תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן שיש בו בסך הכל 49.9GB הוא אומר לי LOW DISK SPACE ובדקתי והיה לי 50 מגה פנוי אז הלכתי ומחקתי 2 ג'יגה והעברתי לכונן אחד 4 וחצי ג'יגה. עדיין הוא אמר LOW DISK SPACE הלכתי והסתכלתי ועדיין כתוב 50 מגה פנוי. בדקתי כמה כל התיקיות שיש לי בכונן כולל הקבצים המוסתרים שוקלים, והכל ביחד שוקל 39.1 GB איפה עוד 10.8 ג'יגה נעלמו? מה הולך פה? WIN XP PRO תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1.יש לי dvd-rom של LG, שאני מנסה לפתוח אותו אז נורה דולקת וזה עושה רעשים כאילו זה רוצה להפתח, אבל זה לא נפתח. אם אני מנסה לפתוח אותו ואז מיד כזה מרים את המחשב טיפה ועוזב אז הוא נפתח וגם אז לא תמיד 2.הצורב גם של LG 16x10x40x, שאני צורב משהו זה צוב מקסימום בסביבות ה10x, ולפעמים זה צורב נורמלי לכמה זמן ואז עוד פעם מתחיל לעשות ביות המחשב זה p3 933mhz@1050mhz לוח אם asus tuv-4x אני חושב 256 sd-ram כונן אחד של 20 ג'יגה,ואחד של 80 ג'יגה, של wd הספק 400w אני חושב, החלפתי אותו לא מזמן אבל העייה הייתה גם לפני זה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לתת לי רעיון לבעיה שקרתה לי אתמול לחצתי על המחשב במקדלת בטעות למצב שינה.. (סימן ירח) ולא הצלחתי להעיר אותו עם המקלדת או העכבר או משהו אחר אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על POWER עכשיו כשאני מדליק בוא כל הזמן עושה ריסטרט בכונן הזה אבלכשאני בוחר BOOT מכונן אחר המחשב עולה תקין ואני יכול לראות את הכונן הראשי ונראה שהוא בסדר איך אני יכול לתקן אותו ולגרום למחשב שיצליח להעלות משם את מערכת ההפעלה? יש מצב שהsleep mode נשמר על הכונן תמיד? תודה וסליחה אם ההודעה לא בפורום הנכון ניסיתי
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, הכונן במחשב הישן, WD5000AAKX, נכשל בביצוע BOOT אבל הוא מזוהה בביוס וכן כשאני מתקין אותו במארז חיצוני. בדקתי אותו במחשב החדש, אותו סיפור, לאחר POST פשוט מופיע סמן מהבהב ותו לא. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי WIN 7 64, אותו התקנתי דרך הDOK. עכשיו יש לציין שקניתי את המחשב החדש והעברתי אליו רק את הכונן ואת ההארד דיסק זאת אומרת שאני חושב שיש בעיה בכונן הישן אבל הבעיה מאוד מוזרה כי דיסקים רגילים (CD) הוא קורא מצויין אבל כשאני מכניס DVD הוא לא מזהה בכלל. אז עכשיו אפילו דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך אני לא יכול להתקין. מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? יש דרך לנסות לתקן או רק ללכת לקנות כונן חדש? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הכונן [שהוא גם צורב] שהוא לא קורא לי דיסקים... לא מוזיקה ולא DATA במנהל ההתקנים אין שגיאה לגביו המחשב מזהה אותו גם בביוס כשאני מכניסה דיסק זה נראה שהוא מנסה לקרוא אותו אבל לא יותר מזה, לפעמים כשאני מנסה להכנס לכונן זה תוקע לי את המחשב ... למישהו הבעיה מוכרת ? ???
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן חיצוני בנפח של 1.5TB לאחר אחסון (לא מירבי) בתקופה בת חצי שנה יום אחד הוא רשם לי הודעה האם ברצונך לבצע פורמט לכונן כמובן שאין ברצוני לבצע פורמט אך לא מאפשר לי גישה לכונן האם מישהו נתקל בבעייה דומה? מישהו יודע כיצד ניתן להעתיק או לגבות את הקבצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
WINXP מותקן לגבי המפרט אז אתם יכולים ללחוץ עליו. אז ככה , יום אחד המערכת הוסיפה לי כונן שאינו קיים פיזית . חשבתי בהתחלה שאם אני יעשה פורמט למחיצה C ויתקין מחדש את המערכת אז הבעיה תפתר אבל לא ככה היה. אם אני מסתכל על ניהול המחשב ואז ניהול דיסקים אז המחיצה לא מוצגת אבל תחת חלון המחשב שלי היא. לא מדובר על איזשהו כונן וירטואלי של CD שאני לא יודע על קיומו כי ביצעתי פורמט והתקנתי את NERO ולא הוגדר ליצור כונן וירטואלי לנרו. כמו כן כשאני מנסה להיכנס לתוך המחיצה אז מוצגת לי הודעת שגיאה שהכונן אינו מפורמט ואני לוחץ על כפתור לפרמט ומערכת מציגה לי שוב הודעה שלא ניתן לפמרט. אני לא יודע מאיפה הדבר הזה צץ פתאום . גם לא מדובר במחיצת הבאפר של כונן הקשיח מכיוון שלא יצרתי ממנו מחיצה…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
יש לי כונן של 2TB שאני מאחסן עליו את כל הקבצים שלי יש SSD שעליו רצה המערכת הפעלה ועוד כמה כוננים שמשמשים לאחסון של קבצים שונים אבל הכונן הראשי שכל החומר שלי נמצא עליו איכשהו מופיע לי עכשיו כריק הדבר האחרון שעשיתי היה לעשות עדכון לווינדוס וריסטרט מאז הכונן מופיע כRAW וכל הקבצים נעלמו יש טעם לנסות לשחזר את הכונן עם איזה תוכנת שחזור חימונית או שיש מצב שאיזה נק' שחזור תחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברי לא יודע איך פתאום כונן שבו מערכת ההפעלה שלי שוכנת גדל מאד חפשתי בכל תיקיה איפה נכנסו קבצים ולא הצלחתי כנראה עשיתי פעולה לא חכמה של גיבוי תוכנת דוא"ל איפה ואיך אני יכול לנקות את הקבצים האלה ולהחזיר את הכונן לגודל שהיה אשמח לסיוע הדחוף
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מחשב חדש קניתי עם הארדיסק 320GB בחיבור SATA2. צירפתי כונן מהמחשב הקודם, 60GB בחיבור IDE. התקנתי ווינדוס והכל. נכנסתי ללוח בקרה > כלי ניהול > ניהול מערכת > ניהול דיסקים, בשביל לבדוק משהו וראיתי שהכונן SATA מוגדר כמערכת והIDE כאתחול. למרות שהווינדוס מותקן על הIDE. בביוס ראיתי שהSATA מוגדר ככונן הראשון והIDE כשני. אני יודע שאי אפשר לשנות את זה אחרי שהווינדוס כבר מותקן, מה גם שניסיתי ולא עלה המחשב כתוצאה מתקלת תכנה אז שיניתי חזרה. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מפרמט את ה-IDE, אח"כ משנה בביוס את סדר הכוננים ככה שהוא יהיה ראשון ואז מתקין עליו את הווינדוס, הוא יוגדר ככונן מערכת+אתחול נכון? לא יהיה לי עוד פעם אחד מערכת ואחד אתחול? ושאלה נוספת - יש לי הרבה דברים על הSATA, הא…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שעתיים בערך פירמתי מחיצה אחת מתוך השתיים שהיו על כונן המקסטור ועליה התקנתי XP PRO לאחר שבדקתי שאין בעיות כיביתי וחיברתי כונן נוסף של 10GB של WD אך כאן יש בעיה במחשב שלי אני רואה מחיצה אחת בעלת כל נפח הכונן של WD, את שתי המחיצות של המקסטור (שתופסות את כל הנפח שלו) ועוד מחיצה אחת בלתי מוכרת, חסרת נפח או גישה אליה. כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל הודעה H:\ is not accesible, the parameter is incorrect מאיפה זה בא ואיך אני מעלים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן נייד 320 ג'יגה של טרקסטור. בעל מחשב מקינטוש העביר אליו סרטים ומאז באף מחשב אי אפשר לפתוח את הכונן. ניסיתי בשני מחשבים עם WIN 7, במחשב עם XP, בכמה וכמה יציאות USB ועדיין נשאר אותו דבר- בכל חיבור נאמר כי תוכנת מנהל ההתקנים הותקנה בהצלחה, רואים את הכונן במנהל ההתקנים, אבל אין במחשב שלי (או בשום מקום אחר שאני מכירה, לחילופין) ראיה לקיום הכונן. כלומר- אין יל אפשרות לפתוח אותו, או לפחות לפרמט אותו. ניסיתי להסיר את תוכנת מנהל ההתקנים, להתקין מחדש, לעדכן ומה לא- ועדיין, אותו דבר. הכונן ממש חשוב לי! איך אני יכולה לפרמט אותו ככה שאוכל להשתמש בו שוב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב כמה דיסקים קשיחים , אחד מהם מדי פעם נצבע בצבע אדום ,למרות שהוא מתפקד בצורה טובה ביותר ואין בעיות איתו, אני מעלה תמונה , מדוע הוא נצבע באדום ומה זה אומר ??? נתונים : המערכת היא 7 64 ביט אולטימט בעברית , הדיסק הקשיח 2 טרה מישהו העלה טענה שהמערכת מתריאה בצבע אדום שנשאר 15% מקום בדיסק , אבל זה לא מסתדר , בכונן D שבתמונה מצד שמאל גם לו נשאר פחות מ-15% ו- D לא נצבע באדום ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שניתן לראות שאני לוחץ מהמחשב שלי שני קליקים על הכונן הנשלף הוא רושם Error אבל אם אני לוחץ איפה שמוקף בעיגול זה כן פותח מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן סיגייט 4טרה חדש , כונן פנימי שאמור לשמש כאחסון לכל השיט שיש לי במחשב . Seagate Barracuda HDD 4TB Sata III ST4000DM004 התחלתי לגבות את כל הדברים ושמתי לב שהמהירות כתיבה / קריאה מזעזעת ואיטית עד כדי כך שהמהירות יורדת ל 0 ואז עולה ל 2 מגה ואז יורדת בחזרה ל 0 . בדיקה של דיסק מארק נותנת 75 מגה בקריאה ו 8 מגה בכתיבה . הכונן מחובר ב SATA3 וכל הבדיקות של סיגייט גם הראו שהכל תקין , הכונן מפורמט ב NTFS . מעבר לזה אין לי מושג מה יכול להיות דפוק ולמה יש מהירות כזאת מזעזעת , יתכן והכונן דפוק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת ? הסידי פשוט מת מרגע שהוינדוס עולה, אפילו מתח הוא לא מקבל... למערכת הפעלה לא נראה לי זה קשור זה קרה לי בוינדוס 98 , 2000, ואקספי. אז זה משאיר את הבעיה לשלישיה הבאה: לסידירום עצמו, ללוח אם ולבסוף לספק. מישהו יכול לעזור ?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עשיתי פירמות דיסק קשיח 2 ולא היצלחתי לאחר מכן עשיתי תיקון לדיסק קשיח מס 1 ויצא בסדר אבל כרגע דיסק מס 2 לא מגיב ומראה שהדיסק מלא וצריך פירמות אך לאחר שאני מנסה לפרמט כותב הודעה לא נין לפירמות איך אני יכול להחזיר את הדיסק לעבוד
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כונן פלאש של חבר למחשב Sandisk cruzer micro 8GB והוא לא מופיע במחשב כמובן ניסיתי בכל הכניסות של הUSB (מכשירים אחרים כן עובדים) בדקתי גם בdevice manger...שום דבר גם הנורה של הכונן לא נדלקת הכונן הוא של חבר, אבל למיטב ידיעתי הוא כן עובד במחשבים אחרים windows 7 וגם ב XP (Dual boot) תודה מראש איציק
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה....קניתי מחשב חדש והפלופי בו חצי פועל הכוונה מתי שאני מוצא אותו מה"קופסא" של המארזCompucase-HEC CI-6A19 הוא פועל ומתי שהוא יושב בפנים הוא לא פועל יש למישהו פיתרון??? תודה
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 כוננים: אחד SSD שעליה מערכת ההפעלה (Windows 8.1 64 ביט) ועוד 2 הארד דיסקים של 2 טרה כ,א (סמסונג וסיגייט). לאחר התקנת מערכת ההפעלה הלכתי ל-Manage ושם אני רואה את 2 הכוננים של ה-2 טרה והוספתי אותם (קליק ימני ו-new volume...). מה שקורה זה שאחד מהכוננים כל הזמן נעלה לאחר ריסט ואני חייב לעשות את התהליך הזה של ההוספה שלו מחדש לאחר כל ריסט, ניסיתי את כל הפשרויות שם של delete, change drive latter וכו' וכל הזמן הכונן ממשיך להיעלם לאחר כל ריסט.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-