תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אני נדרש על מנת להתקין משחק אחד להתקין דיירקט X9 וברגע שאני לוקח על התתקנה זה עוצר לי ההתקנה ואומר שיש ארור פנימי וצריך לעיין בשני קבצים dxerror. משהו ועוד קובץ. אני יכול להביא בפירוט את הכתוב בקבצים אם זה יעזור. תודה רבה לכולם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה. ייתכן והכניסה שאליה מתחבר הכבל של הטלוויזיה בכרטיס מסך לא כל כך טובה/ רופפת או שיש בעיה כלשהי בכרטיס מסך, שכן כאשר שני המסכים מחוברים אחת לכמה זמן נהיה מסך שחור לשניה ולאחריו הדברים משודרים על מסך המחשב בלבד, וכעבור דקה שתיים זה חוזר לשדר גם על מסך המחשב וגם על מסך הטלוויזיה. האם ייתכן שצריך להחליף כרטיס מסך? פרטים על המפרט: Intel E8400 Gigabyte P43 Geforce 260GTX תודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! איזה עצבים זה מביא לי החרא הזה יש לי מצלמת איטנרנט של logitech לפני שהתקתני על המחשב win7 והיה לי WIN XP המצלמה עבדה בצורה מאוד טובה התקנתי את הWIN 7 פתאום הוא אומר לי התקן לו מוכר התקנתי את התקנה של המצלמה הוא עושה לי ריסט ועדין ! לא מזהה לי את המצלמה !! מה אני עושה חברים בבקשה עזרה דחוף !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר זמן רב שישנה תקלה באתר hwzone.הייתי בטוח שיסדרו אותה אבל כנראה שמתחזקי האתר לא טורחים לבדוק את תקינותו באמצעות הפורמט שמותאם למכשירים סלולריים.אותו כפתור בצד שמאל למעלה בעמוד הראשי נעלם לפני זמן מה ומאז הגולשים יכולים להכנס אך ורק לקישורים של הדיונים "החמים".חבל.אני כמעט כבר לא נכנס כי לא יכול להכנס לפורומים.לתשומת לב מנהלי האתר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ממש רעש חזק חצי בית שומע אותו מה אפשר לעשות בשביל להחליש תרעש? או שזה בגלל הכרטיס מסך או המעבד?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תעזרו לי עם זה כי אני כבר אובד עצות! אז ככה: קניתי את המחשב שלי באוקטובר 06 אחרי 3 שנים שלא התעדכנתי בשוק המחשבים (צה"ל), וסמכתי על זה שמכר לי (עסק פרטי) שירכיב לי מחשב וכנראה זו הייתה טעות. בכל אופן מאז שקניתי אותו עד עכשיו המחשב עושה לי את אותן בעיות ואני כבר לא יודע מה לעשות.. זה המחשב: מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz לוח אם Asus P5RD1-VM זכרונות Kingston 1024 DDR1 X2 כ.מסך NVIDIA GeForce 7600 GT ה.דיסק WesternDigital 250G 7200Rps קשה קצת להסביר את הבעיה אז אני מקווה שזה יהיה מובן.. הבעיה היא שמשחקים ובכלל קטעי גרפיקה עולים כל פעם במהירות אחרת.. כלומר אני יכול לעשות אתחול, להעלות משחק והוא ירוץ בנזונה, להוציא אותו, לחזור אליו אחרי דקה ופתאום יה…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס מסך GTX 570 מתוך הבנה שעלול להיווצר לי "צוואר בקבוק" במחשב... יש לי מעבד E8400 3GH זכרונות 4GB DDR2 800MH ולוח אם של ג'יגבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#ov EP43-DS3L וספק כוח +chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80 http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 מה לדעתכם אני צריך להחליף/להוסיף ולמה להחליף ביעילות המקסימלית ובמחיר מינימלי וכמה יעלה? תודה לכל העוזרים...
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני ניסיתי לחבר 2 ארד דיסק על המחשב אבל הוא תמיד רק מזהה אחד ושניהם עובדים כשאני מחבר אחד מהם ככה לבד שניהם עובדים וכשאני רוצה להתקין את הווינדוס והוא צריך לתת לי ליבחור את המחיצה עליה אני רוצה להתקין את הווינודס הוא נותן לי שגיאה(מסך כחול) אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קניתי צורב dvd חדש של LG אבל כל פעם שאני מנסה להתחיל צריבה הוא נכשל וכותב לי את הבעיה הבאה: DMA-drvier error, CRC error D: HL-ST DVD-RAM GSA-H54N תודה מראש למי שיוכל לעזור... נ.ב. שמרתי באחד הנסיונות גם את קובץ ה-log אז הנה הוא: 5C80001080100000000247825696 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.1.2 Internal Version: 7, 0, 1, 2 Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54N>Version: 1.00 - HA 1 TA 0 - 7.0.1.2 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : via Inquiry data (1) ->…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לדעת מיועצי הBSOD מהי השגיאה בקריסות מערכת שלי. אני מצרף לכאן את התוכן DMP: תודה לכולם! 1. Machine Name: Kernel base = 0xfffff802`dc412000 PsLoadedModuleList = 0xfffff802`dc7cf2f0 Debug session time: Mon May 28 10:44:05.230 2018 (UTC - 4:00) System Uptime: 0 days 0:00:02.341 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * **************************************************…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המאוורר שלי עושה הפסקות בעבודה, בדר"כ הטמפרטורה היא 25-35 מעלות. אבל לפעמים הטמפ' מגיעה ל75 מעלות והמאוורר עדיין לא פועל . מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בדרך כלל המחשב קרס בעת הרצת משחקים לא כבדים בכלל. עבדתי לפי המדריך לקריאת קובצי MINIDUMP וכפי הנראה הסיבה היא הקובץ ntkrnlmp.exe. עכשיו איך אני יכול לדעת מה הקובץ הזה ואיך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד לנובו דגם y50-70: https://www.superprice.co.il/items/1270417-מחשב-נייד-Lenovo-IdeaPad-Y50-70-לנובו לאחרונה המחשב לא עולה כראוי- הוא נדלק ומופיעה תצוגה מרצדת ושבורה של עליית המחשב. לאחר מס' שניות גם תצוגה זו נעלמת ולא מופיע כלום על המסך. דבר זה קורה גם בשימוש במסך המובנה של בלפטופ וגם בשימוש במסך חיצוני חיבור hdmi. אין כל שגיאה, צפצוף וכ"ו. המחשב לא נכבה. עצות? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כיום RAID 10 במחשב שמופעל דרך לוח האם כיום הוא מכיל 4 דיסקים של 4 TB כל אחד ואני רוצה להוסיף עוד שניים של 4 TB האם זה אפשרי ? האם החומר שקיים ב RAID ימחק לי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של 512 DDR אבל אני לא יודע אם זה DDR I או DDR II איך בודקים? תוכנה או סתם משהו במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, לפני כחודש וחצי החלה לי בעיה מעצבנת במיוחד, בזמן משחקים(רק בזמן משחקים) לאחר כמה דקות המסך פשוט מתפצל לשתים... לפעמים מזיז את התמונה שמאלה ואז החלק שאמור להיות בצד שמאל מופיע בצד ימין, לפעמים חלק מלמטה מופיע למעלה, בינהם יש פס שחור. לאחר שאני יוצא המשחק המסך נשאר ככה עד שאני עושה ריסטארט. אם אני נשאר במשחק לאחר כמה דקות אני מקבל מסף כחול. אם אני לוקח סקרין שוט, הכל נראה תקין. לאחר מחשבה של מספר דקות וחיפוש באינטרנט, הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא: HD 6950 2G (לא עשיתי שום אוברקלוק) של ספאייר. Sonic2 620w bronze Mother Board: Gigabyte z68ap-D3 Intel I5 8g Ram -כן אני יודע שזה דפוק על 32 ביט. עידכנתי את הדרייברים- לא עזר. ל…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחרי כמה שבועות ללא שימוש ניסיתי להדליק את המחשב, אבל הוא כל הזמן תקוע ב"עובר למצב תרדמה". ניסיתי ללחוץ על מקשים, להזיז את העכבר, לכבות וכו' ושום דבר לא עזר
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כבר איזה חודש תקלת רשת בלתי מוסברת שאני לא מצליח להשתחרר ממנה, מקווה שתוכלו לעזור. מדי פעם (יכול לקרות 3-4 פעמים בשעה גם) הגלישה לאתרים כאילו נקטעת. אני מקבל הודעת website took to long to respond ורק אחרי כמה רגעים זה ישתחרר ואוכל להמשיך לגלוש כרגיל. אני חושב (אך לא בטוח) שזה ספציפי למחשב אחד. הסיבה שבגללה אני לא בטוח היא שיש לי גם שירות טלויזיה על האינטרנט וגם שם היו לי 2-3 ניתוקים, אבל בגלל שיש שם איזשהו באפר שאולי מחפה על תקלות כאלה קשה לי לדעת. ניסיתי לבדוק במכשירי סלולר שמחוברים לרשת במקביל כשהתקלה קורית, שם הגלישה כרגיל, אז אני די בטוח שזה מקומי למחשב. ספקית האינטרנט היא פרטנר, בשירות הסיבים האופטיים שלהם. היו אצלי 3 טכנאים, לא מצאו תק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שלום כולכם חברה? יש לי בעיה אולי מישהו ממכם יוכל לפתור לי או להציע לי דברים שאני עוד לא עשיתי. לאחרונה קניתי למחשבי הקט (לא כל כך קט הוא בגובה של 60 ס"מ) לוח אם חדש מעבד חדש וכרטיס מסך חדש. סך הכל מה שיש לי במחשב זה זה בערך: Abit KN8 Ulta AMD 696 64Bit AMD +3200 64Bit Sapphire X800 GTO² למי שלא רואה יש שם 2 קטן כזה לאחר שהכל הותקן על המחשב פרצתי לי א piplines של כרטיס המשך ל16 מ12 וכך נוצר שיש לי בעצם Sapphire X850XT אבל למרות כל הדברים האלה משחקים מסרבים לעבוד אצלי כמו שצריך האמת שחוץ מBattlefeild 2 אף אחד לא עובד כמו שצריך. בדגש על אנריל טורנאמנט 2004 והאלף לייף 2. מישהו אולי יודע מה הבעיה?!?! נ.ב. אתם חושבים שכדי לקנות כונן קשיח עם ממשק של SATA? עד כמה זה ישפר את בי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כשאני רוצא ליראות סרטים בGAMESPOT ביקורות או סתם דברים אני רואה את הפרסומת ואז כשהסרט אמור לפעול אני רואה מסך שחור ולא קורה כלום פעם ב אני מצליח לראות אינטרנט 3 מגה של NETVISION כבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי , להלן מפרט המחשב שברשותי וברצוני לדעת עם החומרה חלשה עבור משחקים כמו TOMB RIDER החדש ו Metro Last Light משום מה נראה שהמחשב מקרטע כשאני משחק, האם זה עניין של הגדרה או שמא המפרט חלש ??? עצות ??? תודה רבה מראש , מעבד :intel core 2 duo E8400 windows 7 64bit CPU Speed: 2995.6 MHz Sound card: Speakers (High Definition Audio Display Adapters: NVIDIA GeForce 8500 GT | NVIDIA GeForce 8500 GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver | Screen Resolution: 1600 X 900 Network: Network Present Network Adapters: TP-LINK Wireless USB Adapter | Realtek PCIe GBE Family Controller | CD / DVD Drives: G: PIONEER DVD-RW DVR-215D | H: DTSOFT BDROM…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הביוס נעול על ידי סיסמא, מישהו יודע את הסיסמת מאסטר? או איפה אני יכול לברר אותה? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ההודעה הזו הופיעה לי במחשב הנייד: מה זה יכול להיות? יש לציין שיש לי מחשב SAMSUNG עם ווינוויס 7' 8G RAM וגם 1T תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-