עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idan79,

קצת קראתי על זה בפורום אבל אשאל בכול זאת מדובר במסך אסוס 22 MW221C וכרטיס מסך ATI 4850 וכמו שציינתי בכותרת המסך נכבה כול כמה דקות [10-15] חשוב לציין שהוא לא יוצא ממצב זה אלא אם כן אני מכבה את המסך ומדליק אותו שוב בדקתי בהגדרות צריכת החשמל והם תקנים חשוב לציין שזה התחיל ביום בהיר,ללא שינוי מיוחד פעולות שעשיתי עידכון וויסטה כ.מסך ואנטיווירוס בדיקת ניקיון [המחשב נקי!] [רק המסך קורס,לא שאר המחשב] [ה שומר מסך עובד כרגיל וגם כאשר הוא נכנס למצב המתנה בסיומו הוא עושה זאת בהצלחה] הבעיה היא שבעבודה שוטפת הוא נופל וללא הפעלה מחדש ידנית הוא לא חוזר לשדר תמונה רעיונות איך פותרים את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by אבי אביטל,

אני משתמש עם מחשב נייד מדגם DEEL VESTRO 14 5401 אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב שלי השאלה עם צריך דווקא את תחנת העגינה של DEEL או אפשר לקנות אוניברסלי? האם זה מכביד/מאט על המחשב? האם יש למישהו המלצה על תחנת עגינה טובה ואיכותית במחיר שפוי? תודה רבה מראש לכל המגיבים...

3. Started by amitbatito,

יש לי בעיה במחשב נראה לי בכרטיס מסך כל פעם שאני משחק באיזה משחק המסך נהיה שחור המחשב ממשיך לפעול רגיל אבל אין תמונה עד שאני עושה ריסט זה חוזר מה זה יכול להיות ?? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה ati x1900gt

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by tal5870,

שלום לכולם! ברשותי מחשב המפרט : ספק -500W גנרי מעבד e2140 כרטיס מסך:hd 4650 זיכרון: 4 gb לוח אם :p5qp-am השאלה האם זה מסוכן להישאר אם הספק גנרי ? ואם כן זה בסדר שאני יוציא את הכרטיס מסך וישאר עם המאיץ גרפי (הוא על הלוח אם) מצפה לתשובה מיקצועית

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  5. דרך האוזניות,מערכת סטריאו ועוד לא שומעים בכלל עשיתי על הכי גבוהה בדקתי בControl Panel את כול הדברים האפשריים... בבקשה עזרה תודה. יש לי כרטיס מסך של CREATIVE

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by amittt,

טוב אז תראו אני רוצה לקנות עוד הארדיסק ולהוסיף אותו לשלי עכשיו אני יודע מפנים איך מתקינים והכל אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב מה אני צריך לעשות??????????? תסבירו לי בבקשה שלב שלב מה אני צריך לעשות בכדי להפעיל אותו תודה תודה תודה לכל העוזר

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by Asaf Mor,

לארדיסק לא ניגרם שום נזק ובסך הכל העברתי את הכל לארדיסק אחר ומחקתי מהארדיסק השני. ומאז לא השתמשתי בו, והוא תקין יש תוכנה שיכולה לשחר תיקייה שלמה? זה חשוב מאוד זה שירים שנאספו במשך 10 שנים או יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by thedarkman,

לפני 9 חודשים בערך קניתי מחשב ואז שמתי אותו על מעמד כזה עם גלגלים ואז הוא נפל על הרצפה ומאז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות שקניתי מהם את המחשב ואז החלפנו את המאוורר לכרטיס מסך ולאחר מכן אחרי כמה ימים זה עדין הפריע לי אז ניסינו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך ואז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות ומאז שהחלפתי את כל החלקים האלה יש לי הרבה בעיות עם המחשב לפעמים הוא מתחיל לעשות מן צפצוף כזה קבוע ולפעמים זה מפסיק ואז מתחיל עוד פעם כל פעם בזמן אחר. יש לי קצת לאגים במשחקים יש לי תקיעות גראפיקה ירדה. מה הבעיה של המחשב? איך אני מסדר את הבעיה? תודה לעוזרים

9. Started by Riaz3r,

שלום, יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד. החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת. יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by DJPOWER,

יש לי הארד דיסק של וואסטון דיגיטל 120 ג'יגה ניסיתי להוציא את ההארד דיסק ולשים אותו בתוך כלוב להארד דיסק שלקחתי ממקום אחר ביחד אם עוד הארד דיסק ולא הלך אז החזרתי ועכשיו כל פעם שאני נוגע במולוקס אפילו מזיז אותו טיפה(לא את החיבור עצמו אלא את הכבל) יש רעש של טעינה מהארד דיסק וממקודם היה לי מין הודעה כחולה כזאת כי זה לא הפסיק לעשות את זה מישהו יודע מה הבעיה

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by ItayM2,

שלום פורום תמיכה טכנית! יש לי בעיה שממש מטרידה אותי, היא התחילה לפני משהו כמו חודש ועדיין אני לא מצליח לפתור אותה. בערך כמה דקות (זה משתנה בין דקה-שתיים לחצי שעה+) לאחר שאני מתחיל לשחק במשחק כלשהו (כל משחק - מCOH ועד משחקים של popcap), המחשב נתקע - המסך הופך לשחור והסאונד מתחיל לפעול בלופ, ואין ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחלק מהפעמים המחשב לא נתקע אלא המסך משחיר ואז חוזר חזרה למשחק ואני מקבל הודעה שהכרטיס הפסיק להגיב ומנהל ההתקנים הפעיל אותו מחדש. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר, לכן אני משער שהבעיה קשורה לחומרה. אני לא יודע אם זאת בעיה של הכרטיס עצמו כי ממה שקראתי קצת באינטרנט ראיתי שזאת בעיה שיש להרבה אנשים עם כרטיסים שונים (לחבר שלי יש את אותה בעיה והכרטיס שלו הוא 8600…

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by rotman,

שלום רב , משום מה , מדיי פעם המחשב עושה ריסטרט פתאומי לעצמו... עדיין לא שמתי לב לדפוס מסוים של הבעיה אבל יש מצב שזה קורה במשחקים בעיקר. מה יכולה להיות הסיבה של ריסטרט פתאומי שכזה?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by moti30,

שלום מישהו אולי יודע איך ניתן לנעול תוסף של כרום כך שלא יהיה ניתן להסיר אותו או לכבות אותו? אלא ע"י סיסמה וכדו'. אותו דבר אם יש אפשרות בדפדפן אדג'. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  14. שלום. במשך החודשיים האחרונים, המחשב שלי עושה בעיות. הבעיה היא שמתי שבא לו, הוא מאתחל את עצמו, בלי שום רמז. לאחר כמה זמן שהוא עשה את זה אחד ההארדיסקים הישן שלי התחיל לעשות רעשים והבנתי שהוא התקלקל. חשבתי שזה גרם למחשב ליפול, ולמרות שהוצאתי אותו המחשב המשיך לאתחל את עצמו. היום החלטתי לפרמט, ולמרות הפירמוט הוא עדיין מאתחל את עצמו. המעבד בטמפ' נורמליות וכך גם שאר החלקים חומרה חדשה שהוספתי: מודם, כ.רשת, כרטיס טלוויזיה, זיכרונות, הארד דיסק (לא כולם במכה אחת, אלא למשך תקופה מסויימת). מה לדעתכם הבעיה? נ.ב. הכרטיס מסך בשנה האחרונה עושה לי בעיה שכשמשחקים עם החוטים מאחורי המחשב ומזיזים משו (כנראה ת'כבל של הכ.מסך) הוא תוקע את המחשב, אז אולי זה קשור.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  15. שלום רב! ברשותי מחשב כף יד של COMPAQ דגם H3700 ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS CE בעברית או להתקין פונט בעיברית . רציתי לדעת מהיכן אני יכול להוריד זאת, וגם איך אני יכול לעשות את ההתקנה? תתקבל כל הצעה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  16. The monitor profile Samsung - Natural Color Pro 1.0 ICM appears defective הבנתי שהתקלה נפוצה.... מה עלי לעשות בשביל לפתור אותה? תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  17. המחשב שלי עושה BOOT לאחר כ20 או 300 דקות לערך. זה לא מערכת ההפעעלה או הHD כיוון שהתקלה חוזרת גם עם מערכת הפעלה אחרת בHD אחר. זה לא הזכרונות כיוון שעשיתי עליהם בדיקה והם יצאו בסדר. לא נראה לי שמדובר במעבד כיוון שהרצתי עליו כיווץ DVD לDIVX והוא עבד לאורך כ15 דקות ב100% . נשאר הלוח והספק. מה דעתכם? מה כדאי לעשות?

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO באנגלית עם SP2. לאחרונה בערך 5 דקןת לאחר הדלקת המחשב הוא "קופא". התמונה במסך קופאת והעכבר והמיקלדת לא פעילים. כשאני לוחץ במחשב על restart המחשב עולה ואז עובד ללא שום בעיה לאורך זמן. עשיתי בינתיים בדיקות עם תוכנות ייעודיות לכונן הקשיח ולזיכרון על מנת לוודא שאין איתם בעייה - והכל תקין. מבחינת טמפרטורה של לוח אם, מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך- הכל תקין. בדיקה לוירוסים וקבצי ריגול- תקין. האם יתכן שזאת בעיה של הספק כוח? אשמח לקבל עזרה בעניין זה.

19. היה לי מעבד אמד אתלון 3500 חד ליבה 939 ועשיתי שידרוג למעבד 3800X2 ורציתי לעשות עוד שידרוג קטן למעבד אמד אופטרון 180 ומאז המחשב נכבה בדקתי טמפרטורה הכול תקין 40 מעלות הכול תקין פשוט נכבה במנוחה , משהו הזוי לגמרי - המעבד 110W יכול להיות שהגוף קירור לא מסוגל לקרר אותו אבל זה ממש מוזר בביוס זה 40 מעלות אין משהו חריג אני עוזב את המחשב לרגע הוא נכבה , החזרתי את המעבד 3800X2 והכול בסדר , חשבתי שאולי הספק כח לא עומד בעומס אבל זה לא הגיוני בגלל שהספק הוא 300W של LITEON וזה הדגם : http://microdream.co.uk/liteon-pe-6301-08ap-atx-300w-psu-power-supply.html#.UlL08L5BTcs בדקתי את הזכרונות 15 שעות רצוף הכול תקין גם אם הזכרון לא תקין המחשב לא יתכבה לגמרי , היה לי מקרה שהמחשב נתן ציפצוף א…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by ParanoidLoneWolf,

I've been having frequent pc carshes / blue screens in the last couple of weeks. the only thing I got from the blue screens is that it's probably a drivers issue, and with windows pointing out the video drivers to be the likely cause of the crashes. however, after installing diffrent versions of the catalyst and also diffrent versions of omega drivers I came to realise that it isn't the video adapter's drivers. the blue screens mentioned something about a driver verifier, but I was unable to find one in my system tools. so I was wondering if anybody knows if I can find the drivers/software/hardware that is causing the pc crashes without disassembling the pc. I've already…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by rooten,

בזמן האחרון הרבה פעמים קורה לי שה-CPU USAGE שלי מאוד גבוה, ולפעמים גם על 100 ועובד לאט. לפעמים גם פתאום המחשב נתקע, ובזמן האחרון זה קורה דיי הרבה. אז השאלה שלי היא מה הבעיה, ואם צריך לפתור אותה באמצעות קניית חלק או פירמוט או משהו אחר? יש לי מעבד של 3.0 ג'יגה הרץ ושני כרטיסי זיכרון פנימי של 256. אם צריך עוד פרטים תאמר ואני אתן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by shlomoreuven,

שלום לכולם, החשד העיקרי שלי הוא ספק הכח, איך אני יכול לוודא שאכן הספק הוא שכשל?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  23. ברשותי מחשב שעבר שדרוג (החלפת לוח, זכרון חדש והארד דיסק חדש) התקנתי עליו חלונות 7 פרו, וכמה תוכנות הדרושות לי (אופיס, ויז'ואל סטודיו לדוגמא), וגם תוכנת צריבה starburn. כדי לחסוך צריבה של הויז'ואל סטודיו, הרצתי מתוך StarBurn כונן וירטואלי, שלכאורה עבד אך לבסוף הגרסה של הויז'ואל לא התאימה, ההתקנה נכשלה עם הודעות שגיאה. כרגע זו לא הבעיה, אלא העובדה שאני לא מצליח להסיר לגמרי את הכונן הוירטואלי שעליו יושבת התמונה של הויז'ואל, הוא ממשיך להפעיל אותו כאילו מדובר בכונן פיזי. האם יש פתרון לבעיה ואם כן מהו ? rMaNe

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by sdrum177,

שלום לכולם. אני מבצע אכשיו התקנה חדשה של מערכת הפעלה למחשב עם לוח אם של ALBATRON ומעבד AMD סוקט 939. נכנסתי לאתר של החברה עלמנת להוריד דרייברים של הלוח אם. והאופציה היחידה היא למערכת XP. מה דעתכם? האם בכל זאת כדאי להתקין WIN 7 בתקווה שיש לו כבר דרייברים מובנים. או אולי להישאר עם XP וללכת על בטוח מה אתם חושבים שיהיה הכי נכון מחינת עבודה הכי טובה של המחשב? תודה מראש[table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by Kitt0s,

שלום, כאשר לוחצים על כפתור ה-ON במארז, המחשב נדלק רק לאחר כ-2 דקות ! זה כבר הרבה זמן ככה.. מדובר בלוח אם GA-M61P-S3 עם AMD Athlon X2 (לא בטוח בדגם המדויק) + ספק 500W ניסתי לנתק הכל ולהשאיר ספק + לוח והבעיה נותרה. ניסיתי להחליף ספק (ל-HEC 480W) והבעיה נותרה. ניסיתי לחפש הגדרה כלשהיא בביוס שגורמת לזה, אבל לצערי לא מצאתי. האם למישהו יש פיתרון? אני מניח שזו בעיית חשמל, מכיוון שעד שהלוח לא מקבל POWER GOOD אז הוא לא מתחיל בPOST.. אבל מכיוון שניסיתי על ספק אחר, אני מניח שמדובר בלוח אם. סרקתי אותו לקבלים נפוחים/שרופים - אבל לא מצאתי משהו לא תקין. מלבד הבעיה הזו המחשב עובד, אבל צריך להמתין כשתי דקות עד שהוא נפתח.. אשמח לקבל תמיכה בנושא. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים