עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לחבר שלי יש בעיה רצינית הוא מפעיל את המחשב , הווינדוס עולה , עולה הדסקטופ ואז אחרי 20 שניות המחשב פשוט קורס, כיאלו הוציאו את החשמל, דרך עולה דרך Safe mode , דרך ה-Safe mode אין שום קריסה הוא עשה סריקת ווירוסים דרך הסייף מוד ולא מצא כלום (אנטי וירוס: Kaspersky ) הוא ניסה להוציא מהחשמל, לחבר מחדש וכ'ו... שום דבר לא פעל... למשהו יש מושג מה הבעיה ואיך להתגבר אליה? מערכת הפעלה : XP

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by bigi37,

שלום לכולם אני לא מומחה גדול, אבל לאחרונה פתחתי את המארז של המחשב סתם מתוך עניין, וגיליתי שאחד המאווררים לא פועל. הכבל היחיד שיוצא מהמאוורר מחובר ללוח האם בחיבור שנקרא "CHA-FAN". מה יכולה להיות הבעיה? האם ייתכן שהיא ברמת התוכנה (הגדרות בBIOS או משהו כזה), או שבוודאות המאוורר התקלקל וצריך להחליף/לתקן?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by אבי11,

היי אולי תוכלו לתת עצה. יש לי מחשב פנטיום 4 . כאשר מפעילים אותו, הכל לכאורה בסדר. הוא מתחיל לעבוד, ווינדוס עולה. אלא מה? כעבור כ 3 דקות הוא פתאום כבה ללא כל התראה ו/או הודעה. כבה כאילו היתה הפסקת חשמל.אם אני מפעיל אותו שוב, כל העסק חוזר על עצמו. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by al_n,

יש לי כרטיס של 1G ובבדיקה ב- http://www.systemrequirementslab.com גיליתי שיש לי 1013M וזה מה שדפק לי הכל... זה ממש בקצת :-( אז לאיפה הם הלכו ה 10.2M האלה, והאם זה חשוב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by zarra,

יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. שלום לכולם , הורדתי את התוכנה siw הכי עדכנית .בדקתי איתה טמפ',voltages ומהירות מאווררים . אפשר חוות דעת על התוצאות (גרועות,טובות,מצוינות וכו' וגם אם אפשר פירוט קצר) . תמונה של הבדיקה: http://www.siz.co.il/up.php?file=lmyzyzqzzng3.jpg תודה לעוזרים נ.ב הבדיקה נעשתה שלא היה משהו פועל ברקע ושום תוכנה לא הייתה פתוחה .

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. שלום, חיברתי מקרן חום לשקע שאליו מחובר המחשב הנייח. כשניסיתי להדליק את המקרן קפץ החשמל. לאחר שהחזרתי את החשמל ראיתי שהמחשב לא נדלק. החלפתי ספק כוח ועדיין לא נדלק. (בדיעבד התברר כי הספק הקודם גם תקין, בדקתי לפי מבחן הסיכה שמופיע באינטרנט). המצב כרגע הוא שאני לוחץ על כפתור ה- ON במארז ושום דבר לא קורה... אשמח לעזרה כיצד לבודד את התקלה? האם הבעיה היא בחוטים מהכפתור ללוח אם? האם הלוח אם נשרף? מעבד? כמו כן, האם לדעתכם זה קשור למקרן חום שחובר במקביל או שאין קשר? (אולי הוא נדלק והקרין את אזור המחשב... לא כתוב בשום מקום שזה משפיע אבל אולי מישהו נתקל בבעיה כזו). אודה לעזרתכם משה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3, זיכרון 4 גיגה, כרטיס מסך GT630 המחשב שלי מחובר ישירות לטלויזיה FULL HD באמצעות כבל HDMI (הטלויזיה חכמה, תומכת גם תלת מימד, דגם של סמסונג ES6200) שמתי רזולוציה מומלצת של FULL HD 1080\1920 הבעיה היא שהסמלים של שולחן עבודה הם קטנים, יש לציין כי התצוגה מבחינת גודל יושבת בול על המסך הטלויזיה ולא חתוכה או משהו. נכנסתי להגדרות של הווינדוס "הגדל או הקטן פריטים" והברירת מחדל היתה "קטן יותר" שיניתי את זה ל "גדול יותר" (150 אחוז) וראיתי שיפור, רציתי להגדיל יותר ולא היה אפשרות בווינדוס אבל אני רוצה שהסמלים יהיו גדולים יותר מבלי לשנות את הרזולוציה האם זה אפשרי? מה אתם ממליצים לעשות? כי אני יושב 3 מטר מהטלויזיה וזה מציק. ואני רוצה שכל התיקיות שאני נכנס אל…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by almor12,

היום החלפתי לוח אם וכרגע המחשב לא נדלק. החלפתי ספק כוח,הוצאתי את הזיכרונות,כרטיס מסך... חוץ מלהחליף את הלוח אם חזרה עשיתי הכל... מה עוד אפשר לעשות חוץ מללכת לטכנאי? המפרט שלי: מעבד I7 2600K לוח אם כרגע GIGABYTE Z68X ספק SEASONIC S12II 520W זיכרונות G.SKILL 1600MHZ RIPSHAW X כרטיס מסך EVGA GTX650TI כרגע רק מאוורר אחד נדלק ואז נכבה. שאר המאווררים לא מסתובבים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום הבעיה דומה לבעיה של הבחור כאן http://hwzone.co.il/community/threads/494610-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%94 רציתי לאחד מחיצות, התקנתי את התוכנה אבל היא לא התאימה למחשב, אחרי מחיקה שלה הופיעה מסך כחול ואז נמחקה לי המחיצה (D) עם כל המידע... (800 ג'יגה) איך ניתן לשחזר את המחיצה בלי לאבד את כל המידע? המדריך המופיע בקישור בשפה האנגלית (חלשה אצלי) תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה. בכרטיס יש שלושה יציאות ירוק,אדום וכחול. הבעיה היא שאני מחבר את האוזניות(לחיבור הירוק) והמיקרופון (לחיבור האדום) המיקרופון לא עובד. ושהמיקרופון מחובר לירוק אז המיקרופון עובד(מקליט).זאת אומרת שאני צריך לנתק את האוזניות שעובדות בחיבור הירוק... מה עושים ? תודה מראש נ.ב יש לי WIN XP ומעבד CELERON 2.4gh

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי באמצע העלאת חלונות 2000 במהלך הטעינה עם הפרוגרס בר: STOP: 0x0000007B (0xF081B84C,0xC000000E,0x00000000,0x00000000) INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE זה קורה אחרי שעשיתי resize ו- move לשתי המחיצות שלי של הכונן היחיד שלי ע"י PartitionMagic. זה ביצע את ה batch של PartitionMagic, עשה reboot ואז אמר לי operation complete והפעיל את וינדוס. ואז נדמה לי שלאחר ה- reboot הראשון זה קרה. בבקשה תעזרו לי, דחוף!! אני לא יכול להשתמש בכלל במחשב ככה ואני חייב אותו כרגע.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by erezo,

התקנתי אתמול את האופיס החדש גרסה 2013 ופעם הייתי יכול ליצור אייקון של אאוטלוק על שולחן העבודה (לא קיצור דרך רגיל) שדרכו הייתי יכול להיכנס למאפיינים של האאוטלוק ולהגדיר הגדרות חשבון מייל ע"י הערך ברישום HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\{00020D75-0000-0000-C000-000000000046} אבל זה לא תופס בגרסה 2013, האם הערך השתנה? יש מיקום אחר ברישום של WINDOWS 7 ליצור את האייקון האמיתי ולא הקיצור דרך? תודה מראש לכל מי שיודע את התשובה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם בזמן האחרו ה-windows שלי נהיה איטי המחשב שלי מחובר כל הלילה ובבוקר שאני פותח לראות מה הורדתי הכל נתקע לי משום אני לא יודע למה זה בהתחלה עובד טוב לאחר כמה דקות כאילו נוצר עומס והמחשב נתקע זה בעיה מוזרה מה אתם מציאים לעשות ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by arake,

יש לי צורב חדש כאילו כמה חודשים ושאני צורב דיסקים הם קופצים אני לא יודע למה זה לא רק שיר אחד וזה לא רק פעם אחת מה לעשות?? יש אחריות לזה או מה ?? זה הדיסקים? ובדקתי זה קשור למהירות צריבה כי הורדתי את זה עד הסוף

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by avi333,

אתר הבית שיש לי הוא http://www.msn.co.il/ וכשאני נכנס לכלים ואפשרויות אינטרנט ואני מאשר ועושה אישור אז עדיין זה חוזר ל-http://www.msn.co.il/ בתור אתר הבית מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  17. היי, מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שבה אני טוען לשם קובץ וורד או pdf, ומסמן מיקום שבו הוא מדביק את החתימה האלקטרונית ? יש לי כבר לוח גרפי לחתימה אלקטרונית - אבל אני לא יודע איך ליישם את זה בפועל. המטרה היא שזה יחסוך לי זמן להדפיס ולסרוק. אני אשמח אם יש דרך לייצר טופס pdf שבו אני צריך למלא את השם (במקלדת) וכשאני לוחץ על אזור החתימה - מספיק שהלקוח חותם בחתימה אלקטרונית ואז שומר את הקובץ חתום. ממש ממש ממש ממש אודה למי שיכול לעזור / לכוון.... תודה, עומר

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  18. ניסתי לחבר Hard Disk וצורב DVD ל IDE1 עם אותו כבל אבל המחשב נתקע בשלב ה BIOS. הוא הוציא הודעה בסגנון please insert disk... שאלה 1: מה תפקיד הג'מפרים בצורב ובכונן קשיח וכיצד יש לחבר אותם אם רוצים ששניהם ישבו על אותו IDE וכמובן שהכונן הקשיח צריך להיות ה master. שאלה 2: אין לי חיבור SATA וגם אין לי צורך בסאונד מהצורב. כמה כבלים אמורים להיות מחוברים לצורב? 1 IDE ו 1 חשמל?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by zzroni,

שלום. יש לי בעיה משונה .(לפי דעתי). כאשר אני צורב דיסק , הוא מראה את קצב ההתקדמות והוא מגיע ל-100% ואחר כך הוא מחכה כמה שניות וכותב - buffer underrun . איך זה יכול להיות ? אני מבצע את זה עם test כי אני לא רוצה לזרוק דיסקים (ולכן אי אפשר להשתמש ב - buffer underrun protection). מהירות צריבה נמוכה נרו 5.5.10.20 מישהו יודע מה הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by lumi,

שלום יש לי מחשב P4 1.7 של compac אתמול קיבלתי הודעת שגיאה שאין גישה ל my disk בכונן F: - כונן דיסקים ההודעה לא ניתנה לביטול ולכן ביצעתי ריסט, לאחר מכן המחשב הגיעה עד ללוגו של xp ונתקע, העלתי את המחשב ב safe mode ושם היתה לי המלצה לבצע שיחזור - עשיתי וזה לא עזר אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה שני סימני קריאה אחד על: plug & play bios extension והשני pnp bios extension לפי חיפוש שעשיתי כנראה שמדובר בהתנגשות חומרה אך לא ביצעתי שום שינויבחודש האחרון האם יש פתרון חוץ מלפרמט?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by MDK,

היי חבר'ה אני מנסה להקליט שירים ולשיר דרך הכרטיס קול הON BOARD(כמו שפעם עשיתי עם הGAME THEATER) ומשום מה ההקלטות יוצאות מעוותות, כלומר מעין רעש דיסטורשן כזה שמשבש את הצליל. מה לדעתכם הבעיה? הבעיה בשתי תוכנות - רשמקול וCOOL EDIT

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by efee123,

שלום, קיבלתי לאחרונה לוח אם ומעבד חדשים מכפי שהיו לי בעבר והתקנתי אותם על המארז שיש לי. הלוח - intel d865gb/d865perc intel N232 המעבד- Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz קודם כל לא הבנתי איפה ואיך לחבר את הusb הקדמי את החיבור לכפתור הריסט וכפתור ההדלקה. כמו כן ברגע שאני מחבר את המחשב לחשמל הוא פשוט נדלק לשנייה(רק הלוח) ולאחר מכן כאילו הוא נכבה (המאוררים מפסיקים לפעול) אבל יש מנורה ירוקה על הלוח שדולקת. אם מישהו יוכך לעזור אני יודה לו מאוד! תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ShakedB,

שלום, אני מנסה להתקין וינדוס על לפטופ, ומקבל באמצע הההתקנה את השגיאה למעלה ניסיתי עם CLEAN ISO, עם ISO פרוץ, עם התוכנה של הוינדוס עשר, עם התוכנה של וינדוס שבע, עם DOKים בעיקר היו הניסיונות למעט אחד עם דיסק, כל פעם מגיע לשגיאה המייאשת הזאת. הורדתי גם ISO נקי של שבע, והשגיאה עדיין צצה. הדיסק קשיח מפורמט. אשמח לפתרון.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by DrStyle,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק רגיל אבל זה נשמע כאילו איזה חלק נדלק כל כמה שניות מחדש וכנראה שזה הכרטיס מסך כי כלום לא מופיע על המסך.. משהו כזה כבר קרה לי אבל זה הסתדר כשהוצאתי כבלים והחזרתי אבל עכשיו זה לא מסתדר.. מה לעשות ??? המפרט E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W Samsung T220

• 3 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.