עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ozba77,

יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר. בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק. רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה. בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב. התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה. יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by gildoron,

שלום יש לי מחשב נייד סוג toshiba satellite A10 שקיבלתי אחרי פירמוט. קיבלתי אותו ללא הדיסקים המגיעים עם המחשב ויש לי הרבה רכיבי חומרה המסומנים בסימני שאלה ב-device manger כגון: base system device ethernet controler pci modem ועוד... האם יש איזה אפשרות להוריד את הדיסק המלא לביצוע recover ולהתקנת כל החומרה? אם לא, איפה אני מוצא את הdriver לכל אחד ואחד ? בתודה מראש, גיל.

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by dor_e2,

שלום, ישלי בעיה עם המסך הכחול. הוא מזכיר ת'קובץ: nv4_disp.dll מחיפוש בפורום ראיתי שלא רק אני סובל מהבעיה הזו.. קיים פתרון? -ישלי ת'גרסה הכי עדכנית של הדריבר של nvidia 93.71 העליתי גם ת'dump למטה.. הנה המידע הטכני: http://img220.imageshack.us/my.php?image=4503ls4.png נתוני מחשב: -יש דיסק התקנה -1024 ram -Windoes Xp Pro Sp2 -NOD32 תעזרו לי! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  4. אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תעזרו לי בקשה! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  5. Started by דנינו,

יש לי מדפסת משולבת של לאקסמארק. דבר ראשון . הדריבר מהדיסק מתחיל תהתקנה ומפסיק באמצע. דבר שני שאני מחבר לusb הוא מזהה את המדפסת אבל כותב ישר שלא ניתן להתקין. שאני כבר מצליח להתקין המדפסת פועלת רק בשביל סריקה. ולא ניתן להדפיס. כי המחשב מודיע לי שאין מדפסת מותקנת במחשב. אז הבעיה הגדולה ביותר שאני נכנס ללוח בקרה -מדפסות - לוחץ על הוספת מדפסת ומקבל את השגיאה הבאה - תמונה מצורפת.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by Dark Respect,

I'm in Romania right now living as a guest in a friend's home and I want to fix his computer,, reinstall windows first his cdrom is not working, there is a "!" sign in the device manager and when i try to boot from windows cd it doesnt recognize a cd is in. in the device manager it says "This device cannot start. (Code 10)" can I fix the cdrom some how ? can i install windows from somewhere else? (i have the windows iso and i have mp3 player 1 giga and there is another computer here, a new laptop( thank u, it is most urgent because I return to Israel in 3 days

7. Started by 1111,

יש לי 2 מחשבים ישנים עכשיו אחד מהם ממש חלש אז אני רוצה לזרוק אותו ושפתחתי אותו יש שם שני כרטיסי זיכרון של 128 מגה אחד מהם SDRAM והשני אין לי מושג מה ומי הוא... עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לשלב כרטיסי זיכרון בלי קשר למהירות שלהם MHZ אם יש להם אותה כניסה?. חבל לי לזרוק את הכרטיסי זיכרון האלו ד"א יש גם משהו CL3. יכול להישרף המחשב מחוסר התאמה של המהירות או משהו? למרות שהכרטיס נכנס לחריץ? אני מתכוון במקרה ויש אותה יציאה של כרטיסי זיכרון לשני המחשבים. תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by shu sha,

שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר מספר מכשירים למחשב דרך הUSB למחשב ממחוברים תמיד המקלט של העכבר האופטי והמודם דרך הUSB... מידי פעם אני מחבר מכשירים שונים כמו נגן MP3 מצלמה דיגיטלית ועוד.. לאחרונה רכשתי מצלמת אינטרנט שמתחברת גם כן דרך הUSB אך לא פועלת אלא אם אני מנתק את העכבר או את המודם!(העכבר והמודם פועלים כרגיל)... וכן כששלושתם מחוברים אני מקבל הודעה מוזרה שיש עומס על יציאות הUSB ושאפשר לפתור זאת באמצעות החלפת מקומות החיבורים-ניסיתי כל קומבינציה אפשרים אך זה לא עוזר... מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  9. בעיה קשה במחשב הוא לא נדלק בבקשה עזרה! מה שקרה: הלכתי לKSP כדי לקנות את הראם, קניתי את זה: ‏DDR II 1066Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שחזרתי הביתה המחשב עבד כיביתי אותו פתחתי, והרכבתי אותו ביחד עם הראם הנוכחי שליG.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 1066 MHZ cl 5-5-5-15 כשניסיתי להפעיל את המחשב, הוא נדלק, המסך לא הראה כלום, עשה את הרעש של המאווררים וכיבה את עצמו, ניסה שוב להדליק את עצמו, כאילו הוא עשה ריסטרט אוטומטתי, ועוד פעם מאוררים, אין כלום על המסך, וזה נישאר ככה..אין לי מושג למה.. ניסיתי להחזיר למצב הקודם, של רק 2GB ראם, וזה עדיין ככה..אני כבר שעה מנסה לסדר, ניסיתי גם רק עם 1GB ראם, עם רק הקודמים, רק החדשים..כלום..אני לא יודע מה לעשות.. חבר שלי ניסה גם ל…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. לא מזמן התחילה לי בעייה שהמחשב היה מכבה את עצמו לבד ונדלק לבד. קניתי הארד דיסק חדש (זה שמכיל את המערכת הפעלה שהיא ווינדוז 7 אגב) וזה לא עזר. הרצתי memtest לזיכרון במשך 6 שעות ללא כל תקלה (4 ג'יגה של קורסייר) וזה נראה שכשאני מנתק כרטיס זיכרון אחד מהשתיים המחשב פועל ללא כל תקלות. האם אני מסיק מזה שזאת בעייה בכרטיס? אפילו שהMEMTEST לא מצא תקלות? תודה רבה לכל מי שנכנס וייתן לי תשובה פשוטה מניסיון קודם. זיכרון טוב זה לא דבר זול (:

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  11. שלום. היום עודכן המחשב שלי אוטומטית, בעדכון ארוך של חלונות 10. עכשיו אני מגלה שכל קבצי הוורד הפכו לאופיס אופן XML, ובלחיצה כפולה הם נפתחים לא בוורד, אלא בכתבן. מה אפשר לעשות ? תודה.

12. Started by Prophecy,

אתמול המחשב הפסיק לעלות. הוא כל פעם מגיע לחלק שבו הוא צריך להעלות את ווינדוס מההארד דיסק שלי ואז מאתחל את עצמו שוב. יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה שמחולק לסי ודי. היום בבוקר ניסיתי לעשות כמה דברים: 1. העליתי את הגירסא קנופיקס של לינוקס מי שמכיר שלא צורכת התקנה ודרכה ניסיתי להיכנס להארד דיסק. התוצאות היו שהצלחתי להכנס רק לדי. ובסי מותקן הווינדוס. מה שמשמח זה שלא כל ההארד דיסק הלך (אני מקווה) אבל ווינדוס מותקן בסי. 2. ניסיתי להכניס שני דיסקטים של איתחול למחשב. (שלא נעשו במחשב שלי אלא של אח שלי ויש לנו בדיוק אותו מפרט עם אותו ווינדוס והכל.) אף אחד מהם לא עבד והראה שגיאה. כאן אני כבר לא יודע מה לעשות. יש לי תמונה של המחשב של סי אבל אני חייב להגיע לדוס כדי להעלות אותה. הלפ מי פלי…

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by AnTiSh0ck,

היום לאחר עדכון של ווינדוס 7, המחשב ביצע ריסט. מאז המחשב לא עולה. ראיתי שהוא מנסה להעלות אותו דרך boot cd. הבנתי שאולי הוא לא מזהה את ההארדיסק ולכן ניגשתי לביוס כדי לבדוק אם הוא באמת מזוהה. בביוס באמת הופיע רק ההארדיסק המשני (משמש לאחסון בלבד). כיבתי את המחשב .. ניסתי להחליף את הכבל סאטה וגם את הכבל חשמל שלו בנפרד. ועדיין המחשב לא זיהה את ההארדיסק. כשהמחשב פעל.. נגעתי ב HD כדי להרגיש אם הוא מסתובב.. ולפי התחושה הוא לא הסתובב. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאקח את המחשב למעבדה ? יש מצב שהHD הלך לעולמו ? אם כן.. מה העלויות של שחזור הנתונים? (500GB) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by itzikl84,

שלום לכולם .. אז ככה, הרכבתי מחשב חדש (לוח אם 925XE NEO של MSI, מעבד P-4 3.0GHZ 64bit, 512MB DDR-2. הבעיה היא שאחרי שהוא מעלה הכל, שאני מגיע להתקנה של ה WINDOWS, אני מקבל שגיאה שההארדיסקים לא טובים .. מצורפת תמונה, המצב הזה מגיע אחרי השלב הראשוני בהתקנה שהוא בודק איזה חומרה יש למחשב .. יש למישהו איזשהוא רעיון איך אני יכול לפתור את זה ? ההארדיסקים מחוברים היטב, והכל יושב במקום .. המערכת הפעלה היא WINDOWS XP PRO, הגירסה הרגילה וגירסת ה-64ביט, בשניהם אותו ה ERROR. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  15. היי. יש לי זיכרון 4GB במהירות 800MHZ CL4-4-4-12, ובCPU-Z בכרטיסיה Memory זה רושם 4096MB שזה בסדר, ומהירות 402MHZ. אמור להיות רשום 800MHZ לא?? מה הבעיה? אולי משהו בביוס שצריך לשנות? תודה רבה. עוד בעיה: המחשב חדש. קיבלתי אותו לפני כמה ימים אז קיצר מהפעם הראשונה שהדלקתי אותו עם הכפתור של המארז כולל הפעם הראשונה אז הוא כזה נדלק, אני שמעתי את הרעש של המאווררים נדלקים והכל וגם ראיתי את האורות של הלד, ואז לפני שהמסך הספיק להידלק פתאום ניהיה דממה. המחשב נכבה אוטומטית בלי שכיביתי ואז שוב הוא נדלק אוטומטית שמעתי את הרעש, ואז שוב נכבה לשניה וחזר ככה כמה פעמים, ואז אחרי כמה פעמים הוא נדלק ומתייצב. וזה מעצבן כי זה מבזבז לי זמן זה לא אמור להיות ככה זה אמור ישר להידלק על הפעם הראשונה…

