עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה ממש מוזר וגם די מעצבן למען האמת. המערכת החדשה שלי (מפרט בצד) קורסת במהלך משחק ב-MOH:WF בגלל בעיות זיכרון (??). רצ"ב תמונות של הודעות השגיאה לאחר הקריסה. הדרייברים אגב מעודכנים, גם לכרטיס מסך. איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. יש לי מחשב נישא מאוד ישן: Compaq Presio 1275 עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 98 (לא כי רציתי, זה כי כל השאר לא עולים לי עליו ועושים לי בעיות בהתקנה - בהפעלה), ואני לא מוצא בשום מקום בל בשום מקום את הדרייברים שלו... כל פעם אני נתקל בבקשה להכניס את הדיסק של הווינדוס, אני מכניס וזה לא מוצא את הקצבים הדרושים.. נכנסתי גם לאתר של HP לאתר של המוצר ומשם הורדתי את הדרייברים - ולא - זה לא עובד - בבקשה עזרה אם למישהו יש חבילת דרייברים, דהיינו: כרטיס מסך, קול, רשת, יציאות מאחורה וכו' בחבילה אחת - אני אשמח לקבל (איפלו כל חלק בנפרד העיקר שיעבוד ושיהיה את כל מה שיש שם תודה מראש על העזרה (ואם זה לא מתאים אני מאוד מצטער, אשמח אם תעבירו).

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  3. האם זה עוזר? כי כנראה אם הלך קבל זה כנראה כתוצאה ממשהו לא? השאלה זה האם כדי לתקן לוחות ע"י החלפת קבלים או שזה לא מומלץ תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by doker,

יש לי מקלדת אלחוטית של MICROSOFT יש לי לוח אם של ASROCK P67 EXTREME 4 משום מה לאחר שאני נכנס לביוס אני לא יכול לכתוב מספרים רק להזיז ימינה שמאלה ללחוץ אנטר וDEL לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב מספרים דרך אגב גם העכבר לא עובד בביוס מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by kritikal,

שלום לכולם, יש לי מארז של THERMALTAKE, כרגע אני לא מוצא את הדגם, אבל מארז גדול עם 5 מאווררים, והייתה לי בעיה שנשברו לי האוזניות, אז נסיתי לחבר אוזניות רגילות, והכבלים היו קצרים מדי, להפתעתי במארז על החלק העליון היה חיבור לאוזניות ומיקרופון, נסיתי לחבר אותם למארז, קראתי בהוראות אני חושב שחיברתי נכון, אך הם לא עבדו, הוצאתי את החיבורים מהמארז, נעלם לי הקול במחשב עצמו, אין קול. השאלה שנשאלת, האם לקנות כרטיס קול חדש? ( ראוי לציין שהכרטיס קול שלי היה ONBOARD של MSI NFORCE2 ) או ששיחקתי עם הג'אמפרים הקטנים שהיו בלום אם, אבל אני חושב שהחזרתי את הכל למקום כמו שהיה בהתחלה, הצעות לפני שאני הולך לקנות?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by abr328,

שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by tomhalo,

המחשב שלי היה מתכבה כל כמה שניות, אחרי שיחה עם הטכנאי שאמר לי לקחת פן ולנקות את המחשב זה די עזר.. עכשיו המחשב נקי לגמרי מאבק אבל המחשב עדיין מתכבה (עכשיו זה בערך כל כמה שעות) המחשב מתכבה בד"כ שאני גולש באינטרנט.. שאין שום מאמץ על המחשב ובזמן שהוא פועל אני יכול להריץ בדיקות וירוסים/כל דבר אחר שמאמץ את המחשב וזה עובר בסדר.. אלה הטמפרטורות במנוחה (המחשב מתכבה גם במנוחה אחרי חצי שעה עד 3 שעות בערך) http://img66.imageshack.us/my.php?image=13266724dw7.png מה עוד אפשר לעשות.. ?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי geforce 2 mx 400 עם הדרייברים הכי חדשים 53.04 וכל משחק נטקע אחרי איזה 30 שניות אפילו משחקים ישנים כמו re-volt. מתי שהמחשב נטקע כלום לא עוזר אפילו לא ctrl+alt+delete צריך לעשות ריסטרט ומתי שהווינדוס עולה זה משנה לי את ההגדרות של הכרטס ל 640*480. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש זה לא עובד מה אני עושה ? תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה אתר מבוסס wordpress הפסיק לעלות לי במחשב הנייח ומתקבלת תגובה ERR_EMPTY_RESPONSE ניסיתי 5 דפדפנים שונים ואותה תגובה.במחשב הנייד ופלאפונים האתר עובד מעולה.כמו כן במחשב הנייח אתר אחר מבוסס wordpress עובד כמו שצריך. עוד פרט שיכול לעזור, עם פרוקסי האתר הבעייתי עובד. החברה שאמורה לתת תמיכה, ניסו מספר דברים ולא הועילו זה פשוט מדהים....ניסיתי כל מה שיכולתי לעלות על דעתי וחיפושים באינטרנט החל מרסטרטים לראוטר וסריקת המחשב לוירוסים והחלפת כתובת dns ועד למספר פקודות ב cmd אבל יש לי תחושה שהפיתרון הוא פשוט ומתחת לאף.רעיונות מישהו? נראה לי שהפרוקסי זה כיוון טוב

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. שלום , שאני קונה ארד דיסק בחנות ושם אותו במחשב חדש הכוונה מוציא את הארד דיסק הישן שלי ושם חדש , המחשב מזהה אותו , הכוונה אני יכול לפרמט אותו ולהתקין עליו מערכת הפעלה בלי בעיות (כמובן עם דרייברים של SATA במידת הצורך ) או שצריך קודם להגדיר בביוס על הארד דיסק משהו ? ושנית ניתן להוציא ממחשב אחד ארד דיסק ולחבר במחשב שניה בלי בעיות ? למה אני לקחת ארד דיסק ממחשב אחד שלא עובד לי וחיברתי למחשב השני והווינדוס לא עולה לי כמו במחשב שהיה מחובר קודם לכן , למה?צריך להגדיר משהו שמחברים את הארד דיסק? אשמח מאוד שתעזרו לי אני במצב שאין לי מה לעשות , וחיפשתי בטרדים של הפורום ולא היה תשובה על השאלה הזאת . תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום לכולם אחרי שהוספתי הארד דיסק נוסף לנייח קורה משהו מוזר בBIOS אני רואה את ההארדיסק אבל במחשב שלי אני רואה רק הארדיסק אחד שעליו מותקן הווינדוס איך זה קורה?? משהו פיזי בחיבורים זה לא כי ניסיתי את כל הוואריאציות של חשמל ונתונים ולא עוזר יכול להיות שהלוח דפוק?? רוצה להוסיף פרט חשוב שHD החדש הוא סאטא 2 והישן סאטא והלוח שלי לא תומך סאטא 2 ובכל זאת את הסאטא 2 הוא מזהה ואת השני לא תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by tg,

הי, לקחתי HD של 40G NTFS ורצתי לפרמט אותו מחדש , ניסיתי בעזרת ה WIN XP אך בסוף הפירמוט הוא מודיע כי אינו יכול לפרמט את הכונן, ניסיתי להסתכל על זה עם PARTITION MAGIC והיתה הודאה שאומרת - PARTITION TABLE ERROR #108 מה המשמעות ? האם יש דרך לתקן? תודה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by digitalseeker,

היי, יש לי Lenovo D30. לצערי הרב כאשר אני מדליק אותו המסך נשאר שחור למשך דקות ארוכות...ובלוח אם בתצוגה של שתי הספרות מופיע 62. בחוברת לא רשום כלום על שגיאות על הלוח אם - לא מצאתי כלום בגוגל. HELP !!!!!

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  14. שלום הפין של כניסת החשמל במחשב נייד acer aspire 9302 נשבר. שאלתי: האם צריך להחליף בדגם זה את כל לוח האם או שאפשר לקנות את החלק השבור (עם התושבת שלו) אם הוא מתחבר ללוח האם בכבל. עלויות משוערות ? מקומות לרכישה / תיקון ? אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by מומה6,

אהלן, בעיה מעצבנת, המחשב עושה רעש חזק, ולפעמים אף מחריש אוזניים.. [כשהוא רגוע הוא עושה רעש סבבה, וכשהוא 'עצבני הוא עושה רעש של טרקטור בקטן..] פתרון? אולי קירור? =\ אובד עצות.'

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by gilp,

שלום לכולם לאחרונה החל המחשב לעשות ריסטרטים, זה יכול להיות בזמן גלישה,משחק,או לאחר עלית מערכת ההפעלה (XP) יש לציין שלאחר הריסטרט ברוב הפעמים המחשב נתקע (לא נשמע צפצוף)ורק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומפעיל שוב זה מסתדר. פתחתי את המחשב ניקיתי אבק בדקתי שכל המאווררים עובדים ואין קבלים שפוחים או רכיבים שרופים הכל נראה חדש לגמרי. הדבר היחיד שלא נראה לי זה טמפרטורה של כרטיס המסך (SAPPHIR 4870X2) הבדיקה היא במנוחה לא בזמן משחק עם hwzone pro מעבד אחד מראה עד 89C מעבד שני מראה עד 62C האם טמפרטורות אלה תקינות בסוג כזה של כרטיס או שאולי פה הבעיה? האם מערכת ההפעלה יכולה לעשות ריסרט ? האם דרך הביוס, אני יכול לראות איזה דוח שגיאות, איך אני נכנס לשם? זכור לי שמדי פעם שהפעלתי את המחשב לאחר ה…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם לפעמים שאני משחק במישחק איזה שעה פתאום קופץ לי מסך כחול ( לא משנה איזה מישחק אני משחק ) הפעם התקנתי את UT3 איך שהפעלתי אותו היה מסך שחור וקפץ מסך כחול צילמתי את המסך הכחול הינא קוד השגיא (0X000000EA (0X863DEDA8, 0X864E65E8, 0XF7A47CB4, 0X000000001) אם אתם צריכים את התמונה תבקשו אני יעלה (אני לא בטוח שמה שקרה עם UT3 זה הבעיה שקורה אחרי שעה במישחק מסוים ) תודה לעוזרים יש לי הרגשה שזה היתחממות הכרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN 2000 ולפעמים למרות שיש לי מחשב חזק וחדש ומקלדת חדשה הWINDOWS בלבד עולבה ללא מקלדת - במאפייני חומרה רשום שההתקן לא אותחל נכון. למשהו זה קרה או יודע למה זה קורה ?????

19. Started by shashkavil,

שלום ברשותי נייד X31 שלאחרונה החל להציג מסכים כחולים. פרמטתי את המחשב, אך הבעיה ממשיכה לחזור. במסך הכחול רשום: Techniacl information: STOP: 0X000000C5 (0X1825FF04,0X00000002,0X00000001,0X8054B5304 *** עזרתכם

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by ido-nava,

שלום יש לי ספק כוח HEC 480W ACE עכשיו המאורר של הספק עושה קולות מוזרים שאני לא יכול לישון איתם בלילה (המחשב נמצא בחדר שלי).. קניתי את כל המחשב מ KSP ויש להם מדבקה שהם מדביקים על המארז שאם אתה פותח תמארז ונקרעת המדבקה אז האחריות מוסרת .. (פתחתי תמארז בכדי לנקות אותו ואכן המדבקה נקרעה). מישהו עם ספק כמו שלי נתקל בבעיה זו ? או בבעיה של להביא ל KSP מחשב שהאחריות אוסרה? תודה לכל מי שיעזור ..

21. Started by roxnity,

קניתי היום ספק, חיברתי אותו לחשמל והמאוורר של הספק לא מסתובב. - החוטים שיוצאים מהספק לא מחוברים לשום דבר (אבל יש לי ספק ישן שגם שהחוטים לא מחוברים המאוורר מסתובב). הספק לא עובד ? או הוא לא עובד מפני שלא חיברתי לכלום את החוטים שיוצאים ממנו ? קשה לי להאמין שהספק לא עובד כי קניתי אותו מ-skypc זה הספק : http://skypc.co.il/pl_product~APS-450S~24~0.htm

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  22. אתמול התקנתי לוח NF4 SLI INFINITY של DFI. ישנם בין 7 ל-8 (זה תמיד משתנה) התקני PCI לא מזוהים במנל ההתקנים של ווינדוס. אני בווינדוס XP עם SP2. יש לי בסה"כ 2 כרטיסי PCI: רשת וקול ושניהם מוגדרים כראוי. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  23. מעבד E7200 775 C2D GT9500 לוח אסוס P5KPL-C אחרי ניקוי המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך והחלפת משחה טרמית לא רואים כלום במסך. המחשב נדלק אבל אין תגובה. אין כרטיס מסך\לוח אחר בשביל לבדוק מה הבעיה. עוד דבר, ככל הנראה יש 2 פינים עקומים אבל נראה כי תמיד יהיו. איך אפשר לבדוק מהי הרכיב הבעייתי? ]

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. התקלה הקודמת שלא היתה לי תצוגת מסך.בעיה זו נפתרה ע"י הסרת 2 סטיקים של זכרונות (נותרו 2) עם הפעלת המחשב שדיסק XP בכונן קיבלתי הודעת שגיאה Error:"BOOTMGR is missing הודעה זאת קיבלתי פעם אחת בלבד כל נסיונותי עם דיסקים מקוריים של XP+VISTA עלו בתוהו הכונן הקשיח מזוהה בביוס וכונן התקליטורים חדש ותקין הבוט הראשוני בביוס הוא כמובן לכונן התקליטורים הכונן קשיח לאחר פירמוט מה עושים גם דיסק טכנאים אנו עולה אני מקבל מסך אשר בצידו השמאלי קו מהבהב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by SweetDeath,

אוקיי הנה ההיסטוריה שלי עם מיקרופונים. לפי כמה חודשים קניתי מיקרופון, בהתחלה לא עבד אז עזבתי אותו, ואז ניסיתי לחבר אותו מתישהו לחיבור הקדמי, לא האחורי וזה הסתדר. לא הבנתי למה שם זה עבד, אבל מה שבטוח לא עניין אותי. לפני חודש בערך המיקרופון נשבר ורק עכשיו לפני כמה רגעים קניתי אוזניות עם מיקרופון. עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב והוא לא עובד, גם מקדימה גם מאחורה. יש עצות? :ם כי אני לא מבין בדברים האלה.

• 11 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים