עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני משחק, בהתחלה הוא נותן ארור, אחרי זה שוב מפעיל את המשחק ואז המחשב פשוט קורס ונכבה. שתי שאלות: האם יש לווינדוס איזשהו לוג שבו הוא מראה מה הסיבה הרשמית שהוא קרס בגללה? האפשרות של החומרה גם כן עולה, המפרט הוא pentium 2.4 GF6600GT 3*256MB mushkin 400ddr ספק HEC400Watt חדש (דרך אגב הכרטיס מסך מקורר פסיבית) איך אני בודק אם הבעיה היא בחומרה? לדעתי הבעיה היא תוכנתית, איך אני מברר את זה?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  2. הי קניתי מחשב עם 2 גיגה זיכרון (ככה אמור ליהיות). יש דרך שאני יכול לבדוק שזה באמת מה שקיבלתי?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  3. התקנתי ליתר דיוק אחי התקין אותו במחשב (אחי הוא מהנדס חשמל) לאבא שלי במחשב את כרטיס הרשת הבא: http://www.imatrix.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=185. כך שאני בטוח שההתקנה טובה. המחשב הוא עובד עם Win xp +Sp3 מעודכן. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ, עם 512MB זיכרון (ddr). אחרי מספר דקות שהמחשב פועל, הוא קופא. היה לי את הסיפור הזה, לפני מספר שבועות, כאשר אני התקנתי את הכרטיס. אבל אז כנראה שלא התקנתי את הכרטיס בצורה טובה (לא עד הסוף) והכרטיס נשרף (לדברי הטכנאי, שאמר שהכרטיס מקצר). החלפתי את הכרטיס שהוא באחריות (קניתי אותו לפני כחודשיים). עכשיו כשאחי התקין אותו הבעיה חוזרת. אשמח לדעת מה הבעיה, ואיך לפתור אותה. אם דרושים פרטים נוספים בקשר למחשב או אחרים, אשמח לספק. אציין …

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  4. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים, ישלי בעיה בזיהוי כוננים בשלב שאחרי ה-POST , מגיע קטע שבו יש זיהוי של הכונני IDE במחשב. המחשב קופא בשלב הזה לאיזה 20 שניות בערך .. 2 הכונני IDE מחוברים ביחד על אותו IDE כונן DVD של LG צורב DVD של NEC חוץ מזה , יש עוד HD של WD 250gb SATA2 לא מצאתי ב-BIOS שום פיתרון שיכול לפתור את הבעיה מישהו יודע מה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by אבי אביטל,

אני משתמש עם מחשב נייד מדגם DEEL VESTRO 14 5401 אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב שלי השאלה עם צריך דווקא את תחנת העגינה של DEEL או אפשר לקנות אוניברסלי? האם זה מכביד/מאט על המחשב? האם יש למישהו המלצה על תחנת עגינה טובה ואיכותית במחיר שפוי? תודה רבה מראש לכל המגיבים...

6. Started by psycho killer,

המחשב שלי עושה לי הרבה ריסטארטים כבר 3 רק היום כנראה שזה בגלל בכרטיס מסך אני חושב הופיעה לי גם הודעה של ווידוס אחיר הריסטראט האחרון שאולי אני צריך דריבר מעודכן יותר איך אני יכול לדעת בדוק מאיפה זה בא (כי אני חושד שזה מההראד דיסק ) ?? ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לדריבר של NVIDIA GEFORCE4 MX 400 (64)

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by jonys1982,

היי, יש לי דיסק 2 טרה של WD שאני לא זוכר ממי רכשתי, האם אפשר לדעת לפי הסיריאלי האם יש עליו עדיין אחריות ? 2.0TB S/N; WCAZA5935091

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by Shay08,

יש בעיה במחשב הוא לא נדלק יותר נכון הוא נדלק לשניה קטנה וכבה ושוב נדלק ושוב כבה עד שמנתקים מהחשמל

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by Mantis,

שלום, יש (או היה :'() לי מחשב נייד ze4800 HP pavilion ונשפכו עליו די הרבה מים... שמתי לא שהוא ספוג במים רק כמה שעות אחרי שזה קרה, פירקתי את הבטרייה, הכונן הקשיח והזיכרון, על כולם היה מים, וייבשתי עם מייבש שיער אותם ואת שאר המחשב. אחרי כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב מהבטרייה ובלי הבטרייה מהחשמל ולמרבה ההפתעה...הוא לא עבד . עכשיו את המחשב הביא לי דוד מאמריקה לפני איזה שנה וחצי, אני לא ממש יודע אם יש לי אחריות (בארץ?) ואם בכלל אני יכול לסמוך על HP (שמעתי שהשירות שלהם לא משהו) אז אני לא יודע אם לפנות לסתם טכנאי או ל HP, או אולי אם איכשהו בנס המחשב לא נפגע, אולי הוא לא פועל בגלל שפירקתי אותו ויש דרך לגרום לו לעבוד ? אשמח לייעוץ/עזרה, תודה!

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by Aviram,

לחבר שלי יש בעיה.. כשהוא סוגר את חלון האקפלורר ומשחקים וכד' הוא מקבל את הודעת השגיאה: הוא אומר שזה קורה לו כשהוא יוצא מיישומים. גם לי פעם זה קרה במחשב הישן אני לא יודע איך הייתי מסדר את זה אם בכלל... :-\

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by erap129,

לפני כמה ימים קניתי זכרונות חדשים והם עבדו טיפה לאט וגם היו איתם כמה בעיות, אז הלכתי לBIOS ועשיתי LOAD HIGH PERFORMANCE DEFAULTS, אח"כ גם נכנסתי לAGP APERTURE SIZE ושיניתי ל128 כי ראיתי שיש לי רק 64 וידעתי שצריך 128. אז הדלקתי את המחשב וזה נתן לי אחרי מסך פתיחה של הלוח אם ו2 צפצופים הודעה כזו: Boot Failiure Please insert boot diskette in drive A: אז חזרתי לביוס ועשיתי LOAD BIOS DEFAULTS-SAFE ועדיין יש את אותה הבעיה. אז עכשיו המחשב לא עולה בברירת מחדל של הלוח אם יכול להיות שהוא לא מזהה את ההארד דיסק? כי לא ראיתי שום הגדרה בביוס שמרמזת על כך הוא מזהה אותו.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by Blue Omega,

מה קורה אחים שלי....... יש לי מקלדת של מייקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard חדשה. ומשום מה מקשיי ה-F לא עובדים. משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? נ.ב אמרו לי שיש תוכנה למקלדת הזו שמאפשרת תיכנות של המקשים, אם מישהו מכיר אז שיגיד לי, אולי זה יעזור לי.

13. Started by Riaz3r,

שלום, יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד. החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת. יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by SHIMON106,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב של מסך כחול וזה מופיע לי באופן קבוע כול יום 3 4 פעמים ביום עים מישהו יכול לעזור לי בפתרון לבעיה הזאת אני ישמח ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 24 BCP1: 001904AA BCP2: 919D0A80 BCP3: 919D077C BCP4: 818851FD תודה רבה לכול העוזרים...

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by rotman,

שלום רב , משום מה , מדיי פעם המחשב עושה ריסטרט פתאומי לעצמו... עדיין לא שמתי לב לדפוס מסוים של הבעיה אבל יש מצב שזה קורה במשחקים בעיקר. מה יכולה להיות הסיבה של ריסטרט פתאומי שכזה?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by moti30,

שלום מישהו אולי יודע איך ניתן לנעול תוסף של כרום כך שלא יהיה ניתן להסיר אותו או לכבות אותו? אלא ע"י סיסמה וכדו'. אותו דבר אם יש אפשרות בדפדפן אדג'. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. אחרי חיפוש מתיש בפורום לא מצאתי מקרה דומה לזה... יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט שאחרי דקה או שתיים של עבודה הסמן שלו פשוט קופא באיזה פינה במסך והעכבר ממשיך לעבוד רגיל רק בלי הסמן... ניסיתי להחליף לעכבר אחר ובעייה חוזרת על עצמה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by chris_u16,

אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...

19. שלום. ברשותי מסך MAG Innovision 786FD ואיני מצליח להתקינו כראוי בWINDOWS XP PRO הוא רושם לי שיש לי DEFAUL MONITOR ומסרב לראות את הדגם של המסך. הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של MAG , זה אמור להיות דרייבר למסכי הCRT שלהם. http://www.maginnovision.com/driver/Mag_inf.exe זה קובץ ZIP שפשוט נפתח לתיקיה לפיבחירתי.. ולא עושה כלום... ניסיתי לעשות UPDATE DRIVER בDEVICE MANAGER-->MONITOR-->PLUG AND PLAY MONITOR ובחרתי שיחפש את הדרייבר בתיקיה שאליה נפתח הקובץ שהורדתי מהאתר של MAG והוא אומר שלא מצא דרייבר מתאים שם. לי זה נראה מוזר מאוד. האם מישהו נתקל בבעיה הזו עם המסך הזה??? אשמח אם תתנו לי רעיונות... או פתרונות.. אם כבר יש כאלה. ואם יש למישהו דרייבר שבטוח עובד אני אשמח לקבל אותו…

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  20. התכנה הזאת מאיטה לי את הBOOT .

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  21. המחשב מורכב מ.. amd xp 2500+ mobile epox 8rda3+ compucase 6a19 אני צריך עזרה אני עושה את זה פעם ראשונה לבד ....

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO באנגלית עם SP2. לאחרונה בערך 5 דקןת לאחר הדלקת המחשב הוא "קופא". התמונה במסך קופאת והעכבר והמיקלדת לא פעילים. כשאני לוחץ במחשב על restart המחשב עולה ואז עובד ללא שום בעיה לאורך זמן. עשיתי בינתיים בדיקות עם תוכנות ייעודיות לכונן הקשיח ולזיכרון על מנת לוודא שאין איתם בעייה - והכל תקין. מבחינת טמפרטורה של לוח אם, מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך- הכל תקין. בדיקה לוירוסים וקבצי ריגול- תקין. האם יתכן שזאת בעיה של הספק כוח? אשמח לקבל עזרה בעניין זה.

23. Started by dbx22,

בכל פקודה שאני עושה בנירו זה נותן את הארור הבא ולקחתי את הנירו הזה מחבר שלי שאצלו הוא פועל וניסיתי גירסאות שונות ובכולם אותו אדבר, אותה השגיאה... בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות..... תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  24. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם הקול במחשב שרק לפני כמה חודשים שמתי לב אליה. אני רגיל לצפות בסרטים דרך אוזניות שחיברתי בעבר לרמקולים פשוטים שהיו לי ועכשיו אני מחבר אותם ישירות לכרטיס הקול OB בלוח 8rda3+ שלי. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות של צפייה בסרט כלשהו, כל סרט, עוצמת הקול יורדת באופן פתאומי לפחות פי 2. זה קרה גם כשחיברתי את האוזניות לרמקולים וזה קורה גם עכשיו ואך ורק בסרטים. בקבצי RAM הבעיה לא קיימת משום מה ואותו דבר בקבצי סאונד למיניהם. במה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by LiorBracha,

יוצא לי בזמן האחרון הרבה פעמים להיות על המחשב בכל מני מצבים, בתוך תוכנה, במשחק, באינטרנט, המחשב כאילו קופא, באוזניות אני שומע נגיד אם זה סאונד של המשחק אבל הוא לא ממשיך רגיל אלא סאונד רקע ולא האפקטים שיש כרגע, בנוסף המסך הופך לשחור ונכנס למצב שינה, ואני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיחזור לפעולה. מישהו מכיר את הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים