תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שמעו אני לא זוכר איפה זה יש כזה בווינדוס שירות שהווינדוב אומר לך את כל הטמפרטורות במחשב ואומר לך עם החומרה תקינה ואומר לך איזה חומרה יש לך מישהו יכול להזכיר איך אני מגיע אליהם?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מאוורר למארז קצת ישן שעושה הרבה רעש ובדקתי את זה והבעיה היא שהוא רוטט וזה עושה רעש חזק רק שהמאוורר על המארז (הפח רועד כנראה) מה יכולה להיות הבעיה שזה התחיל להרעיש ומה ניתן לעשות כדי לתקן? ד"א קניתי מאוורר מאוורר חדש (Arctic Fan 8L ב-30 מ-KSP אפילו שרשום באתר ב-20 בטח ראו את אבא שלי חשבו שהוא עשיר) שבכלל לא עושה רעש וזה נראה לי דיי דומה לישן בחיבור חוץ מזה שזה חדש.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
when i run 3dmark its shows me that my score is 7200 Ihave amd 4200,hd3850,2X1 Ram,windows vista basic is it ok? :'(
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה כאשר אני משחק במשחק far cry לאחר כמה זמן המשחק נטקע והוא יוצא לוינדוס ומקבל את ההודעה הבאה עכשיו אני אחרי oc הoc עבר מצוין בכול המבחנים של prime וגם עשיתי כמה בדיקות אם 3dmark03 והכול סבבבה בלי בעיות יציבות הכול טס ליי ורק במשחק הוא עכשיו עוד משהו קטן שאולי גם כן קשור, אני עכשיו על דריור 4.3 של ati וכאשר שאני מנסה להתקין למשל את הדריור האחרון שלati הוא מתקין אבל רושם לי באופציה בדריור שזה עדין 4.3 ויורדות לי כמה אופציות מהדריור החדש אבל כמה מהם נשארות ולא משנה כמה פעמים שהורדתי והסרתי את הדריור זה לא עזר אז אולי זה קשור למישהו יש תשובה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית בן כ4 שני עם הנתונים הללו Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P / Sapphire P4X400AS4 CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) memory 511 MB עבד מצויין עד שהחלפתי לו כרטיס מסך ל radeon 9550 (עם צלעות קירור ולא מאוורר) מאז המחשב נתקע הרבה ומאתחל את עצמו לבד או שהמסך מחשיך התגברתי על זה מעט עם דרייברים והתקנת WIN מחדש למישהו יש מושג ??? מה הסימפטומים של בעיות בקירור הכרטיס ??? אשמח לתשובות מקצועיות חורף טוב
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. המחשב שלי היה בתיקון במעבדה כיוון שעשה בעיות והווינדוס לא עלה. הם פירמטו לי את כונן C והצליחו לתקן את הבעיה, קיבלתי את המחשב והווינדוס שהם התקינו לי עולה. כאשר שלחתי את המחשב לתיקון היו בו 2 מחיצות. מחיצה C שבה הותקן הווינדוס ומחיצה E שבה היו החומרים החשובים במחשב כמו תמונות, סרטים, שירים וכו'.. עכשיו קיבלתי את המחשב בחזרה ואני שם לב שכאשר אני נכנס למחשב שלי רק כונן C מופיע שם. דיברתי עם הטכנאי מעבדה של אלה שקניתי מהם את המחשב והוא לא הצליח לעזור לי דרך הטלפון. כאשר לחצתי קליק ימני בשולחן העבודה על המחשב שלי ואז עשיתי Manage, Disk Management, ראיתי שיש לי שם 2 כוננים. כונן C שמזוהה כבריא ועליו מותקנת המערכת (system) ועוד כונן שלא רשום שהוא מוגדר כמשהו …
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כשאני מחברת רמקולים מאחורנית פתאום לא שומעים, כשאני מחברת את הרמקולים מקדימה איפה שהיציאה לאוזיות אז כן שומעים. זה כבר עשה לי בעיה לפני כחודש שבאמצע ששמעו פתאום לא שמעו ואחר כך שוב שמעו. בכל אופן כרגע לא שומעים בכלל ביציאה שמאחורנית והיציאה שמקדימה מיועדת לאוזניות וזה מוזר שאיפה שהאוזניות כן שומעים ומאחורה לא שומעים. היה איזה קטע שכיביתי את המחשב והדלקתי ואז כשחיברתי את החוט מאחורה שמעו לשניה ואז זה הפסיק. הלוח שיש לי: gigabyte 965 ds3 rev3
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי מחשב (בחלקים) עכשיו הכל עובד, חוץ מהכרטיס מסך, עכשיו הכרטיס הוא Nvidia GeForce 9800gt 512mb ddr3 לוח עם MSI P43 מעבד 8500 3.16ghz ספק 500EZcool עכשיו הכל עובד, ניסתי לחבר כרטיס מסך אחר (geforce 9500) לראות אולי הוא לא מוגדר טוב בביוס, הכרטיס עובד הכל מוגדר כמו שצריך החזתרי את הכרטיס החדש ולא עובד.. גם המאוור של הכרטיס לא עובד, אומרים לי בעיה בספק, ש 500W לא מספיק שנראה לי שזה לא נכון (טכנאי אמר לי) אני חושב שצריך קבל מתח לחבר ישר לספק... שאין אותו... על הכרטיס יש 4 חיבורים של מטח בקצה שלו...... ולא היה בקופסא שום כבל כזה... יש למשוה מושג מה הבעיה?????
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה לגבי איך אני יכול לגרום למחשב שישמור את הנקודות שיחזור ב Hdd במקום בSsd. תודה שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן חברה! טוב תקשיבו יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט הלבן הפשוט והוא מיתחבר ב-usb . הוא עובד מעולה .. אבל כשאני גולש או משחק או לא נוגע במחשב, אז יש את הציפצוץ כאילו אני שולף את העכבר מהמחשב יעני ניתקתי אותו ואחרי כמה שניות יש שוב את אותו ציפצוץ והוא חוזר לעבוד.... זה קורה כול כמה דקות וזה מעצבן! ואני מציין המחשב חדש הוא אצלי כמה ימים... אז לא ניראה לי יש בעיות הלוח אם. מאוד מקווה שתעזרו לי כי אני ישתגע. ויש מצבים שהעכבר מפסיק לעבוד והוינדוס אומר לי שהו א לא מזהה התקן שמחובר ב-usb .
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד - IBM T21 ששלחתי למעבדה מכיוון שהתקלקל. נאמר לי במעבדה כי לוח האם מקצר ואפשר לתקן את הלוח (לא להחליף) בעלות של כ - 1000 שח. ברצוני לשאול אם מישהו/מישהי מכיר/ה בעיות נפוצות בלוחות אם של IBM או אתרים בהם מסבירים על תקון בעיות כאלה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מצורפת למטה תמונה של מספר משחקים, ומה שקורה בהם. חייב לציין: הכרטיס מסך לא באוברקלוק. מישהו מוכן לעזור לי במציאת הבעיה ובפיתרונה?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אחרי הניתוח הוא רושם לי שזה כנראה מ HARDWARE ,ראיתי גם קובץ אחר שרשום ntkrnlpa.exe . מה הסיבות לראשון ומה הסיבות לשני ?הבנתי שהשני זה ככל הנראה בעיה בכרטיס מסך ,או קובץ(דרייבר לא מתאים בVISTA). ומה זה ה HARDWARE ?יכול להיות שזה נובאה מהכרטיס סמך או משהו ?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של רילטק, הוא פשוט לא מזהה את הרמקולים. אגב, ב XP הוא לא מזהה את המיקרופון, ובגלל זה הזמנתי מ DX כרטיס קול ל USB שעלה 2 דולר, וככה אני יכול לחבר את המיקרופון, והוא עובד על הוינדוס 7 ומזהה את הרמקולים. אבל, הסאונד שלו ממש גרוע, אני רוצה להשתמש בכרטיס קול המובנה. מבחינה פיזית הכל בסדר, עובדה שעל ה XP זה עובד. למישהו יש פיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. רציתי לאתחל אותו עם דיסק של לינוקס וזה עבד (אחרי החלפת הכונן האופטי שהיה מקולקל). שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") חשבתי שאולי זו בעיה של חום או משהו ופירקתי אותו. בפירוק ראיתי את זה: Shot with K800i at 2009-04-26 האם זה קבל שנזל? מישהו בפורום יכול לתקן לי את זה (אני לא רוצה לנסות להלחים בעצמי) ובשורה התחתונה: האם יתכן שזה מה שגורם ל-XP לא לעלות?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אתמול פתחתי את המחשב לצורך נקיונות אבק ופירוק של הכרטיס קול שהיה לי לאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הספק כח עשה איתי משחקים נדלק לשניה ונכבה עד שכיביתי אותו באופן יזום בזה הצלחתי לטפל בקלות על ידי שחרור מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל. אבל ביום בבוקר קמתי לבעיה חדשה, המחשב היה כבוי (כשהלכתי לישון הוא היה דלוק) אז הדלקתי אותו, והוא לא נדלק. המאווררים נדלקים, הלד של הכרטיס מסך נדלק, יש אורות על הלוח אם (אני לא בטוח אם זה דבר תקין או לא) אבל המסך נשאר כבוי כאילו לא מזהה שהמחשב נדלק פתחתי את המארז וגיליתי שהכבל של המאוורר בגג המארז והמאוורר בדופן האחורי של המארז לא עובדים (יש עוד מאוורר בקדמת המארז שעבד). הכבל שלהם התנתק וחיברתי אותו אבל יכול להיות שהמחשב התחמם מדי …
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי זאת בעיה מהעבודה. מישהו התלונן על מסך שלא עובד. באתי למסך ראיתי תצוגה שחורה (יעני כאילו כבוי) אבל הנורית הייתה כחולה ולא צהובה (יענו לא standby אלא כמו במצב רגיל). לחצתי על כפתור הכיבוי. מיד אחר כך שוב לחצתי להדליק. הפלא ופלא! המסך עובד..אך לא להרבה זמן!! אחרי כמה דקות או פעולה שעושים במחשב (אפילו לחיצת ctrl+alt+del) המסך שוב חוזר לאותו מצב..שוב צריך ללחוץ כיבוי והדלקה וזה מסתדר. נסיתי לשחק עם התדר והרזולוציה אבל זה לא ממש עזר.. מה שעשיתי זה לקחת ממחשב אחר מסך עם אותו דגם ולהחליף ביניהם, לראות אם הבעיה היא במסך או במחשב. אחרי שעשיתי את זה..שני המסכים עבדו בצורה תקינה!! שניהם מאותו דגם אני מזכיר שוב יש למישהו הסבר לזה? אולי למישהו קרה משהו דומה בסגנון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי כונן CD ומגרת הארדיסק שאני מעוניין לחבר אותם לאותו ערוץ IDE. כמה אקסיומות: 1. ההארדיסקים שמחברים למגרה הנ"ל תמיד מוגדרים כ MASTER 2. לא תמיד יש הארדיסק במגרה. עכשיו הבעיה: איך אני מגדיר את הסידי ככה שגם שאין הארדיסק במגרה הוא יעבוד וגם שיש הוא יעבוד. כאשר אני שם אותו על SLAVE ואיך במגרה כונן הוא לא מזוהה. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב המבוסס על פנטיום 2. קניתי לה כרטיס רשת אלחוטי לפני שבועיים והיום באתי להתקין אותו. לתדהמתי גיליתי שהוא לא מתאים פיזית לכניסת PCI |: מסתבר שעם השנים הכניסה השתנה כנראה. מה אני עושה? יש מתאם כדי שכניסה ישנה תקבל כרטיס חדש? יש כרטיס רשת אלחוטי לכניסה ישנה? יש מצב שהחנות (אייבורי) יקבלו בחזרה את הכרטיס? זרקתי כבר את הקופסא |: תודה.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישו' נתן לי מחשב לסדר לו אוקי הזמנתי RAM ובטרייה אחרי בדיקה קצרה טוב אח''כ אני הולך לעדכון WIN ורואה שרשום שהעדכון לא עובד כי אין מקום פנוי אני בודק ורואה ששמו לו NVME של 256 ועשו לו 2 מחיצות 1=25 GB !!!!!! לכונן C 2=215+ לכונן D כך שהוא על 0 מקום עכשיו אני רוצה לאפס את כל העסק ולחבר מחיצות אבל איך? ז'תומרת אין לי אפשרות עכשיו להכניס את זה למחשב אחר ןלאפס יש אופצייה מבחוץ דרך הBoot או משו'? תודה מראש חברים
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מכבה את המחשב אני מקבל שגיאה..(כונן לא מוכן) הכונן לא מוכן לשימוש ייתכן כי הדלת פתוחה בדוק א תכונן A וודא כי הוכנס תקליטון. ...וכ"ו
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי, אחי הביא לי מחשב של ידידה שלו שאני אפרמט לה אותו... כרגיל אתם יודעים, עבודה קלה פירמוט הכל טוב ויפה ווינדווס עולה הכל מותקן (פנטיום 3 , WIN2K) ואז שמתי לב שהווינדווס לא התקין כברירת מחדל את הכרטיס רשת, אמרתי סבבה, לפני שהפירמטתי היה לה ווינדווס 98, בדקתי איזה דרייברים צריך אם אני יצטרך בהתקנה מחדש, ראיתי שאני צריך דרייברים של realtek 8139 , סבבה גלשתי לי באינטרנט, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של REALTEK, באתי להתקין, והכרטיס לא מזהה את הדרייברים, ניסיתי להתקין אוטומטית, ידנית, בכל הצורות, ונאדה... אמרתי לעצמי אולי טעיתי? פתחתי את המחשב הסתכלתי על הכרטיס ואכן ראיתי rtl8139d, הצ'יפ של רילטק עם ייצור של ASOUND, אמרתי נלך לאתר של ASOUND, הורדתי משם דרייברים גם, ניסיתי לה…
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מחשב של IBM ואני רוצה לפרמט את המחשב אני נכנס לביוס לוחץ F1 ואני לא מוצא את הBOOT אני משתגע אין לי מושג איפה זה בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-