עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by biodome,

חבר שלי ביקש שאבדוק מה קרה למחשב שלו שנכבה פתאום באמצע השימוש. הבאתי איתי ספק כח חלופי ליתר ביטחון. המחשב הוא ישן (פנטיום 2 או 3), מבוסס Slot-1. מחברים את המחשב לחשמל והוא מתחיל לפמפם (ההגדרה הכי טובה שאני מוצא). המאווררים מעלים ומורידים מהירות, כל הנורות במקלדת מהבהבים במהירות, ומהרמקולים יוצאים ציפצופים סדירים שנשמעים כמו קוצב לב (כמה אירוני). המסך אינו נדלק. שימו לב שציינתי - רק מחברים לחשמל וזה קורה, בלי ללחוץ בכלל על כפתור ה-Power, ובלי לקצר את הפינים על הלוח. למעשה נתקתי לגמרי את הכבלים שמחברים בין המארז ללוח כדי להיות בטוח שזו לא בגלל איזה כפתור תקוע או משהו בסגנון. כלומר גם בלי לקצר בכלל את הלוח, רק מחברים את הספק כח לחשמל והוא מתחיל בפימפום. ניסיתי להחליף לספק כ…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by GZA3,

אני מתלבט לגבי רכישת מארז חדש. אין צורך להיכנס בשביל מה לי מארז מסוג כזה כי כן יש לי צורך עם הציוד שיש לי במחשב כיום. ראיתי הרבה מאוד מארזים בימים האחרונים ושמעתי הרבה דברים אבל רק בחברת TT מצאתי בידיוק מה שאני מחפש (נו טוב את הבד לפני המאוררים אני ישים בעצמי) כמובן שהסתכלתי רק על הפול/סופר טאוורים למינהם. מצאתי שתי מארזים שמשלבים גם עיצוב מהמם (טוב זה כבר עיניין של טעם למי שלא מסכים איתי), גם שהכף נשלף, גם אלומיניום גם מותאם לכל דבר שאני ירצה להוסיף כמו ערכות קירור כאלו ואחרות שהם מעבר למאוררים גם למאוררים ענקים גם סרקולציה נכונה אומנם שתי דברים שרציתי (שהם לא עקרוניים) לא מצאתי בהם וזה מסך LCD מובנה של המארז עם כל מיני שטויות כומ מד טמפרטורות ושעות ובלה בלה אם אפ…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  3. שלום שאני מפעיל את המחשב שלי המחשב מקבל חשמל והכל, המאוורר של המעבד עובד ההארדיסק מרגישים שהוא עובד, הכרטיס מסך עובד עם המאוורר שלו בקיצור הכל עובד גם הכוננים, הבעיה היא שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה, כאילו אין תמונה במסך והנורה של העכבר לא נדלקת כמו בכל הפעלה של המחשב. אין לי מושג מה הבעיה כבר, בדקתי הכל, כרטיס מסך, מסך, הארדיסק, כולם טובים מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק? או שיש מצב שזה משהו אחר? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by ofeky1,

אז ככה: הספק כוח תקין בוודאות והלוח אם גם כי הוא בן חצי שנה היו למחשב את אותה הבעיה שחיברתי את הלוח אם וזה הסתדר שאני לוחץעל כפתור ההפעלה המחשב נדלק לפחות משניה ונכבה יכול להיות שהבעיה היא בכפתור ההדלקה??? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by TheReaper,

אוקי יש לנו לוח אם של FOXCONN ו2 סטיקים של זיכרון אחד של 512 ואחד של 256 עכשיו אחד מהסלוטים של הלוח תקול וגורם לקריסות וכאשר אני שם את ה512 בסלוט התקין אז המחשב לא עולה... עם ה256 אין בעיה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. היום קניתי לאחי 5 חלקים למחשב. מעבד - E6300 לוח אם - G31-ES2L זיכרון - 2GB כרטיס מסך - HD4770 אך הוא נשאר עם המארז הישן. עכשיו.. מי יכול להביא לי תמונה של איפה מחברים בלוח אם (בזה של הPANEL) את כפתור ההדלקה של המחשב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  7. יש לי כרטיס קול מובנה פנימי של הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/G31M4-L.html#?div=Detail לאחרונה עשיתי פירמוט למחשב ושידרגתי מ WIN7 32 HOME BASIC לWIN 7 PROFISSIONAL , שמתי לב שגם לאחר התקנה של הדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס הקול מהאתר של REALTEK עדיין ישנה בעיה של סאונד נמוך שלא היה לי לפני השידרוג. ובקאונטר שאני מגביה את הסאונד מהמשחק השמיעה מאוד לקויה ולא איכותית. (למרות שהמשחק עצמו לא משתמש באיכויות מטורפות של סאונד) אפשר לשים לב שבפירוט מהאתר MSI תחת הקטגוריה - Audio רשום משהו לגבי ווינדווס ויסטה בייסיק. האם הבעיה נוצרה עקב שידרוג הווינדווס ? דרך אגב הכרטיס קול חדש - החלפתי לוח אם לפני חודש, ואין קשר לאוזניות או לרמקולים שבהם אני משתמש…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. שלום יש לי 2 מחשבים בעלי 2 מערכות הפעלה שונות windows 10 pro ו windows 7 ואני לא יכול לוותר על תוכנות מסויימות שמותקנות עליהם ואין לי אפשרות להתקינם מחדש. שניהם על HDD. HD אחד שוקל 150G והשני 250G. אני מעוניין להעתיק כל HD למחיצה לכונן SSD חיצוני שארכוש. שאלותיי הם כדלקמן: 1. האם אפשר לעלות כל פעם את המחשב החדש דרך USB מערכת הפעלה אחרת מהמחיצה שאבחר? 2. במידה וכן, איזה כונן SSD כדאי לרכוש? 3. איך עושים את זה? תודה מראש על העזרה

9. Started by amitha,

יש לי תופעה מוזרה , מדי פעם כאשר אני מדליק את המחשב , הנורות נדלקות המאווררים מתחילים לעבוד , אבל המחשב לא עולה, לאחר כיבוי או מספר פעמים של כיבוי והדלקה המחשב עולה תקין, כאשר המחשב עולה תקין הוא משמיע שלושה צפצופים ואז עולה ( כאשר הוא לא עולה אין צפצופים אבל המאוורים ממשיכים לעבוד.) מה זה יכול להיות ? כרטיס ספק או מגעים ? מדובר במחשב חדש ( פחות מחצי שנה ומההתחלה סבל מהתופעות האלה )

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  10. שלום, אני משחק במשחק call of duty war zone ולאחרונה אחרי כרבע שעה של משחק, הגרפיקה משתבשת לגמרי. וזה נראה כמו משחק מלפני 20 שנה. לפעמים זה חוזר להיות תקין אחרי כמה דקות ולפעמים לא. (במשך שלושה שבועות ראשונים עבד תקין לחלוטין) אני משתמש במחשב: מעבד i7 3245 כרטיס מסך geforce Gtx 970 דרייבר מעודכן זיכרון 12G ספק 700W הגדרות גרפיקת המשחק בנוניות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by ras81,

רכשתי היום מחשב עם לוח אם + EPOX 3KDA אבל אני שם לב שכאשר אני מכבה את המכשב עדיין פועלת הנורה של העכבר והנורה של הכניסת LAN הומודם כבלים עדיין מהבהבות מה קורה, הכיצד ייתכן שהמחשב נכבה והכל כביכול עדיין פועל . במידה וזה נורמלי האם יש סכנת פריצה מהרשת בכך או שאין לי מה לדאוג? ואיך מפסיקים את זה (חיפשתי בהגדרות של הביוס משהו בכיוון ולא מצאתי) תודה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by Grimreaper666,

שלום רכשתי ASUS TUF DASH F15 RTX3070 עכשיו הוא מגיע 8 ראם ONBOARD ו סלוט אחד שיש בו 8 נוספים. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג עוד ראם בכך שאחליף את ה8 הנוכחים ל16. השאלה היא אם זה אפשרי או שזה כמו במחשב נייח שצריך 8*2? או שאפשר להתפרע בראם

13. כפי שאתם רואים את המפרט יש לי שתי הארדיסקים אחד ATA ואחד SATA ה-ATA מתחיל לזייף קצת יש בו חלקים כשניגשים עליהם המחשב ניתקע עד לריסטארט!!! מה זה אומר שהוא הולך לשפוך מנוע כי אם כן אז אני צריך את הדברים שיש בו הם חשובים לי מאוד הוא המחסן שלי!!! יש שם דברים שאני יאבד אותם אני לא יסלח לעצמי!!! אז מה אפשר לעשות ומה רצוי לעשות?

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  14. שמעו אני לא זוכר איפה זה יש כזה בווינדוס שירות שהווינדוב אומר לך את כל הטמפרטורות במחשב ואומר לך עם החומרה תקינה ואומר לך איזה חומרה יש לך מישהו יכול להזכיר איך אני מגיע אליהם?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by tomer953,

ברשותי המפרט הבא: הבעיה: שאני מחבר USB למחשב, ומנסה להעביר אליו תכנים לדוגמא סרטים - הקצב העברה מתחיל לרדת ולרדת ולרדת, עד שמגיע למצב שהוא נתקע... ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלנתק את הUSB ולחבר אותו שוב.. זה תקף לגבי HDD חיצוניים, דיסק-און-קיים וכו'... מצאתי איזשהו פיתרון זמני (זמני = שנתיים אני עושה את זה חח), אני מנתק USBים אחרים מהמערכת, לדוגמא את הUSB של הכ.רשת האלחוטי שלי (בעצם מוותר על האינטרנט בזמן ההעברה), ואז דופק ריסטרט למחשב ומחבר את הHDD החיצוני ואז זה נותן להעביר... אבל בגדול, כאילו קיימת בעיית עומס על המערכת עקב ריבוי USBים.. בפועל? יש רק עכבר וכ.רשת אלחוטי בUSB וזהו... כבר כמה שנים שאני עם הבעיה הזאתי, היה לי גם XP וגם WIN7 וזה לא קשור למע.הפעלה זה…

16. Started by shaithebest,

שבוע טוב זוכרים את הREPAIR הכיפי של XP כאשר היה DLL חסר?? אז עכשיו אני מקבל שגיאה windows could not star coz the following file is missing or corrupt: <windows root>\system32\hal.dll וזו מערכת ווינדוס 7 שאין את הדיסק המקורי(יש רשיון אין דיסק) אז שמתי דיסק מאסטר של ווינדוס עם כל הגרסאות ואני מחפש את הREPAIR או משהו בסגנון ולא מוצא יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

הכרטיס מסך לא מזוהה פתאום על ידי הווינדוס("התקן לא מוכר") שום דבר אחר לא ממש עוזר(פירמוט מחדש של חלונות?) קיצר,יש רעיונות? יכול להיות שהוא "הלך"?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Oprapc,

שלום (: יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ ASUS P4P800 לוח 2*256MB CORSAIR PC3200 זכרון SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB המחשב דלוק כל הזמן אך יכול לקפוא בפתאומיות כל בערך יומיים...הכוונה לקפיאה מלאה שחייבת ריסט בכל מקרה. במשחקים כבדים כמו FARCRY שמתי לב שזה יכול להיתקע יותר מהר ככה. אז אם תוכלו להגיד לי למה זה קורה או איך לתקן את זה אני ישמח מאוד!! תודה מראש! 8)

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by jambo222,

שלום חילקתי את הדיסק קשיח ל 2 מחיצות , כשאני עושה העתק הדבק ממחיצה למחיצה הפעולה אורכת הרבה זמן, כשאני עושה העתק הדבק לאותם קבצים לדיסק קשיח חיצוני (גיבוי ) הפעולה נעשית מהר , וינדוס 10 מחשב i7 gb 16 זיכרון

20. Started by nadlern2004,

ברשותי מחשב עם יציאות קול קדמיות- (מארז קומפיוקייס 6a19) כרטיס קול מובנה על לוח האם - לוח אם של גיגה בייט ga-k8ns לסוקט 939 . מערכת ההפעלה שלי היא win xp pro . יציאות הקול האחוריות עובדות בסדר, אך הקדמיות אינן עובדות- מה עליי לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by elyaz,

כנראה שניסיתי לפתוח חלונית חדשה בפיירפוקס כאשר הייתי ב safe mode ואיכשהו זה גרם לכל הדפדפן להתאפס, כולל כל התוספים שהיו מותקנים. עכשיו, אחרי שהסרתי את הדפדפן לגמרי, אתרים מסוימים לא נטענים במלואם, אלא בתצוגת HTML כזאת, ללא הצגת תמנות. שמתי לב שזה קורה רק באתרים שמתחילים ב https חוץ מג'ימייל שמשום מה עולה כרגיל. ברור לי שזו בעיה באישורי אבטחה, אבל אני לא מצליח לסדר את זה. אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  22. שלום אנשים! יש לי בעיה שצצה רק היום. המחשב עובד לי שיא הלאט! אני לא מצליח להבין למה. אתמול הוא עבד מהר מאוד! והיום הוא בקושי זז! מישהו יודע מה הבעיה תודה מראש אריאל

23. Started by Galit17,

כשאני מחברת רמקולים מאחורנית פתאום לא שומעים, כשאני מחברת את הרמקולים מקדימה איפה שהיציאה לאוזיות אז כן שומעים. זה כבר עשה לי בעיה לפני כחודש שבאמצע ששמעו פתאום לא שמעו ואחר כך שוב שמעו. בכל אופן כרגע לא שומעים בכלל ביציאה שמאחורנית והיציאה שמקדימה מיועדת לאוזניות וזה מוזר שאיפה שהאוזניות כן שומעים ומאחורה לא שומעים. היה איזה קטע שכיביתי את המחשב והדלקתי ואז כשחיברתי את החוט מאחורה שמעו לשניה ואז זה הפסיק. הלוח שיש לי: gigabyte 965 ds3 rev3

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by LIRON1,

שלום, אני צריך עזרה לגבי איך אני יכול לגרום למחשב שישמור את הנקודות שיחזור ב Hdd במקום בSsd. תודה שבת שלום

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי שאלה/בעיה...פעם, כאשר הייתי פותח האקספלורר היה ניפתח לי דף הבית, ואז כאשר הייתי פותח "TAB" נוסף, היה ניפתח לי חלון ב "TAB" החדש עם ריבועים של האתרים האחרונים שהייתי בהם והייתי בוחר את האתר שאני רוצה או רושם כתובת חדשה בשורת הכתובת, לא יודע מה קרה שפתאום כאשר אני פותח "TAB" חדש הוא פותח את אתר הבית שלי שוב...איך אני יכול להחזיר את ההגדרה שיפתחו לי הריבועים? אני מקווה שהבנתם את כוונתי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים