עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר הפעלה מחדש של המחשב/כיבוי כל פעם צריך להחזיר את ה v למקום. הבנתי מקריאה ברשת שזה יכול להיות התנגשות בין ההגדרות של ה razer deathadder לבין ההגדרה של ה windows אבל אני לא מבין איפה פה ההתנגשות?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (NVIDIA) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  3. אלהן, שעות אני סורק את הרשת ולא מצאתי שום בעיה דומה לשלי, ברשותי Xtreamer ultimate (inter Atom 1.8) מריץ ווינדוס 7 הבעיה היא שחייב להיום מחובר מסך לחיבור ה DVI ושהמסך יהיה חובר לחשמל, אחרת המחשב לא נדלק, בנסוף, המחשב נכבה כאשר מנתקים את המסך או את שקע החשמל של המסך!! מישהו מכיר? אולי יודע מה הפתרון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. שלום, קניתי שני זכרונות כאלה CT2KIT25664BA1339 של Crucial שכתוב באתר שלהם שהם אמורים לעבוד עם לוח האם שלי msi neo combo p35, משום מה אפילו ה BIOS לא עולה ....מישהו יכול לעזור לי, אולי צריך לשים ערכים ידנית ב BIOS (עודכן לגירסא אחרונה)...

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by xena,

או שאני נדרש להחליף מאווררים היכנשהו?

6. Started by yoel14,

שלום, יש לי מחשב בינוני, לא קריטי המפרט, לא הייתי בבית כחצי שנה, ומסתבר שהוא "אכל" קצת יותר מידי אבק, נדמה לי ;D ניקיתי חפיף, ואנקה טוב יותר בקרוב, אבל בשביל הסקרנות וההבנה שלי- זה הגיוני שבגלל אבק במאוורר וב-היט-סינק המעבד [לפי EVEREST] יעבוד ב[גלישה באינטרנט] ב70-75 מעלות, ובמשחק [לא כבד TCE] ב105 מעלות?! המעבד הוא E5200, כרטיס המסך הוא און-בוארד 3100 של אינטל... וכמה אני צריך לדאוג שאם לא אנקה אותו חייו יתקצרו.... תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by Kitt0s,

שלום, כאשר לוחצים על כפתור ה-ON במארז, המחשב נדלק רק לאחר כ-2 דקות ! זה כבר הרבה זמן ככה.. מדובר בלוח אם GA-M61P-S3 עם AMD Athlon X2 (לא בטוח בדגם המדויק) + ספק 500W ניסתי לנתק הכל ולהשאיר ספק + לוח והבעיה נותרה. ניסיתי להחליף ספק (ל-HEC 480W) והבעיה נותרה. ניסיתי לחפש הגדרה כלשהיא בביוס שגורמת לזה, אבל לצערי לא מצאתי. האם למישהו יש פיתרון? אני מניח שזו בעיית חשמל, מכיוון שעד שהלוח לא מקבל POWER GOOD אז הוא לא מתחיל בPOST.. אבל מכיוון שניסיתי על ספק אחר, אני מניח שמדובר בלוח אם. סרקתי אותו לקבלים נפוחים/שרופים - אבל לא מצאתי משהו לא תקין. מלבד הבעיה הזו המחשב עובד, אבל צריך להמתין כשתי דקות עד שהוא נפתח.. אשמח לקבל תמיכה בנושא. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  8. הדלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable הוא מופיע ב- Disk Management ורשום שהוא Healthy. בעיה נוספת שצצה, כשאני מזיז את העכבר אז הוא לפעמים נתקע לחצי שניה וממשיך, אותו דבר עם הקלדה. בעיה נוספת, לוקח למחשב יותר מידי זמן לעשות פעולות פשוטות כמו לפתוח תמונת JPEG (לא כבדה) או נגיד למחוק קובץ. מה אני עושה? תודה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by oreno,

יש לי מחשב עם לוח עם P4i65G עם דיסק SATA עם Windows XP. החלפתי את הדיסק לדיסק SATA2 מסוג Segate ST3500418AS בנפח 500GB. הדיסק מזוהה ב BIOS, אולם אם אני מגדיר אותו כדיסק ראשון לעליה , אני מקבל רצף צפצופים בלתי פוסק. האם ייתכן שלוח האם לא תומך ב SATA2, למרות שהוא מזוהה ב BIOS ? איך אפשר לבדוק האם לוח האם תומך ב SATA2 ? תודה,

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  10. Started by thedarkman,

לפני 9 חודשים בערך קניתי מחשב ואז שמתי אותו על מעמד כזה עם גלגלים ואז הוא נפל על הרצפה ומאז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות שקניתי מהם את המחשב ואז החלפנו את המאוורר לכרטיס מסך ולאחר מכן אחרי כמה ימים זה עדין הפריע לי אז ניסינו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך ואז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות ומאז שהחלפתי את כל החלקים האלה יש לי הרבה בעיות עם המחשב לפעמים הוא מתחיל לעשות מן צפצוף כזה קבוע ולפעמים זה מפסיק ואז מתחיל עוד פעם כל פעם בזמן אחר. יש לי קצת לאגים במשחקים יש לי תקיעות גראפיקה ירדה. מה הבעיה של המחשב? איך אני מסדר את הבעיה? תודה לעוזרים

