עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יניב דוחנו,

יש לי כל הזמן בעיה בWINDOWS XP למה?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

היי בזמן שימוש במחשב הנייח פתאום הוא כבה מסרב להדלק שוב. להלן הפעולות שבצעתי: - נתקתי את הכבל מהPSU לחצתי על הPOWER ובכדי לשחרר מתח שנשאר במערכת,וזה לא עבד. - נתקתי את כבלי החשמל מהמעבד,ניסיתי להדליק שוב ולא עבד - נתתי לו "לנוח" שעה ניסיתי שוב ולא תפס. מפה כבר אין לי רעיונות,ואין לי ספק לבדוק זאת.

3. Started by yotam.m,

שלום לכולם בניסיון להתקין XP על מחשב יחסית ישן מבוסס לוח עם צ'יפסט של SIS 661 אם אינני טועה ומעבד INTEL 2.4GHZ אני מקבל שגיאות של BLUE SCREEN עם "קבצים בעיתיים" שונים בכל פעם לדוגמא: win32k.sys ntfs.sys page_fault_in_nonpaged_area cdfs.sys וכמובן IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL יש לציין כמה דברים: 1) עשיתי רוטציה בין 3 HD'S שונים (160GB,60GB,40GB) כולם IDE כמובן. 2) עשיתי רוטציה בין 3 CD'S שונים (צורב CD רגיל, CD רגיל, וצורב DVD של NEC). 3)עשיתי רוטציה בין מספר צמות IDE שיש ברשותי כדי לשלול את הבעיה הזאת גם כן. 4) וכמובן בין מספר דיסקים של וינדוס (2 סוגים שונים של XP ו-דיסק של VISTA אחד שגם בו הבעיה חוזרת על עצמה). הזיכרון נמצא ב-MEMTEST בדיוק ברגעים אלו ובינתיים תקע …

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

אני מנסה לצרוב דיסק מידע בשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלה כאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by AA123,

כותרת קובץ ========> http://www.megaupload.com/il/?d=DN5YWK1Y

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  6. שלום מישהוא יודע אולי איך לסדר את הבעיה ? תודה

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by shronxx,

יש לי בעיה בהפעלת מחשב.. העברתי חלקים ממארז אחד לשני חיברתי הכל כמו שצריך וכאשר אני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב... בדקתי את המתחים של הספק והכל טוב נורית הביקורת על הלוח אם פועלת המעבד פועל (לפי התחממות גוף הקרור) והכרטיס מסך נראה תקין למדי וניסיתי להחליף מסך גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי עם זה??? :s05:

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by -R-E-L-,

אז ככה המחשב אצלי כמעט חודשיים ומאז שהרכבתי אותו יש לי את הבעיה. שמתי לב לדברים הבאים בזמן המקרה: 1. ההארדיסק עובד 2. המעבד כמעט שלא בשימוש (4%-15%) 3. הזיכרון שהיה בשימוש היה כ 800MB מתוך 1200MB (הכוונה שלי ל COMMIT CHARGE שב- TASK MANAGER) אציין שזה לא קורה תמיד אבל כשזה קורה אז במשחקים או תוכנות (לאחרונה עם אנטי וירוס).

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  9. לאחר התקנת windows xp על כונן SATA, המחשב מתעקש לא לעשות BOOT מכונן זה. לוח האם ABIT IE9, מותקנים שני כונני IDE, כונן SATA, צורב DVD- ב IDE. התקנתי את ה- XP, המחשב המשיך ופעל אחרי ההקנה, לאחר הריסטרט הראשון שעשיתי, כחלק מהתקנת כרטיס המסך, המחשב לא עושה BOOT מהכונן הנכון (כנראה). כרגע בביוס אני מזהה שלשה כוננים, ב- Bootup sequence מוגדר Hard drive כראשון, מתוך ה- hard drive מוגדר ה-sata כראשון. אציין עוד שבמהלך ההתקנה נדרשתי להוסיף דרייברים להפעלת ה-SATA. האם יכול להיות מצב שהייתי צריך לעדכן את ה- BIOS בצורה כלשהי לפני הריסט? אלעד

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by אנימשוגע,

יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד בהתחלה הוא עובד על מהירות שיא ופתאוום הוא עובד על 1700rpm מהיכול לגרום לו לעבוד ככה דרך אגב המאוורר הוא של גיגה בייט עם האולטרא הכחולה(סוקט 775) תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by wooper,

שלום תמיד היה לי כרטיס רשת אלחוטי במחשב שעבד היום החלפתי אותו לחריץ pci אחר בזמן שהמחשב עבד אחרי זה המחשב כבר לא זהה את החריץ הקודם יכול להיות שבגלל שהחלפתי את הכרטיס בין החריצים שהמחשב עבד זה דפק אחד מהם?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. אנא עזרו לי! מזה זמן יש לי בעיות קשות עם הכרטיס קול (המשולב על הלוח) שהתחילו אחרי שהמחשב חזר מתיקון (החלפת ביוס). אני מתקין את הדרייברים של כרטיס הקול אבל אני לא שומע סאונד. בעצת הטכנאי אני מוריד UPDATES של MSI (שלהם לוח האם והכל) שכוללים: Realtek AC'97 Audio drivers Realtek LAN Driver Intel INF update (אציין שכבר ניסיתי לעדכן כל אחד מהם בנפרד אבל גם זה לא הצליח...) כעת אני יכול לשמוע את הסאונד של מערכת ההפעלה (התחלת עבודה, דברים נפתחים, סיום עבודה וכו') אבל אני לא מצליח לשמוע מוסיקה או לשמוע את הסאונד בסרטים (מיותר לציין שכל הקודקים מותקנים ופועלים כראוי, בדקתי עם GSPOT). לוח האם הוא Intel I865G-PE בעיות נלוות שצצו לי: הסאונד (שיש) נשמע מקוטע וקופצני, כאילו שיש בעיה בזכר…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  13. היי, אתמול קיבלתי את הספק החדש שלי (Topower) ולכן היום העברתי את הספק שהיה אצלי (FSP-350 GTF) למחשב של אח שלי: Sempon 2600+ Epox 8RDA+ PRO כונן קשיח 80 GB של היטאצי וכונן קשיח 20 GB של WD (שאר הדברים לא נראה לי משנים) בכל מקרה, המחשב סירב לעשות POST אחרי החיבור. בהתחלה חשדתי בזיכרונות- זה לא קשור. הסתכלתי על ה POST CODE והוא 75. לפי החוברת של הלוח זה השלב של זיהוי התקני ה IDE. ניתקתי את הכוננים הקשיחים- והמחשב עושה POST. מה לעזעזל הולך פה? ??? ואיך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by Hr44,

כשהחלפתי לעכבר USB העכבר הגיב. במנהל המשימות העכבר לא מופיע בכלל וגם הקטגוריה "עכברים והתקני הצבעה אחרים" לא מופיעה שניסתי עכבר PS2 אחר הבעיה חזרה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  15. אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם.. מישהו יכול לעזור? למארז יש כמה חוטים..: Mic Bias Mic GND L In L Out R In R Out ללוח אם יש את החיבורים האלה: Mic GND Front R Front L Rear R Rear L השאלה היא מה הולך למה?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  16. אתמול התקנתי לוח NF4 SLI INFINITY של DFI. ישנם בין 7 ל-8 (זה תמיד משתנה) התקני PCI לא מזוהים במנל ההתקנים של ווינדוס. אני בווינדוס XP עם SP2. יש לי בסה"כ 2 כרטיסי PCI: רשת וקול ושניהם מוגדרים כראוי. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  17. הקדמה: כמובן שלא חייבים לענות על כל השאלות, כל עזרה תבוא בברכה. 1: נמאס לי! למה יש דברים שכל פעם עולים לי עם המחשב ? ) יש דרך לגרום להן לא לחזור לתמיד? (הלכתי ל MSCONFIG או ל STARTUP(שהפך למיותר) והסרתי כל פעם תוכנות כמו LEXMARK ALL IN ONE, QUICKTIME, REAL PLAYER וכל פעם הן מצליחות לחזור. ניסיתי להגדיר בתוכן שלא יעלו עם הWINDOWS אבל לשווא, כל פעם שאני מפעיל אחת מהן אז היא חוזרת לרשימה. ה LEXMARK עולה תמיד בלי קשר לכלום 2: FIREFOX2- למה באתרי אינטרנט יש לי סמן הכתיבה מהבהב כאילו שזה מסמך WORD? מעצבן. 3:IE - מכירים את זה שבשביל ללחוץ על ישום JAVA אז קודם כל צריך ללחוץ פעם אחת בשביל לעשות לו ACTIVATE ורק אחרי זה אפשר ללחוץ עליו ולהפעיל אותו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מדר…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by soldier,

אני צריך תוכנה או פטרון אחר כדי לעשות BACKUP לכל מערכת הפעלה שלי זאת אומרת עם הWINDOWS שלי נופל אז שאני יוכל לעלות אותו בדיוק במצב שאני עשיתי לו BACKUP תודה

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by MalGano,

אהלן. ברשותי מחשב פנטיום 4 - פרסקוט HT 2.8GHz זה השנה הרביעית. מאז שנקה היו לו בעיות עם הטמפרטורה שחלקן אני מניח תלויות במארז. הטמפרטורה הממוצעת לא במאמץ היא כ-63 מעלות ומגיעה לפעמים ל-73 במאמץ והמחשב לא עבר oc אף פעם. היום החלטתי לבדוק את המערכת עם כמה תוכנות (cpuz ו-pc wizard) ושתיהן הראו כי תדר המעבד הוא לא 2800 MHz אלא 2798.6 (מצ"ב תמונה). האם זה נורמלי לראות תדר לא ממש מדויק או שמדבור בסוג של שחיקה בגלל החום? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by kong5,

האם פרימוט חוזר של המחשב פוגע באיכות שלו? עם זה בחומרה או בכל דבר אחר...

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by Eonblueapoc,

כל פעם שהוא עושה Update מעצמו, מופיעה ההודעה הזאת של ה"אל תשלח"... וקספרסקי נשאר פתוח... זה התחיל היום בלי סיבה.

22. Started by rbeny10,

התקלה : תוך כדי עבודה (במקרים אלה,בקובץ וורד), לאחר כ-3-4 שעות שמחשב דלוק, וללא שעשיתי משהו חריג!!!, אני מקליק כדי להעביר את הסמן לנקודה חדשה, ובמקום לשכוח מהנקודה הישנה ולקפוץ לחדשה, הוא משחיר את כל הקטע. מה שאני לא עושה (לוחץ לשחרור מקשים, מעביר אות לאזאור אחר בטקסט, לוחץ ר4געית מקשי CTRL..),כלום לא עוזר. כשאני יוצא לראות מה המצב בתוכנות אחרות (האוטלוק למשל) => אותה בעייה !!! (לא הייתה מקודם). חשוב לציין : "הפעלה מחדש" - לא פותר הבעייה !!!. "כיבוי" והדלקה ,לאחר המתנה, פותר. אז סביר שמדובר בהתחממות, אבל, של איזה חלק ??. ואולי באג בתוכנה??. האם משהו נתקל במשהו כזה ? . הצעתכם??.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  23. נכנס לסידירום תיקיית e: וכל קובץ אומר לי שאי אפשר להפעיל אותו

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by LIgor86,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by smootskin,

שמתי לב שהמאוורר האחורי הפסיק לעבוד (נמצא מתחת לספק ומוציא אוויר) סיבבתי אותו עם האצבע והוא התחיל לצלוע באיטיות ולאחר כמה שניות הפסיק. החלפתי את המאוורר עם אחד שלקחתי ממארז ישן ושוב אותו סיפור! האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות בספק? (המחשב עבר לא מעט הפסקות חשמל מאז שקניתי אותו לפני שנה וחצי) מדוע רק המאוורר האחורי לא מסתובב? החלפתי בין הכבלים של המאוורר שנמצא על הדלת והמאוורר האחורי וזה לא השתנה. אני לא בטוח אבל אני חושב שהספק הוא 650 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.