תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל לי לפני כמה ימים... המחשב לא עולה ועושה צפצוף ארוך כזה שאני מדליק אותו (בד"כ הוא עושה צפצוף קטן) הוא נתקע כל 5 דקות וצריך להפעיל מחדש (גם כשאני לא מעמיס עליו) מה לעשות?? אני משתגע!
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפני כשעה עשיתי ריסט וניסיתי לעלות את המחשב שוב אבל ללא הצלחה, המחשב נתקע כל כמה שניות לכמה שניות זה מתחיל עוד בPOST כשרואים את 4 חלקים של הלוגו של מיקרוסופט שמה אני רואה שזה נתקע וממשיך אחרי מספר שניות וכשזה מגיע לשולחן עבודה זה עדיין נתקע ואי אפשר לעבוד ככה, ניסיתי לפרמט אבל אותו סיפור זה גם נתקע בתפריטים של הפרמוט, עכשיו אני לא חיי בסרט שהכול בסדר עם החומרה שלי, אבל אתם יכולים לעזור לי לקבוע מה תקול? אני מאמין שזה יכול להיות הספק או המעבד, לא מאמין שזה כרטיס מסך כי הוא חדש בן חודש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר המחשב עולה הוא נותן אץ ההודעה שבתמונה המצורפת, מה עושים? יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי עם דיסק מקורי. תודה לעוזרים, ניצן [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא נדלק יותר ואני חושד שמדובר בספק למרות שכשמחברים לספק את המסך המחשב הוא נדלק דרכו אבל כשמדליקים את המחשב המאוורר של הספק לא נדלק או שאר חלקי המחשב. יכול להיות שמדובר בכפתור הדלקה של המחשב שהתקלקל? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיסק און קי זה וירוס שעושה את הכל לקיצורי דרך נסתרים, פעם מצאתי את מדריך לזה ועכשיו אני לא מוצא שוב. יש איזה פקודה ועוד כמה דברים שעושים וזה אמור להעלם. אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני כשבוע מחשב HTPC מחברת TMS על פי מפרט מומלץ מחברי הפורום. לצערי כל פעם המחשב עושה ריסטרט... ניסיתי לבודד את התקלה אבל ממש לא הצלחתי. מה שאני עושה בעיקר זה להשתמש ב xbmc כמדיה סנטר ושם עיקר הבעיה - זה קורה הרבה כשאני מוסיף תוכן חדש מהארד דיסק חיצוני, אבל זה קורה גם כשאני סתם משוטט בין הסרטים שכבר יש לי בספריה. לצערי זה גם קורה לי בשימוש ב plex ואפילו ב - media player classic זה כבר קרה. קטע מעניין - גם כשהמחשב נמצא במנוחה אני שומע את המאוורר פועל חזק מאוד. חשבתי שאולי מדובר בקפיצות מתח אז חיברתי אותו ל - ups אבל הבעיה עדיין רלוונטית. זה מאוד ספוראדי וקשה לי לשים את האצבע מה הגורם. יש למישהו עצה? תודה תומר
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר מדידה בלייזר, שניתן לחבר למחשב באמצעות bluetooth. המכשיר עבר לאחרונה איתחול, ומאז אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. ניסיתי לחבר את המכשיר למספר מחשבים, והתוצאות הן שלמחשבים שהמכשיר מעולם לא היה מחובר בעבר אני יכול להתחבר ללא בעיות, אך למחשב שמכשיר המדידה כבר היה מחובר, אני לא מצליח להתחבר עכשיו. יש לי windows 7, וכשאני מנסה להוסיף את מכשיר הbluetooth, באמצעות add device, אני בוחר את המכשיר, לוחץ על create pairing code for me, ובמקום להציג לי את הסיסמא, ולתת לי להזין אותה לתוך המכשיר, הסיסמא מופיעה לי לחצי שניה על המסך, ואז נעלמת ומופיעה הודעת שגיאה שכותרתה: "adding this device failed because of an authentication error". כבר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היה לי מעבד אמד אתלון 3500 חד ליבה 939 ועשיתי שידרוג למעבד 3800X2 ורציתי לעשות עוד שידרוג קטן למעבד אמד אופטרון 180 ומאז המחשב נכבה בדקתי טמפרטורה הכול תקין 40 מעלות הכול תקין פשוט נכבה במנוחה , משהו הזוי לגמרי - המעבד 110W יכול להיות שהגוף קירור לא מסוגל לקרר אותו אבל זה ממש מוזר בביוס זה 40 מעלות אין משהו חריג אני עוזב את המחשב לרגע הוא נכבה , החזרתי את המעבד 3800X2 והכול בסדר , חשבתי שאולי הספק כח לא עומד בעומס אבל זה לא הגיוני בגלל שהספק הוא 300W של LITEON וזה הדגם : http://microdream.co.uk/liteon-pe-6301-08ap-atx-300w-psu-power-supply.html#.UlL08L5BTcs בדקתי את הזכרונות 15 שעות רצוף הכול תקין גם אם הזכרון לא תקין המחשב לא יתכבה לגמרי , היה לי מקרה שהמחשב נתן ציפצוף א…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יוצא לי בזמן האחרון הרבה פעמים להיות על המחשב בכל מני מצבים, בתוך תוכנה, במשחק, באינטרנט, המחשב כאילו קופא, באוזניות אני שומע נגיד אם זה סאונד של המשחק אבל הוא לא ממשיך רגיל אלא סאונד רקע ולא האפקטים שיש כרגע, בנוסף המסך הופך לשחור ונכנס למצב שינה, ואני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיחזור לפעולה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אחריה ניקוי של הCPU והתקנה של קירור חדש המחשב לא נדלק, כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה המאוררים נדלקים לכמה שניות(GPU וCPU) מתכבים ואז נדלקים שוב אחרי כמה שניות ונוצר לופ.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי שתי דיסקים קשיחים על המחשב אחד של 160 ואחד של 320. הדיסק של ה180 היה מקולקל, אחרי שהחליפו לי אותו באחריות הם החזירו לי את הדיסקים הקשוחים מחולקים לחמש. 2 מחיצות של בערך 30 מגה, והדיסק של ה 320 מחולק לשתי מחיצות של בערך 145 ג'יגה. אני רוצה למחוק את המחיצות הקטנות. ולחבר את המחיצות של הדיסק הגדול. הורדתי את partition magic בהמון גרסאות ואף אחת לא הצליחה לעזור לי. אשמח לקבל רעיונות חדשים.
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי כמה הרדיסקים שהוא לא משתמש בהם כמה זמן כדי שאבדוק אם הם פועלים. פתחתי את המחשב, ניתקתי את ההארדיסקים שלי כדי שיהיו בטוחים ויאפשרו לי מרווח עבודה (מאסטר של 8GB וסלייב של 4GB) והתחלתי לבדוק את ההארדיסקים (ע"י DOS)... ההארדיסקים היו במצב נורא ואף אחד מהם לא פעל. אז החזרתי את שלי וחיברתי אותם כמו שהיו... הפעלתי את המחשב הוא התחיל באופן רגיל , ומשום מה התחיל לבצע SCANDISK ונתקע באמצע ???! מה שחייב אתחול. בפעם השנייה לא אפשרתי למחשב לבצע SCANDISK והוא נתקע אחרי הופעת מסך ה-WELCOME. ניסיתי להיכנס ע"י SAFE MODE והוא נתקע שוב... לא הייתי כלכך מבואס כי את החומר החשוב אני מגבה על הסלייב (4GB) והוא מוגדר על ידי ,לפי מנהל ההתקנים של ה-XP, כהתקן מנו…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בזמן האחרון הרבה פעמים קורה לי שה-CPU USAGE שלי מאוד גבוה, ולפעמים גם על 100 ועובד לאט. לפעמים גם פתאום המחשב נתקע, ובזמן האחרון זה קורה דיי הרבה. אז השאלה שלי היא מה הבעיה, ואם צריך לפתור אותה באמצעות קניית חלק או פירמוט או משהו אחר? יש לי מעבד של 3.0 ג'יגה הרץ ושני כרטיסי זיכרון פנימי של 256. אם צריך עוד פרטים תאמר ואני אתן. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הכול היה בסדר, ופתאום יש לי את הבעיה הזאת בכל ווידאו ברשת. לא סרטוני אנימציה אלא בני אדם , נגיד כל מיני מוואלה ועוד. כל ווידאו ברשת שאני מדליקה יש לו צבעים צבעוניים כאלה , כאילו משהו נדפק. כשצילמתי צילום מסך אז זה נראה כאילו זה שחור, אבל זה לא שחור, אלא צבעוני. וזה ככה בכל סרטון ברשת, אני לא יודע מה הבעיה. בבקשה עזרה עם זה לא המקום המתאים תעבירו , כי אין לי מושג לאן זה מתאים. :-X
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי לוח A8N-SLI Deluxe הלוח עובד מצויין אבל מה שמטריד אותי זה שהביאוס מציג כי מהירות הסיבוב של מאוורר הצ'יפסט היא 9375 סל"ד. האם זה תקין ? תודה !
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס דיסק לכונן (כל דיסק), המחשב נכבה והנורה הירוקה מהבהבת כמו כשמכניסים את המחשב למצב המתנה. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של לאקסמארק. דבר ראשון . הדריבר מהדיסק מתחיל תהתקנה ומפסיק באמצע. דבר שני שאני מחבר לusb הוא מזהה את המדפסת אבל כותב ישר שלא ניתן להתקין. שאני כבר מצליח להתקין המדפסת פועלת רק בשביל סריקה. ולא ניתן להדפיס. כי המחשב מודיע לי שאין מדפסת מותקנת במחשב. אז הבעיה הגדולה ביותר שאני נכנס ללוח בקרה -מדפסות - לוחץ על הוספת מדפסת ומקבל את השגיאה הבאה - תמונה מצורפת.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים,אחד צורב ואחד סתאם רגיל אז את הכונן דיסקים הרגיל המחשב פשוט לא רוצה להפעיל,הכונן גם לא מופיע במחשב שלי הלכתי להגדרות של המחשב ובאמת רשום שהכונן דיסקים בDISABLE,אז לחצתי כדי להפעיל אותו על ENABLE ורשום לי שהוינדוס לא הצליח להפעיל את הכונן למה זה ככה??
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני עובד עם התוכנה Hardware sensors monitor וזה הדוח שהיא מציגה לי בקישור הבא http://loading.co.il/uploads/578764595.JPG מה אני צריך לעשות אני מבין שקיימת בעייה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו מכר לי סלרון 2400 והסביר לי שזה טוב לאינטרנט וכו' הבעיה שכל פעולה הכי מסכנה כמו קאזה , אימיול או פתיחה של כמה דפי אינטרנט במכה המחשב נתקע וניהיה איטי רצח יש מישהו שיצא לו לעבוד עם המעבד הזה ? כי החלפתי אותו במעבד דומה אחר והיה גם איטי רצח , עכשיו אני לא גיימר ככה שחשבתי להחליף את זה בסלרון 775 64 אבל אמרו לי ב KSP שאני לא ארגיש את ההבדל אז מה עושים ? לא רוצה להשקיע כסף על מעבד יקר אבל מצד שני נמאס לי לסבול מאיטיות אני חייב לציין שיש לי לוח אם מצויין של ASROCK P4V88 PLUS ככה שאין סיכוי שהאיטיות נובעת משם
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אנשים, ישלי בעיה בזיהוי כוננים בשלב שאחרי ה-POST , מגיע קטע שבו יש זיהוי של הכונני IDE במחשב. המחשב קופא בשלב הזה לאיזה 20 שניות בערך .. 2 הכונני IDE מחוברים ביחד על אותו IDE כונן DVD של LG צורב DVD של NEC חוץ מזה , יש עוד HD של WD 250gb SATA2 לא מצאתי ב-BIOS שום פיתרון שיכול לפתור את הבעיה מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום שמי לאקי סתם סתם. כל פעם שאני מכניס מכשיר USB לא משנה מאיזה סוג בחזית המחשב הוא עושה מסך כחול וריסטרט. הלוח:754 GIGABYTE K8NPRO, גם ככה בקרוב אני קונה לוח חדש ולא זבל של גיגהבייט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אחרי חיפוש מתיש בפורום לא מצאתי מקרה דומה לזה... יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט שאחרי דקה או שתיים של עבודה הסמן שלו פשוט קופא באיזה פינה במסך והעכבר ממשיך לעבוד רגיל רק בלי הסמן... ניסיתי להחליף לעכבר אחר ובעייה חוזרת על עצמה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הוא לא מוכן לקבל את הדרייברים של הUSB וכאשר אני מתקין דרך הדיסק\האתר של התוכנה זה מראה מסך כחול ומפעיל מחדש את המחשב... איך אפשר לפתור בעיה זאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעיה קיבלתי מחשב שברגע שהוא מגיע למצב של טעינת הוינדוס רואים מסך כחול לשניה אחת ואז הוא עושה ריסט ומתחיל מהתחלה את המחשב ניסיתי להפעיל לינוקס מדיסק אבל על ההתחלה הוא כבר מפסיק את העליה של הלינוקס ועושה ריסט, ניסיתי להתקין את הוינדוס מההתחלה אבל ברגע שהמחשב מסיים לטעון את קבצי התקנת הווינדוס [המסך הכחול שיש בהתחלה עם הדיסק של ההתקנה] אז הוא מראה מסך כחול והשגיאה היא 0000000050 משהו כזה.. אז הרצתי את Mem Test והוא מצא ישר על ההתחלה 3500 ומשהו שגיאות עם הזיכרון הנוכחי אז לקחתי זיכרון תקין ממחשב ישן: SDRAM - KVR100X64C2/128 והחלפתי את הזיכרון [הזיכרון שהיה: SDRAM - KVR133X64C3/256] ואז ברגע שהפעלתי את המחשב עם הזיכרון התקין מהמחשב הישן המחשב נדלק אבל לא רואים מסך - החלפ…
-
- 14 תגובות
- 779 צפיות
-