עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amircx,

היי יש לי כרטיס קול AUDIOGY SE (עלה איזה 250 שח ) ורסיבר של ימהה. הבעיה היא שהעוצמה קצת חלשה ואני מרגיש שכאילו הסאונד קצת חלש ולא מאוזן, זה כרטיס שכתוב עליו 24BIT ... ויש לו מאחורה 4 יציאות בערך האם אני צריך כרטיס קול יותר טוב מזה ? (פעם היה לי את אותה הבעיה והיא נפתרה בזמנו שקניתי כרטיס קול LIVE )

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by barabudi,

אני לא יודע אם זו בעיה חומרה אבל כראה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי פעמיים אז חשבתי שהאשכול מתאים לכאן,אני מקווה שאני צודק,תודה לכל מי שיעזור. יש לי בעיה שאני משחק במשחקים כמו סטלקר אני רואה כל מיני קירות שלא אמורים להיות שם,פירמטתי כמה פעמים עם גרסאות שונות של וינדואס החלפתי כרטיס(אחריות) ובדקתי,זו לא בעיה במסך,לא עשיתי אובר קלוקינג,לכל הידוע לי,אני יכול לבדוק אם מישהו יסביר לי איך ויש לי דרייברים מעודכנים, אם מישהו יכול לעזור תודה. יש לי 7600gt 256vram 128bit gygabite עם מערכת קירור silent heat pipe 2 הנה תמונות של מה שקורה: http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss__08-05-07_17-01-27_l01_escape.jpg http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss…

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by djass,

שלום. כניתי לוח אם למחשב ישן חיברתי לא זיכרון DDR 400 256 שאני מפעיל את המחשב מופיע לי רק 192 זיכרון והמחשב לא זז!!! מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים! אינה תמונה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  4. שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by sharonp,

בוקר טוב! מזה מספר חודשים שמתי לב שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או משחק במחשב פתאם הרמקולים פולטים מן 'בום' מוזר שכזה, שדי מבהיל ומפתיע. עד לא מזמן לא הבנתי למה זה קורה, ואז שמתי לב שכשמישהו מכבה או מדליק מתג בבית (מכבה/מדליק אור לדוגמא) התופעה מתקיימת. יש לי 530X logitech. מישהו יודע על פיתרון?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  6. אוקיי... אז קניתי מחשב חדש הכל טוב הקיצר אני בא מכניס את הדיסק של הווינדוס... ברגע שזה מגיע להתחלה זה פשוט שולח לי את זה: http://img237.imageshack.us/img237/4889/dsc01428yc0.jpg http://img530.imageshack.us/img530/4269/dsc01429zs2.jpg אני לא יודע אולי לא הגדרתי טוב את המחיצות אולי הדיסק לא טוב... תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. Started by אופיר_זיו,

היי לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן שאני פותח דף אינטרנט אחרי חצי דקה בערך אני מקבל הודעה בחלון נפרד והיא: אינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר .אנו מתנצלים על אי הנוחות יש המשך והוא : לקבלת מידע נוסף אודות שגיאה זו לחץ כאן לחצתי וזה מה שהיה כתוב חתימת שגיאה modname : kernel32.dll appver.6.0.2900.2180 offset:0001eb33 appname:iexplorer.exe modver:5.1.2600.2180 זהו. אני מקווה שמידע זה יעזור לכם לעזור לי המון תודות אופיר עמותת אור ירוק לחיים [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 18:18:04 ובנוסף לזה נפתח לי חלון חדש ובוא כתוב שגיאת יישום החריגה מצב חריג לא ידוע בתוכנה OXE06D7363 אירעה ביישום במיקום 0X7C81EB33

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני רוצה לחבר כמה דיסקים קשיחים למחשב ושכל פעם רק אחד יפעל והשאר לא יהיו מחוברים/יהיו כבויים לגמרה נגיד יש 3 אנשים שמשתמשים בבית וכל אחד מקבל דיסק קשיח משלו בלי שום גישה לדיסיקם אחרים.. בטח אפשר כל פעם לפתוח תמחשב לנתק דיסק קשיח ולחבר אחד חדש, אבל אין שיטה יותר נוחה?

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם הדחופה בנושא. באתר הרשמי של אסוס לא מצאתי מדריך ללוח שלי.. אני צריך לשדרג ביוס מהסיבה שאני מחליף מעבד מאתלון 64 3000 למעבד אתלון 64 4200 X2. המפרט הנוכחי שלי: athlon 64 3000+ Asus A8V deluxe 2GB DDR400 תודה מראש לעוזרים, משה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קודם כל זה קורה לי עם כל גרסא של וינדוס(XP ו ויסטה בלי דואל בוט) ללא התקנת דרייברים וגם איתם בלחיצה על כפתור הכיבוי מהמארז המחשב נכבה ולעומת זאת פעולת הכיבוי ממערכת ההפעלה מבצעת הפעלה מחדש מעבד:INTEL C2D E6320 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3-REV3.3 אם צריך עוד פרטים תכתבו אני אתן אותם

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by hamora,

היי לכולם. החלפתי כרטיס מסך כי הישן שלי נשרף. יש לי מחשב די ישן אך סביר, הכרטיס מסך החדש הוא - geforce fx5500 256mb. עכשיו, כשאני מנסה להפעיל חלק מהמשחקים שיש לי, המשחקים כן עולים (שומעים את הסאונד), אבל לא רואים כלום, כאילו המסך לא מעלה את התמונה, ויש הודעה קטנה על המסך: Out of range H: 68.5kHz V: 85Hz Max: 1280x1024 הורדתי עידכונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA, ניסיתי להעלות את ה refresh rate בהגדרות של הכרטיס מסך ל 85, אבל זה נתן לי את אותה הודעת השגיאה כמו שזה נתן לי שניסיתי להעלות את המשחקים שלי. המקסימום שזה יכול לקבל זה 75Hz. איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by dor962,

קניתי מחשב חדש ויש בעיה עם החיבור של הספק עם הכרטיס מסך.. הספק: Corsair 520hx הכרטיס: 2900XT של ספיר מהספק יוצאים 2 כבלים, 1 של 8 פינים ו1 של 6 פינים. הכבל של ה8 פינים מתחבר רק בכוח, ולא נראה כאילו הוא מתאים. מצאתי תמונה באינטרנט של החיבור http://img3.pconline.com.cn/pconline/0705/11/1013779_070508_hd2900xt_02_thumb.jpg גם כאן זה לא נראה מתאים: לא כל החיבורים המרובעים מול המרובעים והעגולים לא תמיד מול העגולים. קראתי באיזה מדריך באינטרנט על הדרישות של הכרטיס מסך ומצאתי את זה A 750 Watt or better power supply with two 2x3-pin PCIe power connectors. For optimal performance, we recommend requires one 2x3-pin and one 2x4-pin PCIe power connector. For a list of certified power …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. האם קיימת תוכנה כל שהיא אשר בודקת את התקינות של החמורה המתוקנת במחשב? כל דבר לחוד?זכרונות ,כונן קשיח וכו...?

15. יש לי מחשב כ5 שנים אצלי, AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב.. (שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח). המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים, לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט, בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים, יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ? ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק. יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !, הסיליקון הוא לבן, יש לי מליון…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dudi.vaknin,

הבעיה היא במחשב של חבר שלי. אני מניח שמדובר בתקלה בחומרה. לפי התיאור שלו, הוא מדליק את המחשב ועל המסך כתובים כל מיני דברים באפור על רקע שחור ולמטה יש ספירה לאחור של חצי דקה. לאחר מכן המחשב מגיע לשלב הטעינה של Windows XP ולאחריה מתבצע אתחול. למישהו יש מושג מה הבעיה? האם זו בעיה בחומרה? תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by hagaym,

שלום רב לחברי פורום מי יודע איך אני אוכל לבדוק את הלוח האם האם הוא מקצר וגורם לשריפת חלקים כגון כרטיס מסך האם יש דרך לבדוק תקינות לוח אם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by WhiteLen,

היי, יש לי הרגשה שנשרפה לי יציאת הקול. אני משתמש ביציאות של לוח האם ( ירוק, ירקרק, ורוד ) עד היום חיברתי דרך החיבור הירקרק ופתאום הוא הפסיק לעבוד. החלפתי את הרמקולים באוזניות ועדיין כלום לכן אני מניח שזו היצאה. שמעתי פעם שאפשר להחליף דרך חלונות את היציאות כך שהקול יצא דרך היציאה הירוקה (שאולי עדיין עובדת). האם מישהו יודע איך עושים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב של אחי את הויסטה ULTIMATE גרסת שידרוג (דרך משרד החינוך). כבר אחרי השלב הראשון, כאשר מגיעים למסך עם הלוגו של מייקרוסופט המחשב קופא ומפסיק להגיב. המחשב עצמו תקין וחלונות XP עבד עליו יופי. מדובר במעבד PD820 עם זכרון 1.5 ג'יגה, לוח אם צ'יפסט אינטל 945P יש למישהו רעיונות לגבי למה זה קורה? בתודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by המוח,

או USB1? יש לי אוורסט על המחשב.. תודה :]

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by dm7,

קניתי השבוע מחשב חדש ומרגע שהתחלתי אתמול להשתמש בו הוא נכבה ונדלק תוך כדי שימוש. ללא שום התראה ,כעשר פעמים במהלך חצי יום וכך גם היום. יש לציין כי אין בו וירוסים ועדיין לא התקנתי בו תוכנות או משחקים שאולי יכולים לגרום לתופעה כזאת. זהו מפרט המחשב : מעבד אינטל 6550. לוח אם גיגהבייט 945 . זכרון 1 G . כרטיס מסך ATI X1650 .מערכת הפעלה ווינדוס XP. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מחשב חדש, עם לוח אם Gigabyte 965P-S3 rev3.3. כשאני מפעיל מחדש, הצלילים מופעים הנוריות של POWER נדלקת והנוריות של הHD והנורית של הDVD מהבהבות לכמה שניות ואז מפסיקות. הנורית של POWER נשארת דולקת, אין תמונה על המסך ואין כלום. אין צפצופים של הלוח. לא תמיד קורה, כשהמחשב כן נדלק, או אחרי מספר פעמים או אחרי כמה דקות שאני משאיר אותו כבוי הגדרות הBIOS לגבי OC מתאפסות. אז השארתי אותן כבר מאופסות. VISTA ביצעה אבחון של הזיכרון (אחרי אחת הפעמים) ולא מצאה שום בעיה. מעולם לא הייתה בעיית טמפרטורה. המעבד E2160 בשיאו הגיע ל52 מעלות. מה יכול לגרום לזה? אגב, הBIOS מעודכן לגרסה האחרונה (F12). כשהמחשב עולה הוא עובד מצויין.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by miim17,

יש לי לוח אם של אסוס (m2npv-vm) שמשתמש בציפסט של NVIDIA והכרטיס מסך (אונבורד) הוא GEFORCE6150 , גיג'ה זיכרון. . הקצאתי לו בביוס 128 מגה. התקנתי דריברים אחרונים של NVIDIA וגם עדכנתי את הביוס של הלוח אם. התופעה היא כזו: כאשר אני משחק אנריל (אנריל טורנמנט, משנת 99, שרץ לי מעולה על ה MX4000 הישן שלי) הכל רץ חלק (אחרי ריסט) אבל עם המחשב עובד כמה שעות ואז אני מנסה לשחק - יש קפיצות בתצוגה - משמע הוא לא מראה לי את כל הפריימים אלה מדלג על חלק מהם. מה עשיתי עד כה: בדקתי טמפרטורה - עובד בסביבות 61 מעלות בזמן המשחק - נאמר לי שתקין. (פרט לזה מרחתי עוד פעם משחה טרמית, לא הוריד את הטמפ') עידכנתי דיירקס - (9) וזהוא בערך. אין לי יותר רעיונות מה אפשר לעשות. למישהוא יש רעיון ? (מריץ XP - לא…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by vk,

אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  25. שלום לכולם ^^" נניח והתקנתי על מחשב X ווינדווס 2000, אפשר להעביר אותו למחשב Y בלי צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה והדבר היחיד שיש לעשות זה להתקין דרייברים חדשים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים