עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים. קניתי הארד דיסק של wd blue 3tb. פירמטתי אותו לntfs והכל עובד כרגיל. הבעיה היא שהורדתי משחק ממש ישן ששוקל בלחץ 3GB. אני בא להתקין אותו על הכונן וכתוב לי שאין מספיק מקום בכונן ויש לי 2.5tb פנוי. חיפשתי בגוגל על התקלה הזו ולא הצלחתי למצוא שום דבר. אני אשמח אם תוכלו לפתור לי מה הבעיה. תודה רבה!

2. Started by ozba77,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 5670 HD ואני רוצה לקנות מסך חדש המסך שיש לי היום הוא FULL HD 1920X1080 האם ניתן לחבר לכרטיס הקיים מסך בעל רזולוציה גבוהה יותר? 2560X1440 ? תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by Kirma,

היי, בתקופה האחרונה פעם בכמה ימים המערכת קורסת לב דווקא בשימוש אלא שהמחשב דלוק אבל ללא שימוש ושאני חוזר אני מקבל הודעה המערכת קרסה וקובץ minudump יש למישהו מושג איך לאתר את הבעיה ? רשימה מסודרת: http://jailbreak.co.il/CrashList.html

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בשבוע האחרון החלה בעיה מוזרה מאוד, המחשב פשוט נכבה, אין מתח למחשב 2 דקות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ואז אני חייב להוציא את כבל המתח ולחכות כמה דקות כדי שהמחשב יידלק שוב. ככה זה קורה כל יום בשבוע האחרון, אחרי שאני מגיע מהבסיס ומדליק את המחשב, ואחרי פעמיים או שלוש שזה קורה זה לא קורה שוב עד למחרת. מה יכולה להיות הבעיה? ההשערה שלי היא או ספק או לוח אם עם השערה גבוהה יותר ללוח אם כי הספק עובד הריי, אם הוא נשרף אז הוא נשרף, קשה לי להאמין שהוא מפסיק את המתח... למישהו יש רעיון איך לטפל בבעיה? ומה עושים במקרה שזה לוח אם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אחלה,

שלום לכולם מופיע לי בדרוג 4.9 ואני רוצה לשפר את זה איך עושים תודה רבה לעוזרים מפרט. http://www.qix.co.il/0E כרטיס מסך 9500 NVIDIA עידכנתי את העידכון האחרון . . .

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by oba,

שלום לכולם, איכשהו הותקנה אצלי תוכנת / אפליקציית אלי אקספרס שצצה בכל הפעלה של המחשב כל ניסיון להוריד אותה דרך uninstall a program נתקע והתוכנה לא יורדת עושה רושם שזה איזשהו וירוס, למרות שעד כה לא נראים נזקים כלשהם.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי מחשב נייח WIN7, פורמט אתמול ונוקה היטב (לא נראה לי שזה קשור לעינייני חום כמעט 100%). הבעיה היא כזאת, שאני נכנס לדפדפן ויוצא ממנו המחשב קופא (אם אני נשאר עם דפדפן פתוח הכול מצויין, אני יכול להיות במחשב ולא יקרה כלום) זה משהו הזוי לא יודע מה זה, עכשיו גיליתי שזה קורה לי גם שאני יוצא מהמדיה פלייר . בדקתי את הדיסק הקשיח עם תוכנה והתוצאה היתה טובה, בדקתי זכרונות והתוצאה טובה אני חושב אולי זה משהו בכרטיס מסך יש דרך לבדוק אתז ה? המחשב די חדש, והוא גם חזק, I5 , 4RAM DDR3 אחלה מחשב לא ידוע למה הוא עושה את הבעיות האלו. לפני הפירמוט המחשב גם היה קופא אבל בלי קשר אם אני נכנסל דפדפן או למדייה פלייר היה קופא מידי פעם ורק ריסט עוזר. עכשיו משהו חדש, לפני שהוא קופא יש מין פס ש…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. היי, רכשתי asus gtx 1070 strix ודרושה לו כניסה אחת של 8 פינים. ברשותי ספק כוח בערך בן 5 - seasonic ss-600ht active pfc f3. יש לו יציאה אחת של שמונה פינים בלבד (שחיברתי ללוח אם). יציאה של 6 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. האם אני יכול לקנות מחבר להמרה בין ה6 פינים ל8 פינים? (או אולי עם שילוב עם ה4 פינים). האם יש דרך איכשהוא לגרום לכרטיס מסך לעבוד עם הספק הזה או שאני חייב לקנות ספק כוח חדש?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, עוד אין לי את המחשב שבוע ועכשיו באתי להדליקו, ולהפתעתי קיבלתי מסך כחול, יש לי טראומה גדולה מאוד מהמסכים האלה, אשמח אם תעזרו לי לפענח את הקובץ ולהבין את מקור התקלה. העלתי את הקובץ מתיקיית ה Minidump, ווינדוס 7. שנו בבקשה את הסיומת של הקובץ ל dmp, הייתי חייב לשנות ל PNG אחרת לא הייתי יכול להעלותו. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, פירסמתי בפורום מפרטי מחשב פוסט על המחשב שאני רוצה להרכיב לעצמי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552976.0 אבל יש לי כמה שאלות שיעזרו לי לבחור רכיבים, והאמת היא שלפחות כרגע אין המון עזרה בפוסט שלי. לכן רציתי להעלות פה כמה שאלות שיש לי לגבי החומרה שאני רוצה לבחור: 1. אני רוצה לקנות מעבד 3770K, ולהמהיר אותו לבערך 4.5GHZ. חשבתי לקנות קירור מים במערכת מוכנה כמו corsair H80i, או משהו בסגנון. יאיר מנהל הפורום ייעץ לי לקנות קירור אויר. אני מניח שקירור המים יהיה יותר קר ואיכותי, אבל מה משתי האופציות יהיה שקט יותר? האם זה משמעותי? האם מארז טוב יפתור את בעית הרעש (אם היא קיימת)? 2. בנוגע לזכרון- אני רוצה 2X8, לפחות 1600MHZ, האם חשוב XMP? לא חשוב לשמור על לטא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by xshlomix,

לאחרונה נשמעים רעשים מרכיב/ים, שאין באמצעותי לפחות ידע לגביהם, בעת מאמץ פעילות המחשב ככל הנראה. בזמן מנוחה אין ולו צפצוף בודד. הבעיה מתחילה שכאשר מתחילה פעילות מאומצת, בדיקת מאמץ או רינדור פשוט, נשמע צפצוף-לא נפסק עד אשר אותה פעילות נגמרת. אשמח מאוד אם תוכלו להכווין אותה מה יכול להיות גורם הבעיה. לצורך העניין ביצעתי בדיקת מאמץ וצירפתי בהמשך שני פירוטים: הראשון בזמן מנוחה והשני מרגע השמע הצפצוף. תודה רבה על שיתוף הפעולה. שלומי http://www25.zippyshare.com/v/77558894/file.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום. דרייבר כרטיס המסך שלי מותקן כבר. אך בעדכון אופציונאלי של Windows 7 מופיע לי עדכון לכרטיס המסך. זהו דבר שאף פעם לא הבנתי. האם עלי לעדכן? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amos700,

יש לי מחשב ולוקח הרבה זמן לעלות וזה רק בזמן האחרון עשיתי הכל בדיקת וירוסים איחוי כונן ולא עוזר

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by Dr.Hoffman,

ברשותי מחשב נייד Compaq Presario 700 והוא לא נדלק.. הוצאתי והכנסתי את הסוללה ועדיין לא נדלק.. לפני כמה רגעים הוא אכן עבד והכל והעלה גם ווינדווס... כמו כן הנורית בצד של הבטריה על המחשב עצמו עשתה היבהוב והצבע היה אדום.. בתקווה שמישהו יעזור לי... ותודה מראש וחג שמח..

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by o-ded,

יש לי במחשב כרטיס קול מותקן ניסיתי לעבוד מול העזרות הקימות אך בכל זאת אין שינוי ושום צליל לא נשמע כי אני לא מצליח לגרום לכך שבברירת המחדל יהיה איזה שהוא התקן תודה לעזרה מראש עודד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לדוגמה אני משחק פיפא ברשת... יש הרבה פעמים שהשחקן היריב עושה הרכבים וחפירות כאלה ואחרות, וסתם בא לי לגלוש בנתיים נניח. הבעיה שאם אני יוצא מהפוקוס במשחק, הפיפא מזהה זאת ופוסקת לי הפסד טכני... יש פיתרון כלשהו שכיבכול הם יהיו מופרדים ולא מושפעים אחד מהשני? תמונה להמחשה https://i.imgur.com/k86H99y.jpg#

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. ע"מ שאוכל להקרין תכני תלת מימד בFullHD, רכשתי כרטיס hd 6450, הרבה זמן לא הבנתי מדוע איני מצליח להשיג חפיפה מלאה כשאני מגדיר בפלאסמה Side By Side. התקנה של דרייבר חדש ומפורט הראתה לי שבעצם הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס תומך בה היא 1650X1050. השאלה אם יש מה לעשות בנדון או שהכרטיס פשוט אינו תומך באמת ב-1920X1080, והכוונה שהוא תומך רק ב-720P.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Tamar Tal,

המטען הקודם של הלפטופ שלי לא עבד קניתי מטען חדש והוא לא מצליח להטעין מה לעשות?

19. Started by ycherfas,

חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. שלום.. יש לי 2 מחשבים... ב1... הבעיה היא.. שפתאום ה-FPS שלי ירד ל60.. בקאנטר.. (שאני על - OpenGL) ושאני על Direct3d זה משתולל ולא יצי כמו תמיד.. אז אני רוצה להיות על OpenGL כמו שתמיד הייתי וזה היה לי על 100.. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה.. אני חושב שזה בגלל הדרייברים. של הכרטיס מסך.. 56 משהו... הבעיות הם במשחק Counter Strike הבעיה השניה היא.. במחשב השני.. שפתאום ככה הוא מתחיל לעשות לי בביוס Memory Check שלא ביקשתי ולא כלום.. וחיפשתי בכל הביוס.. כמה וכמה פעמים. הכל ביטלתי.. ואין .. זה עדיין עושה את הבדיקה.. אין עוד שום אפשרות בביוס... וגם עשיתי ריסט לביוס... לא עוזר.. אולי תוכלו לעזור... תודה רבה.. צ'יקו

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by sirexrv,

לא משנה איך יש לי לוח אם שתומך ב2X SATA ועכשיו יש לי יציאה אחת ושתי HD... מישהו יודע איך אוכל לחבר את שניהם ללוח?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by nimrodim,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם מסוג IS7 וספק אנטק ישנים. לאחרונה מת לי כרטיס מסך 6800GT של ALBATRON לאחר שנה וחצי של שימוש (ללא OC) - ולכן תחת האחריות החזרתי אותו לחנות ואני בנתיים מחכה שיחלפו אותו. סימני התקלה שהופיעו בכרטיס היו פסים אנכים של צבע לאורך המסך במרווחים שונים. עד שהכרטיס יוחלף הכנסתי למערכת כרטיס AGP ישו מסוג ATI 9600 PRO על מנת שאוכל לפחות לגלוש להשתמש בישומים שלא צריכים כרטיס חזק. הכל היה תקין למשך 5 ימים ואכשיו לפתע גם כרטיס זה מראה סימני מוות דומים: מדי פעם יש מעיין ריצוד של המסך והופעת פסים אנכיים מקוטעים לאורך המסך בצבע ירוק וסגול...התופעה מתחילה ונפסקת לסירוגין. ללא קשר לטמ"פ של המעבד,PWN, SYS וסביבתו.( ואילו אינם גבוהות). בדקתי את המתח ל אפיק AGP שנראה יצ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by l_a_differentmind,

וזה נראה ככה : כל חומרה שאחבר ממקלדת פשוטה ועד לכרטיס קול חיצוני - לא קורא גם לא קולט שהתחבר משהו בכלל , וגם אם קולט משייך לו ישר פרופיל לא ידוע ולא נותן להתקין אותו כראוי למישהו יש מושג איך אני מאתחל את זה? אשמח לפתרונות שלא כוללים פירמוט תודה מראש !

24. חברי הפורום, שלום. הסיפור קצת ארוך: 1. ב 12/2002 קניתי מחשב (לוח 7VAX, מעבד AXP 2000, זיכרון 256MB, מארז עם ספק). 2. אחרי כחצי שנה (7/2003), התקלקל הלוח והוחלף בחדש (אותו דגם). באותה הזדמנות גם קניתי כ. מסך חדש - GeForce4 MX440 128MB 128bit של חברת PalitDaytona. 3. מאז ההחלפה הופיעה לי בעיה מאד מעצבנת במחשב - לעיתים אקראיות המחשב נתקע והמסך עובד ל Stand-by. לא מופיעה כל הודעת שגיאה. 4. התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים (Windows XP), אך הבעיה לא נפתרה. 5. קניתי דיסק קשיח חדש (WD 80GB JB), ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה, אך הבעיה לא נפתרה. 6. בדקתי את הזיכרון. הזיכרון נמצא לא תקין והוחלף באחריות לדגם של 400MHz (במקום 266MHz). הבעיה לא נפתרה. 7. קניתי עכבר אופטי עם חיבור USB, שה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הרכבתי מאוורר חדש למארז שלי .... ופיתאום הspeed fan התחיל להשתגע מאוורר מאחורה מחובר ע"י חיבור 4 pin [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.