עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bhaim,

אחרי שפתחתי (לצורך בדיקה אם יש השפעה על טמפרטורת הכרטיס ללא דופן - לא נגעתי בכלום) את דופן המארז וסגרתי המחשב עבד כשעה ואז נתן מסך כחול. כיבוי והדלקה של המחשב - שוב מסך כחול אחרי כמה דקות בודדות. פתחתי שוב והוצאתי/הכנסתי את הזכרונות וכרטיס המסך - שום שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך וניקיתי מגעים - שום שינוי. הפסים הצהובים זה מה שאני רואה כשהמחשב עולה (התמונה היא מהמסך של הבוט רק כדי להבליט אותם). כמה שניות אחרי שיש את הסרגל של WIN7 המסך מחשיך ולא קורה כלום. בזמן ההדלקה אין שום ציפצופים. מחשב וכרטיס מסך ישנים GeForce 9800GT וC2D E6700 תיכננתי לקנות חדש בקרוב ממילא אבל הטיימינג... אשמח בעזרה לפתרון שייתן מרווח נשימה עד לקניית מחשב חדש. חיים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפי ה cpu z לוח אם שלי נקרא Z390 GAMING X-CF אבל באתר יצרן אין עם סיומת cf ניסיתי להוריד את שני האופציות בלי ה cf ולא מזהה לי את התיקיה או הקובץ, מאחורי המחשב לא רואה כניסה יעודית של דיסק און קיי ל usb מסויים ניסיתי שני כניסות ואין שינוי אתר יצרן לום אם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-GAMING-X-rev-10#kf אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. Started by MDK,

המחשב נתקע לי ודפק מסך כחול ובו רשום DRIVER IRQL LESS OR NOT EQUAL מה גורם לזה? בעיית זיכרון?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by dark_zero,

לפני זמן כצר כשבוע המחשב התחיל להתכבות ועשות ריסטרטים פתאומיים פתחתי אותו ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך ממש לוהט טחרי זמן מה של פעילות הכרטיס הוא RADEON 4870 האם זה אופייני או שמשהו בקירור נדפק?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by friedman3010,

הי, ברשותי מסך Xiaomi Curved 34 inch. תיאור התקלה: התאורה האחורית עובדת, אין שבר, סדק או פיקסלים מתים. המסך מזהה התחברות של מחשב אליו. אבל - אין תמונה, כולל OSD בלחיצה על כפתורי ההגדרות של המסך עצמו. מכירים מישהו שיכול לתקן את זה? מה טווח המחיר? האם אפשר לתקן לבד? תודה, דרור

6. קיבלתי ארדיסק נוסף של 160 גי'גה וכשחיברתי אותו למחשב והצרות התחילו המחשב ניתקע לפעמיים במסך הראשוני בביוס רשום לי ש sata1 and sata2 not deduct ואחרי שרציתי להחזיר את המחשב למצב הראשוני שלו שזה ארדדיסק אחד של 160 עדין עשה לי בעיות כאלה וכששינתי את הגדרות בביוס מ no-nraid ל raid הוא זיהה לי את הארד דיסק אבל עדיין הבעיות המשיכו והאינדוס פשוט לא עולה לא יודע מה לעשות. הארדיסקים חדשים בדקתי אותם במחשב אחר והם עובדים פיקס ... עזרה בבקשה תודה מראש!

7. התחלתי לשמוע היום רעש מוזר מהמחשב. לא כ"כ יודע איך לתאר אותו, זה נשמע לי דומה לזרימת מים בצינור שבקיר (וזה גם מה שחשבתי שזה בהתחלה). בפתיחה של המארז לא הצלחתי לאתר בוודאות את מקור הקול, אבל נראה שהוא מגיע יותר מהחלק העליון (איזור מעבד/ספק). ניסיתי לעצור מאווררים, זה לא השפיע על הרעש. מה שכן, גיליתי שהרעש קשור בצורה ישירה לעומס על המעבד, כי כשהרצתי prime95 הרעש התחזק מאד, וכשעצרתי הוא הפסיק (ניסיתי לפחות פעמיים). ניסיתי גם OCCT - אותה תוצאה. עומס על כרטיס המסך דווקא לא משפיע (בדקתי עם OCCT-GPU). כל הטמפרטורות תקינות. מה זה יכול להיות? האם אני צריך לדאוג? מה עוד אפשר לבדוק?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by BloodyW,

יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by hagay,

היי אני כל הזמן מקבל את ההודעת שגיאה הזו והמחשב מתכבה ... עשיתי פרמוט ועדיין המצב לא השתנה.. אולי אתם יכולים לנסות להבין מה ההודעה הזו אומרת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by shimon18,

אההה אחים שלי יש לי בעיה במחשב , באתי לפרמט את המחשב ומתי שהמחשב היה צריך לעשות ריסט הוא פשוט לא נידלק. ואחרי זה כול פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מספיק להגיע להטענה של הוינדוס והוא מיתכבה לי. מה זה ? ומה אני יכול לעשות בנוגע לזה ? המפרט: לוח: asus p5s800 vm מעבד: pentium 4 2.6ghz זכרון: 2*256 חברה לא מוכרת כרטיס מסך: radeon9250

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  11. Started by T-boon,

שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-2MB בשניה, נראה לי איטי מאד לכן הורדתי דריברים מהאתר של גיגהבייט אך זה לא שינה כלום. למשהו יש רעיון לסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן יש לי מחשב בבית פנטיום 4 בן 4 שנים. באיזשהו שלב לפני שבועיים מערכת ההפעלה הפסיקה לעלות. שום דבר לא עזר. התקנתי היום Windows XP Pro מחדש וההתקנה הלכה חלק, התקנתי עדכונים לווינדוס והכל, עשיתי הפעלה מחדש, ושוב בדיוק אותה הבעיה ממקודם. עולה מסך הבוט של המחשב ואח"כ ההודעה על הפנטיום 4 ואז קו קטן בצד שמאל למעלה שמהבהב. מערכת ההפעלה לא עולה יותר. האם זה אומר שזהו סופו של המחשב?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. היי כולם, בהמשך ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379836.msg3300096#msg3300096 הבעיה שלי עוד נמשכת. היו כמה התפתחויות אבל אני זקוק לעזרתכם ולא רק בפאן הטכני. אני אפרט בקצרה את הבעיה שלי למי שאין כח לקרוא את הכל - יש לי מחשב כזה - Intel C2Q 6600 GA-EP43-DS3L 2GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1V Corsair PSU 450W Sapphire HD4850 עכשיו כשאני שם את הזכרונות שלי ב- Dual Channel המחשב שלי קורס מהר מאוד, ואפילו MemTest קורס תוך כמה שניות. כשאני שם את הזכרונות ב- SingleChannel המחשב עובד טוב יותר, MemTest כמעט תמיד עובד בלי בעיות, אבל לפעמים הוא נתקע. וחוץ מזה בפעילות כללית של המחשב יוצאים לי מדי פעם BSOD, משחקים קורסים\מעיפים BSO…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. קניתי כרטיס טלוויזיה USB , חיברתי את הכרטיס ליואסבי יש לו אנטנה קטנה. נשאר לי לחבר אנטנה חיצונית שאין לי מושג לאן מחברים אותה. מישהו יכול בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by zilbermm,

היי, אתמול ניסיתי להדליק את המחשב ובפעמיים הראשונות המחשב סרב "להניע". הוא בעצם נדלק, עשה מעין רעש של "המראה" וכבה לאחר שנייה. בפעם השלישית הוא נדלק. האם זה אומר שהספק שלי גוסס? אם כן, איזה ספק כדאי לקנות? לא רוצה להשקיע אבל גם לא לקנות ג'אנק. מפרט חלקי - לוח אם MSI 945PL NEO-F 7.1 1GLAN דיסק קשיח 200GB 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT 256MB זכרון 2GB מעבד אינטל PD820 2.8 2M DUALCORE לא נראה לי שאשדרג בעתיד הקרוב. תודה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by liorgadidi,

עשיתי לפי המדריך באתר כבלים עגולים. אחרי שהחזרתי הכל וחיברתי את כולם זה כותב לי שהוא לא מזהה את הפלופי... עכשיו אני מכניס דיסק לכונן נכנס למחשב שלי ולא רואה את הכוננים! מה אני עושה? למה זה קרה? בבקשה...צריך עזרה זה דחוווווווווווף!!

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by bluz,

שלום, קיבלתי היום Q6600 וDS3P חדשים עם קירור TUNIQ TOWER. את הקירור לקח לי להרכיב שעה עם הקפיצים הבעייתיים שלו. אבל אחרי שזה עלה וחיברתי את החיבורים ללוח אם החדש, הוא עולה לכמה שניות (ממש 2-3 שניות) ונופל. המסך עוד לא נדלק.. לדעתי זה קשור לחיבורים הפנימיים, כי שמתי לב שגם כשאני מחבר את הPOWER SWITCHER הפוך זה נדלק אבל נכבה. מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 29.01.2008 בשעה 12:20:28 אממ, בדקתי את הרכיבים, ורק כשהחשמל לCPU לא מחובר (4 פינים) המחשב לא נופל (אבל גם לא עולה בכלל).יכול להיות שהמעבד לא יושב על התושבת כמו שצריך? מה יכול לגרום לכזה דבר במעבד?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. טוב הבעיה המחורבנת הזו שלפי המחקר הקטן שעשיתי באינטרנט חזרה, היא הייתה קיימת בדרייברים ישנים יותר ועכשיו גם בדרייבר 8.12. להלן תמונה: http://zix.co.il/viewer.php?id=802528103.jpg אם מישהו כאן יודע איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה, אני מתקין בפעם השלישית את הדרייבר מחדש[8.12] אם הוא לא יפעל אני יתקין ישן יותר.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by FromHell,

שלום, ברשותי radeon 9500 pro מati ולוח אם של via vt8753 apollo p4x266. כשאני מחבר את ה-geforce הכול פועל כשורה. אבל כשאני מנסה את ה-radeon אני רואה שהמאוורר פועל אבל המסך, ועוד מסך אחר שעליו ניסתי רק מראים שחור ואומרים לבדוק את הכבל. על שאר המחשבים ה-radeon עובד. מה יכולה להיות הבעיה? איך פותרים? תודה מראש.

• 88 תגובות
    • 37.6k צפיות
  20. Started by Azmodan,

כשאני מדליק את המחשב, במסך הראשון בו יש את הריצה של הזיכרון והמחשב בודק איזה כונן קשור לאיזה כבל (המסך בו לוחצים על Del ומגיעים לביוס) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Secondery IDE Channel no 80 connector cable installed החלפתי את שתי כבלי הIDE (גם הראשי וגם המשני) ועדיין אותו דבר האם יש למישהו מושג במה מדובר?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by omer1789,

כבר מספר ימים שהדף Gmail שלי לא עולה. היום ניסיתי למחוק קבצי coockie ולמרבה הפלא הדף כניסה לgmail עלה. הכנסתי משתמש וסיסמא וכשלחצתי כניסה, שוב - הודעת שגיאה "דף אינטרנט זה מכיל לולאת כתובת אתר להפניה מחדש" מה לדעתכם הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום! רציתי לקבל עזרה קודם המיפרט E6500 2GB RAM 8400GS HEC 500WTT עכשיו הבעיה היא,בינתיים הוא ניתקע רק פעמיים מאז הקנייה ועבר משהוא כמו חודשיים,זה קרה לי פעם אחת ב NFS CARBON ההמחשב קפה לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו,משהוא כמו טזזז בלי הפסקה והנורה האדומה של ההארד דיסק ניכבת שהמחשב תקוע,גם שאחי הקטן היה באינטרנט במשחק פלאש המחשב קפה עם הצליל האחרון למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי: Hitachi DVDRom GD-7500 MSWinXProSP1 הוא עבד אצלי בסדר אבל אכשיו הוא קורא רק CD רגילים ו- DVD לא! אני לא יודע מה לעשות הוא פשוט לא קורא/מרגיש את ה- DVDCD כשאני מכניס אותו! כל ה- DVDCD שלי הם מקוריים ולא צרובים וכו'... בבקשה תעזרו, אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by h2,

שלום לכולם קניתי לבני משחק מורטל קומבט באופן חוקי לגמרי. התקנתי. עדכנתי. הכל לכאורה נראה בסדר. כשלוחצים על האייקון לפתיחת המשחק נפתח פריים פתיחה לשנייה ומיד נסגר. ביוטיוב יש מדרכים כיצד לפתור בעיות דומות. נאמר - להיכנס ל %appdata% משם לתיקיית MKKE ולעשות שינויים בשני קבצי טקסט dxdiag ו options. לא קיים אצלי קובץ dxdiag בכלל . אין לי מושג איך הסתבכתי בכל זה. הייתי בטוח שלקנות משחק זה הדרך הקלה ביותר להימנע מבעיות כאלה. אשמח לכל עזרה בעניין תודה

25. Started by rambo,

אז ככה... יש לי AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו. לפני שהוא מגיע לווינדוס, הוא נתקע ונותן כל מיני הודעות שגיאה. לפעמים הוא מתחיל את הווינדוס, נותן הודעת שגיאה, ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטארט. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... אני חושב שזה בגלל הווינדוס. לפרמט - אני לא ממש יודע, ואני גם לא ורצה להתעסק בזה... תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.