תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחבר לוח אם חדש. נתקלתי בבעייה בחיבור הכבלים PWR switch וגם RESET switch. כל אחד מהם בעל 2 חוטים האחד כחול והשני לבן. באתר היצרן יש הסבר איך לחברם.דף PDF עמוד 80.מצורף לינק. ftp://download.intel.com/design/motherbd/bf/C3263401.pdf אם אתם שמים לב כתוב שעליי לחבר את RESET switch לפינים 5,7 ואת PWR switch לפינים 6,8. שאלתי: האם יש חשיבות למיקום הצבעים על הפינים? אם כן,למשל ב RESET switch איך לחבר,האם הלבן על פין 5 והכחול על 7 או ההפך? תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי הלוח Gigabyte GA-EP45-UD3L (רוויזיה 1). יש לי איתו תקלה מעצבנת במיוחד: מדי פעם הלוח איננו מזהה את ה HD (של SEAGATE, אם זה משנה) (טוען שאין התקן מחובר שניתן לבצע ממנו בוט). בשביל לפתור את התקלה עלי לנתק את כבל ה SATA ולחברו מחדש. כמובן שיש לי את הביוס המעודכן ביותר (F9). למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת ביותר הזו? תודה נ"ב יש לציין שיש לי מחשב אחר בבית עם לוח של GB ויש בו בדיוק את אותה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית בן כ4 שני עם הנתונים הללו Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P / Sapphire P4X400AS4 CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) memory 511 MB עבד מצויין עד שהחלפתי לו כרטיס מסך ל radeon 9550 (עם צלעות קירור ולא מאוורר) מאז המחשב נתקע הרבה ומאתחל את עצמו לבד או שהמסך מחשיך התגברתי על זה מעט עם דרייברים והתקנת WIN מחדש למישהו יש מושג ??? מה הסימפטומים של בעיות בקירור הכרטיס ??? אשמח לתשובות מקצועיות חורף טוב
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
נכנס לאתר ולא מצליח להכנס לאיזור האישי. יש לי את הסמן הזה שמסתובב כל הזמן ולא מצליח להעביר אותי לאיזור האישי המבוקש ( ראה מצ"ב). https://www.cal-online.co.il/
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום רב,כל פעם שאני מנסה הלתקין משחק שמקובץ בקבצי ראר לא משנה איזה רשוומה לי השגיאה הבאה:volume is corrupt מה לעשות כדי לתקן את זה?התקנתי כבר שלושה פעמים ווינדוס ובדקתי את הקבצתים במחשב אחר ושם זה כן עובד. הנה תמונה: http://img127.imageshack.us/img127/4341/38503361qi5hv5.jpg תודה רבה לעוזר/ים.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייח לא ישן- שנה וחצי בערך, יחסית טוב מריץ חלק את כל המשחקים שראיתי עד עכשיו, גם החזקים ביותר.. עכשיו כבר איזה חודשיים יש בעיה, הוא לפעמים נתקע איזה 2 דקות אחרי ההפעלה, לפעמים יכול להיות גם אחרי 7 שעות עבודה חלקה- תקיעה.. ולפעמים יום ויותר אם המחשב דלוק זה לא נתקע.. שהוא נתקע אי אפשר לעשות כלום ואין הודעת שגיאה או משהו- פשוט נתקע, תוקע את המוזיקה את המשחקים הכל.. (אבל נשאר דלוק אם לא הובן עוד) מה אפשר לעשות? זה בעיית חומרה או וירוס?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף לשים בביוס שהמתח יהיה קבוע? או אוטומטי? כי אצלי במנוחה הוא על 0.920 voltage ובמאמץ 1.056 ושילדים מעלים פה תמונות מ CPU-Z עם אותו מעבד יש להם יותר voltage מימני אולי ביגלל זה קרייסיס עובד לי עם תקיעות? והמחשב ליפעמים קופא? כי יש לי כרטיס חזק 9800gtx+ ואחשיו המעבד על צריכת AUTO לדעתי כי זה עולה אוטומתי במאמץ אז מה לעשות אני לא הבנתי בזה כלום
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה דקות עבדתי עם תוכנת פרטישן מג'יק ושיניתי את מבנה המחיצות במחשב שלי. לרוע המזל, הייתה הפסקת חשמל באמצע תהליך שינוי גודל המחיצות. לאחר מכן, כשחזר החשמל אתחלתי את המחשב, וכל המחיצה של הווינדוס (המחיצה הראשונה בדיסק הראשון) לגמרי לא מזוהת. כמובן שהוינדוס לא עולה (אני במחשב אחר כרגע). נכנסתי לתוכנת פרטישן מג'יק שוב (עם דיסקט איתחול של התוכנה) והיא לא מצליחה לתקן את המחיצה שנדפקה, למעשה היא כלל לא מסוגלת לזהות אותה. בלית ברירה יצרתי על המחיצה הפגומה מחיצת NTFS חדשה (בלי לפרמט, רק יצרתי מחיצה), כדי שלפחות יהיה זיהוי כלשהו. המחיצה החדשה זהה לחלוטין לזו שנדפקה בגודל וכו'. הבעיה שכרגע מבחינתו אין מידע במחיצה הזו בכלל, הוא רואה אותה כריקה. אולם, מן הסתם המידע חייב עו…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נוגע בלוח אם (הוספת כרטיס קול,החלפת צורב,שינוי חיבורי הרמקולים )- המערכת לא מזהה את כרטיס רשת האלחוטי EDIMAX 7128G, ואני פותר את הבעיה ע"י הוצאה והכנסה מחדש של הכרטיס. החלפתי גם את מיקום כרטיס רשת עם מיקום של כרטיס הקול,והבעיה לא נפתרה. האם יש פתרון יסודי?האם הדבר מעיד שיש בעיה בלוח אם?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
I've been having frequent pc carshes / blue screens in the last couple of weeks. the only thing I got from the blue screens is that it's probably a drivers issue, and with windows pointing out the video drivers to be the likely cause of the crashes. however, after installing diffrent versions of the catalyst and also diffrent versions of omega drivers I came to realise that it isn't the video adapter's drivers. the blue screens mentioned something about a driver verifier, but I was unable to find one in my system tools. so I was wondering if anybody knows if I can find the drivers/software/hardware that is causing the pc crashes without disassembling the pc. I've already…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי את כל החלקים של המחשב בנפרד.. הרכבתי את המחשב הכל במקום והוא פשוט לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה.. הלד של ה-SB_PWR דולק...
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לאחר הפעלה מחדש של המחשב/כיבוי כל פעם צריך להחזיר את ה v למקום. הבנתי מקריאה ברשת שזה יכול להיות התנגשות בין ההגדרות של ה razer deathadder לבין ההגדרה של ה windows אבל אני לא מבין איפה פה ההתנגשות?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה קורה חברה? נראה לי שדפקתי את הBIOS הורדתי עדכון לביוס, לפי הלוח אם שלי מהאתר של GIGABYTE השתמשתי בתוכנה AT BIOS שלהם, ועדכנתי שסיימתי את העדכנה המחשב אמר שהוא סיים בהצלחה וצריך הפעלה מחדש אז הפעלתי ועכשיו הכרטיס מסך לא נדלק ניסיתי להוציא את הסוללה וגם חיפשתי את הפינים לאיפוס הCMOS ומתברר שאין לי אותם בכלל חחח אז מה אפשר לעשות? וכמה יעלה טכנאי??? כמו כן אם יש למישהו הצעות ללוח אם SOCKET 478 משומש וטוב אז אני גם אשמח (במידה ואני לא אצליח לתקן)
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היום אני מעלה את המחשב לאחר שידרוג לוח (אתמול הכל היה בסיידר) ופתאום 3 כוננים שמקורם בהארדיסק פיזי אחד - מדווחים כלא מפורמטים ו XP שואל אם אני רוצה לפרמט... דרך דוס אין שום בעיה של קריאה מכוננים אלה להבדיל מכונן אחד ואותו פירמטתי. איך אני מחזיר את הכוננים לתיפקוד מלא ולמה נגרמה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בלמצוא את מקור התקלה. לפי דעתי ספק אבל תגידו אם אתם חושבים אחרת. השארתי את המחשב דלוק ופתאום הוא הפסיק להגיב - אין תצוגת מסך, אי אפשר להגיע אליו ברשת וחיבורי הusb הפסיקו להגיב. המאווררים הסתובבו והאור דולק. אתחלתי ושוב לא ראו שום דבר במסך ואין תגובה. לאחר כ20 דקות ניסיתי להדליק שוב ועכשיו המחשב הגיב, הגיע להתחלת עלייה של המערכת הפעלה ואז התקלה חזרה. בניסיון חוזר שוב זה לא עלה מהתחלה. הזמן עד התקלה תלוי בכמה זמן התתי למחשב לנוח. ניסיתי לנתק רכיבים ולהפעיל ללא הועיל (כונן, חיבורים וכו) אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 60 גיגה של WD מאד נאמן שפתאום לא עולה במחשב הוא מחובר לבד מותקן עליו ווינדוס, ניסיתי ג'ימפורים שונים... המחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע בסטאפ. ניסיתי לחבר למחשב אחר גם לא פועל. ההארד דיסק פעל בלי בעיות ואז ניסיתי לחבר הארד דיסק אחר למחשב שהוא היה בו, וכשהחזרתי הכל לקדמותו הוא פתאום הפסיק לפעול מה לעשות? יש איזה תוכנה חזקה שפועלת בבוט שיכולה לנסות לזהות אותו? כשאני מפעיל את המחשב עם ההארדיסק מחובר לוקח הרבה זמן לSETUP לעלות וכשהוא לא מחובר הSETUP עולה מיידית.
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי כבר שבועיים שקורה משהו מוזר באמצא משחק המסך היה מתכבה,והמחשב היה ממשיך לפעול לא הבנתי מה קרה הטמפרטורה של המעבד/דיסק קשיח היו בסדר גמור מידי פעם זה היה קורה,ניסיתי לבדוק מה קורה בידיוק,בדקתי והכל מחובר ולא ניראה לי שיש קצר. היום זה קרה מהבוקר כבר 4 פעמים ואני כבר לא מבין מה קורה פעם בחודש אני מנקה את המאווררים של המחשב והיום ניקיתי ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד(לא יכולתי לדעת אין חיישן לכרטיס מסך) אז האם זה מה שגורם לכל הבעיה,הכרטיס מתחמם ונכבה ובעקבות זה אין אות למסך? יש לי אחריות עוד שנה לכרטיס מסך כ.מסך - Sapphire X600PRO מסך- gigabyte תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי לוח dfi lanparty n force 4 אני משתמש בכרטיס קול המובנה פירקתי את הלוח בישביל להחליף משחה למעבד ושחיברתי בחזרה שמתי לב שאין לי קול מהרמקול הימני , כיבתי תמחשב וניתקתי את החיבורים שיש על הכרטיס קול ניסיתי לחזק אותו מעט ללוח לאחר ההפעלה מחדש , לא היה לי קול בכלל כשאני מחבר את המערכת לכניסת רמקולים האחרוית ועושה בדיקת סאונד אני כן שומע את הסאונד שאמוריםן לשמוע ברמקולים אחוריים נסיתי לעשות התקנה מחדש של הדרייבר לא עזר אין Mute בשום מקום מה לעשות ? ותודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המחשב לא נידלק הוא מחובר לחשמל וניסתי הכול הוצאתי את הכבל של החשמל וחיברתי ניסתי לחבר למקום אחר וכלום כאלו הוא לא מחובר לחשמל יכול להיות שזה הספק כוח
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני לא משחק הרבה במשחקי משחק אבל לאחרונה חזרתי לשחק במשחק שאהבתי פעם. בהתחלה היו האטות מידי פעם שכאילו המחשב נתקע לכמה שניות ואז יש הילוך מהיר והכל חוזר לקדמותו,אז חשבתי שזאת בעיה של הסי די רום אז החלפתי בכדאי לנסות ועדיין אותן האטות. ניסיתי משחק אחר, גם ישן, וגם הוא זחל אומנם בצורה אחרת, במקום תקיעות כל דקה הוא שפוט זז בקפיצות. ניסיתי להחליף דרייבירים של כרטיס המסך, להתקין שוב DIRECTX וזה לא עזר. התקנתי מחדש WINXP ובחרתי ב REPAIR, זה אומנם עזר ליום יומיים, למרות שהיו תקיעות אבל כל חמש דקות וריגעיות, ושוב הבעיה חזרה. יש לציין שהמשחקים הללו פעלו על המחשב הישן שלי מעולה ושכיום יש ברשותי amd athlon 1900+, gf2 gts, 512ram. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברים, שנים כבר לא הייתי כאן תודות לדואר וואלה שנימחק עקב חוסר שימוש+ שידרוג מערכת הפורומים שאיפסה סיסמאות :-), זה אני HWgeek המקורי :-). אני סובל מהבעיה שתיראתי בכותרת, גם התפריטים של האתר בראש העמוד נעלמים/מיתפקסלים במעבר עליהם במידה ואני מישתמש בהאצת חומרה בכרום, ניסיתי שתי כרטיסי מסך חדשים (R9 270/ R7 360) עם כל אפשרויות הדריברים כולל DDU אבל תמיד זה חוזר. כיצד אפשר ליבדוק עם הבעיה תוכנתית ולא חומרתית? המחשב בOC אבל זה לא משפיעה, הביוס של הלוח (GA-P35-DS3P) שלי נילקח מלוח יקר יותר(GA-P35-DQ6) תהליך לא פשוט שבמיקרה הצליח-גם זו לא הסיבה לבעיה :-) . המיפרט: WIN 10 PRO מקורי כINSIDER Q6600 G0 @3.33GH…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אתמול שניתקתי את האוזניות בשביל לחבר את הרמקולים לא היה שמע ברמקולים אין קול ולא כלום.. החזרתי שוב את האוזניות ועדיין לא היה שמע מחקתי ועדכנתי דרייבר לכרטיס קול ושום דבר.. הוא מראה לי שלא מחובר בכלל רמקול/אוזניות יש למישהו מושג מה זה? יש מצב שברגע הלך לי החיבור? (ניסתי גם לחבר בחיבורים אחרים) יש לציין שזה קרה לי כבר פעם ושהפעלתי מחדש את המחשב הכל חזר לקדמותו אבל עכשיו כלום.. http://up401.siz.co.il/up3/21muwm1ynunm.jpg
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-