עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Silver Dragon,

נתחיל במקלדת: Digital Media Pro Keyboard . כדי להפעיל את לחצני המדיה שנמצאים למעלה כגון: המסמכים שלי, התמונות שלי וכל שאר לחצני המדיה אני צריך להפעיל את התוכנה - הדרייבר של המקלדת! דבר שמעצבן נורא, האם זה חייב לקרות ככה? בקשר לעכבר: InteliMouse explorer 4.0A יש לו גלגלת רכה כזו, הסיבובים שלה חלקים כאלה.. עכשיו, צריך לסובב די הרבה כביכול, למשל להעביר נשק במשחק - צריך לסובב אותה יותר. למשל, כידוע לכם ושמגלגלים בגלגלת בדף אינטרנט כל נגיעה מורידה את הדף 3 שורות. אני חושב שבעכבר הזה כל נגיעה מוריד את הדף לפחות שורה אחת \: איך אני משנה את זה? אני יותר שלא הייתי ברור בקשר לעכבר, קשה לי להסביר את הבעיה הזו..

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  2. אני משחק, בהתחלה הוא נותן ארור, אחרי זה שוב מפעיל את המשחק ואז המחשב פשוט קורס ונכבה. שתי שאלות: האם יש לווינדוס איזשהו לוג שבו הוא מראה מה הסיבה הרשמית שהוא קרס בגללה? האפשרות של החומרה גם כן עולה, המפרט הוא pentium 2.4 GF6600GT 3*256MB mushkin 400ddr ספק HEC400Watt חדש (דרך אגב הכרטיס מסך מקורר פסיבית) איך אני בודק אם הבעיה היא בחומרה? לדעתי הבעיה היא תוכנתית, איך אני מברר את זה?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by PuG3o6,

שלום לכולם... יש לי לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE. יש בו כפתור שמשנה תמהירות למשל... אם אתה שם תכפתור על YES אז הוא ייפעל לך רגיל ( אצלי על 2700+ AMD) אם אתה שם אותו על NO אז הוא רץ במהירות נמוכה מאוד.. ( אצלי על 1500+ AMD ) במקום 2700+ הנה תמונה ללוח +הכפתור הבעייה היא שאני כבר שנתיים לא נגעתי בכפתור הזה והמחשב רץ לי על מהירות 2700+ חלק.. היום בבוקר פתחתי תמחשב והוא תמיד נתקע לי בחלון השחור הראשון ( הזה שמראה לך מתהירות ואיזה כוננים ש לך וכל זה) . שימיתי תכפתור והוא פעל לי בסדר גמור רק הוא מאוד מאוד איטי.. לא יכול לעשות כלום איתו... בבקשה תעזרו לי המחשב שלי: Amd Athlon Xp 2700+ 265MB RAM Ge-Force fx5600Xt לוח אם GA-7VT600 של GIGABYTE

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  4. יש לי מחשב Lenovo T60 ורציתי לדעת האם וכיצד אני יכול לשעבד את המסך שלו לצורת תצוגת מסך שני למשחק שרץ ב PC שלי. יש לי כרטיס מסך חזק עם שתי יציאות DVI. תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  5. אני כבר לא צריך אותו אז פשוט להוציא את הכבלים או דרך Device Manager ?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by jorgito,

שלום! לפני חודש בערך היתה לי איזו בעיה לא מובנת עם ההרדיסק שזה נראה כאילו יש BAD SECTORS אבל בסופו של דבר לא היה כלום... עכשיו פתאום משומקום אחרי שלא היו שום בעיות בשבועות האחרונים המערכת נתקעה ואז לא הצליחה לעלות, ובפעם הבאה שעשיתי RESET זה עשה DISK READ ERROR ולא נתן למע' הפעלה להתחיל לטעון בכלל - ניתקתי וחיברתי מחדש את ההרדיסק ופתאום הכל עובד חלק כרגיל... יש למישהו מושג מה הבעיה (אם יש) ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות על מנת למצוא תקלות?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  7. היי! יש לי כרטיס מסך ריידון X600 עד לאחחרונה הTV OUT עבד מצוין, פתאום הכרטיס מסך בתצוגות לא מזהה לי את הטלוויזיה. החלפתי כבלים, בדקתי אלפי פעמים שמחוברים טוב, התקנתי דרייברים, כלום.. לא יודע למה פתאום זה לא עובד אפילו פירמטתי גם לא עזר.. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by מנשה,

אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  9. מה עושים במצב כזה ?? היום קניתי את החלקים של המחשב וחיברתי אותו. אני רק אגיד שהמחשב הוא פנטיום D 2.80GHZ ו80 ג'יגה SATA2 וזיכרון 512DDR2. חיברתי כמו שצריך את הכל ובדקתי כמה פעמים שהכל מחובר כראוי . הוצאתי חלק חלק לראות אם הוא זה שמפריע ולא עזר עדיין שאני מדליק את המחשב הוא עובר את המסך של ה BIOS בלי שום בעיה מגיע למצב שהוא אומר שאין קבצים על הארדיסק (ההודעה הרגילה שמתקינים מחשב חדש כמו שצריך) ואז מתכבה פתאום ישר כמה שניות אחרי שהוא מראה את ההודעה הזאת. ולפעמים הוא לא מספיק להגיע להודעה הזאת וכבר מתכבה... מה עושים חבר'ה ?? בבקשה אני נואש..:-(

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by idodos,

יש לי הארדיסק סריאל ATA , פתאום המחשב לא קורא ממנו משום מה ... בביוס זה מוגדר בוט דרך ההארדיסק , אבל הוא לא עושה דרכו בוט וכותב שהוא לא קיים כאילו ... כשאני מכניס הארדיסק שהוא לא סריאל ATA אז הכל עובד מצויין וגם אני רואה את הכוננים של ההארדיסק השני (שהוא סריאל) בווידנווס ... עכשיו מה שקורה זה שבמקום לעשות בוט דרך ההארדיסק סריאל הוא אומר שלא קיים הארדיסק ואז הוא מעלה את nvidia boot agent שסתם לא עושה כלום ... יש לי לוח NF4 .... מה לעשות ? אולי הדריברים של ההארדיסק סריאל נמחקו אם יש כזה דבר בכלל ? יש רעיונות ?

11. Started by casio222,

שלום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל ציפצופים - ביפים קצרים בלתי פוסקים ושום דבר לא מופיע על המסך. כדי להפעיל את המחשב אני נאלץ לכבות את המתג של הספק למספר שעות ורק אז המחשב פועל, לכן כל פעם שאני סוגר את המחשב אני סוגר גם את המתג, לא הגיוני כ"כ להמשיך ככה. יש איזה פיתרון כלשהוא? לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 מעבד: Intel Pentium 4 3.00GHZ כרטיס מסך: Radeon X700 *ניסיתי בעבר לעשות RESET לביוס אך הדבר לא עזר. *שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך לא פועל כשהמחשב מצפצף. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by giladoX,

אהלן, ברשותי Ipod Nano 4th G ומערכת הפעלה Windows Vista x64 כשאני מחבר את ה Ipod למחשב מופיעה ההודעה הבאה: חשוב לציין שזה קורה עם ובלי iTunes מותקן. יש לכם רעיונות למה זה קורה..? איך לפתור את זה..? * חשבתי שאולי מדובר בתקלה בכבל, ניסיתי עם כבל אחר אותה הודעה * ניסיתי גם ביציאת USB אחרת (קדמית / אחורית).. אותה הודעה אשמח לרעיונות, גלעד.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  13. Started by mbgur,

שלום התקנתי מערכת הפעלה xp ואופיס 2002 מחדש . בהתקנה הקודמת כאשר רציתי לשלוח קובץ גדול של תמונות בדואר אלקטרוני ( outlook ) היה נפתח חלון בשם : , Sand Pictures Via E-mail שבו יש לבחור אחת משתי אפשרויות , להקטין או לשלוח בגודל רגיל. בהתקנה הנוכחית החלון הנ"ל פשוט אינו מופיע . אבקש את עזרתך באיתור החלון ( Sand Pictures Via E-mail ) ?, האם יש צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או את האופיס 2002 בלבד ? בברכה. ברוך

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  14. Started by moti7sabari,

לאחר שניסיתי לסדר כבלים במחשב המחשב לא נדלק מה יכולות להיותהבעיה? מחשב חדש יש לי אותו שבוע מפרט מחשב amd phenom II 945 2GB DDR3 cm690 hitchi 320gb gigabyte GA-MA770T-UD3P ספק גינרי 550W תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by Bengo5,

חיברתי הארד דיסק חדש שקניתי של סיגייט... וחיברתי והכל ושמתי מתאם בין החשמל הרגיל לחיבור שחור כזה.... ועכשיו שאני מדליק את המחשב המחשב עובד לשניה ממש ואז נכבה.. מה יכול להיות?בעיה בספק אולי?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by yaron24,

שלום, המחשב שלי יחסית חדש (שנתיים שלוש). כרטיס מסך Geforce 8600GTS coolpipe. אם אתם רוצים אני אפרסם את המפרט המלא. היום בבוקר, כאשר הדלקתי את המחשב - המאווררים פעלו, אך המסך, המקלדת העכבר וכל שאר הדברים שמחוברים למחשב לא עבדו. אחרי כמה דקות שניסיתי להבין מה השתבש (כי זכור לי שזה קרה בעבר והסתדר לבד), הבנתי שאולי אחד הרכיבים מתחמם או משהו כזה. פתחתי את המחשב ולא זיהיתי רכיב שהוא חם יתר על המידה. יש לי 3 מאווררי מארז שעושים עבודה טובה. אחר כך שמתי לב שצלעות הקירור של כרטיס המסך ממש חמות, אני לא יודע אם זה לא נורמלי כי אין לי למה להשוות. יש לכרטיס מסך גם צינור כלשהו שהוא חלק מהקירור אבל אני מעדיף לא לגעת בו כדי לא לגרום נזק. השאלה שלי - האם יש צורך במעבדה? האם יש חשש לנזק ב…

17. שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה ברשת האינטרנט לא עובד חלק הגלילה של האתרים לא חלקה וגם סרטונים לא עובדים חלק והכרטיס גרפי עובד על 100% ממש מוזר בדקתי שגעות ומזקים המחשב נקי בטלתי את כול האפשריות בכרטיס ושמתי על ברירת מיחדל גם את האקספלורר וכלום לא עזר לי יש לי מעבד של אינטל Intel® Core i7 CPU 975 @ 3.33GHz ליבות 8 ספק שלי 1200W ניבדק והוא תקין יש לי כרטיס חדש של XFX HD 7970 זה ממש מעצבן שאני מנגן סרטים על המחשב אין לי בעיה אם צריך עוד פרטים תגדו לי

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by Liran3331,

שלום, יש לי דיסק און קי שיש עליו תוכנה בשם 'DTE Launcher' שמגנה עליו עם סיסמא, כשאני יודע מה הסיסמא עכשיו כנראה שנכנס לדיסק און קי הזה סוס טרויאני כלשהו (ככה AVG טוען), ואני מעוניין לפרמט את הדיסק און קי הזה לגמרי כדי שגם התוכנה הזאת שמצפינה תימחק לגמרי... איך אני עושה את זה? :s05: מצורפת תמונה של המסך שאני מקבל כשאני מנסה להכנס ל-DOK

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. היי שלום לכולם, יש לי בעיה מתסכלת מאוד שהחמירה עד מצב קיצוני שיש כיום, שאני משחק ב CRYSIS או BF3 , לאחר מספר שניות בודדות - המחשב כולו נתקע עם באז של הקול. הטמפ של המעבד והכרטיס מסך לא גבוהות, לא עשיתי שינוי מיוחד מאז שהמצב החמיר, נסיתי להתקין מחדש דרייברים עדכניים לכרטיס מסך וכריס קול ללא מענה. אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל, קורה לפעמים שגם ה WINDOWS נתקע כולו. מאיפה להתחיל בככל ? אודה לעוזרים כרגע אין OC למעבד, והכרטיס מסך בסטוק.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  20. מחשב שעושה ריסטרט במקום לעשות כיבוי, בהתחלה חשבתי שזאת בעיה במערכת הפעלה אבל אז בדקתי את זה עם דיסק BOOT של לינוקס וראיתי שגם שם שאני עושה כיבוי הוא עושה ריסטרט עשיתי עידכון לביוס גם זה לא עזר צירפתי תמונה של ההגדרות של החשמל בביוס בACPI ניסיתי גם S1 וגם על מצב AUTO וזה לא עזר לוח ECS 945GZT-M

21. Started by lenap,

יש לי מחשב נייד HP dv5 והמסך נהיה לבן בזויות מסויימות. זה התחיל לפני כמה חודשים אבל לאחרונה הוא נהיה הרבה יותר רגיל וכל תזוזה קלה גורמת למסך להפוך ללבן. לפעמים לחיצה על הציר בצד שמאל עוזרת כדי לסדר את זה. הבעיה היא במגעים או במסך עצמו?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום לכולם. אני אתחיל לפרט את הבעיה.. בבית ישנם 2 מחשבים וכמה טלפונים ניידים שמחוברים לראוטר. המחשב הנייד שבו אני משתמש בו הבעיה הוא רץ על WIN 7 , ברגע שיש עומס במחשב, כמו הורדה של מספר רב של מידע (סביב ה 3 GB), הכרטיס רשת מאבד קשר עם הראוטר (החיבור הוא ב WIFI). זאת למרות שכאשר אני בודק בחיבורי רשת כתוב לי שיש חיבור לרשת, אך אין חיבור לאינטרנט. כאשר אני מנסה לעשות פינג לראוטר אין תשובה, כלומר זה אומר שתכלס אין בכלל רשת. הדרך היחידה שאני מצליח להחזיר את האינטרנט היא הפעלה מחדשה, או ניתוק פיזי (כפתור בלאפ טוב לניתוק הכרטיס רשת) וניתוק הכרטיס במנהל התקנים והחזרתו. המחשב עבר פירמוט לפני כשבועיים. אשמח לפתרונות , לפני שאצטרך לפרמט מחדש. תודה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  23. כמן גם אחת משלושת הנורות של המודם (אלקטל) שלא נדלקת. לאחר שחיברתי את המסך והמודם למחשב אחר הכל היה תקין, ולכן נראה שהתקלה היא בחומרה של המחשב. אולי יש למישהו מושג במה מדובר? תודה.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  24. בעיה לא נורמלית אני לא מבין יש לי בבית עוד מחשב שהחליט לא להידלק כשפתחתי את המארז ראיתי שנורית הבקרה של הלוח דולקת אבל המחשב מסרב להידלק מישהוא נתקל בעבר בבעיה כזאת

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  25. Started by Proww,

אהלן. חזרתי מחו"ל אחרי חודש. אתמול הדלקתי את המחשב, הוא נידלק, השארתי אותו פתוח (לא נגעתי), אחרי חצי שעה שחזרתי הוא היה קפוא ולא הגיב. אחרי שהדלקתי אותו הוא לא נידלק - הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל, להוציא ולהכניס חיבורים מבפנים, ורק אחרי חצי שעה זה עבד. היום היה לי מסך כחול כאשר נכנסתי למשחק כלשהו. בנוסף היום שנכנסתי לראות סירטונים ביוטיוב - פתחתי כמה לשוניות של סירטונים (שירים) - אחרי דקה וחצי שוב המחשב ניקפא ולא הגיב. ושוב הייתי צריך לעשות מה שעשיתי בפעם הקודמת. כאשר זה קורה, אני מדליק את המחשב מחשב - אך מופיע לי Monitor going to sleep. הייתי אומר שזה הכרטיס מסך אבל אין מצב.. אני אסביר למה. יש לי מקלדת - G15 של לוג'יטק. כאשר המחשב ניקפא - המקלדת לא מוארת, היא שחורה לגמ…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.