תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בת'רד שפתחתי מצוין על בעיה לאחר ההדלקה, ועכשיו הוא בכלל מסרב להידלק: אני לוחץ על הכפתור, המאווררים פועלים (כולם), ואז אני שומע איזה 25 צפצופים קטנים וזריזים כאלה. אם זה חשוב, אצלי בביוס הגדרתי שיהיה צפצוף במקרה שיש CPU FAN FAIL, ובמקרה שהמעבד עובר את ה 80 מעלות. בכל מקרה, זה לא המצב בגלל שראיתי שכל המאווררים עובדים, והמעבד שלי עומד על 27 במנוחה. חוץ מאלה, יש איזה מנורה כתומה על הלוח אם. ניסיתי לנתק את הספק מהכבל למשך כל הלילה, בבוקר חיברתי את הכבל ועדיין זה לא נדלק. ד"א, הבעיה הזאת כבר קרתה לי אתמול ושלשום, אבל כיבוי הספק והדלקתו פתרו לי אותה. עוד דבר שעלול להיות קריטי: שיחקתי בבאטלפילד ונתקלתי בבעיה שדורשת ממני לכבות את המחשב ע"י פשוט לחיצה על הכפתור. יכול להיות שנגרם נז…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את מקור הבעיה (קובץ מצורף) שגורם למסכים כחולים טורדניים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב בן שנה וחצי עם לוח G31M-ES2L הפסיק היום בבוקר לזהות את הדיסק הקשיח. גם בBIOS הוא לא מזוהה. יש זימזום מוזר כשמדליקים והנורה של הHDD דולקת רצוף עד שיוצאת ההודעה שאין סיסטם דיסק. האם הלך הדיסק ? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לאבחן אם הבעייה בדיסק או בלוח ?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי אדי, אני בן 21 ואני חדש פה בפורום. הבעיה היא כזאת : כשהוצאתי את הספק, והכנסתי אותו לגוף של ספק אחר שקצת יותר מאוורר, בטעות הלחמתי את ה 5V ל12V. זה בעצם אומר שההארדיסקים שלי קיבלו 12V למקום בו הם אמורים לקבל 5V. עכשיו אחד בכלל לא נדלק, ההארדיסק האחר נדלק אבל לא ניתן לזיהוי על ידי המערכת. מה אפשר לעשות בנושא? יתכן ואני יכול להזמין PCB(לוח) חדש ומרכיב? זה יחסוך לי אלפי שקלים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן קשיח של סיגייט 500 גיגה משמש הכונן משני. לאחרונה ישנם מספר קפיצות חשמל בבית, שהמחשב נכבה בגללם. מאתמול בלילה אני שומע שהסיכה של הכונן קשיח קופצת. בהתחלה לא הבנתי מה הרעש הזה והלכתי לישון בבוקר שפתחתי את המחשב, קיבלתי את ההודעה שאין לו BOOT והוא מחפש ב CD נכנסתי לביוס, ולא ראיתי את 2 כוננים שיש לי. כיביתי את המחשב, שיחקתי עם הכבל חשמל שהולך ל 2 הכוננים הדלקתי מחדש והפעם המחשב עלה, עם 2 הכוננים לאחר כמה דקות של עבודה שמעתי שוב את הרעש של הסיכה חשוב לציין שקפיצה לא מדוייקת.. זה יכול להגיע אחרי 10 שניות וגם אחרי דקה בין קפיצה לקפיצה האם הכונן קשיח הלך ? ולהפעיל את האחריות ? או שזה יכול להיווצר בגלל בעיה בחשמל ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק בהתחלה חשבתי אולי זה הספק אבל אז הוצאתי את הכבל והכנסתי חזרה וכאילו החשמל חזר למחשב אפילו המנורה של הUSB נדלקה כי החשמל התחיל לזרום מחדש ואז אחרי 1-3 שניות שהמחשב דולק הוא התכבה אבל כשהוא התכבה שוב כל החשמל יצא מהמערכת והUSB נכבה כאילו חשמל לא זורם במערכת יותר לUSB אם אני מוציא תכבל שוב החשמל חוזר ואני ידליק והמחשב ידלק ל2 שניות ויתכבה ואז כל חשמל פשוט קופץ מהמערכת אפילו החשמל שמוזרם לUSB בזמן שהוא דולק מכובה לגמרי
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחילה לי בעיה של ריסטים עצמיים של המחשב. יש לציין שהמחשב לא חדש 4-5 שנים, הייתה בעבר בעיית חימום יתר שנפתרה בעבר וכרגע המחשב עומד פתוח ועדיין יש ריסטים. האם עדיין זו יכולה להיות בעיה של חימום יתר? המאוורים נראים נקיים ועובדים. חשבתי על כמה כיוונים: 1.חימום יתר - למרות שהמחשב עומד פתוח? 2.יכול להיות שיש בעיה עם ההארד דיסק? 3. אפשרות של בעיית תוכנה אולי- להתקין ווידוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והתקינו לי בו וינדוס 7 מקורי 64 BIT. המחשב רץ חלק חוץ מבעיה כזאת, לפעמים כשאני מכה ומדליק אותו הוא מציג לי מסכים כחולים... צילמתי אותם שתיראו. מה הבעיה? הכל חדש, לא נגעתי בכלום, חוץ מהמסך הכחול שזה עושה בהפעלה של הוינדוס מדי פעם, המחשב רץ חלק ולא קורס. http://www.siz.co.il/my.php?i=zoa0ykdyd1dn.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=uz5ztjjdtkob.bmp אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול הלכתי למעבדה של אייבורי החליפו לי כרטיס מסך לכרטיס מסך חדש(ראיתי שהוא חדש והכל היה מולי) בקיצור אני בא הבית מפעיל תמחשב ולאחר כמה זמן המחשב מתחיל להתקע עושה ריססט ושוב אחרי כמה שעות המחכה מתחיל להתקע וככה זה ממשיך לי .. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המחשב התחיל לעשות בעיות ולקרוס אחרי כמה זמן הוא גם משמיעה סידרה של צפצופים לפני שהוא מתכבה טו דים טו דים טו דים טו דים וככה הלאה בהתחלה חשבתי שהוא מתחמם הוחלף מאוור למעבד , הוחלף ספק , הוחלף הארד דיסק אני כבר לא יודע מה לעשות...
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום! יש לי איזה תקלה מוזרה המחשב שלי לא בדיוק נכבה אלה הוא "קופא" כל המחשב עושה פריז אין עכבר אין מקלדת אין כלום...... התמונה קפואה גם, הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסיט (מהקפתור לא מהווינדוס עצמו) לדעתי זה הלוח אם יש איזה דרך לבדוק את זה (ב-EVENT VIEWER) לא רשום כלום כלום. החלפתי כרטיס מסך, מאורר, יש לי ספק כח חזק 550 של חברה מאד טובה , אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש. וינדוס 7 64BIT מקורי. מהיום הראשון שהוא אצלי הוא מעלה מסכים כחולים בהפעלת הוינדוס, כל פעם בעיות כמו memory_managment וכו... החלטתי לבדוק את הזכרונות, הרצתי את הבדיקה של הוינדוס והכל תקין.. אז הוצאתי זכרון אחד (2GB של ELITE 1333MHZ DDR3) והשארתי אחד בפנים (שניהם אותו דבר בדיוק). המחשב עובד מעולה! הכנסתי את השני והוצאתי את הראשון, והמחשב עדיין עובד מעולה! רק כאשר שניהם ביחד מותקנים - ישר יש בעיות. למה זה קורה?!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שרשום ברוכים הבאים של וינדוס המסך ניכבה,כאשר אני מדליק דרך SAFE MODE הכל עולה,אם אני מנסה להיכנס דרך VGA MODE המחשב עושה ריסט יש על המחשב עוד וינדוס (שדרכו אני ניכנס עכשיו) ובו הכל בסדר . כאשר הסרתי את דרייבר של כרטיס מסך ואז עשיתי רסטרט ובנקודה הבעיתית המחשב עשה ריסט בעצמו כאשר ניסיתי לעשות עידכון לדריבר הופיע לי שגיה שלא ניתן לעלות תוכנות מסוייות מהדיסק ולא עלה הדיסק מה עוד ניתן לעשות :'( תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי לוח אם של ג'גהבייט מדגם P31-S3L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלו... (הגרסא שלי כרגע היא F1 ) נכנסתי לאתר הבית לפה : http://ee.giga-byte.com/products/mb/bios/ga-p31-s3l_10.html וראיתי שיש עד F7 בקשר ל F8 זה בגרסת בטא אז אני מעדיף לא להתקין אותו השאלה שלי היא האם צריך להתקין כול עדכון בנפרד F2 ואז F3 וכ"ו.... ? או להתקין רק את העדכון F7 וזהו ? תודה רבה על עזרתכם והמשך יום נעיםן !
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
נתקתי כונן קשיח אחד וזכרונות והחזרתי את הזכרונות כמו שצריך. כרגע המחשב נדלק טוען את ההתחלה, מזהה את הלוח של ג'יגה בייט ומגיע לשלב אחרי עם הטבלה בשחור ופשוט נתקע. לא מעלה BOOT מCD ולא מכונן קשיח. הוצאתי את הסוללה כמה דקות ועשיתי פריקת חשמל למחשב ועדין אותה תקלה. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח? מה אפשר לעשות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום הנכון להעלות את השאלה, ובכל זאת אשמח לקבל תשובה ממי שיודע (או הפניה לפורום הנכון). יש לי מחשב נייד Dell inspiron N5010. גרסת ה-BIOS של המחשב (כמו שיצא מהאריזה) היא A04, והיא כבר בת כמה חודשים. ברצוני לעדכן את ה-BIOS, כפי שהומלץ ע"י היצרן, מכיוון שזה אמור לפתור כמה דברים הקשורים ללוח האם, ערכת השבבים, הזכרונות והעבודה הכללית של המחשב. באתר היצרן, ישנה גרסא להורדה מספר A08. ז"א, שישנן ארבע גרסאות BIOS שיצאו מאז המחשב שלי נארז. שאלתי היא כזו - האם אפשרי לעדכן את ה-BIOS ישירות מגרסא A04 לגרסא A08 או שישנו סיכון בכך, ולכן יהיה עדיף לעדכן בשלבים (A05, A06, A07 ורק אח"כ A08)? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום.. המחשב לא נדלק או בעצם נדלק ונכבה מייד ומנסה שוב להדליק את עצמו וחוזר חלילה..מחשב בן חצי שנה מעולם לא נעשה אוברקלוקינג...לפני שבוע לאחר שהמחשב החל להיכבות לבד והראה טמפטורה של 59 מעלות פתחתי (בעצת החנות שמכרה לי)את המחשב ,וגיליתי שבמעבדה שהרכיבו לי כנראה לא שמו משחה טרמית..שמתי משחה לפי הספר ניקיתי את המעבד בעדינות וכו מלמעלה וגם את תחתית המאורר...המחשב עבד 3 ימים ולפתע הפסיק ..מסך לא עולה והמחשב נדלק ונכבה מייד 5 שניות בערך ואז מנסה להדליק את עצמו שוב נכבה נדלק נכבה נדלק מפרט לןח גיגהבייט h55 מעבד-ו 530 אינטל זיכרון 2 הארד דיסק 500 סמסונג חלונות 7 אולטימייט 64 ספק סיסוניק SS 350 מישה יכול לתת כיוון מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, בעקבות לא מעט ריסוטים שהמחשב מבצע בזמן משחקים, ערכתי בדיקת טמפרטורה עם HWMonitor זה במצב ללא מאמץ: וזה במצב עם מאמץ.... אחרי 5 דקות עם תוכנת Real-Time HDR: מה נראה לכם??? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש של WD של 500G ואלה רק הפירמוטים שהוא נותן לי: איך אני מפרמט אותו בFAT32? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, אחרי ניתוח של קבצי DUMP שנוצרו לי בעקבות הרבה ריסוטים ומסכים כחולים, יתכן ואני אצטרך לשדרג את גרסת ה- BIOS שלי. איך אני יודע אם ה- BIOS שלי בגרסה מעודכנת או שאני צריך לעדכן אותו?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כחצי שעה, אני ישבתי ושיחקתי במחשב שלי כשפתאום הוא נכבה בפתאומיות ומאז לא נדלק יותר. לחיצה על כפתור ההפעלה לא מפעילה אותו, כך גם לחצן ההפעלה הנמצא על לוח האם עצמו. הלחצן מאיר בכחול- חשמל יש. אם אני מכבה את המפסק שעל ספק הכוח, מחכה כמה שניות מדליק ואז מנסה שוב- אותו דבר. מה שכן, שמתי לב שאחרי ניסיון הדלקה מאחד מלחצני ההפעלה , נדלקים לד ירוק וכתום ביחד וככה זה נשאר. השאלה שלי היא מה עושים עם זה? עדכון קל: קראתי בחוברת של לוח האם, שני הלדים שנשארים דולקים שייכים לזיכרונות ולגשר הצפוני כתוב בחוברת Phase Leds. משהו עם הטעינה שלהם. הוצאתי את כל הזיכרונות- אין שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך- אין שינוי. ניתקתי את כל חיבורי החשמל של הדיסקים הקשיחים וכונן ה- SSD. לא עוזר…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש כאן ויש לי שאלה לגביי תקלה במחשב הנייד שלי, יש לי מחשב נייד Asus עם מערכת הפעלה ויסטה אשר ידועה בתור מערכת הפעלה כבדה מאד למחשב נייד הייתי רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס 7 אך אני ניתקל בבעיה בלמחוק את הויסטה מהמחשב הנייד מה עושים? מישהו נתקל בבעיה כזאת? שמעתי שצריך סוג של CD-key שפותח את האפשרות למחוק את הויסטה מהמחשב אני פשוט אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לוח אם P5VD2-MX SE .. המחשב הוא של קרוב משפחה הכרטיס מסך מת לגמרי אין תצוגה והמאורר שלו לא מסתובב. השאלה אם יש אפשרות להשתמש במובנה של הלוח אם?? אם לא מה הדבר הכי הכי זול שאפשר להתאים למחשב הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני 500g של WD בן 4 שנים, לאחרונה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר את ה-USB רק אחרי שאני מנתק ומחבר מספר פעמים הכונן מזוהה פתאום וניתן לעבוד איתו. אם אני מפסיק לעבוד איתו לפרק זמן ארוך המחשב שוב מאבד אותו ולא ניתן למצוא את הכונן. ניסיתי להריץ דפרגמנטציה, scan disk וזה לא עזר. האם אפשר לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-