תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, כבר כמה שבועות המחשב עושה כל מיני בעיות: - הוא נדלק והתמונה של הלוח אם בהתחלה נתקעת. - הוא נדלק ובדיוק לפני הטעינה של הוינדוס אחרי שהוא בודק אם יש BOOT CD הוא רושם לי DISK FAILURE משהו ונתקע שם. - באמצע שימוש במחשב הוא משמיע מין צליל של "תאק" כזה מהHD ואז המחשב נתקע ועושה ריסט ולאחר מכן ברוב המקרים חוזרת אחת מהבעיות הקודמות שהזכרתי. כדי לפתור את הבעיות האלה מה שאני עושה זה: פותח את המארז מנתק את הכבל SATA של ההארד דיסק משני הצדדים ומחזיר. לפעמים זה לא עוזר ורק אחרי שאני משחק הרבה עם הכבל ועם עוד כמה חלקים שאני מנתק ומחזיר ואחרי כמה הדלקות הוא מצליח לעלות. לפעמים יש גם מצבים שאם אני נותן בטעות מכה עם הרגל למחשב עוד פעם נשמע ה"תאק" הזה והמחשב ניתקע ומרסט את עצמו וככ…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב לאחר התקנת מעבד חדש הכל ועובד טוב ויפה הווינדוס עובד והכל אך מה שמפריע לי הוא שהמחשב אינו מזהה (הלוח אם אינו מזהה) את המעבד הוא כותב unknown amd 1540 mhz מה שלא הגיוני כי בבעלותי athlon xp 2400 בקיצור, אני צריך עזרה תודה מראש. יש לציין שקודם לכן היה בבעלותי AMD 1700...
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הייי... יש לי בעיה במחשב והיא שהוא לא עולה לוינדוס הבעיה שהמחשב עצמו נדלק ומגיע למסך שבו אני צריך לבחור 4 אפשרויות אחרי זה עובר למסך הכחול כשהוא בודק תקלות ואחרי זה הוא פשוט מתנתק ועושה ריסטרט ומגיע שוב למסך הזה , ככה זה בכל אחת מן הפעולות. במחשב יש כנראה 0 MB פנוי (לאחרונה היה כך ) וכנראה זאת הבעיה אני לא מצליח להכנס לוינדוס עצמו בשום אפשרות ניסיתי להכנס דרך "מצב בטוח " , " מצב בטוח מהפעילות הקודמת שעבדה..." , " בטח בטוח עם אינטרנט "וכו'... איך אני יכול עוד לעלות את הוינדוס? תודה ! (כותב ממחשב של חבר )
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב נתקע (התצוגה קופאת לכעשר דקות ואז הוא מאתחל את עצמו ללא הפסקה, בשלב מסויים נתקע בביוס ולא ממשיך) לאחר זמן כלשהוא (בין עשר דקות למספר שעות) הבעיה לא קוראת באופן קבוע אלא לפעמים. בדיקת מאווררים גילתה שאחד המאווררים של הכרטיס מסך מתקשה להתניע (וגם עם התנעה ידנית מסתובב לאט מהרגיל), אז אני מעוניין להחליף אותו. 1. האם זאת עשויה להיות הבעיה? 2. איך מחליפים מאוורר כזה? (אין לי בעיה לאלתר עם מאורר אחר אם אין אופציות סבירות) 3. האם זה מכוסה במסגרת אחריות של הכרטיס ? נראה לי שהוא עדיין באחריות. אם אני זוכר נכון זה הדגם של הכרטיס מסך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#ov הקירור הוא כנראה מסוג WINDFORCE 2X
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא כזאת: יש לי קבצי ISO שמכווצים בפורמט RAR. כשאני פותח אותם הכל טוב (הוא לא נותן לי שום CRC ERROR) אם אני צורב אותם או עושה להם אמולציה(עם DAEMON TOOLS) ומנסה להתקין אותם, אני מקבל שגיאות על קבצים חסרים וכו... זה קורה כל פעם... זה לא כאילו פעם אחת ההתקנה עובדת ולקובץ אחר ההתקנה לא עובדת... ניסיתי לפתוח את הקבצים גם עם WINACE - לא עוזר... הדבר המעניין הוא שהעברתי את קבצי ה-RAR למחשב אחר ברשת, פתחתי אותם שם, העתקתי חזרה למחשב שלי ואז זה עובד בסדר! תודה!
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, מאתמול כל פעם שהמחשב שלי עולה התמונה על המסך פשוט מעוותת(מההתחלה של הבוט),יענו מלאה בפסים לבנים עבים ושחורים. ניתקתי את הHDDים והדלקתי את המחשב הבעייה חזרה על עצמה,כנ"ל לגביי הזכרונות. הבעייה היא בכרטיס מסך או בלוח אם או איפה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב, הסאונד עובד אצלי במחשב, אני רואה סרטים, משחקים אבל באינטרנט אין לי קול בכלל אני לא יודע כבר מה לעשות?! התקנתי שוב פלאש, ג'אווה, קודקים וכו'...וזה עדיין לא עובד אשמח לעזרה...תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך מדגם ATI HD 5800 ולאחרונה, הכרטיס מרעיש. ניקיתי מאבק את המאורר של הכרטיס מסך על ידי לחץ אויר והרעש ממשיך. הרעש לא נובע ממהירות סיבוב גדול. מתחת למדבקה שעל המאורר, לא מצאתי פתח שניתן לשמן את ציר המאורר. מה עלי לעשות כדי להחזיר את השקט?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני שמעתי בגלל שיש לי פיתאום מסך שחור והמחשב נתקע במשחקים יש סיכוי שזה בגלל הספק כח יש מצב וזה נכון?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך אזרע בדרייברים לכרטיס טלויזיה פנימי SAA7130 TV Card למערכת הפעלה WINDOWS PROFESSIONA 7 64
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
באמצע גלישה באינטרנט היום נתקע לי המחשב לחלוטין בלי שום אופציה לעשות כלום, כשביצעתי ריסטרט המחשב עלה ונתקע במסך הראשון של הביוס, איפה שמוצג סוג הלוח אם והמעבד . המחשב נתקע במסך הזה דקות ארוכות ואז הוא ממשיך אבל ווינדוס לא עולה. ייתכן שנדפק הלוח אם?! ד"א אני משתמש בווינדוס 7[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 13:51:45 אוקיי נפתרה הבעיה ע"י ניתוק דיסק קשיח חיצוני שהיה מחובר למחשב.מה זה אומר, שהדיסק קשיח תקול?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! ברצוני לבצע בדיקות מקיפות לחומרה של המחשב. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: P-3 866 256MB 20GB WIN XP PRO אני עתיד לפרמט את המחשב אך אני גם חושד בחומרה זכרונות ,לוח-אם ,דיסקי קשיח על אלו תוכנות אתם ממליצים שאוכל להריץ ולקבל דיאגנוסטיקה אמינה לגבי מצב החומרה. המליצו לי למשל על תוכנת MEM TESTלגבי בדיקת זכרונות אך היא מצריכה דיסקט יש משהו פשוט יותר. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא צביקה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שהמחשב בבית תקוע. חלק מהזמן המחשב היה קופא לעשרות דקות טובות ובקושי מגיב, עד שהיה מסתדר איכשהו ויכלתי לשחק סקיירים כמו בנאדם (למחשב יש איזה 5 שנים אבל הוא עדיין סוחב גראפיקה סבירה), עכשיו המצב נהיה נוראי. לפתוח תיקיה לוקח 10 דקות, רציתי להעביר קבצים ממחיצה אחת לשנייה כדי לפרמט את כונן C אבל הקבצים מועברים בפאקינג 400KB/S, ומה שמוזר הוא שאין שום רעש, לא מקבל שום BSOD, הכונן עדייין מזוהה ע"י המחשב, ואין שום קבצים מושחתים על המחשב. אז יש טעם לנסות לפרמט את המחיצה C בתקווה שזה ייסתדר, או שהכונן הולך להתפגר כל רגע? ואיך אני אגבה את כל הקבצים שם? להעביר לDOK זה אפילו יותר איטי...
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן אנשים. התקנתי את המחשב החדש שלי הכל היה טוב במשך יומים לפתע הוא התנתק ומאז כשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק ומיד מתכבה בדקתי מה עושה את הקצר ולבסוף הסתבר שהבעיה נפתרת כשאני מנתק מהלוח את החיבר ATX12V 4 פינים שנמצא על הלוח וכשהוא מחובר אז זה מקצר (ללא החיבור ATX12V המסך שמחובר לכרטיס PCI זמני אינו נדלק כנראה שהלוח אינו מקבל מתח בחלק הזה ללא החיבור הזה זה לא ממש הבעיה הבעיה היא למה הוא כן מקצר עם החיבור). חשבנו חשנו ולא הגענו לפיתרון הבעיה אמרו לי שזה לא הלוח פתחי שוב את המעבד והתקנתי מההתחלה וגם זה לא פתר . ביקר אצלי שכן תכנאי מחשבים הוא ההסתכל הסתכל חשב וחשב ולבסוף טען שזה בטוח לא הלוח ולפי דעתו זהו הספק שאינו מעביר מספיק מטח או לא יודע מה הוא המציא שם. אני פשוט חולק …
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לתקן מחשב לחבר. הייתה לו את ההודעה הזאת: windows could not start because this following files are missing: windows\system32 בערך ככה. פירמטתי את המחשב הכל פעל מצויין. היום זה שוב קרה.. צריך להחליף הארד דיסק?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב עובד באופן סדיר אבל כשאני נכנס למשחק CSS הוא מריץ אותו במשך 5 דקות ולאחר מכן המסך נכבה אבל המחשב עדיין עובד כרגיל ורק לאחר שאני עושה ריסט הוא מריץ שוב תמחשב מה הבעיה בדיוק? אני לא רוצה סתם לקנות מסך חדש או שאולי בכלל מדובר בכרטיס מסך תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, דרושה עזרה קטנה או יותר נכון הבהרה יש מולי את הלוח הנ"ל, החליט לא לעשות BOOT פתאום. חיבור SPK לא הועיל אין שום צפצופי בקרה גם כאשר הזכרונות מנותקים. על הלוח קיימות 4 נורות ששמן הוא Phase Led וכולן דלוקות. ממידע ברשת הבנתי שהנורות אמורות להצביע על כמות מעגלי הזרם של המעבד הפעילים בזמן נתון, מה שאומר בעקיפין כמה עומס יש על המעבד. יש מישהו שיכול לאשר\לשלול את המידע הזה? אם זה נכון, כולן צריכות לדלוק אפילו שהמחשב לא עושה בוט ולא מופעיל על המעבד שום עומס? בחוברת הלוח לא מצאתי איזכור לתקלות שנורות אלו אמורות להראות. ההימור שלי הוא שהלוח מת, יש למישהו רעיונות להחייאה או שיש גזר דין? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. אתמול חזרתי ממסיבת רשת בגני התערוכה של 3DV. כאשר חזרתי הביתה, חיברתי את המחשב והוא לא נדלק. המחשב עבד במסיבה כרגיל, לא היו בעיות כלשהן והכיבוי בבוקר היה כיבוי "נקי"(דרך וינדוס). כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המחשב, לא נדלק שום דבר חוץ מנורה קטנה ומוזרה בין הזכרון לחיבורי החשמל של הATX. לאחר כמה שעות כשניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, גם הנורה הזאת לא נדלקה. חשוב לציין שהיה לי את הבעיה הזאת בתחילת יולי לאחר מסיבת רשת קודמת, אולם אז הבעיה נעלמה מעצמה והמחשב פשוט נדלק לאחר כמה שעות. כרגע זה לא נראה המקרה. יש לי לוח אם GIGABYTE 7VRXP, מעבד AMD 1800+ וספק כוח ENERMAX. החשד הגדול שלי הוא ספק כוח שלא מדליק את המחשב, ולפי מה שאני יודע היבואן של אנרמקס הוא זיגזג. אני צודק? ניסיתי …
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כרטיס PCI-E במחשב ישן שאין לו סלוט PCI-E רק AGP או PCI הלוח המדובר הוא Asus p4p800d Deluxe יש אולי איזה בקר / קומבינה או ה' יודע מה כדי לחבר כרטיס PCI-E ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד חדש, ואני רק רוצה להיות בטוח שהמסך הכחול שקיבלתי (קבצי מינידאמפ מצורפים) באמת מהאובר קלוק כי כל פעם קיבלתי הודעה קצת אחרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי מחר מתכוון לקנות את ה- nvme evo 970 plus של samsung והבנתי שזה די פשוט לחבר אותו , בדקתי שיש לי מקום על הלוח אם והכל. רציתי לדעת מה קורה לאחר שאני מחבר ? איך אני מפעיל אותו ? הוא פשוט מופיע לי לבד על המחשב ? האם אני צריך להתקין דברים מסויימים שקשורים אליו ? שכחתי לציין שכבר יש ברושתי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת ורציתי להתקין עליו משחק מסויים.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בכרטיס קול מובנה של הלוח האם. *יש לציין שהמחשב גג בן חודשיים. ניסיתי להחליף כבל AUX אך לא עזר. חשבתי לחבר את האוזניות שלי לילה, השאלה אם יש איזשהו קובץ LOG במחשב שיכול לתת לי תשובות אם היה או לא היה ניתוק במהלך הזמן שאני לא על המחשב...
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה עדיף, לקנות ספק (550-450VX) וכרטיס מסך חדש (9800GTX או 4850)? או שעדיף לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחזיק לשנה ככה או יותר ואז לקנות את מה שיהיה עדכני באותו זמן? זה המפרט שלי: לוח אם ASUS IG-80 כרטיס מסך 6200TURBO זכרון 1GB DDR ספק 520W של SUNSHINE..(הספק נשמע קצת "עליז" הא?) כרגע יש לי כסף רק לספק טוב ולכרטיס מסך קקה אז אין צורך בהמלצות...רק הצעה למה כדאי לעשות אז תודה מראש על העזרה, גיל
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ובכן, לא מזמן קניתי מסך חדש של סמסונג (Samsung 226BW), חיברתי אותו למחשב, והכל עבד טוף מאוד. לפני יומ-יומיים, כשניקיתי את המחשב קצת לפסח, פתאום אני שם לב שיש לכרטיס מסך שלי (Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro. ענתיקה רצינית) - יציאת DVI!! כמובן שהתלהבתי, וניסיתי לחבר את המסך דרך יציאת הDVI. אמממה - לא כ"כ פשוט, העיסק... בהתחלה, השארתי את המסך מחובר גם עם היציאה האנלוגית (D-Sub קוראים לה?), ופשוט לחצתי במסך על כפתור ה Source. נאדה. הוא עבר ל Digital ומיד חזר לAnalog (הוא מוגדר על בחירה אוטמטית). גם כשביטלתי את הבחירה האוטומטית - לא התקבל אות מה Digital. נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס, מה שהחזיר לי את ה Control Panel המעצבן של ATI עם הפעלת הווינדוס. במאפייני שולחן …
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 4 RAM במחשב וזה תמיד לוקח לי 2 RAM קבוע יש לי 64-Bit אז זה לא קשור לwindows אז ניסיתי לבדוק את התוכנות שפתוחות לי על המחשב תמונה: Uploaded with ImageShack.us ועדיין אין מצב שכולם לוקחים 2 RAM אולי זה וירוס??? נ.ב:מה זה התהליך BCU.exe
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-