11. Started by AnTiSh0ck,

היום לאחר עדכון של ווינדוס 7, המחשב ביצע ריסט. מאז המחשב לא עולה. ראיתי שהוא מנסה להעלות אותו דרך boot cd. הבנתי שאולי הוא לא מזהה את ההארדיסק ולכן ניגשתי לביוס כדי לבדוק אם הוא באמת מזוהה. בביוס באמת הופיע רק ההארדיסק המשני (משמש לאחסון בלבד). כיבתי את המחשב .. ניסתי להחליף את הכבל סאטה וגם את הכבל חשמל שלו בנפרד. ועדיין המחשב לא זיהה את ההארדיסק. כשהמחשב פעל.. נגעתי ב HD כדי להרגיש אם הוא מסתובב.. ולפי התחושה הוא לא הסתובב. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאקח את המחשב למעבדה ? יש מצב שהHD הלך לעולמו ? אם כן.. מה העלויות של שחזור הנתונים? (500GB) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by potassium,

שלום חברים. יש לי אל-פסק (UPS) ביתי שמחובר למחשב והמסך. אין לי שום מקום לשים אותו חוץ מאשר מונח על הרצפה החשופה (מרצפות רגילות). האם יש איזושהי מניעה לעשות זאת? (למשל: חשמל, קור המרצפות). תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by naorM,

אוקיי יש לי 4 RAM במחשב וזה תמיד לוקח לי 2 RAM קבוע יש לי 64-Bit אז זה לא קשור לwindows אז ניסיתי לבדוק את התוכנות שפתוחות לי על המחשב תמונה: Uploaded with ImageShack.us ועדיין אין מצב שכולם לוקחים 2 RAM אולי זה וירוס??? נ.ב:מה זה התהליך BCU.exe

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by sapartil,

בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by i-kramba,

שהוא מגיע לחלון בתמונה אני לוחץ אינטר על "start windows normaly" ואז במקום להעלות את המערכת הוא מאתחל את עצמו ואני מקבל במסך מה שאתם רואים בתמונה השנייה ?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by langa,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני עובד במחשב שלי עם יוזר בסיסי ללא הרשאות אדמניסטרטור. עד לפני יום יכלתי ליגלוש כרגיל באינטרנט. אתמול כאשר ניסיתי לעדכן סיסמה בראוטר שלי פתאום האינטרנט אקספלורר (יש לציין גירסה 9) תקוע לחלוטין כלומר אני פותח אותו ולוקח לו 15 דקות להעלות אתר כלשהו. המוזר הוא שביוזר אדמיסטרטור הכול עובד כשורה. ניסיתי לעשות איפוס להגדרות האקספלורר אך ללא הועיל. האם למישהו יש רעיון?

17. Started by pergola,

קניתי את הרמקולים X530.. והרמקול סנטר שלי בבדיקה של התוכנה של הכרטיס קול.. לא משמיע צליל. הוא פשוט לא עובד.. איך אפשר לדעת אם הבעיה ברמקול, או שזאת בעיה שאפשר לסדר?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  18. Started by themailsman,

יש ברשותי כונן קשיח פנימי WD 320GB שקיבל קצר כתוצאה מ2 פינים\חוטים חשופים בכבל SATA שלו, (כנראה התעקם וחשף את המגעים) הבעיה היא בוודאות בכונן, ולא בחיבור שלו ללוח האם. כל מה שניתן לעשות עם הכונן כרגע זה להעתיק\להעביר לתוכו מידע, אך לא לייצא אותו לכוננים אחרים. ברגע שניסיתי לייצא ממנו מידע בכל זאת, קיבלתי "Delayed Write Failed". ניסיתי לבטל את ה caching שלו, אך גם אז הוא פשוט לא היהמוכן להגיב לפעולה, ולא השאיר ברירה להדלקה מחדש. נכון לעכשיו, הכונן (עוד) לא מספיק פגום כדי למנוע ממני גישה לקבצים. על הכונן 25 GB של מפעל החיים שלי. לצערי ללא גיבוי. השאלה: האם יש סיכוי לשחזר את המידע בדרך כזו שלא תעלה הון מיותר?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  19. התקנתי ליתר דיוק אחי התקין אותו במחשב (אחי הוא מהנדס חשמל) לאבא שלי במחשב את כרטיס הרשת הבא: http://www.imatrix.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=185. כך שאני בטוח שההתקנה טובה. המחשב הוא עובד עם Win xp +Sp3 מעודכן. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ, עם 512MB זיכרון (ddr). אחרי מספר דקות שהמחשב פועל, הוא קופא. היה לי את הסיפור הזה, לפני מספר שבועות, כאשר אני התקנתי את הכרטיס. אבל אז כנראה שלא התקנתי את הכרטיס בצורה טובה (לא עד הסוף) והכרטיס נשרף (לדברי הטכנאי, שאמר שהכרטיס מקצר). החלפתי את הכרטיס שהוא באחריות (קניתי אותו לפני כחודשיים). עכשיו כשאחי התקין אותו הבעיה חוזרת. אשמח לדעת מה הבעיה, ואיך לפתור אותה. אם דרושים פרטים נוספים בקשר למחשב או אחרים, אשמח לספק. אציין …

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  20. Started by rubiliani,

היי, יש לי תקלה מוזרה במחשב, אשמח לעזרתכם. התקלה היא שהמחשב לא נדלק. אני מצליח להפעיל אותו רק אם אני מוציא את כל הכרטיסים מהלוח (זכרון,כרטיס מסך,מנתק HD מהמתח והדאטה) מוציא את הסוללה ומחזיר. רק אחרי כל זה המחשב נדלק. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל (מנתק את הכבל של המתח ליותר מ-5 דקות) התקלה תחזור, החלפתי סוללה וזה לא עזר, לפי כל המידע הזה אפשר להבין שאין בעיה בשאר החומרה, אלא רק בלוח. מה לדעתכם אפשר עוד לעשות?? תודה תותחים!

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. דגם הלוח שלי הוא p5gc-mx/1333 ולא מזמן הכנסתי מעבד e5300 דואל כור ומאז המחשב אומר לי cpu לא ידוע לחץ f1 כדי להמשיך ואני יודע שאני צריך לעדכן את הביוס אז יש לי את התוכנה asus update והורדתי מהאתר של אסוס את הגירסה האחרונה של הביוס ושאני בא לעדכן דרך התוכנה אז זה אומר לי שהקובץ ביוס שאני מנסה לעדכן לא תואם לביוס הנוכחי לכן אני לא יכול לעדכן! ואני יודע שזה הגירסה המתאימה כי אין עוד משו באתר של אסוס חוץ ממה שהורדתי ואני על ווינדוס 7 ככה שאני לא יודע איך לעדכן מהדוס (אם אפשר) אני חייב עזרה דחוף תודה!!

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by shaohad,

שלום בניתי מחשב עם מערכת חדש המחשב לאחר עבודה לא מאומצת מידי מבצע ריסט ללא מסך כחול ולא ניראה כמו בעיית תוכנה זה יותר ניראה כמו נפילת מתח המסך מתכבה והמחשב פשוט נכבה לשניה לאחר מכן נדלק ועולה מחדש לדעתי זה ניראה כאילו הספק כוח שיש לי לא מחזיק את המערכת, אשמח להתייעץ עם המומחים של הפרום הזה מערכת הפעלה: windows vista 32 bit מפרט מחשב: מעבד intel i7 920 לוח אם asus P6T זיכרונות: crossair 3GB kit DDR3 1066 FBS כרטיס מסך : MSI Geforce 9800GT 2 דיקסים קשיחים סידירום\צורב כרטיס רשת אלחוטי כרטיס טלווזיה 2 מאווריי 12 סמ, +4 מאוררי 8 ס"מ שמחוברים לספק הספק : Ezcool 500W model Ps-1000 במידה ודעתכם היא שהספק לא מתאים אשמח להמלצה למשהו אמין וטוב (אני מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב) תק…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  23. Started by acls,

קניתי מחשב...והוא ריק מתוכנה אני עוד לא מגיע לשלב שאני לוחץ F8 והוא רושם לי את זה מה זה אומר ומה עושים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=njckd0zj5mkm.jpg

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by CHIP1K,

לאחר שנתקלתי במלא קפיאות של המחשב במערכת הפעלה,ראיתי הודעה של אחד מן הגולשים בפורום ששינה בביוס את ה- C3 ו-C6 report לצערי אני די בור בענין... אשמח אם תענו לי על כמה שאלות בנוגע לנושא. 1.מה האופציה למעשה אומרת 2.האם יכול להיות נזק מכך 3.האם זה משפיע על הביצועים של המערכת המערכת שמדובר עליה היא: GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition ומותקנת מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. ברשותי מחשב שעבר שדרוג (החלפת לוח, זכרון חדש והארד דיסק חדש) התקנתי עליו חלונות 7 פרו, וכמה תוכנות הדרושות לי (אופיס, ויז'ואל סטודיו לדוגמא), וגם תוכנת צריבה starburn. כדי לחסוך צריבה של הויז'ואל סטודיו, הרצתי מתוך StarBurn כונן וירטואלי, שלכאורה עבד אך לבסוף הגרסה של הויז'ואל לא התאימה, ההתקנה נכשלה עם הודעות שגיאה. כרגע זו לא הבעיה, אלא העובדה שאני לא מצליח להסיר לגמרי את הכונן הוירטואלי שעליו יושבת התמונה של הויז'ואל, הוא ממשיך להפעיל אותו כאילו מדובר בכונן פיזי. האם יש פתרון לבעיה ואם כן מהו ? rMaNe

• 3 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.