עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולכם יש לי windows XP (כן, עדיין...) את רוב הדיסקים שלי, המחשב מזהה בלי בעיות יש לי 2 דיסקים של שמע (CD Audio) שעובדים מצויין במערכת, אבל כשאני מכניס אותם למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק ריק אי אפשר לשמוע אותם בשום תוכנת שמע. בדקתי גם אצל חבר עם Windows 7 וגם אצלו הדיסק נראה ריק. מוכר למישהו? יש פיתרון?

2. Started by aaviran,

אחד הכוננים שלי הפך בצורה מסתורית ל-write protected. לא נגעתי בשום הגדרות. לא של הביוס ולא של מערכת ההפעלה. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by domuzy,

כשאני מדליק את המחשב יש את שלב הDETECTING IDE ואח"כ הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED (40) ונעצר עד שאלחץ F1 לאישור והמשך. אחרי שאני ממשיך הלאה המנורה בכונן הדיסקטים לא נכבית בכלל והוא גם לא קורא לי את הכונן- כשאני מכניס דיסקטים הוא חושב ואז אומר להכניס דיסקט לכונן A. פרקתי כונן אחר ממחשב אחר וחיברתי אותו, אבל הבעיה נשארת זהה. מה זה ומה עושים? הדפנות של המחשב כבר פתוחות אז אם יש משהו פיסי לעשות/לחבר/לנתק אולי אוכל לנסות. תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  4. אני נוהג לקודד סרטי DVDR במחשב. הפעילות לוקחת זמן וכן מצריכה עבודה מרובה עם קבצים גדולים על הכונן הקשיח. בהתחלה הכל עבד כשורה, כמה קידודים הסתיימו ללא תקלות. היום, לאחר כמות נכבדה, במהלך העבודה הכונן הקשיח שלי מכבה ומדליק את עצמו מחדש, ופעם אחת אף כיבה והפעיל את עצמו כמה פעמים עד שעשה ריסט. המצב מתחיל להפחיד אותי שכן יש לי הרבה חומר על הכונן :\ השאלות שלי הם ככה, ממה זה נובע? האם הספק (GENERIC) יכול להיות הבעיה? האם יש השפעה לכך שהתהליך מצריך עבודה בין שני כוננים (חצויים מאותו כונן פיזי ) אחד NTFS והשני FAT32? האם יש פתרון או תוכנה שתראה לי את מצב הכונן? תודה רבה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by Intelee1,

שלום לכולכם! בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה ל-HARD DISK שלי! אתאר לכם את התמונה: אני מוריד בעזרת E-MULE ו-LEECH סרטים וכל מיני קבצים , ההורדה היא בו זמנית וכמטבן אני עושה עוד משהו או שצורב דיסק או הופך קובץ של AVI ל-MPEG. אחרי יום יומיים של עבודה כזאת הHD שלי מהתחל את עצמו ומפסיק לעבוד נותן שגיעה כזאת!: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ולא יודע למה הHD שלי לא מזדהה על ידי המירכת??? מה עלי לע :-[שות !!!! :AR15: תודה רבה לכל אחד שעונה, Intelee1! P.S.: תגידו לי גם בבקשה מי שיודע אונתקל בבעיה שכזאת: PX-M04: HOOKING BOOT****** INTERRUPT עוד משהו H18 ....????? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. הוא עובד לי כמו שצריך במערכת המקבילה לזו שאני משתמש בה, Win Millenium, רק שהוא לא עובד לי בXp. כל תקליטור שאני מכניס לכונן -דרך המחשב שלי -כשאני מקליק על הכונן -קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: "F:\ is not accessible. Incorrect function." כונן התקליטורים שלי הוא: BTC 24x. מה לעזאזל עושים?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום רב הכונן הפסיק להגיב ביום אחד ללא פגיעה פיסית - שומעים את הצליל של הכונן - צליל של מנוע, אך לא ניתן להגיע לספריות. לאחר שהוצאתי את הזכרון ממיקומו בשקע ה USB וניסיתי להעבירו לשקע אחר - המחשב לא זיהה אותו . כאשר מנסים לגשת לכונן ממקום חיבורו המקורי מתקבלת הודעת שגיאה : The request failed due to fatal device hardware error. הלד בחלק הקדמי של הזכרון דלוק בצהוב ירקרק ומהבהב מדי פעם.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום רב אני בד"כ מגבה בכונן "SEAGMENT FREE AGENT 2.5 המחולק ל-4 תקיות אנשי קשר, מועדפים, Desktop my documents את החומר במחשב לפני שבועיים, מחקתי בטעות מס' אנשי קשר שאינני מוצאת אותם בסל המיחזור. ןמאז לא גיביתי את המחשב. אודה לכם על הדרכתכם כיצד למצא את אנשי הקשר הנעלמים - כיצד לפתח את הגבוי ולראות את תוכנו במחשב, מבלי לגבות עדיין את החומר האחרון. תודה ושבת שלום נישה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. היי, יש לי כונן חיצוני, 3.5", שמחובר למחשב שמחובר לטלוויזיה שלי. כונן 3.5", שמתחבר גם לחשמל וגם ל-USB - רגיל. כשאני מגיע למחשב אחרי כמה שעות שלא השתמשתי בו (המחשב נשאר דלוק 24/7 פחות או יותר), לא תמיד הכונן זמין. גם אם ב-My Computer רואים את הכונן, לא מעט פעמים כניסה אליו לא מתאפשרת או שזה לוקח כמה דקות או שאפשר לראות רק חלק מהתיקיות (מה שנשאר ב-Cache?). לפעמים אחרי שמחפשים את הכונן ועוברות כמה דקות הכונן "מתעורר" ועובד ולפעמים אין ברירה מלבד לנתק את הכונן מה-USB ולחבר מחדש. יש משהו שאפשר לעשות כדי שהכונן תמיד יהיה זמין?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי הארדיסק נייד Western Digital My Passport 4TB שקניתי לפני 3 שנים ומאז הוא מחובר קבוע לראוטר ומשמש בתור כונן רשת. לאחר שלא הצלחתי להתחבר אליו בימים האחרונים והראוטר לא זיהה אותו, חיברתי אותו למחשב: למרות שהוא מופיע ב "safetly remove hardware", אני לא רואה אותו ברשימת הכוננים שלי. ב device manager אני רואה אותו ורשום "This device is working properly" Computer Management מייד אומר לי "You must initialize a disk before Logical Disk Manager can access it" ב diskpart אני רואה אני רואה שהדיסק ONLINE בגדול 0B בקיצור, האם הדיסק מת? האם ניתן איכשהו לשחזר את המידע מהדיסק? תודה!

12. Started by EddieZavlunvo,

היי, יש לי בעיה עם הכונן החיצוני שלי של חברת WD אני מחבר את הכונן לחשמל ולמחשב (3.5 אינץ) אבל המחשב לא מזהה אותו. לא שלי ולא בעוד כמה מחשבים שניסיתי, ניסיתי להחליף לו גם קבל נתונים וגם זה לא עובד. הנורת חשמל מהבהבת זה סימן שהוא כן מקבל חשמל אני לא יודע מה הבעיה אולי מישהו כן יודע איך לסדר את זה? תודה.

13. Started by ozzo,

כונן של 2T (למיטב זכורני) של WD passport לא מזוהה ע"H המחשב וכנראה ש ה boot master נדפק. מבין שלושת הכוננים שלי הוא הכי חדש (נקנה לפני 3 4 שנים) ונדפק שנתיים אחרי שנרכש. התפנה לי זמן ואני רוצה ל"שבת" על זה ולנסות להציל לבד את המידע. לא לוקח לחברה חיצונית כי זה הון ולא בטוח בכלל שיש שם משהו שלא מגובה גם במקום אחר. זה המקום לשאול על תוכנה מומלצת / סרטון שמסביר איך לפרק את הכונן וכו'? או לעבור לפורום אמצעי אחסון?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  14. קנינו ב K.S.P נייד לנובו חדש וכונן חיצוני היטצ'י 250GB (HDT725025VLAT 80) הלנובו כמובן בא עם וויסטה אבל שיהיה, חיברתי את הכונן החיצוני שהוא, USB עם חשמל חיצוני, הוויסטה זיהתה ואמרה לפרמט, עשיתי על NTFS לקח איזה חצי שעה ובסוף הוא מראה בproperties של הכונן רק 32GB, אבל.. בdisk managment הוא מראה למטה 250G healty NTFS ולמעלה רק 32GB, לפני שאני מבזבז עוד חצי שעה על נסיון פירמוט חדש למישהו יש רעיון ?? צרפתי תמונה של ה disk mangment ושל המפרט של הלנובו. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. אהלן. לאחרונה רכשתי כונן חיצוני של סיגייט, 2TB חיבור USB3. במחשב הישן שלי, הוא היה מפסיק לעבוד כשהמחשב כבוי. אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי ושמתי לב שהכונן ממשיך להסתובב גם כשהמחשב כבוי. שומעים את הרעש שלו ומרגישים שהוא מסתובב אבל לא קורא נתונים. אני לא מצליח למצוא פתרונות באינטרנט לנושא הזה. הלוח אם שאני משתמש: Asus P8Z77-V-Deluxe תודה

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by gman_il,

יש לי Seagate FreeAgent Xtreme 1.0TB ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by נחמה שפיגל,

קניתי כונן חיצוני לדיסקים, וכל הדיסקים שאני מכניסה הוא קורא ריקים, אני לא כל כך מבינה בזה, מה יכולה להיות הבעיה?

18. Started by cateye,

היי כולם, לאחר כשבוע שלא היה בשימוש, הועבר הכונן לדירה אחרת ושם התחיל הברדאק.. הוא לא מזוהה לי יותר ע"י המחשב, יש הרגשה שהוא כאילו "תקוע" צילמתי את הסרטון אבל לא רואים שהאור מהבהב. בעבודה הרגילה שלו האור אמור לעלות ולרדת. יש למישהו רעיון מה קרה או איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש כונן חיצוני של WD מהבהב ולא עובד

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shay82,

יש לי כונן חיצוני WD MyBook 1T בחיבור ל USB 2.0 עובד מצוין בחיבור ל USB 3.0 מתנתק ומתחבר לבד כל כמה דקות בערך ולבסוף מתנתק ולא שב לעבודה עד שאני לא מחבר אותו לבד מחדש (יש לציין שה USB 3.0 זה כרטיס נוסף שצורף למחשב ולא על הלוח כמו USB 2.0 שלי. סוג הכרטיס זה VIA_XHCI)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כמה שחיפשתי בגוגל, רק מצאתי בעיה שהדיסק הולך לישון, אצלי זה הפוך מדובר בכונן גיבוי. אני צריך שיהיה בSLEEP ויעבוד רק כאשר תוכנת הגיבוי מופעלת, פעם פעמיים ביום. וזהו. מדובר בפירמה סיגייט, יש תוכנת ניהול, אבל אין שם שליטה במצבי שינה. אני מניח שזה ברמת הווינדוס 10.. התקני USB וכו.. אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Ubuntu,

אני מקבל את ההודעה הזו ללא הפסקה כאשר אני נכנס לתיקיות בתוך הכונן החיצוני שלי זה מראה לי ב status bar שאין תיקיות.. "0 objects" כאשר ניסיתי לנתק את הכונן החיצוני מהמחשב דרך האייקון ליד השעון, נאמר לי שעדיין יש שימור בכונן כאשר התיקייה סגורה. מאז ניתקתי את הכונן החיצוני דרך הוצאת הכבלים [אחד USB והשני POWER]. האם הכונן החיצוני מת? יש לי אותו פחות מחצי שנה. תודה רבה לקוראים ולעוזרים.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by Eitan1985,

האם כונן חיצוני של 3 טרה יכול להקלט בהצלחה בוינדוס 7? כי פעם הייתה לי בעיה בוינדוס 7 לקלוט את כל התכולה בכונן פנימי(בשביל שהוינדוס 7 יקלוט את כל התכולה של ה3 טרה הייתי צריך לעשות התקנת uefi) האם וינדוס 7 יכול לקלוט את כל התכולה של כונן חיצוני של 3 טרה ומעלה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Chana,

שלום, קניתי כונן SSD פנימי חדש של סמסונג (V-NAND SSD 850 EVO), כשחיברתי את הכונן למחשב באמצעות מתאם לחיבור USB, הכונן לא הופיע במחשב. ניסתי לאתחל אותו בניהול דיסקים והופיע שגיאה: a fatal device hardware error. אז ניגשתי ל-Disk Part במטרה לפרמט אותו משם, אבל הכונן בכלל לא הופיע ב-list disk. איך אפשר לעורר את הדיסק לחיים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by maormaor1,

יש לי בעיה מאוד מוזרה... (הבעיה מתייחסת לכונן של הXBOX אבל אין שוני בין כונן כזה לכונן מחשב!) כל משחק שאני צורב במחשב שלי הXBOX לא מזהה אותו בכלל וכותב לי Open Tray כשאני נותן לאבא שלי לצרוב את זה בעבודה הוא מצליח! אני והוא עושים בדיוק אותו דבר, הDVD תומך ב-DL והוא של LG אני לא מבין איך זה יכול להיות ! אחרי הצריבה המחשב מזהה שיש קבצים בדיסק! השוותי בין 2 הדיסקים שאני צרבתי והדיסיקם שאבא שלי צרב ואין הבדל מבחינת קבצים, כל הקבצים קיימים ב-2 הדיסקים. מישהו יודע מה הבעיה?! זה ברור שהבעיה היא בצורב אבל איך זה יכול להיות!? כאילו הצריבה הסתיימה ויש קבצים בדיסק אבל למרות זה הXBOX לא מזזה את המשחק . תודה מראש לעוזרים!$!@$!@

• 2 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.