עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LeM0n^,

יש לי צורב של NEC ND-3500AG, ולפני שבוע בערך ה-DVD לא הצליח לקרוא שום דיסק (כולל CD רגיל), ובטח של לצרוב. אז פתחתי את המחשב וניקיתי את הצורב מכל כיוון אפשרי. עכשיו הוא כן קורא לי דיסקים אבל מסרב לצרוב משום מה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. קודם כל סליחה אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא מצאתי משהו אחר... היום גיליתי כי גם בכונן D וגם בכונן C יש לי תקיית Windows, הבעייה היא שהתיקיות תופסות יחסית הרבה (כל אחת GB 1.6) ואני רוצה למחוק את התיקייה של הוינדוס שבו אני לא משתמש... לכן האם יש דרך לדעת באיזה וינדוס אני משתמש? של D או של C? תודה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  3. שיחקתי לפני מס' דקות Medal of Honor Allied Assault ברשת. (אחרי שמחשב עבד רצוף מאתמול בבוקר עד עכשיו) ובמהלך המשחק היו תקיעות כאלה של איזה 10 שניות ואז המשחק חזר בלי קשר לפינגים. בפעם השלישית או הרביעית שזה קרה זה נמך איזה 15 שניות ואז פתאום המחשב עשה ריסט!! מה זה יכול להיות? אני לא חושב שזה טמפ' כי המזגן דולק כבר כמה שעות והמשחק לא עם גרפיקה מי יודע מה ויש לי בו 70-200 FPS. בבקשה אני חייב עזרה.. באוורסט אני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך. יש לי רק של הלוח ושל הדיסק קשיח ומשהו בשם Aux. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 09:39:42 מישהו יכול לעזור?מה הסיבה לריסט הפיתאומי הזה?.. אולי לאיזה חלק נישארו כמה שעות. :-\[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 10:13:49 טוב תשמעו א…

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by oren1,

שלום לכולם יש לי מחשב חשב בקושי שבוע עובד מותקן אליו וינדוס ויסטה אתמול שמתי את הכרטיס הטלויזיה שרכשתי לא היה בעיות כלל ההתקנה של הדרייברים הלכה חלקה וגם של התוכנות של הכרטיס טלויזיה אבל לא יודע מזה אבל כשאתמול הלכתי מהבית כשחזרתי ראיתי את המסך של המחשב לבן הריסטים לא עזרו ולא כלום אחרי כל ריסט אפילו את התמונה הראשונית שמציג הלוח אם המחשב לא מציג אלא תמונה לבנה כשאני מוציא את הכרטיס טלויזיה הבעיה עדיין ממשיכה אבל אחרי הרבה ריסטים וכניסה לביוס ויציאה ממנו זה מסתדר ופועל חלק אז כיביתי את המחשב והכנסתי שוב את הכרטיס טלויזיה לראות עם יש התנגשויות והוינדוס לא מוצא התנגשויות בין הכרטיס טלויזיה למשהו במחשב מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה למסך לבן פתאומי ? יש לי כרטיס מסך ATI RAD…

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  5. היום פתחתי את המחשב, הוא הגיע למסך שצריכים להקיש סיסמא למערכת הפעלה ושם הוא נתקע שהתחלתי להקיש את הסיסמא. אחר"כ שהפעלתי אותו מחדש נתקלתי במסך שחור לגמרי, ואחרי בערך 20 שניות הביוס נזכר לתת לצפצוף ארוך במיוחד של בערך 5 שניות. הצפצוף נפסק ואחרי 5 שניות בערך הוא חזר על עצמו... וככה בלי סוף. חיפשתי על זה קצת מידע... חלק אומרים שזאת בעיה של זכרון וחלק אומרים שזאת בעיה בכ.מסך. יש לי 2 זכרונות שאת שניהם הסרתי והחזרתי, והחזרתי רק אחד, ואחר"כ רק את השני וזה לא עזר. גם חיברתי מחדש את הכ.מסך, וניסיתי להתחבר לכרטיס מסך ה-on board של הלוח אם וזה לא עזר. כלום לא עוזר. דבר נוסף שניסיתי הוא להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה, היא היתה בחוץ בערך 3 דק' לוח אם בן 3 וחצי של אסוס AGP (P…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DadusH,

