עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם, רק לפני כמה ימים גיליתי שכשאשר בזמנו לפני חודש קניתי מחשב חדש קבלתי רק 5 כבלי sata III ובעצם בלוח יש לי 6 כניסות !(חצופים) למזלי מהמחשב הישן שלי נשארו לי כמה כבלי sata II ,לקחתי את אחד מהם וחיברתי איתו את אחד הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. מה ההבדל בינהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני יתחיל בזה שלא מצאתי מקום יותר מתאים לשלוח את ההודעה הנ"ל לכן אני מתנצל אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה. ולשאלה: קניתי כבל USB באורך 5 מטר ולא משנה מה אני מחבר עליו גם עכבר זה לא עובד, השאלה למה הכבל חדש ולא נראה לי שהוא לא תקין אני חושב שצריך איזה משהוא שיחזק את האות של ה USB מין שנאי כזה השאלה היא האם זה באמת כך ואם כן אז מאיפה קונים את זה כמה הוא עולה ואיך מחברים את זה בקצה של הכבל או למחשב ואז את הכבל עליו... השמח לעונים :-)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mrraz,

לאחרונה התחילה תופעה שברגע שאני מחבר כבל USB של דיסק נייד למחשב הוא תוקע את המחשב והמסך לא מראה כלום אני צריך לבצע ריסטארט למחשב כשהכבל מחובר ואז הכל בסדר התופעה זהה בכמה מחשבים. הכבל כנראה מקצר ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iamuser,

ברשותי מסך 19" דגם MAG B916 נוצר לי נתק בחיבור אחד החוטים בתוך קונקטור ה- VGA (קונקטור 15 פין D-SUB) ניסיתי להחליף את הקונקטור בלבד אבל ללא הצלחה. האם מישהו יודע היכן ניתן להחליף כבל זה בלבד? נראה לי מוגזם לקנות מסך חדש בגלל בעיה כזו. אם יש למישהו מסך MAG ישן, ממשפחת דגמים זו, שלא עובד שניתן לקחת את הכבל ממנו - יכול להיות פתרון מעולה. בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  5. התקנתי ssd במחשב ועליו התקנתי win 7 prof. 64 bit והשארתי בינתיים את הווינדוס הקודם בהארד דיסק הישן . שאני מעלה את הישן יש אינטרנט ובssd אין. ניסיתי כבר המון דברים ,מחקתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט ,לא עבד ,התקנתי דרייבר חדש ,לא עבד. חיברתי את הssd לבד לאיפה שהארד דיסק הישן היה מחובר,לא עבד . לוח אם: gigabyte x48 ds4 כרטיס רשת : realtek RTL8168c

6. Started by GALAI30,

איפה אני משיג כזה כבל ל Crucial MX500 250GB SATA 2.5" 7mm (with 9.5mm adapter) Internal SSD

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Lapua23,

שלום , יש לי שאלה די מטומטמת , אבל רוצה להיות בטוח . יש לי מחשב ישן מ2010 עם ספק 520 ואט Cooler Master - קניתי מחשב חדש עם ספק Corsair RM750X - אבל הוא הגיע בלי כבל חשמל . האם אפשר להשתמש באותו כבל ? האם צריך כבל יחודי שלו? והאם זה מסוכן באיזושהי צורה למערכת? תודה

8. Started by Avarice,

שלום, קיבלתי עכשיו לפטופ של אסוס שהזמנתי מארה"ב ואני רוצה לדעת אם אוכל להשתמש במעביר רגיל לכבל החשמלי שלו או שאצטרך טרנספורמטור/לקנות כבל חדש. מצורף קישור לתמונה של הספק החשמלי של הכבל. https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=b8ed320f3c&view=att&th=139ee6480aefd3cf&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by Absurd,

שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by danlevin1,

שלום לכולם יש לי טלויזיה ישנה /קופסא עם החיבורים הישנים של הצבעים , בננות ממיר של YES ומסך מחשב שטוח יש כבל שאני יכול להעביר בין הטלויזיה למסך המחשב , לראות את הערוצים של YES על המחשב ? תודה

11. שלום לכולם, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה, מקווה שפה זה בסדר. השאלה היא כזאת: בכרטיס מסך שאני אמור לקבל מחר, יש חיבור DP, הכרטיס מסך הוא r9 290X. במסך שיש לי כרגע, אין חיבור DP. עריכה: יש HDMI השאלה היא: אם אני קונה מתאם מDP לHDMI, הכבל יפגע באיכות? זאת אומרץ, יציג לי באיכות של HDMI או DP? כי שמעתי שה DP מעביר בצורה יותר טובה מאשר ה HDMI תודה!

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. שלום חברים, התחדשתי בDELL XPS13 מארהב, כמובן שהוא הגיע עם חיבור אמריקאי לחשמל והחלפתי את הכבל מיקי מאוס המקורי באחד אירופאי. הכבל האירופאי מאוד מסיבי וכבד ורציתי לשאול אם אפשר לוותר על ההארקה? או מאיפה אני יכול לקנות כבל קצר וקומפקטי? תודה מראש, אוראל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, רכשתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לחבר אותו למסך המחשב הישן שלי. לצערי, מסך המחשב ישן, ויש לו רק יציאת VGA. קניתי כבל עם ראש אחד VGA והשני HDMI. כשהמשלוח הגיע, לצערי הכבל לא עבד. בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שיש צורך בהעברה אקטיבית של מידע (משהו עם המרת אותות), ולכן יש צורך בכבל אחר. שתי התמונות שצירפתי: 1. הכבל השחור הסטנדרטי הוא מה שיש לי. 2. הכבל עם הPORT VGA הגדול יחסית הוא זה שלדעתי אני צריך לרכוש. מה אתם אומרים? האם אני יכול להקרין את המוצג על הלפטופ על המסך הישן באמצעות הכבל שרכשתי או שעליי לקנות את הכבל שהמליצו לי\כבל אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. חיבור החשמל הרגיל שיוצא מספק הכוח (לבן מלבני וקצת מגושם עם 4 "חורים") ומשמש לחומרת IDE הוא לא החיבור שמשמש חומרה שעובדת על SATA2. יש חיבור אחר. האם אפשר לקנות מתאם מחיבור חשמל של IDE לחיבור חשמל של SATA2?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by rrroonnii,

חיברתי את הכבל מתח של הכרטיס מסך לחוטי חשמל שגם מעבירים חשמל לשאר חלקי המחשב האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by dovk,

חבר טוב נתן לי את הדיסק הקשיח לתיקון (הצלה) הבחור מבקש ממני וממש מתחנן כל תמונות ילדי מקטנותם ועבודות אקדמיות ישנם על הדיסק קשיח הזה אנא עזור לי אני מסתכל על הדיסק מצד חיבורי המתח ושומו שמים כל הפינים עקומים . החבר מספר כי ניסה להחזיר את הדיסק הקשיח למקומו ולחבר את הכבל DADA (sata2) ואז נשבר החלק העליון (בקליט ) של החיבור ה המתח ונסיון נוסף שלו הוא ממ ש הרס אותו - נו אחרי הסיפור המשעמם הזה וכשראיתי שניתן להציל את הדיסק ברגע שאחבר את המתח חזרה למקום ע"י הלחמה דקה שאלתי היא אלה חיבורים מתחברים על הפס החיבורים בדיסק כשאני יודע כשרק 4-3 פינים בסך הכל פעילים עליו מתוך 15 נקודות חיבור? ועל הדרך כבל הנתונים של SATA עם 7 פינים תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  18. Started by SagroN,

שלום לכולם, קיבלתי היום מחברים שהביאו לי את המחשב נייד של דל XPS 13 9360 מודל 2018 מארה"ב וכמובן שהכבל מתח שהגיע איתו הוא אמריקאי. הבנתי שבשום פנים ואופן לא לשים את המתאם תקע הפשוט הזה בכמה שקלים ולחבר איתו את המטען לחשמל(שכן בנוסף יש לו רק 2 פינים והפין הארכה לא מתחבר). רציתי לשאול אם יש חשיבות לכבל הזה שיהיה מקורי של דל או שזה חסר חשיבות לחלוטין ואפשר פשוט לקנות כבל פשוט של מיקי מאוס? (כי זה החיבור שאני חושב שמתאים למחשב שלי) נניח את זה - https://ksp.co.il/?uin=7499 או את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15477 ואם יש לזה חשיבות אז אשמח לדעת מאיפה אפשר לקנות רק את הכבל הזה מקורי של דל כי פשוט לא מצאתי(אני לא צריך את כל המטען עצמו עם …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by p4free95,

לאחר זמן רב מאוד שבה המערכת שלי עבדה עם הארד דיסק מכאני החלטתי להתקין מערכת הפעלה על הssd שלי. הכל היה טוב ויפה ועבד למשל 5 שעות ולפתע דבר מוזר קרה - explorer.exe - קורס ברציפות. מיד חשדתי בssd שלי. אולם כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט לא עשה פוסט, החשיך מסך וכך גם חשך עולמי. פירקתי הצלבתי בין כל החלקים האפשריים ופסלתי את כל האפשרויות - ספק כרטיס מסך זיכרון ואפילו ה ssd. מסתבר שהכשהחלפתי כעת את הכבל חשמל, הבעיה נפתרה, אומנם נדפקה לי מערכת ההפעלה החדשה והנקייה. מה אתם אומרים? אפשרי או לא אפשרי? בכל שנותיי לא נתקלתי בדבר שכזה..

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by BENNY66,

הכבל פלופי הוא מאוג גדול השאלה שלי אם אני יכול לחתוך אותו אחרי הבננה שאני צריך הוא יעבוד לי או לא?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by dekom,

האם כבל רשת יכול להיות פגום בצורה כזאת שהוא משפיע על המהירות של האינטרנט? אני לא מדבר על התנתקויות או איבוד קישור. האינטרנט פועל כל הזמן אבל הכבל לא מממש את מלוא הפוטנציאל האפשרי של מהירות האינטרנט. אפשרי כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  22. Started by johnwoo,

שלום לכולם המיפרט של המחשב שלי: AMD 64 BIT 3700 לוח אם של GIGABYTE כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, אם הכבל רשת שמחובר למודם של HOT[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 09:38:37 בטעות נקטע,אם הכבל רשת מחובר למחשב ומודם של הוט, הווינדוס XP לא עולה לי והמחשב מאתחל את עצמו כל הזמן. הבעיה קרתה להפתעתי, לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם. איך אני יודע? כי פירמטתי את המחשב שלי וראיתי שאין שום בעיה עם הכבל רשת ללא הדרייברים (כלומר-המחשב ניתן לאתחול ללא בעיה והווינדוס עולה בצורה תקינה). הפתרון שמצאתי הוא לחבר את הכבל רשת רק אחרי שהווינדוס עולה. לפעמים אני שוכח לעשות זאת וצריך לאתחל שוב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. היי חברים, מחשב Windows 10, שימוש עיקרי הוא עבודה ומשחקים. הכל רץ יפה מלבד זה כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק למחרת, הנורית היכן שהכבל רשת מחובר אינה דולקת, ולכן אין אינטרנט למרות שהכבל תקין (חדש). לאחר הפעלה מחדש נוספת, הכל עובד תקין. עובד עצות ואשמח לסיוע.

24. Started by Leonid.,

שלום רב, אתמול חוויתי תקלה מאוד מוזרה. ברשותי ראוטר edimax BR6424 (אלחוטי) שאליו מחוברים מחשב נייח (באמצעות כבל רשת), לפטופ (חיבור אלחוטי) וממיר מקליט (מחובר באמצעות כבל רשת). באופן שעדיין אינו מובן לי, כבל הרשת שמחובר בין הממיר לראוטר הפסיק לעבוד והפיל איתו את כל הרשת, ברגע שניתקתי את הכבל מהראוטר הרשת חזרה לעבוד כסדרה. החלפתי כבל ועכשיו הכל בסדר, אבל אשמח לקבל הסבר לתופעה המעניינת הזאת. בכבוד רב, לאוניד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by skakooli,

מישהו יודע איך לעשות או איפה לקנות כבל שטוח שבצידו הראשון יש קונקטור של 40 פינים (שמתחבר לדיסק הקשיח של המחשב) ובצידו השני יש קונקטור של 26 פינים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.