תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
-
מעבד E7200 775 C2D GT9500 לוח אסוס P5KPL-C אחרי ניקוי המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך והחלפת משחה טרמית לא רואים כלום במסך. המחשב נדלק אבל אין תגובה. אין כרטיס מסך\לוח אחר בשביל לבדוק מה הבעיה. עוד דבר, ככל הנראה יש 2 פינים עקומים אבל נראה כי תמיד יהיו. איך אפשר לבדוק מהי הרכיב הבעייתי? ]
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה נורא מעצבנת. כל פעם שאני נכנס לאיזשהוא משחק, לא משנה איזה, לאחר כמה דקות של משחק המחשב מבצע ריסרט ולא רוצה להידלק. הוא רושם לי על המסך POWER SAVING MODE ואז נכבה ואאני צריך להוציא את המחשב מהחשמל ולהדליק עוד פעם. בבקשה תעזרו לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם הצורב DVD... הצורב הוא דיי חדש של LG והוא צורב בסדר גמור כל דבר, חוץ מדיסקים רגילים של מוסיקה, לא mp3, כאלה שמיועדים למערכת, אתם יודעים למה אני מתכוון... דיסקים רגילים של DATA הוא צורב בסדר, אבל כשאני צורב דיסק רגיל של מוסיקה, משום מה המערכות לא קולטות את השירים טוב, לוקח למערכת בערך 5 דקות לקרוא שיר אחד, אם בכלל... יש לי עוד צורב ממש ישן של HP, שגם הוא מחובר למחשב, ואיתו אני צורב בדיוק, אבל בדיוק באותו תהליך דרך הNERO דיסק של מוסיקה, ואיתו הכל סבבה.. המערכות קולטות והכל... משום מה הצורב DVD לא צורב טוב דיסקים של מוסיקה (שוב, לא mp3, אני מדבר על דיסקים למערכת, mp3 רגיל הוא צורב בסדר)... אם למישהו יש שמץ של מושג מה גורם לזה אני אודה…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הזמן המאוורר של המעבד חורק איך מטפלים בזה?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך אני הופך את Wireless-G PCI Adapter ל-TRANSMITER ולא רסיבר...יש לי חיבור אינטרנט קווי והכרטיס מותקן במחשב..אני רוצה שהכרטיס ישדר לי ללפטופ...איך אני מגדיר אותו...לא מצאתי...היצרן LINKSYS תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
רק נורת החיוי במארז. יותר מזה כלום. אם לא היה זקם למסך , היה רושם no signal, אך כאשר הוא מחובר למחשב המסך לא רושם כך, אלא יש מסך שחור בלבד. רק כאשר מנתקים מהמחשב , רושם no signal. האם זה הספק? אם כן איך הנורית עובדת? ואם זה המעבד מדוע הbios לא עולה בכלל? בתודה...
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://www.directron.com/installusb.html קניתי קורה כרטיסים ומה גיליתי ? ל גיגגבייט יש layout משלהם והחיבור שיש על הקורה כרטסים הוא שלם .. חוץ מלהחליף לאחד אחר ..אין עוד פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך להקליט מצגת של פאוור פוינט לקסטה יש לי יציאת וידאו אאוט מהכרטיס מסך וחיברתי את הכל לוידאו, עכשיו, צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת? איך בעצם אני עושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מחשב שהרכבתי ושמתי לאמא בסלון עבד סבבה, עד שהיום בבוקר קמתי עם הנגאובר מטורף ואמא שלי שוב מתבכיינת שלא עובד המחשב. יצאתי לסלון לראות מה קרה, מסתבר שהיא החליטה להזיז אותו. לא יודע מה היא עשתה לו אבל הוא הפסיק לעבוד. כשמפעילים אותו הוא עושה ביפ ארוך עוצר לשניה, ואז שוב וככה שנתיים. ולא עולה כלום על הTV. יש רעיונות? נ.ב. הדגם של הלוח אם: MSI PM8M-V H http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=205&maincat_no=1 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה זה החיבור הזה ולמה הוא משמש -FireWire??
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מערכת עם לוח MSI NEO2 P45 ומעבד E2160 כרטיס 9800GT ספק אנרמקס טומהוק 405W מערכת הפעלה ויסטה אולטימט הכל עולה יפה חוץ מטעינת החלונות שלוקח בערך דקה או שניים לטעון את החלונות ממה זה יכול להיות? (זה קורה גם כשהמחשב באוברקלוק וגם כשהוא לא). אני עובד עם החלונות האלה גם במחשב השני (לוח MSI מעבד AMD ATHLON X3) ושם המערכת עולה במהירות.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
נהרס לי הספק וכרגע מחובר אל המחשב ספק גנרי של 250W. הספק נותן מתחים מטורפים כמו -16 ל-12 ו8.97 ל5V. האם להרחיק אותו לאלתר מהמחשב? ומה יכול\ יכל לקרות? (עבדתי ככה יומיים)
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום שוב, עשיתי ריסט למחשב ומאז המסך לא חזר לעבוד... כלומר, הוא נמצא בPower Saving Mode כזה, שהנורה של המסך חומה, כלומר שהוא לא פעיל... כיביתי והדלקתי, חיכיתי חצי שעה בין הדלקה לכיבוי, כלום לא עבד... מה שכן שלאחר כמה זמן שעשיתי ריסט, יכולתי לשמוע את הווינדוס עולה, סימן שהמחשב כן עובד. המסך הוא LG 226WTQ 22' INCH כ.מסך - ALBATRON 8800GT - 512MB עוד פרטים - גם לפני כן הייתה לי בעיה, שבמשחקים המחשב קרס לי (אפשר להסתכל בדיונים אחרים שפתחתי לגבי זה בשביל לקבל יותר פרטים) ואני חושד שזה אולי קשור... אז מה אני צריך לעשות בכדי לגרום לו לעבוד? אני ממש מפחד כבר ממה שקורה לי פה... הכל נדפק לי לאחרונה... )-:
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים... לפני כשבועיים התחילו איתו בעיות בהדלקה.. הבעיה היא כזו: אני לוחץ על הדלק...כל המאווררים והאורות של המחשב נדלקים ללא כל בעיה...הנורה של מעבד חושב דולקת במשך כ5-7 שניות ונכבת לאחר מכן... המסך מחשב לא נדלק כי לא מקבל אף אות מהמחשב...המאווררים ממשיכים לפעול אך המעבד לא חושב יותר ושום דבר לא זז...יש לציין שגם אין ציפצופים שיש בדר"כ בהדלקת מחשב... מבחינה פיזית הכל בסדר שום דבר לא שרוף/נפוח... הבעיה תחילה הייתה בתדירות של מתוך 4 הדלקות זה קרה פעם 1 או פעמיים. כעת אחרי כ20 ניסינות הדלקה אפילו הBIOS לא עולה.. זה מחשב חדש כך שלדעתי זה בעיה או בהגדרות של הBIOS או איזה כבל שלא חובר ע"י החנות...המחשב עדיין באחריות כך שיש לי אפשרות לשלוח אותו למעבדה אבל …
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לאחר הפעלה מחדש של המחשב/כיבוי כל פעם צריך להחזיר את ה v למקום. הבנתי מקריאה ברשת שזה יכול להיות התנגשות בין ההגדרות של ה razer deathadder לבין ההגדרה של ה windows אבל אני לא מבין איפה פה ההתנגשות?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חייב עזרה ,אז ככה: אני בא מדליק את המחשב ובתהליך של עליית הווינדוס מופיעה לי הודעה כזאת "NTLDR is missing" "Press Ctrl+Alt+Del to restart" והווינדוס לא עולה יש לכם מושג מה עושים? או למה זה קשור? יש משהו דפוק?.. תודה רבה לעוזרים !!
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד דרייבר כרטיס מסך מהאתר NVIDIA הוא מוריד אותו למחשב אני מנסה לפתוח ורשום שזה לא ניתן לפתיחה תוריד שוב איפה אפשר להשיג דרייבר ? תודה .. רשום FILE CANOT BE UNPACKED
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
קיבלתי מחשב לתיקון עם לוח של ASUS מדגם P4S533-MX. כשמפעילים את המחשב, הוא עולה, עושה את הצפצוף הקצר הראשוני שמראה שהכל תקין, וישר לאחר המסך הראשוני של הרצת הזיכרון וכו', המחשב קופץ לביוס. כשמנסים לשמור שם הגדרות ולעשות ריסט למערכת כדי שהיא תעלה אז המחשב פשוט מרסט את עצמו ועובר למצב שהמחשב נשאר דלוק, אין את הצפצוף הקטן של ההתחלה, והמסך לא נדלק וכלום לא מגיב... וגם ככה זה בד"כ שהמחשב עובד רק פעם ב2 הפעלות בערך.. (הפעלה אחת תקינה עם קפיצה לביוס וזאת שאחריה תהיה בד"כ אחת שהמסך לא נדלק וכלום לא מגיב עד הכיבוי והפעלה מחדש..). אמרו לי שהלך הצ'יפ של הביוס.. אני חשבתי לנסות פשוט לצרוב ביוס אחר ללוח ולראות אם זה יעזור.. מה אתם אומרים? יש רעיונות? נ.ב. המעבד נבדק על המערכת שלי ונמצ…
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הי, לקחתי HD של 40G NTFS ורצתי לפרמט אותו מחדש , ניסיתי בעזרת ה WIN XP אך בסוף הפירמוט הוא מודיע כי אינו יכול לפרמט את הכונן, ניסיתי להסתכל על זה עם PARTITION MAGIC והיתה הודאה שאומרת - PARTITION TABLE ERROR #108 מה המשמעות ? האם יש דרך לתקן? תודה
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כבל USB באורך של כמעט 5 מטר לתקן USB2 חיברתי אותו למחשב הישן שלי בעל יציאות USB 1 בעלי תקן ישן והכל עבד סבבה קניתי מחשב חדש בעל יציאות בתקן USB2 ושם הכל אינו מתפקד כל רכיב שמחובר אל המחשב, המחשב מתקין אותו ולבסוף רושם שלי canot start מחזיר את הכבל למחשב הישן וכל עובד נפלא מחזיר לחדש רושם לי את אותה בעייה זה קרה בכל הפורטים של המחשב החדש (פורטי USB) ניסיתי לחבר אותו למפצל USB עם הזנה מספק חיצוני כי חשבתי שזה בעייה של זרם אך הבעייה נשארה מה הבעייה ?? והאם ניתן לפתור אותה אם לא אז מה אני מחפס בכבל חדש כדי שיעבוד לי
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s145 שמריץ חלונות 10 (וגם אובונטו בדואל בוט) ואני עובד איתו כשהוא מחובר למסכים חיצונים והתצוגה הפנימית כבויה. לאחרונה - כשאני מנתק פיזית, או מעביר את התצוגה למצב של צג פנימי בלבד - המסך הפנימי לא נדלק כלל. יש לציין שלא מדובר בבעיית חומרה כיוון שהמסך עובד גם לפני שחלונות עולה, וגם עובד כרגיל כאשר תחת אובונטו. עריכה: הותקן מחדש גם דרייבר של כרטיס המסך (מאתר לנובו) אבל ללא שינוי האם מישהו נתקל בתופעה?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי במחשב ווידנוס xp ובו 2 מחיצות C- כונן שבו היה הווינדוס מותקן, מערכת קבצים של ntfs D- כונן שבו כל הקבצים החשובים שלי גיובי וכו' מערכת קבצים של fat32 במהלך ההתקנה בקשתי ממנו שיתקין את הקבצים על כונן c ושיפרמט אותו וכך עשה. ההתקנה הייתה חלקה אבל שפתחתי את הווינדוס כונן d נעלם!! מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר אותו, או את הקבצים שיש שם?!! תודה רבה, לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. אני מקבל בIDLE סביבות 60 ובעומס 70-80. המחשב נראה כאילו הוא עובד ללא שום בעיה. הסנסורים מזייפים אולי? לאח שלי הקטן יש מפרט זהה למעט E8400,לגמרי נישברו לו הפנים של הקירור המזדיין הזה שתוקעים אותו אז שמתי לו ברגים עם שייבה,הקירור מאוד חזק במקום. הוא מקבל טמפרטורות זהות לשלי. אבל גם לו המחשב עובד סבבה לגמרי. מישהו יודע מה כל הסיפור הזה עם הקירור המגייף של אינטל? שנינו לגמרי בלי OC.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-