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  16. ובכן, לא מדובר בבעיה רצינית, אך אשמח לשמוע מה זה בכלל ולמה זה קורה. אם כן, אני זוכר שאיפשרתי צפצופי ביוס במידה וטמפרטורת המעבד עולה גבוה. בדקתי זאת לפני מריחת משחה תרמית, וכצפוי נשמעו צפצופים מכאניים כאשר המעבד התחמם. היום משום מה, אני שומע מדי כמה דקות (בהפרשים לא קבועים הנעים בין 5 ל-40 דקות) צילצולים מהפיאזו-רמקול הקטן בפנים. לא סתם ציפצוף של מעבד חם מדי, אלא ממש צליל של פעמון. זה לוקח כמה שניות ואז נפסק. אין לי מושג איך ולמה זה קורה. אשמח להסבר ???

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

אני מנסה לצרוב דיסק מידע בשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלה כאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש HD חדש למחשב.פנימי, 500GB, sata2 הוא יהיה יחיד. 1. האם צריך להגדיר משהו בביוס (כדי שיזהה שזה Sata2)? 2. האם הלוח אם שלי יכול לקלוט sata2. הלוח אם שלי הוא P5s800-vm

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by VL,

שלום , שאני מנסה להריץ את המשחק CS 1.6 (קאונטר סטרייק) הוא לא נותן לי , אבל במשחקים יותר כבדים כגון: דום 3 וf.e.a.r עובדים... מה לדעתכם הבעיה פה ? יש לי כרטיס מסך radeon x300 /x550 seires ...זה מה שכתוב לי =\

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  20. בניתי מחשב חדש, והלוח אם הגיע עם 4 פורטים של sata. פחות 3 ממה שאני צריך. אני משתמש בsata רק בשביל כוננים מכניים (HDD) ואני רוצה להמנע ככל האפשר משימוש בpcie לצורך כך א' כי אני מעדיף להשתמש בהם לצרכים אחרים וב' כי כונן קשיח לא צריך כזה רוחב פס. מצאתי את הדבר המגוחך הזה, ואני תוהה אם זה לא הפתרון המושלם? אשמח לדעתכם.

21. Started by oooz,

חיברתי כונן נוסף מדגם MAXTOR 6L080J4 80GB בתור Secondry MASTER בהתחלה לא ראיתי אותו ככונן ב"My Computer" עד שניתקתי את הCD ,יש לי שני כוננים על על הפריימרי ואחד על הסקונדרי,אם אני מחבר את הסידי והמאקסטור ביחד על הסקונדרי אני לא רואה אותם אבל ברגע שאני מנתק את הסידי אני רואה את שלושת הכוננים,זאת בעיה אחת,בעיה יותר מוזרה,זה שהכונן הוא 80GB וגם הBIOS מראה את זה אבל זה מה שאני מקבל בנתונים שלו אחרי פירמוט : ??? מיש הו יודע מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by rhin0,

שלום. לפני מספר ימים הגיעו אלי חלקים חדשים למחשב מארהב: לוח: MSI K9N PLATINUM מעבד: AMD 3800X2 זיכרון: OCZ GOLD DDR2 800 כרטיס מ. ASUS 1900XT ספק ENRMAX LIBERTY 400 המחשב אינו מוכן לעשות פוסט עם הכרטיס מסך הנל. עם כרטיסים אחרים הוא כן. וגם כאשר מעבירים את הכרטיס מחשב הוא מוכן לעשות פוסט. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by Chaos,

כבר יותר מחודש שמהמחשב שלי מפיק רעש חזק, רצוף, קבוע ומאוד מעצבן. פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוורים הקדמי והאחורי, בדקתי שאין חוטים שמפריעים לתזוזתם ואין עוזר. יש למישהו רעיון להציע לי לפתרון הבעייה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by charge,

אחריה ניקוי של הCPU והתקנה של קירור חדש המחשב לא נדלק, כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה המאוררים נדלקים לכמה שניות(GPU וCPU) מתכבים ואז נדלקים שוב אחרי כמה שניות ונוצר לופ.. מה לעשות?

25. היי שלום לכולם, יש לי בעיה מתסכלת מאוד שהחמירה עד מצב קיצוני שיש כיום, שאני משחק ב CRYSIS או BF3 , לאחר מספר שניות בודדות - המחשב כולו נתקע עם באז של הקול. הטמפ של המעבד והכרטיס מסך לא גבוהות, לא עשיתי שינוי מיוחד מאז שהמצב החמיר, נסיתי להתקין מחדש דרייברים עדכניים לכרטיס מסך וכריס קול ללא מענה. אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל, קורה לפעמים שגם ה WINDOWS נתקע כולו. מאיפה להתחיל בככל ? אודה לעוזרים כרגע אין OC למעבד, והכרטיס מסך בסטוק.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים