תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב ישן יחסית, ואני מעוניין להוסיף זיכרון RAM. אני לא יודע איזה סוג לקנות, אמרו לי שצריך לבדוק מה מתאים לי. איך אני עושה זאת? תודה מראש למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי משב ישן שאני רוצה להפעיל אותו הוא עמד הרבה שנים במחסן וחשבתי להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שיוכלו לגלוש באינטרנט השאלה היא אם יש טעם ? המעבד אני חושב שזה פנטיום 4 לוח אם P4S800D ASUS ספק סאנשיין קומה MI ATX 480 כרטיס מסך GeForce FX 5200 זיכרונות DDR 256 MB PC3200 X2 חיברתי אותו לחשמל ולמסך ולכל מה שצריך המנורות במארז נדלקות כרגיל אבל המסך לא נדלק ובמחשב אחר הוא עובד (המסך) ברגע שאני מנתק את המסך מהמחשב המנורה במסך הופכת לירוקה וברגע שאני מחבר אותו למחשב הישן המסך נכבה והמנורה הופכת לכתומה חשבתי אולי זה הכרטיס מסך אבל אין לי מושג אם תוכלו לתת לי כמה טיפים איך להתחיל לאתר למה המחשב לא עובד תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב פשוט ניתקע לי שאני מתחיל לשחק במשחקים. ניסיתי משחקים כמו 1.6 וCALLL OF DUTY 2 ו CIVILIZATION 3 וכמה דקות או שניות אחרי שאני משחק במשחקים האלה המחשב ניתקע. המפרט שלי הוא MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W מה יכולה להיות הבעיההההההה?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, יש לי ולחבר שלי את אותה הבעיה: במשחקים כבדים לאחר משחק של כחצי שעה המחשב נתקע או נכבה. זה קורה בהרבע משחקים והמחשבים שלנו כאלה: 1. AMD X2 5400 GGIGABYTE MA78GM-S2H 2GB OCZ 800MHZ GIGABYTE HD 3870 512MB WINDOWS XP SP2 WD320GB 2. AMD X3 8450 GGIGABYTE MA78GM-S2H 4GB OCZ 1066MHZ GIGABYTE HD4850 WINDOWS VISTA SP1 2XWD250GB, WD500GB שמעתי שאולי יש מצב שהבעיה היא מעבדי AMD!! זה נכון? עם לא מה יחולה להיות הבעיה, הדבר הייחיד שמשוטף הוא הלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה אבל זה התחיל מאז ששיפרתי את המחשב שמתי לו מלא דברים טובים ועשיתי פרמטים והכל כלום לא עוזר.. עכשיו הבעיה זה רק במישחקי רשת =\ הכל ניתקע ואז אני מקבל הכל מרוח ומגעיל ואי אפשר לשחק אמרו לי אולי זה בעיה בשרת במישחק אבל זה במלא מישחקי רשת וגם מישחקים שהיו עובדים חלק במחשב הקודם אז הינה תמונות ומיפרט של המחשב =] מקווה שזה המקום מיפרט: ווינדס אקס פי intel core 2 duo cpu 2G RAM 2.54GHZ כרטיס מסך ג'י פורס 9800GT והכל בסדר שלחתי את זה לתיקון זה לא תחמם יותר מידי והכל מתאים ביחד אז זה לא הבעיה..=\ הינה כמה תמונות http://img49.imageshack.us/i/client2009070903595596.jpg/ מקווה שתוכלו לעזור =\ אהה ועוד כמה דברים.. מישחקים לא של רשת אני מרית חופשי וטוב! …
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח ASUS P4C800E-DLX עם 4 דיסקים מקונפגים כמערך RAID 0+1 זא מירור וסטריפ. שני דיסקים הם IDE ושני דיסקים SATA. המערך מבוסס רכיב של PROMISE בלעדי לחלק מלוחות ASUS . זה התחיל כשקבלתי הודעת שגיאה שהמערך ירד ל OFFLINE נכנסתי לקונפיגורציה וראיתי שדיסק אחד מסוג SATA ירד ל OFFLINE הנחתי שהוא כנראה קרס. בצעתי איתחול נוסף ואז הBIOS של המערך הודיע על שגיאה קריטית שלא ניתנת לשיחזור. שוב נכנסתי לקונפיגורציה וגיליתי שעוד שני דיסקים ירדו ל OFFLINE (שני ה IDE) כעט 3 מתוך 4 דיסקים לא מזוהים עי המערך. עסיתי DISABLE ל קונטרולר דרך ה BIOS כדי למנוע נזק נוסף. בדקתי את חיבורי הדיסקים והם תקינים. לדיסקים כן מגיע חשמל. נראה שה צ'יפ של PROMISE השתגע כי לא יתכן ש 3 דיסקים כרסו תוך…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד של 20 ג'גיה עם הווינדוס עליו ושני עם 80 ג'יגה. במשך כמה שבועות כבר שההארד דיסק השני (80 ג'יגה) עושה לי בעיות, קרה הרבה פעמים שהווינדוס אמר שאחד הכוננים לא מאותחל (הוא מפוצל לשני כוננים) ושצריך לאתחל ואז אחרי יום זה פתאום חזר למצב הרגיל שלו. עכשיו פתאום כל הכונן לא מופיע לי ב"מחשב שלי", אבל הווינדוס עדיין מזהה שהוא קיים (בdevice manager הוא עדיין רשום כקיים). ניסיתי להתקין אותו מחדש וזה לא עזר, ניסיתי לעדכן את הדרייברים שלו אבל לא נמצאים דרייברים חדשים. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני מפעיל את המחשב אחרי כמה דקות ספורות הוא פשוט נתקע ואי אפשר להזיז את העכבר או לעשות איתו שום דבר. פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והבעיה לא עוברת. לאחר פעם שניה שפירמטתי התקנתי Asus Probe וראיתי שם ש 3.3V+ הוא ברמה של 2.8 מה זה אומר? האם זו יכולה להיות הבעיה או שיש לכם רעיון איך למה זה יכול להיות? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, המחשב לא מצליח לזהות HD SATA חדש שקניתי הלוח הוא KV7 ABIT עדכנתי את הביוס ואת הלוח אם ההארד דיסק הוא WD SATA 120GB 8MB והמאסטר הוא IDE WD 80GB שאותו הוא כן מזהה ואפשרתי את ה ONCHIP SATA CONTROLLER ב DEVICE MANAGER הוא רושם לי שיש בעיה ב via sata raid controller "this device cannot start" יכול להיות שההארד דיסק תקול? ניסיתי כמובן לחבר אותו לשני הסלוטים ניסיתי גם לשנות את הג'אמפר של ה ide נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי בעיה כזו
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום 1 חיבורי ה-usb מקדימה אינם עובדים הורדי דריוור chipset ללוח. 2 בעת חיבור אחת מיציאות ה-usb מאחור יש לי מסך כחול . האם זו בעיה בלוח http://srv2.jpg.co.il/5/5265e6bf03b07.jpg http://srv2.jpg.co.il/8/5265e706af804.jpg תודה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי בעיה: יש לךי כרטיס Hercules Geforce 2 TI יש לי D.V.D יש קריאבטיב עם מקודד עכשיו המקודד יש לו מן חיבור ארוך כזה( דומה לחיבור של דיסקטים). ב RIVA TNT2 יש חיבור כזה לחבר אותו לשם אבל בכרטיס שלי אין אז יוצא שאני לא יכול להשתמש ב DVD איך אני פותר את זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך כחול, המחשב היה דלוק(רק נידלק) ופתאום הופיעה מסך כחול. קוד: 0X00...2 0X89F07C5D בעקרון אני יודע שקיים אתר כזה שמופיעות שם כל התקלות של מסך כחול והוא תמיד עזר לי, אני עכשיו לא מוצא אותו ואני לא זוכר איך מצאתי אותו פעם אחרת. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק ================================================================ עכשיו יש לי עד פעם צבעים מוזרים גם עם 60MHZ אבל לא תמיד... ולפעמים יש מסך כחול פעם בכמה זמן אבל לא כל הזמן ואגב הווינדוז 7 עובד לי טוב עם אירו והכל סבבה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה הייתה לבת דודה שלי הפסקת חשמל ו"נדפק" לה המחשב יש לה ATHALON 1200 לוח של גיגהבייט המבוססKM133 אני פירמתתי את המחשב אני בא להתקין את WIN98 נכנס לחלון הכחול של ההתקנה הוא מתחיל לחשב זמן ריצה וכשהו מגיע ל100 אז הוא מוציא קישקוש בשחור על המסך... במרכז ושה בצבעים שחור ולבן כמו של הדוס... איך אני יכול לתקן את זה? 2** האם יש דרך להתקין XP על מחשב ריק?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הבאתי לו את המחשב עם windos xp pro ואז הוא היתקין לי windox xp home סבבה היתקין לי וזה ניכנסו לי מלא וירוסים עשיתי פורמט החזרתי את הwindosx xp pro שהיה לי וזה עכשיו ביכללללל המחשב עובד לעט נורא ..אני ינסה להסביר את זה..שאני כותב פה מקליד זה לא עושה כלום שאני פותח את מחשב שלי וזה זה עושה קצת בעיות הwinamp ניתקע לא ניתקע רק השיר עובד לעט נורא.. אחרכך שאני מפעיל תוכנת שיטוף slsk נגיד גם זה מעיט ...ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע לי מלא פעמים עד שהוא קולט אותו ועובד חלק.. ומתי שאני נגיד סתם מפעל icq גם השיר ניתקע והעכבר עובד לעט ..אני חושב שהמערכת שלי יכולה להיתפוצץ שוב מה הפיטרוון של הבעייה הזאת......... הוא סתם שם לי פיקס 5200 לוח אם חדש..+256 גיגההרץ 400 מגהרץ מה אני כול לעשו…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מדובר במקלדת 2.4GHZ DELUX WIRELES KEYBOARD AND MOUSE של TEAC . מקש ה ALT מעביר את המחשב למצב שינה מקש ה WINKEY מכבה את המחשב :-X מקש CTRL משתיק את הרמקולים... מערכת ההפעלה היא WIN7 32 ביט חוקית. התקנתי את הדרייבר המקורי מחדש ולא עזר. המקלדת דיי חדשה (נקנתה עם המחחשב לפני חודשיים) איך אפשר להחזיר את המקשים האלה למצבם המקורי? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא זוכר מה קרה לכרטיס מסך שלי אז הינה האשכול: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118398.0 בסוף אחרי שבועיים זיגזאג התקשרו אליי ואמרו שבא אליהם כרטיס מסך חדש והם שאלו מתי אני יכול להגיע לקחת אז אמרתי להם היום אז בסוף נסעתי :auto: והם אמרו שהם לא יודעים איך השתמשתי בכרטיס מסך הזה כי היה יכול להיגרם נזק מאוד כבד למחשב ולחלקים אז אמרו לי הינה כרטיס מסך חדש חדש ונתנו לי :ylsuper: עכשיו אני מקווה שסוף סוף אני יתחיל להנות מהכרטיס הזה :biggthumpup:
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש. וינדוס 7 64BIT מקורי. מהיום הראשון שהוא אצלי הוא מעלה מסכים כחולים בהפעלת הוינדוס, כל פעם בעיות כמו memory_managment וכו... החלטתי לבדוק את הזכרונות, הרצתי את הבדיקה של הוינדוס והכל תקין.. אז הוצאתי זכרון אחד (2GB של ELITE 1333MHZ DDR3) והשארתי אחד בפנים (שניהם אותו דבר בדיוק). המחשב עובד מעולה! הכנסתי את השני והוצאתי את הראשון, והמחשב עדיין עובד מעולה! רק כאשר שניהם ביחד מותקנים - ישר יש בעיות. למה זה קורה?!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אפשר להגיד שמדובר בבעיה שהלכה והחריפה. בכמה שבועות האחרונים היה קורה לי (מדי פעם) שהמחשב פשוט לא היה יוצא ממצב Sleep. הייתי לוחץ על מקש או מזיז את העכבר אבל המסך היה נשאר בסטנד-ביי. (המסך הוא מדגם LG IPS236) בימים האחרונים זה החריף, ועכשיו אם זה קורה אפילו אם אני מכבה את המחשב לפעמים הוא לא עולה כמו שצריך בהדלקה מחדש (שוב, אין תצוגה). כמו כן הוא נתקע לי פעמיים בהרצה של BF3 בערך דקה לתוך המשחק, ברמה ששום דבר לא מגיע ואפשר רק לכבות אותו עם לחיצה ארוכה על הדלקה. בדקתי עם AVG לוירוסים והוא לא מצא כלום. יש לי הרגשה שזאת בעיה בזיכרון, ואז זה מסביר גם את זה שהמחשב לא "חוזר" וגם את זה שבמשחק הוא נתקע, כי רק אז הוא צריך להשתמש בכל הזיכרון. חשבתי בהתחלה שזה אולי הכרטיס מסך, אבל גם …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להפעיל חלק מהתוכנות במחשב שלי קופצת לי ההודעה הבאה : The application was unable to start correctly (0xc0150004). Click OK to close the application. אני לא יכול למחוק תוכנות או להתקין מחדש. פירפוקס וגוגל כרום כן עובדים. ניסיתי להריץ את הפקודה הנ"ל sfc /scannow אבל היא נתקלת בבעיה כאשר היא מגיעה ל-81% ואני מקבל את ההודעה הזו: Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log" ניסיתי גם להשתמש ב system restore אבל גם זה לא עובד. מחקתי והתקנתי מחדש את microsoft visual c++ 2005, 2008,2010 גם לא עבד. מערכת הפעלה: Windows…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה המחשב לי קורס כל כמה שעות. WIN7 64BIT ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אבל לא כלכך מצאתי \ הבנתי את הסיבות לקריסה וכמוכן לא מצאתי פתרון. יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי מחשב P4 3G על לוח אסוס P4P800 בזמן האחרון נתקע כשבא לו, ללא קשר לתוכניות או העמסה 1) בזמן עבודה 2) לפני עלית חלונות כשמופיע מסך אסוס כיצד לחפש בעייה? :s05: בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-