תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לוח אם EP-8RDA+ והורדתי לו עדכון לביוס מכיוון שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד אז אין לי מה להפסיד עכשיו כשגמרתי להוריד אותו לא הצלחתי לפתוח אותו בגלל שהסיומת שלו הייתה BIN מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני אמור לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הצורב שלי (המפרט מימין) משום מה החליט להשתגע! יום אחד הדלקתי את המחשב הנורית שלו נדלקה וסירבה להכבות במשך פרק זמן ממושך יחסית (כ25 שניות) ולאחר מכן היא החלה להבהב (כאילו הוא מנסה לזהות דיסק) מאז זה ככב ניסיתי ריסטים כיבוי וניתוק ולאחר מכן חיבור של הצורב פיזית עידכנתי קושחה הוא עבד בסדר אבל ברגע שכיביתי את המחשב והפעלתי אותו שוב התחילה הבעיה מחדש כאשר אני מכניס לתוכו דיסק לא שומעים רעשי מנוע והדיסק נשאר בדיוק באותה זווית שבה הוא הוכנס הסיפור הזה כמובן מאט לי את המחשב משום שהצורב שולח אליו שהוא מנסה לזהות דיסק... מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה איגור
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום. אתמול חזרתי ממסיבת רשת בגני התערוכה של 3DV. כאשר חזרתי הביתה, חיברתי את המחשב והוא לא נדלק. המחשב עבד במסיבה כרגיל, לא היו בעיות כלשהן והכיבוי בבוקר היה כיבוי "נקי"(דרך וינדוס). כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המחשב, לא נדלק שום דבר חוץ מנורה קטנה ומוזרה בין הזכרון לחיבורי החשמל של הATX. לאחר כמה שעות כשניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, גם הנורה הזאת לא נדלקה. חשוב לציין שהיה לי את הבעיה הזאת בתחילת יולי לאחר מסיבת רשת קודמת, אולם אז הבעיה נעלמה מעצמה והמחשב פשוט נדלק לאחר כמה שעות. כרגע זה לא נראה המקרה. יש לי לוח אם GIGABYTE 7VRXP, מעבד AMD 1800+ וספק כוח ENERMAX. החשד הגדול שלי הוא ספק כוח שלא מדליק את המחשב, ולפי מה שאני יודע היבואן של אנרמקס הוא זיגזג. אני צודק? ניסיתי …
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
וזה לא רק כשאני נכנס לשם אלא גם כשאני מפעיל את המחשב והוא נכנס לווינדוס למישהו יש תשובה?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום שאלה למומחים המחשב של ההורים שלי בבית איטי בצורה בלתי נסבלת החל מהעליה שלו ועד להפעלת כל אפליקציה הם בסך הכל משתמשים בו בעיקר למשימות פשוטות באינטרנט. הורדתי את הפרמטרים הבאים מהמפרט: · G-MA785GM-US2H AMD socket 3 · AMD Athlon(tm) II X3 425 Processor · DDR2 4G · NVIDIA Geforce GT 430 · WDC WD3200AAKS-00L9A0 המחשב פועל על וינדוס 7 64 (נ.ב. כותב להם שהוא אינו חוקי) מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם ? איפה צוואר הבקבוק שיאפשר עבודה סבירה הוספתי דוח של CPZU תודה לעוזרים mom computer.docx
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, (חדש פה...) היום (עכשיו) פתחתי את המחשב שלי ועוד לפני שנטען הXP יש לי הודעה: boot and select proper boot device inseret boot media in selected boot device and press a key מה זה אומר? (ניסיתי לפרש אבל גם אחרי זה לא הצלחתי להבין) ומה עושים?? *כשאני לוחץ על מקש כלשהו במקלדת משתכפלת ההודעה...
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חבר שלי חיבר למחשב שלו נגן mp3 (פשוט של Sandisk) אתמול, ומאז כל הרכיבים שמחוברים ב- USB הפסיקו לעבוד (כל הכניסות של ה- USB לא עובדות יותר). ניסיתי להתקין לו את הדריירבים מחדש אבל זה לא עוזר, כל פעם ה- Windows מודיע שיש איזה Unknown Device שמפריע לו (למרות שאני מחקתי את כל ה-USB מה- Device Manager והתקנתי מחדש) מצורפת תמונה - תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי היום התחלתי לשחק ופתאום קרה משו בלתי צפוי כמו שקרה לי בעבר עם כרטיסי NVIDIA אבל אני רואה שלא פסחו גם על ATI The ati2dvag display driver has stopped working normally. Save your work and reboot the system to restore full functionality. Tye next time you reboot the machine a dialog will be displayed giving you a chance to upload data to Microsoft. קודם הוא הציג לי את ההודעה הזו,עכשיו הוא סוגר ישימים וזורק אותי לDESKTOP זה קורה ב: COH,BF2 FEAR אי אפשר לשחק בו בכלל יש מצב שבו רואים רק את הכוונת אבל אין כלום חוץ מזה CARBON מראה כול מיני פאקים (ראה תמונה) בעבר הצלחתי לסדר את הבעיה עם הAPRTURE SIZE בלוח שהיה לי שבוסס על AGP,זה עבד שם אבל אין על הלוח שלי APARTURE SIZE או SIDE…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ובכן, לא מזמן קניתי מסך חדש של סמסונג (Samsung 226BW), חיברתי אותו למחשב, והכל עבד טוף מאוד. לפני יומ-יומיים, כשניקיתי את המחשב קצת לפסח, פתאום אני שם לב שיש לכרטיס מסך שלי (Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro. ענתיקה רצינית) - יציאת DVI!! כמובן שהתלהבתי, וניסיתי לחבר את המסך דרך יציאת הDVI. אמממה - לא כ"כ פשוט, העיסק... בהתחלה, השארתי את המסך מחובר גם עם היציאה האנלוגית (D-Sub קוראים לה?), ופשוט לחצתי במסך על כפתור ה Source. נאדה. הוא עבר ל Digital ומיד חזר לAnalog (הוא מוגדר על בחירה אוטמטית). גם כשביטלתי את הבחירה האוטומטית - לא התקבל אות מה Digital. נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס, מה שהחזיר לי את ה Control Panel המעצבן של ATI עם הפעלת הווינדוס. במאפייני שולחן …
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת עם יש אופציה לעשות מקש במקלדת שאני מעביר שירים במדיה פלייר? כמו שלמשל יש למעלה את המקשים של להגביר ולהלמיך דרך המקלדת,אז אותו הדבר לקבוע שתי מקשים של להעביר שיר קדימה ואחורה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח הא מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H. http://ca.gigabyte.com/products/pro...spx?pid=4150#sp כפי שאתם רואים, בלוח האם קיימת יציאת DVI, יציאת HDMI, ויציאת VGA. מערכת ההפעלה היא win7. המחשב הקודם שלי היה מחובר במקביל לשני מסכים, G2410HD של benq, ופלזמה מדגם 42PA4500 של LG, ואני רוצה לחבר את המחשב הזה לאותם שני מסכים. במחשב הקודם כאשר הייתי נכנס ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution, תחת סימניית Display היו מופיעים שני המסכים, והייתי יכול לקבוע האם אני רוצה להציג את אותה תמונה על שניהם, למתוך את התצוגה, להציג רק על אחד מהם וכו'. עכשיו באותה חלונית זה נראה כאילו הוא מזהה רק את הbenq, שמחובר ב DVI to DVI, וכאש…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לארדיסק לא ניגרם שום נזק ובסך הכל העברתי את הכל לארדיסק אחר ומחקתי מהארדיסק השני. ומאז לא השתמשתי בו, והוא תקין יש תוכנה שיכולה לשחר תיקייה שלמה? זה חשוב מאוד זה שירים שנאספו במשך 10 שנים או יותר. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
דגם הלוח שלי הוא p5gc-mx/1333 ולא מזמן הכנסתי מעבד e5300 דואל כור ומאז המחשב אומר לי cpu לא ידוע לחץ f1 כדי להמשיך ואני יודע שאני צריך לעדכן את הביוס אז יש לי את התוכנה asus update והורדתי מהאתר של אסוס את הגירסה האחרונה של הביוס ושאני בא לעדכן דרך התוכנה אז זה אומר לי שהקובץ ביוס שאני מנסה לעדכן לא תואם לביוס הנוכחי לכן אני לא יכול לעדכן! ואני יודע שזה הגירסה המתאימה כי אין עוד משו באתר של אסוס חוץ ממה שהורדתי ואני על ווינדוס 7 ככה שאני לא יודע איך לעדכן מהדוס (אם אפשר) אני חייב עזרה דחוף תודה!!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לאחר שנתקלתי במלא קפיאות של המחשב במערכת הפעלה,ראיתי הודעה של אחד מן הגולשים בפורום ששינה בביוס את ה- C3 ו-C6 report לצערי אני די בור בענין... אשמח אם תענו לי על כמה שאלות בנוגע לנושא. 1.מה האופציה למעשה אומרת 2.האם יכול להיות נזק מכך 3.האם זה משפיע על הביצועים של המערכת המערכת שמדובר עליה היא: GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition ומותקנת מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שעבר שדרוג (החלפת לוח, זכרון חדש והארד דיסק חדש) התקנתי עליו חלונות 7 פרו, וכמה תוכנות הדרושות לי (אופיס, ויז'ואל סטודיו לדוגמא), וגם תוכנת צריבה starburn. כדי לחסוך צריבה של הויז'ואל סטודיו, הרצתי מתוך StarBurn כונן וירטואלי, שלכאורה עבד אך לבסוף הגרסה של הויז'ואל לא התאימה, ההתקנה נכשלה עם הודעות שגיאה. כרגע זו לא הבעיה, אלא העובדה שאני לא מצליח להסיר לגמרי את הכונן הוירטואלי שעליו יושבת התמונה של הויז'ואל, הוא ממשיך להפעיל אותו כאילו מדובר בכונן פיזי. האם יש פתרון לבעיה ואם כן מהו ? rMaNe
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה במצלמת האינטרנט במחשב מדגם asus a53s אני מנסה לנהל שיחת וידאו בסקייפ והתמונה יוצאת עקומה כמו בתמונה http://www.fastup.co.il/images/88777567.jpg כשאני נכנס להגדרות המצלמה במחשב התמונה תקינה,כשהשיחה בסקייפ מתנהלת באופן הבא אני רואה מטושטש ואותי רואים תקין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב המפרט : ספק -500W גנרי מעבד e2140 כרטיס מסך:hd 4650 זיכרון: 4 gb לוח אם :p5qp-am השאלה האם זה מסוכן להישאר אם הספק גנרי ? ואם כן זה בסדר שאני יוציא את הכרטיס מסך וישאר עם המאיץ גרפי (הוא על הלוח אם) מצפה לתשובה מיקצועית
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מקבל מלא מסכים כחולים כאלה: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: dxgmms1.sys SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sh…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. יש לי מארז עם 2 מאווררים רגילים אחד מכניס אויר השני מוציא. לא מזמן ניקיתי את המחשב ובטעות שברתי כנף של המאוורר שמכניס את האוויר מאז המחשב בקושי נדלק לא בטוח לגמרי שזאת כל הסיבה. אני בטוח שזה איכשהו קשור לכ. מסך שהוא מתחמם יש איזה מסך כחול או יש לי פריז ואז הכל חוזר וכתוב שהמנהל תצוגה הפסיק להגיב וה windows שחזר אותו. אבל הבעיה גם לפעמים שאני נותן למחשב מספיק זמן להתקרר הוא לא נדלק ועושה צפצופים. אני טיפה מבין וניסיתי להדליק את המחשב בלי ראם\כ.מסך לראות מה גורם ל POST להתקע. לפי מה שהבנתי זה הכ.מסך. המחשב בן 3 שנים וקצת אם יש משהו מסויים שצריך להחליף אולי כ. מסך אני מוכן אם זה יפתור לי את הבעיה לגמרי. ולהחליף מאוורר כמובן אבל זה שטויות. תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב עם מערכת חדש המחשב לאחר עבודה לא מאומצת מידי מבצע ריסט ללא מסך כחול ולא ניראה כמו בעיית תוכנה זה יותר ניראה כמו נפילת מתח המסך מתכבה והמחשב פשוט נכבה לשניה לאחר מכן נדלק ועולה מחדש לדעתי זה ניראה כאילו הספק כוח שיש לי לא מחזיק את המערכת, אשמח להתייעץ עם המומחים של הפרום הזה מערכת הפעלה: windows vista 32 bit מפרט מחשב: מעבד intel i7 920 לוח אם asus P6T זיכרונות: crossair 3GB kit DDR3 1066 FBS כרטיס מסך : MSI Geforce 9800GT 2 דיקסים קשיחים סידירום\צורב כרטיס רשת אלחוטי כרטיס טלווזיה 2 מאווריי 12 סמ, +4 מאוררי 8 ס"מ שמחוברים לספק הספק : Ezcool 500W model Ps-1000 במידה ודעתכם היא שהספק לא מתאים אשמח להמלצה למשהו אמין וטוב (אני מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב) תק…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
קניתי מחשב...והוא ריק מתוכנה אני עוד לא מגיע לשלב שאני לוחץ F8 והוא רושם לי את זה מה זה אומר ומה עושים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=njckd0zj5mkm.jpg
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי 4GB של RAM מותקנים במחשב, אך כתוב לי שרק 2.99GB ניתנים לשימוש. יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, דרך אגב. אפשר איכשהו לגרום לכך שיהיה ניתן להשתמש בכל ה4GB?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו מחשב ישן בעל לוח asus p4v800-x. המחשב עולה אבל לא מזהה הארד דיסקים sata בביוס. ide כן מזוהה. לא מצאתי אפשרות בביוס שקשורה לsata. כשהמחשב מבצע boot, במידה ומחובר הארד דיסק sata, הוא רושם: hardware initiate failed, check device תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-