שלום , קניתי מחשב חדש, והנה המפרט שלו : מעבד : Dual Core AMD ATHLON 64 5200X2 לוח אם : MSI K9NULTRA כ.מסך : Inno3D GeForce 8600GTS DDR3 256MB ספק כוח : 450V של EZ COOL כונן קשיח : 250GB SEAGATE והבעיה היא : שלרוב מופיע לי הערה של nVidia והיא : בבקשה תעזרו לי, בדקתי את כל החיבורים , שום דבר לא נראה חריג.. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  7. תראו כל פעם שאני גולש באינטרנט ולאחר זמן קצר מופיע לי כל פעם הודעה מעצבנת של פקד activeX וזה כל שנייה מופיע איך מבטלים תדבר המעצבן הזה הנה תמונה ותמיד שכל פעם שפירמטי תמחשב תמיד זה הופיע לי אז אין שום קשר עם זה לפרמט תמחשב ויש פיתרון לפתור תבעייה הזאת וזה להתקין SP 2 אבל אני לא רוצה להתקין את SP 2 כי אני לא אוהב אותה וגם ניסתי ב כלים-אפשרויות אינטרנט-אבטחה להוריד את זה ל בנונית נמוכה אבל זה עדיין מופיע לי ההודעה הזאת של ה activeX אז בבקשה תעזרו לי זה מה זה מעצבן ואני לא יודע איך לבטל את זה שלא יופיע כי זה מעצבן!! וזהו תודה לעוזרים מקווה שתעזרו לי D:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by falxori,

שלום מחשב חדש, עבד יפה בערך שבוע ופתאום מת (נתקע באמצע HL2 ואז מת). הסימפטום: נדלק לכמה שניות (לדים דולקים, כל המאווררים דולקים, לד של DVD דולק) ואז נכבה (לא מגיע לביוס ואין כלום על המסך) וא נדלק שוב וכו' . התחלתי לנתק דברים (זכרונות, HD, כרטיס מסך) ושום דבר לא השתנה (אפילו לא מצפצף כשאין זכרונות אבל הכראיס מסך צפצף כשניתקתי לו את החשמל) עד שנתקתי את החיבור ATX_12V ואז המחשב נשאר דלוק (ספק ולד PWR) אבל כמובן ששום דבר לא קורה כי ה 12V לא מחובר. ניסיתי גם לרסט את הביוס אבל לא עזר (הגיוני אם אני בכלל לא מגיע לביוס). נראה לי שזה או ה12V של הספק או הכניסת 12V בלוח אם , יש רעיונות? המפרט: GA-P35C-DS3R Q6600 עם טוניק 2X1Gb של Patriot 8800GTS 640Mb של leadtek corsair 520 כל רעיו…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by ofir36,

לפני כמה זמן המחשב שלי לא פעל והטכנאי אמר שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך. קניתי כרטיס מסך חדש (8600GT) חיברתי למחשב וכאשר אני מפעיל את המחשב הוא משמיע צפצוף ואחריו 3 צפצופים ברצף המסך לא מספיק אפילו לפעול והמחשב נכבה. עם זה יעזור לוח האם הוא של ABIT מעבד 3GHZ זכרון 512MB מה הבעיה ? עוד דבר ששמתי לב עכשיו הלוח אם הוא עם חיבור של 20+4 והספק עד עכשיו היה מחובר רק ל 20 כאשר 4 פנוים, אני מצאתי חוטים שמחוברים לחיבור של 4 אבל הוא לא מתאים לשארית של 4 מהחיבור של הלוח אם- הם לא מתחברים.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by mx-3,

קניתי מחשב חדש היום Q6600, לוח P35-DS3.. התקנתי ווינדוס, והוא לא מזהה לי לא את כ.הקול ולא את כ.הרשת... לא יכולתי להתחבר לאינטרנט בלי לשים את הכ.רשת PCI הישן שלי.. מה עושים??????

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  11. לא ברור לי מה קורה עם המקלדת שלי ה כל הותקן באופן חלק > לפני כמה חודשים לא היו באגים המקלדת עובדת מצויין > אין תלונות אבל הפונקציות של הכפתורים הנוספים כמו דף ביית/השתקת קול / ווליום ועוד > לא פועלות למה זה קורה ? המקלדת היא מקלדת חדשנית של מיקרוסופט >ובאופן מוזר(או לא) המקלדת היגיע ללא דיסק התקנה > פשוט חיברתי אותה והיא מיד התחילה לעבוד מי עוזר לי להפעיל את הכפתורים הנוספים ? THX

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by chenc,

שלום רב! נתקלתי לאחרונה בבעיה במחשב: לעתים המחשב אינו מזהה את הכונן הקשיח בשלב הPOST ואז כמובן המחשב לא ממשיך בתהליך הBOOT. באחת הפעמים שמתי לב שהPOST מדווח שהכונן הקשיח כן זוהה אך נרשם "Capabeled but disabled", ואז נכנסתי לBIOS ולא שמתי לב לדבר מיוחד וגם הכונן הקשיח נרשם כרגיל וזוהה היטב. בנסיון הבא המחשב עלה. לאחר RESET - הבעיה חזרה והפעם הכונן הקשיח לא נרשם בBIOS. אני לא משער שאלו בעיות מגעים כי בדקתי זאת - כמה עדין ורגיש יכול להיות חיבור IDE? לא שמתי לפונקציית disable HDD או כל דבר בסגנון באחת האופציות בBIOS. חוצ מלהחליף כבל IDE ולשנות את הכונן הקשיח מSLAVE עוד לא עלו במוחי רעיונות באמת מעוררי תקווה. האם מישהו בקשה יכול לעזור לי בנושא??? תודה מראש לכל הקורא / עוזר. חן…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by HitmanW,

יום טוב, החלטתי להפעיל את המחשב הישן שלי כדי להשתמש בו לצורך מחשב ספייר. אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי הודעה "Primary master hard disc fail". כשפתחתי את הגדרות הביוס, המחשב רואה את הדיסק קשיח והכל. כשחיברתי דיסק קשיח אחר שביקשתי מחבר הוא עבד. הד.קשיח שלי: Maxtor Athena 20GB IDE מחשב ישן INTEL CELERON 3. האם זה אומר שהדיסק קשיח שלי נדפק או שאולי זה איזה בעיה שניתן לתקן? תודה. עדכון: נראה שATHENA זה לא הדגם של הד.קשיח אלא הBIOS קולט אותו ככה כתופעת לוואי. אך אני לא זוכר את הדגם המדויק בגלל שזרקתי כבר את כל המסמכים מהמחשב הזה כי הוא אצלי מעבר ל4 שנים. עדכון2: מצאתי פתרון!! אחרי חיפוש בגוגל וכשעתיים של קריאה נושאים בפורומים שונים ברחבי העולם - נמצא הפתרון …

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. האם ניתן להתקין xp על כרטיס זיכרון? או על זכרון USB נייד? ואם כן ,מה הנפח המינימלי שצריך כדי להתקין. ניסיתי על כרטיס זכרון בנפח 2 גיגה של SD , ולאחר העתקת הקבצים לכרטיס עלה לי המסך הכחול הידוע. יש לי מחשב חזק עם 2 גיגה ראם, מעבד כפול ליבה. ניסיתי רק בשביל הנסיון, אבל אם בכלל אפשר?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. זאת הבעיה ? או שישנה בעיה אחרת ? כ יהטמפרטורה נשארת על 53 (לא עוברת אותה או יורדת או נשארת ) ..

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by sharpie,

החלפתי לפני כמה ימים את הלוח אם וכמה חלקים ומאז כשאני מקליט דברים הקול קטוע לגמרי (גיטרה), אבל אני שומע את זה טוב בזמן שאני מנגן. התקנתי מחדש את הsoundmax ועידכנתי את הforceware מהאתר של nvidia וזה עדיין ככה. פרטים על המחשב: מעבד: Amd Athlon 64 X2 4800+ לוח אם: Asus M2N-E (צ'יפסט nForce 570 ultra - הכרטיס קול). כרטיס מסך: GeForce 8600GT זיכרון: OCZ 2048 (2x1024) 800mhz CL4 הנה דוגמא להקלטה: http://sharpie.tazone.net/Deathinfire.mp3

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  17. מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte 965P-S3 rev3.3. כשאני מפעיל מחדש, הצלילים מופעים הנוריות של POWER נדלקת והנוריות של הHD והנורית של הDVD מהבהבות לכמה שניות ואז מפסיקות. הנורית של POWER נשארת דולקת, אין תמונה על המסך ואין כלום. אין צפצופים של הלוח. לא תמיד קורה, כשהמחשב כן נדלק, או אחרי מספר פעמים או אחרי כמה דקות שאני משאיר אותו כבוי הגדרות הBIOS לגבי OC מתאפסות. אז השארתי אותן כבר מאופסות. VISTA ביצעה אבחון של הזיכרון (אחרי אחת הפעמים) ולא מצאה שום בעיה. מעולם לא הייתה בעיית טמפרטורה. המעבד E2160 בשיאו הגיע ל52 מעלות. מה יכול לגרום לזה? אגב, הBIOS מעודכן לגרסה האחרונה (F12). כשהמחשב עולה הוא עובד מצויין.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by nitsanroz,

ארי מספר בעיות במחשב ומסכים כחולים החלטתי לפרמט אבל תמיד היו בעיות ומסכים כחולים בעת ההתקנה עד שהחלטתי להתקין ללא מחיצות ואז הכל עבד פיקב ההשערה שלי שבגלל איזה וירוס או משהו אני לא יכול לעשות מחיצות זתומרת החלק בדיסק שאחראי על המידע הפיזי כביכול של ההדיסק פגום השאלה איפה הוא ואיך אני משחזר ומתקן אותו אולי הפרט הבא יעזור לכם בפיתרון - אני צריך להתקין דרייבר בהתקנה של הוינדוס מדיסקט בעזרת F6

