תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הצורב שלי (המפרט מימין) משום מה החליט להשתגע! יום אחד הדלקתי את המחשב הנורית שלו נדלקה וסירבה להכבות במשך פרק זמן ממושך יחסית (כ25 שניות) ולאחר מכן היא החלה להבהב (כאילו הוא מנסה לזהות דיסק) מאז זה ככב ניסיתי ריסטים כיבוי וניתוק ולאחר מכן חיבור של הצורב פיזית עידכנתי קושחה הוא עבד בסדר אבל ברגע שכיביתי את המחשב והפעלתי אותו שוב התחילה הבעיה מחדש כאשר אני מכניס לתוכו דיסק לא שומעים רעשי מנוע והדיסק נשאר בדיוק באותה זווית שבה הוא הוכנס הסיפור הזה כמובן מאט לי את המחשב משום שהצורב שולח אליו שהוא מנסה לזהות דיסק... מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה איגור
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
פשוט הורדתי את הדרייבר והתקנתי את הקטאליסט 3.2. הכל הסתדר אבל עכשיו הפונטים במשחקים רועדים כאלה... מישהו מכיר את הבעיה? אני משער שאפשר לסדר זאת בעזרת כיוון נכון של הדרייבר ואופציות התצוגה של הכרטיס. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב של אחי. עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט. החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן: Field Value DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד. האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע נהרס לי המחשב ואתמול הוא חזר מתיקון שהטכנאי החזיר לי אותו מתיקון הרמקול עבד והכל היה בסדר וראו גם את התוכנה של הרמקול אבל פתאום התוכנה נעלמה לי מהמחשב זאת אומרת הרמקול והוא פשוט נמחק או שאני לא יודעת מה קורה לו ניסיתי להיכנס לבקרת עוצמה וזה לא נתן לי זה אומר שאין דרייבר מותקן במחשב ושאני מנסה למצוא את הכרטיס קול ואיך קוראים לו זה לא רושם לי כלום כי אני חושבת שהמחשב לא מזהה את הכרטיס קול הוא שהוא נשרף ואני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות אבל מצד אחד אמרו לי שזה הדרייבר שנמחק.... רצוי להזכיר שאתמול עשיתי שיחזור מערכת והרמקול עלה ושכיביתי את המחשב ועשיתי הפעלה מחדש זה שוב נעלם.. אם תוכלו להביא לי דרייברים או לעזור לי בפתירת הבעיה אני מאוד ישמח..\ ורצוי גם…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. אתמול קניתי את הMX500. היום חיברתי אותו בחיבור PS2 והתקנתי דריברים. כשהפעלתי את התוכנה MOUSERATE, הגעתי ל-מקסימום- 61HZ, וברוב הזמן זה היה 58-59, כשזה אמור להיות 200-199 בPS2 ו125-124 בUSB. התקנתי דריברים 9.76 של לוג'יטק אבל זה לא עזר. אני משתמש בעכבר עם סקייטז ופד אייסמאט. עזרה בבקשה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 4 RAM במחשב וזה תמיד לוקח לי 2 RAM קבוע יש לי 64-Bit אז זה לא קשור לwindows אז ניסיתי לבדוק את התוכנות שפתוחות לי על המחשב תמונה: Uploaded with ImageShack.us ועדיין אין מצב שכולם לוקחים 2 RAM אולי זה וירוס??? נ.ב:מה זה התהליך BCU.exe
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ניסיתי ךראות עכשיו שני סרטים עם תרגום עם ה-RADLIGHT(הצילצול וספינת הרוחות) ואחרי כמה דקות הם נתקעים ואחד מהם הופך שחור לבן ,החלפתי תוכנה וזה לא נפטר. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות, ב3 ימים האחרונים. כאשר אני עובד על המחשב, ומעמיס עליו קצת, אפילו לא מעמיס, 2 תוכנות רצות ברקע ואנטי וירוס, המחשב קופא ועוצר ולא זז, כאשר אני מזיז את העכבר המחשב כבר לא מגיב ואני נאלץ לעשות ריסט, זה קורה לי בסביבות ה5-6 פעמים ביום, וזה לא טוב. בעיית טמפרטורה אין לי, אני שומר על המארז מסודר ומנקה אותו כל פעם, ובודק טמפ' ועוקב אחרי זה. לפעמים כשאני עושה ריסט המחשב מראה לי מסך כחול, אני מודע לכך שיש בעיה בחומרה או טמפ', אז את הטמפ' אני פוטר מפה... יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטים בעומס ולפעמים לא בעומס אבל זה קורה די הרבה בזמן האחרון ועוד דבר שיניתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs ומאז שאני עושה ריסט ידני לא מופיע המסך הכחול שבודק את הכוננים לפני העלת הווינדווז מישהיו יכול לעזור לי בקשר לשני הבעיות הללו? תודה לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקיי כך... "windows xp sp2/3 32bit" יש לי צורב מדגם NEC DVD_RW ND-3550A פרטים מטה... כאשר אני צורב DVD (אימג'\DATA) לא משנה עם איזה תוכנה נסתי 3 שונות (כל המהירויות) 1) NERO 7 2) Ashampoo Burning Studio 7 3) BurnAware Free Edition אני רואה שהדיסק נצרב, פיסית ועל ידי התוכנות (התוכנות לא מתריאות על שגיאה כלשהם, וכנ"ל הEVENT של WINDOWS) אני מכניס את הדיסק חזרה לכונן והוא לא נקרא (נראה כCD על 0 BYTES, ריק), כאשר אני מעביר למחשב אחר אני רואה DATA על הדיסק אבל אצלי לא... *פירמטתי כבר פעמיים *עדכנתי Firmware לאחרונוה *עברתי 3 סוגים של מדיות *ניקיתי את העין (דיסק ניקוי\לחץ אוויר). *עברתי בין DMA לPIO מתוך כל הצריבות האחרונות שלי רק אחת "הצליחה" (לא הצלחתי לאפין …
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Epox EP-8KDA3J nVIDIA GeForce 6800 GT WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) טמפ בתמונה חשבתי שזה הספק היה מחובר לספק 450W ג'ינרי שהיה בערך 6 שנים הוחלף לספק של JSP 300W ועדיין הקריסות ממשיכות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום העתקתי לפני כשבועיים לשני דיסקטים שני קבצים קובץ תמונה בכל דיסקט אינני מצליח להעתיק את הקבצים למחשב חזרה. ניסיתי בשני מחשבים ובשניהם זה לא עבד, אך בדיסקטים אחרים זה כן מצליח. מה הבעיה לדעתכם ? (מערכת הפעלה xp)
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי [glow=red,2,300]כלום[/glow]. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחשב athlon xp ram 1 G כרטיס מסך Radeon Hd wd80 G המחשב התקלקל לאחר התקנת כרטיס טלוויזיה, כרטיס הטלוויזיה הוסר המחשב פורמט ונתקע באמצע ההתקנה. במחשב p4 ה - hd עובר את ההתקנה של הwindows בהצלחה. הוחלפו בניהם זכרונות, כבלים ו - cd rom עזרה לפני צביעה לכחול... D: באמת צריך עזרה, על סף יאוש
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. המפרט שלי הוא: לוח אם: MSI intel 945GM3-F מעבד: E2140 conroe דיסק קשיח: WD 250GB SATA 2 צורב DVD כרטיס מסך MSI R4830 OC 512MB ספק HEC 500 W כשאני מודד את המהירות שלו (מעמיס את המחשב ל100%) הוא לא מגיע למהירות האמורה 1.6GHZ = 8X200 אלא אך ורק ל 8X133 = 1066GHZ. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
התקנתי התקן מסוים ומאז המחשב לא מגיב דרך המקלדת והעכבר... יש לזה פתרון? אפשר לבצע שחזור ללא המקלדת והעכבר?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס microsd (קניתי את הרישיון) כשהתוכנה (התוכן הוא ספרים לקריאה/לימוד) מותקנת הוא מופיע ככונן דיסק : cdf פניתי לחברה ואמרו שזה ניתן בעדכון התוכנה (הם מפרסמים עדכונים בתדירות די גבוהה ,ברור לי שזה כלכלי ולא טכני). אני רוצה לשכפל אותו לכרטיס אחר, או לעתיק אותו למחשב שיפעל ללא הכרטיס. (לשימוש עצמי). יש אפשרות או תוכנה שיכולה לעשות את זה? עד עכשיו ניסיתי כל מיני תוכנות לשכפול דיסקים וכרטיסים ללא הצלחה (כבר לא זוכר באלו תוכנות). תודה.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר של המעבד שלי מפסיק לסירוגין את הסיבוב שלו. די בקביעות. הוא מסתובב סבבה, אחרי 10 שניות נעצר ל3 שניות, אחרי זה עוד פעם והלאה והלאה. המחשב שלי הוא עם לוח אם של GIGABYTE: GA-965G-DS3 יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E6320 זה המאוורר המקורי של המעבד. מבדיקה ב SPEEDFAN, הטמרפטורה של המעבד (CORE0/1) היא 30-32 מעלות. רציתי לשאול האם זאת תקלה שהוא פתאום מפסיק להסתובב או שיש מצב שזה נורמלי בגלל שזאת טמפרטורה נמוכה? אם זה לא טוב, מה אפשר לעשות כדי לדעת מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כרגע ניתן להפעיל בלי שום בעיה ישומים של 2D ללא שום הגבלת זמן עם ישומי 3D כבדים הכרטיס קורס תוך דקה ומאתחל את עצמו מישהו יודע אם לכרטיס נגרם נזק כלשהו או שיש לו מנגנון הגנה ואחרי שאסדר לו את הקירור הכל יחזור לכפי שהיה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
סרגל הסימניות נעלם לי, ביחד עם התוכן של "סימניות אחרות" ואינני מצליח לשחזר כך שיחזורו. בשורה של הסרגל, מופיעה ההודעה:"לקבלת גישה מהירה, ניתן למקם את הסימניות שלך כאן בסרגל הכלים של הסימניות. ניהול סימניות..." הסיומת: "ניהול סימניות..." מופיעה בכחול עם קישור. כשלוחצים, מגיעים ללדף הסימניות - ללא תוכן סרגל הסימניות והסימניות האחרות. במהלך שחזור הסימניות, המחשב התנהג כאילו נתקע. כל לחיצה הפיקה הודעה שהמערכת אינה מגיבה. אחרי שעה בערך, ביטלתי את המהלך, בהנחה שמה שילך לאיבוד זה מקסימום חומר של קובץ גיבוי הסימניות האחרון. נכון לעכשו, יש לי התוכן של תפריט סימניות, וחסר לי התוכן של סרגל הסימניות ושל הסימניות האחרות. מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב הבאתי לחבר מחשב ישן P3 עם XP אך מאז שהוא כיבה אותו מהכפתור במחשב עצמו המחשב לא מגיב אני לא מצליח לכבות אותו עם הכפתור אלא רק עם אני מכבה את הספק כוח ואיך שאני מדליק את הספק כוח המחשב נדלק לבד אבל המסך לא נדלק ושום דבר לא קורה איפסתי ביוס,הוצאתי את הראם,ניתקתי את הכוננים אך שום דבר לא עוזר מישהו יכול לעזור? בברכה RA96
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. מפרט: מעבד אטלון 3800X2 64Bit דואל כור (כמובן ). זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד. לוח אם של חברת גיגהבייט, אין לי מושג מה הדגם ספציפית, אבל זה צ'יפ סט 550 של Nvidia. ספק כוח של טרמלטק, 600W אם אני לא טועה. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256Bit. הארד דיסק פנימי, 160 ג'יגה, סאטה 2. ישבתי מול המחשב שלשום בערב, ופתאום התכבו המסכים (אני גרפיקאי ועובד על שני מסכי 17' אינטצ' ). בהתחלה חשבתי שזאת הפסקת חשמל, אבל המחשב עצמו דלק, רק המסכים לא קיבלו מידע. לחצתי על הכפתור של הפאוור במארז, מצפה לשמוע את הצלילים של הכיבוי של הווינדוס, אבל לא שמעתי. חכיתי וחיכיתי, אבל המחשב לא התכבה. לחצתי לחיצה ארוכה (15 שניות בערך ) על הפאוור, אבל גם אז המחשב לא התכבה. הוצאתי אותו מ…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כרגע יש לי 80 גגה אך אני אמור להוסיף עוד הארדיסק של 30 גגה הבאתי אותו בלי חוטים ..... רק הארדיסק עצמו הוא עובד והוא טוב הבעיה היא אך להוסיף אותו לאין מחברים ומה עושים תודה ומגדרים תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל כל פעם שאני מעלה את המחשב. היא מופיעה בתחילת הביוס המחשב... מישהו יודע איך ניתן להעיף אותה??
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-