עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by taotao,

חברה יש לי מסכים כחולים כבר הרבה זמן אבל זה לא ממש הפריע ופתאום זה נהיה בתדירות מטורפת נגיד אני משחק משחק אחרה 5 דקות מסך כחול ובקיצור אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מאינטרנט קצת תוכנות וזהו צריך עזרה בבקשה עכשיו עשיתי בדיקה בMEMETST היא מצאה לי שהזכרונות שלי פגומים בבדיקה 7 אבל נראה לי שזה מעבר לזה כי קניתי זוג חדש של זכרונות של קינגסטון וגם בהם הוא אמר לי שיש טעות באותה בדיקה (בדיקה 7) אז נראה לי קצת חשוד ומעבר לזכרונות יש לי את הקובץ של הקבצי MINIDUMP מכווץ בראר איך אני מעלה אותו לפה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שבוע טוב זוכרים את הREPAIR הכיפי של XP כאשר היה DLL חסר?? אז עכשיו אני מקבל שגיאה windows could not star coz the following file is missing or corrupt: <windows root>\system32\hal.dll וזו מערכת ווינדוס 7 שאין את הדיסק המקורי(יש רשיון אין דיסק) אז שמתי דיסק מאסטר של ווינדוס עם כל הגרסאות ואני מחפש את הREPAIR או משהו בסגנון ולא מוצא יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by glassmoon,

יש לי בעיה משונה ב-HD כאשר אני מחבר HD בגודל 6.4GB מהמחשב הישן שלי, שלא הופעל כבר שנה, במחשב החדש, המחשב מזהה רק partition יחיד של 1.99GB, שאין בו מערכת הפעלה מותקנת (היתה מותקנת בו מערכת הפעלה win95). ניסיתי לחבר אותו במחשב החדש כ-slave ולגשת אליו מHD שמותקן בו win98 וגם אז יכולתי לגשת רק ל-partition יחיד של 1.99GB ,מתוך גודל של 6.4GB . מה לעשות?.... תודה מראש על כל התייחסות

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן.. הוא לא זז.. לפעמים כשאני שומע שירים הם מתחילים להתקע ולזוז לאט.. וגם סרטים. http://img168.imageshack.us/my.php?image=a1lo6.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3816/a2jf3.jpg

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  5. שלום אנשים! יש לי בעיה שצצה רק היום. המחשב עובד לי שיא הלאט! אני לא מצליח להבין למה. אתמול הוא עבד מהר מאוד! והיום הוא בקושי זז! מישהו יודע מה הבעיה תודה מראש אריאל

6. Started by shaifbisss,

שלום בהמשך לנושא הקודם שלי החלטתי להחליף את המאוררים המקרטעים בחדשים הראשון הלך לי טוב והחלפתי אותו ציק צק יש לו חיבור לוח אם והכנסתי אותו פשוט אבל השני מסובך חבל על הזמן הוא מחובר לאיזה כבל מתח כזה שאי אפשר לנתק אותו ממנו מישהו יודע איך עושים את זה תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  7. זה ממש מוזר וגם די מעצבן למען האמת. המערכת החדשה שלי (מפרט בצד) קורסת במהלך משחק ב-MOH:WF בגלל בעיות זיכרון (??). רצ"ב תמונות של הודעות השגיאה לאחר הקריסה. הדרייברים אגב מעודכנים, גם לכרטיס מסך. איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  8. יש לי מחשב נישא מאוד ישן: Compaq Presio 1275 עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 98 (לא כי רציתי, זה כי כל השאר לא עולים לי עליו ועושים לי בעיות בהתקנה - בהפעלה), ואני לא מוצא בשום מקום בל בשום מקום את הדרייברים שלו... כל פעם אני נתקל בבקשה להכניס את הדיסק של הווינדוס, אני מכניס וזה לא מוצא את הקצבים הדרושים.. נכנסתי גם לאתר של HP לאתר של המוצר ומשם הורדתי את הדרייברים - ולא - זה לא עובד - בבקשה עזרה אם למישהו יש חבילת דרייברים, דהיינו: כרטיס מסך, קול, רשת, יציאות מאחורה וכו' בחבילה אחת - אני אשמח לקבל (איפלו כל חלק בנפרד העיקר שיעבוד ושיהיה את כל מה שיש שם תודה מראש על העזרה (ואם זה לא מתאים אני מאוד מצטער, אשמח אם תעבירו).

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  9. האם זה עוזר? כי כנראה אם הלך קבל זה כנראה כתוצאה ממשהו לא? השאלה זה האם כדי לתקן לוחות ע"י החלפת קבלים או שזה לא מומלץ תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by doker,

יש לי מקלדת אלחוטית של MICROSOFT יש לי לוח אם של ASROCK P67 EXTREME 4 משום מה לאחר שאני נכנס לביוס אני לא יכול לכתוב מספרים רק להזיז ימינה שמאלה ללחוץ אנטר וDEL לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב מספרים דרך אגב גם העכבר לא עובד בביוס מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by L1ron,

שלום,רציתי לדעת עם יש אופציה לעשות מקש במקלדת שאני מעביר שירים במדיה פלייר? כמו שלמשל יש למעלה את המקשים של להגביר ולהלמיך דרך המקלדת,אז אותו הדבר לקבוע שתי מקשים של להעביר שיר קדימה ואחורה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  12. אחרי compress drive to save disk space המחשב לא עולה בנוסך יש על המחשב תמונות שצריך לגבות האם אפשר להחזיר את WINDOWS למצב הרגיל ואם לא איך אפשר לגבות אותם ,יש לי את ה Hiren_s_BootCD ככה שאני יכול לעשות בוט עם NTFS אבל מדובר בלפטופ עם כונן אחד ככה שאין לי כונן אחר להעביר עליו

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by AiXC,

כבר פעמיים היו לי ריסטרטים באמצע המשחק, פתאום שומעים זזזזזז כזה ואז ריסטרט. מישהו יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by x-dude,

המחשב שבחתימה,יש לי בדיוק אותו מחשב נוסף,אלא עם כרטיס קול מובנה,עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם הסאונד,פתאום היום,אחרי שהתכנתי אווסט אנטי וירוס (ואני לא ממש בטוח שאווסט אשם),אני מקבל סימן קריאה צהוב ב Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio....לא משנה מה עשיתי אם זה עדכון לדרייברים מהאתר של אינטל (מה שגם מוזר פתאום שהדרייבר האחרון השתחרר היום),system restore,הסרה של ההתקן הזה ולתת לwindows לגלות אותו מחדש....כלום. אני לא מצפה לתשובה מאחר שמישהו חכם לא משתמש ב windows xp 64 bit,אבל אולי בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  15. שלום! יש לי בעיה שכאשר אני מנסה להדליק את המחשב והכונן 4 טרה של wd עם הספקת מתח חיצונית מחובר, המחשב נדלק אבל נשאר תקוע במסך של ההפעלה של הלוח אם אסוס, ורק כאשר אני מוציא את הכונן נייד ומדליק מחדש זה עולה בסדר ואני מציין שיש לי עוד כוננים של 2 טרה ללא הספקת חשמל וכשהם מחוברים המחשב עולה רגיל אשמח לפיתרון ותודה מראש

16. Started by yosi-m,

הכרטיס טלויזיה שלי PINNACLE PCTV עושה DELAY בין הקול לוידאו בקובץ שני מקליט, ז"א בזמן שאני מקליט הכל בסדר, אבל שאני מריץ את הקובץ שהוא הקליט לתוכו אז הוידאו מגיע לפני הקול (לפעמים אפילו בכמה שניות !). ממה יכולה להיגרם הבעיה ? המערכת שלי היא P3 866MHZ 512MB SDRAM ASUS CUV4X-E MB HD ATA66 ניסיתי הכל באמת ולא הגעתי לכלום...

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי geforce 2 mx 400 עם הדרייברים הכי חדשים 53.04 וכל משחק נטקע אחרי איזה 30 שניות אפילו משחקים ישנים כמו re-volt. מתי שהמחשב נטקע כלום לא עוזר אפילו לא ctrl+alt+delete צריך לעשות ריסטרט ומתי שהווינדוס עולה זה משנה לי את ההגדרות של הכרטס ל 640*480. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש זה לא עובד מה אני עושה ? תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by lazy-bones,

שלום איך אני יכול לאתחל את הארדדיסק כש: אין לי כונן דיסקטים (הוא משום מה לא מגיב) יש לי דיסק של WIN98SE ומותקנת כבר מע' הפעלה אני רוצה למחוק הכל!! אני יודע שדרך התקנה של הוינדוס אקס פי יש את האפשרות... אבל איך זה עם 98SE?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי בעיה אתר מבוסס wordpress הפסיק לעלות לי במחשב הנייח ומתקבלת תגובה ERR_EMPTY_RESPONSE ניסיתי 5 דפדפנים שונים ואותה תגובה.במחשב הנייד ופלאפונים האתר עובד מעולה.כמו כן במחשב הנייח אתר אחר מבוסס wordpress עובד כמו שצריך. עוד פרט שיכול לעזור, עם פרוקסי האתר הבעייתי עובד. החברה שאמורה לתת תמיכה, ניסו מספר דברים ולא הועילו זה פשוט מדהים....ניסיתי כל מה שיכולתי לעלות על דעתי וחיפושים באינטרנט החל מרסטרטים לראוטר וסריקת המחשב לוירוסים והחלפת כתובת dns ועד למספר פקודות ב cmd אבל יש לי תחושה שהפיתרון הוא פשוט ומתחת לאף.רעיונות מישהו? נראה לי שהפרוקסי זה כיוון טוב

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מתפקד כמו שצריך אני מחבר לו הארד דיסק SATA רגיל הוא לא פועל טוב בכלל במחשב לא עובד חלק ועושה מדי פעם ריסט לעצמו כשאני משחק במשחקים הוא יוצא מהם אחרי כמה זמן לפעמים הוא מקבל אטרף ולא נותן לי גם לפתוח תאקספלורר (זה קורה בד"כ אחרי שהמשחק עושה בעיות ויוצא מהמשחק) אני כבר מיואש ולא יודע מה הבעיה! בדקו לי את הזכרונות אמרו שהם טובים בדקתי תכרטיס מסך והוא בסדר גמור גם המעבד בסדר גמור לפני שבוע החלטתי שני יקח גם את הלוח לבדיקה והם החזירו לי אותו ואמרו לי שהקירור למעבד לא מספיק -אתם אומרים שאם אני יקנה קירור טוב למעבד זה יפתור את הבע…

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by bullet,

שלום, אחרי שהמחשב דלוק שעה בערך (אין קשר במאמץ או במנוחה..זה קורה בשני המקרים) אז המקלדת והעכבר נתקעים וכשפותחים את הדלת של המארז הכל עובד רגיל (מאווריים פועלים והכל) וצריך לכבות את המחשב לכמה דק' ואז אחרי שעה עוד פעם זה קורה.. חשוב לציין שזה קורה אחרי שהחלפתי מעבד (המעבד הישן נשרף..) מה הבעיה יכולה להיות??? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by langa,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני עובד במחשב שלי עם יוזר בסיסי ללא הרשאות אדמניסטרטור. עד לפני יום יכלתי ליגלוש כרגיל באינטרנט. אתמול כאשר ניסיתי לעדכן סיסמה בראוטר שלי פתאום האינטרנט אקספלורר (יש לציין גירסה 9) תקוע לחלוטין כלומר אני פותח אותו ולוקח לו 15 דקות להעלות אתר כלשהו. המוזר הוא שביוזר אדמיסטרטור הכול עובד כשורה. ניסיתי לעשות איפוס להגדרות האקספלורר אך ללא הועיל. האם למישהו יש רעיון?

23. שלום יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות בו שימוש צדדי. ניסיתי כבר לתפעל אותו ונתקלתי באותה בעיה בעבר, אני מקווה שהפעם אמצא לה פתרון. בגדול אני מחבר את המחשב לחשמל ולמסך, המחשב נדלק ללא קולות או צפצופים אבל המסך נשאר בstandby. פעם קודמת שפרסמתי את הבעיה הזו אמרו לי לנסות לעבור בעזרת מטלית עם אלכוהול על המגעים של הזכרונות. הפעם כשניסיתי עשיתי זאת שוב וגם למגעים של הכרטיס מסך וניקוי אבק כללי בתוך המארז. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by niv_lavi,

פתאום החל מהבוקר הוינדוס 10 לא עולה. הדבר הראשון שרואים זה את המסך השחור במראה מנוקד ומוזר. לאחר מכן יש בלוסקרין שבתחתית מופיע Video_TDR_FAILURE_ATIKMPAG. SYS האם מישהו מכיר את התקלה? האם מדובר בבעיית דרייבר כלשהי? הכרטיס מסך אגב הוא ati radeon hd 4800 יש לי אפשרות להכנס במצב בטוח למחשב אבל אני לא ממש יודע כיצד לפעול משם.

25. אנשים קניתי השבוע כרטיס טלוויזיה של leadtek שנקרא winfast DTV1800 H וכמה אנשים אמרו לי בפורומים שהוא טוב אז קניתי אותו,הרכבתי אותו על יציאה פנויה במחשב התקנתי דרייברים ואת התוכנה. עכשיו ניכנסתי לתוכנה ומשום מה יש בתוכנה באג אמרו לי שזה מתנגש באיזה תוכנה אחרת ונסיתי פעמים רבות גירסאות שונות ועדיכון דרייברים וזה לא עזר עד שהתייאשתי והרדתי תוכנה לא מקורית של הכרטיס וסוף סוף הצלחתי לראות. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת אני רואה באיכות ממש ממש גרועה הכרטיס הזה צריך לתת הרבה יותר ממה שהוא נותן לאנשים בעלי כרטיסים פחות טובים ממני יש איות טובה יותר לא יודע איך להסביר את זה,התמונה גם לא כל כך חדה וגם יש כאלה פסים לבנים מוזרים לאורך המסך. אני משתמש בכבלים מסוג rca אם זה פרט חשוב אז אם…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים