עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים(כל פעם משהו אחר), אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 1A 8E 50 10E A D1 19 F4 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) למה כל המסכים האלה קורים ??? (תראו במפרט למטה אנ יקצת חושד בספק כי הוא לא נראה לי משהו גם שמהחשב כבוי הוא עדין רותח לא יודע למה....) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט ח…

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by kopidanny,

שלום רב, הדיסק הקשיח שלי מדגם WD5000AAKS שבק חיים, ראש של read/write אחד נדפק ויש bad sectors, כל החברות של שיחזור מידע שהתקשרתי מזכירות לי את מערכון המוסך של הגשש. בדיקה(סביר)= 200 שח, ואז אין גבול למחיר הטיפול, האלמנט יכול להיכנס ולהגיע עד ל 7000שח בערך. מה עושים? האם יש חברה שעושה זאת במחירים שפויים? הרי אם היה לי clean room הייתי עושה את זה בבית. אני מבין שיש עבודה וכו' אבל אני לא יכול כשלא נותנים טווח מחירים, או שנותנים טווח 1000-20000.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Forest14,

מחשב של הבן שלי. מדובר בCPU של של AMD. זיכרון DDR2 של 1 ג' כ. מסך 7300GT וHD של WD 320 מריץ VISTA ULTIMATE (חוקי) נתקע ממושכות בSTARCRAFT2. מה כדאי להחליף או להוסיף? האם תוספת זיכרון של 1 ג' תשנה משמעותית?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by george1625,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב עושה לי מדי פעם בעיות בהדלקה. היום, בזמן ניקוי אבק מהמחשב והספק שמתי לב לאחד הקבלים בתוך הספק שנראה מוזר, כאילו נפתח ו/או התפוצץ. הספק הוא דגם CORSAIR VX450W. מה דעתכם? הקבל באמת הרוס? אני חושב שיש לי עדיין אחריות.. אני מצרף תמונות של הקבל בתוך הספק. http://img10.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img4865e.jpg תודה!

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by Henme,

אהלן, ברשותי מארז של CoolerMaster CM590. בטעות התנתק לי המאוורר הקידמי של המארז ואני לא יודע איפה לחבר אותו שוב כי משום מה הכבל קצר ועל הלוח אם יש כניסה רחוקה מדי לכבל כזה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by pazer005,

קניתי לוח H55M-UD2H של Gygabyte. יש לו שני כניסות pci-e ושני כניסות pci. קניתי כרטיס HD4890. הבעיה היא שאם אני שם את הכרטיס על ה-pcie-16 אז הוא מכסה לי את שני ה-pci האחרים ולצערי אני חייב אותם כי אני חייב לחבר לשם כרטיס קול מקצועי. אם אני מחבר אותו ל-pcie-4 אז הוא אומנם מכסה לי את החיבור USB למארז (הכבל שמעביר ל-USB במארז) אבל הוא למעשה דורש ממני לחבר אותו לחיבור איטי יותר. מכיוון שאין לי מושג, אז אני אשאל אתכם עד כמה זה יפגע לי בביצועים של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  7. הורדתי משהו בטורנט שבאיזשהי דרך השתכפל, זה סיים להוריד וכנראה מחקתי את המקורי בכל קמרה פתחתי אותו וזה שאל אותי בעזרת מה לפתוח עשיתי לו WINRAR ועכשיו כל הקבצי EXE שלי רוצים להפתח דרך WINRAR בקיצור - שום דבר לא עבד הכל הפסיק לעבוד אני לא יודע איך בכלל הצלחתי להכנס לFIREFOX, כל דבר שאני מנסה לפתוח זה שואל אותי בעזרת מה לפתוח - אני לא יכול לצלם הצייר לא עובד השחזור מערכת גם לא עובד אני לא יודע מה לעשות - עזרה?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי משב ישן שאני רוצה להפעיל אותו הוא עמד הרבה שנים במחסן וחשבתי להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שיוכלו לגלוש באינטרנט השאלה היא אם יש טעם ? המעבד אני חושב שזה פנטיום 4 לוח אם P4S800D ASUS ספק סאנשיין קומה MI ATX 480 כרטיס מסך GeForce FX 5200 זיכרונות DDR 256 MB PC3200 X2 חיברתי אותו לחשמל ולמסך ולכל מה שצריך המנורות במארז נדלקות כרגיל אבל המסך לא נדלק ובמחשב אחר הוא עובד (המסך) ברגע שאני מנתק את המסך מהמחשב המנורה במסך הופכת לירוקה וברגע שאני מחבר אותו למחשב הישן המסך נכבה והמנורה הופכת לכתומה חשבתי אולי זה הכרטיס מסך אבל אין לי מושג אם תוכלו לתת לי כמה טיפים איך להתחיל לאתר למה המחשב לא עובד תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחשב לוח gigabyte 8s655FX, מעבד פנטיום 4 2.6. המחשב עולה, אומר שיש לו בעיה של ערכים ב CMOS, אני מתקן אותם, עושה SAVE, המחשב כאילו עושה רסטרט אבל אז זהו לא רואים כלום ואין צפצוף. ניתקתי הכל, החלפתי סוללה, ניקיתי מעבד +גוף קירור, סלוטים של זכרונות וכרטיסים. אותו הדבר, המחשב עולה סבבה, אבל אחרי שנכנסים ל BIOS, לא מצליחים יותר, או אם עושים רסטרט באמצע ההעלאה. החלפתי לספק כוח של HEC שיש לי פה. המחשב עלה יופי חשבתי סוף סווף זאת בעיה מהספק. הגעתי עד להתקנה של חלונות ואז שכחתי שחיברתי דיסק קשיח SATA שההתקנה לא מזהה. אחרי עוד רסטרט, המחשב שוב עם אותה התופעה. מה זה יכול להיות? אני מבין שזה יכול להיות הלוח, אבל המחשב עבד נהדר, עשה קצת בעיות, שלחו לטכנאי, הוא אמר ניסיתי לפרמט לא הצל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן חבר'ה, אשמח לעזרתכם. ספק הכח של אחותי עשה כבר זמן מה רעשים חשודים ועל מנת להימנע מנזק - החלפנו אותו. היא חיברה הכל והמחשב עלה כמו שצריך, עשה POST והכל בסדר. ואז עלה השולחן עבודה והמחשב כאילו "קפא". גם העכבר וגם המקלדת פשוט הפסיקו לעבוד. עשתה ריסטרט ועכשיו המסך בכלל נשאר שחור לחלוטין ולא מגיב. ניסינו מסך חלופי - מראה הודעה של NO SIGNAL. נראה שבמחשב עצמו הכל "עולה" - כל המאווררים עובדים, כולל זה של הכרטיס מסך. מחר אני אמור להגיע אליה לנסות לראות מה הבעיה, אך אני בספק שזה יעזור... אם למישהו כאן יש עצות כלשהן אני אשמח לשמוע אותן ולנסות אותן. המפרט: AMD Athlon 64 3000+ לוח כלשהו של ABIT(נדמה לי צ'יפסט K8) Radeon 9550PRO (או הנוסטלגיה) MDT 256MB DDR 400 * 2 Western Digital…

11. Started by gilp,

שלום לכולם לאחרונה החל המחשב לעשות ריסטרטים, זה יכול להיות בזמן גלישה,משחק,או לאחר עלית מערכת ההפעלה (XP) יש לציין שלאחר הריסטרט ברוב הפעמים המחשב נתקע (לא נשמע צפצוף)ורק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומפעיל שוב זה מסתדר. פתחתי את המחשב ניקיתי אבק בדקתי שכל המאווררים עובדים ואין קבלים שפוחים או רכיבים שרופים הכל נראה חדש לגמרי. הדבר היחיד שלא נראה לי זה טמפרטורה של כרטיס המסך (SAPPHIR 4870X2) הבדיקה היא במנוחה לא בזמן משחק עם hwzone pro מעבד אחד מראה עד 89C מעבד שני מראה עד 62C האם טמפרטורות אלה תקינות בסוג כזה של כרטיס או שאולי פה הבעיה? האם מערכת ההפעלה יכולה לעשות ריסרט ? האם דרך הביוס, אני יכול לראות איזה דוח שגיאות, איך אני נכנס לשם? זכור לי שמדי פעם שהפעלתי את המחשב לאחר ה…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by Raistelyn,

המחשב שלי נכבה לאחר כמה דקות מרגע ההדלקה. פירמטתי את הווינדוס, וכשאני בא להתקין את הווינדוס, אז הוא אפילו לא מצליח להגיע(<-מתכבה) למסך שבו הווינדוס שואל אותך אם להתקין ווינדוס חדש או להשתמש ב Windows Recovery, יש לי דיסק ווינדוס מקורי. הלוח אם שלי הוא די ישן: GA BS661FXM 775. והזיכרון של המחשב בעל נפח 512mb DDR1. *אבל עדיין המחשב, אמור לעבוד, והספק-כח חדש ותקין. אשמח לכל עזרה שתינתן, Raistelyn.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הי, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הבאה. בזמן האחרון יש תחושה כללית של איטיות במחשב שבאה לידי ביטוי בעיקר בפעולות כמו פתיחת קבצי WinRar טעינת משחקים פתיחת תוכנות וכו... לדוגמה קבצים של בערך 700 מגה של Winrar שבד"כ היה לוקח לי כמה שניות לפתוח, עכשיו לוקח לי 2 דקות. מפות של Call of Duty MW 2 שהיו נטענות תוך בערך 20 שניות, היום נטענות תוך 2 דקות. אפילו להעלות משחק של PES 09 לוקח הרבה יותר זמן. אני לי זמן לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה, ואני גם לא בטוח שזה יעזור. חשבתי שאולי הטמפרטורות גבוהות מדי, אבל חוץ מהרדיסק שהחום שלו ה-50 מעלות (שזה נראה לי בטווח הסביר), כל השאר נראה בסדר מבחינת SpeedFan. כל הליבות של המעבד נמצאות בסביבות ה-40 מעלות. ולא נראה שיש איזה שהוא Process ש…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by infinite,

הלוח אם חדש, מיד לאחר ההרכבה בעליה הראשונה קיבלתי ציפצופים מהירים ואפילו לא הגעתי ל BIOS, שום דבר לא עלה, חשבתי שאולי עשיתי משהו לא נכון, אך הופתעתי שלא. לבסוף הגעתי למסקנה שזה קשור לזכרונות, מדובר על 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB, של Kingston, הדגם הוא KVR1333D3N9/2G שזה בעצם DDR3 על 1333Mhz, הם יושבים כמו שצריך על הלוח בסלוטים המתאימים (הלבנים בלבד) שזה DDR3_1 ו DDR3_3 בהתאם למה שרשום בחוברת. כאשר 2 הסטיקים יושבים ה BIOS מסרב לעלות ומשמיע ציפצופים מהירים וקצרים, כאשר אני מסיר סטיק אחד המחשב עולה כמו שצריך. אני שולל את הבעיה שיש לי סטיק כשול כי זה לא משנה איזה סטיק אני מכניס, הוא מצליח לעלות רק עם סטיק אחד. עשיתי עדכון BIOS וגם זה לא עזר, האם מישהו נתקל בתופעה? האם יכול להיו…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by SpEcToR,

המחשב עבד אתמול בלי בעיה. היום בבוקר החלה הבעיה המחשב נדלק אבל על המסך לא מוצג כלום. לאחר הוצאת אחד הסטיקים של הזכרון הפנימי המחשב עלה עם תצוגה. זה אומר שיכול להיות שהסטיק ההוא תקול?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by matizami,

המחשב שלי קופא כל הזמן, גם שלא נוגעים בו. עשיתי בדיקות עם המאחה ובודק שגיאות של וינדוס ולא נמצא דבר. עשיתי בדיקה בmemtest86+ ובכלי לבדיקת הארדיסק של WD ולא נמצא דבר. בבדיקה עם MHDD נמצא 15<150ms 500ms> 1 לפרמט את המחשב? לנסות לתקן את השגיאות עם MHDD? להחליף הארדיסק?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by v6e,

לילה טוב. שמי אלי ואני צריך את עזרתכם: אני קניתי הארד דיסק חדש. וכשניסיתי לחבר אותו בטעות שברתי את התקע בלוח אם (הוא מתחבר ללוח אם נכון?) ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. (כשאני אומר בכלל, אני מתכוון אין שום תצוגה כלשהי על המסך) למרות שניסיתי להחליף לחיבורים לא שבורים. עכשיו לי אין ניסיון בהלחמות כך שלנסות בעצמי אין טעם. השאלה ,היא אם זה בר תיקון שאפשר לקחת למעבדה או שהתיקון יהיה כל כך יקר שעדיף כבר חדש? או אם יש פתרון אחר שאפשר להחיות את המחשב מחדש אני אשמח לשמוע.

18. לפני מס' ימים נדפק לי הלוח אם, חשבתי שמדובר בבעיה בHD, תוך כדי שהמחשב היה מחובר ניתקתי וחיברתי את הHD מהכבל חשמל מס' פעמים כדי לשמוע אם הHD מסתובב בפנים, לבסוף חיברתי אותו.. לאחר 2-3 דק' הבחנתי בעשן שיוצא מאיזור החיבור של הHD (ומעט מאיזור השבב שמתחת לHD (מודבק בחלקו התחתון וממנו יוצאות השיניים של החשמל \ מידע) עכשיו שמחברים את הHD לכבל חשמל הוא מנסה להדלק אבל נשמע שהוא נתקע, יש דרך לשחזר את המידע לבד? מדובר בHD של היטאצ'י. הבנתי מחבר שאני יכול לפתוח את הHD להוציא את החלק ששומר את המידע ולהכניס אותו לHD היטצ'י אחר שעובד וזה אמור לעבוד, מה אתם אומרים? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום בניתי מחשב מדיה סנטר שיש בו HDMI מובנה וחיברתי כרטיס PCI-E במקום וביטלתי את המובנה אבל לא מצליח לשמוע קול התקנתי את הדרייבר של NVIDIA

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  20. אני גולש במחשב רגיל ופתאום המסך נהייה שחור וחוזר לעצמו ושוב שחור ושוב חוזר לעצו עד שהוא מסתדר. זה אפ פעם לא קרה לי וזה מאוד מציק. גם שאני פותח את המחשב לפעמים המסך בכלל לא נדלק ואני צריך לעשות כמה ריסטים עד שהוא עובד. המסך הוא samsung t220 דרך אגב יש למישו מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by OmerD13,

שלום לכולם, ברשותי מחשב עם ווידוס XP ופתאום כשמדליקים אותו הוא נתקע במסך טעינה שרואים את הסמל של ווינדוס ויש מן בר כזה שרץ, הוא ממשיך לרוץ עד אינסוף. ניסיתי לעשות ריפייר ואחרי שזה סיים זה עשה ריסטרט מעצמו ונתקע באותו מצב. כשאני מנסה להעלות את המחשב בסייף מוד הוא כותב ׳תוכנית ההתקנה לא יכולה לפעול במצב בטוח והמחשב מאותחל כעת, ככה שטני לא מצליח להפעיל בסייף מוד. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן. יש לי עכבר גנרי סילברליין . המשדר שלו הוא צר ביותר בלי לחצן. שאני מדליק את העכבר אז הליזר מהבהב כמה שניות ונכבה. עכשיו יש על העכבר כפתור קטן ליד הגלגלת שהוא בולט. מישהוא יודע עם יש דרך לחבר את זה והאם העכבר דפוק? אגב הwin 7 x64 זיהה וכנל גם הx86. יש מצב הוא לא מתאים ל7? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by efee123,

שלום, קיבלתי לאחרונה לוח אם ומעבד חדשים מכפי שהיו לי בעבר והתקנתי אותם על המארז שיש לי. הלוח - intel d865gb/d865perc intel N232 המעבד- Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz קודם כל לא הבנתי איפה ואיך לחבר את הusb הקדמי את החיבור לכפתור הריסט וכפתור ההדלקה. כמו כן ברגע שאני מחבר את המחשב לחשמל הוא פשוט נדלק לשנייה(רק הלוח) ולאחר מכן כאילו הוא נכבה (המאוררים מפסיקים לפעול) אבל יש מנורה ירוקה על הלוח שדולקת. אם מישהו יוכך לעזור אני יודה לו מאוד! תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ziv124,

קרה לי פתאום לא יודע מאיפה זה בא.. משהו מוזר רצח האות ט בלבד לא עובדת.. זאת אומרת חצי כן חצי לא צריך להלחם איתה בשביל לכתוב אותה.. זה לא בעיה במקלדת לדעתי מהסיבה הפשוטה שאם עושים את זה מהר ומשלבים בתוך מילה את האות מהרר מאוד זה כותב אבל למשל שאני כותב בנפרד, או כותב לאט הוא לא כותב..

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by idani1983,

שלום, המחשב של חבר שלי נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הכרטיס מסך וחברתי את הכרטיס מסך שלי אבל זה לא עזר. אחרי זה חשבתי שזה הספק, שמתי ספק אחר ועדין לא רואים כלום על המסך. ניסיתי להדליק את המחשב ללא הזיכרונות ולא היו אפילו צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם מדובר בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.