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by lior19901,

אני מפעיל תמחשב מחדש הוא איטי כזה ניהיה לי פס לבן עם קווים שצריך לחכות הרבה זמן עד שזה יתמלא עכשיו יש תתמונה הזאות של הוינדוס XP טעינה כזה כחול זז שזה גם 10 דקות עד שזה מגיעה לברוך הבא והמחשב עצמו עושים לי אל תשלח אל תוכנות שאני מפעיל לפעמיים והכל האיטי!! אני משחק במחשב העכבר ניתקע לפעמיים זז לי לאט אני לא בטוח אבל אני חושב שהמחשב מתחמם תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי VISTA x64. הכל טוב ויפה עד שעדכנתי את העידכונים האחרונים המקוריים של מיקרוסופט, מה שגרם לכך שכל הרכיבים שקשורים לרשת (סרביסס וכד'), אז החלטתי לעשות SYS RESTORE וירדתי עם הכלב תו"כ עבודה של המחשב. כשחזרתי ראיתי מסך כחול (איזה כיף) עשיתי ריסטרט ועוד פעם היה מסך כחול וישר אחרי זה הווינדוס עשה ריסטרט. לא עזר לי לכבות לגמרי ולהדליק מחדש את המחשב וגם כשאני מנסה להריץ את ההתקנה של הווינדוס מחדש יש מסך כחול. במסך הכחול רשום לי שיש תקלה בקובץ CLFS.SYS וש PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. בנוסף מומלץ לי לבטל אפשרויות של זיכרון בביוס כגון SHADOWING וכד', הפעלתי את הביוס וחיפשתי אפשרות כזאת ולא מצאתי (אני טמבל בכל מה שקשור לביוס). יש לי 2 שאלות, שאלה ראשונה: 1. יכול להיות שזאת בעיית…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by ag43,

קיבלתי מחשב נייד מלא בוירוסים\רוגלות וכו' לאחר שגמרתי לנקות אותו עם מספר תוכנות, המחשב עובד מצויין חוץ מאתר WINDOWS UPDATE שמציג שגיאה ונסגר כשמנסים לרענן את הדף. התקנתי את כל העידכונים אפילו שמתי IE7 ועדיין הוא לא עובד. יש לוג של HIJACKTHIS. אשמח לעזרה. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0\avp.exe C:\PROGRA~1\NORTON~1\NORTON~4\GHOSTS~2.EXE C:\Program File…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by eliran-f,

שלום אני אחריי הרכבה של 4 זיכרונות כל אחד 512 MB DDR2 533Mhz משום מה המחשב רואה את הזיכרונות ואף עובד טוב..עד ש ווינדוס נותן הודאה-"מניעת ביצועים נאלץ ליסגור תוכנית זו->EXPLORER" ואז סוגר את הווינדוס..למה? יכול להיות שאחד הזיכרונות לא תקינים? כי רק שתיים מסוימים עובדים טוב..לפחות ככה זה ניראה דרך אגב עכשיו אני על 1GB RAM תוכלו לעזור ? תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by Shpitz316,

יש לי בעיה כבר כמעט שנה עם ווינדוס אקס פי שלאחר שימוש של מספר שעות (3-4) פתאום חלונות לא נפתחים לי (מכל הסוגים, בין אם זה חלון רגיל או Popup נורמלי לחלוטין) עד שאני סוגר משהו קיים, בדרך כלל חלון של Internet Explorer שהיה פתוח לפני הופעת הבעיה, אבל אז התקלה חוזרת שוב אחרי שעה בערך. עוד מאפיין של התקלה הוא כשלוחצים כפתור ימני על הDesktop מקבלים תפריט מצומצם ולא את התפריט המלא (עם "Refresh" ו"Properties" וכו') שמקבלים בדר"כ מלחיצה כזאת, ואם לוחצים כפתור ימני בתוך חלונות אחרים (Internet Explorer, Visual Studio etc.) לא נפתח בכלל תפריט. ניסיתי הרבה גירסאות של Windows SP2. תמיד אותה הבעיה. בVISTA זה לא קורה אבל זה לא עוזר לי. מישהו אולי שמע על התקלה הזאת פעם או יודע איך לפתור א…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by Gliding,

היי, לפני יומיים קניתי את ה 6412.\מכיוון שאני די נייח הוא תמיד מחובר לחשמל, אבל כשניתקתי אותו שמתי לב שהסוללה צונחת ממש מהרץ הוא מאבד 1% ממנה כל דקה וחצי בערך. זה הגיוני? ואם לא האם לממש אחריות, או שיש הסבר?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים