עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aski1,

הסיפור ארוך אז ככה: לפני שבוע היתה לי בעיה במחשב :הייתי מדליק אותו וכשהיה פלט על המסך של איזה חברה הלוח אם שלי שם הוא היה נתקע אחכ ניסיתי לעלות בSAFE MODE הוא היה מריץ את כול הקבצים של SAFE MODE ונתקע . קראתי כמה מדריכים והיה כתוב שם לבדוק חיבורים של הכבלים לבדוק אם כול הכרטיסים יושבים טוב עשיתי ככה ועדיין לא עזר ,אחכ הוצאתי את סוללת הליטיום כפי שצויין במדריך נוסף על מנת לאפס את הביוס ומשום מה המחשב הגיע לשולחן עבודה רק שהפעם הוא לא מצליח לזהות את כרטיס ה-GF FX5200 כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא רושם שיש לי כרטיס מסך מסוג זה אבל עם סימן קריאה עליו . יש לציין שברגע שאני הורדתי עדכון לכרטיס מסך אז הוא מזהה לי אותו ומוריד את הסימן קריאה אבל כשאני עושה ריסטרט אחכ הוא עול…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by SharonSx,

היי אנשים אני מחבר לי עכשיו את המחשב וקרה לי דבר מוזר כשהנחתי את המעבד על התושבת גיליתי שיש מדבקה על המעבד עם מספר סידורי כזה כמו מדבקה של אחריות... האם להוריד אותה לפני ההתקנה של הגוף קירור? אנשים בבקשה זה דחוף..

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  3. הבעיה: כשאני מעתיק שירים מהמחשב לנגן הMP3 שלי, אני מקבל את ההודעה הבאה (היא רשומה בתמונה למטה), *והבעיה היא שאני לא מצליח להעתיק את השירים לאחר שאני לוחץ OK.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by oDot,

שלום לכולם מידי פעם המחשב עושה ביפ מוזר (לא מהרמקולים).. מה זה יכול להיות? Q6600 GA-P35C-DS3R 2GB CROSIAR

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ag43,

כל פעם שאני מפעיל תוכנה שקשורה לMEDIA PLAYER או לכרטיס מסך (מעבר לתצוגה הרגילה של הWINDOWS) פתאום מתחילים מסכים מקושקשים לכמה שניות ואחריו המחשב מתחיל מחדש. אין מסך כחול (גם כשהורדתי את הV מ"הפעלה מחדש אוטומטית") ובדקתי טמפרטורות, זכרונות וכו'. יש עוד מה לבדוק מעבר לבעיית חומרה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. את המאוורר כבר הזמנתי כי המוכר אמר לי שזה אמור ליהיות מתאים אבל הוא לא מבטיח לי כלום .. כאן כתוב לאיזה סוגים הוא מתאים וה8600GT לא מופיע ביניהם מה שכן הוא מתאים לכל סוגי הג'יפורס של נוידה גם לסידרה האחרונה של 7 ככה שיש מצב שזה לא מעודכן מבינים .. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED מה נראה לכם זה יתאים לי לכרטיס או לא ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by yhertz,

שלום אני חדש כאן, אך ביצעתי חיפוש בטרם פרסמתי את ההודעה. ברשותי שני כוננים nec dvd rw nd-3540a sony dvd-rom ddu1615 לפני כשבוע עשיתי פירמוט למחשב שלאחריו הצורב (NEC) הפסיק לקרוא דיסקים של DVD והוא קורא רק רגילים של 700 מגה. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כDVD RW אך כאשר אני מכניס אליו דיסק השם משתנה לCD DRIVE והוא מציג כאילו אין שם כלום ומראה 0 מגה. התקנתי נרו וניסיתי לצרוב איתו DVD, זה עבד אבל הוא לא קורא את מה שהוא צורב. הכונן השני לעומתו עובד מצוין וקורא הכל. האם יש פיתרון חוץ מלהשתמש באלימות פיזית ולזרוק אותו מהגג? בתודה מראש, yhertz

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by bugosdckh,

שלום. יש לי מחשב שהתקנתי עליו windows על ארדיסק ide ולאר ההתקנה, הוא לא זיהה את שאר ההארדיסיקים. כמו כן גם ב bios הם לא רשומים כעת. מה לעשות? זה דיי דחוף. תודה

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by omnius,

שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. קיבלתי תמחשב היום עכשו יש לי בכונן אחד 300 גיגא אני רוצה שזה יהיה מחולק ל 100 C ( יענו WINDOW וכל מיני תוכנות ) ו 200 שלי של הסרטים שלי שירים וכו" עכשו אני לא יודע איך לפצל אמרו לי שזה אפשרי עם אפשר תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by ORBIT,

האם יתכן מהירות סיבוב (RPM) של המאוורר של המעבד הוא *רק* 577 RPM? בתוכנה המפקחת יש סימן קריאה מהבהב! יחד עם זאת הטמפרטורה של המעבד היא 37 מעלות. מעבד E6750 עם מאוורר מקורי שלו. וגם מאוורר של המארז 12 ס"מ *רק* 1347 RPM? הטמפרטורה 41 מעלות (מארז סגור). זה הגיוני?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by mokisho,

משהו מוזר קרה לי התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט ואחר כך התקנתי קרבספי אינטרנט סקיורטי משני הסוגים בתחילה הכל היה טוב והקרספי אושר ונשאר לו כמה חודשים טובים אחרי כמה זמן הוא הפך לאפור וכרטיס הרשת שלי לא הצליח להתחבר בצורה מוזרה כאילו לא חיברתי שום כבל ל RG45 והפיתרון היחידי היה לאתחל את הויסטה שוב האם מישהוא מכיר פיתרון אחר כי בנתיים לא התקנתי אנטי וירוס

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by ZZZZZzzzzzZZZZZ,

אני משחק משחק און ליין יש לי מחשב חדש והכל עובד טוב יש לי בעיה שאם תוכלו לעזור לי אשמח 1. אני משתמש בTEAMSPEAK ובזמן המשחק אומרים לי ששומעים אותי כאילו אני משחק עם רמקולים ואני משחק עם אוזניות הסיבה שאני שואל את זה פה בגלל שאני חושב שאולי זאת בעיה בלוח אם יש למשהו פיתרון

14. Started by oDot,

שלום, הגיע אליי היום המחשב החדש - החיבורים נבדקו והם בסדר גמור, גם של הכרטיס מסך ללוח וגם של המסך לכ.מסך ואני לא רואה כלום. אני מדליק את המחשב, הכל מתחיל לפעול אבל המסך נשאר עם אור כתום. יש לי Q6600, GA-P35C-DS3R, SAPPHIRE X1950PRO 256MB. מה לעשות ? תודה מראש. נ.ב: הווינדווס לא מותקן, HD ריק. אבל לא אמור להופיע איזה מש'ו של הביוס?

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by eladhor7,

אוף, הלוח אם והמעבד שלי מזה איכזבו אותי. כשעכשיו יש לי את הכרטיס 6800 gt agp, אז הכרטיס מסך לא משתמש במלוא הרמה שלו, בגלל שהמעבד שלי חלש. בן דוד שלי הביא לי את הכרטיס הזא מהמחשב שלו, ובמחשב שלו הכרטיס עבד מזה טוב, והמשחקים שם עבדו ברמה יותר טובה מאשר אצלי במחשב עם אותו הכרטיס מסך. המחשב של בן דוד שלי הוא: מעבד amd 64 bit 3000+, 1 giga ram כששיחקתי אצל בן דודי Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, עם הכרטיס הזא(6800), אז המשחק עבד אצלו טוב, וכשאני משחק במשחק הזא אצלי, עם הכרטיס מסך הזא, ובאותו גרפיקה כמו אצלו, אז המשחק עובד גרוע ותקוע טיפה. ועוד בן דוד שלי לא עשה אובר קלוק לכרטיס, ולמרות שאני עשיתי, המחשב שלי גרוע במשחקים עם הכרטיס הזא, ואצלו זה טוטח. מה אפשר לעשות?, אולי יש…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היום אני משחק BF2 כל פעם שאני מת ולפעמים גם בלי קשר המשחק ניתקע לכמה שניות המסך הוך לשחור לאיזה שניה ואז חוזר וליד השעון יש משולש אזהרה וכתוב שהDISPLAY DRIVER או משו כזה נפל או הפסיק לעבוד והמערכת שיחזרה אותו בהצלחה . אני בטוח שDISPLAY DRIVER זה הדריבר של הכרטיס מסך :\ (לא התקנתי שום דריברים חדשים בזמן האחרון ולא התקנתי תוכנות ולא כלום ואני משתמש בויסטה) נ.ב היום זה פעם ראשונ שזה קורא לי והטמפ' בסדר...

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  17. אהלן! קניתי כרטיס מסך חדש- Msi Geforce 8600GT O.C. Edition 256Mb DDR3 על הלוח שלי [Msi 945 Neo] והוא לא פעל, בהתחלה נתן ריסטרטים אח"כ לא נדלק בכלל, פתחתי ת'מארז חשבתי אוליי הספק.. כנראה שכן, שקע ה12V נמס אל תוך הלוח ושרף גם ת'ספק וגם ת'לוח, נתתי ת'מחשב לתיקון לחברה [אייבורי] והחזירו לי אותו מתוקן עם לוח MSI 965 Neo ועם ספק כוח של EZCool 300W Real. עכשיו, 2 השאלות\בעיות שלי הם כאלו: 1. הספק הנ"ל יכול להחזיק עם כרטיס מסך כזה?.. עוד דבר, כשהחליפו לי את הלוח הסרתי כרטיס טלווזיה וכונן סידרום אחד, אפשר להחזיר אותם או שהספק יקרוס שוב? [יש לי גם ג'יגה זיכרון ועוד 3 מאווררים שחיוניים לבעיית חימום יתר שיש לי..] 2. אנלא יודע מה קורה פה בדיוק בלוח הזה אבל אני לא מצליח להגדיר אותו…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by irounet,

בוקר טוב לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או מבצע אתחול אני מקבל הודעה שאומרת "cpu is unworkable or has been changed" על מנת להמשיך אני לוחץ על F1 ואז המחשב עולה ועובד בצורה תקינה לחלוטין. זה דגם הביוס שיש לי phonix-award bios v6.ooPG לוח האם : abit IS7-V2 ומעבד של inter P4 3.00GHZ עזרה בבקשה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת מספר ימים: כאשר אני מזיז את העכבר יוצא לי רעש בעוצמה בינונית מהרמקולים/אוזניות. הבעיה מתבצעת אך ורק כאשר אני מזיז את העכבר, כאשר אני מפסיק להזיז את העכבר הבעיה נפסקת. האם מישהו יודע במה מדובר? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. הקובץ הוא קובץ video כל פעם שאני אפילו רק מסמן אותו עם העכבר, לא מפעיל אותו, הוא נותן לי את ההודעה הזאת של הוינדוס send/dont send error ניסיתי להוריד את הקובץ הזה מספר פעמים ועדיין אותו דבר כאילו הוא "נגוע" או משהו. הערה: ניסיתי להפעיל אותו בכמה תוכנות.

21. נתחיל מזה שהיום התקנתי כרטיס מסך 8600GT שאין עליו עדיין שום קירור , ואני עדיין מחכה למשהו מומלץ . עכשיו המחשב התחיל להתחמם ואלו התוצאות שנבדקו בהפרש של חצי דקה אחת מהשניה תיראו איזה שונות . התוצאה בEverest התוצאה בSpeedFan אם אפשר גם טיפה תסבירו לי מה כל אחד מהדברים אומר יענו מזה הטמפ' של הכרטיס מסך למשל ? וכמובן איזו תוכנה צודקת .. תודה ..

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by Dalbayob,

לנעול

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by eegg,

כשאני שם דיסק הוא לא פותח את הדיסק אוטומתי עם הautorun ואני צריך להיכנס לקבצים ולפתוח ידנית את הקובץ יש לי xp sp2

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. האם כדי להתקין דרייברים מעודכנים יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by dan_l2,

לילה לפני כל המארז והכבר ליזר היבהבו (האורות) ולא הצלחתי להפעיל את המחשב סגרתי אותו ולמחרת הוא בכלל לא נדלק... מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים