תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי קיבלתי מחשב חדש שבא מורכב עם כל הדרייברים והארד דיסק החדש וכשתקנתי וונדוס במהלך ההתקנה קפץ לי מסך כחול ואפילו צילמתי והראות לכם מה כתוב בו: http://i144.photobucket.com/albums/r199/rafi666/temp/DSC00661.jpg דיברתי עם הטכנאי של החנות והוא אמר לי שהבעיה היא שהXP שלי מיושן וצריך מערכת הפעלה שכוללת SERVICE PACK 2 אז התקשרתי למיקרוסופט ושם התברר שזה קרה לי בגלל שהתקנתי ווינדוס XP UPGRADE (איך לא שמתי לב לזה?!) ויכול להיות שזה גם הרס לי את ההארד דיסק. אני מנסה עכשיו שוב להתקין עם XP _הפעם הרגיל ולא הUPGRADE) ושוב קופץ לי אותו מסך כחול. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שאני מאפס את ההגדרות בביוס הוא עושה לי OC מעלה את הבאס של המעבד ל 266X12 ואת הזכרונות מוריד ל 266X2 זה מוזר הברירת המחדל אמורה להיות 200X12 מעבד וזכרונות 333X2 למה זה ככה ? ואי אפשר לשחק במכפלה כלום אז אני נאלץ לסדר את זה ידני להוריד את המעבד ל 200 ולעלות את הזכרונות ל 333 משהו אולי דפוק בלוח אם ? כי המחשב עושה מצויין רק בביוס קורה משהו מוזר , אני מכוון בביוס את הזכרונות 667 אני נכנס ל CPUZ רשום 250X2 איך יכול להיות 500MHZ ולא 667MHZ ? שאני נכנס לביוס רשום 667MHZ !!! עריכה : עשיתי CLR CMOS כלום המחשב עולה רגיל לא מאפס את עצמו והכי מוזר שאני מגמפר את ה CLR BIOS המחשב לא אמור לדלוק והוא דולק רגיל ממש מוזר העניין הוא שהמחשב עובד רגיל אבל הזכרונות 500MHZ שזה מבאס אותי והלוח ל…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את המדפסת אבל כאשר אני פותח אותה כדי להדפיס לי דף מסוים היא מדפיסה לי מלא דפים שרשום באנגלית ומספרים כאלה אין לי מושג מה זה מישהו יכול לעזור תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חברים המחשב נייח שלי לא הצליח לאתחל את עצמו היום. בדקתי את העניין והתגלה לי משהו מוזר ביותר. בביוס לפעמים הדיסק קשיח מופיע ולפעמים לא. החיבורים בסדר, בדקתי אותם. אינני מבין, אם הדיסק לא תקין, איך לפעמים הוא מזהה אותו. ואם הוא לא תקין, איך לפעמים הוא כן מצליח לזהות אותו. מה אתם מציעים לעשות? והאם יתכן שהבעיה בלוח? למרות שהביוס תמיד מזהה את הכונן DVD ככה שלא נראה לי.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מחשב מריץ VISTA 32 BIT.לוח אם ABIT IP35-E כרגע יש בו 2 זכרונות כל אחד גיגה של OCZ 2 הזכרונות נמצאים בסלוטים הכחולים (ייתכן ועובדים בDUAL)? אני מוסיף זכרון KINGSTON 2 גיגה לסלוט השחור בלוח. http://www.alibaba.com/product-gs/441482545/KVR8002N6_2G_ddr2_ram_memory_module.html המחשב עולה.מזהה 4 גיגה אך אחרי מס דקות מראה לי מסך כחול לגבי בעיה עם הזכרון.הזכרון לפי מיטב ידעתי תקין. יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק מידע בשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלה כאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, הוא נתקע בפעם הראשונה בהגעה לשולחן העבודה (העכבר לא זז, וחייבים לעשות ריסטארט בשביל שמשהוא יזוז). בפעם השנייה שאני מפעיל אותו המסך לא נדלק, בפעם השלישית הוא נתקע בדוס וככה כל פעם שמדליקים את המחשב. המחשב בן שנתיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב לפני חצי שנה ומאז יש לי בעיה מאוד מוזרה עם FPS במשחקים (50FPS מרגיש כמו 30FPS ושלא נדבר איך 30FPS מרגיש) הבאתי את המחשב ל KSP והם אמרו שהכל בסדר קניתי גם כרטיס מסך חדש HD7850 2G והבעיות המשיכו....עדיין 30FPS מרגיש כמו 20FPS ופחות וכן הלאה עכשיו יש לי חשד שזה אולי הספק.... יש לי את הספק הזה ורציתי לדעת אם הוא איכותי ויכול להחזיק את המערכת הזאת ספק Antec 550w מסך 23 Samsung LED לוח אם Asus M5A78L LE כרטיס מסך radeon HD7850 2g gddr5 מעבד Phenom II 1100t x6 3.3Ghz Black Edition זיכרון 8G Ram DDR3 1333Mhz G.Skill דיסק קשיח 200gb 7200rpm 8mb cache מעבד הוחלף והבעיה נשארה כרטיס מסך הוחלף מ HD6850 ל HD7850 והבעיה נ…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, יש לי לטפון ASUS TP510UQ שרכשתי לפני 3 שנים. יש לו יציאת HDMI אחת ויציאת USB-C, וכן יציאות USB. יש לי כרגע מסך שאני מנסה לחבר אליו את המחשב דרך USB-C ומשום מה אין אות למסך, המסך גם אמור להטעין את המחשב וזה גם כן לא מתבצע. ובנוסף אני מעוניין לרכוש 2 מסכים שיהיה אפשר לחבר אותם למחשב זה, בלי קשר למסך הנ"ל, חדר עבודה אחר, איך ניתן לעשות את זה? הבנתי שאולי יש אפשרות להוציא כבלים משתי היציאות במחשב ולשני המסכים, אך כרגע משום מה USB-C לא מגיב למסך הנוכחי. או לחילופין יש אפשרות לעשות שרשור בין מסכים? או כל דרך אחרת. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה... יש לי את המחשב שבצד מלפני שנה לפני איזה 8 חודשים קניתי את הgtx460 הראשון ולפני 4 חודשים הוספתי לו עוד אחד המהירויות שעון שלהם שונות אז השלמתי את שניהם ל850 בליבה ו2000 בזיכרונות עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס... פתאום המסך נכבה ונדלק וכל מיני דברים מוזרים כאלה כי המהירויות שעון חוזרים אחורה עכשיו בדקתי ושיניתי ועשיתי הכל עדיין אותה בעיה ואז ראיתי שיש לי וירוס אמרתי אולי הוא גרם לזה בלה בלה פירמטתי הכל מחדש וזה אני בא לשנות את המהירויות שעון הכל טוב ויפה מריץ דוגמא 3dmark שוב המהירויות שעון חוזרות אחורה ובגלל שזה sli אז מתחיל ארטיפיקים כי המהירויות שעון שונות ברמה משמעותית אני מתחנן לפתרון עזרה... משהו אולי איזו תוכנה אחרת לאוברקלוק לא יודע. נ.ב: משהו שחשבתי עליו …
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום במערכת שלי 2 כוננים קשיחים כל אחד עם מערכת הפעלה WINXP . ניתן לבחור בינהם על ידי תוכנת partition magic . כרגע יש תקלה במערכת שתהליך ה-boot לא מזהה אינפורמציה נידרשת לאיתחול אלא אם כן אני מבקש לבצע boot בעזרת cd ואז תוכנת bootmagic שוב מאפשרת לי לבחור את הכונן עם המערכת הנדרשת. נראה לי ש-boot record באחד הכוננים נפגע. האם אני צודק? איך מתקנים? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם. א' אני רוצה לציין שהבעייה הזאת קוראת לי גם כשהמחשב שלי כלל לא באוברקלוק. ב' לפני התופעה בד"כ יש הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד ג' הפתרון היחידי שלי הוא לעשות הפעלה מחדש בתקקווה שהבעייה לא תחזור על עצמה. ד' זו ממש לא הפעם הראשונה שהבעייה מתרחשת ה' עדכנתי והחלפתי את כל הדריוורים, וחזרתי גם לישנים יותר, הבעייה עדיין קיימת. ה' יש לי מחשב ctrl c ctrl p של אחי שאין לו את הבעייה הזאת. הסרטון שממחיש את הבעייה: http://s3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/?action=view¤t=_0001.flv יש גם מצבים שזה מגיע אפילו לשולחן העבודה!!! שברתי את הראש ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה, חלק פגום? זקוק לעזרה, אור כהן
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
זה התחיל לי לפני כמה ימים... המחשב לא עולה ועושה צפצוף ארוך כזה שאני מדליק אותו (בד"כ הוא עושה צפצוף קטן) הוא נתקע כל 5 דקות וצריך להפעיל מחדש (גם כשאני לא מעמיס עליו) מה לעשות?? אני משתגע!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המחשב הנייד כל הזמן נכבה בלי קשר לכלום זה יכול להיות הסוללה שלו??? המחשב כל הזמן מחובר לחשמל זה קשור לסוללה כי הוא תמיד בחשמל יש לי שאלה גם אם המחשב מחובר כל הזמן לחשמל אז זה עובר דרך הסוללה כאילו מטעין כל הזמן את הסוללה? ואיך אני יודע שהסוללה לא טובה?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב המפרט : ספק -500W גנרי מעבד e2140 כרטיס מסך:hd 4650 זיכרון: 4 gb לוח אם :p5qp-am השאלה האם זה מסוכן להישאר אם הספק גנרי ? ואם כן זה בסדר שאני יוציא את הכרטיס מסך וישאר עם המאיץ גרפי (הוא על הלוח אם) מצפה לתשובה מיקצועית
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
החלפתי ספק והמחשב לא התחיל לעבוד.חזרתי לישן וגם לא עובד.משהו מוזר אם אני מחבר את הכבל של P4 שמתחבר ללוח הוא מפסיק לעבוד עם הכבל הגדול הוא עובד הלוח מקבל חשמל ומאוור המעבד מסתובב הבעיה עם המחבר P4 ATX
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
דרך האוזניות,מערכת סטריאו ועוד לא שומעים בכלל עשיתי על הכי גבוהה בדקתי בControl Panel את כול הדברים האפשריים... בבקשה עזרה תודה. יש לי כרטיס מסך של CREATIVE
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני חייב עזרה באופן בהול. שלחתי מייל לקבוצת חברים דרך הicontact במק. ז"א העברתי את הכתובות של אנשי הקשר בקבוצה לשדה נמען במייל ושלחתי. מאז אני לא מפסיק לקבל מייל חוזר re) מכל אחד מהנמענים, עם תוכן הודעה אוטומטי דומה: Auto-generated message הודעה זו נשלחת לכולם, מספר רב של פעמים ביום, אני בטוח שעצבנתי כמה אנשים... זה באמת חופר. יש למישהו מושג איך מפסיקים את זה? תודה חמי
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ההרדיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים לאחרונה והוא נתקע ומפעיל את עצמו מחדש בפתאומיות ותוך כדי כך גם עושה את הרעשים המוכרים לטכנאי ההרדיסק הוא IDE בן 5 - 6 שנים ככה מחובר לספק כוח של 480W ולמחשב בן 7 שנים בערך, עכשיו, אם ההרדיסק הולך אני בבעיה גדולה כי היום כבר לא מוכרים IDE ואם כן הוא בטח ממש יקר (ראיתי חצי טרה ב 500 שקל אין עוד אופציות) ואין לי שקל להשקיע ולקנות למחשב כרטיס PCI -> SATA2 זה גם הוצאה של 200 שקל על הכרטיס לא כולל את ההרדיסק עצמו שזה עוד 200 שקל ככה מה גם שזה מחשב חלש עם מעבד חלש אז לא שווה כל ההשקעה, אז כל מה שנותר לפני שההרדיסק מת זה להציל אותו! אש עשיתי איחוי לדיסק (בעזרת הכלים שיש ב WINDOWS XP PRO) וגם סריקה ותיקון לסקטורים פגומים ולמרות הכל ההרדיסק ע…
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי בעיה עם המתח של ה-3.3V בלוח האם ואני לא יודע מה לעשות יש לי לוח אם של ASUS P4T533-C ספק כוח 400W שבא עם המארז של simbadda C650 ומעבד של Intel Northwood 2.0Ghz הוספתי תמונה של הבעיה, אין לי מושג לאיזה נזק זה גורם ולמה זה ככה זקוק לעזרה קשות :-[ הינה התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי סטיק של 64 100hz בתוח המחשב + שתי סטיקים של זכרונות 64 133hz לא בתוח המחשב, הלוח שלי לא תומך ב-133 אבל בכל זות ניסיתי להרכיב והמחשב זיהה אותם בטסט ממורי ובהגדרות של הוינדוס והמחשב פועל אבל שמנסים לעלות ישום גדול שה-64 לא מספיק לו והוא צריך להשתמש באחרים (ה-133) הוא מעלה מסך כחול fatal error . יש מצב שהזיכרונות האלו יעבדו עם המחשב ?? אולי הגדרות או משהו ?? או שפשות זה לא מתאים וזהו. כי בזיכרונת pc133 הקודמים שניסיתי להרכיב או שהמחשה לא זיהה אותם או שהמחשב ציפצף לא עלה. הזיכרונות הם של micro י8 צ'פים רק מצד אחד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אוקי. נהגתי לשחק במשחקים כמו UT2004 ו DOOM3 כרגיל, עד שיצאה הגרסה CATALYST 4.9 BETA של ATI שאמרו שמשפרת את הביצועים בDOOM3 לכל כרטיסי הריידון ועכשיו בשני המשחקים האלה (כן גם בדום) לפעמים יש תקלה, שהמסך נכבה, אין קול פתאום וכאילו המחשב שבק (הוא עדיין פועל למרות זאת) וכשאני מנסה להפעיל את המסך מחדש הוא כאילו מראה לי שהוא לא מחובר או שאין חשמל או משהו כזה - Cable Out No signal משהו בסגנון הזה עכשיו, מה בדיוק קורה פה? ומה כדאי לעשות ? להחזיר את ההתקנה של 4.8 היציב או לחכות ל 4.9 הסופי ?
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת לא יודע מה השם שלו אבל במנהל התקנים הוא מופיע כ - ethernet controller ואני צריך דרייבר שלו יש לי את הדיסקט אבל הוא הרוס ככה שזה לא עוזר לי בבקשה חברים זה דחוף
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפני כחודש החלה אצלי תקלה חמורה במחשב הוא עושה לעצמו ריסט על דעת עצמו בזמן שהוא עושה לעצמו ריסט מגיע לי מסך כחול ורשום שם your coumpter shut down"n" וכול מיני שמות של תקלות כמו win32k.sys ועוד עכשיו החלפתי הארד דיסק וזה לא פתר את התקלה גם הספק כוח חדש תעזרו לפתור את התקלה שמעתי שזה יכול דרייברים לכרטיס מסך ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד אני לא מוצא באתר של nvdia יש לי כרטיס מסך די ישן GEFORCE2 MX 100/200
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש מערכת חדשה fx-8120 8gb dd3 ati 3850 old h.d 120 gb 3 fan 120 mm קורה לי דבר מוזר לאחר הדלקה ראשונית בבוקר ישנו סוג של ציפצופ מוזר לא של הרמקול של הלוח הנורמלי ומספיק לאחר שניה או זה קורה לפעמים בעומס
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-