עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by newyork3,

מחשב מריץ VISTA 32 BIT.לוח אם ABIT IP35-E כרגע יש בו 2 זכרונות כל אחד גיגה של OCZ 2 הזכרונות נמצאים בסלוטים הכחולים (ייתכן ועובדים בDUAL)? אני מוסיף זכרון KINGSTON 2 גיגה לסלוט השחור בלוח. http://www.alibaba.com/product-gs/441482545/KVR8002N6_2G_ddr2_ram_memory_module.html המחשב עולה.מזהה 4 גיגה אך אחרי מס דקות מראה לי מסך כחול לגבי בעיה עם הזכרון.הזכרון לפי מיטב ידעתי תקין. יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by mp91,

המחשב קרס ונדלק סתם ככה.. קיצר היו שני קבצי דאמפ בתיקיה של המינידאמם בדקתי את שניהם ובאחד מהם היה את זה: intelppm.sys חפשתי את זה באינטרנט ולא ממש הבנתי מה הבעיה..?

3. יש לי מחשב שלא נדלק. פנטיום 4 עם לוח של אינטל. הספק כח שלו מתחבר בשלושה מקומות שונים ללוח(?). יש את החיבור הריבועי הקטן, יש את החיבור המלבני ויש חיבור נוסף שהוא מלבן יותר צר. אני מנסה להחליף ספק כח אבל הספק כח החדש יש לו רק את שני החיבורים הסטנדרטיים של פנטיום 4: הריבוע הקטן והמלבן. לאחר ההחלפה כשהשקע מחובר בלוח נדלקת נורה ירוקה אבל הוא לא מתעורר - בלחיצה על כפתור POWER המחשב לא נדלק. למישהו יש פתרונות והסברים? יתכן שהלוח צריך את כל שלושת החיבורים?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  4. מותקן חלונות 10 בעברית עם ערכת שפה בעברית מלאה הבעיה כשעושים חיפוש מילה בעברית מקבלים רשימה של תוצאות עם ריבועים במקום טקסט, התקיה עצמה מחוץ לתוצאות בעברית בלי בעיה איך פותרים את הבעיה הזו? אני מצרף צילום מסך

5. Started by oooz,

חיברתי כונן נוסף מדגם MAXTOR 6L080J4 80GB בתור Secondry MASTER בהתחלה לא ראיתי אותו ככונן ב"My Computer" עד שניתקתי את הCD ,יש לי שני כוננים על על הפריימרי ואחד על הסקונדרי,אם אני מחבר את הסידי והמאקסטור ביחד על הסקונדרי אני לא רואה אותם אבל ברגע שאני מנתק את הסידי אני רואה את שלושת הכוננים,זאת בעיה אחת,בעיה יותר מוזרה,זה שהכונן הוא 80GB וגם הBIOS מראה את זה אבל זה מה שאני מקבל בנתונים שלו אחרי פירמוט : ??? מיש הו יודע מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  6. כרגע יש לי 80 גגה אך אני אמור להוסיף עוד הארדיסק של 30 גגה הבאתי אותו בלי חוטים ..... רק הארדיסק עצמו הוא עובד והוא טוב הבעיה היא אך להוסיף אותו לאין מחברים ומה עושים תודה ומגדרים תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  7. Started by mp91,

הורדתי את ה 1.32. ה ISO... עכשיו איך אני משתמש בזה? זה לא מאפשר לי לצרוב את זה

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by DrecK,

יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by kidan,

שלום, אני מנסה לחבר בין לפטופ למסך "LCD 32 באמצעות כבל HDMI, אבל משום מה המסך של המחשב נקטע כאשר הוא מופיע בטלוויזיה- הקצוות חתוכים (קצת מסרגל המשימות, קצת מימין, משמאל ומלמעלה...). ניסיתי לשחק עם הרזולוציות במחשב עצמו, להשתמש בשני צגים, בצג אחד בלבד, בצג מתמשך וזה עדיין לא מתאים אחד לאחד על מסך הטלוויזיה. מה ניתן לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by sahargt,

זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT HD 80-7200 הבעייה כזו במשחקים יש לקרטועה כזה FIFA2007 הקול נתקע גם בסרטים יש קפיצות זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 512 ועוד דבר מתי ששמתי את המעבד 3 רגלים התעקמו יכול להיות שזה בגלל זה גם מתי שאני מוריד דברים מהאינטרנט ואני משחק בפיפא יש קרטועה מהקול קופץ משהו הידע מה הבעיה

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  11. פעם בשעה קופצת לי ההודעה הבאה על המסך "אקסלפלורר הפסיק להגיב אנא המתן בזמן שווינדוס מחפש פתרון לבעיה" ואז נסגרים לי כל העמודים ואני צריך לפתוח הכל מחדש למה ההודעה הזאת קופצת כל הזמן ?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  12. יש לאמא שלי מחשב ישן P4 1.6 256MB GF2 ... אחרי כמה זמן שהוא עובד התצוגה פשוט נעלמת, והמסך עובר למצב שהלד מהבהב יש גם ריח של משהו שרוף בתוך המחשב אני כמעט בטוח שזה הג'יפה הגיע לימיו האחרונים, אני רק רוצה לוודא שזה באמת זה כדי לא להחליף סתם מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by omerha,

יש לי ABIT IS7-E ו P-4 2.6 HT וכאני מעלה את ה CPU-Z המתח שהמעבד שלי מקבל הוא לא קבוע פעם זה 1.488 ופעם זה 1.504 וזה נע לפעמים ביניהם. בביוס הכל מוגדר אוטומאטי . ויש לי אל-פסק של ADVICE שאמור לייצב את המתח הנכנס האם זה תקין ? (בכללי הכל עובד טוב)

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by kaparakidd,

היי חברה אני מחפש הרבה באינטרנט ורואה אנשים שמצליחים יש לי מחשב Dell Inspiron 15 7559ש ואנשים מחברים אליו EVO 970 עכשיו לי הוא לא עולה בכלל ואני משתגע כבר מה אני לא עושה בסדר

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  15. שלום רכשתי את חבילת ה upgrade לחלונות 7 הכל עבד כמו שצריך ואפילו להפתעתי לא הייתי צריך לעדכין את הדרייברים שלי. אבל..... אחרי מספר שעות שהמחשב דולק ללא שימוש כאשר אני חוזר לעבוד עליו, המחשב תקוע ברמה שאפילו העכבר לא עובד. כמובן שגם המקלדת בכלל לא מגיבה. לבסוף אני נאלץ לעשות כיבוי לא חוקי, וכך כל פעם התהליך חוזר על עצמו. יש לי מחשב יחסית חזק. גם העכבר שלי וגם המקלדת מחוברים בכבל למחשב. וזה חיבור ישיר למקום של המקלדת ועכבר ( לא חיבור usb ) אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כונ…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by Idan06,

כשאני משחק במשחקים כבדים, בזמן האחרון כמו: Rainbow6 vegas2 או בportal, המחשב שלי קורס. קריסה קצת מוזרה, כי אין מסך כחול, והמסך פשוט נהיה שחור/ רשום NO SIGNAL במסך, ואז המחשב דומם. כשאני עושה ריסטרט לעיתים יש 3 צפצופים מהמחשב והמסך עדיין נשאר שחור אז אני צריך לסגור את המחשב ולהדליק מחדש ואז זה מסתדר. כשהמחשב נדלק אני מקבל הודעה כזאת: The system has recovered from a serious error וכשאני מרחיב זה נראה כך: http://img205.imageshack.us/img205/1474/61439773rq8.jpg כשאני לוחץ על send error report, מפנים אותי לעמוד הבא: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.2.00010100.3.0?SGD=1d2df08d-00c7-43ce-8509-f194aed0e484 איך אני פותר את הבעיה הזאת? המח…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  17. שלום רב, הסאונד עובד אצלי במחשב, אני רואה סרטים, משחקים אבל באינטרנט אין לי קול בכלל אני לא יודע כבר מה לעשות?! התקנתי שוב פלאש, ג'אווה, קודקים וכו'...וזה עדיין לא עובד אשמח לעזרה...תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  18. אני צופה בשעורים דרך אתר האוניברסיטה, באמצעות הנגן windows media player [זה לא שיש לי אופציות אחרות, הלוואי היה אפשר לנגן עם flash], ובכל פעם שאני נוגע בפס הנגינה למשל קדימה, אחורה, לעצור לכמה זמן.. כל הסרטון מתחרבש! או שאין סאונד והסרט רץ, או שיש סאונד אבל אין ווידאו... עכשיו את הבעיה הנ"ל יש לי בנתיים רק באתר של האוניברסיטה ממה שבדקתי, אבל משיחה עם סטודנטים אחרים עובד להם יופי האתר עם כל השעורים שבו. אני מניח שזה בעיה ספציפית שלי עם האתר, וכבר ניסיתי למחוק קוקיס היסטוריה וכל הזבל... עצות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. היי יש לי בעייה כזאת שכבר כמה פעמים שאני מנסה לגלוש באינטרנט אני מקבל מסך לבן , קצת פרטים המחשב בן שנה , יש לי כרטיס מסך במחשב מותקן , המסך שלי לא חדש יש לו כבר כמה שנים והוא עובד יפה תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים, ישלי בעיה בזיהוי כוננים בשלב שאחרי ה-POST , מגיע קטע שבו יש זיהוי של הכונני IDE במחשב. המחשב קופא בשלב הזה לאיזה 20 שניות בערך .. 2 הכונני IDE מחוברים ביחד על אותו IDE כונן DVD של LG צורב DVD של NEC חוץ מזה , יש עוד HD של WD 250gb SATA2 לא מצאתי ב-BIOS שום פיתרון שיכול לפתור את הבעיה מישהו יודע מה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  21. שלום, קניתי שני זכרונות כאלה CT2KIT25664BA1339 של Crucial שכתוב באתר שלהם שהם אמורים לעבוד עם לוח האם שלי msi neo combo p35, משום מה אפילו ה BIOS לא עולה ....מישהו יכול לעזור לי, אולי צריך לשים ערכים ידנית ב BIOS (עודכן לגירסא אחרונה)...

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  22. המחשב הנייד כל הזמן נכבה בלי קשר לכלום זה יכול להיות הסוללה שלו??? המחשב כל הזמן מחובר לחשמל זה קשור לסוללה כי הוא תמיד בחשמל יש לי שאלה גם אם המחשב מחובר כל הזמן לחשמל אז זה עובר דרך הסוללה כאילו מטעין כל הזמן את הסוללה? ואיך אני יודע שהסוללה לא טובה?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  23. שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב והוא זקוק לעזרה בהגדרת הזיכרון בביוס. DOMINATOR 2X2GB 1600MHZ בברירת המחדל הזיכרונות מוגדרים לפי הלוח כ1333 במקום 1600 במקור. אני לא מצאתי דרך להגדיר את הזיכרונות על 1600 ללא שינוי בתדר המעבד. כאשר הגעתי למצב של(1670 והגדרות נוספות משום שלא הגעתי ל 1600 במדויק) הייתה בעייה רצינית של יציבות והיחס עמד על 2:10 המפרט : CORE I5 750+STOCK HSF P55-UD4 Corsaiar Dominator 1600 2x2GB עובדים במתח של 1.65 וולט. Sapphire 4770 W.D 500GB Black Caviar LG X22 Enermax 525W MOUDULAR Thermaltake KANDALF Dell 2209WA מה עליו לשנות בכדי שהזכרונות יעבדו על 1600 במדויק ללא העלאת תדר ?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  24. יש אור בספק ולוח אם וכו.... הבעיה שאין תצוגה אין ציפצופים מת... יכול להיות שזה המתח של הזיכרונות? איך אני מצליח להגיכ לביוס לפחות?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  25. שלום וברכה לפני כשבועיים המחשב שלי (המפורט בכותרת) החליט לפתע כי חסר לו קובץ להפעלת חלונות XP. ניסיתי לתקן את הבעייה דרך אופציית הRECOVERY של דיסק ההתקנה אך זה לא עזר. לכן פירמטתי את הכונן וביצעת התקנה מחדש של מערכת ההפעלה. הערה: כאשר קיבלתי את המחשב ביצעתי פיצול לשני כוננים כך שכעת פירמטתי רק את הכונן של מערכת ההפעלה ואת הכונן הנוסף עליו היו שאר הדברים, לא פירמטתי ע"מ לשמר קבצים חשובים. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייבירים שקיבלתי עם דיסק התקנה אולם מספר דברים לא עובדים כמו שצריך: א. לחצן ההפעה החומרתית של כרטיס אינטרנט אלחוטי שבק חיים. במנהל ההתקנים כתוב שהוא עובד תקין, אולם הלחצן לא מפעיל את הכרטיס. ב. קצת פחות חשוב אבל... בעת ביצוע כיבוי הופיעו לי כל ארבע האפשריות (כו…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים