עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. או קי קניתי לא מזמן מערכת של קריאיטיב למחשב inspire 4400 ושאני שומע מוזיקה חזק המסך קצת רועד ויש טיפב עיוותים... מה אפשר לעשות? זה יכול להרוס תמסך?

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by YinnoN,

יש לי מחשב חדש בקיצר הוא על הרצפה ולפעמים אני פוגע בו עם הכסא ואז המסך כאילו נכבה ואז הוא חוזר אבל עם עיוות קטן של חלק מהצבעים. בקיצר פתאום המחשב נתקע כל כמה דקות, יש למישהו מושג מה הבעיה ? איך לטפל בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by toska,

היי, במשך שבוע וקצת לא הדלקתי בכלל את המחשב מכיוון שלא היה לי מסך. היום קיבלתי את המסך ובאתי להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק. חיברתי 3 כבלי מתח שונים כדי לראות אם הבעיה היא בכבל,אבל עדיין המחשב לא נידלק! יש סיכוי שזאת בעיה בספק כוח? אם כן,איך דבר כזה יכול לקרות אם לא השתמשתי במחשב בכלל יותר משבוע?! תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by ccc,

מחפש עדכון לדיסק קשיח Western Digital CAVIAR 100GB דגם מלא WDC WD1000BB-00CCB0 הוא מרעיש לי.. למי שיש את הדיסק הזה יכול להעיד על כך?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by g1zey,

טוב אז זה כבר די הרבה זמן , בערך חצי שנה ככה . אחרי שאני מפעיל את המחשב והווינדואז עולה , לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להפעיל את האינטרנט , לדוגמא אם אני לוחץ על האייקון של ההתחברות לאינטרנט אז לוקח לו כמה דקות , ואז הוא משמיע רעש מהמחשב ( נראה לי מהארד דיסק ) ורק אז אני בעצם יכול להשתמש בכל האופציות במחשב . הקטע זה שאני יכול להפעיל ווינאמפ וכאלה , אבל חלק מהתוכנות אי אפשר עד שהוא לא עושה מין רעש כזה . מעיין איתחול כזה ... מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by adizarko,

זו ההודעה שאני מקבל כל פעם שאני מעלה את המחשב. היא מופיעה בתחילת הביוס המחשב... מישהו יודע איך ניתן להעיף אותה??

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. שלום שמי לאקי סתם סתם. כל פעם שאני מכניס מכשיר USB לא משנה מאיזה סוג בחזית המחשב הוא עושה מסך כחול וריסטרט. הלוח:754 GIGABYTE K8NPRO, גם ככה בקרוב אני קונה לוח חדש ולא זבל של גיגהבייט. תודה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by yotam.m,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה עד היום לא התייחסתי לזה אבל זה התחיל לעצבן בזמן האחרון... יש לי כרטיס מסך FX 5200(לא כרטיס משהו...אבל בכל זאת) בזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לשנות רזולוציות של משחק לדוגמא אני משחק GTA VC נכנס להגדרות DISPLAY כמובן מנסה לשנות...ואין תקוע על 640X480. X16 אני יודע שהכרטיס מסך הזה הוא לא הדור החדש אבל בכל זאת אי אפשר לשנות לפחות 800X600 או 1024X768. האם הגיע יומו של הכרטיס הזה או שזאת סתם בעיה שיש לה פיתרון? נ.ב אני משתמש בגרסת הדרייברים האחרונה שיש באתר של NVIDIA.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  9. שלום,אני כבר משתגע לא יודע מה קרה היום אני חוזר מדליק את המחשב עובד איתו שעתיים פתאום נתקע ה WINDOWS אני עושה RESTART ואז אחרי הטעינה של ה WINDOWS מופיע מסך כחול,נבהלתי קצת כיביתי את המחשב ל10 דקות הדלקתי לאחר דקה הוא עוד פעם נתקע עשיתי ריסט וכיביתי את המחשב וכרגע הדלקתי אותו אחרי כמעט שעתיים , אני מפחד שקרה משהו מישהו יכול לעזור לי?...

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by MasterDK,

שלום לכולם לפני 2-3 ימים חיברתי מאורר חדש הוא לא עשה בעיות הכל סבבה. היום בבקור אני מדליק את המחשב פתאום רעש בילתי נסבל כמו של מטוס סילון. חיביתי והדלקתי שוב הכל בסדר. לפני כשעה שוב הדלקתי את המחשב (אחרי שהוא היה מכובה כ 3-4 שעות) ושוב רעש. חיביתי והדלקתי לא עזר. ניתקתי את המאורר הדלקתי את המחשב ואז הוא עושה לי הודעה מפחידה: Overclocking failed ועוד משהוא press F1 to enter to the menu חיביתי פתחתי את המחשב בדקות שלא ניקתי איזה חוט או משהוא אני מדליק הכל בסדר. חיברתי את המאורר שוב בנתיים הכל עובד בסדר. אבל זה מדאיג אותי ממנה הייתה ההודעה הזאתי? ולמה המאורר מרעיש? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by oded6188,

אני מדליק את המחשב, ואחרי כמה שניות ההארד-דיסק נופל, אני מדליק מחדש, ושוב הוא נופל ולכן הגעתי למסקנה שהספק דפוק. כדי לא להיתקע בלי מחשב ביום שבת בלי מחשב, ועד שאני אקנה ספק חדש, ניתקתי את הצורב והסידירום מהספק, ועכשיו רק ההארד-דיסק ולוח האם מחוברים לספק, והמחשב עובד... השאלה שלי אם זה מסוכן לעבוד ככה?

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  12. המחשב הנייד כל הזמן נכבה בלי קשר לכלום זה יכול להיות הסוללה שלו??? המחשב כל הזמן מחובר לחשמל זה קשור לסוללה כי הוא תמיד בחשמל יש לי שאלה גם אם המחשב מחובר כל הזמן לחשמל אז זה עובר דרך הסוללה כאילו מטעין כל הזמן את הסוללה? ואיך אני יודע שהסוללה לא טובה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  13. הי, קניתי לפני כשבוע מחשב HTPC מחברת TMS על פי מפרט מומלץ מחברי הפורום. לצערי כל פעם המחשב עושה ריסטרט... ניסיתי לבודד את התקלה אבל ממש לא הצלחתי. מה שאני עושה בעיקר זה להשתמש ב xbmc כמדיה סנטר ושם עיקר הבעיה - זה קורה הרבה כשאני מוסיף תוכן חדש מהארד דיסק חיצוני, אבל זה קורה גם כשאני סתם משוטט בין הסרטים שכבר יש לי בספריה. לצערי זה גם קורה לי בשימוש ב plex ואפילו ב - media player classic זה כבר קרה. קטע מעניין - גם כשהמחשב נמצא במנוחה אני שומע את המאוורר פועל חזק מאוד. חשבתי שאולי מדובר בקפיצות מתח אז חיברתי אותו ל - ups אבל הבעיה עדיין רלוונטית. זה מאוד ספוראדי וקשה לי לשים את האצבע מה הגורם. יש למישהו עצה? תודה תומר

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by jiewbechto,

אהלן, יש לי מכשיר מדידה בלייזר, שניתן לחבר למחשב באמצעות bluetooth. המכשיר עבר לאחרונה איתחול, ומאז אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. ניסיתי לחבר את המכשיר למספר מחשבים, והתוצאות הן שלמחשבים שהמכשיר מעולם לא היה מחובר בעבר אני יכול להתחבר ללא בעיות, אך למחשב שמכשיר המדידה כבר היה מחובר, אני לא מצליח להתחבר עכשיו. יש לי windows 7, וכשאני מנסה להוסיף את מכשיר הbluetooth, באמצעות add device, אני בוחר את המכשיר, לוחץ על create pairing code for me, ובמקום להציג לי את הסיסמא, ולתת לי להזין אותה לתוך המכשיר, הסיסמא מופיעה לי לחצי שניה על המסך, ואז נעלמת ומופיעה הודעת שגיאה שכותרתה: "adding this device failed because of an authentication error". כבר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by ozba77,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 5670 HD ואני רוצה לקנות מסך חדש המסך שיש לי היום הוא FULL HD 1920X1080 האם ניתן לחבר לכרטיס הקיים מסך בעל רזולוציה גבוהה יותר? 2560X1440 ? תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by charge,

אחריה ניקוי של הCPU והתקנה של קירור חדש המחשב לא נדלק, כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה המאוררים נדלקים לכמה שניות(GPU וCPU) מתכבים ואז נדלקים שוב אחרי כמה שניות ונוצר לופ.. מה לעשות?

17. Started by zxcv12,

היי, המחשב שלי לא נדלק יותר ואני חושד שמדובר בספק למרות שכשמחברים לספק את המסך המחשב הוא נדלק דרכו אבל כשמדליקים את המחשב המאוורר של הספק לא נדלק או שאר חלקי המחשב. יכול להיות שמדובר בכפתור הדלקה של המחשב שהתקלקל? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by DoR TnT,

יש לי בעיה בדיסק און קי זה וירוס שעושה את הכל לקיצורי דרך נסתרים, פעם מצאתי את מדריך לזה ועכשיו אני לא מוצא שוב. יש איזה פקודה ועוד כמה דברים שעושים וזה אמור להעלם. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. Started by LiorBracha,

יוצא לי בזמן האחרון הרבה פעמים להיות על המחשב בכל מני מצבים, בתוך תוכנה, במשחק, באינטרנט, המחשב כאילו קופא, באוזניות אני שומע נגיד אם זה סאונד של המשחק אבל הוא לא ממשיך רגיל אלא סאונד רקע ולא האפקטים שיש כרגע, בנוסף המסך הופך לשחור ונכנס למצב שינה, ואני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיחזור לפעולה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by N630,

איזה אוזניות כדאי לקנות שטובות לסמארטפון?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by edbergr,

שלום יש לי במחשב שתי מאוררים של המארז עם חיבור ישיר לספק http://www.addtronics.com/addt/images/Addtronics/FAN12BS.jpg כמו החיבור של זה יש אפשרות להנמיך את המהירות שלהם בכל צורה שהיא? כי זה ממש רועש וזה קשה חחח תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by Eviljelly,

שלום, לאחרונה המחשב נתקע (התצוגה קופאת לכעשר דקות ואז הוא מאתחל את עצמו ללא הפסקה, בשלב מסויים נתקע בביוס ולא ממשיך) לאחר זמן כלשהוא (בין עשר דקות למספר שעות) הבעיה לא קוראת באופן קבוע אלא לפעמים. בדיקת מאווררים גילתה שאחד המאווררים של הכרטיס מסך מתקשה להתניע (וגם עם התנעה ידנית מסתובב לאט מהרגיל), אז אני מעוניין להחליף אותו. 1. האם זאת עשויה להיות הבעיה? 2. איך מחליפים מאוורר כזה? (אין לי בעיה לאלתר עם מאורר אחר אם אין אופציות סבירות) 3. האם זה מכוסה במסגרת אחריות של הכרטיס ? נראה לי שהוא עדיין באחריות. אם אני זוכר נכון זה הדגם של הכרטיס מסך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#ov הקירור הוא כנראה מסוג WINDFORCE 2X

23. Started by newyork3,

שלום היום בבוקר אני בא להפעיל את המחשב .אני לוחץ על כפתור ההפעלה נשמע צפצוף ארוך ואחריו עוד 2 צפצופים קצרים,שאני עושה ריסט נשמע צפצוף ארוך , 2 קצרים ולאחר מכן עוד 2 קצרים (מחשב ממשיך לעשות רעש שהוא פועל-מאוורר פועל) על המסך לא מופיע כלום (מסך שחור). למישהו יש כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש ללא פלופי, כי אין לו עקרונית שום שימוש היום, כך חשבתי. אבל, הלוח של ג'יגבייט כולל בקר RAID שיש צורך להתקין דרייבר שלו בזמן התקנת XP כדי שהXP יזהה את הדיסקים הקשיחים שנמצאים תחת הבקר RAID. מי שמכיר יש צורך ללחוץ F6 מיד בתחילת התקנת הXP ואז ההתקנה מבקשת ממך להכניס דיסקט פלופי עם הדרייבר לכונן A: ! כמובן שפה נתקעתי, צרבתי את הדרייבר לCD נוסף, העתקתי אותו ל USB אבל שום כלום, ההתקנה (המפגרת?!) מבקשת רק כונן A: פלופי... יש למישהו פתרון לנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  25. אהלן חברה. יש לי מחשב חדש, ולהלן המפרט: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA עכשיו, יכול להיות שאני סתם מגזים, אבל נראה לי שהמחשב שלי מרעיש. טוב, הוא לא באמת מרעיש, הוא לא עושה *כזה* רעש, אבל אני שומע אותו, וזה קצת מפריע לי. כשקניתי את המחשב הבטיחו לי (פה בפורום) שזה מארז ומפרט מאוד שקט. בסה"כ יש לי במחשב 5 מאווררים: 120MM בפאנל הקדמי של הUBER CHAKRA 250MM בפאנל הצדדי של הUBER CHAKRA המאוורר על הספק LIBERTY המאוורר על הכרטיס מסך 8800GT הקירור למעבד FREEZER 7-PRO עכשיו, כשאני עובד על השולחן עבודה שלי, כשהמחשב מתחת לשולחן, אני כמעט ולא מצליח לשמוע אותו. אבל כשאנ…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.