עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eranshani2,

אז נתחיל... מחשב הינו נייח בקצב של 32 ביט. בעיות שקורות הם :1. כל פעם שיורדים עם הגלגלת למטה אז בקצה העליון של המסך יש מין קפיצות כאלה.במשחקים אחרי כמה דקות המשחק מתחיל להיות עם תקיעות שהולכות וגוברות (סגרתי את כל היישומים האחרים שפועלים כולל דפדפנים והורדות...) [*]ממתי התקלה קיימת? מהיום D: [*]הסיבוך מתחיל במה שהיה בזמן האחרון : במשך כמה חודשם המחשב נתקע והיה פעמים שלא היה עולה בכלל (לא היו שומעים את צליל ההפעלה) הייתי מחכה שבוע ואז הוא היה עולה אבל שוב אחרי כמה זמן הוא היה מפסיק לעבוד ולא עולה ... קיצר לקחתי אותו 3 פעמים ל KSP ... פעם ראשונה אמרו שניקו תמחשב וחיברו את המגעים טוב יותר - המחשב הגיע הביתה וקרס .. חח פעם שנייה אמרו שאין שום בעיה בכלל לפעמים יש בעיות במח…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by yopser,

ידי נפלה על כמה זיכרונות ורציתי לדעת איך לשלב אותם בצורה הכי טובה באיזה מחשב ישן שיש לי. כרגע יש לי עם המחשב DDR400)2.5( 256MX8 ועכשיו יש לי גם זיכרון של 512 DDR/CL2.5 ועוד שלושה זיכרונות DDR CL2.5 266MHZ 256MB המחשב מריץ וינדוס XP ויש לי 4 סלוטים לזיכרון. אני יודע שלא מומלץ לערבב גדלים שונים של זיכרון וגם שXP קולט עד 1GB או 700ומשהו MB לכן אין טעם להכניס את הכל. מה אתם אומרים? ל

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  3. המחשב שלי MSI 16362 חווה לאחרונה בעיה במסך באמצע עבודה - המסך הפסיק לעבוד והציג סוג של ארטיפקטים והבהרות מוזרות. כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב המחשב עלה (היה את הצליל שהווינודוס עלה) אך המסך היה לבן לגמרי והיו לו קצוות עגולים שחורים. ניסיתי לפרמט את המחשב והפירמוט עבר בהצלחה . אם זאת שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (8400M G GEFORCE) ועושה ריסטרט, הבעיה חוזרת כך שאני מוכרח להכנס לSAFE MODE ולהסיר את הדרייבר ולחזור לדרייברים של ווינדוס. אני חושב אולי שהבעיה היא בכרטיס מסך בחומרה שלו , אבל מעצם היותו המחשב נייד אי אפשר ממש להחליף את הכרטיס מסך כמו במחשב נייח. וגם הכרטיס עצמו עובד חלקית , חוץ מהפעלת משחקים שמשתמשים בהאצה גרפית שלא עובדים או שימוש למשל בשקיפות בווינד…

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by tot5,

יש לי מחשב נייד של DELL. כנראה שלחצתי על משהו לא נכון ולמעלה מופיע לי סימן 9 בתוך מנעול. כתוצאה מכך המקלדת לא מקלידה כראוי את כל האותיות והמספרים ואני נאלצת ללחוץ על FN כדי לעשות זאת. איך מבטלים את הסימן הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by itsik1231995,

הייתה תקלה מסויימת המחשב לאחר שהולחלט לפרמט התחלתי לפרמט את המחשב לאחר הפעלה מחדש ראשונה של המחשב עלתה לי תקלה שאמרה שעלי לעשות תיקון לווינדוס אחרי זה לא הצלחתי לעשות כלום עם המחשב אני לא יכול להכנס למערכת ההפעלה הקודמת כי כבר "דרסתי" אותה עם החדשה אני לא יכול להכנס לחדשה בגלל התקלה אני לא יכול להשלים את ההתקנה של החדשה ואני לא יכול להתחיל פירמוט חדש את ה BOT בגלל שאותה תקלה עולה שוב פעם מה לעשות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by Moshik144,

שלום לכולם יש לי Windows 7 שאני מדליק את המחשב יש לי מסך כחול ניתחתי את קובץ הMinidump בעזרת התוכנה BlueScreenView הנה פרטי השגיאה וגם העלתי לכם את קובץ הMinidump זה ההורדה לקובץ http://www.f2h.co.il/n4mvu0zmou4z בבקשה עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, לאחרונה יש לי תקלה מוזרה, המחשב קופא מידי פעם- אני יכול להזיז את העכבר ולעבור בין תוכנות אך התוכנות עצמן תקועות. בזמן שזה קורה נורת הדיסק קשיח דלוקה קבוע. לאחר שנורת הדיסק קשיח ניכבת אפשר לעבוד כרגיל. מדובר בwindows 7 32bit המותקן על דיסק קשיח 320G מסוג SATA. התקנתי מחדש את ה windows7 והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח אחר מסוג SATA והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח ישן מסוג IDE ושם אני לא נתקל בבעיה. לוח אם כבר לא באחריות (מעל 4 שנים), מה עושים? אם אני אקנה כרטיס PCI SATA זה יפתור לי את הבעיה? תודה לכל העוזרים. ירון.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by UrKiller,

אז לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שנשרף לי לוח האם אז החלפתי אותו. עכשיו שמתי הכל ועדיין המחשב נדלק והמסך לא מגיב, חיברתי SPEAKER למחשב והוא לא עושה שום קול, רציתי לדעת מה זה אומר.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  9. שלום ! קניתי לוח חדש של ג'גבייט GA-X79-UD3 מהסידרה החדשה למעבדי האקסטרים בלוח יש ארבע חריצי זכרון וקניתי גם 4 יחידות של 4GB כל אחד. אבל כשניסיתי להרכיב אותם המחשב סירב לעלות ורק כשהשאתי שניים הוא עלה גם לאחר שהחלפתי בין היחידות הוא עלה אבל שוב רק עם שניים כשאני מרכיב את כל הארבע הוא משמיע ציפצופים כמו של זכרון מתוקל. אשמח אם למישהו כאן יש פתרון לתקלה הזו.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by shar00750,

שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  11. היה לי ארדיסק פנימי עם לא מעט סרטים, משחקים וסדרות, וכשנגמר לי המקום בארדיסק ההוא, הבאתי ארדיסק עם שטח כפול ממנו והעברתי אליו את הכל. את הארדיסק הישן שהתרוקן שמתי במגירה. עבר זמן והארדיסק החדש התקלקל ואיתו אבד כל התוכן.. כעת אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לארדיסק הישן והריק שבמגירה ולשחזר ממנו את כל הדברים שהיו עליו.. אני יודע שיש תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו, ואני מעוניין לדעת אם זה אותו הדבר גם לגבי קבצים שהועברו.. חשוב לי לציין שמאז שכל הקבצים הועברו מן הארדיסק הישן, הוא עדיין נותר ריק באותו המצב עד עכשיו מבלי שהעברתי אליו כלום.. וחשוב לי להדגיש זאת משום שהבנתי שבעייתי לשחזר קבצים שהועברו לשטח שלהם קבצים חדשים.. אז אני שוב מדגיש שלא הועבר לארדיסק הישן כלום ואני ר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Reality,

היי חברה, יש לי מסך 1 שמחובר דרך מתאם VGA : DVI-I למחשב קניתי מתאם VGA : DVI-D אני מעוניין לחבר מסך נוסף דרך המתאם אך משום מה המחשב לא קולט את המסך השני. כאשר הכבל לא מחובר רשום על המסך "No cable connected". כאשר אני מחבר אותו, ההודעה נעלמת אך נשאר מסך שחור ולא רואים כלום. יש לי Windows 7, הלכתי ל Screen Resolution ולחצתי על Detect ע"מ לזהות את המסך השני, לא קורה כלום. כבר הלכתי לחנות וניסיתי לקחת מתאם אחר זהה אך אותו דבר קורה אשמח אם תעזרו לי ! תודה

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. Started by nirb91,

ערב טוב. כשאני מפעיל כל צליל שיר/סרט כל דבר במחשב אני יכול לשמוע אותם אבל יש רחשים בקול ממש חזקים שמפריעים לשמוע. ניסיתי מספר דרייברים שלא הצליחו לי. וגם החלפתי מספר אוזניות ככה שזה בעיה במחשב ולא באוזניות או הרמקולים. הלוח אם הוא INTEL MOBILE CORE 2 DOU T6500 אם זה עוזר במציאת הפתרון. אני לא מבין גדול במחשבים אז הסבר מובן בבקשה,.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by totti789,

ערב טוב! התחדשתי במחשב חדש. כמובן שפרמטתי אותו, עדכנתי את כל הדרייברים וכו.... עכשיו לבעיה: אני מקבל כל כמה דקות הודעה בשורת משימות, שמלווה במשולש צהוב עם סימן קריאה, שהדרייבר קרס. ניסיתי לכמה גרסאות של דרייברים. בכולם אותו דבר,קורס. המחשב שלי: ga-990xa-ud3 6870 sapphire ספק couger 550w 4g kingston אני על סף יאוש!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by jkjk,

כאשר אני מדליק את המחשב (נייח) המחשב נדלק ואחרי כמה שניות נכבה בעצמו ושוב נדלק ושוב נכבה...וכדומה לעיתים לוקח לו זמן ואז מתחיל לעבוד. שאלתי חבר שמבין וענה שיתכן שהבעיה בלוח אם, בעבודה אמרו לי שיכול להיות שכל המחשב קרס.. מה זה יכול להיות? ובמה זה כרוך? יש לי אחריות על כרטיס המסך אבל לא על לוח האם..

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by bafty,

מפרט: מעבד-i5 2500 כרטיס מסך-GTX 570 לוח אם-GIGABYTE GA-PA65 זיכרון -8 ג'יג'ה כל פעם שאני מפעיל משחק כבד המחשב נתקע על מסך שחור והסאונד נתקע וצריך לעשות ריסטרט ! יש בעייה בקירור? כי בדרייברים אין בעיה אשמח אם תגידו לי מה לעשות יש לי את המחשב 4 חודשים ומוזר לי שזה קורה ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד? הנה תמונה של טמפרטורות המחשב בזמן משחק: http://www.fastup.co.il/v.php?file=7386442.png

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by 6847761,

שלום: קניתי את הדבר הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/527 בשביל להפעיל אנטנטה לקלוט שידורי טיוי (1,2,10) אבל לא משנה חיברתי את זה למחשב ובצד של המאריך דיסק אונכי והוא אומר שהוא לא מצליח לקלוט למה? יש למישהו רעיון מה לעשות?

19. Started by LielZ,

אוקיי לפני כשנה רכשתי לפטופ מסוג ASUS G73JH שנחשב שם מחשב לא רע למשחקים הבעיה שהוא מריץ לי לא משהו משחקים,בלשון המעטה... הוא קורס לי כל הזמן נתקע וזה מתחיל להטריף אותי,לא רק במשחקים לפעמים סתם ככה. אמרו לי לבדוק איך הוא עומד במבחן של ה3DMARK אשמח לדעת עם התוצאה יצאה נורמלית סבירה למחשב נייד שמייתמר להיות למשחקים... המפרט הוא COREI7 740QM 1.73GHZ 6GIGA RAM ATI 5870 500 GIGA HARD DISK ד"א זה נעשה עם 3DMARK 2011 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by Ovid,

אני לוחץ על הכפתור ,הנורה הירוקה מהבהבת כמו שצריך אבל הכונן תקוע... הלך הכונן, או שאפשר לעשות משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ofir667,

שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את המסך למחשב והמסך לא מזהה את המחשב! הוא אומר ששום דבר לא מחובר, זה נראה כאילו הוא פועל ויש בעיה במחשב. חיברתי גם את vga וגם dvi ואף אחד לא עובד - מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  22. שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום חברים, אני מחפש מגדל צריבה שיש בו צורב ראשי ועוד 6 משניים שבפעולה אחת אני אצרוב 6 דיסקים במכה עם אותו סרט מצאתי כז דבר: http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=189 אבל אני לא יודע מה הוא עושה טכנית, זה מארז, שמה הוא יודע לעשות? אם למישהו יש נסיון במגדלי צריבה אני אשמח לדעת פרטים תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אשמח למדריך. תודה מומחים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by D-j-d,

שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני יומיים. נתחיל במפרט כללי: INTEL E6600 GA-965DS3 8GB RAM GEFORCE 8800GTS 640MB אז ככה, בזמן צפיה בסידרה לפתע החלה התמונה לקרטע והמחשב נתק עשיתי ריסטרט המשכתי לצפות ומפה לשם זה חזר והחל להחמיר. העלאתי את המחשב שוב למחרת עבדתי איתו חצי שעה ושוב המחשב קרס עם מסך כחול תקלה 0x00000116 ושגיאה של nvlddmkm.sys. התחלתי לחפש פתרונות לבעיה ללא הצלחה יותר מ10 שעות. הינה מה שכבר ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים להכל! לא עזר. 2. בהתחלה עבודה במצב בטוח עבדה חלק אבל ברגע שהעלאתי את המחשב חזרה או שהדרייבר היה קורס או שהייתי מקבל מסך כחול זהה. 3. אחרי כל המסכי הכחולים והקריסות של הדרייבר (שניסיתי כבר 3 גירסאות אחורה גם ולא עזר עדיין קרס), הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.