תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים והורדתי תוכנה בשם HD SENTIAL שבודקת את הטמפרטורה של הדיסק קשיח. שמתי אותה על המחשב החדש והוא מראה לי טמפ של 35-40 שזה נורמלי. החלטתי לנסות אותה על המחשב הישן(מבין השנייה) וראיתי שהטמפ' היא 54 מעלות! רציתי לדעת מה לדעתכם הבעיה במחשב... אני אישית חושב שזה מאווררים פגומים ואני ייקח אותו ליתקון, אבל אני רוצה להתייעץ קודם פה.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה זה שעת עבודה של טכנאי לשעה ? כמה אפשר לחייב בנאדם על מערכת הפעלה + דרייברים.+ חיבור לאינטרנט + מדפסת או סורק. *בכל מחשב זמן ההתקנה שונה.(חדש/ישן) כמה לקחת על התקנה של רכיב ? CD צורב כרטיס מסך וכו'.... ושמעתי שיש כאלה שלוקחים לשעה 200 וכל שעה נוספת 50 האם זאת שיטת עבודה טובה יותר מגלובלי. *הבעיה בגלובלי שלוקחים פר מערכת הפעלה 250 למשל אז אתה יכול להיות אצל לקוח 4 שעות ולקבל כמו על שעה ! ומצד שני אף אחד לא יזמין אותך אם תהיה אצלו לפי זמן(שעה).
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האינטרנט שלי נהיה איטי מאוד 700ping מהירות הורדה 0.37Mbps והעלאה 0.01Mbps. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בבזק אם זה קשור
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תבעיה הזאת מלפני חודש בערך ולא מצאתי פתרון אז חשבתי שכאן זה המקום למציאת הפתרון. הכול התחיל כשניסיתי לחבר שתי מאווררי מארז ביחד (לא קניתי אותם זה מ"אלתור מספקים ישנים") אז ככה זה הלך, היה לכל מאוורר שני חוטים אדום ושחור חיברתי אדום לאדום ושחור לשחור ואז חיברתי את האדום והשחור (שחיברתי מקודם ביחד) לדבר כזה (שחור עם שני חורים) שמתחבר ללוח אם ואז הפעלתי את המחשב שתי המאווררים פעלו, ואז החוטים בטעות התנגשו והיה כזה "קצר" ואז המאווררים הפסיקו לפעול, ואני לא ידעתי למה זה הפסיק לפעול ואז ניסיתי לחבר לפינים האלו שבלוח אם, עוד מאוורר לבדוק אולי שם הבעיה ופתאום אני רואה שהמאוורר לא פועל ואז ידעתי שהבעיה היא בלוח אם. אתם יודעים השלוש פינים שמחברים אילהם מאוורר לצ"פסט ו…
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקנתי SSD חדש הכל טוב עשיתי מדריך לשיפור הSSD ומאז התהליכים קוופצים בלי שעובד כלום וגם המעבד חושב הרבה זה המדריך http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,2911.html עזרה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היה לי הום לפני חצי שעה 12 גיגה פנויים בכונן D. נכנסתי למשחק. יצאתי פתאום יש לי 48 מגה פנויים!!! (WTF?!) אני עוד מעט עושה ניקוי עם TUNE UP. מקווה שזה יעזור. בין אם זה יעזור ובין אם לא מה יכול לגרום לזה?! ואם זה לא יעזור (אני יערוך שזה יסיים) מה אפשר לעשות? תודה עריכה: זה סיים ומחק כולה 300 ומשהו מגה.... יש לי עכשיו 400 פנוי... מה אפשר לעשות? איחוי דיסק יעזור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש האם צריך לעשות עדכונים לביוס שקשורים לחומרה שקיימת במחשב
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב החדש. לוח אם P35-DS3 Rev1.0 עם מעבד QX9650 הביוס מעודכן בגרסה האחרונה. המחשב נדלק אבל מידי פעם הוא נכבה, כנראה שיש פרמטרים שצריך לשנות ואני לא יודע מהם. הדבר היחיד ששיניתי הוא המכפיל תדר ל - 11, יותר המחשב לא עושה BOOT. בבקשה אם מישהו יכול ויודע מה צריך לשנות זה יעזור לי מאוד (אשמח לצילומי מסך של הביוס). תודה :bash:
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini100108-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Wed Oct 1 20:20:27.356 2008 (GMT+3) System Uptime: 2 days…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. זה ממש מוזר. קניתי נגן MP3 ובמחשב אחד עם XP הוא מזוהה ללא שום בעיה. במחשב השני עם וינדוז 98 התקנתי את הדרייבר שלו - אבל כשאני מכניס את ה DOK לא קורה כלום. אפילו אין "התקן לא מזוהה". אני אציין שהמחשב תקין לגמרי ומזהה חומרת USB אחרת ללא שום בעיה בכלל . השתמשתי בשקע הזה לעכבר ומדפסת והכל מזוהה ועובד. איך אפשר לפתור דבר כזה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום קניתי חלקים חדשים למחשב. שקניתי מtms מאוורר של אינטל אמרו לי פה בפורום שיש עליו משחה טרמית. אך בtms הביאו לי מאוורר יותר טוב של zalman כי נגמר להם האינטל מקורי במלאי. עכשיו לשאלה,האם על המאוורר או המעבד שלי יש משחה טרמית והאם אפשר להרכיב אותם ללא?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה יעלה לי מקלדת usb או שחייבים שיהיה enabled? ומה ההבדל בין auto לenabled?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מצאתי כרטיס קול Creative Sound Blaster Live! CT4830 במחשב הישן שלי. אני לא זוכר אם הוא עבד או לא, אבל בכל מקרה חיברתי אותו ללוח אם. בביוס שמתי Disabled באפשרות של Azalia (אני מניח שזה מבטל את הכרטיס קול OB). הפעלתי את המחשב ואחר כך את הדרייבר של קרייטיב (לא מהדיסק המקורי, הורדתי דרייבר מהאתר של קרייטיב), והדרייבר לא זיהה את הכרטיס (הוא אמר שהוא לא מחובר), אך הכרטיס היה חם, כלומר הוא היה מחובר פיזית ללוח אם. יתכן שהכרטיס לא עובד? (הוא ישן, משנת 99 לדעתי). או שאני עם הדרייבר הלא נכון? ושאלה נוספת שלא ממש קשורה - אני לא יודע אם הכרטיס קול הזה יותר טוב מהOB שלי (GB 965p-ds3), לפי חיפושים שעשיתי ההבדל הוא יחסית קטן. יש למישהו מידע נוסף בעניין? חבל לי להשקיע הרבה זמן ולראות שהה…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הייתי צריך להגיב בדיון על הצורב מתחתי אבל זה היה נקרא "לגנוב" את הנושא. אז הבעיה ביא שהפעלתח את המחשב, פתאום נעלמו לי הCD והצורב, מי שיודע ויכול לעזור לי שיעזור . תודה רבה על כל תגובה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי לפטופ אסוס עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר כן מופיע בביוס אבל לא במנהל ההתקנים אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי מחשב הבנוי מהמפרט הבא: Asus P5N-T Deluxe Intel Core 2 Quad9450 GeForce GTX280 GEIL 4Gb DDR2 800Mhz Enermax 82+ 625w Antec P182 WD + Seagate 500GB Disks Dual Systems: XP x86 + Vista x64 הבעיה היא כזאת: מהיום שהרכבתי את המחשב אני מקבל באופן אקראי ולעיתים רחוקות, שזה אומר פעם ביום, פריזים. המחשב קופא כלום לא זז, הווינדוס מפסיק להריץ קבצים, כי כשאני עושה ריסט אני רואה שההורדות שלי נעצרו גם. אחרי איתחול אני מקבל את המסך של הויסטה או האקס פי שאומר שהמערכת עברה כיבוי לא מסודר (וניתן לבחור לעלות בסייפ מוד או המצב האחרון שבו המערכת עלתה ובלה בלה). זו בעצם התופעה הכי מוזרה כי המחשב לא אמור לזהות כשהוא נתקע. מה גם שאין לי שום חיווי באיוונט ויואר. מלבד: The previous…
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בעקבות מסך שחור שמפסיק פעולת מחשב, מסך כחול שקרה בעבר, ומינדאמפ שנוצר, אני מבקש עזרה בניתוח הקובץ(השתדלתי לעבוד לפי ההוראות בסטיקי,מקווה שזה בסדר): Microsoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini010909-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\6d5228fb2dd71211e1b5f459d0bd\symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי קיר משותף בין הסלון לממ"ד קדחתי אתמול עם כוס 50 ממ חיברתי את המחשב אחד למסך PC בממ"ד ב- DVI וכבל שני VGA לטלויזיה בסלון אני רוצה לראות בו זמנית גם בממ"ד וגם בסלון או לפעמים פעם בממ"ד ופעם בסלון ניסתי לעשות בהגדרות צגים כפולים וזה לא משכפל את ה- WINDOWS לסלון רק "הרחב צגים אלה" (שרואים רק חלק מהמסך) ולא "שכפל צגים אלה" (שרואים אותו דבר בשני הצגים) איך פותרים את הבעיה? (יש לי כרטיס מסך ישן 8500) תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD 18" מסוג HP (לא שזה חשוב) וכרטיס מסך gigabyte 5500 אני ברזולוציה של 1280X1024 וקצב רענון 70HZ (חשוב לציין שאני בחיבור DVI) הבעיה שלי היא שאם אני מביט טוב במסך מקרוב אני מבחין בנקודות אדומות ממש קטנות על גבי שטחים ירוקים ונקודות אפורות על גבי שטחים כחולים. זה לא משהו שבולט לעין אבל עדיין זה ברור שיש פה בעיה ואין לי מושג אם הבעיה כרטיס מסך או במסך עצמו (דרך אגב אני לא מבצע OC ) למשהו יש עצה או אולי מכיר את התופעה (בדקתי בעזרת תוכנה ואין לי פיקסלים שרופים) תודה מראש עריכה: כאשר אני יורד לרזולציה של 1024X768 וקצב רענון 60HZ זה נעלם כאשר אני עולה ל 70HZ זה חוזר. וזה גם לא הגיוני - חשבתי שעם חיבור DVI זה לא באמת משנה קצב הריענון
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כרטיס gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming וידאו מכל סוג שהוא, כולל סרטונים בתוך משחקים, אחרי כדקה מתחיל לקרטע וכשאני מזיז את העכבר הוא חוזר לעבוד כרגיל, חוץ מזה הכל פועל מצוין, ייתכן שזה התחיל כשעדכנתי דרייבר, אני לא בטוח, בכל אופן ניסיתי להחליף כמה דרייברים ולא עזר, התקנתי מערכת הפעלה חדשה (WIN10) וברגע שעדכנתי דרייבר התופעה חוזרת, רק כשאני בוחר את הדרייבר הבסיסי הגנרי של ווינדוס הוידאו פועל בסדר, אבל לא ניתן לשחק כראוי. עדכנתי חבילת קודאקים, ניסיתי בנגנים ובפורמטים שונים, בדקתי הגדרות שומר מסך וצריכת חשמל וכלום לא עזר. בעיה נוספת החלה כשהוצאתי את הכרטיס ממקומו והחזרתי, חלק מיציאות הSATA הפסיקו לזהות את ההתקנים, מדובר בהתקן מאוחד של 2 טורי יציא…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
פירוט הבעיה: אני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מתחיל לפעול ואז הוא מוריד את המהירות שלו למהירות נמוכה וזהו. אין כלום. לא יודע מה הבעיה וזה מטריף אותי.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כשאני נכנס למנהל המשימות של ווינדווס ( קונטרול+אלט+דיליט וניכנס תחת ביצועים) - כמו בתמונה אני רואה שהשימוש ב- CPU שלי משתגע , הוא עולה ויורד כל הזמן , ואין לו סיבה כי אני לא מפעיל כלום במחשב בזמן הזה. עשית סריקה עם התוכנות : spybot - search & destroy Registry Mechanic Multi Virus Cleaner 2006 TuneUp Utilities 2006 וגם יש לי תוכנת אנטיוירוס kaspersky מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. השאלה בכותרת. תודה רבה וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לאחר שינוי הגדרות הביוס ל By SPD, עם מעבד שרץ על 166x11 וזכרון שרץ על 200, עם העליה של חלונות אני מקבל חלונות כחולים, כמו כן תופעות מוזרות גם במצב בטוח. לאחר שינוי באס הזכרון ל166 (333), הכל רץ כרגיל. אני אובד עיצות!
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-