עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Jinjis Han,

אהלן חברים, שלשום הדלקתי את המחשב והמסך עלה עם ארטיפקטים המחשב המשיך לעלות עד לחלון WELCOME של הווינדוס ואז המסך ניכבה (כאילו מצב המתנה) , חשבתי בהתחלה ששוב זה חיבורים של הכרטיס מסך ללוח האם (AGP) ניתקתי חיברתי, אותו דבר בדיוק, למזלי יש לי עוד כרטיס לבדיקה, כרטיס GFORCE4 ישן, חיברתי אותו והמחשב עשה בוט, עלה, אז הוצאתי את הבעיה של הלוח אם מהשוואה. לקחתי את הכרטיס החדש יותר, פירקתי את הגוף קירור (סליחה על הביטוי המסריח של לידטק) שלקח המון זמן, ניקיתי את הליבה והזכרונות ושמתי משחה טרמית מחדש, (חשבתי אולי מתחמם או משהו) חיברתי הכל חזרה, ושוב עולה עם ארטיפקטים וניתקע, או שלא עולה בכלל (מסך כבוי) החיבורים הפיזיים בסדר, היום בבוקר אני עדיין עם הכרטיס GFORCE4 הישן והעלוב, הדלקתי …

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by tavor21,

שלום! יש לי בעיה עם המחשב הביתי ... הוא עשה לי הרבה בעיות , הוא היה נתקע באתחול .. עכשיו הוא נתקע בהמסך הראשון והוא לא מזהה את הארד דיסק ואת הסידירום.. מה לעשות ?? יש הצעות .. אני כבר שוקל לקנות מחשב חדש !

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  3. שלום לכולם.. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש והיום צצה לה בעיה ראשונה.. כל הלילה ה UTORRENT וה JDOWNLOADER עבדו במרץ.. ושקמתי בבוקר והתסכלי על המחשב אני רואה שכל ההורדות/שליחות הופסקו ומצורפת להם השגיאה הבאה: "not enough storage is available to process this command" כמו כן הודעה זהה קיבלתי מהסקייפ. חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר רלוונטי לגבי.. אשמח לעזרתכם. מפרט: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 WINDOWS 7

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הגדרתי דרך הBIOS שה- BOOT יהיה דרך CDROM אבל בזמן העליה של המחשב אני מקבל הודעה שה- BOOT דרך ה CDROM אינו יכול להתבצע עם שגיאה "CODE 5 " וזה ישר עובר למערכת הפעלה הנוכחית ,מה הבעיה? (-הסידירום תקין ) **עריכה** מוזר לי מאוד ניסיתי לעשות BOOT עם מערכת הפעלה קודמת-VISTA וזה כן עובד ה- BOOT ועם מערכת הפעלה החדשה W7 לא עובד במחשב שלי ,למרות שכן זה עבד במחשב אחר של חבר. צריך עזרה בדחיפות, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by HairyAss,

הי, יש לי לוח אם מדגם RC410M של MSI. כרטיס הקול הוא ALC880. לאחרונה המחשב לא משמיע סאונד בכלל.. ניסיתילהתקין דרייבר מחדש, לעדכן, למחוק ולהתקין מחדש.. מה לא ניסיתי.. שום דבר. אני מפחד שאולי הוא נשרף או התקלקל או משהו כזה... יש איזושהי דרך לדעת את זה? או רעיונות אחרים? משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי ספק הכח ולוח האם. החלפתי את שניהם, קניתי דיסק חדש והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (לינוקס אובונטו 9.10) על הדיסק החדש. אחרי כל זה המחשב נתקע לעיתים קרובות - אפשר להזיז את העכבר אבל אי-אפשר ללחוץ על שום דבר. אפילו אי-אפשר לכבות את המחשב בצורה מסודרת. התקנתי מחדש את הערכת ההפעלה אבל הבעיות חוזרות. בנוסף יש תגובה איטית לפעמים. כשאני לוחץ על "FILE" בתוכנה כלשהי יכול לעבור 5 שניות עד שהמחשב מגיב. אני מנסה להבין איפה הבעיה.... הרכיבים הישנים הם: זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. את הזיכרון בדקתי עם memtest86 -> נראה שהוא תקין. עשיתי 5 פעמים את הבדיקה כדי להיות בטוח. איך בודקים את תקחינות כרטיס המסך? איך בודקים את תקינות המעבד? דרך אגב: מעבד intel core 2 1866m…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  7. ברשותי כונן קשיח של WESTERN DIGITAL 80GB IDE, שאותו חיברתי ככונן משני עליו שמרתי את כל התמונות שלי והמסמכים וזאת לאור חשש שמערכות הפעלה מדי פעם קורסות ויש צורך לפרמט את המחשב. (לכונן היו שתי מחיצות כאשר ) רעיון זה אכן הוכיח עצמו כיעיל עד שלאחרונה נעלמה לי מחיצה (לא זו עם התמונות) ושלשום נעלם לי הכונן מהמחשב לגמרי (כנראה שהייתי צריך להבין את איתותי הגסיסה של הכונן) . ב DISK MANAGMENT אני רואה את המחיצה אך אין לי אפשרות לעשות INITIALIZED (יש אפשרות לעשות ALLOCATE, שאין לי מושג מה זה). ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר אבל לא ראיתי אפילו את המחיצה השניה (זו עם התמונות- אני מקווה). בכל מקרה האם יש אפשרות לנסות ולהריץ איזושהי תוכנה לחלץ את המידע או מאחר שמדובר (ככל הנראה) בבע…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by ilanfrm,

היום ניקיתי את המחשב ניקיון יסודי, ניקיתי את המארז ואת כל המאווררים הוצאתי את הלוח אם, החלפתי משחה למעבד והחזרתי הכל למקום סגרתי את הקופסא והדלקתי את המחשב ופתאום אני מריח משהו נשרף בדקתי וראיתי שההארד דיסק העלה עשן סמיך!! ניתקתי את ההארד דיסק והמחשב עולה רגיל.. בלי מערכת הפעלה כמובן... ההארד דיסק היה בסדר גמור עד עכשיו בלי שום בעיות, מה יכול היה לגרום לקצר? אפשר לשחזר את הנתונים מההארד דיסק?? צירפתי פה תמונה - מישהו שמבין באלקטרוניקה שיגיד לי מה קיצר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by casio222,

שלום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל ציפצופים - ביפים קצרים בלתי פוסקים ושום דבר לא מופיע על המסך. כדי להפעיל את המחשב אני נאלץ לכבות את המתג של הספק למספר שעות ורק אז המחשב פועל, לכן כל פעם שאני סוגר את המחשב אני סוגר גם את המתג, לא הגיוני כ"כ להמשיך ככה. יש איזה פיתרון כלשהוא? לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 מעבד: Intel Pentium 4 3.00GHZ כרטיס מסך: Radeon X700 *ניסיתי בעבר לעשות RESET לביוס אך הדבר לא עזר. *שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך לא פועל כשהמחשב מצפצף. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש שהכל הלך בו חלק האיטרנט המשחקים הכל לפני כ3-4 שבועות התקנתי עליו את הווינדוס 7 התקנתי לו את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב אבל יש לי בעיות עם משחקים יש לי את המשחק GTA IV אמיתי ושאני מנסה להתקין אותו הוא כותב לי שיש לו בעיות גם שאני מחבה את המחשב זה כותב לי מתקין עידכונים וזה תמיד נכשל איך אני יוכל לתקן את הדברים האלה כי קניתי את המחשב למשחקים ואני כבר חודש בילעדייהם תודה לעוזרים

11. שלום , למי שאין כח לקרוא , הנה הסרטון: (לא אני צילמתי , אבל זה בדיוק הבעייה) אתמול קיבלתי את המחשב מאייבורי (עלה לי 5.5 k ) , והוא עושה רעשים. להערכתי הם באים מהדיסק הקשיח... כי שיש רעשים יש נורה דולקת שאני מניח שהיא קשורה לדיסק הקשיח... וגם כמובן כי האזנתי לכל חלק במחשב בשביל לאבחן. הרעשים הם טקטוקים כאלו ... כאשר המחשב במנוחה/הארד דיסק במנוחה... אין שום רעש. זה רעש כמו המחשב הישן ביותר שלי , מלפני כ10 שנים. מישהו מכיר את התופעה? אגב המפרט: core i5 western didital 640gb 32mb hd5850 4gb ram

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Electric Boom,

יום טוב לכולם! לפני מס' חודשים קניתי את הכרטיס albatron hd4850 ddr3 3 heatpipes מ-tms fox. מאז ועד היום עוד לא הצלחתי להריץ עליו ולו משחק אחד! תמיד קיבלתי ארטיפקטים רציניים אחרי 4-5 דקות משחק ואח"כ BSOD. ניסיתי כל מיני דברים (במסגרת הזמן המועט שיש לחייל...) כולל מריחה מחודשת של משחה טרמית, החלפת קירור (ל-twin turbo שכולל גם היטסינקים לזכרונות כמובן) עידכון דרייברים, מחיקת קטליסט - אפילו עברתי לווינדוס 7 בהתקנה מחודשת עם פירמוט. אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה (לדעתי זה הכרטיס נטו)! קשה לי להאמין שהספק הוא הבעיה, המעבד זיכרונות והלוח גם תקינים. אני חושב שזה הכרטיס, אבל החנות שקניתי ממנה אותו נסגרה (tmsfox בראשון). please, do help!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by yosi58,

מאחר והמקלדת מחוברת באמצאות USB לא ניתן להפעילה בכניסה לבקרת ה BIOS ואפילו כאשר החלונות עולים בעלית חרום אין אפשרות לבצע גלילה בין האופציות לוח האם שלי הינו ASUS P5Q PRO עם P5Q-ASUS-PRO-1613 Bios אשמח לקבל סיוע בנושא

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. רציתי להגדיר את המחשב שלי על S3 על מנת להשאיר אותו בSLEEP במקום לעשות כיבוי מלא , השאלה שלי היא מה קורה במצב הזה של S3 הספק יכול להפגע מזה? יכול להיות שלסוגים שונים של זכרונות תהיה השפעה שונה על היציאה ממצב שינה בS3? מה קורה אם יש יותר מ2 התקני USB מחוברים ברגע שהמחשב בSLEEP זה יכול לפגוע? בבקשה תשובות מבוססות על עובדות תודה על העיצה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי שלום לכולם יש לי הרדיסק 2.5 אינטש חיבור USB ללא חשמל. ההרדיסק לא מגיב כשאני מחבר אותו למחשב , הנורה נדלקת אבל ההרדיסק לא מגיב. יש לי שם מידע חשוב !! איך ניתן להוציא את המידע!!! כמו כן כמובן שניסיתי כבל אחר ומחשב אחר אך ללא הצלחה תודה על העזרה יוסי

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. ברשותי SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA-2 32MB הכונן מרעיש מידי פעם וזה בדוק שהרחשים באים ממנו יש חריקות קלות, צליל מאמץ מתכתי מסויים. טיקים כאלה. גם בעת גלישה, גם בעת משחק או מאמץ קטן. אני חושד שמשהו בכונן לא תקין על איזה תוכנה אתם ממליצים שניתן לבדוק איתה את ביצועי ה HDD ? מאחר ואם יש פגם, אז אחזיר לחנות. תודה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by Aviv5545,

יש לי WIN7 וזה פעל כמעט חודש ללא תקלות עד שלפני כמה ימים פתחתי תמחשב ואחרי הטעינה של הווינדוס יש מסך שחור כזה ולוקח לשולחן העבודה משו כמו 15 דקות לעלות. כל פעם שאני פותח את המחשב זה קורה לי וכאשר כבר שולחן העבודה עלה כל איזה 10 שניות המחשב נתקע לשניה או שלפעמים הוא היה בסדר גמור. יש לי מחשב מעולה עם נתונים טכנים ככה שזה לא קשור. אז בקיצר חשבתי שזה בעיה ב 7 אז פרמטתי חזרה ל XP ההתקנה הייתה בסדר והכל רק שאחרי ההתקנה ה WINDOWS ה WIN טען את עצמו ועוד פעם הוא כבר תקוע 15 דקות על מסך שחור. אם זה קרה בשתי windows אני משער שזה כבר בעיה בחומרה מה נראה לכם איזה רכיב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Shpitz316,

שלום, לאחרונה הWindows 7 שלי נותן לי הודעת שגיאה שיש תקלה בהארדיסק WD Caviar Black 1TB ושאני צריך לגבות את כל המידע לפני שהוא נאבד לי. בדיקה של HD TUNE מראה שיש בעיה ב"Reallocated Sector Count". מה זאת התקלה הזאת? האם זה משהו שאפשר לפתור לבד או שאני חייב לרוץ חזרה לחנות עם ההארדיסק? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by amos2009,

שלום לכולם פתחתי את המחשב לשאוב את האבק אחת לכמה זמן אני מבצע פעולה זו. בסיום השאיבה הדלקתי את המחשב אבל הכונן הקשיח משמיע רעשים שהוא נתקע. למה זה קורה ? האם בצעתי פעולה לא תקינה? תקלה זו חזרה על עצמה רק בכונן קשיח אחר, לפני חצי שנה ניקיתי עם לחץ אוויר וגם אז נהרס הכונן הקשיח. כיצד אני יכוך לשחזר את המידע מהכונן ללא עלות כספית? תודה שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EVGA,

היום השארתי את המחשב דלוק והלכתי , אחרי שעתיים חזרתי והמסך היה שחור ולא הגיב לעכבר הפעלתי לשניה וראו ואחרי שניה עוד פעם מסך שחור . מה הבעיה בכלל ? ומה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by CkerCky,

לאחר שהוינדוס לא עלה לי והראה לי מסכים כחולים, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועכשיו כבר שאני מדליק את המחשב אני רואה כל מיני פסים מוזרים כאלה: http://dl.dropbox.com/u/3339199/shithappens.jpg אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך ולא במסך עצמו כי כשאני משנה רזולוציה ואיכות צבע מ32 ל-16 אני רואה פחות פסים, והם בצבע כחול. כרגע אני מוריד את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך שלי (8800GTS) אבל אני לא בטוח שזה יפתור את הבעיה. תודה רבה על תשומת הלב!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

אני מקבל מלא מסכים כחולים כאלה: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: dxgmms1.sys SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sh…

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  23. מדובר במחשב עם מעבד E2180 וכרטיס מסך 8800GT , מערכת הפעלה וויסטה. המסך מראה "שלג" מעין פסים אלכסוניים ותמונה מרצדת (כמו טלוויזיה שלא קולטת תחנה) חשוב לציין התמונה הבעייתית קיימת כבר כשעולה הBIOS ולא רק כשמתחיל ווינדוז. המסך והכבל DVI בסדר גמור (עובדים במחשב אחר) היה במחשב אנטיווירוס נורטון , אני מציין את זה כי ווירוס הוא לדעתי אפשרות (אבל אני לא מתיימר להבין) לשום רכיב במחשב לא בוצע אוברקלוקינג. מה יכול לגרום לזה? ויותר חשוב איך לתקן? מדובר במחשב שהיה שלי כמעט שנתיים ועבד מעולה, ללא שום תקלה, העברתי אותו להורים שלי כשקניתי חדש לפני חודש. אין צורך לציין שהם לא משחקים במשחקי מחשב ולא שינו שום דבר (לפחות לא במודע). אמא שלי חושדת שזה קשור להשתלטות מרחוק שביצע עובד של בזק על …

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום לכולם! ברשותי לפטופ חדש של חברת HP מדגם tx2620ej. יש למחשב בעיה של איטיות כאשר אני מנסה להציג אתרים עם סירטוני FLASH או כל מני דברים דומים... לדוגמא במשחק החווה בפיסבוק הוא לא זז לי! הוא ממש נהיה איטי כמו מחשב ישן... כמובן שהתקנתי מחדש את הדריברים לגרסאות הכי עדכניות ואפילו התקנתי WINDOWS 7 ולא עזר. אני עובד גם עם השועל וגם עם אקספלורר,בשניהם זה קורה. אפילו שלחתי את המחשב ל HP בגלל איזה בעיה נוספת שהיתה לי והם גם החליפו לי מסך וגם לוח אם למחשב וזה לא עזר. מישהו עוד נתקל בזה? מה אתם מציעים לי לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב והוא זקוק לעזרה בהגדרת הזיכרון בביוס. DOMINATOR 2X2GB 1600MHZ בברירת המחדל הזיכרונות מוגדרים לפי הלוח כ1333 במקום 1600 במקור. אני לא מצאתי דרך להגדיר את הזיכרונות על 1600 ללא שינוי בתדר המעבד. כאשר הגעתי למצב של(1670 והגדרות נוספות משום שלא הגעתי ל 1600 במדויק) הייתה בעייה רצינית של יציבות והיחס עמד על 2:10 המפרט : CORE I5 750+STOCK HSF P55-UD4 Corsaiar Dominator 1600 2x2GB עובדים במתח של 1.65 וולט. Sapphire 4770 W.D 500GB Black Caviar LG X22 Enermax 525W MOUDULAR Thermaltake KANDALF Dell 2209WA מה עליו לשנות בכדי שהזכרונות יעבדו על 1600 במדויק ללא העלאת תדר ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.