תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, יש לי מחשב עם מערכת XP דיסק קשיח IDE אני רוצה לחבר דיסק קשיח נוסף גם PATA על אותו כבל IDE שקיים מחובר איך אני אמור לשים את תצורת הJUMPERים בדיסקים ומה לשים את מה?באמצע של הכבל או בסוף? תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב , הנדון – מחשב נייח עם ווינדוס 7 64 תקלה חוסר ב WINDOWS INSTALLER ותקלה במערכת . 1. תיאור המערכת והבעיות a. יש לי מחשב עם כונן ראשי SSD בנפח 128 GB אשר מתמלא כול הזמן . b. היות ולתיקון דיסק מערכת ההפעלה נדרשים קרוב ל 17 GB לא ניתן לבצע תיקון הדיסק הנ"ל בעזרת דיסק הווינדוס של מיקרוסופט . ( חייבת להיות שיטה אחרת לתיקון דיסק המערכת בעזרת הדיסק של מיקרוסופט .) c. איני רוצה לפרמט הדיסק הנ"ל מכיוון שיש עליו הגדרות רבות כמו הגדרת רשת ועוד – חייבת להיות דרך תיקון חכמה יותר אשר תאפשר תיקון הדיסק גם כאשר יש נפח פנוי של פחות מ 1 GB . d. ה WINDOWS INSTALLER ניזוק או אינו קיים יותר ולכן לא ניתן לקבל עדכונים עם כול הכר…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שאלה 1 יש לי לוח אם דגם : asus x99-deluxe/u3.1 אחרי התקנה של ווינדוס 10 אחרי חצי שעה עבודה יש לי q code 40 "system is waking up from the S4 sleep state" מזה אומר ומה ניתן לעשות לתקן זאת? שאלה 2 intel turbo boost max technology 3.0? מה עושה הטכנולגיה הזאת ואיך אני מפעיל אותה במחשב שלי, יש לי מעבד i7-6800K תודה לכל העוזרים ושתיהיה שבת של מלכים
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי כרטיס gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming וידאו מכל סוג שהוא, כולל סרטונים בתוך משחקים, אחרי כדקה מתחיל לקרטע וכשאני מזיז את העכבר הוא חוזר לעבוד כרגיל, חוץ מזה הכל פועל מצוין, ייתכן שזה התחיל כשעדכנתי דרייבר, אני לא בטוח, בכל אופן ניסיתי להחליף כמה דרייברים ולא עזר, התקנתי מערכת הפעלה חדשה (WIN10) וברגע שעדכנתי דרייבר התופעה חוזרת, רק כשאני בוחר את הדרייבר הבסיסי הגנרי של ווינדוס הוידאו פועל בסדר, אבל לא ניתן לשחק כראוי. עדכנתי חבילת קודאקים, ניסיתי בנגנים ובפורמטים שונים, בדקתי הגדרות שומר מסך וצריכת חשמל וכלום לא עזר. בעיה נוספת החלה כשהוצאתי את הכרטיס ממקומו והחזרתי, חלק מיציאות הSATA הפסיקו לזהות את ההתקנים, מדובר בהתקן מאוחד של 2 טורי יציא…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בעיה מוזרה מחשב נייח XP תקין ואין איטיות אבל העכבר USB תקוע ואם הוא זז אז ממש בדיליי SLOW MOTION כל מה שאני מחבר לUSB מאחורה דיסק קשיח חיצוני, איפון , DOK, הכל בסדר רק העכבר לא זז מיותר לציין שניסיתי עם 5 עכברים שונים אין לי PS2 אבל ניסיתי עם מפצל גם לא עזר החלפתי ספק כוח התקנתי דרייברים עדכניים ללוח התחנה הבאה זה לפרמט אבל ממש לא בא לי גיבויים עכשיו לכל האאוטלוק סיוט מיליון מיילים מה זה יכול להיותתתתת?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות 1 המחשב נתקע פשוט קופא ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב ידני ואם אני בתוך משחק הוא לא ניתקע 2 המאוור של העמבד שלי עושה רעש מטורף אולי מתחמם יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק ומאז יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הפעלה המחשב נדלק לאיזה שנייה נכבה לשניה, נדלק לשניה נכבה לשניה ואז בפעם השלישית הוא נדלק ועולה מה הסיבה שיכולה לגרום לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי אוזנייה של PLATRONICS M25 ומשום מה האייפון 4S שלי לא מזהה אותה ! יש לי שני מכשירים של נוקיה ושל מוטורולה שכן מזהים והכל טוב ואילו באייפון כלום ! חייב דחוף עזרה חברים , תודה ..
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח.! יש לי בעיה במחשב ממש אבל ממש מעצבנת..! הבעיה היא שלא משנה איזה דפדפן אני גולש firefox chrome ieplorer האתרים כמעט ולא נטענים, הקטע הוא שאתרים כמו google cnn ynet נטענים מהר כמו שצריך ואתרים כמו facebook apple ועוד כמה אתרים לא נטענים ואם הם עולים הם עולים אז חצי עמוד, והדפדפן טוען וטוען וטוען בלי הפסקה. כמה דברים שניסיתי לעשות ולא עזר: 1. עידכנתי את הדריברים של הלוח אם והכרטיס רשת שהוא on board. 2. בדקתי הגדרות של חומת אש של הווינדוס (החומת אש היחידה שיש לי), חסימות וכדומה..! 3. אני מחובר לראוטר של tp link, ששני מחשבים מחוברים אליו והמחשב השני פועל כמו שצריך (שנינו מחוברים הכבל rj45 רגיל - חוטי), הקטע שהחלפתי בין המחשבים אז זה אומר שהבעיה לא בראוטר ול…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעושה שישה צפצופים כשאני מפעיל אותו ואח"כ הוא נשאר דלוק אבל לא מראה כלום במסך הכנסתי כרטיס POST למחשב והוא הביא לי תוצאה של C5 - oem specific-early shadow enabled for fast boot - PnP dual CMOS (optional) C7 - Initialize note dock late מה הכוונה של זה? איך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק לעזרה.. סוף סוף תיקנתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי בעיה רק עם הכרטיס מסך שלי (8800GT ):המחשב לא מזהה אותו,בביוס מוגדר לו לעבוד עם הPCI ,גם הווינדוס מזהה רק את הכרטיס שבנוי בלוח אם-ולא את הכרטיס שלי-מה הפיתרון?(ניסיתי גם לעדכן את הביוס-אבל לא הצלחתי)...יש למישהו רעיון?,ניקיתי כבר את הכרטיס,בדקתי שהוא מחובר נכון לספק כח....
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כל פעם שהפרויקט מגיע לCPO גבוהה בערך 70 % הוא יציב לרבע שעה ןאחכ" הוא פשוט נתקע ולא זז יש 2 סירטונים לפני ואחרי ועשיתי פירמוט ובדקתי את המעבד עם כל מיני תוכנות ואני לא מוצא את הבעיה!! http://www.youtube.com/watch?v=jFOHmsiDgMY http://www.youtube.com/watch?v=b_5RrR9iGBQ
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
** הלוח אם במפרט המחשב מכיל את הבאג של אינטל בבקרי ה-SATA, אבל אני לא משוכנע שזאת הבעיה ** הבעיה היא כזאת: מדי פעם המחשב קופא חלקית, אפשר להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר לא מגיב. מדי פעם גם מופיע מסך כחול, לאחר מכן שאני עושה רסטרט מופיעה ההודעה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. הבעיה היא 100 אחוז בלוח האם? יש לציין שהעברתי גם את הכונן הקשיח וגם את הכונן האופטי לחיבורי SATA 6 הקיצוניים בלוח אם, ככה שזאת לא "אמורה" להיות הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
המחשב עובד באופן סדיר אבל כשאני נכנס למשחק CSS הוא מריץ אותו במשך 5 דקות ולאחר מכן המסך נכבה אבל המחשב עדיין עובד כרגיל ורק לאחר שאני עושה ריסט הוא מריץ שוב תמחשב מה הבעיה בדיוק? אני לא רוצה סתם לקנות מסך חדש או שאולי בכלל מדובר בכרטיס מסך תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מדובר על המחשב הנייח , מפרט מצד ימין <- הכל התחיל יאתמול , באמצע משחק פיתאום המסך עיבד את האות מהמחשב. אחרי ריסטרט הבעייה חזרה על עצמה כמה פעמים. היום התחילו להופיע ארטיפקטים בזמן משחקים , המחשב התחיל להיתקע ובכמה מקרים הופיעו גם מסכים כחולים , כתוצאה מהארטיפקטים. כרגע המסך ביכלל לא מזהה שום אות מהמחשב , גם כאשר אני מפעיל אותו מחדש. החשד שלי הוא שהכרטיס מסך הלך לעולמו , יתכן שיש גורם אחר לבעייה חוץ ממנו?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי קפא מידי פעם וכשהפעלתי אותו מהתחלה ראיתי במסך השחור שרשום BZBZBZBZBZBZ היכן שבד"כ רשום ההארד דיסק. אחרי כמה ריסטים זה מסתדר ואז אני רואה שיש בעיה עם ה BOOTMGR . אחרי עוד כמה ריסטים אני מצליח להעלות את הווינדוס. איפה הבעיה? מצורפת תמונה של HD TUNE- ישנה בעיה ב ultra dma crc error count עד כמה זה חמור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המיפרט: e6500 2gb ram kingston 250gb wd 8400gs זה מחשב חלש בעיקר לצורכי אינטרנט אח שלי הקטן משחק בוא דיי הרבה ואתמול הוא שיחק need for speed carbon ולפתע המשחק ניתקע והיה טרר תצליל האחרון נישמע בלי הפסקה,עשיתי ריסט המחשב נידלק רגיל היום שיחקתי במשחק שעתיים רצוף ולא ניתקע,אני לא יודע מי מה זה ניגרם אולי כי בידיוק שלחתי מלא חלקים של קובץ באיסיקיו מהמחשב ההוא למחשב שלי וזה לקח הרבה זיכרון? אולי משהוא מתחיל לההרס במחשב? טמפרטורה במאמץ מעבד שתי הליבות 43 כרטיס מסך 55 לוח אם 28 הארד דיסק 34 אז זה לא ניראת לי בעייה טמפרטורה,ואני חוזר שוב היום שיחקתי איזה שעתיים שלוש ולא ניתקע ביכלל רק אתמול פעם ראשונה ששלחתי איזה 11 PART ב ICQ שכל אחד שוקל 350מגה ותוך כדי שיחקתי במשחק
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיהה שכבר מתחילה לשגע אותי.. מפרט: ASUS STRIKER EXTREME 680I XFX 8800 ULTRA 786MB INTEL QUAD Q6700 2.66G OCZ 750WATT ANTEC SONATA NANYA 2X2GB 800MHZ WINDOWS 7 64BIT אז זה הולך ככה.. בהתחלה המחשב הורכב עם זכרונות של OCZ 2X2GB 800MHZ הותקנה עליו WINDOWS XP 32 למחשב היתה בעיה לעשות REBOOT ולהתעורר מSTANBY/SLEEP היה צפצוף ארוך באתחול היתה מתקבלת שגיאה WARING SYSTEM BOOT FAIL (מסך כחול) החלטתי לנסות להתקין VISTA 64BIT ואז היה מתקבל מסך כחול עם שגיאהSTOP... BEGIN DUMPING PHISICAL MEMORY אוקיי.. זכרונות.. לא?! הלכתי למעבדה ושם החליפו לי את הזכרונות לNANYA שיש לי כעת. הותקנה מערכת WIN 7 64 כי קראתי שהשגיאה "STOP..." קשורה לעדכון של מיקורוספט בוויסטה. ועכשי…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום קניתי חלקים חדשים למחשב. שקניתי מtms מאוורר של אינטל אמרו לי פה בפורום שיש עליו משחה טרמית. אך בtms הביאו לי מאוורר יותר טוב של zalman כי נגמר להם האינטל מקורי במלאי. עכשיו לשאלה,האם על המאוורר או המעבד שלי יש משחה טרמית והאם אפשר להרכיב אותם ללא?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב שלי נקנה לפני 3-4 שנים והכל עבד טוב . לפני חודש-חודשיים בערך, התחילה לי הבעיה . אני משחק CS:1.6 וכשאני רואה שחקנים מהקבוצה היריבה הCPU עולה לי והמשחק נתקע . קודם כל, אני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם מעבד ושהCPU קשור למעבד . פרטים : מעבד נוכחי: Dual-Core E5300 לוח אם: Gigabyte Technology Co.,Ltd G31M-ES2l ספק כוח: MODEL:ATX-500W כרטיס מסך: Nvidia Geforce 9500 GT תקציב: 300 ש"ח , גג 400 חנות מועדפת: KSP תודה רבה לכל מי שיעזור, ד"א זה דחוף להיום עריכה - אני רוצה להחליף את המעבד, פשוט אין לי כסף לשלם כדי שיחליפו לי, זה מסובך ?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה במחשב מותקנים 4 hdd כולם sata ואחד ide כאשר מחבר את כולם לחשמל ולכבל נתונים, המחשב איננו מזהה את כונן ה ide ואף המעבד מראה מאמץ יתר. אך, כאשר מתנתק את כבל החשמל מה dvd אז המחשב מזהה את כונן ה ide בדקתי הגדרות בלוח אם, בדקתי חיבורים, ניקיתי אבק. בקיצור, ה dvd ו הide לא " אוהבים" לעבוד יחדיו. המחשב הוא : asus p5q pro כוננים : 1 סיגייט , 2 wd וה ide של סמסונג. כונן dvd זכרון 4gb ספק די מעאפן ג'נרי g-pro p-4 500w מערכת הפעלה : win7 ubuntu 11.4 היכן הבעיה כיצד לפתור אותה? אולי בגלל שה dvd והן כונן הסמסונג הם בחיבור ide זה מהווה את הבעיה? תודה למי שמסייע בנידון.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי למחשב הישן שלי הארד דיסק ישן SATA והוא גורם למחשב לקרוס מיד איך שהווינדוס עולה. חיברתי אותו בנוסף להארד דיסק אחר שיש לי שבו נמצאת מערכת ההפעלה. האם הארד דיסק מת לגמרי? יש סיכוי להציל דברים שהיו עליו?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע רעיונות למקור התקלה שהמחשב שלי חווה. תיאור התקלה: מיד כשמדליקים את המחשב מופיעים על המסך פיקסלים בכל מני צבעים. בחלון של ה-Boot כשרואים מידע על המחשב (עוד לפני שעולה מערכת ההפעלה) מתחלפות כל מני אותיות באותיות רנדומליות אחרות. מספר שניות אחרי שעולה ה-Windows (פעם זה לקח יותר זמן) המסך נהייה שחור לשניה, חוזר ל-Windows ומאותו רגע אי אפשר לעשות יותר פעולות כי הכל תקוע. העכבר עצמו זז ללא בעיה, אבל אם מנסים לפתוח חלון אז זה לא באמת עושה כלום. כל כמה דקות המסך שוב נהיה שחור לשניה ואז חוזר ל-Windows. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום של המעבד, אבל מדדתי טמפרטורה באחת מהפעמים שכן הצלחתי להעלות את ה-Windows והיא לא הייתה חריגה (שניה אחרי שמדדתי הוא נתקע). חשבתי…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
דגם500GB ST3500320AS לפני כמה ימים התקנתי עליו וינדוס 7 64ביט הכל היה טוב ויפה עד שעשיתי ריסט אתמול והמחשב ביקש דיסק צ'ק, וזה מה שהוא מצא: http://img337.imageshack.us/img337/6784/dsc00100ea.jpg http://img707.imageshack.us/img707/2759/dsc00101qd.jpg (המחשב היה מאוד איטי והבחנתי שמשהו לא בסדר עם קצב העברת נתונים לפני כן) עכשיו מכיוון שהDSKCHK היה על /R הוא מצא קלסטרים בקבצים של הוינדוס ודפק לי אותו. seagate diagnostic tool: http://img829.imageshack.us/img829/9927/dstfail.jpg השאלה היא, מה אני עושה מפה? אפשר לתקן או לעשות משהו? (יש לי ויסטה בdual boot על דיסק אחר) או הוא תקול וחייב להחליף? (נשארו לי 3 שנים באחריות).
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-