עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, הסאונד עובד אצלי במחשב, אני רואה סרטים, משחקים אבל באינטרנט אין לי קול בכלל אני לא יודע כבר מה לעשות?! התקנתי שוב פלאש, ג'אווה, קודקים וכו'...וזה עדיין לא עובד אשמח לעזרה...תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by gaint11,

רציתי לדעת האם כרטיס המסך Nvidia 210 GT מספיק על מנת לשחק משחקים כמו 2K13? תודה מראש

3. Started by desert,

חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי [glow=red,2,300]כלום[/glow]. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by SixKiller,

בבקשה תעזרו מהר אני "מדבר" מהמחשב השני... תראו אז ככה קניתי גוףקירור לצ'יפסט.. החלפתי אותו שמתי הכל חומר וזה ואני מדליק תמחשב הכל טוב רק מה שמסך לא נדלק.... יש מצב שהלוח אם נשרף... אני יכול לזהות שהוא בווינדוס ולא בתוך הדוס או משהו כי עד שהוא מגיע אל הווינדוס ואני לוחץ על הכיבוי.. זה מתכבה ישר אם זה בווינדוס אז צריך ללחוץ כמה שניות.... אז לא נראה לי שהלוח נשרף בקשה תעזרו אני מת תודה רבה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by gshhar,

ניסיתי ךראות עכשיו שני סרטים עם תרגום עם ה-RADLIGHT(הצילצול וספינת הרוחות) ואחרי כמה דקות הם נתקעים ואחד מהם הופך שחור לבן ,החלפתי תוכנה וזה לא נפטר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by srolik,

יש לי מחשב נוסף דיי ישן - לוח ASUS TUSI-M מעבד סלרון 850 זיכרון 192 133 MHZ DVD H.D 20G הארדדיסק פוצל לשניים (לא יודע איך עשו זאת) ותמיד היתה מותקנת בו WINME בצורה טובה רציתי להתקין בו WINXP אך כל הנסיונות עלו ללא הצלחה הוצאתי את הארדדיסק ושינתי לו באמצעות תוכנת PARTITON MAGIC את שיטת הקבצים לNTFS ואפילו אידתי את הכוננים וגם זה לא עזר ניסתי להכניס ארדדיסק אחר שמותקן בו XP (הוצאתי ממחשב עם יחסית נתונים דומים) אך מערכת ההפעלה לא עולה שמנסים להתקין את ה XP הוא מוצאי הודעה שהוא לא מוצא כונן שמתאים להתקין עליו את המערכת או שזה כונן דחוס …

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by tordek,

כשאני מעלה את המחשב לאחר התקנת מעבד חדש הכל ועובד טוב ויפה הווינדוס עובד והכל אך מה שמפריע לי הוא שהמחשב אינו מזהה (הלוח אם אינו מזהה) את המעבד הוא כותב unknown amd 1540 mhz מה שלא הגיוני כי בבעלותי athlon xp 2400 בקיצור, אני צריך עזרה תודה מראש. יש לציין שקודם לכן היה בבעלותי AMD 1700...

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  8. לי יש את הWD 80GB עם ה8 מגה קאצ ומשום מה למרות שיש קירור אקטיבי המעלות הם דיי גבוהות סביבות ה50+ החליפו לי את ההרד דיסק הקודם שגם היה מאותה חברה ואותו דגם והוא לרוב היה בסביבות ה30 מעלות עם קירור אקטיבי וקיבלתי את הגירסא היותר חדישה של אותו מוצר השינוי הוא שכל המוצר צבוע עתה בצבע שחור... מישהו מכיר את הבעיה בסידרה זו? כי ההרד דיסק עצמו לא חם כל כך...מה אתם מציעים לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by MasterDK,

שלום לכולם לפני 2-3 ימים חיברתי מאורר חדש הוא לא עשה בעיות הכל סבבה. היום בבקור אני מדליק את המחשב פתאום רעש בילתי נסבל כמו של מטוס סילון. חיביתי והדלקתי שוב הכל בסדר. לפני כשעה שוב הדלקתי את המחשב (אחרי שהוא היה מכובה כ 3-4 שעות) ושוב רעש. חיביתי והדלקתי לא עזר. ניתקתי את המאורר הדלקתי את המחשב ואז הוא עושה לי הודעה מפחידה: Overclocking failed ועוד משהוא press F1 to enter to the menu חיביתי פתחתי את המחשב בדקות שלא ניקתי איזה חוט או משהוא אני מדליק הכל בסדר. חיברתי את המאורר שוב בנתיים הכל עובד בסדר. אבל זה מדאיג אותי ממנה הייתה ההודעה הזאתי? ולמה המאורר מרעיש? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  10. תיראו יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו בתוכה SIW (תוכנה ליראות פרטי החלקים במחשב) רשום לי שהוא תומך עד 3GHZ מהירות מעבד ויש לי 3.7 GHRZ כלומר נעלמים לי 700HRZ באוויר סתם ככה??? אפשר תגובה שיכולה לאמת את זה או משהו בסיגנון [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by yigael_o,

היי, יש לי מחשב נייד של קומפק 715EA ויש לו בעיה במסך המצב שלו שהציר של המסך חופשי לחלוטין. הוא בדרך כלל היה בשימוש כמו נייח אז תמיד השענתי אותו על משהו. עכשיו (במזל טוב) יש מחשב נייח חדש כך שאני רוצה שהקומפק יהיה נייד שוב. יש למישהו שם של מעבדה טובה וזולה? האמת הם אפילו לא צריכים להבין באלקטרוניקה מי יודע מה, זו בעיה פיזית בלבד, המחשב מתפקד בצורה מלאה למעט זה. המחשב בן 5 כך שאני לא מעוניין להשקיע בו יותר מידי אז רצוי שהמעבדה תהיה זולה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  12. המחשב הנייד כל הזמן נכבה בלי קשר לכלום זה יכול להיות הסוללה שלו??? המחשב כל הזמן מחובר לחשמל זה קשור לסוללה כי הוא תמיד בחשמל יש לי שאלה גם אם המחשב מחובר כל הזמן לחשמל אז זה עובר דרך הסוללה כאילו מטעין כל הזמן את הסוללה? ואיך אני יודע שהסוללה לא טובה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

זמן שהאי מיול פועל. אחרי כמה דקות קופץ מסך כחול, זה לא היה פעם.... זה התחיל לפני זמן מה... מישהו מכיר את התופעה? מישהו יכול לעזור? :s05: זה התחיל אחרי שהתקנתי גירסא אחרת של אי מיול ולא אהבתי אותה והחזרתי את הישנה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by kkffiirr,

המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by 51zone,

הדרייבר שהורדתי לכרטיס מסך RADEON 9600SE מהאתר של ATI דרש תוכנת .NET framework 2.0 בשביל לפעול. הורדתי את התוכנה הזו, התקנתי, לאחר מכן התקנתי את הדרייבר ובעיקרון הוא עובד טוב. אבל המסך שלי נורא כהה ואני רוצה להבהיר אותו דרך הקונטרול סנטר, שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה לי השגיאה הבאה: 1. מה זה אומר? 2. איך פותרים את הבעיה? 3. זה מופיע לי גם כשהמחשב מופעל והווינדוס נטען, וגם שאני מנסה להפעיל את הCCC.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by mickycohen,

קניתי מחשב חדש וכמובן שהיה עליו מותקן ויסטה בגירסה מובנת יש לי כל הזמן מסך כחול של שגיאה נראה כמו שגיאת חומרה אבל אני לא בטוח אני ממש לא מרוצה מהמחשב או ממערכת ההפעלה שיש עליו איני יודע אני ממש רוצה להפוך לו את מערכת ההפעלה לXP ושאני מנסה להפוך אותה בפירמות אני מגדיר BOOT FROM CD המחשב ניגש מעתיק את הקבצים ואז בסוף שהוא צריך לגשת לפירמוט והתקנה הוא עושה לי F3 QUIT ניסיתי להחליף דיסק לחדש ועדין הוא עושה לי את זה מה עליי לעשות ? חברים אני ממש נואש ומחכה לתשובה תודה מראש לכל מי שיעזור דרך הגב בחנות אמרו לי שאי אפשר יהיה לשים עליו XP רק ויסטה כי אין דרייברים לא אכפת לי דרייברים ולא כלום אני רק רוצה XP שוב תודה מראש Micky Cohen

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by domuzy,

מחשב ישן שאני חייב את המידע על הHD שלו. אין לי מושג איזה לוח אם זה (לא רשום יצרן בשום מקום) אבל הוא כל פעם מתריע מיד בהתחלה: DETECTING FLOPPY A, עוד משהו עם MEDIA בהקשר לפלופי, ולא נותן לי לעבור את זה. זה ממש לפני ה-כ-ל! אין פלופי מחובר, וכשאני מחבר כדי להרגיע אותו או משהו כזה, הוא מצפצף שני סוגי צפצופים- או מהיר וגבוה, או צליל חד פעמי נמוך כזה של שגיאה. החלפתי 4 כונני פלופי ושני כבלים, הוצאתי את כל מה שהיה מחובר ללוח האם והחזרתי (חוץ מהמעבד, שאותו אני לא מצליח לפתוחח משום מה). אין לי מושג איפה שם צריך לג'מפר את הביוס כדי לאפס אותו, אבל את הסוללה הוצאתי לא אחת. ניסיתי גם לשים דיסק מקורי של WIN98 אבל הוא בכלל לא מצליח להגיע לשם, כי הקטע עם הפלופי עוצר אותו ומונע כל התקדמות…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by shemaviv,

שמעו, היום בבוקר קיבלתי כרטיס מסך מסוג hd3650 חיברתי אותו והתקנתי דרייברים, והכל היה טוב. שיחקתי לי קצת בכמה משחקים ופתאום קיבלתי מסך כחול וכתוב בו: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowi…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by ozba77,

יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר. בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק. רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה. בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב. התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה. יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by the crazy boy,

היה לי הום לפני חצי שעה 12 גיגה פנויים בכונן D. נכנסתי למשחק. יצאתי פתאום יש לי 48 מגה פנויים!!! (WTF?!) אני עוד מעט עושה ניקוי עם TUNE UP. מקווה שזה יעזור. בין אם זה יעזור ובין אם לא מה יכול לגרום לזה?! ואם זה לא יעזור (אני יערוך שזה יסיים) מה אפשר לעשות? תודה עריכה: זה סיים ומחק כולה 300 ומשהו מגה.... יש לי עכשיו 400 פנוי... מה אפשר לעשות? איחוי דיסק יעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  21. הדגם הוא P4S533-MX אני מחפש מידע איך לחבר את המחברים הקטנים כמו HDD LED וכו'

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by Mooglix,

אהלן, היום רכשתי מחשב חדש ולצערי הרב קיימת בעית קריסה מפרט: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ GIGABYTE ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ DDRII 800 ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0‎ GIGABYTE עובד על ויסטה 32. הבעיה היא שמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה משתבשת לחלוטין מתמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קופא ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה ממשיכה. מה לעשות? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 22:…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by mp91,

המחשב קרס ונדלק סתם ככה.. קיצר היו שני קבצי דאמפ בתיקיה של המינידאמם בדקתי את שניהם ובאחד מהם היה את זה: intelppm.sys חפשתי את זה באינטרנט ולא ממש הבנתי מה הבעיה..?

24. קניתי מחשב חדש ללא פלופי, כי אין לו עקרונית שום שימוש היום, כך חשבתי. אבל, הלוח של ג'יגבייט כולל בקר RAID שיש צורך להתקין דרייבר שלו בזמן התקנת XP כדי שהXP יזהה את הדיסקים הקשיחים שנמצאים תחת הבקר RAID. מי שמכיר יש צורך ללחוץ F6 מיד בתחילת התקנת הXP ואז ההתקנה מבקשת ממך להכניס דיסקט פלופי עם הדרייבר לכונן A: ! כמובן שפה נתקעתי, צרבתי את הדרייבר לCD נוסף, העתקתי אותו ל USB אבל שום כלום, ההתקנה (המפגרת?!) מבקשת רק כונן A: פלופי... יש למישהו פתרון לנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  25. אהלן חברה. יש לי מחשב חדש, ולהלן המפרט: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA עכשיו, יכול להיות שאני סתם מגזים, אבל נראה לי שהמחשב שלי מרעיש. טוב, הוא לא באמת מרעיש, הוא לא עושה *כזה* רעש, אבל אני שומע אותו, וזה קצת מפריע לי. כשקניתי את המחשב הבטיחו לי (פה בפורום) שזה מארז ומפרט מאוד שקט. בסה"כ יש לי במחשב 5 מאווררים: 120MM בפאנל הקדמי של הUBER CHAKRA 250MM בפאנל הצדדי של הUBER CHAKRA המאוורר על הספק LIBERTY המאוורר על הכרטיס מסך 8800GT הקירור למעבד FREEZER 7-PRO עכשיו, כשאני עובד על השולחן עבודה שלי, כשהמחשב מתחת לשולחן, אני כמעט ולא מצליח לשמוע אותו. אבל כשאנ…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.