עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofek4490,

בכרטיס קול המובנה שלי שהוא REALTEK ALC850 ישנה באחת מההגדרות תיבה מסומנת בשם real-time s/pdif-in monitor מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by xnimrod,

שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של samsung חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  3. שלום לכולם. לאחרונה הרמקולים שלי החלו לעשות רעשים מוזרים. נשמע כמו רעשים אלקטרונים מוזרים. המוזר הוא שהרעשים מתחילים רק בלילה. אין לי מושג מה עושים עם זה. יש למישהו מושג אולי על מה מדובר? חשוב לצייין כי המחשב עובד מצויין בלי קשר לזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by 1337gamer,

משום מה, אחרי שאני מתקין מקודדים (את החבילה של MEGA K-LITE) ומפעיל מחדש את המחשב, לא שומעים כלום. ככה שאני צריך להתקין מחדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב את החבילה, בשביל לשמוע. אם מישהו נתקל בבעיה, ויכול לעזור... תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. היי לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה להעביר שירים לנגן הוא נותן הודעת שגיאה שלא מוצא את הקובץ והתיקיה של הנגן נסגרת ונפתחת מחדש..ואז אני מסתכל וזה העתיק את השיר אבל באמצע השיר שומעים שירים אחרים שהיו לי פעם בנגן : עריכה: נראה לי זה בעיה בחריץ USB 2, שיושב לא טוב

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by din707b,

שלום אנשים הרכבתי כרטיס מסך AGP8 על לוח אסוס שתומך ב- AGP 4 הכל נראה בסדר גמור מבחינת הגדרות כרטיס המסך, הרטיס מזהה AGP4 אבל אני נתקל בלא מעט קבצי וידאו שלא נפתחים. האם יש פתרון לבעיה? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  7. הביאו לי מחשב חדש E2140 הכרטיס מסך על הפנים ויש רק 512 הזיכרון. אז קניתי מגיבור נט מחשבים כרטיס מסך של 8600GT של ג'יגה בייט, ועוד גי'גה זיכרון של קינגסטון . מה דעתכם בקשר לכרטיס מסך הזה כי לפי מה שראיתי הוא הכי נמכר למרות שכאן בתור מקום שמבינים בו מאוד טוב הרבה כאן עם הX1950 PRO אז אם אפשר קצת מידע והסברים על ההבדל ביניהם . נ.ב ההזמנה הייתה ביום שישי וזה אמור להגיע בין 7 ל10 יום .. אז עדין אני יכול לבטל אם יש כאן מישהו שימליץ על משהו טוב יותר .. כל המלצה תתקבל בשמחה אפילו אם זה בקשר למעבד עצמו E2140

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. שלום לכולם, קבלתי היום מחשב לתיקון כשאמרו לי שנשרף לו הספק וצריך להחליף.. כשבדקתי את המחשב ראיתי שככל הנראה זה לא ספק כי המחשב נדלק , כל המאוררים מסתובבים , הכוננים עובדים ונדלקת נורה ירוקה (LED כזה) על בלוח.. אך משום מה לא קורה כלום. המסך מראה שהוא לא מקבל אות מהמחשב והכל פשוט נשאר ככה.. חשבתי שיש אולי איזה רכיב שלא יושב טוב כמו מעבד ,זכרון וכו'.. אז פרקתי הכל לאפס והרכבתי הכל מחדש (כולל הוצאת המעבד ניקוי של הכל והחלפת משחה טרמית.. ) הוצאתי כרטיס שמיועד לקליטת שידור ממצלמוץ מעקב שהיה מותקן שם וניתקתי את כל הכוננים כדי לראות אם עוזר.. - לא עוזר. אותה הבעיה. פשוט לא קורה כלום. החשד שלי היא שהלך כאן או לוח או מעבד.. מה אתם חושבים? ואם מישהו יכול להגיד לי מה מייצגת הנ…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by rjjb7,

שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by shay_999,

שלום חברים, ניסתי לחבר למחשב שתי מקלדות שונות, אך המחשב מסר לי את ההודעה הבאה: keyboerd error or no keyboerd present זה בעייה בתוך המחשב עצמו, נכון? זה בחיבורים של המחשב.?! תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, קניתי מחשב חדש (Intel Cpu 6320, ‏4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, Twinmos 2GB 667mhz Ram, WD HD SataII 250GB). התקנתי את הרכיבים (כרטיס מסך קצת ישן של ATi שהיה לי) הפעלתי את המחשב והכל עלה טוב. עשיתי מחיצות וניסיתי להתקין WINDOWN XP והמחשב זורק מלא הודעות שגיאה במהלך ההתקנה! ניסיתי להתקין גרסת בטא של ויסטה וגם מלא הודעות שגיאה והכל מתוכנות שאצל כל החברים. פעם אחת ההתקנה של חלונות אקס-פי הסתיימה ללא שגיאות ומסכים כחולים (וזה נדיר) אבל אז כל פעם המחשב מנסה להעלות חלונות המחשב עושה ריבוט. ניסיתי לשים הארד דיסק של חבר (עם מערכת הפעלה עליו) והמחשב גם לא הצליח להעלות את מערכת ההפעלה. שמתי דיוידי חדש וגם אותה הבעיה. ניסיתי להחליף מיקומים בחיבורי הסאטא ולא עזר. מה דעתכם? חומרה …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by shynet,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש ואת זה אני נותן לאחותי, אבל הבעיה היא כזאתי, כשאני פועל במחשב [לא משנה איזה סביבה , לוח עבודה, משחקים וכו], המחשב נתקע, פירסמתי את זה פה כי אני בטוח ב90% שזה החומרה, ולא המערכת הפעלה עצמה... מכמה סיבות: א. כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא מתחיל לעלות [לא איפה שהמערכת הפעלה אלא לפני במסך השחור שלוח אם מתחיל לזהות את החומרה] הוא ניתקע לפעמים, ב. ברגע שהוצאתי את הזיכרון וההארד דיסק ועוד כמה דברים וניקתי, הוא עבד סוף סוף כרגיל, אבל למשך איזה חודש, לא יותר. בכול מקרה, היה לי בעיה עם הלוח אם הקודם [של ASUS], אי אפשר היה לפרמט אותו [הוא היה נתקע בהתקנה של המערכת הפעלה] החלפתי לוח הבעיה נפתרה, ולא הופיע להמון המון זמן, אבל עכשיו המחשב נתקע גם בסביבת WINDOW…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by kobipk,

רציתי לדעת מזה gpu אני יודע שזה קשור לכרטיס מסף אני רוצה לדעת על כמה מעלות הוא אמור לפעול ודעת גם עד איזה מעלות הוא יכול להגיע

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. איך אני מעדכן את זה ?? עוד שאלה .. איך אני מעדכן ביוס לכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by carman6,

קניתי מחשב חדש +מקלדת חדשה ובזמן האחרון אני רואה במשחקים שהתגובה לתזוזה נגיד של שחקן היא נעשית כמה שניות לאחר לחיצתי ונפסקת אותו מספר שניות לאחר הפסקת לחיצתי. אודה לכל מי שיצליח לפתור את בעייתי.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by gil_k,

אוקיי קורה לי לפעמים שאני סתם לא עושה כלום פתאום רשום לי שהכבל של ה Internet התנתק ואחרי כמה שניות (בלי שאני נוגע בכבל) הוא מתחבר מעצמו. הייתי בטוח שזה בגלל האימיול אולי יש לו יותר מדי חיבורים או משהו, אבל זה לא זה. תמיד זה מתנתק לי באמצע שהאימיול מתחיל להוריד קצת מהר, לדוגמא עכשיו כמעט זה סיים להוריד את השיר של בוב הבנאי (ברצינות) מה כבר יכולה להיות הבעיה? הדרייברים מותקנים. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. לאחרונה שידרגתי טיפונת את המפרט שבצד שמתי לוח K8NSC-939 מעבד ATHLON3200 העברתי את שאר המפרט, ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הXP המפרט שעכשיו לוח GA-K8NSC 939 מעבד 3200+ 1GB ADATA GF5200(זמני) LG 4167 DVD RW דיסק קשיח MAXTOR MAXLINE III 250GB SATAII בתחילת ההתקנה, הוא מריץ את המסך הכחול הראשון של הXP, יוצר מחיצה מזהה לבד את הדיסק(ללא כל צורך בדיסקטים של דרייברים) אחרי הRESTART הראשון, הוא נתקע בחלון עם הלוגו של הXP, ואחרי שעתיים+ שהפס למטה זז,הוא נותן מסך כחול מה שעוד יותר מוזר, זה שהאחרי המסך הכחול(השגיאה) הראשון, כל RESTART במהלך ההתקנה תוקע את המחשב, בשלב של הלוגו כמו שרשמתי מקודם כך שעד שהוא מסיים את ההתקנה, הוא כבר מלא שגיאות מערכת וכל הזמן קורס ולא מאפשר לעשות RESTART…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. Started by elad2k,

כאשר אני מנסה להדליק אותו מה שרואים זה רק את המאוורר עושה כמה סיבובים ושום דבר אחר לא עובד אין שום ציפצוף שיכול לעזור לי הספק הוחלף = לא עזר הלוח הוחלף = לא עזר האם זה רק מעבד? מה זה החיווי המוזר הזה של המאווררים שעושים סיבוב וחצי ולאחר מכן כלום לא עובד תודה לעוזרים. אלעד.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by lee.,

לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  20. Started by matan770,

1.אני צריך את החבילה המעדכנת את הווינדוס עם הפיירוול וכל הדברים... 2.פירמתטי את המחשב ועדיין יורד לי לאט בהורדות,עכשיוו,האם זה שוב בעייה במחשב?? 3.הורדה לאינטרנט אקספלורר 7. 4.שאני פותח את המחשב הוא מבקש סיסמה ואני לא רוצה שזה יהיה ככה,ככה גם שאני נכנס למנהל המשימות,הם שונים כאלה,איך משנים? 5.איפה ההיסטוריה של ה-MSN ושל ה-ICQ?אני רוצה להכניס את ההיסטוריה שהיית לי שיהיה לי כל פעם שאני מסתכל בהיסטוריה תודה.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  21. נפל לי לידיים אחד כזה בעל מעד AMD צרוב עליו לדעתי סוקט A יש אני מפעיל אותו ואני רואה יש התחממות מהמעבד אך אין תגובה של אף פוקר בפנל האחורי (מקלדת עכבר USB כרטיס מסך AGP PCI) באף אחד מהם לא הצלחתי לקבל אות חיים ואני לא חושב שיש בעיה במעבד אלה בלוח חשבתי לבצע לא מחיקה בCMOS אבל גם את זה לא הצלחתי למצוא אולי יש מישהו שיוכל לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by oren1,

שלום לכולם רכשתי מחשב לפני כשבוע ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו [עדיין לא הפעלתי אותו] המפרט של המחשב: לוח אם : ECS AMD 690G -M2 מעבד : AMD Dual Core 4000+ AM2 כרטיס זיכרון: DDR2 DUAL CHANNEL 1024 OCZ כרטיס מסך : ATI 128 MB - משהו כזה [ חיצוני ] הארד דיסק : 250 ג'יגה S.ATA 2 - מהירות 7200 RPM -זכרון מטמון16 mb ציפסט : AMD 690G --------- זה מפרט של המחשב יש לי כמה שאלות 1.המחשב יחזיק את וינדוס ויסטה פרמיום --->קניתי חוקי 2. מה זה DUAL CHANNEL רשום לי בפרוספקט שזה 1024 MB וזה בעצם 2 זכרונות של 512 קיבלתי מה האבדל ?! 3.המחשב הזה יתאים בשביל עריכה גרפית ,פוטושופ וכו' ? 4.בלוח האם יש לי 2 תושבות ל2 כרטיסי זיכרון אבל לידם יש עוד אופציות לשים עוד תושבות של כרטיס זיכרון האם נית…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום יש לי ארד דיסק שרוף ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו ואם כן כמה זה עולה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by lidor578,

יש לי מודם נתב מיסוג rotal rta1320a אני חייב שיהיה לי חיבור ללא חייגן אך לזה אני חייב ליפרוץ אותו לראוטר ובזק לא מוכנים ליתמוך בזה מישהו יודע אולי איך אני יכול?! בבקשה!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by ROTEM114,

שלום! אני מפעיל את המחשב,לא מצפצף לא כלום הוא פשוט מראה לי קו לבן מהבהב מצד שמאל של המסך יש רעיונות? תודה!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים