עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב, אז ב boot הראשון ( רק הראשון ) המחשב נתקע במסך של הלוגו של הלוח אם. כאשר אני עושה ריסט זה לא קורה.. לפני שבועים זה היה לי והתקנתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך שלי וזה הסתדר עד שלשום.. יש איזה שהיא דרך לגלות פרטים על התנגשויות חומרה שקורות במהלך ה boot ?? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by zzz727,

יש לי כרטיס קול מובנה via ac'97 הורדתי דריברים וזה עזר זאת אומרת שאני יכול להכנס לבקרת עוצמה וכאלה אבל לא שומעים אולי היציאות לא טובות אין לי מושג אבל יותר בעיה יש לי גם כרטיס creativ pci128 לא מובנה והורדתי לו ארבעה דריברים אחד הוא רוצה שאני ירשם לאנשהו נרשמתי ולא עזר כלום עוד דריבר שהורדתי מהאתר של קריאיטיב וזה טוען ואז רושם הודעה עם סימן קריאה שרשום למעלה בנושא informtion ובהודעה עצמה לא רשום כלום ועוד דריבר הוא רושם בעיה בהתקנה לא יודע מה לעשות חייב עזרה!!!!

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. שלום הפין של כניסת החשמל במחשב נייד acer aspire 9302 נשבר. שאלתי: האם צריך להחליף בדגם זה את כל לוח האם או שאפשר לקנות את החלק השבור (עם התושבת שלו) אם הוא מתחבר ללוח האם בכבל. עלויות משוערות ? מקומות לרכישה / תיקון ? אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by srolik,

יש לי וירוס חדש במחשב שגורם למחשב להתכבות לאחר מספר דקות עבודה הנורטון המעודכן שלי לא הצליח להסיר אותו וגילה אותו בשם w32.kllm.raleka אם למישהו יש פיתרון איך אני יכול להסיר את הווירוס הזה ומהו בכלל ?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by TalmoR,

שלום לכולם אתמול פתחתי את המחשב לצורך נקיונות אבק ופירוק של הכרטיס קול שהיה לי לאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הספק כח עשה איתי משחקים נדלק לשניה ונכבה עד שכיביתי אותו באופן יזום בזה הצלחתי לטפל בקלות על ידי שחרור מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל. אבל ביום בבוקר קמתי לבעיה חדשה, המחשב היה כבוי (כשהלכתי לישון הוא היה דלוק) אז הדלקתי אותו, והוא לא נדלק. המאווררים נדלקים, הלד של הכרטיס מסך נדלק, יש אורות על הלוח אם (אני לא בטוח אם זה דבר תקין או לא) אבל המסך נשאר כבוי כאילו לא מזהה שהמחשב נדלק פתחתי את המארז וגיליתי שהכבל של המאוורר בגג המארז והמאוורר בדופן האחורי של המארז לא עובדים (יש עוד מאוורר בקדמת המארז שעבד). הכבל שלהם התנתק וחיברתי אותו אבל יכול להיות שהמחשב התחמם מדי …

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by אור כהן,

שלום לכולם. א' אני רוצה לציין שהבעייה הזאת קוראת לי גם כשהמחשב שלי כלל לא באוברקלוק. ב' לפני התופעה בד"כ יש הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד ג' הפתרון היחידי שלי הוא לעשות הפעלה מחדש בתקקווה שהבעייה לא תחזור על עצמה. ד' זו ממש לא הפעם הראשונה שהבעייה מתרחשת ה' עדכנתי והחלפתי את כל הדריוורים, וחזרתי גם לישנים יותר, הבעייה עדיין קיימת. ה' יש לי מחשב ctrl c ctrl p של אחי שאין לו את הבעייה הזאת. הסרטון שממחיש את הבעייה: http://s3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/?action=view&current=_0001.flv יש גם מצבים שזה מגיע אפילו לשולחן העבודה!!! שברתי את הראש ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה, חלק פגום? זקוק לעזרה, אור כהן

7. Started by xTz,

היי זאת בעיה מהעבודה. מישהו התלונן על מסך שלא עובד. באתי למסך ראיתי תצוגה שחורה (יעני כאילו כבוי) אבל הנורית הייתה כחולה ולא צהובה (יענו לא standby אלא כמו במצב רגיל). לחצתי על כפתור הכיבוי. מיד אחר כך שוב לחצתי להדליק. הפלא ופלא! המסך עובד..אך לא להרבה זמן!! אחרי כמה דקות או פעולה שעושים במחשב (אפילו לחיצת ctrl+alt+del) המסך שוב חוזר לאותו מצב..שוב צריך ללחוץ כיבוי והדלקה וזה מסתדר. נסיתי לשחק עם התדר והרזולוציה אבל זה לא ממש עזר.. מה שעשיתי זה לקחת ממחשב אחר מסך עם אותו דגם ולהחליף ביניהם, לראות אם הבעיה היא במסך או במחשב. אחרי שעשיתי את זה..שני המסכים עבדו בצורה תקינה!! שניהם מאותו דגם אני מזכיר שוב יש למישהו הסבר לזה? אולי למישהו קרה משהו דומה בסגנון? תודה!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by owen10,

קיבלתי היום את המחשב החדש,התקנתי הכל לבד ווינדוס דייברים של הכל ואני לא יודע למה אני מרגיש שהמחשב איטי איך אני יכול לבדוק את המהירות של המחשב? וגם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את המהירות הדיסק קשיח?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  9. הפסיק לעבוד לי פתאום המאורר של הכרטיס מסך! לא יודע למה! פתאום בלי שום סיבה! ניסיתי לנקות ולבדוק במקרה אם משהו נתקע והכל טוב... ניסיתי לבדוק שהכל מחובר טוב והכל אכן מחובר טוב! ואז סתם ככה דחפתי קצת את המאורר והוא עבד ל-2 שניות ואז שוב הפסיק לעבוד... ואני יכול לעשות את זה כל הזמן וכל הזמן זה יפסיק לעבוד אחרי 2 שניות.. צריך עזרה! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by asdefuser,

המחשב שלי בן שנה וחצי I5 -sandy bridge 8giga ram Radeon 7850 בחצי שנה האחרונות המחשב היה עושה ריסטארטים מעצמו.. לפעמים היו עוברים 3 ימים שלמים בלי ריסטארט אחד חייב לציין במשחקים הוא לא היה עושה ריסטארטים.. הייתי מסיים לשחק היו עוברים 5 -עשר דקות ובום ריסטארט לפעמים לא. והיום פתאום קבלתי מסך כחול קרוב ל 3 פעמים.. במסך הכחול הרביעי המחשב בכלל לא עלה חזרה.. המסך לא נדלק הוא לא קיבל סימן מהלוח אם להדליק תכרטיס מסך (התיאוריה שלי לפחות).. פשוט הספק כח פעל והמאוורים אבל המסך לא נדלק הוא היה ב No signal.. עברה שעה וחצי והפעלתי תמחשב שוב והינה אני כותב לכם תבעיה שלי.. תודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by ido-nava,

שלום יש לי ספק כוח HEC 480W ACE עכשיו המאורר של הספק עושה קולות מוזרים שאני לא יכול לישון איתם בלילה (המחשב נמצא בחדר שלי).. קניתי את כל המחשב מ KSP ויש להם מדבקה שהם מדביקים על המארז שאם אתה פותח תמארז ונקרעת המדבקה אז האחריות מוסרת .. (פתחתי תמארז בכדי לנקות אותו ואכן המדבקה נקרעה). מישהו עם ספק כמו שלי נתקל בבעיה זו ? או בבעיה של להביא ל KSP מחשב שהאחריות אוסרה? תודה לכל מי שיעזור ..

12. לצוות הפורום שלום ברשותי מחשב P-3 עם לוח אם של אינטל הבעיה שלי שאני מצליח להדליק תמחשב הוא נדלק אך המסך לא תחילה החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזר שלב שני ניתקתי את כל הכרטיסים וזה גם לא עזר הוצאתי זכרונות + סוללה של ביוס וזה גם לא פתר נשארו לי 2דברים לעשות או להוריד ממנו את הרכיבים החושבים ואת השאר לזרוק לים אוו להחליף לוח אם לפני שאני עושה תמעשים האלה יש סיכוי שזה ספק כוח ומה האחוזים לכך?

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by צפיד,

יש לי 4 GB RAM של REAPER OCZ תיזמונים: 3-4-4-15 הוצאתי את הזכרונות מהמחשב השני שלי כי החלטתי לשדרג אותם לטובת 8GB . הזכרונות תקינים במאה אחוז -עבדו ונבדקו שוב על מחשב אחר. בכל אופן על לוח ASUS P5Q-EM -לוח חדש ,תומך עד 16GB RAM בתדר 1066. העליתי מתחים ל 2.2 קבעתי את התדר ל800 ואת התיזמונים ידנית. שם 2 סטיקים(כל אחד 1 GB)-עובד מצויין. איתחול-המחשב עולה הכל בסדר. מוסיף את 2GB הנותרים- המחשב לא עולה(אין מסך). שם 3 סטיקים(3GB) - לא עולה. מישהו יכול לעזור???אולי אני מפספס משהו בהגדרות.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by yotamavi,

באמצע גלישה באינטרנט היום נתקע לי המחשב לחלוטין בלי שום אופציה לעשות כלום, כשביצעתי ריסטרט המחשב עלה ונתקע במסך הראשון של הביוס, איפה שמוצג סוג הלוח אם והמעבד . המחשב נתקע במסך הזה דקות ארוכות ואז הוא ממשיך אבל ווינדוס לא עולה. ייתכן שנדפק הלוח אם?! ד"א אני משתמש בווינדוס 7[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 13:51:45 אוקיי נפתרה הבעיה ע"י ניתוק דיסק קשיח חיצוני שהיה מחובר למחשב.מה זה אומר, שהדיסק קשיח תקול?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  15. הכרטיס: 9600pro של גיגהבייט הקירור זהה לקירור שיש כאן: http://www.pcstats.com/articleimages/200307/gigabyter96p128D_front.jpg בכל מקרה,המאוורר פשוט לא מסתובב. פתחתי אותו (לאחר שהוא הפסיק לעבוד כמובן) ובדקתי אם אין שום דבר שעוצר אותו - שום דבר לא עוצר אותו. אני יכול לסובב אותו עם האצבע חלק. הלד של המאוור דולק,והכרטיס גם עובד,ככה שאני בטוח שזה לא עניין של מתח (הלד+מאוורר מקבלים חשמל מהמולקס,ככה שהסיכוים שזה בגלל מולקס מקולקל שואפים ל0) שמתי על הציר של המאוורר מנקה מגעים (לא שומני כמובן), זה לא עזר. ניסיתי להפעיל את הכרטיס ולבדוק אם הציר מסתובב,והוא לא,ככה שזאת גם לא בעייה בציר עצמו או במאוורר. אין לי מושג מה לעאזאל זה יכול להיות,כי הכל נראה תקין. לפני שאני הולך להחליף לו קי…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. יש לי מחשב אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 1 עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית..(אגב יש לי adsl) ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך שתסבירו לי איך עושים ומה צריך לקנות... מההתחלה ועד הסוף אני לא מבין בזה... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by amitha,

יש לי תופעה מוזרה , מדי פעם כאשר אני מדליק את המחשב , הנורות נדלקות המאווררים מתחילים לעבוד , אבל המחשב לא עולה, לאחר כיבוי או מספר פעמים של כיבוי והדלקה המחשב עולה תקין, כאשר המחשב עולה תקין הוא משמיע שלושה צפצופים ואז עולה ( כאשר הוא לא עולה אין צפצופים אבל המאוורים ממשיכים לעבוד.) מה זה יכול להיות ? כרטיס ספק או מגעים ? מדובר במחשב חדש ( פחות מחצי שנה ומההתחלה סבל מהתופעות האלה )

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by Nov Rafowicz,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by Street-Fighter,

הבעיה אצלי היא שבאמצע עבודה במחשב (גם כשאני סתם בווינדווס וגם במשחקים) העכבר מדי פעם כל כמה דקות נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו. זו בעיה ממש מעצבנת. חג שמח. אם צריך עוד מידע אז לשאול. תודה.

20. היי ברשותי מחשב HTPC הכולל מארז של EZCOOL. לצערי ספק הכוח של המארז הוא רק 400W. כאשר קניתי את המחשב לא חשבתי על ספק רציני ולכן לא בררתי את הנושא לעומקו. כרטיס המסך של CLUB3D דורש ATX2.2 ובדרישות המינימום של הוא מבקש 450W. כאשר אני מחבר ומנצל את כול חיבורי החשמל כלומר: 2 כוננים קשיחים וכן צורב אחד פלוס כמה יציאות USB המחשב מתחיל לעבוד מוזר ולפעמים הוא נתקע על BLUESCREEN או לא מזהה חלק מההתקנים אחרי RESTART. כאשר אני מנתק את הצורב - חיבורIDE העסק שובחוזר לעבוד. אתמול חשבתי שיש לי בעיה בחיבור IDE והחלפתי ל צורב SATA אך שוב אחרי זמן מסוים המחשב קרס על הודעת BLUESCREEN. שאלותי הם איך אני יודע בוודאות שהבעיה בספק הכוח? האם יש תוכנה כלשהי שמודדת האם הספק מספיק חזק? האם ספק ה…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. שאלה לגבי תיקון או החלפת ספק כח במארז מחשב HTPC. קיימת בעיה בניסיון להפעיל את המחשב - המחשב אינו עולה ובניסיון שלו לעלות נשמע קול מיחידת הספק, שנשמע כמו קושי להתניעה. רק לאחר מספק פעמים של Restart המחשב עולה תקין. המאוורר אינו עושה רעש גם בשלב של הניסיון לעלות וגם לאחר העליה ולכן נראה לי שהבעיה היא מיחידה אחרת בספק הכח ולא במאוורר. מדובר בספק כח שככל הנראה הוא חלק אינטגרלי מהמארז מסוג Jsp-Tech EZCool T280B קישור: www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19055#details לפי האמור במפרט בקישור מדובר בספק כח: 400 וואט ATX(PS2) standard power supply פתחתי את המארז ולא היה ברור לי האם ניתן להסיר ולהחליף את הספק - וזו גם השאלה הראשונה - האם ניתן להסירו ולהחליפו בספק חדש. השאלה…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  22. Started by ozba77,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 5670 HD ואני רוצה לקנות מסך חדש המסך שיש לי היום הוא FULL HD 1920X1080 האם ניתן לחבר לכרטיס הקיים מסך בעל רזולוציה גבוהה יותר? 2560X1440 ? תודה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by adirze,

אני נדרש על מנת להתקין משחק אחד להתקין דיירקט X9 וברגע שאני לוקח על התתקנה זה עוצר לי ההתקנה ואומר שיש ארור פנימי וצריך לעיין בשני קבצים dxerror. משהו ועוד קובץ. אני יכול להביא בפירוט את הכתוב בקבצים אם זה יעזור. תודה רבה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר והמסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר הקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by yigael_o,

היי, יש לי מחשב נייד של קומפק 715EA ויש לו בעיה במסך המצב שלו שהציר של המסך חופשי לחלוטין. הוא בדרך כלל היה בשימוש כמו נייח אז תמיד השענתי אותו על משהו. עכשיו (במזל טוב) יש מחשב נייח חדש כך שאני רוצה שהקומפק יהיה נייד שוב. יש למישהו שם של מעבדה טובה וזולה? האמת הם אפילו לא צריכים להבין באלקטרוניקה מי יודע מה, זו בעיה פיזית בלבד, המחשב מתפקד בצורה מלאה למעט זה. המחשב בן 5 כך שאני לא מעוניין להשקיע בו יותר מידי אז רצוי שהמעבדה תהיה זולה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים