עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם!!!!! אולי מישהו מכיר תוכנה לסריקת דריברים עדכנים לחומרה ???

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. אתמול בבוקר המחשב פתאום הפסיק לעלות החלפתי לו שלושה ספקים וכלום אבל הדבר המוזר זה שנורת הביקורת הירוקה(לוח של אסוס) עדין דולקת והיא נדלקת איך שאני מדליק את הספק בלי שום קשר לכפתור ההפעלה על הלוח אני לא רואה קבלים נפוחים וגם ניסיתי לעקוף את הכפתור של המארז כי אולי הוא הלך אבל כלום נורה ירוקה וזהו אודה לכם על העזרה חג שמח

3. Started by E-tay,

מה זה isa enable bit ? ומה זה pci ide bus master ? אני מיואש מהמהירות שהמערכת עולה לי (פעם היא עלתה הרבה יותר מהר..) ולמה שאני מאפשר pci ide bus master זה רושם לי boot feild : system halted ? יש לי Intel® Desktop Board D850MV

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. יש מגה הרץ 55 60 70 וכו.. זה קשור אולי במסך מחשב רגיל עובד טוב ובLCD איטי

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  5. התקנתי חלונות 8 ולאחר ההתקנה המערכת לא זיהתה פרטישנים רבים, וזה דווקא באותו כונן פיזי, 2 מתוך 4 באותו כונן פיזי. בהנחה שאין לי לאיפה להעביר את החומר (מדובר בכונן של 1.5 טרה) איך אפשר לגרום לחלונות 8 לזהות, המחיצות הללו עבדו גם בXP וגם ב7 כך שלא מובן לי למה 8 עושה בעיות.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by OrBen91,

מחשב נייד של ASUS, עם כרטיס מסך GeForce 940MX וכרטיס מסך מובנה Intel HD כאשר אני משחק במחשב הכרטיס שפועל הוא המובנה של אינטל, יש אפשרות שהכרטיס מסך של ג'יפורס יריץ אותו?

• 15 תגובות
    • 24k צפיות
  7. Started by Saragani,

מה זה הכלי הזה ...? עדיין לא הבנתי.....

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by DORAZABI,

כשאני בא לשנות שמות של קבצים תמיד הוא מבקש אישור עם סימן של מגן...איך אני מבטל את ההרשאות האלה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by קובי_חזק,

טוב אז כנראה שממחשב חדש אני כבר לא יהנה , כל יום תקלה אחרת.... בכל מקרה , הכרטיס מסך מגיע ל60 מעלות , והמסך נתקע במשחק... הרצתי את התוכנה MSI Kombustor והבנתי שזה לא רק במחשב , כנראה שזאת בעיה בכרטיס מסך הגיע שוב ל60 מעלות ונתקע המחשב... מה יכול להיות הבעיה?

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. משום מה אני מנסה כבר מס' חודשים לפתור את התקלה ללא הצלחה, (WIN 7) המחשב אינו מצליח לזהות את חיבור הטלפון שלי (נוט 2) התקנתי דרייברים וגם את תוכנת המכשיר) לדעתי יש בעיה עם MTP, משהו כזה, האם יש דרך לאפס את חיבורי הUSB? או פתרון אחר...אי אפשר לחבר את המכשיר וזה מתיש...אשמח לקבל עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by shpring10,

שלום רב, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי אחרי שכל יום אני עם תמיכה טכנית של החברות , שלא ממש מכירות/יודעות ... תקציר הפרקים הקודמים : יש לי ראוטר של dlink : dsr-1000, שמשמש לחיבור כל הבית , שמחווט כולו . (נשאיר את הויי-פיי בצד, כי זה לא רלוונטי לבעייה) . עד היום בבוקר היה לי חיבור בזק . הקופסא של בזק שימשה, כמובן, רק בתור מודם . ב-ראוטר שלי היה מוגדר wan עם חיבור PPPoE + כבל רשת שמחובר ישירות מהראוטר למודם . הכל עבד יופי-טופי . היום התקינו לי את התשתית של הוט : קופסת Hotbox . כמובן שהמטרה היתה שהקופסא של הוט תתחבר לראוטר שלי ושהאינטרנט יעבוד ... :-) לא אלאה בפרטים וכל מה שעברתי היום, אלא רק במה המצב עכ…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by No-One,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד asus x200ma, כמה בעיות של מסכים כחולים תוך כדי שימוש לעיתים מזדמנות (לכאורה ללא קשר באופי השימוש במחשב - לפעמים בגלישה, לפעמים בזמן מנוחה, לפעמים תוך שימוש בנגן וכו') חווה נפילה קטנה ועדיין עבד לאחר מכן לערך יומיים. עכשיו כאשר אני מפעיל אותו עולה "תיקון אוטומטי" בחלון כחול, "לתיקון אוטומטי לא היתה אפשרות לתקן את המחשב שלך, יש אופציה להכנס לאפשריות מתקדמות שאף אחת מהם לא מקדמת את הנושא לשום מקום. החלטתי לפרמט ולהתקין עם בוט. ניסיתי לעשות לו בוט מusb בעזרת rufus, ובין כשהגדרתי מחיצה mbr ובין gpt, כאשר המחשב עלה מהבוט, בחלון בחירת הכונן עליו יותקן הוינדוס, כל כונן שאני בוחר אין אפשרות להתקין שם: "אין אפשרות להתקין את w…

13. Started by el perro,

אוקיי, יש לי עם מעבד פנטיום 4 3.00 GHz, שלכאורה אמור להיות די מהיר אבל בפועל הוא איטי רצח. רק כדי לפתוח ספריה לוקח לו בערך 2 שניות שלא לדבר על הפעלת תכניות, אפילו תכניות שממוזערות. לעומת זאת לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד AMD שאמור להיות יותר נחות משלי, עובד בצורה הרבה יותר חלקה ומהירה (ובנוסף גם שקטה)... אני צריך לדעת מה לעשות, המחשב שלי פשוט משגע אותי מבחינת המהירות, עשיתי כל ניקוי אפשרי, איחוי וכו' שום דבר לא עוזר... המחשב שלי פשוט זוחל...

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by FwR,

אהלן -.-" טוב אז אני ככה חדשדש פה מקווה להשתלב וכל השיט הזה =] קיצר ככה הכרטיס מסך עבד טוב והכל הממ הייתי בטיול למשהו כמו יומיים וכשה חזרתי הופה אין כרטיס מסך יענו המוניטור שמותקן על הלוח אם מתפקד במקום הכרטיס מסך אז בדקתי עם הוא מחובר והוא מחובר פתחתי את המארץ לראות עם יש איזה נתח שרוף או משהו כלום הכל כמו חדש החזרתי אותו הבעיה נמשכת מחקתי את הדרייבר דרך הDevice Manager והתקנתי מחדש והופה המסך על רזולוציה של 1024*1280 אבל זה מראה לי שהוא על 800*600 אוקי אני משנה רזולוציה ומחזיר והנה עבד אבל הבעיה נמשכת אחרי כל ריסטרט למחשב ואני צריך לעשות את כל הדרך הזאת כדי לסנכרן תכרטיס מסך עם המחשב כדי שהוא יעבוד טוב לא מצאתי שום בעיות אחרות שיכולות להיות שלא קשורות לכרטיס מסך עצמו…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by el perro,

יש לי עכבר intelimouse 4 explorer של מיקרוסופט, בזמן האחרון הכפתור השמאלי התחיל לעבוד בצורה ממש קשה, אני צריך ללחוץ יחסית חזק בשביל לתפעל אותו. בנוסף גלגל הגלילה הפסיק לעבוד לחלוטין. יש איזושהי דרך לפתוח את העכבר הזה לראות מה הבעיה? אני לא מצליח לפתוח (אין לו ברגים) ואני מפחד לשבור משהו.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by davidkeren,

שלום.קניתי מערכת שמע של MICROLAD 5.1 שהסבופר גם מגבר חברתי הכל.בבדיקה של כל רמקול בנפרד דרך הכרטיס קול גם הכל עובד.עד כאן הכל בסדר. אבל כאשר אני מאזין למוזיקה או רואה סרטים בDTS אפילו בטסט ביוטיוב שומעים רק מהרמקולים בחזית ימין ושמאל. הסב הסנטר והאחורים לא מתפקדים לא יודע מה לעשות פניתי לחנות שקניתי שם אמרו לי שהמערכת עובדת זה בעיה בהגדרות כמה ששיחקתי אם ההגדרות לא הצלחתי. כרטיס קול של REALTEK תודה לעוזרים

17. הולך להיות באירוע 80 מחשבים + 80 מסכים + 2-4 מזגנים שיפעלו במקום עצמו יש 13 שקעים , זה הולך ככה: 1- חיבור של 3 שקעים על קיר 2- חיבור של 3 שקעים על קיר 3- חיבור של 3 שקעים על קיר 4- חיבור של 2 שקעים על קיר 5- חיבור של 2 שקעים על קיר עכשיו אני לא יודע אם תלת פאזי יספיק לכל ה-160 חיבורים של המחשבים והמסכים + המזגנים , לא רוצה שיהיה עומס וחס וחלילה יקרה משהו למחשבים. כי בתכנון זה להביא 16 מפצלים של 10 שקעים + מאריכים , אני לא יודע אם לחבר מפצל על מפצל יהיה רעיון חכם, כי כל ה-160 חיבורים הולכים להיות בו זמנית מהבוקר עד הערב , אודה לכם מאוד אם תעזרו לי.

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by roylu,

NVIEW DESKTOP MANAGER איך אני מבטל אותו בדריוור 93.71 תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. שלום רב, איך מקלידים יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans ב־Microsoft Word 2016? כרגע, הוא מאפשר לי להקליד את שפות אלה בגופנים אחרים בלבד (למשל: Sylfaen, MS Mincho, Batang) ופשוט לא מאפשר לי להקלידן ב־Times New Romans והדבר מוביל לתפיסת יותר מדי מקום. אשמח גם אם תפנו אותי לפורומים אחרים במידה והשאלה אינה מתאימה כאן. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kipi-man,

קודם כל יש לי כרטיס מסך : ati radeon 9600xt 256 mb שאני משחק דום המסך באמצע המשחק מתחיל לעשות כל מני צבעים על המסך ומבלבל את התמונה ולפעמים גם מכבה לי את המסך ... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by Ishay Hadar,

שלום, קניתי היום מחשב חדש. זה המפרט שלו: https://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=4,9,30,5,7,13,31,6,11,3,2,10,8,15,14,20,21,22,16,17,19,28,18,29,26&products=25234,27743,0,27707,29247,19114,0,0,29580,25075,25367,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,1,0,1,2,1,0,0,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=508,48,0,310,360,285,0,0,795,235,220,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&build=undefined&dply=1&comments=undefined הבעיה שלי היא שהמעבד נמצא קבוע בסביבות ה 50 מעלות במצב רגיל. ובסביבות ה65 מעלות במצב משחק. האם זה זה יחסית תקין? או שאני צריך להחליף מאוורר למעבד תודה על העזרה

22. Started by omershimran,

שלום. לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי הכל מחדש. מאז יש לי שתי בעיות שלא נפתרות - 1. שומר המסך שלי לא עובד והמסך לא נכנס למצב חיסכון באנרגיה. מדובר בעכבר HP אלחוטי שמחובר בעזרת USB למחשב, וזה אותו עכבר שהשתמשתי בו לפני הפירמוט והכל עבד טוב. ניסיתי גם להוריד מהאתר של מיקרוסופט את ה "HID משהו משהו" שאמור לפתור את זה וזה לא עוזר. כרגע כאשר אני לא משתמש אני פשוט מכבה את המסך. 2. יכול להיות שקשור לבעיה הקודמת אבל לא בטוח - לאחר זמן מסויים שהמחשב פועל ואני לא משתמש בו, פתאום המחשב לא מגיב לעכבר. אני יכול להזיז את הסמן ולעשות קליק ימני אבל הקליק השמאלי לא מגיב לשום פעולה ואי אפשר לגשת לשום דבר כגון אינטרנט, קישורים אחרים על שולחן העבודה או אפילו תפריט ההתחל. במצב זה מה שאנ…

23. אהלן במחשב שלי יש דיסק קשיח 80GB SATA מותקן ועובד כראוי. הוספתי דיסק נוסף בגודל 80GB גם כן אך בממשק IDE . ה BIOS מזהה היטב את שני הכוננים - ה-IDE מוגדר כ SECONDARY MASTER וה SATA כ THIRD . גם במסך הפתיחה הראשוני איך שמדליקים את המחשב הוא מזהה את שני הדיסקים, אך לאחר שמערכת ההפעלה עולה ניתן לעבוד רק עם ה-SATA , כלומר ב"המחשב שלי" לא מופיע לי כונן ה IDE . אשמח לכל עזרה, אני מעריך שמדובר בהגדרות ב BIOS או משהו כזה. יש לי לוח אם של ASUS (כדי שתדעו איך נראה ה BIOS שלי..) . בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  24. הוא עובד לי כמו שצריך במערכת המקבילה לזו שאני משתמש בה, Win Millenium, רק שהוא לא עובד לי בXp. כל תקליטור שאני מכניס לכונן -דרך המחשב שלי -כשאני מקליק על הכונן -קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: "F:\ is not accessible. Incorrect function." כונן התקליטורים שלי הוא: BTC 24x. מה לעזאזל עושים?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.