תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
חיברתי כונן נוסף מדגם MAXTOR 6L080J4 80GB בתור Secondry MASTER בהתחלה לא ראיתי אותו ככונן ב"My Computer" עד שניתקתי את הCD ,יש לי שני כוננים על על הפריימרי ואחד על הסקונדרי,אם אני מחבר את הסידי והמאקסטור ביחד על הסקונדרי אני לא רואה אותם אבל ברגע שאני מנתק את הסידי אני רואה את שלושת הכוננים,זאת בעיה אחת,בעיה יותר מוזרה,זה שהכונן הוא 80GB וגם הBIOS מראה את זה אבל זה מה שאני מקבל בנתונים שלו אחרי פירמוט : ??? מיש הו יודע מה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה מוזרה עם משחק שכנראה קשורה לחומרה. ניסיתי את פורום משחקים אבל אף אחד לא עזר לי שם, אז אני משער שהבעיה מתאימה לפה. המשחק הוא SWAT 4 אגב... בקיצור, אין לי שום בעיה במשחק עצמו, פשוט כשאני יוצא ממנו, או כשאני ממזער ומחזיר, המחשב מראה מסך כחול עם טקסט ולפני שאני מספיק לקרוא אותו הוא ישר עושה ריסט עכשיו הבעיה היא לא במשחק בטוח... ניסיתי כל מיני גרסאות שעבדו במחשבים אחרים, אז זו בטוח החומרה... לא נראה לי שזו בעיה עם דרייברים, אחרת הוא היה עושה בעיות מההתחלה ולא היה מפעיל את המשחק אני לא חושב שזו בעית התחממות, כי אני מצליח לשחק בלי בעיה ורק כשאני יוצא מהמשחק הוא עושה ריסט ניסיתי לבדוק ספייוור וכאלה וירוסים אין לי אין לי בעיה עם משחקים אחרים מפרט: A64 …
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מחשב של חבר שהתלונן על תקיעות נפילות ועובד לאט. המחשב פנטיום 2 פתחתי אותו ואני רואה שהמאוור של המעבד לא עובד הוא היה רותח שמתי מאוור חדש והכל טוב ויפה אבל הוא עדיין נתקע מאד. בפתיחה הוא רושם את ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been change pleas recheck-spu soft menu ובסי פי יו סופ מניו רשום spu operting speed 233(66 turbo frequnesy disabled spu power suplie: cpu defult core volteg 2.80v אני חושב שהמעבד ניזוק בגלל שהמאוור לא עבד והוא היה רותח. מה אומרת ההודעה ? ומה ניתן לעשות בנידון?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
דרך האוזניות,מערכת סטריאו ועוד לא שומעים בכלל עשיתי על הכי גבוהה בדקתי בControl Panel את כול הדברים האפשריים... בבקשה עזרה תודה. יש לי כרטיס מסך של CREATIVE
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי יש ברשותי צורב של creative RW3260E 32x12x40 ומשום מה כל פעם שאני צורב CDRW אז הוא לא יכול להיקרא אח"כ. הצריבה נראית בסדר גמור אבל אחרי הצריבה הדיסק פשוט לא קריא. אלה דיסקים של פיליפס היי-ספיד שיכולים להצרב עד מהירות X12. גם כשאני צורב במהירויות יותר נמוכות זה לא עובד. הדבר המוזר הוא שהצריבה עובדת 100% על CDRW אחר שהוא X4 ועל דיסקים רגילים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום , אני חושד שיש לי בעיה בהארדיסקים... ובעיקרון אני מחפש תוכנה שיכולה להעיד על מצבם ... האם קיים דבר כזה ? אם כן אנא ציינו שם ! תודה ! וכן כן , ניסיתי את ה DEFRAG וSCAN DISK וכל זה... זה סתם חרטא.. אני צריך משהו EXTERNAL.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תקשיבו... כנראה שיביאו לי לפטופ מארה"ב ... משהו פשוט שלא עולה על ה 1000 דולר...עכשיו לפני שקונים לי אני צריך לברר.. המתח בארה"ב זה משהו כמו 110 בתקע או משהו כזה... לא זוכר בדיוק... והבטריה.. שבאה בתוך המחשב.. או הספק החיצוני או המטען.. אני לא יודע איך זה הולך... אבל זה יתאים לשקע כאן בארץ ל 220וולט שיש לנו בקיר?!?! כאלו השקע עצמו שונה אבל זה חפיף כי לא בעיה לקנות מעביר.. אבל המתח... אני יצתרך לקנות ספק חדש בארץ או משהו... ? לא יודע איך זה הולך בדיוק... וכמה עולה מה שאני יצתרך לקנות?!? או שזה אונברסלי... או שאפשר להזמין שם כבר שקע של אירופה .. וזה יתאים לפה.. זה ממש חשוב לי... מי שיכול שיענה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לפעמים מופיעה לי הודעה שהדיסק הקשיח מלא למרות שכמעט תמיד הוא ריק לגמרי.[ מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני נפטר מזה??? :-[
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי גרסה חדשה של WIN 8 PRO 64 BIT, לאחר ההתקנה, התקנתי סקייפ ותוכנות נוספות שלשיחות באינטרנט ולאחר שימוש בהן כל חברי אמרו לי שהסאונד שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד(מהמיקרופון) ואני חייב ממש להדביק את המיקרופון לפה שלי על מנת שישמעו אותי. המיקרופון הזה נבדק על מחשבים אחרים ובהם הוא עובד היטב, לפני התקנת הוינדוס 8 היה על המחשב הזה XP וכאשר השתמשתי בXP הסאונד שיצא מהמיקרופון היה טוב. השאלה שלי היא מה לדעתכם הגורם לתקלה זו וכיצד אני יכול לפתור אותה. תודה מראש, עופר.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, קניתי חלקים למחשב )הכל חוץ מדיסק קשיח וספק) ולאחר שהרכבתי אותם, כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים חוץ מזה של המעבד. הוא עובד לשניה קצרה ואז מפסיק וכמובן שהמחשב נכבה מיד. כאשר חיברתי מאוורר אחר למעבד קרתה אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? המעבד הוא g2020 בגרסת box לוח האם הוא gigabyte h77 ds3h תודה
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אוקיי,לא בטוח שזה דווקא מתאים לפורום הזה אך ננסה.. הusb שהיה בתוך הכונן השתחרר ונפל פנימה לתוך הכונן,הוא שימש כשקע חיבור לכבל שאותו חיברתי למחשב. אמנם בעיה מכנית וככל הנראה לא רצינית,עדיין רציתי להתעניין אם מישו נתקל בבעיה כזאת והאם שווה ללכת לברר לגבי תיקון או שפשוט לנסות לפתוח את הכונן ולנסות לחבר את הusb בעצמי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לאחרונה קורה לי המון פעמים שעולה מסך כחול עושה ריסטרד למחשב הנה התמונה: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, החשד העיקרי שלי הוא ספק הכח, איך אני יכול לוודא שאכן הספק הוא שכשל?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 2 טרה של WD שאני לא זוכר ממי רכשתי, האם אפשר לדעת לפי הסיריאלי האם יש עליו עדיין אחריות ? 2.0TB S/N; WCAZA5935091
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
בסמארטפון זה מצליח לי . במחשב זו בעיה ( יש תוסף בחנות כרום בשביל משהו דומה אבל יש חשש פריצה ...
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בעיה בדריבר ? (לא שיחקתי במשחק הזה הרבה זמן (AA ) אז אני לא יודע אם הסיבה באמת קשורה לדריבר.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי מכשיר KVM ל 2 המחשבים שלי. אחד עם XP ואחד עם VISTA64. המחשב עם ה XP רץ בצורה תקינה ורגילה, והמחשב עם ה VISTA בכלל לא עולה. הוא מתנהג כאילו שהוא לא מזהה עכבר ומקלדת ואז לא עולה. מישהו מכיר את התוחפעה או יודע מה לעשות? תודה רבה- שחר.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אל תשאלו המחשב קרס לפני כשבועיים הווינדוס קרס לאחר מכן התקנתי ווינדוס חדש, המחשב עבד ולאחר דקה נכבה לבד ללא התראה מוקדמת. המצב עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב אז אין תגובה!! נסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר בחזרה, ניקתי אבק, חזקתי כרטיס זיכרון. אל ללא הועיל.. אודה לכם אם תתנו לי רעיונות נוספים.. מה לדעתכם הבעייה? תודה מראש ישי
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן במחשב שלי יש דיסק קשיח 80GB SATA מותקן ועובד כראוי. הוספתי דיסק נוסף בגודל 80GB גם כן אך בממשק IDE . ה BIOS מזהה היטב את שני הכוננים - ה-IDE מוגדר כ SECONDARY MASTER וה SATA כ THIRD . גם במסך הפתיחה הראשוני איך שמדליקים את המחשב הוא מזהה את שני הדיסקים, אך לאחר שמערכת ההפעלה עולה ניתן לעבוד רק עם ה-SATA , כלומר ב"המחשב שלי" לא מופיע לי כונן ה IDE . אשמח לכל עזרה, אני מעריך שמדובר בהגדרות ב BIOS או משהו כזה. יש לי לוח אם של ASUS (כדי שתדעו איך נראה ה BIOS שלי..) . בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... פירסמתי פוסט דומה בעבר רק עם שגיאה 7 במקום 8 והחזרתי את הדרייבר של הרטיס מסך אחורה בכמה חודשים וזה העלים את השגיאה ההיא ועכשיו יש לי את זאתי.. יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישו יודע מה זה ומה מחברים לשם?? (מה שיש בעיגול האדום)
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ישנים עכשיו אחד מהם ממש חלש אז אני רוצה לזרוק אותו ושפתחתי אותו יש שם שני כרטיסי זיכרון של 128 מגה אחד מהם SDRAM והשני אין לי מושג מה ומי הוא... עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לשלב כרטיסי זיכרון בלי קשר למהירות שלהם MHZ אם יש להם אותה כניסה?. חבל לי לזרוק את הכרטיסי זיכרון האלו ד"א יש גם משהו CL3. יכול להישרף המחשב מחוסר התאמה של המהירות או משהו? למרות שהכרטיס נכנס לחריץ? אני מתכוון במקרה ויש אותה יציאה של כרטיסי זיכרון לשני המחשבים. תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי קיבלתי מחשב חדש שבא מורכב עם כל הדרייברים והארד דיסק החדש וכשתקנתי וונדוס במהלך ההתקנה קפץ לי מסך כחול ואפילו צילמתי והראות לכם מה כתוב בו: http://i144.photobucket.com/albums/r199/rafi666/temp/DSC00661.jpg דיברתי עם הטכנאי של החנות והוא אמר לי שהבעיה היא שהXP שלי מיושן וצריך מערכת הפעלה שכוללת SERVICE PACK 2 אז התקשרתי למיקרוסופט ושם התברר שזה קרה לי בגלל שהתקנתי ווינדוס XP UPGRADE (איך לא שמתי לב לזה?!) ויכול להיות שזה גם הרס לי את ההארד דיסק. אני מנסה עכשיו שוב להתקין עם XP _הפעם הרגיל ולא הUPGRADE) ושוב קופץ לי אותו מסך כחול. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כל כמה שעות... או ברגעים של עבודה מאומצת עולה המסך הכחול ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. לפי מה שהבנתי מ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0 צריך להפעיל HMDD... אני אבדוק ואיידע אתכם. בכל מקרה.. האם ניתן לסדרו או רק להחליפו בחדש (כל המידע נמצא עליו) עודכנו תוצאות הרצת מספר קבצי DUMP בהמשך האשכול.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-