עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by קלוקיי,

שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by xxgorenxx,

שלום חברים, הפכתי את האינ' ולא מצאתי דבר כזה, האם יש אפשרות לעשות סנכון כמו בשרת EXCHANGE שברגע שאני פותח אירוע בOUTLOOK זה יסתנכן עם הגימייל והאייפון (תהגדרה באייפון ביצעתי אני רק צריך שזה יסתנכן עם בגימייל) למשל היום , יש לי שרת EXCHANGE של העבודה, אני פותח אירוע דרך הOWA וזה אוטומט עובר ללוח של באייפון האם יש אפשרות כזו עם גימייל? תודה! ד"א הגימייל מוגדר IMAP באאוטלוק עריכה: מצאתי אפשר לנעול http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by MoMo-P,

מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  4. יש לי דיסק קשיח נייד PASSPORT של WD חמש מאות גיגה. עד לאחרונה כשהייתי מחבר אותו למחשב מיד היה עולה החלון של הפעלה אוטומטית. לאחרונה הוא לא עושה את זה ואפילו במחשב שלי הוא לא מציג את זה, אני צריף להפעיל מחדש את המחשב כשזה מחובר ורק אז אני יכול להשתמש בו. מה צריך לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. חבר שלי רכש את המחשב הנייד של TOSHIBA מדגם L500 pro sattalite והיה לו דרייבר של כרטיס מסך (ATI) ישן אז רציתי לתומי לעדכן אותו לדרייבר החדש, הורדתי את הדרייבר 10.3 מחקתי את הישן עם הdriver swepper התקנתי כביכול לאחר הריסטרט המחשב לא קולט את הדרייבר ויותר מכך הרזולוציה נמוכה ואי אפשר להגדיל, נסיתי לבדוק באתרים דרייברים נוספים ושיחזור מערכת אבל לשווא, מישהו בקשה יכול לעזור לי??!! לא נעים לי מהבן-אדם.. :s05: נ.ב יש לו מערכת הפעלה WIN7 PRO.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by ddaividd,

לא ידעתי באיזה פורום לרשום תהודעה אז עם הנושא לא מתאים לפורום תעבירו לי אתזה תודה. יש לי מחשב שקניתי אותו מלפני 8 חודש e8400 gigabyte p45 geforce9800gt 1gb 2gbram ברגע שאני בודק ווירוסים ונכנס לעוד תוכנה קטנה כלשהי המחשב מגיע למצב "המסך הכחול" מופיע2 שניות ועושה ריסטרט אוטומטי כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש. שבוע טוב עריכה : פעלתי לפי המדריך הפורום כתבתי תפקודה הזאת %systemroot%\minidump בהפעלה ונפתחה לי תיקייה ריקה בלי קבצי לוג

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by Ice_m@n,

חברה אתם חייבים לעזור לי!! המצב פשוט נואש! קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך... והכל היה בסדר גמור עד ש... יום בהיר אחד במהלך עבודה פשוטה במסמך וורד החליט המחשב לעשות "ריסט" לעצמו וכשהוא עלה שוב הוא כתב לי : boot failture, please insert system disk כמובן שניגשתי מייד לביוס ולהפתעתי גיליתי- שהמחשב כלל לא מזהה את הדיסק הקשיח!!! (יש לי הרדדיסק של סמסונג 60 גיגה) התבעסתי ופניתי לבדוק את החיבורים, אולי משהו השתחרר, אבל לא הכל היה בסדר גמור.. חיכיתי כ-20 דק' והדלקתי שוב את המחשב... והינה- הוא שוב זיהה את ההרדיסק והכל פעל!!! אבל לרוע מזלי... לאחר כרבע שעה שוב התכבה המחשב מעצמו ושוב לא זיהה את ההרדיסק עוד 20 דק' וכך הלאה... ברצף מחזורי מעצבן ומייגע בבקשה עזרו לי!!! (אגב את ההודעה הזו…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by shichio,

יש לי בעייה....כל דיסקט שאני מכניס אותו לכונן ואני מנסה לעשות לו פורמט זה אומר שהסדיסקט Write Protected וניסיתי להזיז את נלחצן הזה שיש בדיסקטים וזה לא עוזר.. ועוד דבר..אחרי שאני עושה פורמט לדיסרט איך אני עושה ממנו דיסקט אתחול?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by srolik,

יש לי וירוס חדש במחשב שגורם למחשב להתכבות לאחר מספר דקות עבודה הנורטון המעודכן שלי לא הצליח להסיר אותו וגילה אותו בשם w32.kllm.raleka אם למישהו יש פיתרון איך אני יכול להסיר את הווירוס הזה ומהו בכלל ?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  10. היא חוקית(נראה לי) לא משנה הבעיה היא כזו הווינדוס כול כמה שבועות פשוט נופל יענו מאבד קבצים "נמחקים" והוא לא מצליח להעלות את עצמו וזה דורש ממני לפרמט שאלתי היא כזו יש לי שני הרדיסקים בהפרש מרחק אחד מהשני של שני הרדיסקים(לא קיימים זה המרחק) האם יכול להיות שהחום מההרדיסק למעלה גורם להרדיסק למטה לאבד מידע או שאולי זה קשור לעידכונים של מיקרוסופט תשובה כמה שיותר מהר לפני שהמחשב מתחיל לאבד לי קבצים חיונים הקטע המוזר שהוא אמבד רק קבצים בכונן C ולא בשאר הכוננים

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by orennaor,

שלום , אני קונה מחשב השבוע והמפרט שלו הוא ככה : AMD Barton 2500+ , EPoX 8rda3 , Geil 2700 333MHZ 256MB DDR ואני מרכיב את זה בתוך המארז השאלה שלי היא כזאת , אני מבין במחשבים אבל אף פעם לא הרכבתי מחשב , אם אני יחבר הכל כמו שצריך וימרח טוב את המשחה הטרמית על המעבד ואת כל החיבורי חשמל ללוח ולסידירום ולהארדיסק אז אחרי שאני יחבר את הכל ואני ידליק את המחשב הביוס ישר יעלה לי ? כאילו לא צריך לעשות שינוי פיזי אחרי חיבור כל החלקים ביחד? כמו לאפס את הביוס או משהו כזה? אני שואל כאילו אחרי שאני מחבר המחשב ישר מוכן לפעולה ? או שצריך לעשות עוד שינוי פיזי קטן ? אחרי הברגת הברגים והחיבורים והכל למארז... הסבר בבקשה כי נראה לי אני יודע להרכיב הכל כי מעבד כבר הוצאתי והרכבתי בעבר של AMD ATHLON…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by Dmoney,

אז קודם כל הקדמה קצרה: ניסיתי להרכיב את המחשב הישן (pentium 1 200mhz) לפני חודש בערך אבל במהלך ההרכבה נשבר פין אחד של הלוח אם (אחד הפינים שמתחברים לכבלים של הספק ולמעשה מספקים חשמל ללוח), התייאשתי והחזרתי הכל למחסן. היום השתעממתי אז החלטתי לנסות ולהחיות את המחשב ולמרבה הפלא הוא עובד! מגיע חשמל ללוח (הרמקול עובד) והמחשב אפילו עולה! ומפה מתחילות הבעיות...המחשב נתקע במסך הראשון (איפה שהוא סופר את הRam) :-\ ניסיתי להיכנס לביוס אבל המחשב לא מזהה את המקלדת (מקלדת עם חיבור ישן ואני בטוווח שהיא טובה), כשאני מחבר את המקלדת יש כזה צליל אבל כשאני מנסה ללחוץ על איזשהו מקש כלום לא קורה :-\ זה מה שרשום: Keyboard error or no Keyboard present CMOS checksum error - Default loaded עוד …

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  13. control center ברגע שהמחשב מנסה להפעיל את זה ..... the appliction failed to initilaize propery (0xc0135. click on ol to terminate the appliciation למה זה כותב את זה מי זה הודעה שגיאה . יש עוד שנתקלים בזה ? ועם לא אני יכל לעלות תמונה

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  14. מצטער שזה סקר ולא נושא חדש פשוט לא הצלחתי להגיע לכפתור של "נושא חדש", אלה לסקר.. יש לי בעיה עם העכבר (MX700) , רציתי לראות סרט אז הפעלתי את MV2PLAYER , העלתי את הסרט שמתי כתוביות והמחשב קצת נתקע.. עשיתי ריסטרט , ומאותו רגע אם אי אפשר לעבוד עם העכבר ! לא משנה לאיפה אני לוקח אותו , הוא תמיד חוזר לפינה השמאלית למטה (START) של ה WIN. כאילו יש שם איזה מגנט לעכבר.. ואי אפשר לעשות כלום ככה , בקושי הצלחתי לכתוב פה עכשיו (וגם הייתי צריך לנחש איזה מספר BOARD זה עד שהגעתי ל 16.. כי לא יכולתי ללחוץ על תמיכה טכנית !). הוצאתי מהחשמל והחזרתי , כנ"ל USB , התקנתי דרייברים הכי חדשים לעכבר שהורדתי לפני כמה זמן והיו לי על המחשב. אין ספור ריסטרטים , וכבר אין לי מושג מה לעשות , וזה משגע תשכל !…

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by NETANEL-A,

שלום ! המחשב עובד כרגיל כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא התקנתי או הסרתי חומרה. כעבור זמן אקראי ולא קבוע של פעולה על המחשב מופיע המסך הכחול שצירפתי. לפעמים הכותרת שלו משתנה. זה לא תמיד IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים זה גם PFN_LIST_CORRUPT המספרים בתחתית המסך משתנים. יש לכם השערה מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  16. הצילו :'( :'( במחשב השני (לא זה שעובד לאאאט) יש לי כונן קשח עם צורב רגיל על Primary וצורב DVD על Secondary, ככה זה עובד כבר כמה חודשים, ופתאום נעלמו לי הכוננים של הצורבים - הם מופיעים כרגיל ב-BIOS ויש דרייברים מותקנים ב-Windows, אבל הוא מודיע לי ב-Device Manager ככה: Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41) מה לעזאזל קורה פה ? הרצתי אנטיוירוס אבל לא מצאתי כלום, מה זה יכול להיות ? תודה מראש לכל מי שיכול להעלות רעיון למה שקרה פה . בנואשות :-[ m.c

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by siin,

מה משמעות ההודעה הנ"ל? WIN98 פנטיום 2 Verifying DMA Pool data "הקש מקש כלשהו.." והמחשב מאתחל בכל פעם מחדש כמו לופ אינסופי. ממה נובעת ההודעה הנ"ל ואיך ניתן לפתור אותה? אגב, קראתי איפשהו שאחת הסיבות האפשריות הוא תוכנת אנטי וירוס כמו נורטון שאם היא לא מתעדכנת יכול לגרום לתופעה הנ"ל, וממש במקרה יש במחשב הזה נורטון לא מעודכן מיום התקנתו מתישהו ב-2003. אבקש התייחסות גם לאפשרות הזאת ומה הוא הפתרון. אגב2, פירמוט לא בא בחשבון בשלב זה!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  18. שלום יש לי לוח אם INTEL 850 SOCKET 423 , מעבד 1.5 פנטיום. היה לי צורב BTC במהירות צריבה X 16 והכל עבד בסדר. עכשיו שמתי את הצורב החדש X40 , באותו מצב של הצורב הקודם ,כלומר בעמדת מסטר, והמחשב בכלל לא עולה , הוא פשוט ניתקע , ולא ניכנס למערכת ההפעלה. לאחר מכן הפכתי את הצורב לסלייב (מה שאני לא ממש רוצה) , במיקרה הזה , מערכת ההפעלה עלתה והכל נראה בסדר, אבל ברגע שאני מנסה לצרוב , הוא אומר לי שהכנסתי דיסק מלא , או מוגן , והוא לא יכול לצרוב , וזאת כאשר מדובר בדיסק רגיל וריק לחלוטין. מה אני עושה ? למה זה קורה? כאשר החזרתי את ה BTC , הכל עובד כרגיל. אשמח לקבל עזרתכם. תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by BrAvE_HeArT,

טוב אז ככה, יש לי בעיה עם המתח של ה-3.3V בלוח האם ואני לא יודע מה לעשות יש לי לוח אם של ASUS P4T533-C ספק כוח 400W שבא עם המארז של simbadda C650 ומעבד של Intel Northwood 2.0Ghz הוספתי תמונה של הבעיה, אין לי מושג לאיזה נזק זה גורם ולמה זה ככה זקוק לעזרה קשות :-[ הינה התמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

אני מנסה לצרוב דיסק מידע בשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלה כאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by AA123,

כותרת קובץ ========> http://www.megaupload.com/il/?d=DN5YWK1Y

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  22. שלום מישהוא יודע אולי איך לסדר את הבעיה ? תודה

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by -R-E-L-,

אז ככה המחשב אצלי כמעט חודשיים ומאז שהרכבתי אותו יש לי את הבעיה. שמתי לב לדברים הבאים בזמן המקרה: 1. ההארדיסק עובד 2. המעבד כמעט שלא בשימוש (4%-15%) 3. הזיכרון שהיה בשימוש היה כ 800MB מתוך 1200MB (הכוונה שלי ל COMMIT CHARGE שב- TASK MANAGER) אציין שזה לא קורה תמיד אבל כשזה קורה אז במשחקים או תוכנות (לאחרונה עם אנטי וירוס).

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by shronxx,

יש לי בעיה בהפעלת מחשב.. העברתי חלקים ממארז אחד לשני חיברתי הכל כמו שצריך וכאשר אני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב... בדקתי את המתחים של הספק והכל טוב נורית הביקורת על הלוח אם פועלת המעבד פועל (לפי התחממות גוף הקרור) והכרטיס מסך נראה תקין למדי וניסיתי להחליף מסך גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי עם זה??? :s05:

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  25. לאחר התקנת windows xp על כונן SATA, המחשב מתעקש לא לעשות BOOT מכונן זה. לוח האם ABIT IE9, מותקנים שני כונני IDE, כונן SATA, צורב DVD- ב IDE. התקנתי את ה- XP, המחשב המשיך ופעל אחרי ההקנה, לאחר הריסטרט הראשון שעשיתי, כחלק מהתקנת כרטיס המסך, המחשב לא עושה BOOT מהכונן הנכון (כנראה). כרגע בביוס אני מזהה שלשה כוננים, ב- Bootup sequence מוגדר Hard drive כראשון, מתוך ה- hard drive מוגדר ה-sata כראשון. אציין עוד שבמהלך ההתקנה נדרשתי להוסיף דרייברים להפעלת ה-SATA. האם יכול להיות מצב שהייתי צריך לעדכן את ה- BIOS בצורה כלשהי לפני הריסט? אלעד

• 6 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.