עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, ברשותי המחשב הבא: Turion 64 ML-28 Abit NV-8 OCZ DDR400 3-3-3-8 1GB x 2 כל השאר לא חשוב לעניין (כתוב במפרט שלי בכל מקרה). עד היום היה ברשותי Sempron 2800 (ככתוב במפרט שלי). הבעיה היא שכאשר הזיכרון עובד ב 400mhz המחשב נתקע בעת שאני משחק במשחקים (גם כאשר המעבד ללא OC והכל בהגדרות default וגם כאשר הזיכרון מוגדר על 2t). לפעמים גם אחרי שניה שאני במשחק. כאשר אני מוריד את המהירות שלו ל 333mhz הכל עובד בסדר גמור. מאחר ואני לא רואה סיבה להוריד את מהירות הזיכרון כאשר החלקים שיש לי הם בסך הכל איכותיים (זיכרון של OCZ, אחד הלוחות הטובים ל 754) - אני מנסה למצוא את הבעיה. הבעיה- אני לא מצליח. -ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד- הבעיה נמשכה. -נסיתי להחליף מעבד כי חשבתי שהבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by bluedj1981,

ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מחשב P4 דיי ישן שהתחיל לא מזמן לעשות ריסטים בעת כניסה לוינדוס(שמראים את הלוגו ורצים הקוביות הכחולות האלו).. זה קרה פעם אחת, ניתקתי את חלק מהרכיבים וחיברתי שוב והשגתי לו עוד חיים לשבועיים, אבל עכשיו זה קרס שוב.. לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, התקלה הזאת יכולה לבוא מהמעבד, לוח אם או כרטיס מסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא תקין - במחשב הנוכחי שמתי כרטיס מסך שאני יודע שעובד והתקלה עדיין קרתה, ובמחשב אחר שעובד שמתי את הכרטיס מסך שלי והוא הפעיל את המערכת. לכן נשאר עכשיו לבדוק רק את הלוח אם או המעבד, הגעתי למסקנה שלא שווה לי בכלל לנסות לתקן את התקלה הזאת, אם היא באמת בלוח אם או במעבד, כי במחיר טיפה יותר יקר מעלות התיקון אני יכול להרכיב מחשב הרבה יותר טוב מהנוכחי. שא…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Pronix,

חבר שלי קנה מחשב חדש וקיבל אותו היום, הוא קנה את הכל בחלקים ככה שהוא צריך להרכיב הכל לבד, קיצר הלכתי אליו עזרתי לו להרכיב הכל, מחברים לחשמל ומפעילים אותו המאווררים עובדים אבל לא רואים תצוגת מסך והמקלדת ועכבר לא פועלים(המסך המקלדת והעכבר פועלים הם מהמחשב הקודם שלו), אין לי מושג מה הבעיה כי חיברנו הכל כמו שצריך לפי הספר של הלוח. עוד משהו חדש: יש לו אור אדום מהכרטיס מסך יכול להיות התראה יכול להיות גם ליופי אז לא יודע.. עריכה: סידרנו את הבעיה של התצוגה והתקנו וינדוס XP, עכשיו חבר שלי אומר לי שהמחשב ניתקע לו ליפעמים לגמרי ויש לו מסכים כחולים המחשב: Logitech Mouse MX Revolution Laser Cordless USB, Zwart Conceptronic Speakerset Lounge'n'LISTEN 5.1 5.1, Zwart Acer TFT AL19…

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by Hack,

שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by IG,

מדובר בדגם T-40 עם מערכת הפעלה WIN XP לפני כשעה פירמטתי את המערכת, ותוך כדי שהתוכנות של IBM רצות ברקע ומתקינות דברים, שיחקתי בינתיים עם ההגדרות של התצוגה. אחרי שסיימתי, הווינדוס הזבל הזה ביקש ממני לעשות ריסטארט (כאילו ששיניתי משהו חשוב :bash: :bash: ) ובטעות לחצתי על האישור. ההתקנה של הקבצים כאמור נעצרה באמצע וזה כבר לא טוב עכשו אני לא יכול להיכנס לaccess IBM! ניסיתי להתקין אותו ידנית, אבל נכתב לי שחסר קובץ IBM.msi גם המרכז הודעות לא הותקן כמו שצריך- חסר קובץ massage center.msi אני אודה מאוד למי שיכול לעזור לי

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by מאור247,

אני מנסה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין xp אבל מתי שזה מגיע למסך הכחול (שמראה כמה שניות נותרו) זה נעצר כל הזמן על 34 דקות ונתקע..... ניסיתי כבר איזה שלוש פעמים וזה לא מצליח

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by מאור247,

יש לי מכשיר אסוס 639 עם מערכת הפעלה WM5.. יש לי בעיה מעצבנת כל הזמן יש לי סמל מוזר כזה ליד הסימן של הרמקול במסך הTODAY ושאני לוחץ על זה אז זה אומר משהו בקשר לFLIGHTMODE.. רציתי לשאול איך אני מבטל את זה?? כי זה כל הזמן קופץ לי ומציק.. וגם שאני לןחץ על זה ולוחץ על turn off flight mode זה לא מבטל את זה.. תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. הפוינטר בוחר פי עשר ממה שמקליקים והמקלדת רושמת כל אות מלא פעמים. אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. קיים ברשותי מחשב IBM נייד אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה וינדוס XP כשאני מפעיל את המחשב, ונכנס להתקנה מופיעה הודעה בסגנון: "לא זוהה כונן קשיח במערכת.. אנא בדוק שכל הכוננים מחוברים כמו שצריך ופנה לגורמים מתאימים..." (משהו בסגנון) מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by nnfyrbsnss,

הייתה לי קריסה היום עם ויסטה היה מסך כחול שם היה כתוב שהדאמפ נכתב לדיסק קשיח ועושה ריסט ישר לאחר הריסט ניתחתי את הדאמפ מצאתי שמה שעושה את הבעיה זה nvlddmkm.sys כתבתי את זה בחיפוש המהיר של ויסטה הגעתי לקובץ שכתובים בו כל החלקים של המחשב והדרייבר שלהם ש שם הרצתי חיפוש ל"nvlddmkm.sys" ויש מצאתי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך איך אפשר לטפל בדרייבר שדבר כזה לא יחזור על עצמו? מזל שלא הייתי באמצע משהו חשוב. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by ~oren~,

שלום לכולם יש לי בעייה עם ההדיסק הקשיח כאשר בוקר אחד הדלקתי את המחשב והגיעה למסך של הטעינה של הוינדוס אז הוא הופעל מחדש ניסיתי עוד פעם ואותו דבר חשבתי שאולי יש בעייה עם הוינדוס אז אז חשבתי לפרמט את המחשב אסל גם זה לא הייתי יכול היה רשום שהדיסק קשיח לא מחובר או חסר דרייבר עכשיו חשבתי אולי הביוס לא מזהה אבל הוא מזהה אותו ששאלתי כמה אנשים אמרו לי דריך להוריד דרייבר עכשיו אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייבר שלי בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( לוח אם- ConRoeXFire-esata2 דיסק קשיח-WD1600JS-08NCB1

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. כרטיס המסך שלי החל מתקופה מסויימת, החל לתפקד בצורה לא תקינה. קודם הוא היה גורם לארטיפקטים תחת עומס(משחקים\3DMARK) ולאחר מכן גם הטמפרטורות שלו עלו... מדובר ב leadtek 7900gt. ללא אוברקלוק. הוא תמיד היה על 45 מעלות במנוחה ו67 במאמץ, וכעת הוא ב60-65 מעלות במנוחה, ועובר את ה80 במאמץ. כל הסימנים של כרטיס מסך תקול נראים על פניו, אז מסרתי אותו לחנות, על מנת להשתמש באחריות. הם אמרו לי שבדקו את הכרטיס על המחשב שלי, ואכן הוא קרס תחת מאמץ, אבל כשהחליפו הארד דיסק למערכת הפעלה שלהם, אז הוא עבד יופי(4 שעות על 3DMARK) ולא היו שום בעיות. אז הם אמרו שהבעיה אצלי במערכת הפעלה, ואני צריך לפרמט את ההארד דיסק. תיאור המצב הרגיל שלו- תחת מנוחה(גלישה רגילה באינטרנט וכאלה) המחשב בסדר גמור, רק הטמ…

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by super-MC,

קיבלתי לתקן מחשב של חבר הזיכרון לא טוב עכשב יש לו שני זיכרונות אני לא יודע מי מהם דפוק אשמח לתוכנה תודה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 22:05:43 סלחיה חבקרה עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי :bash: :bash:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gabig12,

המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by Buffer,

אהלן, אני מקבל מסכים שחורים במשחקים ואחרי זה המחשב מבצע אתחול.. אני חושב שזה אולי בגלל בעיה בספק, יש דרך לבדוק את זה? המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה עם הנייד שלי והייתי מעוניין לדעת אם מישהו מכם כבר נתקל בה... יש לי נייד של LG דגם F1-224DE. שידרגתי לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה של חברת CORSAIR. לפני 3 שבועות התקנתי DRIVER חדש לכרטיס מסך ומאז והמערכת הפעלה כבר לא עובדת. שום התקנה של מערכת הפעלה חדשה גם לא עולה. ניסיתי להתקין XP מחדש, ניסיתי VISTA וניסיתי גם UBUNTU. כל התקנה פשוט נעצרת איפשהו באמצע. הדיסק מפסיק להסתובב והכל קופא. מהיבואן של LG לארץ (ח.י מחשבים) אומרים שיש בעיית תאימות בין סדרת הניידים F1 לזכרונות של CORSAIR ו-KINGSTON וזה מה שגורם לבעיה אז אני צריך ללכת ולקנות זכרונות חדשים. מישהו שמע על בעיית התאימות הזו? אני ממש רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר שיש בעיית תאימות בין מחשבי LG לזכרונות הנ"ל.…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by Impreza,

כשאני סוגר את הדפדפן זה רושם לי את התקלה הזאת, זה לא תמיד אבל ברוב הזמן. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. הסידירום.. הכונן לא נפתח..אני לוחץ על הכפתור והוא לא נפתח.. מה יכולה להיות הבעיה??!.. תודה מראש לעוזרים.. יכול להיות שזו בעיה בהגדרות של הביוס או משהו כזה? שאני לוחץ על הכפתור..מושמע רעש כזה מעצבן כמו של זבוב..

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by ניידת ליטוף נמרץ,

אני נמצא ב IE ולפעמים אחרי צפיה בסרט דרך הדפדפן או גלישה העכבר נעלם אי אפשר לראות את הסמן ... רק שאני סוגר את האתר אז אני רואה את העכבר למה זה ? 1 . עכבר דפוק ? לא יכול להיות מחוץ ל IE הוא תקין 2. ספק דפוק ? החלפתי כבר לחדש . 3. IE המחשב אחרי פירמוט 4. לוח חדש 5 . כרטיס מסך " נפל " / לא עומד בעומס ?

21. Started by Impreza,

לאחרונה רוב המשחקים שהתקנתי נסגרים עקב התוכנה Drwtson32, זה מזהה לי את זה ב ZONE ALARM וזה סוגר את המשחק מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by psxr,

קניתי לפני כמה ימים את העכבר המדובר והכל טוב ויפה עד שאני גולש בavant. בשימוש בavant ההגדרות של העכבר לא תופסות והוא זז כמו עכבר גולה מלפי עשור. בIE FF וסתם שימוש בדברים אחרים העכבר זז טוב מאוד. האוונט זה הדפדפן הרגיל שלי אז בבקשה בלי הודעות של תעבור לFF.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום: אז ככה: נתקלתי בימים האחרונים בתקלה שלאחר כעשר עד עשרים דקות כמו שציינתי פתאום המחשב מתחיל לעשות בלאגן- סרגל ההתחל נעלם, חלקים בשולחן העבודה נעלמים ולאחר ביצוע ריסט זה מסתדר ושוב אחרי עשר עד עשרים דקות זה חוזר. ביצעתי בדיקת וירוסים וזה לא מצא שום דבר... באמצע כתיבת הודעה זו עלו לי כמה פיתרונות ואני צריך שתגידו לי אם הם נכונים ומה חוץ מהם כדאי לעשות: 1. לעשות ריפר- ושכחתי איך עושים את זה אז בבקשה שמישהו יזכיר (זאת אומרת לא זוכר מה לוחצים בדיסק ההפעלה- כשעושים איתו בוט) 2. לעלות safe mode ואז לעשותבדיקת וירוסים. אז אני צריך מכם עוד רעיונות או תוכנות וכלי עזר שאוכל להיעזר בהם. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by yz101,

לאחר מסך כחול בXP SP2 המערכת לא עלתה יותר, ולאחר מספר אתחולים שהסתיימו במסך כחול אחרי מסך הטעינה הוא התחיל לעלות, אבל הודיע לי שאינו יכול לטעון את פרופיל המשתמש שלי (לא היה מוכן גם לעלות למצב בטוח). כיצד אפשר לבדוק כי הדיסק הקשיח תקין (מדובר בדיסק חדש בגיל שבוע) ואני חושש שמדובר בסקטורים פגומים. כיצד בודקים ועם אילו כלים? עריכה: ביצעתי סריקה של הדיסק הקשיח עם הכלי של SEAGATE, מדובר בדיסק 250GB 16MB SATA2 של כמובן סיגייט, וזה מצא 10 שגיאות ואמר שהן סקטורים פגומים, ואז התוכנה שאלה: האם לתקן את אותם? לחצתי אישור והתוכנה ביצעה איזשהו תהליך והודיעה שהסתיים בהצלחה. האם זה אומר שבאמת אין יותר סקטורים פגומים בדיסק? הרי סקטורים פגומים זה בעעית חומרה לא? מדובר בדיסק בן כשבוע. (באחר…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים