עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avi.hagit,

יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by hedva,

ערב_טוב בעיית_*קלדת_*וזרה אין_אפשרות_לעשות_רווח,_לכן_קו_תחתון אין_אפשרות_לעבוד_עם_אותיות_40,50_לכן_יש_כוכבית *קש_E*TER_וגם_בקספס_ש*עליו_לא_עובדים תודה_*ראש_ל*ציל

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by IdanS,

ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by matan770,

לפניי שבוע פירמטתי את המחשב,ביום הראשון אחרי הפירמוט סגרתי אותו אבל הוא לא נסגר,הייתי צריך ללחוץ על הכפתור שבדרך כלל הוא נסגר בלי זה. זה קרה 3 פעמים ובשאר הוא נסגר כרגיל... מזה יכול להיות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by punk119,

יום שישי שדרגתי את הכרטיס מסך מradeon 9800 לX1950 אחרי שהדלקתי את המחשב אחד ההארדיסקים התחיל לעשות טיקים כל פעם שהוא היה עושה טיק המחשב היה נתקע לכמה שניות מדי פעם המחשב היה נתקע חשבתי שזאת בעיה בהארדיסק אז הוצאתי אותו זה נהיה עוד יותר חמור עכשיו המחשב זורק לי מסכים כחולים כל הזמן ורושם שם שיש לו איזה בעיה עם ATAPI משהו כזה והמחשב עובד ממש לאט עכשיו עכשיו החזרתי את הכרטיס מסך הישן הוא עדיין עובד לאט אבל לפחות לא נתן לי עדיין שום מסך כחול

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by prager,

זה מטריף אותי.... אני שומע מוזיקה.. ושומעים את זה חזק לאללה.. לעומת זאת כשנאי רואה סרטים הקול בקט הרבה הרבה יותר חלש... אם אני מסנה להקשיב רק למילים אני לא מבין מה אומרים מרוב שזה חלש.. וזה לא שבתוכנה של הסרטים שומעים נמוך.. בגלל ההגדרות ההגדרות שם על הקול הכי גבוהה.. וגם בתוכנות אחרות של סרטים שומעים באותו רמה של ווליום.. אז מה אפשר לעשות? ובדקתי באייקון הקטן שאחראי על המוזיקה הכל על הכי גבוהה שם..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. Started by shibie,

איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by wooper,

שלום מותקנים אצלי הדרייברים של הקול ac 97 לאחרונה היתה ירידה בעיה בביצועי הקול כלומר שיחקתי בכבל של הaudio בשביל שישמעו קול. לרוב אני שומע באוזניות ולאחרונה לפעמים שמעו באוזניה אחת ולפעמים לא בכלל עכשיו אין בכלל audio לא מהאוזניות ולא מהרמקולים יש לי לוח gigabyte ga-k8nf-9

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט במאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by xgamer,

שלום רב, יש ברשותי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט דגם 1000. מה לא ניסיתי, הם לא עובדים במחשב מסויים (לא נבדק על מחשב אחר). הדרך היחידה שהם יעבדו, זה להעלות את המחשב בלי חיבור ה USB של המקלט, ולאחר שהכל עלה, לחבר חזרה, ואז החיבור מזוהה. התקנתי את הדרייבים ומחקתי אותם כמה פעמים ועדיין הבעיה נשארה. איפסתי את הביוס. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אני חושב שזה בעיה בחיבורי USB וההגדרות שלהם. שיחקתי םע כל מני הגדרות בביוס אבל לשווא. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. Started by haim85,

שלום לכולם אני סובל כבר מעל שנה עם מסכים כחולים או ריסט של המחשב מעצמו זה תלוי איך אתה מגדיר שמהמחשב יעשה ריסט או מסך כחול שיוצג השגיאות! אני לא מצליח לפתור תבעיה הזו כל מה שעשיתי עדיין לא עוזר לי לפתור תבעיה הזו החלפתי כמעט חצי מחשב ועדיין לא עוזררר ארדיסק חדש זכרונות חדשים לוח אם מעבד ספק! כולם חדש בתקווה שלא יחזור מסך כחול אבל כרגיל חוזר מזה לעזאזל מימה זה נובע איך אפשר לסדר תבעיה הזו ? בקשה תעזרו לי לפתור תבעיה הזו הינה תמונות לשגיאות שאני מקבל : stop 0x0000007e 0xc0000005 http://img224.imageshack.us/my.php?image=015jf6.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=018kp8.jpg http://img524.imageshack.us/my.php?image=025dr4.jpg http://img118.imageshack…

14. Started by duzap,

לחבר שלי יש בעיות במחשב ורציתי לבדוק את הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלו אז התקנתי לו everest ויש לו משהו שקוראים לו Aux, מה שאין במחשב שלי. אני רוצה לדעת איזה רכיב זה Aux. מה זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by LeM0n^,

יש לי צורב של NEC ND-3500AG, ולפני שבוע בערך ה-DVD לא הצליח לקרוא שום דיסק (כולל CD רגיל), ובטח של לצרוב. אז פתחתי את המחשב וניקיתי את הצורב מכל כיוון אפשרי. עכשיו הוא כן קורא לי דיסקים אבל מסרב לצרוב משום מה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. קודם כל סליחה אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא מצאתי משהו אחר... היום גיליתי כי גם בכונן D וגם בכונן C יש לי תקיית Windows, הבעייה היא שהתיקיות תופסות יחסית הרבה (כל אחת GB 1.6) ואני רוצה למחוק את התיקייה של הוינדוס שבו אני לא משתמש... לכן האם יש דרך לדעת באיזה וינדוס אני משתמש? של D או של C? תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שיחקתי לפני מס' דקות Medal of Honor Allied Assault ברשת. (אחרי שמחשב עבד רצוף מאתמול בבוקר עד עכשיו) ובמהלך המשחק היו תקיעות כאלה של איזה 10 שניות ואז המשחק חזר בלי קשר לפינגים. בפעם השלישית או הרביעית שזה קרה זה נמך איזה 15 שניות ואז פתאום המחשב עשה ריסט!! מה זה יכול להיות? אני לא חושב שזה טמפ' כי המזגן דולק כבר כמה שעות והמשחק לא עם גרפיקה מי יודע מה ויש לי בו 70-200 FPS. בבקשה אני חייב עזרה.. באוורסט אני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך. יש לי רק של הלוח ושל הדיסק קשיח ומשהו בשם Aux. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 09:39:42 מישהו יכול לעזור?מה הסיבה לריסט הפיתאומי הזה?.. אולי לאיזה חלק נישארו כמה שעות. :-\[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 10:13:49 טוב תשמעו א…

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by oren1,

שלום לכולם יש לי מחשב חשב בקושי שבוע עובד מותקן אליו וינדוס ויסטה אתמול שמתי את הכרטיס הטלויזיה שרכשתי לא היה בעיות כלל ההתקנה של הדרייברים הלכה חלקה וגם של התוכנות של הכרטיס טלויזיה אבל לא יודע מזה אבל כשאתמול הלכתי מהבית כשחזרתי ראיתי את המסך של המחשב לבן הריסטים לא עזרו ולא כלום אחרי כל ריסט אפילו את התמונה הראשונית שמציג הלוח אם המחשב לא מציג אלא תמונה לבנה כשאני מוציא את הכרטיס טלויזיה הבעיה עדיין ממשיכה אבל אחרי הרבה ריסטים וכניסה לביוס ויציאה ממנו זה מסתדר ופועל חלק אז כיביתי את המחשב והכנסתי שוב את הכרטיס טלויזיה לראות עם יש התנגשויות והוינדוס לא מוצא התנגשויות בין הכרטיס טלויזיה למשהו במחשב מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה למסך לבן פתאומי ? יש לי כרטיס מסך ATI RAD…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  19. היום פתחתי את המחשב, הוא הגיע למסך שצריכים להקיש סיסמא למערכת הפעלה ושם הוא נתקע שהתחלתי להקיש את הסיסמא. אחר"כ שהפעלתי אותו מחדש נתקלתי במסך שחור לגמרי, ואחרי בערך 20 שניות הביוס נזכר לתת לצפצוף ארוך במיוחד של בערך 5 שניות. הצפצוף נפסק ואחרי 5 שניות בערך הוא חזר על עצמו... וככה בלי סוף. חיפשתי על זה קצת מידע... חלק אומרים שזאת בעיה של זכרון וחלק אומרים שזאת בעיה בכ.מסך. יש לי 2 זכרונות שאת שניהם הסרתי והחזרתי, והחזרתי רק אחד, ואחר"כ רק את השני וזה לא עזר. גם חיברתי מחדש את הכ.מסך, וניסיתי להתחבר לכרטיס מסך ה-on board של הלוח אם וזה לא עזר. כלום לא עוזר. דבר נוסף שניסיתי הוא להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה, היא היתה בחוץ בערך 3 דק' לוח אם בן 3 וחצי של אסוס AGP (P…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DadusH,

שלום , קניתי מחשב חדש, והנה המפרט שלו : מעבד : Dual Core AMD ATHLON 64 5200X2 לוח אם : MSI K9NULTRA כ.מסך : Inno3D GeForce 8600GTS DDR3 256MB ספק כוח : 450V של EZ COOL כונן קשיח : 250GB SEAGATE והבעיה היא : שלרוב מופיע לי הערה של nVidia והיא : בבקשה תעזרו לי, בדקתי את כל החיבורים , שום דבר לא נראה חריג.. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  21. תראו כל פעם שאני גולש באינטרנט ולאחר זמן קצר מופיע לי כל פעם הודעה מעצבנת של פקד activeX וזה כל שנייה מופיע איך מבטלים תדבר המעצבן הזה הנה תמונה ותמיד שכל פעם שפירמטי תמחשב תמיד זה הופיע לי אז אין שום קשר עם זה לפרמט תמחשב ויש פיתרון לפתור תבעייה הזאת וזה להתקין SP 2 אבל אני לא רוצה להתקין את SP 2 כי אני לא אוהב אותה וגם ניסתי ב כלים-אפשרויות אינטרנט-אבטחה להוריד את זה ל בנונית נמוכה אבל זה עדיין מופיע לי ההודעה הזאת של ה activeX אז בבקשה תעזרו לי זה מה זה מעצבן ואני לא יודע איך לבטל את זה שלא יופיע כי זה מעצבן!! וזהו תודה לעוזרים מקווה שתעזרו לי D:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by falxori,

שלום מחשב חדש, עבד יפה בערך שבוע ופתאום מת (נתקע באמצע HL2 ואז מת). הסימפטום: נדלק לכמה שניות (לדים דולקים, כל המאווררים דולקים, לד של DVD דולק) ואז נכבה (לא מגיע לביוס ואין כלום על המסך) וא נדלק שוב וכו' . התחלתי לנתק דברים (זכרונות, HD, כרטיס מסך) ושום דבר לא השתנה (אפילו לא מצפצף כשאין זכרונות אבל הכראיס מסך צפצף כשניתקתי לו את החשמל) עד שנתקתי את החיבור ATX_12V ואז המחשב נשאר דלוק (ספק ולד PWR) אבל כמובן ששום דבר לא קורה כי ה 12V לא מחובר. ניסיתי גם לרסט את הביוס אבל לא עזר (הגיוני אם אני בכלל לא מגיע לביוס). נראה לי שזה או ה12V של הספק או הכניסת 12V בלוח אם , יש רעיונות? המפרט: GA-P35C-DS3R Q6600 עם טוניק 2X1Gb של Patriot 8800GTS 640Mb של leadtek corsair 520 כל רעיו…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by ofir36,

לפני כמה זמן המחשב שלי לא פעל והטכנאי אמר שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך. קניתי כרטיס מסך חדש (8600GT) חיברתי למחשב וכאשר אני מפעיל את המחשב הוא משמיע צפצוף ואחריו 3 צפצופים ברצף המסך לא מספיק אפילו לפעול והמחשב נכבה. עם זה יעזור לוח האם הוא של ABIT מעבד 3GHZ זכרון 512MB מה הבעיה ? עוד דבר ששמתי לב עכשיו הלוח אם הוא עם חיבור של 20+4 והספק עד עכשיו היה מחובר רק ל 20 כאשר 4 פנוים, אני מצאתי חוטים שמחוברים לחיבור של 4 אבל הוא לא מתאים לשארית של 4 מהחיבור של הלוח אם- הם לא מתחברים.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by mx-3,

קניתי מחשב חדש היום Q6600, לוח P35-DS3.. התקנתי ווינדוס, והוא לא מזהה לי לא את כ.הקול ולא את כ.הרשת... לא יכולתי להתחבר לאינטרנט בלי לשים את הכ.רשת PCI הישן שלי.. מה עושים??????

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  25. לא ברור לי מה קורה עם המקלדת שלי ה כל הותקן באופן חלק > לפני כמה חודשים לא היו באגים המקלדת עובדת מצויין > אין תלונות אבל הפונקציות של הכפתורים הנוספים כמו דף ביית/השתקת קול / ווליום ועוד > לא פועלות למה זה קורה ? המקלדת היא מקלדת חדשנית של מיקרוסופט >ובאופן מוזר(או לא) המקלדת היגיע ללא דיסק התקנה > פשוט חיברתי אותה והיא מיד התחילה לעבוד מי עוזר לי להפעיל את הכפתורים הנוספים ? THX

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.