תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב אצלי כמה שנים בזמנו הרכבתי אותו בעצמי . אתמול באתי להשתמש בו, הוא היה במצב שינה , הכנתי סיסמא והוא התחיל לטעון ונתקע... כיביתי אותו והדלקתי שוב והמחשב לא עולה ... שום מסך לא הופיע יש רק אור צהוב בכפתור של המסך שמראה שהמחשב סגור. גם שמעתי רעש מוזר במאוורר של המעבד אז פתחתי וניקיתי אותו ורעש הפסיק אבל המחשב עדיין לא עולה. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הלוח אם כדי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. יש הצעות? מפרט: לוח אם אסוס M2N-E מעבד AMD 3800X2 כרטיס מסך SHAPIR 1900GT זכרון 4GB 667MHZ **** עריכה ניסיתי לנתק את הכוננים והארדיסיקים וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הראשון של ASUS ושם זה נעצר.אבל כשניסיתי בפעם נוספת זה לא עלה בכלל.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ממישהוא מכיר תוכנה טובה שיודעת לגבות את כל ההארד דיסק כמו שהוא אני מחפש משהוא שיעשה את מחוץ לווינדווס
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! הבעיה מצויינת בכותרת , ניסיתי למצוא בגוגל את הדרייבר ללא הצלחה לפי הHARDWARE ID. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי תמונה של הDEVICE MANAGER עם ההתקן הבעייתי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל הזמן שאני משחק בBlack ops. הנה הניתוח של קובץ הDUMP: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini012511-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.100427-1636 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי למחשב די ישן בנטיום 4 ולפני כמה ימים קניתי ארדיסק חדש התקנתי וינדוס אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש רושם לי את ההודעה NTLDR is missing לפי מה שהבנתי אני צריך לעדכן את הביוס מצאתי עידכון אבל לא הצלחתי להבין אין אני נכנס לדוס לפני הפעלת חלונות (windows xp sp3) ומה אני רושם שם כדי שיפעיל את הדיסק בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את התוכנה Alcohol 1.9.8.7612 ובשבוע האחרון שמתי לב שנעלם לי הכונן (צורב DVD) במנהל ההתקנים אני רואה את הצורב אבל עם משולש צהוב.. מנסה להסיר ולהתקין את הדריבר שלו ועדיין לא מציג אותו במחשב שלי. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן עריכה בפוטושופ, בזמן שינוי פרמטרים התגובה איטית משהו כמו 2-3 שניות בכל שינוי לדוגמא: בזמן שינוי צבעים או סטורציית צבע השינוי מתבצע בהדרגה איטית מה שמפריע לאופן עריכה שוטף. ברשותי שני מסכים: 1.DELL U2311H 2.LG L1900R שעובד כמסך משני בעריכה המסכים מחוברים לכרטיס מסך יחיד מדגם: NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB) הדל מחובר לכניסת DV אשר עובד ב- FHD ה-LG מחובר לכניסת VGA אשר עובד ברזולציה 1280X1024 מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz זיכרון: 6G DDR2 800mhz אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי ממה זה נובע ומה עלי לשדרג? האם יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מדי בכדי לסחוב שני מסכים? ואם כן מה מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח (שוב אך ורק לעיבוד תמונה ולא וידאו\משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i tried every thing i re the win 7 i did restor to an early point i did instell new win 7 on the pc soo now i got 2 but the pc just not going up after the boot of the cd its just empty black background for ever its not even resat after 5-50-900 min just stay like it my cpu is E6300 my GPU is 6850 my SP is genry 1 but its 650W im going to buy new 1 mayby corsair 500-600W soo i can do OC to the CPU soo i dont have havver bakbok to the pc sombody can tel what the problem is? hoo the vcore is 1.3 no OC mayby that is the problem that i dont have power soo the pc dont go up? thenx and sorry about my bad english skills these comp got only english sorry
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איני מצליח לגלוש במחשב הנייח אך מצליח למשוך מיילים, לעומת זאת במחשב הנייד אני גולש ללא בעיה, איפה להתחיל ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהזכרונות שלי עובדים במהירות של 400 mhz לעומת מה שהם אמורים לעבוד שזה 800, מצורף צילום מסך אשמח לעזרתכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה מוזרה, אני מנסה לפרמט את המחשב כי הוא עושה קצת בעיות אבל הדיסק של ווינדוס 7 לא עושה BOOT כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ההגדרות בBIOS מסודרות כראוי שהמכשיר הראשון שהמחשב יעשה ממנו BOOT הוא הCDROM, וגם בדקתי את הדיסק במחשב אחר הוא עושה שם BOOT, וגם ניסיתי איזה דיסק ישן של XP וגם הוא לא עושה לי BOOT במחשב.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אני מסדר אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,היתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. אם אני לוחץ על המיקלדת המחשב נתקע ולא מגיב , אם אני ממשיך ללחוץ ולא מרים את האצבע יש צפצופים כאלה והעכבר זז בפריימים מכוערים. הבעיה גם תופסת במשחקי FPS ויש לי בגלל הבעיה הזאתי דילאי מסריח במשחק.. איך אני מסדר תבעיה הזאתי?! אני לא יכול להזיז תמחשב בכלל ככה וזה נורא מעצבן..
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט חינמי מהאינטרנט עם 31 תרגומים קוראים לו ZEITGEIST MOVING FORWARD זה חינמי להורדה אתם יכולים לבדוק.. עכשיו זה בנוי לDVD ההורדה.. עכשיו הסרט נימצא בקובץ ISO שוקל 7 ג'יגה עשיתי EXTRACT לשתי התיקיות שהיו בISO VIDEO_TS AUDIO_TS בפנים יש את הסרט וכול מיני קבצים לתרגום אוקיי.. עכשיו איך אני בידיוק צורב את זה ככה שהכתוביות יפעלו ואיך אני מצמצם את זה ל 4.7 גיגה כי אין לי דיסק של 7 גיגה.. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2011 בשעה 19:38:40 הצלחתי לא משנה תודה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אם הנושא הזה לא קשור לפה, תעביר ואת זה למקום שלשם זה קשור שלום, יש לי ווינדוס אקספי ויש לי את הבעיה הבאה: כל פעם כשאני מדליק את המחשב זה מופיע: נראה לי לפני איזה חודש במנהל המשימות הפסקתי את התהליך הזה בטעות ועכשיו כל פעם זה מופיע לי, איך אפשר לתקן את זה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה התקנתי מערכת הפעלה והמחשב היה פתוח נפל בתוכו ה CDROM ומאז נכבה המחשב ונסיתי להדליק אותו מחדש וזה עושה ריסט למחשב נסיתי לפרמט בשלב הרישון שאני לוחץ אינטר עושה הפעלה מחדש מה יכול להיות שקרה לו!?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי קניתי ספק חדש ואני מחבר אותו (נראה לי שטוב) ואיך שאני מדליק את המחשב זה עושה לי שגיאה: מקווה שמישהו יידע לפני שאני אלך לטנכאי ואשלם לו כסף.. דרך אגב אני לא יודע לחבר סתם ניסיתי ועכשיו שאני גם מחבר את הספק הקודם זה עושה לי את אותה שגיאה http://img691.imageshack.us/i/img0090wx.jpg/ תודה רבבהה!!!!
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום קניתי טלוייזה לפני כמה ימים וחיברתי אותה היום למחשב עם כבל dvi ל hdmi יש לי 8800gt ומה שקורה זה שבטלוויזיה רואים רק את התמונה של הרקע בלי תיקיות בלי עכבר ובלי כלום רקק את התמונה אז אם יש אישהו משהו שאני יכול לעשות בשביל שאני יוכל לראות סרטים והכל בטלוויזיה זה יהיה מעולה. אז איך אני עושה את זה?.? תודה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות פרמוט למחשב אבל שאני בא לבחור את הקטע בו אני בוחר איפה אני מתקין את WINDOWS אז לא מופיע לי ההרד דיסקים (בתחילת ההתקנה של ה-WINDOWS). ויש לי הרד דיסק של 320G. תמונה: http://www.fastup.co.il/images/1988107.jpg
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 קניתי עוד קודם דיסק חיצוני של 1 טרה העברתי את כל הקבצים שלי (ממש ממש חשובים - תמונות ואיזה 300 סרטים ועל הפרקים של איך פגששתי את אמא מכל העונות) עכשיו אחרי הפרמוט אני לא יכול לפתוח את הקבצים בטענה שאין לי הרשאה (premmisions) וזה מבאס אותי ממש אני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק כדי להשתמש בו שוב כי ימחקו לי הקבצים :-[ :'( תודה רבה לכל העוזרים והתומכים :s05:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח הוא: HPCompaq DC-7600 ההודעה: 917 front audio not connected , יש אפשרות לבטל את ההודעה? ( ללא הביטול חייב ללחוץ F1 שהמחשב יעשה BOOT) חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי פתרון, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, הכבל של הAudio לא קיים ,כי זה מארז אחר ואין את החיבור לשמע הקידמי) תודה רבה, לירן
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 32bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11x (יוצא 3.66Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). כדי לצאת מהמצב הזה חובה לאתחל את המחשב מחדש, כאשר כפתור הכיבוי לא עוזר, אלא רק על ידי הוצאה של כבל החשמל מהספק, המתנה של 5 שניות וחיבור מחדש. מה אפשר לעשות? יש לציין שה OC יציב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום שמעתי מוזיקה פיתאום המחשב ניתקע לחלוטין. אני לוחץ CRTL+ALT+DELETE וכלום. המוזיקה ניתקע והיה כזה וווורררררררררררררררר אין סופי. קיצר לחתי על כפתור הריסטרט וכלום לא קרה חוץ מהסאונדים שנעלמו(סאונדים של מוזיקה תקועה). לחצתי על הכפתור כיבוי :אני מחזיק 20 שניות וכלום לא קורה. אז לחצתי על הכפתור בספק כוח (CORSAIR VX550W) המחשב ניכבא. אחרי דקה לחצתי על הכפתור שוב, ניסיתי להדליק והמחשב לא מגיב כלל. הוא פשוט לא מגיב בשום צורה. ניסיתי כמה פעמים. עברה שעה מאז ועדיין כלום. עזרה?! תודה!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב , הלילה ערכתי כתבה באתר אינטרנט מסויים , כתבה ארוכה קצת ולקח לי די זמן ארוך לנוסחה וכו' , בשעה שהקלדתי את הכתבה הכל היה בסדר , אבל לאחר שכבר סיימתי להקליד את הכתבה שרציתי לעלות לאתר , ולחצתי על כפתור שלח שנמצא באתר כדי לשלוח את הכתבה לאישור מנהלי האתר ישעלו את הכתבה לאתר , באותו רגע קיבלתי הודעה כזאת Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration הבנתי ממנהלי האתר שהיה קריסה של האתר לכמה דקות וזה קרה דווקא כשכבר סיימתי להקליד ולחצתי שלח מה שקורה כעת שאין לי כוח להקליד שנית את כל הכתבה שוב , האם יש דרך כלשהי לפחות למצוא את המילים שהקלדתי במחשב ? אולי בהיסטור…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס רשת של לינקסיס wusb54gc ver.3 המערכת היא win 7 64bit התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה שבאה איתו ומה שקורה זה שיש חיבור לראוטר אבל אין חיבור לאינטרנט ניסיתי דרייברים חדשים וכלום .מחקתי את האנטיוירוס/firewall/התוכנה שבאה איתו וכלום ..יש חיבור מצויין לראוטר אבל אין גישה לאינטרנט ...האם למישהו כאן יש איזשהו רעיון יצירתי מה אני עושה במצב שכזה ... נ"ב בדקתי את המחשב עם כרטיס רשת מובנה והוא עובד מעולה ..הבעיה היא רק עם הנ"ל תודה לכולם כל טיפ יעזור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-