עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב כ5 שנים אצלי, AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב.. (שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח). המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים, לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט, בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים, יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ? ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק. יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !, הסיליקון הוא לבן, יש לי מליון…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  3. Started by MIKI23,

מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by smit,

שלום לכולם, ברשותי מקלדת של מיקרוסופט עם חיבור PS2 מכיוון שללאפטופ אין חיבור PS2 , השגתי מתאם של PS2 -> USB. חיברתי את המקלדת למתאם, ואת המתאם למחשב, וזה עבד. עכשיו לפעמיים זה עבד, לפעמיים לא.. הייתי מחליף בין מקומות ה USB וזה שוב היה עובד, ניסיתי להסיר את המקלדת מ DEVICE MANAGER כדי שהווינדוס יזהה אותה שוב, וזה גם עבד תקופה אבל עכשיו זה פשוט לא עובד. אין לי מושג למה.. אשמח לקבל עצות.. תודה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. היי, שמי שיר... שאני מעלה את המחשב קורה לי משו מאוד מוזר, הינה אני אפרט: אני מדליקה את המחשב , עולה לי התמונה של intel - אחרי כמה שיניות יש ציפצופים מוזרים- והמסך הופך להיות שחור-והוינדוס לא עולה. היום הדלקתי את המחשב וחיכיתי כמה שיניות והופיעו שוב הציפצופים, חיכיתי, ועלה הוינדוס לאחר כמה שיניות. אבל זה עדיין מוזר! כי לפעמים זה עולה ולפעמים לא - אבל יש את הציפצופים בכל מקרה. אשמח אם תוכלו לאתר את הבעיה! תודה רבה , שיר.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קניתי כבל DVI וחיברתי לכרטיס מסך שלי ומשם למסך (SAMSUNG 731B) עכשיו בתצוגה נגיד באקספלורר רואים פיקסלים כאלה בדף אינטרנט.. ושאני מנתק אותו ומחבר תחיבור VGA רגיל רואים חלק..מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by namelass,

שלום יש לי תבעיה עם המסך כחול המעצבן הזה המחשב פעל יומיים ומאז הוא עושה את הבעיה הזו , הוא מגיעה עד לקטע של העליה של הווינ ונותן תמסך כחול עם ההודעה הזו 0x0000007f כדי לעבוד עם המחשב הורדתי ב oc את המעבד ל 1.5ghz במקום ה 3ghz במקום וככה זה עובד מישו יכול להגיד לי מזה יכול להיות אפילו לפרמט לא יכלתי שהמעבד על 3 ואני בטוח שזה לא משו שקשור בתוכנה כי פירמטטי אותו בסוף בדקתי גם תזכרון לראות אם יש בו בעיות והוא תקין זה יכול להיות בעיה במעבד..? win xp sp2 asus p4s800d cpu intel prescot 3ghz mem - 512

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  8. שלום אנשים אני זקוק נואשות לעזרה! אני לא מצליח להגדיר RAID בלוח הזה עשיתי הכל לפי המדריך של הלוח אבל הוא לא נותן לי את המסך שבו אני לוחץ CTRL+J כדי להיכנס RAID UTILITY מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by BD1,

שלום אני חדש פה בפורום באמת פורום ברמה מעל ומעבר משתמשים כתבות ומאמרים לעניין והכל מפורט ומתוייק ממש אהבתי.. אז זה העניין.. אני קרוב לקנות מחשב בזמן הקרוב אבל לפני הייתי רוצה להבין כמה דברים לגבי כמה דברים.. אז אם תוכלו לעוזר לי יהיה אשש לגבי מעבדים.. כפול ליבה, מרובע ליבה לא הבנתי מה ההבדל מעניין אותי העניין. אוברקלוקינג? אם אפשר הסבר קטן בכייף ככה.. אני רוצה להתחיל להרכיב את המחשב ורוצה לראות במה שווה להשקיע ובמה לא.. ד''א אני מקווה שאני בפורום הנכון.. חח תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי ווינדוס אקס פי כרטיס מסך של Sapphire Radeon X1900GT 256Mb. יש לי משחק רשת שאני משחק בו (Gunbound אם מישהו מכיר...) ושאני משחק במשחק ועושה מזער לחזור לווינדוס הכל בסדר אבל אני חוזר לווינדוס ואז שאני לוחץ על המשחק כדי להיכנס אליו זה כאילו מעלה אותו(רואים שחור לשניה) ואחרי שניה זה מפעיל את המחשב מחדש. יש לי עוד מחשב ובמחשב השני זה לא קורה בכלל.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. הגיע לי הכרטיס [8600GT] איפה אני אמור להרכיב אותו ואיך על הלוח אם ? תודה רבה לעוזרים .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אוקי חברה... קניתי אתמול כרטיס חדש של ATI x1950xt 256mb של sapphire מפרט מלא של המחשב intel p4 3.0 GHz 1024 gb ram 400 MHz x1950xt 256 ram ספק ג'נרי אוקי אז לפני זה היה לי כרטיס מסך gf6600 של nvidia ולא היה בעיות עכשיו כשאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא במקרה זה זה hitman blood money אני משחק בערך 5 דקות והמשחק קורס נהיה לי מסך שחור ו אין לי מה לעשות אלא לעשות restart לאחר שהמערכת עולה יש לי ERROR : לפני זה לא היה לי את הבעיה עם הכרטיס הקודם ... ד"א זה לא רק במשחק הזה זה גם ב lost planet וגם במשחקים אחרים אני מעריך ... מה לעשות ??? יש שם עוד אפשרויות ללחוץ עליהם ויש שם עוד מידע אם תרצו אני יכול לפרסם עוד תמונות... נ.ב אני יודע שיש לי צוואר בקבוק אבל אני ל…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by idanshir,

בזמן שאני מעיל את המחשב עולה לי רק הרקע של שולחן העבודה ללא איקונים , ללא ההתחל וללא כלום מה ניתן לעשות מבלי לפרמט אודה לעזרתכם המהירה תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by GerberMan,

שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש של סמסונג והתקנתי אותו על המחשב... עכשיו, לפני שהיה לי את הצורב הזה היה לי צורב רגיל. ברגע שהתקנתי את החדש הגדרתי את הישן כSLAVE והחדש נותר MASTER... כשאני נכנס לביוס אני באמת רואה שהמצב הוא כזה... למרות כל זאת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס משום מה מופיע לי רק הצורב החדש... מישהו יודע מה הבעיה? באיזה שלב טעיתי? תודה והמשך יום טוב!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by noam_ha2007,

שלום אני חדש.. אני רוצה לקנות כבר המון זמן כרטיס מסך חדש והייתי רוצה שאולי תעזרו לי לבחור אחד.. יש לי חיבור agp X4...ואני לא רוצה משהו יקר מ650.... נ.ב אם יש לי agp X4 אז רק agp X4 יכולים להתאים?

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by Big_Guy7,

אני בודק במנהל המשימות, והמעבד שלי עומד על 100% כל הזמן. הפיירפוקס לוקח כ 30, ואין לי מושג מאיפה השאר. הוא פשוט לא יורד מ 100, והמחשב לא זז ככה. למה זה, ומה עושים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by NaorYfrach,

זה מחשב דיי חדש מעבד E2140 האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by URSH,

לוח אם שלי הוא ASUS P4P800 מפרט - http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800/index05.htm חסר לי כבל לחיבור מתח ?SATA (כן יש לי כבל קטן למידע) לספק יש 2 יציאות מתח ישנות (לפלופי וכונן). מה אני עושה מחליף ספק? קונה כבל שחסר? ולאן מחבר אותו. האם אני אמור לקבל את הכבלים עם הצורב החדש?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by avishalev2,

שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by ghadad,

היי , יש לי לוח אם אסוס P4S533-VM שתומך ב - USB2 הביוס מוגדר usb2 enabled , כל הדרייברים מותקנים בדקתי את כל ה 6 כניסות , קדמיות ואחוריות אבל הוא לא מזהה התקני USB2 . רעיון ? תודה גולן

22. יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שלום רב, היום בבוקר פתחתי את המחשב, וכל תוכנה שאני מנסה להריץ, ממש כמה שניות לאחר שהיא עולה - ומופיע לי "erorr report", התוכנה מציגה את התוכן בצורה מעוותת (כל תוכנה - אנטי וירוס/אינטרנט אקפלורר), במידה ואני לוחץ "לשלוח את הקובץ שגיאות", החלון/תוכנה נסגרת. בקושי רב הצלחתי לכתוב הודעה זו :\ הדבר היחיד שאני חושב שיכל לגרום לזה, אבל לא בסבירות גבוהה, זה שאתמול עדכנתי את הדריוורים של הלוח אם (P4S800D), באופן מפתיע, הכול עבד אתמול הרבה יותר מהיר וחלק... ולא היו כל בעיות... אח שלי היה בערב ואין לי מושג מה הוא עולל למחשב. בכל מיקרה, יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה או שאין מנוס מפרמוט?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  24. Started by the kon,

שלום לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתקע כל כמה שעות והייתי צריך לעשות ריסטרט ולהמשיך עד הפעם הבאה אתמול בערב הדלקתי את המחשב אחרי 4 ימים שלא עבד בכלל והתחיל להתקע כל מספר דקות. אני בדקתי וירוסים בשתי תוכנות שונות ולא היה כלום, הפעלתי את המחשב עם כרטיסי הזכרון לחוד(512*2 DDR2) וממשיך להתקע. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה המפרט הוא P4 3.2 512*2 DDR2 6600GT

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by ycherfas,

חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים