עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת איך אנייכול להתקין כרטיס מסך חיצוני עם יציאת HD מבלי לבטל את כרטיס המסך והקול במיוחד שמחוברים onboard בפעם האחרונה לאחר שהתקנתי על מחשב קיים את כרטיס המסך החדש הוא ביטל את כרטיס הקול הקיים והסאונד עבד רק דרך ה-HD האם יש דרך ששניהם יעבדו במקביל לפי בחירה? אני מפרמט את המחשב מחדש ורוצה לדעת לפני התקנת הכרטיס החיצוני תודה

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by moskitos,

שלום לכולם. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס ומעבד XP 1800,זיכרון קורסייר 512M 3500. העלתי את הבאס מ-133 ל-166 והמחשב עבד מצויין כבר כמה שבועות עכשיו העלתי לו במכה ל-200 והמחשב לא עולה אז לאחר 2 דק' כיביתי אותו ואיפסתי את הביוס,הוצאתי גם את הבטריה אבל עכשיו הוא לא עולה גם בבאס של 100 וגם בבאס של 133. ולאחר שאני מאפס את הביוס שוב הוא נכנס לביוס אבל שוב הווינדוס לא עולה. מה לעשות,האם דפקתי משהו?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  3. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה שכמעט בטוח שהיא בחומרה.. אבל אני לא יודע מה הבעיה בידיוק.. שלחתי את המחשב למעבדה בגלל שאחרי שניסיתי לעשות עוד מחיצה בכונן קשיח המחשב ריסט את עצמו ומעז המערכת לא עולה... אז ניסיתי להתקין ווינדוס מחדש דרך הבוט ובסיום ההתקנה הופיע לי הבעיה הזאת: 0X0000007B. דרך אגב... הטכנאי שבא אלי לפני שהוא לקח למעבדה את המחשב הוא ניסה לעשות REPAIR ועוד מלא דברים.. אני לא בידיוק זוכר.. בגלל זה אני אומר שזה כמעט בטוח בעיית חומרה, אני צודק? לאחר חיפוש בגוגל על הבעיה היא הצביעה על בעיה במחיצות... אז אין לי כמעט מה לעשות פה... שלחתי את המחשב למעבדה כמו שאמרתי ואמרו לי בהתחלה שזה בעיה בקובץ SYSTEM בכונן קשיח וצריך להחליף, אחרי כמה זמן הודיעו לי שלא בטוח שזה הכונן ק…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. שלום לכולם, הבעיה עם המחשב של אחי - פנטיום 4 לוח M7095v1.0 כרטיס מסך OB. טחי דיווח לי שהמחשב בכללי עושה בעיות, וכאשר פתחנו את המחשב בביתו לראות מה בעיה ראיתי שמערכת ההפעלה XP תקעת ב MUP.SYS הידוע לשמצה והחלטתי שנתקין לו מחדש. אצלי המחשב נכשל להראות תצוגה. הצליל היחיד שהרמקול הפנימי משמיע הוא צפצוף אחד מתמשך שנפסק, דבר שלא ראיתי לו הסבר בצפצופים של bios phoenix. ניסיתי לבדוק ספק כח -תקין. בדקתי שהמעבד יושב כמו צריך ושלא יצא קצת מהמקום כשהעברתי אלי הביתה, כמובן כאשר ניתקתי את כל הדברים המיותרים מהלוח אם - אותה תוצאה. המחשב מראה אותה תוצאה גם אחרי ניקוי הCMOS והוצאת סטיק הזכרון. יש למישהו רעיון מה עלי לעשות עכשיו? יכול להיות שמשחה תרמית שחודשה לפני מספר חודשים והתייבשה היא ה…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by yosef13,

כבר כמה פעמים שזה קורה לי. כשאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעשות שחזור מערכת, ולאחר מכן כשאני מדליק הוא כותב לי windows ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפויה ואז אני לוחץ לו "הצג את פרטי הבעיה" והוא כותב לי: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1000007e BCP1: C0000005 BCP2: 82E304D5 BCP3: 8DB23648 BCP4: 8DB23220 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\011411-23150-01.dmp C:\Users\mm\AppData\Local\Temp\WER-47627-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&amp…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח הא מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H. http://ca.gigabyte.com/products/pro...spx?pid=4150#sp כפי שאתם רואים, בלוח האם קיימת יציאת DVI, יציאת HDMI, ויציאת VGA. מערכת ההפעלה היא win7. המחשב הקודם שלי היה מחובר במקביל לשני מסכים, G2410HD של benq, ופלזמה מדגם 42PA4500 של LG, ואני רוצה לחבר את המחשב הזה לאותם שני מסכים. במחשב הקודם כאשר הייתי נכנס ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution, תחת סימניית Display היו מופיעים שני המסכים, והייתי יכול לקבוע האם אני רוצה להציג את אותה תמונה על שניהם, למתוך את התצוגה, להציג רק על אחד מהם וכו'. עכשיו באותה חלונית זה נראה כאילו הוא מזהה רק את הbenq, שמחובר ב DVI to DVI, וכאש…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  7. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי שני תקלות שלא נפתרו גם אחרי שפרמטי את המחשב: תקלה ראשונה: יש לי מדפסת hp 930c ויש לי ווינדוס אקס פי עיברית. יש דרייבר במחשב התקנתי אותה והכל, אבל היא לא מדפיסה. כלומר היא מוציאה דפים ריקים ולפעמים רושמת זה בג'בריש וזהו. אני מנסה בוורד להדפיס מילים או משהו וכלום הראשי דיו חדשים ניתקתי אותה מהמחשב וחיברתי שוב וגם לא עזר היא מותקנת במחשב אבל למה היא לא פועלת לי? מישהו יכול בבקשה להגיד לי לתת לי הצעות לנסות... תודה תקלה שנייה: יש לי מצלמת אינטרנט של intel cs1100 משהו כזה, היא מותקנת לי בווינדוס אקס פי בעיברית אבל משום מה אני נכנס עלייה היא מצלמת כמה שניות ונתקעת ואי אפשר להמשיך להשתמש בה וצריך לעשות סיום משימה. למה זה קורה? איך פותרים את שני הבעיות האלו? תודה …

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו היום הדלקתי את המחשב מהורדה בלילה ואני רואה הוא בקושי זז פתחתי SPEED FAN וזה הראה הלוח ב 56 מעלות פתחתי אותו אני רואה אני מאורר לא עובד, [כול פעם שאני מדליק תמחשב אני נותן לו דחיפה קטנה עם האצבע כדאי שיסתובב] אני מסובב אותו הוא עושה סיבוב ומפסיק עכשיו אחרי 5 דקות עבודה [אחרי ריסט] הוא התחיל להיסתובב אבל הוא מיסתובב לאט ובקושי. עזרה ???

• 17 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by VL,

שלום , שמי דוד. אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום. יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך) קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות. יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות. כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה. אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים? נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה. בברכה , דוד.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by steve_morse,

שלום רב בהפסקות החשמל המחשב שלי עושה ריסטרט ולא מתכבה. אני מפחד שמשהו ישרף אם החשמל יקפוץ כמה פעמים כמו שקרה לי היום. מצרף תמונה מהביוס: https://www.dropbox.com/s/ag3ccgdemiq71w5/IMAG0674.jpg תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by OrBen91,

מחשב נייד של חברת אסוס, עם ווינדוס 7, אני מעוניין לעשות למחשב איפוס מבלי לפרמט (אני יודע שבווינדוס 10 יש אופציה כזו), כאשר אני מנסה לאפס דרך לוח הבקרה הוא מבקש ממני דיסק, יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7, אבל משנת 2009, ואם אני אאפס את המחשב עם הדיסק הזה לא יהיה שום דרייבר מעודכן מותקן, מכיוו שהמחשב יצא לאחר הוצאת הדיסק. יש דרך לאפס ללא הדיסק / ללא לפרמט?

12. זו התקלה: מה חסר? איך לתקן?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by ashkii,

בדקתי גם ב-EVEREST וגם ב-SPEEDFAN וההארד דיסק מתחמם לכ-55 מעלות+ ואילו המעבד, לוח-האם והמארז נמצאים בטווח הטמפרטורות הבריא שלהם. למה דווקא הדיסק הקשיח מתחמם ומה ניתן לעשות? המפרט שלי הוא: ATHLON 4600 M2N-E ASUS WD 250GB 2GB זיכרון 1950PRO

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Overkiller,

קניתי לוח מסוג Gigabyte ep31-ds3l והרכבתי את המערכת שלי (זו שמצד ימין). המחשב פשוט לא עולה; הרכבתי הכל כמו שצריך. הצלחתי להגיע (אחרי CLR CMOS) למסך שבו נכתב "scanning bios image in hard drive" ונתקע. לאחר מכן אחרי ששוב עשיתי CLR CMOS הוא פשוט החל להראות לי קשקושים (כל מיני סמלים כגון דולר וכיוב) בשורה העליונה, ונתקע. מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by danezeq,

היי. הבעיה הזו לא עוזבת אותי כבר תקופה ארוכה. התקיעות מתבטאות בכך שחלונות הופכים לצבע שחור (או לעיתים לבן), מצביע העכבר לא תקוע ואפשר להזיז אותו אך הופך לסמן של המתנה. זה קורה הרבה, לא בתדירות גבוהה, וגם כשאני לא עובד על המחשב או מעמיס עליו. פשוט תמיד. במחשב מותקן WIN10, וגם לאחר פירמוט והחלפת כונן קשיח הבעיה ממשיכה. האם ייתכן שזו בעית חומרה? פרט לכך המחשב עובד מצויין למרות שהוא בן 8 שנים. איך אוכל לאבחן מה הגורם האחראי לתקיעות הללו?

16. Started by igoldman,

שלום יש לי לוח אם של Gigabyte ה BIOS נהרס אחרי תהליך FLASH בכל אופן , אתם מכירים מקומות בישראל שמספקים שירות החלפת BIOS ללוח אם ? אני צריך לקנות BIOS חדש , כמו כן אני צריך שיצרבו לי את התוכנה על ה BIOS החדש ואני צריך גם להסיר את ה BIOS הישן ולהתקין חדש. אתם מכירים משהו שיכול לספק לי שירות שכולל הכל ? סוג ה BIOS שיש לי ללוח הוא: winbond w49f002up12b 234068501 402ghsa

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. שלום, שאלה פשוטה: מישהו יכול לכוון אותי לאתר להמרת קבץ קול (מעל 100 מגה !!!!!!!!) לפורמט mp3? ניסיתי כוחי בגוגל והוא תש. לא עלה בידי למצוא :-(

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ilanb0,

יש בנמצא תכנה כזו? משתמש באאוטלוק 2016 לחלונות 10.

19. אני קונה לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב. מה קורה עם כניסות USB? אני אשאר עם מה שיש לי או שזה מגיע עם לוח האם? לגבי הקנייה: כדאי להזמין בטלפון או להגיע לחנות? הרי הם בכל מקרה לא מרכיבים ובודקים אלא אם משלמים על הבדיקה. אז יש צורך להגיע לחנות? מה צריך לדעת כדי שלא יעבדו עליי? את הזכרון אני אקנה מחנות אחרת. מכירים חו"ד שליליות לגבי החנות(http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092)? כי מדובר במוצר הכי טוב והם מוכרים הכי זול יותר מחברות פחות ידועות. אפשר לסמוך?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by ben060,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המקלדת והעכבר ל USB . דאני מדליק את המחשב הנורה של הכבר (עכבר אופטי) דלוקה וגם כשוינדווס עולה אבל אני לא יכול להזיז אותו. בקשר למקלדת היא טובה ומחוברת טוב כי אני יכול להגיע לביוס ולשנו כל מיני דברים אבל כשאני מגיע לוינדוס שני ההתקנים לא פועלים. מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. Started by barsha,

שלום. יש לי מחשב נישא dell. בשלב מסוים המחשב לא עלה ובנסיונות לץקן את התקלה המחשב התקין מחדש את החלונות. כל הקבצים שהיו עליו נעלמו. הקבצים הם מסוגים שונים. כיצד ניתן לשחזר את כל הקבצים הישנים או לפחות את כל אלה שנשארו תקינים? החשיבות העיקרית היא כמובן קבצי jpg והחשיבות המשנית הם קבצי המוזיקה. חברה המץמחה בשחזור דרשה 3000 שקל על השחזור כשהיא לא אחראית שהשחזור יצליח. התשלום הוא גם במידה והשחזור נכשל. יש לי מחשב נוסף וגם דיסק חיצוני בו 0.7 גיגה פנויים, קיבולת שהיא מעל ה500 מגה של המחשב הנישא. במידה וניתן - מעדיף להצע השחזור לדיסק החיצוני ואחר כך לטפל בקבצים. תודה על כל עזרה. ברוך.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by סומך,

.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים! קניתי היום לפטופ ASUS FX504 E4453 ללא מערכת הפעלה הצלחתי להפעיל את הדיסק און קי במחשב אחר אבל כשאני מנסה לעשות BOOT זה לא מוצא אותו בביוס.. כלומר ההתקן מזוהה בביוס אבל בBOOT MENU הוא לא נמצא.. ביטלתי BOOT SECURE וFAST BOOT אבל חסר לי את האופציה CSM כדי שהוא יזהה... ככה זה מה שהבנתי מקריאה בפורומים מחו"ל.. אשמח לעזרה בבקשה חברים ערב טוב :)

24. Started by vl2,

ואים כן אפשר קישור בבקשה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב עם windows xp שבו יש outlook express. יש לי שם המון מיילים וכמובן אנשי קשר שאני חייב אותם ולא יכול לוותר עליהם. אני רוצה לשדרג את המחשב לwindows 7, כשיהיה כמובן office 2010, וממילא אשתמש במה שיש - microsoft outlook. איך אני מעביר את אנשי הקשר והמיילים שיש לי היום בxp לwin 7? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.