשו בכרטיס קול שהוא קנה? תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  24. יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק יכול להיות זה בגלל המסך הישן שלי? יש מסך ישן 17 אינצ' אני יכול לשחק משחקים כבדים שעות עם60mhz וחלק עם 75 אבל יש משחקים שתוך 10 דקות המחשב נתקע

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. במחשב של אחותי הוחלף לוח אם + זכרונות, ואני לא מעוניין להתקין מערכת חדשה. ברצוני לציין שאחרי החלפת הלוח (אינטל) המערכת עולה אבל כמובן אני חייב להסיר את הדרייברים של הלוח הישן. מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את הדרייברים של הלוח בצורה הטובה ביותר, כדי שלא ישארו שאריות ברג'סטרי. האם הסרת התקנה דרך מנהל התקנים תעשה את העבודה ?, או המלצה על תוכנה שתסיר לחלוטין את הדרייברים מהמערכת. ניסיתי את Driver Sweeper 3.2 אולם בהפעלת התוכנה נתקלתי בבעיה של שגיאת יישום (0xc0000135 ). אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים